Benjamin Fulford: “Vergeet de verkiezingen en laten we hier nu een eind aan maken!”

(Advertentie)

26 februari 2024

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Deze video werd ons toegestuurd toen we op het punt stonden online te gaan. Het lijkt een voorbereiding te zijn voor een officiële aankondiging van de dood van Koning Charles.

De White Dragon Society heeft een boodschap voor VS President Donald Trump: Maak het hard of houd je mond. Als Trump Opperbevelhebber van de Amerikaanse strijdkrachten is en de 2020 verkiezing gestolen werd,  waar is hij dan mee bezig door verandering te beloven in november in plaats van nu? Waarom is de Biden horrorshow nog altijd gaande? Veel mensen als Steve Bannon en Veldmaarschalk Douglas MacGregor stellen soortgelijke vragen.

MacGregor waarschuwt dat het Amerikaanse Congres illegale migranten wil laten dienen in het Amerikaanse leger. 

“Wanneer je potentiële vijanden je eigen verdedigingsmechanisme infiltreren, ben je in principe genaaid”, waarschuwt een Pentagon-bron.

Van Veldmaarschalk MacGregor:

Ook vertegenwoordiger Byron Donalds roept President Biden op om met pensioen te gaan of verwijdering onder ogen te zien, stellend dat “Kamala Harris het cabinet moet leiden om een beroep te doen op het 25e amendement. 

De Italiaanse TV bespot Joe Biden nu openlijk …

Waarom is hij er dan nog steeds? Het antwoord is dat de Khazariaanse Maffia tijd rekt, door te zeggen: “Trump zal in november de slechte jongens krijgen, dus wacht alsjeblieft tot dan.”

Hier bijvoorbeeld, kun je kijken naar hoe democratisch Senator Chuck Schumer betrapt werd via een openstaande microfoon waar hij zegt: “Ik weet dat ik de Republikeinen en MAGA [slogan van Pres. Trump: Make America Great Again] de schuld kan geven, ik ben een prof.” Hij praat met de nep gemaskerde Biden over het uitstellen van wetgeving. 

Als je iemand ziet die beweert Donald Trump te zijn, vraag hem waarom hij Biden niet onmiddellijk arresteert. Vraag hem ook: Zult u oorlogsmisdaad-tribunalen houden voor de vaccin-criminelen? Vraag hem ook of hij een jubilee zal organiseren en de $363.000 zal teruggeven die werd gestolen van elke Amerikaan via centrale bank fraude. Als hij met ja antwoord, dan is hij de echte Trump. Als hij met nee antwoord of de vraag ontwijkt, dan is hij een acteur die de Rattenvanger van Hamelen speelt voor de patriotten door ze weg te leiden van de echte actie.

Vergeet niet dat er een nep Trump is die probeert de reputatie van de echte Trump en een echte patriot te ruïneren.

We moeten nu handelen omdat meerdere bronnen waarschuwen dat de KM een of andere verschrikkelijke slachtpartij heeft gepland voor april, waar ze de schuld van willen geven aan een meteoriet. Dat betekent dat we ze voor die tijd moeten afmaken. Wie zijn “ze”? Hieronder is een gedeeltelijke lijst van mensen die onmiddellijk gearresteerd moeten worden:

1. Hillary Clinton Rockefeller

2. Bill Clinton Rockefeller

3. Nancy Pelosi

4. John Podesta Rockefeller

5. John Brennan

6. James Comey

7. Maxine Waters

8. Adam Schiff

9. Hunter Biden

10. George W. Bush

11. Dr. Anthony Fauci

12. Huma Abedin

13. Bill Gates

14. Anthony Wiener

15. Alex Soros

16. Lindsey Graham

17. Mitch McConnell

18. Kevin McCarthy

19. Chuck Schumer

20. Kamala Harris

21. Robert Mueller

22. Mike Pence

23. Joe Biden

24. James Clapper

24. Lloyd Austin

25. Liz Cheney

26. John Kerry

27. Justin Castrudeau

28. Loretta Lynch

29. Andrew McCabe

30. Peter Strzok

31. Lisa Page

32. James Baker

33. Eric Holder

34. Tony Podesta Rockefeller

35. Susan Rice

36. Harry Reid

37. Paul Ryan

38. Debbie Wasserman Schultz

39. Sally Yates

40. Mitt Romney

41. Jerry Nadler

42. Klaus Schwab Rothschild

43. Michelle Obama

44. Barack Obama

45. Sally Yates

46. Andrew Cuomo

47. Herbert Raymond McMaster

48. Deborah Birx

48. Mark Zuckerberg

49. Nikki Haley

50. Vladimir Zelensky

51. David Rockefeller Jr.

52. Chrystia Freeland

53. Ursula von der Leyen

54. Olaf Sholz

55. Emanuelle Macron Rothschild

56. Brigitte Macron Rothschild

57. Rishi Sunak

58. Rahm Emanuel

Dit is slechts een gedeeltelijke lijst. Elke politicus of openbare figuur die de bewezen genocidale en Satanische regimes van Oekraïne (= Khazaria) en Netanyahu van Israël steunt

heeft zichzelf geïdentificeerd als een oorlogscrimineel. Deze mensen moeten onmiddellijk gearresteerd worden. Ook: als een bedrijf als Google, Apple of Microsoft betrapt wordt op het uitbrengen van computer graphics om het erop te laten lijken dat deze mensen nog steeds machtsposities bezitten, dan moeten de leidinggevenden van deze bedrijven gearresteerd worden.

We hebben geen Illuminati raadsleden en het hoofd van de Rothschild clan David René de Rothschild op deze lijst gezet omdat hij beloofde Vanguard, BlackRock en State Street te overhandigen. Dit zou de controle over 90% van de corporaties wereldwijd teruggeven aan het volk. Maar toen we vorige week probeerden contact met hem op te nemen, kregen we het antwoord dat “hij niet bereikbaar was omdat hij op skivakantie was”. Met andere woorden, hij is ondergedoken in een Zwitserse Bunker.

Dit zou mogelijk te maken kunnen hebben met de aankondiging van de dood van Lord Jacob Rothschild.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-13126229/lord-jacob-rothschild-dies-aged-97.html

Een ander familielid, Emanuel Macron de Rothschild, de zogenaamde president van Frankrijk, kan intussen niet in het openbaar verschijnen zonder door een lynchmenigte beetgepakt en ter plaatse opgehangen te worden. Dit is precies wat de Franse boeren in onderstaande video probeerden te doen toen ze hoorden dat hij zou gaan verschijnen op een agrarische beurs.

We horen ook heel wat over andere zogenaamde Westerse leiders die ondergedoken zijn uit angst voor lynchmenigten. Elke leider die nu zogenaamd in Oekraïne is, is waarschijnlijk ondergedoken. Het gaat hier om de Canadese Misdaadpremier Justin Castrudeau, Voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen, de Italiaanse Premier Giorgia Meloni en de Belgische Premier Alexander De Croo. 

Ze zouden ondergedoken kunnen zijn omdat onze witte hoed-bronnen in de Westerse instanties en Aziatische geheime genootschappen zeggen dat er een of andere enorme gebeurtenis op handen is.

Bijvoorbeeld: een lid van de White Dragon Society die vorige week een ontmoeting had met de Japanse Keizer Naruhito werd verteld dat een belangrijke financieel/politieke aankondiging wordt verwacht op 15 maart. Bronnen van het Aziatische Red en Green geheime genootschap beloofden ook een jubilee-achtige gebeurtenis in China rondom dezelfde tijd.

Datums zijn in het verleden gekomen en gegaan, dus geloof het pas wanneer je het ziet, want bronnen op hoog niveau doen grote beloften, daar valt niet aan te twijfelen.

Lezers kunnen hun deel doen door geen belasting te betalen. De International Revenu Service [Federale Belastingdienst van Amerika] is een particulier bedrijf, met een basis vanuit Puerto Rico. Er bestaat niet alleen geen wet die eist dat de meeste Amerikanen een individuele belastingaangifte moeten indienen, maar de IRS  werd zelfs niet opgericht via een wet.  

http://www.afn.org/~govern/IRSkinny.html

Alex Mena, een IRS beambte vertelt O’Keefe Media Groep Verslaggever dat de IRS “achter de kleine mensen aangaat” en “het leven van de mensen” vernietigt met gebruik van artificiële intelligentie techniek om op Amerikaanse inwoners en bedrijfsbankrekeningen te bespioneren zonder een bevelschrift of bewijs.

Het afsnijden van hun belastingen zal bijdragen tot het afdwingen van een jubilee. Als een of andere jubilee-aankondiging niet wordt gedaan, dan is ineenstorting van de beschaafde wereld zeker.

Laten we beginnen met bewijs van politieke criminaliteit dat nu volledig in openbaar zicht is. Hier zien we een kennelijke nep Donald Trump in een ontmoeting met de Argentijnse president Javier Milei (wiens naam betekent Mileik=Moloch=Satan) en hem prijst voor het stelen van geld van arme Argentijnen om de KM te betalen. Hij had net een budgetoverschot om de bankiers te betalen door te stoppen met geld voor voedselkeukens voor de armen, waardoor de half Argentinië nu onder de armoedegrens zit.  

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=236905

Nu we het over Moloch/Mileik hebben, de echte naam van de Israëlische misdaadpremier Benyamin Netanyahu is Benzion Mileikovsky, wat betekent: Zoon van Moloch of Zoon van Satan.

Netanyahu hield een “Israëlische Overwinningsconferentie” met Rabbi Uzi Sharbaf, een Joodse chauvinist die op mysterieuze wijze werd vrijgelaten ondanks dat hij veroordeeld was tot levenslange gevangenisstraf voor de massamoord op Palestijnen. Deze mensen zijn nauw verwant aan de massamoordende Nazi’s die ook de genocidale Vladimir Zelensky steunen.

https://www.voltairenet.org/article220460.html

Terwijl duizenden kinderen worden gedood in Gaza, danst voormalig CIA hoofd Mike Pompeo ondertussen met Israëlische soldaten. Wat vieren ze daar precies?

Dit is dezelfde Pompeo die zei: Ik was de CIA Directeur en we logen, we bedrogen en we stalen…”

Iemand anders die zich niet druk maakt om zijn criminaliteit te verbergen is Congresman Andy Ogles die zei: We zouden ze allemaal moeten afmaken”, in een reactie op foto’s van kinder-slachtoffers in Gaza.

Hier is nog een voorbeeld van een vergiftigde geest.

https://www.facebook.com/reel/1057805832090433

Intussen sprak de KM-gecontroleerde nep Biden circusshow het veto uit over een ontwerpresolutie van de VN Veiligheidsraad, die een onmiddellijk staakt het vuren eist.

Dankzij zijn aanhoudende Gaza genocide daalde Israëls BBP in het laatste kwartaal van 2023 met een op jaarbasis berekende 19,4%. Het is nu zelfs nog verder gedaald omdat verscheping naar het land werd stopgezet door de Houthi’s. Als voorbeeld daarvan kun je hier kijken naar een zinkende Britse tanker in de Golf van Aden die is aangevallen door de Houthi’s.  

Het Internationaal Gerechtshof werd verteld dat “Israël zelfs een extremere versie van apartheid toepast in de Palestijnse gebieden dan in Zuid- Afrika werd ervaren vóór 1994”.

De Joden zijn in opstand en grote burgerrellen vinden nu plaats in Israël, wat betekent dat de dagen van de Nazi zoon van satan en zijn Biden marionetten geteld zijn.

Het andere grote Satansnest in Oekraïne zit ook in de problemen. Het is opnieuw bevestigd dat het Internationale Monetaire Fonds (IMF) illegaal fondsen voor Oekraïne deponeerde in de persoonlijke banken van Victor Pinchuk en Oekraïens Oligarch Igor Kolomoisky. Heel wat hiervan eindigde in de Clinton Foundation waar het werd gebruikt om politici om te kopen.

We weten ook dat het Zelensky regime Oekraïners heeft afgeslacht en hun organen heeft verkocht. 

Poolse inlichtingenbronnen informeren ons nu dat de vampier Zelensky meer dan een miljoen liter bloed van Oekraïense donoren heeft verkocht aan het Westen.

En ook: Rusland heeft meer documenten gevonden die aantonen dat duizenden mensen betrokken zijn geweest bij experimenten die uitgevoerd werden voor grote farmaceutische bedrijven, waaronder Pfizer, AstraZeneca, Sanofi, GlaxoSmithKline en andere. Bloed en andere monsters werden verzameld en daarna naar laboratoria en klinieken in Europa en de VS gestuurd voor testdoeleinden. Dit was bijna zeker voor de productie van biologische wapens.

https://www.rt.com/russia/592278-secretive-ukrainian-medical-lab/

Ook zijn nu nog meer martelkamers en gelegenheden voor menselijke experimenten ontdekt bij het gevallen Oekraïense fort van Avdeyevka, vertellen Russische bronnen ons.

De val van Avdeyevka betekent dat Rusland nu dicht bij haar doel is, het innemen van Odessa, dat Rusland verbindt met Transnistrië dat zich uitstrekt tot Transkarpatië en het te overhandigen aan Hongarije, waardoor de grens wordt gedeeld met Hongarije, zeggen Poolse inlichtingenbronnen. 

Rusland zal moeten doorgaan met vechten totdat Kiev ingenomen is, heeft voormalig President Dmitry Medvedev beweerd. Medvedev identificeerde de bron van de bedreiging als een “internationale brigade van opponenten van Rusland, geleid door de VS”, die naar zijn zeggen Kiev onder controle hebben.

https://www.rt.com/russia/592904-medvedev-kiev-threat-russia/

Geen wonder dat er “een sombere sfeer… in de vergadering hing [met] geen spoor meer van het eerdere optimisme onder de Westerse [cheerleaders voor Oekraïne]”, bij de 60ste Veiligheidsconferentie in München van 16 tot 18 februari, zei de Russische woordvoerster voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken, Maria Zakharova.

https://tass.com/politics/1749799

“Duitsland wil echt uit dit KM Deep State Cluster gesodemieter, is het CIA-commentaar in deze kop:

De Duitse Bondsdag weigerde het leveren van Taurus kruisraketten aan Oekraïne; met 182 stemmen voor en 480 tegen.

https://www.reuters.com/world/europe/german-lawmakers-reject-taurus-missiles-ukraine-after-nearly-2-years-war-2024-02-22/

Boeren van Duitsland, België, Nederland en Frankrijk dragen bij tot de val van het Satanische Zelensky regime door een volledige blokkade uit te voeren voor verkeer uit Oekraïne. De protesteerders worden gesteund door de politie en hebben geëist dat de Poolse premier en andere politici die profiteren van Oekraïens graan aan de grens verschijnen om te luisteren naar hun eisen.

Ook in Spanje hebben enorme menigten woensdag de belangrijkste straten in de Spaanse hoofdstad overgenomen ter ondersteuning van plaatselijke boeren.

Dit zal gevolgen hebben voor Vanguard, BlackRock en State Street die 40% van Oekraïens bouwland in bezit hebben. China zal ook getroffen worden aangezien het 3 miljoen hectare Oekraïens land kocht – land ter grootte van België.

De val van Oekraïne zal ook leiden tot een grotere onthulling van de pandemie en vaccinatie massamoordcampagne uitgevoerd door de KM via biologische laboratoria daar.

Dit waren de ergste oorlogsmisdaden in de menselijke geschiedenis. Het Wereldwijde Vaccinatie Data Netwerk vond 100 miljoen door het vaccin beschadigde mensen in slechts 8 landen.

https://www.msn.com/en-us/health/other/ar-BB1iuvvi

Ook in wat één wetenschapper beschreef als een “erkenning van epische proporties, bevestigde Health Canada donderdag de aanwezigheid van DNA-vervuiling in Pfizer COVID-19 vaccins en bevestigde ook dat Pfizer de vervuiling niet bekendmaakte aan de openbare gezondheidsautoriteit.

Vergeet dit nooit: President van Bayer Pharmaceuticals, Stefan Oelrich geeft toe dat mRNA vaccins cel- en gentherapie zijn en de mensen er niet mee ingestemd zouden hebben om ze te nemen als er geen pandemiedwang was geweest.

Nu zijn ze begonnen om vaccins in onze voedingsmiddelen te brengen. Een Sla Vaccin Wet werd net geïntroduceerd. Tennessee Vertegenwoordiger Scott Cepicky zegt: “De Universiteit van Californië Riverside heeft nu al de mogelijkheid geperfectioneerd om menselijke vaccins in onze sla te brengen. Ook tomaten hebben de mogelijkheid om dat te doen voor UC Berkeley. – De grote tabaksbedrijven, RJ Reynolds tabaksconcern enz. hebben de mogelijkheid geperfectioneerd om menselijke vaccins in de tabaksproducten te brengen.

“Neem gewoon het vaccin, het is voor je eigen bestwil”

Luister en kijk nu naar de grootste parasiet ter wereld, Bill Gates op tournee bij het grootste parasieten museum ter wereld. Bracht dit hem op ziekelijke ideeën?

De KM probeert ons ook voldoende bang te houden om deze producten te accepteren. De laatste angstporno die ze uitspugen gaat over een fatale “zombie” hertenziekte.

“Wetenschappers vrezen dat de 100% fatale ‘zombie hertenziekte’ zal muteren om mensen te infecteren: ‘Er zijn geen plannen voor onvoorziene gebeurtenissen’”. Gaat dit dan De Wandelende Dood 2.0 worden?

https://nypost.com/2024/02/20/lifestyle/scientists-fear-100-fatal-zombie-deer-disease-will-mutate-to-infect-humans-there-are-no-contingency-plans/

Frankrijk stelt nu voor een jaar gevangenisstraf en een boete van € 15.000 voor het bekritiseren van geneesmiddelen.

https://de.rt.com/europa/196364-neues-strafgesetz-fuer-kritik-an/

Dit komt nu de Franse ziektekostenverzekering overweegt een deel van de vaste vergoeding voor artsen afhankelijk te maken van het aantal uitgevoerde vaccinaties op elke patiënt.

De KM probeert nu ook elke betrokkenheid bij vaccinmisdaden te ontkennen. In een geval van het volgende niveau psychologische manipulatie, zegt terrorist Tedros dat de WHO niemand iets opgedrongen heeft, nergens. Ze denken dat iedereen het vergeten is. Zelfs de schapen worden wakker.  

Het blijkt ook dat de helft van de leden van de transgender commissie van de WHO geen medische achtergrond heeft en de meesten activisten zijn. 

https://www.dailymail.co.uk/health/article-12940493/HALF-WHOs-transgender-health-committee-members-NO-medical-background-majority-activists.html

Intussen staat Eduard Pröls, directeur in Duitsland voor de pro-life groep CitizenGO terecht voor criminele aanklachten wegens het delen van onderstaande afbeelding

En toch worden er geen criminele aanklachten ingediend tegen mensen die daadwerkelijk kinderen verhandelen in de seksslavernij. In de video hieronder interviewt Dr. Phil Border Patrol die Amerikaanse belastingbetalers laat zien dat ze de handel van migrantenkinderen in de seksslavernij financieren.

Homer Simpson kent de waarheid

Tussen haakjes, seksslavernij vindt al heel lang plaats, zoals deze Pinoccio clip van 1940 laat zien.

Vanaf het moment dat vluchtelingen op de luchthaven aankomen, worden ze opgepikt door vestigingspartners en krijgen ze voedsel, woonruimte en hulp bij het vinden van werkgelegenheid dankzij HIAS, een Joods-Amerikaanse organisatie zonder winstbejag verspreid over heel de Verenigde Staten. 

Dit is absoluut een door de overheid geleide operatie. De voormalige directeur van Panama’s grenswacht zegt: de “invasie” aan de zuidgrens van Amerika is “strategische georganiseerde migratie” betaald door de Amerikaanse regering via de V.N.

https://www.theepochtimes.com/article/former-panama-border-chief-un-is-behind-the-chaos-at-u-s-mexico-border-5593034?src_src=Morningbrief&src_cmp=mb-2024-02-24&est=AAAAAAAAAAAAAAAAausndAYOxtPG6bwup2RRBLs0yEwDm3hyT3JVh8n8e9oFCdohDg%3D%3D

Adam, de burgemeester van New York, heeft een plan om illegalen ieder $10.000 te geven Zonder dat ID controle nodig is, Zonder Fraudecontrole en Zonder Beperkingen.

https://twitter.com/wendyp4545/status/1759937863854989807?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1760178576769569126%7Ctwgr%5E8344b015259aa336e898d87462ad7fcbf04ea72a%7Ctwcon%5Es3_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.zerohedge.com%2Fmarkets%2Fjackpot-nyc-mayor-give-migrants-preloaded-debit-cards-worth-10000

Bovenkant: je wordt op de luchthaven drie keer gecontroleerd. Onderkant: miljoenen willekeurig volwassen mannen steken de VS-Mexico grens over zonder documenten en illegaal… Hoe valt dit te rijmen?

Nu heeft de Gouverneur van Missouri, Parsons aangekondigd troepen en grenswachters in te zetten om Texas te helpen bij het sluiten van de grens.

Het schijnt dat de KM Deep State probeert de migranten te gebruiken om een burgeroorlog te starten om de strop, de vuurpelotons of de hooivorken te vermijden.

In een voorbeeld van voorspelbare programmering op z’n best… werd een volgende trailer van Obama’s film “Civil War” uitgerold.

Dit is dezelfde Obama die een film financierde over een grote cyber aanval. Nu, direct daarop volgend Berichten dat “volgens meteorologen een grote zonnevlam” de schuld is voor stroomstoringen in de mobile dienst van AT&T, Verizon, enz. 

https://www.theepochtimes.com/article/att-customers-report-major-outage-disrupting-phone-service-across-us-5592675?src_src=rtnewsnoe&src_cmp=rtbreaking-2024-02-22-1&est=AAAAAAAAAAAAAAAAausndAYOxtPG6bwuuWhYArg0yEwDPwWOAAlWjmdt%2FJ5G21huhg%3D%3D

Oh ja, alsof de zon kan kiezen om alleen bepaalde bedrijven te raken.

Kennelijk had Mr. Zon op dezelfde tijd apotheken tot doel.

https://www.foxbusiness.com/retail/pharmacies-nationwide-report-outages-wake-cyberattack

Intussen waarschuwt Senator Marco Rubio van de Republikeinse Partij “dat Chinese cyberaanvallen “100 keer erger” zullen zijn dan AT&T stroomstoringen: “Jouw elektriciteit, jouw water.”

https://www.foxnews.com/politics/rubio-warns-chinese-cyberattack-will-be-100-times-worse-than-att-outage-power-water

De KM Deep State leggen de basis, het verhaal, voor nu, mogelijk twee “Zwarte Zwaan” gebeurtenissen:

 1. Een Grote Zonnevlam (Carrington evenement)
 2. Een Cyber pandemie (natuurlijk veroorzaakt door China of Rusland)

We weten niet welke rol Elon Musk heeft in dit alles, maar dit nieuwsbericht bevestigt Russische beweringen dat Elon Musk een façade is voor het US National Reconnaissance Office [één van de 17 inlichtingendiensten van Amerika]:

Elon Musk’s SpaceX breidt een geheimzinnig satellietprogramma uit, Starshield genaamd, dat wordt gebruikt door het Pentagon omdat het onopvallend links smeedt met Amerikaanse spionage en militaire diensten…SpaceX’s betrokkenheid bij defensiecliënten omvat ook het lanceren van geclassificeerde en militaire satellieten.   

https://www.dailymail.co.uk/news/article-13104389/elon-musk-spacex-government-contract-starshield-pentagon.html

 (Tussen haakjes Mr. Musk als je dit mocht lezen, de P3 Vrijmetselaars hebben me om je mobiele nummer gevraagd, zou je me dit alsjeblieft willen toesturen via support@benjaminfulford.net . Dankjewel).

Het kan zijn dat ze Musk met zijn Antarctica connecties willen vragen wat hij weet over de recente uit de ruimte afkomstige laseraanvallen in de wereld.

De laatste was een enorme bergbrand die op 18 februari uitbrak in Bijie, gelegen in het zuidwesten van  China’s Guizhou provincie.

Een andere aanval werd gefilmd boven Mexico en gevangen op camera vanuit een andere locatie.

Dit volgt op soortgelijke aanvallen op Maui en Chili. Is dit het begin van de door de KM lang van te voren geplande nep-invasie van buitenaardsen? 

Tot slot deze week: we registreerden nog een ander Boing ongeluk. Er zijn de laatste tijd te veel van zulke technische slordigheidsongelukken…er is iets gaande, dit is geen toeval.

https://www.foxbusiness.com/lifestyle/boston-bound-flight-san-francisco-forced-divert-denver-planes-wing-came-midair

Dit is slechts een vermoeden, maar het zou een deel kunnen zijn van een ondergrondse marketing campagne voor dit:

Bezoekers van de vorige week gehouden Singapore Luchtshow waren getuigen van een mijlpaal moment: het internationale debuut van China’s C919 passagiersvliegtuig. Peking wedt groots dat het nieuwe vliegtuig de dominantie van Airbus en Boeing zal opschudden.

https://skift.com/2024/02/25/can-chinas-new-plane-compete-with-airbus-and-boeing/

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

(Advertentie)

. . .

3 reacties op “Benjamin Fulford: “Vergeet de verkiezingen en laten we hier nu een eind aan maken!”

 1. Als ik dit lees wordt het alleen maar erger. Pedofielen ´ blijven rondlopen, de lijst met kinderen wat is ermee gebeurd?
  De young leaders zie ik hier ook nog rondlopen.
  Niemand wordt verwijderd terwijl er al zo lang sprake is dat ze weg zijn.
  Onze premier loopt hier wel nog rond en is niet gevlucht naar Oekraïne.
  Van der leyen zal waarschijnlijk een 2e ambtstermijn krijgen.
  Je kan wel hopen dat ze verwijderd worden maar er gebeurt juist niks.
  Waar zitten die witte hoeden hier dan? Wordt het geen tijd dat ze die Europese gemeenschap opdoeken?
  Alleen de boeren doen nog een poging ….
  Hopeloos wordt je hier van deze …ze zouden moeten….lectuur. sorry.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *