Benjamin Fulford: “Satan is verslagen en nu worden zijn slaafse volgelingen opgejaagd en gearresteerd.”

20 november 2023

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Er is iets fundamenteels gebeurd in de hoogste regionen van de wereldmacht. Satan – als in een oude sekte van menselijke slavenhandelaars – is verslagen en er is nu een zuiveringsoperatie gaande. De tekens hiervan zijn overal. Maar laten we eerst eens kijken naar wat er nu precies verslagen is.

Toen Aziatische geheime genootschappen mij in 2006 voor het eerst benaderden, gaven ze mij het volgende, met de hand getekende schema van Satans machtsstructuur (sorry voor de koffievlekken).

Bovenaan staat de ster van Satan (misleidend de Ster van David genoemd) en direct daaronder vind je Zwitserland en de Federal Reserve Board. De Babylonische god-koning aan de top van deze structuur was David Rockefeller. Onder zijn directe controle zie je Japan, Mexico, Canada, Afrika, Amerika, Iran, Griekenland, Engeland, Rusland en Mongolië.

Aan de linkerkant zie je Koningin Elizabeth en de Europese Commissie (nu de EU). Onder haar vind je de City van Londen en iets dat bezittingen wordt genoemd (waarschijnlijk land van de Kroon waaronder het grootste deel van Australië en Canada). Rechts daarvan zie je Frankrijk en daaraan hangend de Fortune 500.

Wat je niet onder hun controle vindt is Duitsland (toen geleid door Führer George Bush Sr.). Je vindt ook de Midden Oosten Koninkrijken zoals Saoedi-Arabië, China, ASEAN en Zuid-Amerika niet onder hun controle.

Oké, laten we dan nu vooruit zoemen naar 2023 en kijken wat er is gebeurd. Engeland onder Koningin Elizabeth splitste zich af, vandaar Brexit. Aangezien haar gemaal Philip de monarch van Denemarken en Griekenland was, zijn die ook afgesplitst. Hoewel Elizabeth werd vermoord staan Engeland, Ierland en Schotland nu toch onder de controle van iemand die loyaal is aan haar spirit. En dat is niet de nep Koning Charles III. Deze persoon zegt dat hij in het Nieuwe Jaar voor het publiek zal verschijnen.

Frankrijk heeft zich ook afgesplitst. Het staat nu onder de controle van Pierre De Gaulle, de kleinzoon van Charles De Gaulle. Tijdens het Sint Petersburg Forum bracht De Gaulle de mogelijkheid naar voren dat Frankrijk zich bij de BRICS zou aansluiten. President Vladimir Poetin zei dat als Frankrijk zijn kandidaatschap zou indienen, hij het in overweging zou nemen. https://www.voltairenet.org/article220008.html

Rusland is natuurlijk ook afgesplitst toen Tsaristen loyaal aan de Orthodoxe Kerk 200 Satanische oligarchen vermoorden en vele anderen het land uit zetten voordat de Avatar Vladimir Poetin werd aangesteld. 

Afrika heeft zich ook afgesplitst, wat de reden is waarom bijna niemand op dat continent zich onderworpen heeft aan vaccinaties. De Russen hebben militaire steun geleverd voor net onafhankelijk geworden landen. De Chinezen hebben voor economisch steun gezorgd. De Afrikaanse landen van het Britse Gemenebest zijn ook onafhankelijk.

Laten we vervolgens gaan kijken naar Duitsland. Nadat George Bush Sr. en het grootste deel van zijn familie waren geëxecuteerd wegens hoogverraad, werd, volgens de oudsten van de Black Sun Organisatie, Elon Musk de nieuwe Führer. Donald Trump (de echte, niet de nep Trump) is geallieerd met deze groep.

Japan en het Koreaanse Schiereiland zijn nu een gevechtsterrein waar de Rockefeller-clan een achterhoede gevecht levert (en verliest) om in controle te blijven.

En dat laat David Rockefeller Jr. achter met een erfenis die nu bestaat uit de United States Corporation onder de nep President Joe Biden, Canada onder Castrudeau en veel van de Fortune 500 bedrijven. Zijn politbureau is de in Zwitserland gevestigde Octagon groep. Politbureau lid Klaus Schwab Rothschild mag dan geprobeerd hebben om Junior af te zetten met zijn “grote reset” plan. Het is hem niet gelukt.

Met andere woorden, veel van de nieuwsgebeurtenissen van de laatste paar jaar kunnen gezien worden als de Rockefeller-clan die vecht om aan de macht te blijven. Daarom was het eerste wat ze deden toen ze de 2020 verkiezing stalen, het buiten werking stellen van de Keystone pijplijn om Amerika ervan te weerhouden niet-Rockefeller olie te kopen van Canada. Ze bliezen ook de Nordstream II pijplijn op om de Europeanen te dwingen Rockefeller olie en gas te kopen tegen twee keer de Russische prijs.

Nu blijkt dat een van de grote redenen voor de voortgaande genocide in Gaza het veilig stellen is van de enorme gasreserves die daar gevonden zijn. De kaart hieronder illustreert dat.

Hoe dan ook, ondanks het in armoede brengen van de Amerikanen en de Europeanen om aan de macht te blijven, worden de Rockefellers nog altijd geconfronteerd met faillissement.

Zoals Kim.com naar voren brengt “beëindigt Rusland, het meest gesanctioneerde land ter wereld, 2023 met een winst van $75 miljard… De VS, het meest schuldplichtige land ter wereld, zal 2023 beëindigen met een verlies van $2 biljoen.”

Vorige week hoopten de Rockefellers in zaken te blijven door de Chinezen praktisch alles aan te bieden wat ze wilden in ruil voor meer geld. Ze boden Californië aan de Chinezen en zetten rijen Chinese vlaggen in de straten van San Francisco, waarmee ze zeiden “Oh, kijk, San Francisco veranderde in China voor de komst van President Xi.” Waarmee ze eindelijk hun ware gedaante onthulden.

https://www.newsweek.com/joe-biden-xi-jinping-videos-chinese-flags-backlash-1844043

Maar als je kijkt naar de uitdrukking op het gezicht van Rockefeller-koerier Anthony Blinken na gesprekken met zijn Chinese ambtgenoten, kun je je reinste paniek zien. We vroegen bronnen van het Aziatisch Geheime Genootschap wat ze hem hadden verteld en ze zeiden dat de Chinezen hem vertelden dat ze de US Corporation absoluut GEEN geld meer zouden lenen. Ze vertelden hem ook dat ze erop zouden aandringen dat de Rocekefellers en anderen verantwoordelijk voor de vaccin-massamoord geconfronteerd zouden worden met oorlogsmisdaad tribunalen.

Na de ontmoeting bevestigde de Chinese regeringspers “De gestoorde functionering van het Amerikaanse politieke systeem zal blijven bestaan zolang dat land in staat is om de dollar te gebruiken in de wereldeconomie.”

https://global.chinadaily.com.cn/a/202311/12/WS6550c8b5a31090682a5edbfe.html

Dit gebeurde ondanks dat “Biden” beloofde dat “de Verenigde Staten geen nieuwe Koude Oorlog wenste, ze China’s systeem niet wilden veranderen, ze geen allianties tegen China nieuw leven in wilden blazen, ze de “onafhankelijkheid van Taiwan” niet steunden en ze niet de intentie hadden om een conflict met China te hebben”, volgens de Chinese Minister van Buitenlandse Zaken Wang Yi.

De mislukking om geld te krijgen is de reden waarom “Biden” Xi na de bijeenkomst kleineerde als een dictator van een communistische regering.

Hoe dan ook, zonder Chinees geld is de Biden show absoluut gedoemd omdat ze geen geld meer zullen hebben om generaals en acteurs om te kopen om te doen alsof ze politici zijn.

De tekens dat de Rockefellers de controle over de V.S. aan het verliezen zijn, zijn nu overal. Het grootste teken is een brief die uitgaat naar de soldaten waarin staat “Voormalige soldaten die gedwongen ontslagen werden omdat ze weigerden de COVID-19 vaccinatie te ontvangen mogen een correctie van hun militaire staat van dienst vragen.” Wat dit betekent is dat de vaccin-maffia de controle over het Amerikaanse leger heeft verloren.

Ze verliezen ook de controle over de Amerikaanse bureaucratie. Meer dan 500 ambtenaren hebben een brief getekend waarin wordt geprotesteerd tegen de Israël-politiek van de Rockefeller-surrogaat Biden.

https://www.nytimes.com/2023/11/14/us/politics/israel-biden-letter-gaza-cease-fire.html

Donald Trump-supporter Kash Patel heeft intussen Rockefeller-sterke man, FBI directeur Chistopher Wray en andere leden van de FBI & DOJ voor het gerecht gedaagd vanwege onwettige bewaking. Ze zullen hierover onder ede aan een kruisverhoor onderworpen worden.

Ook confronteerde Afgevaardigde Clay Higgins (Rep.-Louisiana) Wray over “schandelijke” bussen “vol FBI informanten gekleed als Trump supporters op 6 januari ingezet bij ons Capitol.”

https://news.yahoo.com/clay-higgins-claims-ghost-buses-202706409.html

De 6 januari tapes zijn nu openbaar gemaakt en bewijzen dat deze gebeurtenis een reusachtige bedriegerij was die gefaciliteerd en gecoördineerd werd door elementen binnen de Amerikaanse regering.

Vanaf de vrijgave op vrijdag van meer dan 40.000 uur van de 6 januari beveiligingsvideo van de Capitol politie, hebben dozijnen clips die de beschrijving van de “gewelddadige opstand” van de 6 januari commissie tot de juiste proporties terugbrengen, rondgezworven op X. 

https://twitter.com/CitizenFreePres/status/1725646919911793040?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1725646919911793040%7Ctwgr%5E92f04a45e95ced36f26a4da5cdad222f30f2ee64%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.zerohedge.com%2Fpolitical%2Fcheney-kinzinger-and-sham-j6-committee-under-fire-after-friday-footage-dump-gop-senator

Iets anders wat er gebeurt, is het escalerende bewijs van de vaccin-misdaden, begaan door de farmaceutische bedrijven van de Khazariaanse Maffia. Bijvoorbeeld: Japanse onderzoekers hebben bevestigd dat de vaccins werden ontworpen om ervoor te zorgen dat de hartspier spike proteïnen produceert. Deze waren er op hun beurt de oorzaak van dat het immuunsysteem ze aanvalt, wat leidt tot al die hart-doden. Pfizer heeft intussen toegegeven dat bevoorrechte bevolkingsgroepen een speciaal veilig Covid-19 “vaccin” in verschillende badges ontvingen. Met andere woorden, vaccins werden gebruikt om selectief de bevolking uit te schiften op “ongewensten”. 

We zien ook dat een rechtszaak is ingediend tegen New Jersey vanwege het in het geheim afnemen van bloed van baby’s voor elite VIP’s: 

Het Institute for Justice heeft een rechtszaak ingediend tegen de Staat New Jersey, aanvoerend dat een geheim programma het mogelijk maakt om bloed van pasgeborenen af te nemen en te bewaren zonder kennis of toestemming van de ouders.

Senator Rand Paul (Rep.-Kentucky) wil federale vervolging tegen Dr. Anthony Fauci voor meinedige getuigenis voor het Congres. 

“Vrijwel alles wat ze privé zeiden, zeiden ze tegelijk in het openbaar het tegenovergestelde”, zei Dr. Paul. 

https://www.zerohedge.com/covid-19/sen-rand-paul-says-he-wants-federal-prosecution-fauci-covid-coverup

Hij zou een aanklacht moeten indienen vanwege oorlogsmisdaden en massamoord.

Bijvoorbeeld: een document opgesteld door het “Secretariaat voor Wereld Orde” van 20 september 1991, roept op tot:

De onmiddellijke reductie van wereldbevolking… Dit moet gedaan worden op elke mogelijke manier… Noodzakelijke samenwerking is niet bespreekbaar met 166 naties. De Veiligheidsraad van de V.N. geleid door de Anglo-Saksische Majoor Nation Powers, zal decreteren dat voortaan de Veiligheidsraad alle naties zal informeren dat het gedogen van populatie is afgelopen, dat alle naties quota’s hebben voor bevolkingsvermindering op jaarbasis, wat afgedwongen zal worden door de Veiligheidsraad door selectieve of totale blokkade op krediet, handelsgoederen inclusief voedsel en medicijnen, of door militair geweld als dat nodig is.

http://members.nbci.com/_XMCM/trufax/learchives/cobden.html

Donald Trump, de echte, is zeker van plan om criminele aanklachten in te dienen tegen de Rockefellers en hun gangsters.

Dat is de reden waarom het door de Rothschild gecontroleerde tijdschrift The Economist, Trump “het grootste gevaar voor de wereld in 2024” noemt.

Jen Psaki Rockefeller van haar kant, spreekt over de angst dat Trump “iedereen zal vervolgen die hij een vijand acht” en hoe “hij deze keer van plan is om zijn administratie te vullen met mensen die dat echt zullen doen.”

De Rockefellers gebruiken de nep Trump om dit te laten ontsporen. Hier kun je een foto zien van de nep Donald Trump die door de KM wordt gebruikt om het nep verhaal te ondersteunen dat “de Georgia verkiezingsinterventie-zaak tegen voormalig President Donald Trump” zal voortduren tot begin 2025.

https://www.theepochtimes.com/us/trump-election-interference-case-may-extend-to-2025-fani-willis-5529994?utm_source=News&src_src=News&utm_campaign=breaking-2023-11-15-1&src_cmp=breaking-2023-11-15-1&utm_medium=email&est=ery3XTQTElGsyiz3ukkyaPaw6wR5lFlG75OGgoM6P6G%2FBVENXT5vXbIjV3sVUly%2Fsg%3D%3D

Zelfs als Trump achteraf blijkt een rattenvanger van Hamelen te zijn, de rest van de wereld onderneemt actie.

“De Verenigde Staten en Israël, die al heel lang hun krachten hebben gebundeld, zullen beide verantwoordelijk gehouden worden voor de massale bloedbaden in Gaza. Binnen enkele jaren zullen Israël en het ’Amerikaanse Rijk’ verdwijnen. Degenen die vechten tegen de tendens van de geschiedenis zullen oorlogen en onnodige doden in grote aantallen teweegbrengen”, schrijft de Franse journalist Thierry Meyssan, waarmee hij de heersende zienswijze in het grootste deel van de wereld weergeeft.

https://www.voltairenet.org/article219991.html

Zuid-Afrika, Turkije en Rusland behoren tot de landen die aanklachten wegens oorlogsmisdaden hebben ingediend tegen de VS en haar in Israël en Zwitserland gevestigde Octagon leiders bij het Internationaal Strafhof (ICC) om oorlogsmisdaden gepleegd in Gaza te onderzoeken.

De Turkse President Recep Erdogan zegt dat Turkije ervoor zal zorgen dat de wereld “Israël erkent als een terroristen staat”. Honderden advocaten gaan naar het Haagse Strafhof om er maatregelen tegen te nemen, belooft hij. Het Westen “gaat voorbij aan moraliteit en gerechtigheid” en “schendt internationale wettelijke normen”, zegt Maria Zakharova, woordvoerster voor het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken.

https://www.yenisafak.com/en/news/russia-says-wests-position-on-israeli-actions-in-gaza-going-beyond-morality-law-3673514

De Russische Minister van Buitenlandse Zaken, Sergei Lavrov zegt dat deze acties nu mogelijk zijn omdat “het Westen de baas was in de wereld voor meer dan 500 jaar, meer dan vijf eeuwen. En dit tijdperk is over.”

In het laatste voorbeeld hiervan: Vrijheidsgezinde buitenstaander Javier Milei bereikte een klinkende overwinning in Argentinië’s presidentiële verkiezing, een scherpe afkeuring  van de traditionele partijen die tientallen jarenlang de economische neergang hebben verwaarloosd. Milei belooft drastische budget-verminderingen, de geplaagde peso te vervangen door de US dollar en de centrale bank te sluiten. Hij wil ook diensten sluiten inclusief Vrouwen, Gender en Diversiteit en Milieu.

De Khazariaanse Maffia is nu in paniek omdat hun eeuwenoude plan om de wereld te regeren vanuit Khazaria afbrokkelt na hun nederlaag in Oekraïne. 

Dit heeft een groot politiek omkoopnetwerk afgesneden. Calculaties van een Poolse inlichtingenbron geven aan dat Oekraïne meer dan $230 miljard aan hulp heeft ontvangen sinds de Russische invasie in 2022. Tussen 20% en 36% van alle financiële hulp die door het Westen aan Kiev is verstrekt, werd wederrechtelijk toegeëigend door Oekraïense ambtenaren, zegt het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken.

https://tass.com/russia/1706955

De rest werd grotendeels wederrechtelijk toegeëigend door Amerikaanse en Israëlische ambtenaren of gebruikt om de genocide in Oekraïne en Gaza te financieren.

Volgens Mossad-bronnen zal de Oekraïense president Vladimir Zelensky nu opgejaagd en gearresteerd worden aangezien hij al lang verdwenen is uit Oekraïne. Zijn vrouw wist dat dit onvermijdelijk was toen ze in Canada waren.

Poolse inlichtingenbronnen zijn het daarmee eens en zeggen: “Het enige punt waarover niet langer enige twijfel bestaat is dat Zelensky spoedig de collectie vrienden van de Verenigde Staten zal volgen die opgeofferd werden toen ze niet langer nodig waren of om de een of andere reden niet langer vanaf afstand gecontroleerd konden worden.”

In een duidelijk teken hiervan beweert de Wall Street Journal nu dat het tijd is om op te houden met “magisch denken” over Ruslands nederlaag in Oekraïne.

Bovenstaande foto die zegt “Heb je deze man gezien? Hij wordt gezocht wegens het beroven van een oudere man van 100 miljard dollar”, is een voorbeeld van ware woorden die voor de grap worden gezegd.

Zelfs de Joodse mensen worden wakker. Als voorbeeld daarvan: de voorheen door de KM gecontroleerde BBC begint het Israëlische verhaal over Gaza in twijfel te trekken en rapporteert “Israël moet het bewijs nog leveren voor de tunnels [die gebruikt zijn als excuus om een ziekenhuis te vernietigen].”

Dankzij overlevenden als Henry Makow weten de meeste Joden nu ook dat het de Satanisten waren die verantwoordelijk waren voor de Holocaust. Daarom staat de KM op het punt zelfs de controle te verliezen over hun slavenkolonie Israël. Oppositieleider Yair Lapid heeft zich aangesloten bij het koor dat oproept om Premier Benyamin Netanyahu uit zijn ambt te zetten. Er wordt actief jacht gemaakt op Netanyahu door Israëlische commando’s, rapporteren Mossad-bronnen.

Andere gevolmachtigde leiders zoals Justin Castrudeau staan ook al op het punt te vertrekken. Hij kan niet in het openbaar verschijnen zonder door bendes aangevallen te worden.

Natuurlijk windt de KM zich op en dreigt nu de wereld te vernietigen.

Ze klampen zich nog steeds vast aan de illusie dat ze in staat zullen zijn om hun plan uit te voeren om de Derde Wereldoorlog te beginnen en 90% van de mensheid te vermoorden en de rest tot slaaf te maken.

Hier kun je kijken naar de omroeper van het Israëlische Channel 14 die zegt:

“Heb je enig idee hoeveel mensen we gaan afslachten? Wij zijn klaar om te vechten tegen de Verenigde Staten en de hele wereld.”

CIA-bronnen waarschuwen:

“De vloot die gestationeerd is in de Middellandse Zee heeft slechts een kernbemanning… Dit heeft een reden. Wees voorbereid op een Valse Vlag Op als Israël een onderwater drone stuurt die een van de carriers raakt die dan zinkt. Net als het Golf van Tonkin incident. Ze zullen de schuld ervan geven aan Iran. Ze hebben Iran nodig in het conflict. Rusland is zich hier al van bewust.”

Maar de Russische Minister van Buitenlandse Zaken, Sergey Lavrov bevestigt dat noch Iran, Libanon, noch de militantengroep Hezbollah zich voor de gek laten houden door de genocide in Gaza om te beginnen aan de wens van de KM voor Wereldoorlog III.

Er lijkt ook een of andere bovennatuurlijke macht aan het werk te zijn om ervoor te zorgen dat de planeet niet wordt vernietigd. Secretaris van de U.S. Air Force, Frank Kendel zegt: “Er zijn onbekende onbekenden”, die de V.S. verhinderen Intercontinentale Raketten te maken. De V.S. heeft nu kennelijk slechts meer dan een halve-eeuw-oude Minuteman III raketten waarvan niemand die nog leeft begrijpt hoe ze werken.

https://militarywatchmagazine.com/article/usaf-icbm-struggling-urgent-collapse

Misschien is er iets mis met mijn herinnering maar, ik ben er behoorlijk zeker van dat de V.S. veel andere raketten had na de Minuteman serie. Het is bijna alsof de werkelijkheid zelf wordt veranderd.

Ook het Pentagon zelf blijft een zwarte doos. Bij een recentelijk jaarlijks accountantsonderzoek ontbrak er weer $3.8 biljoen aan militaire assets. 

Natuurlijk is de trukendoos van de KM nog niet leeg. De cover THE WORLD AHEAD 2024 van het door de KM Rothschild gecontroleerde tijdschrift The Economist bevat daar veel aanwijzingen voor.

Er staan afbeeldingen van Intercontinentale raketten op en hints van weer-oorlogvoering en AI mind controle.

Maar het is de grafiek aan de rechterkant, die toont dat hun fiat US Dollar, Euro, Japanse Yen en Britse Pond scherp dalen, die mijn aandacht trok. Voor mij is dat een hint dat na jaren beleggers in de aandelenmarkt gezogen te hebben door ze aan te moedigen met fiat monopolygeld, ze nu gaan cashen door hun aandelen te verkopen en alles in te laten storten. We zullen het zien.

Iets anders dat ze absoluut van plan zijn is weer-oorlogvoering om te proberen geld te krijgen om de “klimaatverandering” tegen te gaan.

In de video hieronder kun je kijken naar hoe KM “Klimaat Tsaar” John Kerry bullshit spuit over “klimaatveranderingswetenschap” geproduceerd door hun betaalde reclamemensen: “Deze transitie is veel groter dan welke partij in het land ook… het is niet ideologisch.”

Daarna kun je kijken naar de nep gemaskerde BIDEN (zwaar brabbelend): “Ik werk met ons Congres om de internationale klimaatfinanciering dramatisch te verhogen.”

Nog meer witwassing, slechts een volgende $100 miljard.

Tot slot, in wat een teken kan zijn dat we echt geconfronteerd worden met Bijbelse gebeurtenissen (of Bijbelse computer graphics) lijkt de Nijl rood te kleuren.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “Satan is verslagen en nu worden zijn slaafse volgelingen opgejaagd en gearresteerd.”

  1. Wat een superieure uiteen zetting van het geheel Benjamin, dank!!
    Zo veel geleerd de laatste jaren, zekers ook door jouw visie en onderzoek.
    Groet, en .. op naar de ogen die pas open gaan als het HART spreekt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *