Benjamin Fulford: “De Khazariaanse Maffia wil zich overgeven; vraagt om amnestie.”

27 november 2023

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De Khazariaanse Maffia probeert een overgave te onderhandeling, volgens bronnen op hoog niveau van inlichtingendiensten. David de Rothschild, voorzitter van de raad van bestuur van het Joods Wereldcongres –  eerst moet je weten dat hij in 2015 in Spanje werd aangeklaagd voor het afhandig maken van geld van gevangenen, en dat hij het hoofd van de Britse en Franse takken van de Rothschild familie is – biedt aan om de controle over het Westerse financiële systeem te overhandigen aan de Planetaire Bevrijdingsalliantie. Ze vragen in ruil daarvoor amnestie. Dit aanbod kwam via het nieuwe hoofd van het Comité van 300 (die Koningin Elizabeth opvolgde en niet Charles is). Het Illuminatie Bestuur heeft deze persoon de macht verleend om met de alliantie te onderhandelen. 

De alliantie heeft daarop gereageerd met de volgende eisen:

 1. Een jubilee, als in een eenmalige annulering van alle schulden, algemeen en privé, moet ten uitvoer gebracht  worden.
 2. De rijkdommen van de wereld – gestolen door het creëren van geld uit dunne lucht en daar “rente” over te vragen – moet teruggegeven worden aan de mensen.
 3. De naoorlogse, door het Westen geleide instituten als de BIS, het IMF, de Wereldbank, de V.N. enz. moeten vervangen worden door iets dat de mensen van de planeet werkelijk dient.
 4. Alle technologieën, zoals waterstof en anti-zwaartekracht, die door de KM zijn onderdrukt, moeten vrijgegeven worden aan het publiek.
 5. Een massale campagne om een eind te maken aan armoede en de vernietiging van het milieu moet gestart worden.
 6. Democratie, persvrijheid en het recht moeten hersteld worden in de Westerse landen die gekaapt zijn door de KM.
 7. De ware, verborgen geschiedenis van de planeet moet onthuld worden aan het volk via alle grote en belangrijke media. 

Voor wat amnestie betreft zal de alliantie zelf geen agressieve acties tegen de KM ondernemen. Maar de verschillende juridische acties tegen hen vanwege massale misdaden tegen de mensheid, zoals massamoord door vaccins, zullen doorgaan in overeenstemming met de wet.

De volgende stap zal zijn ontmoetingen in persoon tussen vertegenwoordigers van de alliantie en van het Illuminatie bestuur. Dit zal tijd vragen aangezien reis-arrangementen enz. gemaakt moeten worden.

De KM probeert zich nu over te geven omdat ze bang zijn voor een pogrom om een eind te maken aan alle pogroms die uitgevoerd zal worden door degenen die V.S. President Donald Trump steunen.

Verder is het Russische leger aangekomen bij de grenzen van Israël en heeft gedreigd om binnen te vallen tenzij ze hun genocide in Gaza stoppen.

De KM probeert ook een deal te sluiten omdat er een groep is die kennelijk van plan is om het hele digitale banksysteem te sluiten. Ze beweren het Amerikaanse Ministerie van Financiën te vertegenwoordiger maar zeggen dat ze niet verbonden zijn met zogenaamd Minister van Financiën Janet Yellen en de nep “President” Joe Biden.

Deze groep koopt momenteel alle fysieke dollars op die bewaard worden in meest Aziatische magazijnen, of probeert het.

Als achtergrond hiervoor: telkens wanneer de V.S. een handelstekort heeft, wordt de gelijkwaardige hoeveelheid dollars fysiek afgeleverd aan dat land of wordt in dat land gedrukt.

Aangezien de V.S. sinds 2000 een totaal handelstekort heeft van 12.143 biljoen dollars, betekent dit dat heel veel in krimpfolie verpakte contante dollars zich in magazijnen bevinden. Hieronder kun je zien hoe een biljoen dollars eruit ziet. 

Dit is wat een vertegenwoordiger van deze groep te zeggen had:

“Dit heeft niets te maken van Biden of Rockefeller. Het is een proces dat in verband staat met het nieuwe financiële systeem, ook bekend als QFS. Er moet tenminste 1 ton aan cash op pallets zijn. Om een eerste aanzet te geven.”

Vertegenwoordigers van de Aziatische koninklijke families zeiden dat ze bereid zijn de dollars te verschaffen maar niet als ze naar de Rothschilds zouden gaan. Ze wachten op een antwoord.

Deze situatie is de grootste geopolitieke beweging sinds de moord op President John F. Kennedy.

Dit is wat de schepper van het Kwantum Financiële Systeem te zeggen had:

Het idee van het nieuwe financiële systeem is om al deze niet geregistreerde bezittingen in één allesomvattende wereldarchief onder te brengen dat een tweeledige controle heeft van de centrale wereldbankier en de collectieve (eensgezinde) toestemming van de soevereine wereldleiders van staat. De verschillende valuta’s, grondstoffen en algemene rijkdommen zouden benoemd moeten worden in de veilige uit één cijfer bestaande valuta en dan zouden na verloop van tijd alle fiatvaluta’s afgebouwd zijn. Het is een kopie van wat Adnan Sakli probeerde te doen maar faalde en functioneert ook als de strategische structurele hervorming van de V.N., de Wereldbank en de BIS Bazel. De uitbetaling van rijkdom aan het gewone volk door middel van verschillende structurele projecten wordt dan afgehandeld op de nieuwe mainframe, dus een nieuw internationaal bankiersplatform, volledig digitaal en heel veilig met controle door militaire inlichtingendienst. Er zijn jaren van werk en verbazingwekkende elementen ingegaan. Het is dus geen wonder dat de Rothschilds probeerden mij te laten  vermoorden – bijna een kopie van JFK. 

Tussen haakjes, de KM probeert nu elke betrokkenheid bij de moord op Kennedy te ontkennen. Ze stuurden de volgende ontkenning van beschuldigingen van Dick Cheney dat het Israëls Premier David Ben Gurion was die opdracht gaf om Kennedy te vermoorden:

“Je mag de bron vertellen dat het Admiraal Canaris was! Mossad was er niet bij betrokken, het was een DVD (Duitse geheime dienst) operatie die gebruik maakte van bronnen binnen CIA en FBI… Mr. Cheney zal onder de duim hebben gezeten van Mr. Bush Senior (DVD) die later vermoord werd vanwege de moord op Adnan Sakli van de BIS in Bazel – Ik deed de zaak met een zekere François Deloche in Zwitserland die Adnan’s advocaat was en wij zijn tot op de dag van vandaag met elkaar in contact gebleven.”

Maar een Mossad-bron stuurde ons onderstaande video vol met bewijs dat Israël en de Mossad achter de moord van JFK zaten. Het wordt heel duidelijk verklaard. 

Dit is wat Robert F. Kennedy Jr. tegen Kolonel Douglas MacGregor zei over de situatie:

Iedereen wil een eind aan de corrupte vermenging tussen staat en ondernemersmacht. Ze willen onze gereglementeerde instellingen en geen volledig gecontroleerde marionetten zijn voor de industrie die ze verondersteld worden te controleren; om daadwerkelijk de belangen van het publiek te beschermen. Mensen willen een eind aan de oorlogsstaat. De inlichtingendiensten zijn in bezit genomen. Het Pentagon is een geketende dienst. De Fed is een geketende instelling. Haar capaciteit om geld te creëren wordt nu in dienst gesteld ten behoeve van… de corporate kleptocratie waarin onze democratie is terechtgekomen.   

Hij geeft de CIA de schuld van de moorden op zijn oom en vader. Lezers kunnen hun eigen beslissing nemen.

Duidelijk is dat Kennedy’s nieuwe activa-gedekte V.S. dollar onmiddellijk werd herroepen door zijn opvolger Lyndon Johnson. Als je kijkt naar alle Satanische handgebaren bij de begrafenis van zijn weduwe Lady Bird Johnson kun je zien wie er verantwoordelijk was voor de moord. Het waren de Satanisten, niet de Joden.

Laten we het dan nu hebben over David de Rothschild, de zogenaamde leider van het Joodse Wereldcongres.

Franse patriotten die hem jarenlang bestudeerd hebben, gaven ons de volgende informatie:

David de Rothschild controleert Frankrijk met zijn neef Eric. Ze hebben het overgenomen van Davids vader, Guy de Rothschild die Satanisten-bals organiseerde op het Château de Ferrières.

David de Rothschild controleert Frankrijk door zijn mannen op sleutelposities te plaatsen. Jacques Attali onder François Mitterrand, Nicolas Bazire en François Pérol onder Nicolas Sarkozy, Emmanuel Macron onder François Hollande, enz. De sleutelman in het systeem is Alain Minc die de Franse economie leidt namens David de Rothschild. Een soortgelijk systeem is ook sterk gevestigd in Spanje, Italië en de V.S. (Carlo de Benedetti, Agnelli familie, Rockefeller familie enz.)

David de Rothschild’s nicht, Nathalie Rheims, verklaarde in 2013 in het Museum van Kunst en Cultuur van het Jodendom dat de hele familie werd geregeerd door incest en zei “Ondeugd is leuk maar incest is het beste, want het blijft in de familie.”

David de Rothschild’s lijfwacht, Christian Girouds was betrokken bij een zaak van mensenhandel en prostitutie van minderjarigen (het ontvoeren van een slachtoffer van kindersekshandel). 

https://www.lepoint.fr/societe/affaire-assu-2000-qui-est-l-ancien-gendarme-place-en-detention-provisoire-24-05-2022-2476908_23.php

David de Rothschild en zijn kring van vertrouwelingen leven in de overtuiging dat Frankrijk het Bijbelse Israël is en dat Parijs het echte Jeruzalem is, dat dit alles hen toebehoort en dat zij de wereld moeten regeren. Ze geven niets om Palestina en stuurden arme Joden daar naar het slachthuis. 

Macron zelf stamt rechtstreeks af van de Rothschild familie (Fould Springer tak) via zijn moeder en “Brigitte” is zijn vader. Emmanuel Macron’s rol is het vervullen van hun fantasie gebaseerd op de profetie van Jesaja.

Voor een snelle bijbel-les: Jesaja 9:19 zegt: “Door de woede van de almachtige Heer wordt het land verschroeid en de bevolking zal als de brandstof voor het vuur zijn.”

De Franse patriotten zeggen: “We zijn op zoek naar iets dat bij zou kunnen dragen tot de destabilisering van het Macron regime.”

Wat een eind aan het Macron-regime zal maken is de situatie ten Oosten van Frankrijk. Oekraïne wordt nu geïsoleerd. Als gevolg van blokkades opgeworpen door protesterende truckers hebben zich files van duizenden voertuigen tot wel 40 kilometer lang gevormd terwijl de chauffeurs in temperaturen onder nul wachten om de grens naar Oekraïne over te gaan. De truckers hebben de steun van de Poolse regering. De Slowaakse en Hongaarse regeringen ondernemen ook stappen om de grenzen te sluiten.  

De Duitsers snijden Oekraïne nu ook af door de stroom van wapens en geld daar te stoppen. Oekraïne is nu een openlijk crimineel regime. Oekraïense soldaten krijgen “vreemde vaccinaties van Westerse artsen in wat waarschijnlijk biologische experimenten zijn”, zegt Russisch expert Anatoliy Matviyckuk.

https://sputnikglobe.com/20231125/ukraines-western-weapons-will-stop-firing-in-cold-weather—expert–1115199617.html

Oekraïne’s KM dictator Vladimir Zelensky gebruikt een Stalin-achtige geheime politie om mensen op te pakken, ze in het uniform te dwingen of te laten verdwijnen, zegt Kolonel Douglas MacGregor.

De EU snijdt ook banden met het door  Zelensky ondersteunende nep Biden-regime door. En nu we het over nep hebben, luister naar Minister van Defensie Lloyd Austin die daar staat met een onscherpe, computer gegenereerde achtergrond en zegt dat hij in Kiev is en Zelensky steunt. Geen leger accepteert bevelen van deze clown. 

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2023/11/The-clown-Austin-in-Kiev_.mp4?_=2

De EU cancelde een handelsontmoeting met de V.S. vanwege een patstelling in gesprekken over staal en essentiële mineralen. Ze kopen nu ook Russische olie en geen Rockefeller olie.

https://www.bnnbloomberg.ca/eu-and-us-delay-key-trade-meeting-amid-deadlock-in-negotiations-1.2002617

László Kövér, de Voorzitter van het Hongaarse Parlement behoort tot de velen die openlijk dingen zeggen als de VS ambassadeur bestaat niet, de V.N. is een propaganda-instrument en Hongaarse oppositiepolitici zijn allemaal verraders. 

https://uk.style.yahoo.com/german-us-pushing-zelensky-negotiate-174722243.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly93d3cucmVkZGl0LmNvbS8&guce_referrer_sig=AQAAAM645vqeFp2fNRovJtpTtsQgdvLRf7JX_6Q10u4FAR9lql1X1lZAD4adOBn43Wr9U1jgpeuvqxlQezq4ZMhLZ650L7YqaC26dOPobXCfAIvsi9mBLhsn-rPWG23D4g1QjjsvxPfuin1P_DXkzrciEjxmpRppq21x8V3fZN9aLQbh

Duitsland vecht ook voor onafhankelijkheid. Hun hoogste gerechtshof besliste dat 60 miljard Euro’s in onuitgegeven Covid-fondsen ongrondwettelijk werden verplaatst naar een klimaat-actie fonds. Dit is een pijnlijke klap voor de coalitie geleid door Olaf Scholz want ze hebben de toegang verloren tot monopoly-geld dat uit dunne lucht werd gecreëerd. Functionarissen van de Bank van Japan zeggen dat Duitsland zich klaarmaakt om de Duitse Mark weer in te voeren. 

Duitsland sluit zich ook aan bij Japan in het lanceren van de waterstof revolutie. Italië en Duitsland hebben zojuist aangekondigd dat ze om de Alpen heen willen gaan door gaspijpleidingen te veranderen in waterstofpijpleidingen.

De Rothschild belangen in Zwitserland worden nu ook bedreigd omdat toegang tot Afrikaanse en andere rijkdommen/bezittingen worden afgesneden. In een teken hiervan zegt de CEO van UBS, een van de grootste banken ter wereld, dat hij een particuliere koper wil in een mogelijk reddingsoperatie scenario.

“Het is een duidelijk teken dat UBS serieus in de problemen zit. Hun overname van het [failliete] Credit Suisse heeft niet eerder resultaat 2024”, merkt een CIA-bron op. Zoals we al eerder hebben gerapporteerd zijn de meeste V.S. banken ook insolvent.

Ook naar beneden gaan de farmaceutische bedrijven. Onderstaand is een gedeeltelijke momentopname van een juridische tsunami dit op ze afkomt:

Het CDC (Centrum voor Ziektebestrijding en preventie) houdt een Tweede, verborgen database bij van Bijwerkingen van het Vaccin 

https://link.theepochtimes.com/mkt_app/epochtv/cdc-keeping-a-second-hidden-vaccine-side-effect-database-facts-matter-5533146?utm_medium=app&c=share_pos3&pid=iOS_app_share&utm_source=iOS_app_share

Procureur-Generaal Ken Paxton daagt Pfizer en Tris Pharma voor het gerecht wegens het ontduiken van het Texas Medicaid [Ziektekostenverzekering] programma en het geven van  farmaceutische medicijnen voor volwassenen aan kinderen. 

https://www.texasattorneygeneral.gov/news/releases/attorney-general-ken-paxton-sues-pfizer-and-tris-pharma-defrauding-texas-medicaid-and-providing

De Filipijnse regeringscommissie heeft bij stemming bepaald om een onderzoek te starten naar meer dan 327.000 onverklaarde oversterftegevallen tussen 2021 en 2022.

Voormalige troepen eisen miljarden aan schadevergoeding: Rechtszaken tegen de V.S. Regering over het Militaire Vaccin Mandaat.

Canadese soldaten ondernemen ook gerechtelijke actie. 

De openbare aanklager van Rome, Francesco Lo Voi heeft voormalig Minister van Gezondheid Roberto Speranza en anderen aangeklaagd wegens ideologische onwaarheden, meervoudige doodslag en het op de markt brengen van een imperfect gevaarlijk medicijn.

KM-slaafjes als President van de Europese Onderzoeksraad, Professor Maria Leptin werd betrapt bij het in het openbaar zeggen van dingen als: “Het is niet nodig voor regeringen om hun inwoners over te halen tot het nemen van mRNA vaccins door gebruik te maken van de wetenschap.”

De situatie heeft ertoe geleid dat ongekozen wereld-gezondheidstsaar Bill Gates openlijk kritiek levert op “complot denkers” dat ze zijn “superbelangrijke werk” van het vaccineren van kinderen in ontwikkelingslanden “veel moeilijker” maken.   

Completely unhinged: Bill Gates calls for punishment for critics of face masks and vaccines

Er is ook een groeiende lawine aan pedofilie veroordelingen tegen slaafse volgelingen van de KM.

Bijvoorbeeld: Biden Pentagon functionaris Stephen Francis Hovanic was net gearresteerd in een massale mensenhandel undercoveroperatie in Georgia. Een van zijn taken was het toezicht houden op basisscholen voor het Pentagon.

https://www.military.com/daily-news/2023/11/22/dodea-americas-chief-of-staff-arrested-human-trafficking-sting-operation-georgia.html

In Australië werd voormalig parlementslid en tweemaal veroordeelde Milton Orkopoulos gevangen gezet voor twintig jaar voor “bewust geplande, uitbuiting/exploitatie en manipulatieve” kinderseks vergrijpen.

In Canada werd Miljardair Robert Miller met de bijnaam “Canada’s Jeffrey Epstein” beschuldigd van weerzinwekkende seks met minderjarigen.

De lijst gaat maar door.

Het ziet er nu ook naar uit dat de gestolen V.S. verkiezing op het punt staat vernietigd te worden.

Een federale rechter heeft net beslist tegen de stemmachines in Georgia en zegt: “De zwakke plekken in de  cyberveiligheid van de machines schenden de constitutionele rechten van stemmers.”

Arizona’s totaal corrupte Procureur-Generaal Chris Mayes die haar 2022 verkiezing stal is op heterdaad betrapt  bij het bedreigen van ambtenaren die proberen papieren stembiljetten te gebruiken om eerlijke verkiezingen te verzekeren. 

En nu ontdekken we dat de 6 januari-commissie handig bijna 50% van het bewijs vernietigde voordat de tapes vrijgegeven werden.

In nog weer een ander teken dat de KM doodsbang is voor Donald Trump zegt voormalig Democratisch Senator Claire McCaskill: “Trump is gevaarlijker dan Hitler en Mussolini.”

De KM wordt ook in toenemende mate ontmaskerd als moordzuchtig en racistisch. 

Tzipi Navon, stafchef van Premier Netanyahu wenste dat Hamas leden niet alleen van hun voorhuid ontdaan zouden worden, maar dat al hun geslachtsdelen afgesneden zouden worden en ze dan gedwongen zouden worden die op te eten. Dit was nadat ze waren gemarteld en ingesmeerd met “varkensvet” en hun nagels en huid van hun lichaam waren afgescheurd.

Oudgediende van het Amerikaanse Ministerie van Binnenlandse Zaken Stuart Seldowitz werd betrapt bij het aanvallen van een straatventer in New York zeggende: “Als wij 4000 Palestijnse kinderen vermoordden, was dat niet genoeg…” Mr. Seldowitz is een Zionist die werkte voor Langley en ook de draaideur gebruikte, volgens CIA-bronnen.   

US State Department veteran Stuart Seldowitz gets caught

Echte Joden komen in opstand tegen dit tuig. Voormalig President van Israël Ehud Olmert zegt “De Minister van Nationale Veiligheid (Itamar Ben Gvir) in deze regering is een persoon die door het Israëlische gerechtshof werd veroordeeld voor terrorisme tegen Palestijnen. Dit is een regering die een schande is voor de basiswaarden van het Joodse volk en de mensen van Israël.”

Naar schatting 100.000 mensen hebben zich verzameld rond het huis van misdaad premier Benyamin Netanyahu om zijn aftreden te eisen.

De wereld staat achter hen. De BRICS dienden een aanklacht in tegen het Israëlische Defensieleger en waarschuwden de Secretaris-Generaal van de Verenigde Naties dat de Gaza genocide ONMIDDELLIJK moet stoppen. 

China’s President Xi Jinping gaf in grote trekken de drie urgente verplichtingen weer:

 1. Het eind van vijandelijkheden en het bereiken van een onmiddellijk staakt het vuren.
 2. De beëindiging van alle vormen van geweld en aanvallen op burgers en het vrijlaten van burgers die gevangen gehouden worden.
 3. Het eind van collectieve bestraffing gericht tegen de bevolking van Gaza. 

Ze ondersteunden deze eis met Russische tanks. Dat is de werkelijke reden waarom de gevechten in Gaza zijn gestopt.

De Turken en Iraniërs dienen ook aanklachten wegens oorlogsmisdaden in tegen Israëlische regeringsambtenaren. Oorlogsmisdaad-tribunalen zijn nu een zekerheid. Criminele ambtenaren van het Israëlische regime moeten berecht worden, zegt Iran’s topambtenaar voor mensenrechten, Kazem Gharibabadi.

Nu weet je waarom de KM om vrede vraagt en om amnestie smeekt.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

2 reacties op “Benjamin Fulford: “De Khazariaanse Maffia wil zich overgeven; vraagt om amnestie.”

 1. Er zijn nog steeds valse plannen die ook nog door de demissionaire minister-president Mark Rutte nog worden uitgevoerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *