Benjamin Fulford: “Deze herfst zal het óf wereldoorlog óf wereldregering zijn.”

24 juni 2024

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

In overeenstemming met haar belofte breidt de Zwarte Zon organisatie wereldwijd chaos en vernietiging uit. Ze beloven dat als deze herfst geen Wereldfederatie is aangekondigd, er een wereldoorlog zal zijn.

Overal zijn er signalen dat grote en tegelijkertijd militaire maatregelen worden gepland tegen de  door de Khazariaanse Maffia gecontroleerde landen. “De huidige regimes in de Verenigde Staten, de NAVO, Zuid-Korea, Japan en Israël zullen ontmanteld worden”, belooft een Noord-Koreaanse vertegenwoordiger.

De Angelsaksische Five Eyes militaire alliantie zal geen nucleaire wapens gebruiken om deze entiteiten te beschermen, belooft het hoofd van MI6. Ze zeggen dat de huidige door de Khazariaanse Maffia gecontroleerde regeringen (wat zij de DVD noemen) verwijderd moeten zijn voordat nieuwe wereldwijde overeenkomsten, inclusief een nieuw financieel systeem, kunnen beginnen.

Regimeverandering is al begonnen in het VK, Frankrijk en Japan waar naar verwachting de zomerverkiezingen de KM gecontroleerde regeringen omver zullen werpen. 

Oké, laten we dan nu eens in detail kijken naar het oorlogsscenario. Meerdere informatiebronnen maken duidelijk dat die zal beginnen met gelijktijdige militaire manoeuvres van Servië tegen de NAVO,  Noord-Korea tegen Zuid-Korea en Turkije samen met Egypte en Iran tegen Israël.

Tegelijkertijd worden enkele heel onaangename gebeurtenissen verwacht binnen de VS.

Laten we beginnen met de VS. Zoals wij en anderen al eerder hebben gerapporteerd, zijn tenminste 7,4 miljoen illegale mannelijke emigranten van de militaire leeftijd de VS binnengekomen sinds de door de Rockefellers geleide Biden administratie in 2021 de macht greep. We zien ook dat containers vol wapens over de hele Verenigde Staten zijn verborgen.

De VS regering zegt nu: … alle mannelijke immigranten tussen de 18 en 25 jaar zijn wettelijk verplicht zich binnen 30 dagen na aankomst in de Verenigde Staten te registreren bij het Selective Service System (SSS). Dit is inclusief genaturaliseerde burgers, voorwaardelijk vrijgelatenen, immigranten zonder documenten, legale, permanente inwoners, asielzoekers, vluchtelingen en alle mannen met visa die langer dan 30 dagen zijn verlopen.

https://www.sss.gov/register/immigrants

Dit zijn geen politieke of economische vluchtelingen. Ryanair CEO, Michael O’Leary zegt dat het asielsysteem “een complete zwendel” is en dat zulke individuen “geen vluchtelingen zijn” omdat ze uit veilige landen aankomen en hun paspoort dan door het toilet spoelen.

https://modernity.news/2024/06/18/ryanair-ceo-its-a-complete-scam-these-people-are-not-refugees

Geen wonder dat 62% van de geregistreerde stemgerechtigden de voorkeur geeft aan “een nieuw nationaal programma om alle immigranten zonder documenten die momenteel illegaal in de VS leven, te deporteren.” 

Nu zeggen voormalig CIA Deputy Director Michael Morell, die aan het hoofd van het inlichtingenapparaat stond onder de Obama administratie, en Graham Allison, de voormalig VS Assistant Secretary of Defense for Policy and Plans tijdens de Clinton administratie, dat in de nabije toekomst een groot terroristisch incident kan plaatshebben aan de VS/Mexicaanse grens. Deze waarschuwing verscheen in het door de Rockefellers gecontroleerde tijdschrift Foreign Affairs, wat erop duidt dat de Rockefellers en hun KM trawanten hopen een enorme holocaust (offer aan Satan) te ensceneren om een excuus te hebben de illegale buitenlandse immigranten te mobiliseren en te bewapenen om de Amerikaanse patriotten aan te houden en ze naar concentratiekampen te sturen.

https://www.theepochtimes.com/us/former-cia-chief-says-us-faces-serious-threat-of-terrorist-attack-5670669

Agent J.J. Carrell van Customs and Border Patrol (CBP) zegt dat FEMA een enorm netwerk van interneringskampen in alle 50 staten aan het opzetten is, die gebruikt zullen worden om politieke dissidenten te huisvesten, geen illegale buitenlanders zoals kennelijk wordt beweerd.

https://www.newstarget.com/2024-06-20-concentration-camps-being-built-all-50-states.html

Hier kun je bijvoorbeeld hun lijst van voorzieningen zien voor de Staat van Texas.

https://www.fema.gov/disaster/118/designated-areas

Onnodig te zeggen dat de witte hoeden militairen het Rockefeller netwerk in de Verenigde Staten zullen moeten lamleggen om te voorkomen dat dit gebeurt.

Hoe dan ook, terwijl de VS is afgeleid door een niet verklaarde burgeroorlog, zal dit door de rest van de wereld worden gezien als een kans om de Satanische regimes in veel delen van de wereld te verwijderen.

In Europa heeft de Servische President Aleksandar Vucic het leger op volledig gevechtsklaar bij het eerste alarm gezet en zijn eenheden opdracht gegeven om zich dichter naar de grens met Kosovo te bewegen.

https://www.reuters.com/world/europe/serbia-president-puts-military-combat-alert-orders-army-move-closer-kosovo-2023-05-26

De trein heeft het station verlaten en niemand kan hem nog stoppen, “Europa zal in oorlog zijn met Rusland” zegt Vucic.

https://indepthnews.net/serbian-president-warns-of-a-third-world-war

Servië streeft naar wraak voor de afbraak van Joegoslavië. Joegoslavië werd afgebroken door Bill Clinton Rockefeller om de criminele staat Kosovo te creëren en de mineraalvoorraden daar te stelen.  

De Russische President Vladimir Poetin en de Chinese President Xi Jinping hebben beiden recentelijk een bezoek gebracht aan Servië en hun voor iedereen zichtbare steun aangeboden.

Na te hebben beloofd Servië te steunen ging Poetin naar Noord-Korea om een militaire alliantie te herstellen. 

In een artikel, gepubliceerd in Noord-Korea, zei Poetin dat Rusland klaar is om:

het hoofd te bieden aan de ambitie van het collectieve Westen om de opkomst van een multipolaire wereldorde te voorkomen… en te strijden tegen de door de VS-geleide op “regels gebaseerde orde”, wat in wezen niets anders is dan een wereldwijd neokoloniaal dictatorschap dat zich verlaat op dubbele standaarden [en] Noord-Korea en het dappere Koreaanse volk te steunen in hun strijd tegen de verraderlijke, gevaarlijke en agressieve vijand, in hun gevecht voor onafhankelijkheid.

http://en.kremlin.ru/events/president/news/74317

Het officiële persbureau Tass rapporteert: Rusland en Noord-Korea “verdedigen consequent het idee om een eerlijker en democratische multipolaire wereldorde” op te bouwen die is gebaseerd op internationaal recht en culturele en beschaafde diversiteit.

https://tass.com/politics/1805429

De Noord-Koreaanse vertegenwoordiger zegt dat zijn land nu 200 nucleaire wapens heeft die in staat zijn het vasteland van de VS te treffen zodat ze niet langer bang hoeven te zijn voor Amerikaanse nucleaire wraak voor een mogelijke poging om de beide Korea’s te herenigen. Ze zeggen dat de VS Washington, New York, Los Angeles en Chicago niet zullen uitwisselen voor Pyongyang.

Russische FSB-bronnen zeggen dat militaire manoeuvres tegen Kosovo (d.w.z. de NAVO) en Zuid-Korea in dezelfde tijd zullen plaatsvinden als de manoeuvre van Turkije, Iran en Egypte tegen Israël.

Turkije, dat na de VS het grootste NAVO leger heeft, heeft al gezegd dat het zich wil aansluiten bij de BRICS alliantie. Egypte heeft ook gewaarschuwd dat het een eind gaat maken aan haar vredesverdrag met Israël, Iran is natuurlijk al op het oorlogspad tegen de Israëlische dictator Benyamin Satanyahu.

Als in de herfst oorlog begint, kan er geen twijfel bestaan dat de fascistische, door de KM gecontroleerde “op regels gebaseerde wereldorde” zal verliezen. Pentagon bronnen zeggen dat Rusland, China, Noord-Korea, Iran en andere bondgenoten meer dan 10 miljoen soldaten hebben met 20 miljoen in reserve en in geval van een noodsituatie nog 30 miljoen soldaten kunnen oproepen voor  militaire operaties. Vergeleken daarbij kan de NAVO (exclusief Turkije) slechts maximaal 3 miljoen soldaten in het veld brengen. 

Onnodig te zeggen dat, gezien deze verhouding, het collectieve Westen om vrede vraagt. Er vinden onderhandelingen op hoog niveau plaats voor een of andere aankondiging deze herfst over een vervanging van het naoorlogse internationale systeem gebaseerd op de V.N., de BIS, de Wereldbank, het IMF enz.

Maar voordat we hierop verder ingaan, zouden we een kans willen bieden aan al die investeerders die de Iraakse Dinar, de Zimbabwe Dollar en de Vietnamese Dong hebben gekocht in de verwachting dat deze valuta geherwaardeerd zouden worden als deel van het nieuwe financiële systeem. De mensen die dat pushen hebben al tientallen jaren gezegd “Deze valuta staan op het punt om volgende week geherwaardeerd te worden en daarmee kun je miljarden dollars verdienen, dus zou je in de tussentijd alsjeblieft een paar duizend dollars kunnen sturen?” Dit gaat niet gebeuren. Maar investeerders kunnen van het begin af aan meedoen met een  $10 biljoen bonanza door het kopen van Bougainville Kina. De Kina wordt gedekt door de Panguna mijn die een miljard ton koper en 12 miljoen ounces goud bevat, die respectievelijk circa $10 biljoen en $30 biljoen waard zijn. 

https://en.wikipedia.org/wiki/Panguna_mine

Als achtergrond: de in het bezit van de Rothschild zijnde bedrijven zijn in 1972  begonnen met de mijn te bewerken totdat ze in 1989 door de lokale bevolking werden gedwongen hem te sluiten. De mensen van Bougainville of Het Koninkrijk van Papaala zoals zij het noemen, vochten tegen de Rothschilds omdat de mijn de plaatselijke rivieren vervuilden met arseen wat de landbouw en de middelen van bestaan van de lokale bevolking vernietigde.

Nu vraagt Koning David Pee II van Papaala aan mensen die een heropening van de mijn met ecologisch vriendelijke technieken steunen om te investeren in hun niet door de Rothschilds gecontroleerde valuta, de Kina.

Dit is hoe mensen kunnen investeren: 

Let erop dat de inleg voor het openen van een rekening K1,000 PGK ($300 US Dollar) is voor internationale investeerders. Het minimum is $20 US Dollar cash maar transfer protocollen zetten het op $100 US Dollar. Welk bedrag je ook op een rekening zet, het is jouw geld dat je er elk willekeurig moment weer af kunt afhalen.

Om je nieuwe IBOM rekening te openen, stuur het geld naar de volgende rekening bij de Bank of South Pacific (BSP):

ACCOUNT NUMMER:  7008953817

ACCOUNT NAAM:  WNBRC Services

BANK NAAM:  Bank South Pacific (BSP)

BRANCH: Kimbe, WNB

SWIFT CODE:  BOSPPGPM

ACCT HOLDER’S ADRES:  PO Box 841, Kimbe, WNBP

LAND:  PAPUA NIEUW GUINEA

Om de waarheid te zeggen, de enige financiële interesse die uw correspondent heeft in deze zaak is het bezit van een 100 Kina biljet dat hem werd geschonken door Zijne Majesteit toen hij er in 2017 een bezoek bracht. 

Investeerders moeten zich ook bewust zijn dat geld alleen in waarde zal stijgen als voldoende fondsen bijeengebracht zijn voor de mensen van Papaala om technici te huren en apparatuur te kopen die nodig is voor het heropenen van de mijn, dus is het een hoog-risico, hoog-rendement voorstel.

Intussen, weer terug bij het door Rothschild gecontroleerde financiële systeem, zien we meer tekenen van een of ander soort jubilee en financieel reset. Ons is verteld dat er overeenstemming is om een meritocratisch van personeel voorziene toekomst-planorganisatie op te zetten en in 2025 een wereldwijd jubilee te organiseren.   

Als deel hiervan bezoekt de Japanse keizer deze week het VK deels om de nationalisering van de Bank van Japan te bespreken, zeggen conservatieve bronnen die dicht bij de Keizer staan. De Rothschild eigenaars van de Bank van Japan zullen dit bespreken met de Keizer, zeggen ze.

Dit valt samen met de aankondiging dat Baron Nathaniel de controle over de Rothschild and Company Bank heeft overgenomen. Nathaniël heeft het duidelijk gemaakt dat hij wil samenwerken met de witte hoeden alliantie.

https://moneyinc.com/nathaniel-rothschild

In een hiermee in verband staande stap ging de Chinese Vicepresident Ding Xuexiang vorige week naar Luxemburg voor een ontmoeting met de Groothertog van Luxemburg, Henri. De twee kanten zijn het eens geworden om de samenwerking op verschillende gebieden, inclusief financieel, te verdiepen.

https://english.news.cn/20240622/f11eb4fdb0854cc6909ecaf2b794d7b5/c.html

Dit is interessant in het licht van het feit dat de in Luxemburg gevestigde privébank Edmund de Rothschild deels eigenaar is van de Bank van Japan.

We zien ook dat buitenlanders – d.w.z. BlackRock, Vanguard en andere façades voor de Rothschilds en de Rockefellers – de in hun bezit zijnde Japanse aandelen hebben gedumpt om te proberen zo veel mogelijk geld terug te halen voordat de Bank van Japan wordt genationaliseerd en hun illegaal verkregen Japanse aandelenbezit wordt geconfisqueerd. Dat is de werkelijke reden waarom in deze dagen de yen zo zwak is.

Als bewijs hiervan: het Japanse Ministerie van Financiën treft maatregelen tegen Mitsubishi UFJ Bank, Morgan Stanley en andere, zeggen bronnen van een Aziatisch Geheim Genootschap.

Er is ook een operatie gaande om een eind te maken aan de nep-regering in Japan, het Verdrag van San Francisco te cancelen en Japan weer te veranderen in een onafhankelijke natie. Wegens redenen van operationele veiligheid kunnen we op dit moment niet in details gaan.

De andere eigenaar van de Bank van Japan, de Vaticaanbank en hun Zwarte Zon opperheren tonen zich gereserveerd totdat ze de aankondiging zien van een multipolaire wereldfederatie, zeggen bronnen van de P3 Vrijmetselarij.

In een teken dat er ook iets gaat gebeuren met de Federal Reserve Board in de VS, stelt President en Commander in Chief, Donald Trump voor “de inkomstenbelasting af te schaffen en te vervangen door tarieven en diepgaande bezuinigingen op de uitgaven van onze gereglementeerde staat, die innovatie en het creëren van rijkdom ernstig vertragen. 

https://www.theamericanconservative.com/trumps-income-tax-repeal-promises-an-american-revolution

Dit zou het Amerikaanse financiële systeem weer in lijn brengen met wat werd bepaald door de “founding fathers”.

Maar andere militaire witte hoeden bronnen zeggen dat een in het bezit van de regering zijnde Federale Bank die rapporteert aan het Congres een beter alternatief zou zijn. Met andere woorden, het debat gaat verder. Natuurlijk zal het Biden-regime en zijn eigenaars eerst verwijderd moeten zijn, wat we hieronder verder zullen bespreken.  

Het ziet er naar uit dat er eerst een regimeverandering komt in het VK  met de verkiezing van 4 juli.

Vroege polls geven aan dat Nigel Farage van de Reform Party de traditionele politieke partijen gaat afbreken; hij heeft een enorme 27 punten grote voorsprong op andere partijen in het district van Clacton.

https://www.the-sun.com/news/11695621/nigel-farage-clacton-point-lead-poll

Intussen rapporteert MI5 dat bekend is geworden dat de leider van de Labor Party en vermoedelijke poll winnaar Keir Starmer een voormalige Sovjet agent is en gedwongen zal worden om af te treden.

Om te begrijpen hoe een overwinning van de Reform Party eruit zou zien, zijn hier een paar essentiële punten van hun manifest:

De WEF agenda VERWERPEN

Het lidmaatschap van de WHO Cancelen

De contant geld agenda VERWERPEN

Wetten om de woke ideologie te stoppen

Wet op vrijheid van meningsuiting

Ophouden met het cancelen van cultuur

Net Zero emissies SCHRAPPEN

Snel naar nucleaire energie

Boeren ondersteunen

Verbod op benzine en diesel auto’s SCHRAPPEN

Belastingsysteem om het huwelijk te steunen

Tegen CBDC’s [Centrale Bank Digitale Munt]

Nigel Farage wil ook een eind maken aan de oorlog in Oekraïne en de vaccin-misdaden onderzoeken.

Een soortgelijke verandering wordt verwacht in Frankrijk na hun Parlementsverkiezingen van 30 juni en 7 juli.

Een teken dat deze verkiezingen een inleiding zijn tot het afzetten van President Emanuelle Macron Rothschild: hij wordt weggestuurd wegens het trouwen met een man die zich voordoet als vrouw.

Kijk naar hoe Koning Charles volgens de Koninklijke Traditie de hand kust van elke vrouw waaraan hij wordt voorgesteld. Maar waarom schudt hij de hand van Brigitte Macron?

Franse bronnen beweren intussen dat ze Jean Michel Henri Trogneux, alias Brigitte Macron, hebben getraceerd tot Toulon in 1973, toen hij de eigenaar was van een juwelierszaak, voordat hij zijn gender en identiteit veranderde tegen het eind van de tachtiger jaren. In de foto hieronder aan de linkerkant is hij een kleine jongen; aan de rechterkant toen hij college gaf en zichzelf “Brigitte” noemde.  

Het punt in het wegsturen is dat, omdat Brigitte in het openbaar ontkent dat ze een man is, Macron vatbaar is voor chantage.

Op beleidsniveau heeft Macron Frankrijk naar faillissement gedreven, speciaal na het verlies van Frankrijks inkomsten uit haar Afrikaanse koloniën. 

Het laatste nieuws aan dat front is: Niger heeft de bedrijfsconcessie van de Franse nucleaire brandstofproducent Orano bij de Imouraren uraniummijn ingetrokken, te midden van spanningen met Frankrijk.

https://www.presstv.ir/Detail/2024/06/21/727857/Niger-cancels-French-operating-permit-for-major-uranium-mine

Aangezien nucleaire energie 70% van de Franse elektriciteit uitmaakt, is dit een dodelijke klap voor de Franse economie.

Emmanuel Macron heeft zijn land naar de rand van een “Frexit” moment gedreven waar het de EU zal verlaten, zegt EU’s hoofdonderhandelaar voor Brexit, Michel Barnier.

https://www.yahoo.com/news/emmanuel-macron-risks-triggering-frexit-103613146.html

Zoals hierboven al even terloops besproken zal er ook regimeverandering zijn in Israël als dat land hoopt te overleven. Het regime van Satanyahu wordt voor dit doel geïsoleerd.

Volgens Mossad-bronnen zegt Satanyahu Netanyahu dat de V.S. militaire steun onthoudt aan Israël. (Zie onderstaande video van Satanyahu die jammert als een baby). “Hij weet dat er snel een eind komt aan zijn dagen. Dit klopt met wat we een maand geleden bespraken met betrekking tot het feit dat Israël onder de bus wordt gegooid… terwijl de militaire witte hoeden alliantie zich onopvallend aansluit bij Iran”, zegt de bron.

Dit gebeurt nu werkelijke cijfers laten zien dat in de Gaza oorlog 70.000 Israëlische soldaten invalide zijn geworden en nog talloze duizenden gewond zijn. Het dodenaantal wordt nog altijd geheim gehouden. 

https://www.presstv.ir/Detail/2024/06/19/727742/Record-tens-of-thousands-disabled-Israeli-soldiers-receive-treatment

Het Israëlische leger rebelleert nu tegen Netanyahu en zijn doel om “Hamas te vernietigen”. “Om te zeggen dat we ervoor gaan zorgen dat Hamas verdwijnt is zand strooien in de ogen van het volk. Als we niet voor  een alternatief zorgen,  zullen we uiteindelijk Hamas hebben”, zei Schout-bij-nacht Daniel Hagari tegen de presentator van Israëls Channel 13.

https://insiderpaper.com/israel-army-spokesman-says-hamas-cant-be-eliminated

Intussen zegt de Israëlische pers nu openlijk dat het leger, lang vóór de aanval, alles wist van de Hamas plannen voor 7 oktober.

https://www.jpost.com/israel-hamas-war/article-806634

Het leger weet dat ze zullen moeten onderhandelen over vrede omdat ze militair gezien niet kunnen winnen. In een teken dat dit het slotspel is voor het Netanyahu regime, hebben de Houthi’s van Jemen net vier commerciële schepen aangevallen in de Israëlische havenstad Haifa. Dit betekent dat Israël nu onder een volledige blokkade zit.

https://tass.com/world/1806965

Intussen publiceerde Libanon’s Hezbollah videomateriaal waarop Israëls belangrijkste luchthaven en een van haar nucleaire bases  te zien zijn met scherpgestelde doelen erboven.

https://www.thesun.co.uk/news/28681409/hezbollah-israel-warning-video-nuke-base

Terwijl Israël ineenstort, implodeert het nep Biden regime. In het laatste nieuws stottert Joe Biden onbeheerst terwijl hij een speech geeft. Niets nieuws hier mensen. 

Intussen gaat een episode van ‘Homo Aangelegenheden’ door in het Witte Huis. Je moet de video zien om het te kunnen geloven…

In een ander voorbeeld van de degeneratie van degenen die in de VS aan de macht zijn, deelt Main naar verluidt gratis “boofing” kits uit aan inwoners zodat ze Fentanyl en andere drugs rectaal kunnen inbrengen.

De situatie is zó erg geworden dat “ze zullen proberen om de nep gemaskerde Biden te vervangen door een andere nepfiguur, de AI avatar Gavin Newsom. Naar mijn bescheiden mening zal dat niet werken”, zegt een CIA-bron.

Maar wie leidt deze dystopische realityshow? Het zijn de Rothschilds, de Rockefellers enz. Khazariaanse Maffia eigenaren van de mega-bedrijven die fondsen gebruiken als BlackRock om hun macht te verbergen. De video’s hieronder vertellen je hoe BlackRock zaken controleert maar vermijdt te praten over wie er de eigenaar van is.

Dr. Malone legt uit hoe Blackrock en grote Wall Street bedrijven de werkelijke opperheren van Pfizer en de farmaceutische industrie zijn.

Wie is BlackRock??

Het bedrijf dat stilletjes alles bezit waarover je hoort en leest…

Blackrock, het bedrijf dat de wereld in zijn bezit heeft.

In een voorbeeld van hun macht: vier dagen voordat Hillary Clinton Rockefeller aangeklaagd zou worden in het Whitewater schandaal, werden de documenten die deel uitmaakten van de zaak, vernietigd in het Oklahoma City Bombardement. Wie was de Officier van Justitie die de leiding van het onderzoek kreeg? Merrick Garland.

 (De Procureur Generaal voor de Biden circusshow)

Vervolgens laat de foto hierboven zien dat de One World Regering geleid door de oligarchie nu min of meer een realiteit is. De man op de achtergrond is Jens Stoltenberg, de ex-directeur van GATES die de Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI) financierde. Hij is momenteel de Secretaris Generaal van de NAVO.

We krijgen van deze oligarchen de ene belasting na de andere opgelegd over hetzelfde geld waarover we al belasting hebben betaald. 

Ze zijn betrapt op het proberen ons te vermoorden met vaccines. Volgens een nu gecensureerde tweet van Dr. Peter McCullough, gaf Bill Gates $9,5 miljoen aan de Universiteit van Wisconsin-Madison en hoofdonderzoeker Yoshihiro Kawaoka om H5N1 virussen te wijzigen zodat ze mensen en andere zoogdieren zouden kunnen infecteren. “Dit wijst erop dat de Gates Foundation bio-terroristisch lijkende activiteiten heeft gefinancierd met betrekking tot H5N1, en zo blauwdrukken heeft verschaft voor andere slechte deelnemers die wellicht biologische wapens willen creëren”, schreef hij.

Ze voeren hun dreigementen aanzienlijk op. 

Voormalig Directeur van Centers for Disease Controle and Prevention (CDC0, Robert Redfield zegt dat de volgende scamdemie de Vogelgriep zal zijn met een mortaliteitscoëfficiënt van 50%.

CEO van Pfizer, Albert Bourla zegt: “Ik denk echt dat de beste dagen van Pfizer voor ons liggen, want COVID was voor mij als een oefening.”

Ze uiten deze bedreigingen omdat een juridisch vangnet zich om hen sluit.

De staat Kansas diende een rechtszaak in tegen Pfizer, Inc. wegens schendingen van beweerde consumentenbescherming verbonden aan het door het bedrijf gefabriceerde COVID-19 vaccin.

https://www.foxbusiness.com/politics/kansas-sues-pfizer-over-misrepresentations-adverse-affects-covid-19-vaccine

Het Hof van Beroep voor het 9e Circuit heeft intussen beslist dat COVID “vaccins” toch geen vaccins zijn. Dr. David Martin zegt dat dit de weg vrijmaakt voor ingrijpende rechtszaken omdat de fabrikanten “het publiek moedwillig misleidden”. 

Bewijs van hun schuld aan massamoord stapelt zich dag na dag op.

Mainstream media als de Telegraph rapporteren dat COVID-19 vaccins in verband gebracht worden met 3 miljoen bovenmatige doden (oversterfte). Het punt bij in mainstream media vermeld worden is, dat deze bedrijven voorbereid zijn om de waarheid van wat zij zeggen in de rechtbank te verdedigen.

https://www.soniaelijah.com/p/bombshell-study-3-million-excess?r=h9o2o

Het blijkt ook dat bovenmatige doden [oversterfte] in het Verenigd Koninkrijk met een ontstellende 22% omhoog is onder kinderen van 1 tot 14 jaar, bijna zeker als gevolg van de vaccins. 

Intussen proberen ze in Toronto, Canada hartaanvallen bij kinderen en baby’s, veroorzaakt door de nep vaccins die gentherapie zijn, te normaliseren.

Het Pentagon van zijn kant zegt dat het geen adequaat spoor van fondsen bijhoudt die toegekend zijn aan onderzoekslaboratoria in China of in andere landen die bestemd zouden kunnen zijn voor het verspreiden van biologische wapens.

https://www.armytimes.com/news/your-military/2024/06/21/pentagon-didnt-adequately-track-funds-sent-to-chinese-research-labs

We weten ook dat één doel van de vaccinmoord was om ons samen te drijven in digitale gevangenissen. Voor een goed voorbeeld daarvan luister naar wat Parlementslid Christine Anderson te zeggen heeft over de bedoelde resultaten van 15 minuten steden/gevangenissen.

Behalve dat de vaccinmisdaden algemeen bekend beginnen te worden, worden steeds meer mensen zich bewust van de massale ontvoering van kinderen voor misdadige doelen.

Van Poolse inlichtingenbronnen:

Australië: 20.000 vermiste kinderen

Canada: 45.000 vermiste kinderen

Duitsland: 100.000 vermiste kinderen

India: 96.000 vermiste kinderen

Jamaica: 2.000 vermiste kinderen

Rusland: 45.000 vermiste kinderen

Spanje: 20.000 vermiste kinderen

Het Verenigd Koninkrijk: 112.000 vermiste kinderen

De Verenigde Staten: 800.000 vermiste kinderen

Wereldwijd: 8 miljoen vermiste kinderen

Dit is al lange tijd gaande en is vaak schijnbaar verborgen maar gemakkelijk te vinden. Als voorbeeld daarvan: kijk naar het Alfa Romeo symbool van kinder-etende reptielen. 

Er is een campagne gaande. Ook van Poolse inlichtingenbronnen:

Bezoekers aan Disneyland Parijs waren verbaasd om een ongekend aantal “Vliegtuigsporen te zien in de hele lucht die er de hele dag bleven hangen… Het zag er naar uit alsof vliegtuigen rechtstreeks uit de vleugels aan het sproeien waren – toen het begon zagen we dat mensen begonnen te kuchen en te niezen. Een medewerker van het Disneypark reageerde: “Ik heb altijd gedacht dat het bestaan van chemtrails slechts een idiote samenzwering was.” 

Onze bronnen zeggen dat het sproeien in verband stond met een witte hoeden operatie om de Adrenochrome oogstende kinder-martelcentra onder Parijs Disneyland uit te schakelen.  

Steeds meer mensen onthullen nu ook misdaden in Oekraïne. In de video hieronder bevestigt Clayton Morris van Redacted wat wij altijd al hebben gerapporteerd: Lichaamsdelen van Oekraïense soldaten worden gestolen en verkocht. 

In een wanhopige poging om te voorkomen dat ze gearresteerd worden voor deze en andere misdaden, probeert de KM ons ook nog steeds uit te hongeren.

Onder het mom van het reduceren van “methaan emissies”, hebben dertien landen de plechtige gelofte ondertekend om wereldwijd hongersnood te bewerkstelligen door landbouwproductie uit te hollen en boerenbedrijven te sluiten. Deze landen zijn:

 • Argentinië
 • Australië
 • Brazilië
 • Burkina Faso
 • Chili
 • Republiek Tsjechië
 • Ecuador
 • Duitsland
 • Panama
 • Peru
 • Spanje
 • De Verenigde Staten
 • Uruguay
https://www.globalresearch.ca/13-nations-sign-agreement-engineer-global-famine/5860390

De Duitse boer Anthony Lee zegt: “In Duitsland hebben we een landbouwminister die ons vertelt dat we slechts 10 gram vlees per dag zouden moeten eten…” Jordan Peterson: “Wanneer de politici je beginnen te vertellen wat je wel en niet kunt eten, hebben we een lijn overschreden. Je gaat me niet vertellen op welke temperatuur ik mijn thermostaat moet zetten, je gaat me niet vertellen wat ik kan rijden en wanneer en je gaat me zeker niet vertellen wat ik kan eten. Nou, fundamenteel en serieus, je kunt barsten.” 

Ondertussen worden in Idaho fondsen, die waarschijnlijk bedoeld waren voor Oekraïne, gebruikt om water af te sluiten naar 500.000 acres landbouwgrond en om te leiden naar een veel water gebruikende kobalt mijn.

De Russische regering eist dat ordehandhavingsinstanties moeten helpen bij “onderzoeken naar misdaden van de neo-Nazi’s en bestraffers, die ter verantwoording geroepen moeten worden voor hun gruweldaden en wreedheden.

https://tass.com/politics/1806627

“We moeten dit allemaal begrijpen en de alliantie helpen om er voor eens en altijd een eind aan te maken”, zegt een Pentagon witte hoeden-bron. 

Daar zeg ik Amen op.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *