Benjamin Fulford: “De V.S. stevent af op een vuurgevecht bij de O.K. Corral.”

11 december 2023

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De niet-verklaarde burgeroorlog in de V.S. stevent af op een directe confrontatie die veel nachtelijke vuurgevechten met zich mee zal brengen. Aan de ene kant gebruikten de Satanisten Google, enz, om een lijst van Amerikanen samen te stellen die ze willen vermoorden om aan de macht te blijven. Aan de andere kant hebben patriotten een lijst van meer dan een miljoen verzegelde dagvaardingen die ze willen opvolgen om de V.S. te bevrijden van Satanische overheersing.

Maar laten we het eerst hebben over het plan van de Satanisten. Duitse inlichtingenbronnen waarschuwden ons vorige week voor een geplande genocide van 15 miljoen Amerikanen.

Amerikaans patriot Goldberg werd vermoord nadat hij in februari 2020 deze informatie had verspreid. Ze was gebaseerd op Witte Huis documenten, waarvan hij beweert dat hij ze had gekregen. Zijn voorspellingen voor 2021 tot 2023 bleken accuraat te zijn. Hij stelde dat Zionisten (Satanisten) verontrust waren dat te veel Amerikanen zich bewust waren van de Satanische aard van het Zionisme en dat ze moesten worden afgemaakt. Hun plan had agenten nodig om de waarheid over Zionisme (Satanisme) te verspreiden via corporate mediakanalen als You Tube om zo een lijst met namen van mensen te pakken te krijgen die de informatie bekeken. Ze zouden dan de doelwitten worden voor een virus. 

Dit is precies wat er gebeurde. De vaccins die de mensen van de wereld werden opgedrongen waren alleen giftig voor mensen die geïdentificeerd waren als een bedreiging voor het Satanisme.

De volgende fase van het plan, Project Zyphir genaamd, staat gepland voor 2024 en 2025. Het is de vernietiging. Goldberg zegt dat ze mensen gaan arresteren voor antisemitische taal, ze beschuldigen van misdaden en ze volledig gaan elimineren… Waar ze het nu over hebben zijn stroomstoringen gevolgd door een zuivering. Ze zullen naar je toekomen in een militair voertuig en je in een kamp zetten. Het is een heel, heel grote operatie die ze van plan zijn. Ze willen het doen onder de dekmantel van de nacht tijdens een  van deze tijdelijke stroomstoringen. Ze gebruiken een driedaagse stroomstoring, ze gebruiken een landelijke stroomstoring die twee dagen duurt en heel wat plaatselijke stroomstoringen. Ze gaan Iran de schuld ervan geven. Ze plannen dit voor volgend jaar en het jaar daarop. Ze zijn nog niet klaar met het natrekken en identificeren van iedereen.

Senior CIA-bronnen bevestigen dit en zeggen: “Het is grotendeels correct [maar] er is nog veel meer dan dit. Wees voorzicht hoe je het gebruikt aangezien het rode vlaggen oproept bij degenen die bijna alles controleren en de dingen altijd in de gaten houden.”

De recente verwijdering en slachting van de dakloze mensen van San Francisco bevestigt dat dit echt zo is. Dr. Pierre Corey zegt dat intussen een zuivering in Nazi-stijl van “ongewensten” al aan de gang is: “Afrikaanse Amerikanen, Latino’s en de ouderen sterven in hogere tempo’s dan wie dan ook. Het is de ernstigste discrepantie die ik in mijn medische carrière heb gezien.”

Ook passeerde het Huis een resolutie die zegt: “anti-Zionisme is antisemitisme”, wat een “wettelijke” rechtvaardiging creëert voor het arresteren van anti-satanisten.

Aangezien het onwaarschijnlijk is dat Amerikaanse troepen orders zullen gehoorzamen om hun eigen landgenoten te doden, zou dit een verklaring kunnen zijn voor al die buitenlandse mannen van militaire leeftijd zonder documenten die salaris betaald krijgen van het Wereld Economisch Forum.

Volgens Goldberg vond “Operation Warp Speed” Donald Trump “het prachtig” omdat ze beloofden hem tot Koning van Israël te verklaren. Trump’s tekstschrijver Steven Miller heeft een grote rol in dit alles”, zegt hij. Wij hebben ook bevestigd gekregen van de P3 vrijmetselaars dat zelfverklaarde top-Satanist Leo Zagami in Mar a Largo verblijft.

De witte hoeden  van hun kant, hebben hun eigen plan. Volgens hen verblijft Donald Trump – de echte – op de Amerikaanse militaire basis in Mt. Cheyenne en dat hij een witte hoeden plan leidt om de Satanisten te arresteren. Dit is wat een VS officier van de Geheime Ruimtemacht te zeggen had over het witte hoeden plan:

“De aan verraad schuldig zijnde oud-Stafchef Mark Milley staat onder arrest en wordt vastgehouden op Gitmo. Hij zal vastgehouden worden totdat hij een openbaar Militair Tribunaal heeft gehad. Als hij schuldig wordt bevonden, zal hij in het openbaar geëxecuteerd worden (geen tribunaal en executie in het geheim). Zodra dit is gebeurd, zullen we weten dat de alliantie de controle heeft. De rest van de Deep State zal volgen. Je kent alle namen.”

En dus is er volgens deze bronnen óf een zwarte-hoed Trump óf een witte-hoed Trump of beide. Om tot de bodem hiervan te komen, gebruiken wij analoge middelen (menselijke boodschappers) om contact op te nemen met Trump om uit te vinden welke versie waar is.

Hoe dan ook, als je kijkt naar openbare verhandelingen in de V.S. is het onmiskenbaar dat twee grote groepen – met twee versies van de werkelijkheid – gerechtshoven hebben gebruikt om vonnissen uit te vaardigen tegen elkaar. Dit betekent dat een soort O.K. Corral achtige [zie voor een betekenis hiervan Wyatt Earp op Wikipedia] directe confrontatie onvermijdelijk is. Dat zou al zo vroeg als deze week kunnen beginnen volgens bronnen zoals de aan Trump gelinkte Q.

https://qofficial.net/password

Dus, als er een energiestoring is waar je woont, grijp je geweer en wees klaar om je familie te verdedigen. Laat ze jou en je familie niet in een bestelwagen stoppen.

Er vindt ook een confrontatie plaats in Israël. Die werd getriggerd toen Misdaad Premier Benyamin Netanyahu een eenheidskabinet opzette volgend op de Hamas valse vlag aanval. Hoge niet-Satanische (Joodse) Israëlische generaals en politici waren verbaasd toen Lolwah Al-Qatari, de Katarese Minister van Internationale Samenwerking, beslissingen nam in naam van Hamas bij een bezoek aan het Israëlische kabinet. “Gewend aan discussies met Mossad directeur David Barnea, leek ze niet te begrijpen dat het oorlogskabinet niet alleen getrouwen van Premier Benjamin Netanyahu bevatte”, rapporteert de Franse journalist Thierry Messyan.

https://www.voltairenet.org/article220118.html

De Joden waren geschokt om tot de ontdekking te komen dat Katar  Hamas leidde en dat het Amerikaanse leger Katar leidde. “In 2002 tekende de Verenigde Staten een militaire overeenkomst met Katar. Ze zetten CentCom, hun Midden-Oosten commandocentrum op, op de gigantische Al-Udeid basis. Het biedt onderdak aan 11.000 soldaten en circa 100 vliegtuigen. Het Pentagon herinnerde toen de Emir eraan dat hij niet in een positie was om het te verdedigen: op een ochtend werd hij wakker gemaakt door Speciale Troepen in zijn slaapkamer”, rapporteert Meyssan.

De ontdekking dat Israëlische en Amerikaanse Satanisten verantwoordelijk waren voor de aanvallen van 7 oktober ontketende een burgeroorlog in Israël die ertoe heeft geleid dat minstens 7000 “stillen” van de Satanisten daar worden gedood, zeggen Mossad-bronnen.

Nu zeggen oud Israëlisch ambassadeur voor de V.S., Michael Oren en vele anderen: “Een Neurenberg-achtig proces is absoluut vereist.” Dit proces zal om mensen gaan die Judeërs (misleidend Pelestijnen genoemd) in Gaza en elders vermoordden en niet alleen om degenen die Joden vermoordden.

Wat er echter ook gebeurt in de V.S. en Israël, op mondiaal niveau zijn de Satanisten verslagen.

Kijk eens naar de V.N. stemming waar de V.S. het enige land was dat zijn veto uitsprak voor een staakt het vuren in Gaza. Het toont hoe geïsoleerd de huidige Amerikaanse en Israëlische regimes zijn. Dus volgen ze een hersenschim als ze denken dat ze iemand als Donald Trump kunnen installeren als Koning van Israël en de wereld kunnen regeren vanuit Jeruzalem.  

En verder, om de criminele incompetente aard van het V.S. regime te begrijpen, kijk eens naar hun “klimaatgezant” John Kerry.

Kerry werkt voor kinderverkrachters en moordenaars.

Hij bewees dit door op te roepen tot een verbod op het gebruik van fluorkoolwaterstoffen (HFC’s) in koelkasten en airconditioners omdat het een “super-vervuiler van het klimaat” is. De werkelijkheid is dat Du Pont’s patenten op HFC’s aflopen zodat ze bullshit gebruiken om mensen te dwingen over te schakelen op een nieuw product waarvoor ze nog wel een lopend patent hebben.

Met andere woorden, Kerry werkt voor Du Pont die probeert dezelfde truc te gebruiken die ze gebruikten met de Ozongat-zwendel om de wereld te dwingen HFC’s te kopen toen de patenten van hun fluorgas afliepen. 

https://www.zerohedge.com/political/us-joins-over-60-other-nations-pledge-emissions-reduction-air-conditioners-and

Tussen haakjes, een van de belangrijkste instrumenten die ze gebruikten om deze fraude te doen voortduren was NASA (Not A Space Agency). Kijk eens naar deze recente hilarische NASA video in de “ruimte” bij min 270 graden Fahrenheit, met canvas deuren.

Franse boeren maakten de opvattingen over “klimaatbeheersing” van velen duidelijk door letterlijk bullshit uit te storten over regeringskantoren, waar het thuishoort.

Om samen te vatten, je hebt een “klimaatgezant” van de V.S. regering die liegt om de wereld te dwingen meer te betalen voor airconditioners en koelkasten om een familie van pedofielen en moordenaars rijker te maken.

Voor het geval je het niet wist: De Du Pont erfgenaam Robert Richards IV werd in 2009 veroordeeld door het verkrachten van zijn die-jaar-oude dochtertje en gaf de verkrachting van zijn jonge zoon toe. Hij kreeg geen gevangenisstraf. Andere leden van zijn familie zijn veroordeeld voor misdaden als moord.  

https://www.vanityfair.com/news/business/2014/03/du-pont-heir-gets-probation-for-raping-3-year-old-daughter

Andere oligarch-families zijn schuldig aan soortgelijke dingen. Het ziet er bijvoorbeeld naar uit dat Walmart online kinderen verkoopt.

Dit soort dingen vertelt je hoe gedegenereerd Amerika is geworden.

De wereld krijgt het nu door.

In 1987 waren ze in staat om de hele wereld wijs te maken dat fluorgas verboden moest worden. Deze keer hebben slechts 60 landen zich voor de gek laten houden en je kunt er zeker van zijn van hun leiders geïntimideerd en gechanteerd worden tot gehoorzaamheid.

Maar niet voor lang meer. Arrestaties zijn begonnen in wat al snel voormalige kolonies zullen zijn zoals Japan en Polen.

Vlak voordat dit verslag online zou gaan, belden Japanse conservatieven ons op om te zeggen dat leden van het Cabinet van Premier Fumio Kishida gearresteerd waren.

We kregen ook een telefoontje van een Japanse diplomaat die vroeg of er een manier was om te voorkomen dat voormalig Minister van Financiën Heizo Takenaka gearresteerd zou worden. Takenaka heeft het kennelijk moeilijk omdat zijn baas en beschermer Henry Kissinger stierf. Wij stelden voor dat hij zou beginnen met erin toe te stemmen mij in een interview te vertellen waarom hij de controle over Japans hele aandelenmarkt overgaf aan de Rockefellers en Rothschilds. Tot nu toe hebben we geen antwoord ontvangen. 

Poolse bronnen van hun kant rapporteren dat een zuivering onderweg is. Ze zeggen dat de Duitse agent Donald Tusk zich aangesloten heeft bij de witte hoeden en is begonnen corrupte KM slaaf-politici te arresteren. Er is ook een voortdurende oorlogsachtige situatie aan de Pools-Oekraïense grens. Poolse truckers hebben wekenlang de grens geblokkeerd waarop de autoriteiten reageerden door vrachtwagens op treinstellen te laden.

Nu toont nieuw filmmateriaal dat viraal gaat dat vrachtwagens geplaatst op treinstellen de grens tussen Polen en Oekraïne oversteken.

Het is nu slechts een kwestie van tijd voordat Oekraïne instort, wat de oorlogsmisdadiger Vladimir Zelensky tot de volgende KM-dominosteen maakt die omvalt. Zoals de chart hieronder illustreert is het witwassen van Oekraïense politieke omkoopgeld gestopt. 

Dat is de reden waarom acteurs van het politieke apentheater plotseling een draai van 180 graden maken in wat ze zeggen.

We horen dat Zelensky een Amerikaans paspoort heeft gekregen en overgebracht wordt naar Florida waar hij bescherming van de Geheime Dienst zal hebben. De Russische FSB zegt dat ze wellicht zijn dood zullen voorwenden.

De volgende dominosteen die omvalt is waarschijnlijk Israël’s Netanyahu. De corruptie- rechtszaak tegen hem is hervat nadat een opschorting van de werkzaamheden wegens de oorlogssituatie vorige week afliep. 

https://www.dw.com/en/israel-pm-netanyahus-corruption-trial-resumes/a-67625929

“Israël’s Premier [Benjamin] Netanyahu balanceert nu op de rand van instorten of faillissement. En hij kan zo’n aankondiging elk moment maken”, zegt de president van Turkije, Recep Erdogan.

https://tass.com/world/1716817

Zodra Zelensky en Netanyahu omvallen, zullen andere politieke dominostenen waarschijnlijk snel volgen. Verwacht vervolgens te zien vallen: Justin Castrudeau, Emmanuelle Macron Rothschild, Olaf Scholz en Ursula von der Leyen. Daarna zouden we mensen zoals Klaus Schwab Rothschild, Bill Gates, David Rockefeller Jr., Mark Zuckerberg Rockefeller, Hillary en Bill Clinton Rockefeller enz. moeten zien vallen. Dit moet in het openbaar worden gedaan zodat de hele wereld het kan zien.

Het begint.

In Canada heeft een petitie op de website van het Lagerhuis, die vraagt om te stemmen voor een motie van wantrouwen tegen Justin Trudeau, meer dan 243.000 handtekeningen opgeleverd in slechts een paar dagen tijd. Je kunt de petitie in de link hieronder opnieuw bekijken en er op stemmen.  

https://www.ourcommons.ca/petitions/en/Petition/Details?Petition=e-4701

Intussen werd de Bank van Canada gedwongen om toe te geven dat de mensen die reageerden op een openbare vragenlijst voornamelijk tegen een digitale dollar en tegen onderzoek ernaar door de Bank van Canada waren. Ze merkten op dat het publiek “in grote meerderheid waarde hechtte aan de privacy en anonimiteit die bankbiljetten geven en van mening was dat de Bank geen toegang zou moeten hebben tot persoonlijke en bestedingsinformatie van Canadezen en die niet zou moeten verzamelen.

https://www.bankofcanada.ca/digitaldollar/a-digital-canadian-dollar-what-we-heard-2020-23-and-what-comes-next

In Amerika zei Voorzitter Jason Smith, (Rep. Missouri), van het Comité Ways and Means van het Huis dat nieuwe aanklachten tegen Hunter Biden “verder de noodzaak voor het Congres bevestigen om door te gaan met een impeachment-onderzoek naar Joe Biden om alle feiten boven tafel te halen zodat het Amerikaanse volk zelf kan oordelen.”

https://www.nbcnews.com/politics/white-house/hunter-biden-charged-rcna128658

We zagen ook dat Venezuela Biden’s bazen, de Rockefellers, een deadline van drie maanden gaf om Guyana te verlaten of anders geconfronteerd zouden worden met militaire actie. Exxon Mobil ontdekte in 2015 olie in Essequibo, wat Guyana – met een bevolking van 800.000 – de grootste ruwe oliereserves per hoofd van de bevolking gaf. We horen dat een voorstel is gedaan om het door de Rockefeller gecontroleerde Exxon Mobil te vervangen door het Brits gecontroleerde BP en te onderhandelen hoe de opbrengsten gesplitst kunnen worden. Het punt is echter dat toen David Rockefeller Sr. de leiding had, dat onder geen enkele omstandigheid een land als Venezuela hun belangen had durven bedreigen.     

De KM poging om ons te dwingen elektrische auto’s te kopen stort ook in. In Noorwegen staat een hele vloot elektrische bussen stil omdat elektrische batterijen niet werken in de kou.

https://samnytt.nu/staden-skulle-radda-miljon-med-elbussar-tal-inte-kyla-och-tas-ur-trafik

Kijk eens naar de echte actieradius van elektrische auto’s in de winter.

Het blijkt ook dat “President Joe Biden’s” 2021 infrastructuur wetsvoorstel  overdreef met de $7,5 miljard voor het installeren van oplaadmogelijkheden van elektrische wagens als deel van een plan om meer dan een miljoen openbare oplaadpalen te installeren, maar dat er nog geen een werkelijk is geplaatst. Het geld lijkt gestolen te zijn. De ratten verlaten het zinkende V.S. schip van staat en nemen de uitrusting met zich mee. 

Natuurlijk zal de KM met hand en hand vechten tot het laatste einde om te voorkomen dat dit gebeurt.

In de EU leidde de “Pfizergate” affaire ertoe dat EU wetgever Michèle Rivasi uitgeschakeld werd met een elektromagnetisch apparaat dat haar hart stopte (Net zoals Kim Jong Un toen Trump hem ontmoette aan de grens), zeggen CIA-bronnen.

Rivasi deed onderzoek naar voorzitter van de Europese Commissie von der Leyen en Pfizer, die bezig waren hun contract te verlengen om tot en met 2026 vaccins te leveren tegen abnormaal hoge prijzen met een 40% over-bevoorrading van doses.

Intussen probeert in Ierland de regering het kopiëren van informatie te criminaliseren. “Dit is iets uit de donkere Middeleeuwen. Dit is niet iets dat we zouden verwachten van een modern, progressief land als Ierland”, waarschuwt journalist Michael Shellenberger. Hij zegt dat Ierland “de testcase is voor de volgende fase van de wereldwijde grimmige maatregelen of disciplinaire acties door militaire inlichtingen-eenheden en hun agenten.

De KM werkt ook koortsachtig aan een plan om controle op afstand te krijgen over mensen. Onderzoeker van de Universiteit van Miami Skhrat Khizroev en zijn onderzoeksgroep perfectioneren een methode om tot de hersenen te praten zonder draden of implantaten.

https://news.miami.edu/stories/2021/03/researcher-finds-a-better-way-to-tap-into-the-brain.html

Klaus Schwab had het precies over zoiets in 2016.

In de V.S. bereidt KM-dwinger FBI Directeur Christopher Wray de schapen voor op een groot valse vlag gebeuren door te zeggen: “Ik heb nog nooit een tijd gezien waar alle dreigingen of zo veel van de dreigingen allemaal verhoogd worden, allemaal op precies dezelfde tijd.”

Wray spoorde het Congres ook aan om een wet te vernieuwen die de FBI het recht geeft om niet-Amerikanen over de hele wereld te bespioneren, argumenterend dat het laten verslappen ervan gelijk zou staan aan “unilaterale ontwapening”. De FBI werd opgezet om de criminaliteit binnen de V.S. aan te pakken terwijl de NSA en de CIA bedoeld waren om zich te concentreren op dreigingen van buiten de V.S. Nu bespioneren deze instanties elkaar over de hele wereld.

De Biden administratie dreigt nu ook openlijk Amerikanen met Oekraïne. In een geclassificeerde briefing gisteren in het Huis, informeerde Minister van Defensie Lloyd Austin de leden dat als ze niet meer geld zouden uittrekken voor Zelensky “wij jullie ooms, neven en zonen zullen sturen om te vechten tegen Rusland”. Betaal de oligarchen of we zullen jullie kinderen doden!

Ook hebben ze hun “Biden” acteur een scenario naar voren laten brengen waarin Amerikaanse troepen zouden moeten vechten tegen Russische troepen, valselijk bewerend dat Poetin van plan is om na Oekraïne “verder te gaan”. 

Ondanks deze dreigementen zullen ze niet in staat zijn om de Derde Wereldoorlog te beginnen en zo faillissement en rechtszaken wegens oorlogsmisdaden te vermijden. Het echte leger volgt niet langer hun orders en hun huurlingen krijgen geen loon meer zodat ze ermee kappen.

Denk er echter aan dat het niet over is voordat het echt over is en dat we moeten doorgaan met de aanval totdat de processen wegens oorlogsmisdaden IN HET OPENBAAR beginnen. Houd je kruit droog en je geweer dicht bij de hand, mensen.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

2 reacties op “Benjamin Fulford: “De V.S. stevent af op een vuurgevecht bij de O.K. Corral.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *