Benjamin Fulford: “Voorbereidingen beginnen voor een nieuw Bretton Woods en een nieuw tijdperk: Vrolijk Kerstfeest.”

25 december 2023

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Nu de nederlaag van de Khazariaanse Maffia onvermijdelijk is, worden voorbereidingen getroffen voor een nieuwe Breton Woods conferentie om een nieuwe toekomst voor de mensheid in kaart te brengen. Dit betekent dat we nu in een soort intermezzo zitten tussen het eind van het oude systeem en het begin van het nieuwe. De implicaties zullen een significant effect hebben op het leven van ons allemaal.

Om te begrijpen wat dit zal betekenen voor het Westen, zou het goed zijn om eens even te kijken naar de val van de Sovjet Unie. Toen ik na de val van de USSR een bezoek bracht aan Rusland was één ding dat me opviel de enorme industriële fabrieken en complexen op het platteland die er verwaarloosd en verlaten bij lagen. Een systeem dat 75 jaar had gefunctioneerd was plotseling tot stilstand gekomen en de gevolgen waren verreikend. Uit hele industriële systemen was plotseling de stop getrokken. Wat volgde was plundering en armoede omdat KM gangsters in het vacuüm sprongen dat volgde op de ineenstorting. Later, toen Christelijke Russische patriotten zich aansloten bij het symbool van Vladimir Poetin, verdubbelde de levensstandaard binnen een jaar. Nu is een hernieuwd Rusland sterker en voorspoediger dan in welke tijd ook onder de USSR. 

Het Westen wordt nu geconfronteerd met een soortgelijke situatie. Enorme industriële en sociale processen die jarenlang gecontinueerd zijn, worden nu, of zijn al, plotseling stilgelegd. Als het proces niet op een goede manier wordt aangepakt, zal het wijdverbreide armoede en sociale aftakeling veroorzaken. Dit is al aan de gang aangezien Westerse, en speciaal Amerikaanse levensstandaarden scherp dalen. De dingen zullen nog veel erger worden totdat de overwinnaars van de oorlog tegen de KM een nieuwe richting voor het Westen uitzetten.

De situatie waar het Westen nu voor staat is zelfs nog problematischer dan de Sovjet Unie omdat twee gewelddadig vechtende facties allebei met de nederlaag geconfronteerd worden. Voorstanders van de harde lijn, die de Derde Wereldoorlog wilden beginnen en 90% van de mensheid wilden vermoorden, lopen op hun laatste benen en vechten een laatste genocidale oorlog in Gaza. De gematigden, of de koolstof-veroorzaakt-opwarming-van-de-Aarde factie, worden geconfronteerd met een ineenstorting van grote industriële plannen gebaseerd op leugens.

Beide facties hebben praktisch geen geld meer. De genocidale krachten krijgen geen enkele financiering meer voor hun oorlogen in Oekraïne, Israël en elders.

De koolstof mensen zien dat de realiteit van de markt hun centrale planning voor elektrische wagens, windparken enz. vernietigt.

Elektrische auto’s kosten meer om te repareren dan ze kosten om te bouwen en niemand wil ze meer. De kosten van de batterij vervangen in een Hyundai IONIQ 5 van 2022 is meer dan $60.000; meer dan de $55.000 die de nieuwe auto kost.

Windmolens slijten en geld dat verdiend wordt met het verkopen van windenergie is niet genoeg voor afschrijving of reparatie. Na zo’n twaalf jaar functioneren, betekenen hoger-dan-verwachtte storingspercentages van de turbines dat de kosten van windturbines die in diep water staan hun door de overheid gegarandeerde prijzen overtreffen. Dit maakt het onmogelijk om hun financieringskosten terug te verdienen.

https://www.zerohedge.com/energy/britains-net-zero-disaster-and-wind-power-scam

Dat is waarschijnlijk de reden waarom Scottish Power toegaf dat 71 van zijn windmolens werden aangehaakt op de fossiele brandstof voorziening nadat een storing was ontstaan in hun energieleverantie.

https://www.dailyrecord.co.uk/news/scottish-news/dozens-scottish-power-wind-turbines-29135763

Dit soort belastinggeldverspillingen zijn de reden waarom het de koolstof mensen niet lukte om tijdens hun recente Klimaatconferentie 28 financiering te krijgen voor verschillende biljoenen dollars kostende “klimaatveranderingszwendels”.

Ook de Chinezen zitten in de problemen omdat hun eigen enorme, zich over tientallen jaren uitspreidende industriële plannen tegen fundamentele blokkades aanlopen.

Speciaal de Chinese vastgoedsector is een olifant die niet genegeerd kan worden. Sommige rapporten zeggen dat ze waarschijnlijk 3 miljard appartementen hebben gebouwd voor 1.4 miljard mensen en nog blijft woonruimte onbetaalbaar. Het blijkt ook dat het verhuizen van mensen naar krappe appartementen ze ontmoedigt om kinderen te hebben, en dus wordt China geconfronteerd met een demografische ineenstorting. Hun enorme inzetten op elektrische auto’s zullen ook waardeloos worden wanneer ze door de waterstoftechnologie achterhaald worden.

Met andere woorden zowel China als het Westen (de rest van de wereld niet zo veel) moeten hun economische plannen op lange, korte en middellange termijn volledig veranderen.

Daarom worden vergaderingen op hoog niveau voorbereid voor maart om te komen tot een alternatieve toekomstrichting voor Westerse en Chinese economieën.

De overwinnaars in de oorlog tegen de KM presenteren nu plannen die verbazingwekkend zijn in schaal en ambitie. Om te begrijpen hoe fundamenteel de veranderingen zullen zijn, denk dan eens na over de basisovereenkomst tussen Aziatische en Westerse geheime genootschappen: van nu af aan zal ons doel als ras zijn: het vergroten van de hoeveelheid en de variëteit van leven, inclusief menselijk leven.

Zodra de plannen voor hoe dit tot stand te brengen zijn uitgewerkt, zal het resultaat de Cambrium explosie eruit laten zien als een champagne belletje; dit ter vergelijking. 

Speciaal het vermogen om genen te manipuleren zal ons in staat stellen om onsterfelijk te worden en een praktisch oneindige variëteit aan nieuwe plant- en diersoorten te creëren. Bijvoorbeeld: het is nu mogelijk dat mensen hun eigen genoom kunnen verbeteren met katgenen en kat/mens hybriden worden. Tegelijkertijd werd de oude elite betrapt op de handeling om te proberen gen-veranderende vaccins te gebruiken om ons genetisch voor altijd onderdanige schapen te maken. De vraag die we nu moeten beantwoorden is, hoe moeten we te werk gaan met deze nieuw gevonden macht over de vorm van het leven zelf.  

De vrijgave van waterstoftechnologie zal zoveel energie beschikbaar maken dat wij allemaal kunnen leven als miljardairs. Maar het zou ook het equivalent van waterstofbommen beschikbaar maken voor ontspoorde tieners. En weer: hoe moeten we te werk gaan?

Ook zal toegang tot de technologie van het geheime ruimteprogramma zoals anti-zwaartekracht, grotere gevolgen hebben voor de 21ste eeuw dan luchtreizen had voor de 20ste eeuw. Mensen zullen in staat zijn om bliksemsnel te reizen naar elk doel op Aarde en wellicht daarbuiten.  Maar tegelijk kunnen ongewenste mensen praktisch uit het niets opduiken in je achtertuin. Hoe moeten we tewerk gaan?

De implicaties zijn zo verbijsterend en verreikend dat vergaderingen op hoog niveau, gehouden onder de kritische blik van het publiek, nodig zullen zijn om onze weg in kaart te brengen naar deze prachtige, maar potentieel afschuwelijke nieuwe toekomst.

Uitnodigingen worden gestuurd naar vertegenwoordigers van belangrijke machtsgroepen zoals de Raad van de Westerse Illuminatie, de Aziatische geheime genootschappen, de Russen en anderen om vervanging of vernieuwing te creëren voor slecht functionerende naoorlogse instituten zoals de V.N., de BIS, de Wereldbank, het IMF, het Internationaal Strafhof, enz. Wanneer dit gebeurt zullen verdere openbare bekendmakingen worden gedaan.

Intussen toont een momentopname van nieuws uit de hele wereld van de afgelopen week nog altijd een structuur van systeemineenstorting.

President Bashar Assad van Syrië vatte de gehele situatie samen in een bijzondere toespraak: “Wat de oorlogen in Syrië, Palestina en Oekraïne, het Zuid-Chinese Zee conflict, Venezuela en andere gemeen hebben, is dat ze allemaal door het Westen worden gevoerd, in het bijzonder door Amerika, en voornamelijk zijn gebaseerd op het controleren niet alleen van het land, maar belangrijker nog, het verhaal… de oorlog is een oorlog over waarheid en degene die wint, wint de waarheid.” 

Zoals hij zegt, het is een strijd over het psychologische proces van beslissen wat wij als ras, doen in de toekomst. De oude garde van het Westen is de strijd aan het verliezen.

Laten we beginnen met te kijken naar de stijfkoppen van de KM massamoord factie die doorgaan met de genocide in Gaza. Wat we hier zien is het ophanden zijnde ter ziele gaan van de schurkenstaat Israël.

Sommige misleidende Israëli’s denken nog steeds dat ze wegkomen met hun laatste genocide wat gekenmerkt wordt door een Israëlisch bedrijf dat onroerend goed aan het strand aanprijst in het met de grond gelijkgemaakte Gaza. De werkelijkheid is het tegenovergestelde, de laatsten van de  KM zullen uit hun Israëlische schuilplaatsen worden gejaagd.

Het laatste teken hiervan is dat een internationaal handels- en scheepvaartembargo tegen Israël heeft geresulteerd in een 85% daling in scheepvaart naar dat land. “Wij zijn in het bezit van munitie en militaire apparatuur die jullie oorlogsschepen, onderzeeërs en vliegdekschepen tot zinken kunnen brengen”, zegt Jemens Generaal Majoor Mohammad al-Atifi. “De Strijdkrachten van Jemen richten zich alleen op schepen die óf een Israëlische eigenaar hebben óf op weg zijn naar Israëlische havens”, voegt hij eraan toe. 

Niet alleen is het Suez Kanaal afgesloten maar nu ook de Straat van Gibraltar. Een Iraanse commandant van de Revolutionaire Garde zei dat de Middellandse Zee naar Israël afgesloten zou kunnen worden als de Verenigde Staten en haar bondgenoten doorgaan met het plegen van “misdaden” in Gaza, rapporteerden Iraanse media afgelopen zaterdag.

https://www.haaretz.com/israel-news/2023-12-23/ty-article/iran-threatens-mediterranean-closure-over-what-it-calls-israeli-crimes-in-gaza/0000018c-964c-da81-a1bc-defc17a80000

Dit weerspiegelt een militaire nederlaag. Tientallen jaren van het Pentagon veranderen in een reusachtige varkenstrog heeft geresulteerd in het spenderen van miljoenen aan het neerschieten van drones en raketten ter waarde van om en nabij de $1000. De V.S. zal haar miljoen-dollar-wapens veel eerder opgebruikt hebben dan haar tegenstanders hun duizend-dollar-drones.

https://www.msn.com/en-us/news/world/the-us-is-piling-huge-amounts-of-firepower-into-the-red-sea-to-combat-houthi-attacks-on-vital-shipping-routes/ar-AA1lQHOM

De nederlaag in Oekraïne was ook veelomvattend. Het Russische leger rapporteert:

Sinds februari 2022 heeft Kiev meer dan 5,2 duizend tanks en gepantserde voertuigen gekregen, bijna 1,5 duizend artilleriegeschut en vele raket-lanceersystemen, 1,3 duizend luchtdoel raketsystemen, meer dan 23 duizend antitank raketsystemen, meer dan honderd vliegtuigen en helikopters en 23 duizend drones… Bijna 100.000 Oekraïense soldaten werden getraind in het Westen. Daarnaast ontving Oekraïne meer dan 200 langeafstand-kruisraketten.

https://tass.com/politics/1724847

Het resultaat:

Moderne Russische hardware werd rigoureus getest in condities van de speciale operatie en vertoonde suprematie over soortgelijke wapens van NAVO-landen… Het Russische leger heeft de algemene gevechtstechniek veranderd en creëerde aanval- en drone-eenheden.

https://tass.com/defense/1723781

De V.S. heeft ook de soft power [politieke invloed] oorlog verloren omdat ze al lang zijn gestopt met het hebben van enige pretentie om “de goede jongens” te zijn.

“Joodse chauvinisten zijn de Amerikaanse media, politiek, financiële instellingen en natuurlijk de buitenlandse politiek gaan domineren. Ze plegen op Bijbelse schaal genocide tegen het “zaad van de Amelekieten” (d.w.z. niet-Joden) in Oekraïne; dat meer dan 14 miljoen mensen verloor, bijna allemaal Slavische Christenen die de Joden zien als hun traditionele vijanden sinds de huidige oorlog begon. Een half miljoen Slavische Christenen aan beide kanten werden gedood”, zei Kevin Barrett.

https://www.unz.com/kbarrett/lets-extinguish-the-fires-of-jewish-supremacy/

Een teken dat Christenen terugvechten was te zien in Polen toen de politicus Grzegorz Braun Chanoeka-kaarsen doofde met een brandblusapparaat. Hij was woedend vanwege een portret van Menachem Mendel Schneerson die zei dat Joden de gojim [niet-Joden] in Oekraïne en Rusland [om nog maar niet te spreken over de rest van de wereld] zouden moeten vermoorden, leggen Poolse bronnen uit.

Nu ziet het er naar uit dat de KM slaaf-politicus Kanselier Olaf Sholz door de Alliantie is opgepakt voor ondervraging, vandaar deze krantenkop:

“Duitse Kanselier Scholz testte positief op COVID, een bezoek van de nieuwe Slowaakse leider gecanceld.”

https://www.thecanadianpressnews.ca/world/german-chancellor-scholz-tests-positive-for-covid-visit-by-new-slovak-leader-canceled/article_211e9023-e970-536b-8aa3-fbd24eb08cf5.html

De omschakeling van genocide tegen Christenen in Oekraïne naar genocide tegen Moslims in Judea (onjuist Palestina genoemd) heeft alleen maar bijgedragen tot de internationale isolatie van USraël.

Een nieuwe opiniepeiling gaf aan dat 96 procent van Saoedische nationalisten vindt dat Arabische landen de banden met Israël zouden moeten verbreken als reactie op de oorlog in Gaza.

De Chabad dodencultus zal voor het gerecht gebracht worden, daar kun je zeker van zijn.

“Vandaag de dag wordt V.S. dominantie van de Verenigde Naties afgekeurd door een grote meerderheid van lidstaten… de BRICS landen staan pal naast elkaar om het instituut terug te brengen in lijn met internationaal recht”, zegt de Franse journalist Thierry Meyssan, waarbij hij de opvatting van het grootste deel van de wereld weergeeft.

Zoals Aartsbisschop Carlo Vigano naar voren brengt: “Het [KW] WEF uit dreigementen tegen de regeringsleiders van de 20 meest geïndustrialiseerde landen ter wereld om de Grote Reset uit te voeren. Dit is een wereldwijde coup waartegen mensen in opstand moeten komen. Alle leiders van de naties zijn tot slaaf gemaakt of gechanteerd door deze internationale maffia.”

Hier kun je kijken naar een politicus die een mildere versie van de chantage uitlegt: “Dit is hoe het werkt:… iemand, waar je ook in geïnteresseerd bent, komt naar je toe, is erg aantrekkelijk en lacht om je grapjes. Het volgende wat je weet is dat je naakt met hem/haar in een hotelkamer bent. Je maakt je klaar om een bepalende stem uit te brengen en een goedgekleed persoon komt naar je toe en fluistert in je oor: ‘Hé man, er zijn tapes over jou in omloop en je zou echt niet moeten stemmen voor dit onderwerp.’”

Gelukkig zijn de strijdmachten en de inlichtingendiensten van de wereld zich bewust van de aard van het probleem en nemen ze nu actie. Daarom zal de lijst van mensen die naar Jeffrey Epsteins Eiland van kindermarteling, moord en daarop volgende chantage gingen openbaar gemaakt worden. Hier is een gedeeltelijke lijst: 

Adam Perry Lang

Akon

Al Gore

Alan Dershowitz

Alberta Pinto

Alee Baldwin

Allison Mack

Alyssa Rogers

Anderson Cooper

Andrea Mitrowicz

Andres Pastrana

Angelina Jolie

Anthony Kiedis

Anthony Weiner

Barack Obama

Ben Affleck

Bernie Sanders

Beyonce

Bill Clinton

Bill Gates

Bob Saget (deceased)

Bruce Willis

Casey Wasserman

Callum Hudson

Celine Dion

Charles Barkley

Charlie Sheen

Charlize Theron

Chelsea Clinton

Cher

Chris Tucker

Chris Wagner

Chrissy Teigen

Cyndi Lauper

Claire Hazel

Courteney Cox

Courtney Love

Demi Moore

Dana Schneider

Dawid Koch

David Spade

Dawid Yarovesky

Dolores Zorreguiet

Donovan Mitchell

Doug Band

Drew Barrymore

Ed Buck

Ed Tuttle

Ehud Barak

Ellen DeGeneres

Ellen Spencer

Eminem

Emmy Tayler

Fleur Perry Lang

Francis X. Suarez

Freya Wissing

Gary Roxburgh (pilot)

George Clooney

Ghislaine Maxwell

Glenn Dubin

Greg Holbert (deceased)

Gwen Stefani

Gwendolyn Beck

Hank Coller (pilot)

Heather Mann

Heidi Klum

Henryk Rosowski

Hillary Clinton

James Franco

James Gunn

Jay-Z

Jean-Luc Brunel (deceased)

Jean-Michel Gathy

Jeffrey Jones (deceased)

Jim Carrey

Jimmy Kimmel

Joe Biden

Joe Pagano

John Cusack

John Legend

John Podesta

John Travolta

Joy Behar

Juan Pablo Molyneux

Juliette Bryant

Justin Roiland

Justin Trudeau

Kathy Griffin

Katy Perry

Kelly Spam

Kevin Spacey

Kirsten Gillibrand

Kristy Rogers (deceased)

Lady Gaga

Larry Summers

Larry Visoski (pilot)

Laura Z. Wasserman

Lawrence M. Krauss

Linda Pinto

Lisa Summers

Lynn Forester de Rothchild

Madonna

Mandy Ellison (assistant)

Mare Collins-rektor

Marina Abramovic

Mark Epstein

Mark Lloyda

Melinda Luntz

Meryl Streep

Michelle Obama

Michelle Wolf

Mikel Arteta

Miley Cyrus

Nadine Dorries

Naomi Campbell

Naomi Watts

Natalie Blachon de Perrier

Nicole Junkermann

Olga Kurylenko

Oliver Sachs

Oprah

Orlando Bloom

Paris Hilton

Patton Oswatt

Paul Mellon

Paula Epstein (deceased)

Paula Hala

Peter P. Marino

Darrell Williams

Prince Andrew

Princess Carol

Quentin Tarantino

Rachel Maddow

Rainn Wilson

Ralph Ellison

Ray Barzana (pilot)

Ricardo Legorreta Vilchis

Rihanna

Rita Wilson

Rob Reiner

Robert DeNiro

Robert Downey Jr.

Rodney E. Slater

Ronald Burkle

Rudy Gobert

Burger Sander

Sarah Kellen (assitant)

Sarah Silverman

Seth Green

Shelley Harrison

Shelley Lewis

Sophie Biddle-Hakim

Sophie Trudeau

Stephen Collins

Stephen Colbert

Steven Spielberg

Steven Tyler

Swietłana Glazunova

Teala Davies

Tiffany Gramza

Tom Hanks

Tom Pritzker

Tyler Grasham (deceased)

Victor Salva

Wanda Sykes

Whoopi Goldberg

Dit zijn degenen die vast en zeker onder de bus gegooid gaan worden. Ze gaan tijdens hun rechtszaken waarschijnlijk met de vinger wijzen naar mensen hogerop in de piramide. Tussen haakjes, Mossad-bronnen houden vol dat Epstein een goede jongen was die de moordzuchtige elite infiltreerde om een volledige lijst van hun namen te pakken te krijgen. Ze zeggen ook dat zijn dood voorgewend is. Oorlog-rechtszaken zullen laten zien of dit waar was.  

Wij weten ook dat de farmaceutische maffia hard aangepakt wordt. Japan heeft al dozijnen hoge regeringsambtenaren gearresteerd. Dit gebeurde nadat Japanse wetenschappers onmiskenbaar bewijs had gevonden dat alle Covid-varianten door de mens gemaakt werden en dat de erop volgende vaccinatiecampagne miljoenen mensen doodde.

Soortgelijke bewegingen vinden plaats in andere landen zoals we al eerder hebben gerapporteerd.

Iets anders dat gaande is, is een ineenstorting van het rond de aandelenmarkt geconcentreerde  economische model van de V.S. Het wordt nu ook wijd en zijd begrepen dat het een enorm casino is dat geleid wordt door insiders en ontwikkeld is om de meerderheid tot armoede te brengen.

Hier zijn een paar recente gevolgen:

Twee-en-zestig procent van de Amerikaanse volwassenen leeft van salaris tot salaris, één op de vijf kinderen heeft niet voldoende voedsel te eten, voedselbanken hebben te maken met een recordvraag en dakloosheid neemt in hoger tempo toe dan ooit is geregistreerd.

Nu blijkt dat elementen van de Amerikaanse regering achter de enorme misdaadgolf zitten die het land nu ondervindt. Een ex-bendelid beweert dat de regering vuurwapens van militair niveau gratis uitreikt in de achterbuurten van Chicago. De regering moedigt misdaden met vuurwapens aan om winsten te genereren voor de medische industrie via vuurwapengevechten, zegt hij. Ze gaan ook de misdaad die ze aanwakkeren gebruiken als een excuus om “Police Brutality Bonds uit te gevenwat betekent dat Wall Street Banken en uiteindelijk politici rijk worden ten koste van belastingbetalers.” Het Chicago gemeentebestuur gaf obligaties uit ter waarde van $484 miljoen om $360 miljoen te betalen aan schikkingen en veroordelingen. Het grootste deel van dit geld ging naar de KM óf via ziekenhuizen en advocaten óf via de $120 miljoen aan zuur verdiend geld van belastingbetalers dat naar de uitgevers van de KM-obligaties ging.

https://chemtrails.substack.com/p/gov-dropping-guns-in-chigago-according?

Dit is waarschijnlijk het werk van de P2 ordo ab chao factie die chaos creëert om militaire interventie te rechtvaardigen in burger affaires.

Nu we het over wie of wat hebben, we kregen bericht van de “Q” mensen die zich als volgt introduceerden:

Q is een Verenigde Staten Militaire inlichtingenoperatie…, een team van hoog in rang zijnde personen met “Q” niveau betrouwbaarheidsverklaring, dat operaties uitvoert die vele jaren ervoor zijn gepland om omvangrijke wereldwijde corruptie en samenzwering tegen het volk te ontmaskeren. Hun  taak is om corruptie, fraude en schending van mensenrechten wereldwijd uit te roeien. Q zal de Republiek van de Verenigde Staten terugbrengen naar het Constitutionele recht en ook “de Mensen” wereldwijd terugbrengen naar hun eigen bestuur.

De mensen moeten verantwoordelijk zijn omdat we ze nodig hebben om te besluiten wat er gedaan moet worden met ongekende wetenschappelijke ontwikkelingen. Eén voorbeeld van wetenschappelijke ontdekkingen is dat het mogelijk zou kunnen zijn om de menselijke geest als Wifi te gebruiken en de hersenen te downloaden in het internet.

https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S2211285518309273

https://link.springer.com/chapter/10.1007/978-3-030-16920-6_33

Wij als ras zijn op weg naar niet in kaart gebrachte wateren.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *