Benjamin Fulford: “UNITED STATES CORP., Israël, Polen en Oekraïne houden waarschijnlijk op te bestaan als KM is verslagen.”

13 november 2023

De geopolitieke situatie zit midden in een ineenstorting van USSR-achtige situatie. Dit zal ertoe leiden dat veel landen in hun huidige vorm van de kaart verdwijnen. Landen die waarschijnlijk zullen verdwijnen zijn Israël, de Verenigde Staten, Oekraïne en Polen. Dit nadert aangezien Rockefeller-slaaf president Joe Biden is opgedragen om deze week in San Francisco documenten te tekenen voor overgave aan de grotere planetaire bevrijdingsalliantie, Westerse Witte Hoeden en het Aziatisch geheime genootschap, zeggen bronnen.

Wat er gebeurt, is dat een eeuwenoud Satanisch plan om drie wereldoorlogen te gebruiken om de planeet te veranderen in een gigantische slavenplantage, is geëindigd in mislukking. De Khazariaanse Maffia hoopte dit plan te gebruiken om de wereld te regeren vanuit Israël en groter Khazaria (Oekraïne + Kazachstan enz.) In plaats daarvan, zoals we hieronder zullen zien, is de KM beslissend verslagen in Oekraïne en zal dat spoedig ook zijn in Israël.

“Oekraïne is een essentieel deel dat we ons niet kunnen veroorloven te verliezen op het geopolitieke schaakbord…ons huidige pad…betekent dat onze wereldorde uitgeput is maar nog niet verslagen” geeft Nathaniël Rothschild toe die de KM heeft overgenomen nu een groot deel van de Octagon groep werd geneutraliseerd. 

Het mislukken van dit plan betekent dat veel grenzen wellicht terugkeren naar een situatie die gelijk is aan toen ze bestonden voor de door de KM beraamde Eerste Wereldoorlog, zeggen de bronnen.

Met andere woorden, Duitsland zal terugkeren naar iets van de grenzen van haar Deutsches Reich, het Oostenrijks-Hongaarse keizerrijk komt wellicht terug als een republiek en het Turkse Ottomaanse Rijk zou Judea (misleidend Palestina of Israël genoemd) weer kunnen veranderen in een protectoraat. Onnodig te zeggen dat de rechten en autonomie van de Polen, Joden en Judeans (“Palestijnen”), enz. onder zo’n scenario beschermd zullen worden. 

Maar de veranderingen kunnen veel verder reiken dan dat omdat de satanische UNITED STATES OF AMERICA CORPORATION ontmanteld zal worden als gevolg van de overwinning van het Amerikaanse volk in hun tweede revolutie. Zodra al het stof is gezakt zal waarschijnlijk de Republiek van de Verenigde Staten van Noord Amerika ontstaan ter vervanging van de corporation.

Dit mag allemaal vergezocht klinken maar feiten in de werkelijke wereld maken dit het meest waarschijnlijke scenario.

Laten we beginnen met de situatie rondom IS (ISIS de maangodin) RA (de Egyptische zonnegod) EL (de schepper).

De Joden weten dat hun eigen regering hen heeft aangevallen om oorlog in de Gaza Strip te rechtvaardigen. Een gelekte video van de Israëlische Luchtmacht toont dat het de Israëlische Apache helikopters waren die haar inwoners bombardeerden tijdens het “Delirium” festival op 7 oktober, niet Hamas!

En nu worden zelfs Joodse overlevenden van de holocaust gearresteerd voor antisemitisme [anti-satanisme]. 

Geen wonder dat Haaretz, een mainstream Israëlisch dagblad, zei:

Premier Benjamin Netanyahu, die bestemd is om het land te leiden, is een geobsedeerd politicus die geconfronteerd wordt met het einde van zijn carrière, vanwege de huidige problemen gecombineerd met de ernstige criminele verwikkelingen waarin hij zich eigenhandig heeft gemanoeuvreerd. Netanyahu heeft niet het vertrouwen van de bevolking en de meeste van zijn inspanningen worden geïnvesteerd in zijn persoonlijke overleving.

https://www.haaretz.com/israel-news/2023-11-03/ty-article/.premium/nasrallahs-long-awaited-speech-could-dictate-the-course-of-the-war-and-lebanons-future/0000018b-9185-db71-a7df-fdcd1cda0000?utm_source=mailchimp&utm_medium=Content&utm_campaign=daily-brief&utm_content=48df5d8f08

Vorige week kwamen alle Moslimlanden bijeen in reactie op het Satanische bloedbad van Judeans in Gaza in opdracht van de Satanist Netanyahu.

Tijdens de vergadering van de Organisatie voor Islamitische Samenwerking (OIC) in Saoedi-Arabië afgelopen weekeinde werd een overeenstemming bereikt om voor eens en altijd een eind te maken aan Israëlisch onheil en ellende. De OIC landen hebben afgesproken dat ze niet door de KM zo gek gemaakt zullen worden om de Derde Wereldoorlog te beginnen. In plaats daarvan zullen ze het script van de buren van het oorspronkelijke Khazaria volgen.

Het OIC zal Israël en haar KM opperheren een ultimatum stellen om in de hele wereld te stoppen met hun criminele en asociale gedrag. Ze zullen dreigen om Israël aan te vallen met een leger van meer dan 5 miljoen dat hen in aantal overtreft met 10 tot 1 tenzij ze de oorlogscriminelen in hun regering arresteren en zich onderwerpen aan  Turkse voogdij.

Daarom rapporteert Tass dat de Turkse President Recep Tayyip Erdogan plannen maakt voor een “wereldwijd initiatief” om de Gaza crisis op te lossen.

https://tass.com/world/1703703

Kijk ook eens hoe Rockefeller-slaaf Anthony Blinken in Turkije genegeerd wordt als hij probeert deze stap te verhinderen. Het huidige VS regime heeft in die regio geen enkele geloofwaardigheid. 

Bovendien zal elke nucleaire chantagepoging van de Israëli’s gepareerd worden door Pakistans nucleaire arsenaal.

https://tass.com/world/1703703

Ook de Chinezen en de Russen ondersteunen zo’n plan.

Wat er ook gebeurt, dit zal niet veranderen in het lang van te voren geplande Gog (de G7) tegen Megog (de SCO) totale nucleaire oorlogsscenario om 90% van de mensheid te doden. De Amerikaanse, Chinese en Russische strijdkrachten zullen daar niet in meegaan. De Amerikaanse strijdkrachten staan niet langer onder controle van de KM, verklaren Pentagon-bronnen. Zelfs als gecompromitteerde leiders proberen opdracht te geven tot zo’n scenario, zegt 72% dat ze hun gewapende strijdmachten niet zullen steunen in het geval van een grote oorlog. De militaire manschappen staan aan de kant van het Amerikaanse volk en niet van de KM.

https://www.newsweek.com/american-military-recruitment-problems-public-apathy-1842449

Kijk even naar hoe CNN probeert de werkelijke opvattingen van het Amerikaanse leger te onderdrukken door deze soldaat te onderbreken.

Hoe dan ook, we krijgen rapporten dat het Amerikaanse vaste land nu zelf aangevallen wordt, wat betekent dat er geen troepen beschikbaar zullen zijn om te vechten in het Midden-Oosten. Het meest dramatische bewijs hiervan komt uit Los Angeles. “Elke nacht rond 2 uur arriveren militaire troepen per truck over de hoofdboulevards van Long Beach Californië. De troepen gaan ondergronds en er worden luide explosies gehoord die geen aardbevingen zijn. Toen ik een soldaat in het cafetaria van het havengebouw vroeg tegen wie ze vochten zei hij dat ze vochten tegen Mexicaanse Narcos en Chinese troepen”, vertelde een logistiek functionaris bij het Long Beach havengebouw tegen hoog-gerespecteerde Jim Willie van het Hattrick Nieuwsblad. [Hattrick is een sportterm die in het hedendaagse taalgebruik vaak wordt gebruikt voor iemand die een bepaalde prestatie 3 maal achter elkaar levert]

Het vechten concentreert zich rond het Getty Museum Centrum, zegt Willie.

We kregen ook bevestiging van een senior Mexicaanse kartelfunctionaris dat vergelding voor de aanval met Gerichte Energiewapens op Acapulco gaande was. “Chinese troepen zijn daar geland” zei hij en voegde eraan toe “Ik voorzie een aanval op Las Vegas in de vorm van een tragedie”. De kartels beloven plechtig dat er een “Reconquista” zal zijn van de delen van Mexico die hen zijn afgenomen tijdens de Mexicaans-Amerikaanse oorlog.

Deze rapporten worden deels bevestigd door het uitbreken van enorme, mysterieuze branden in Los Angeles.

https://twitter.com/rawsalerts/status/1723280188694225318?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1723280188694225318%7Ctwgr%5E6f3d2a9c951776a6263aa4ac0728f210800af170%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.rumormillnews.com%2Fcgi-bin%2Fforum.cgi%3Fread%3D232178

https://twitter.com/TheInsiderPaper/status/1723369898343035173?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1723369898343035173%7Ctwgr%5E6f3d2a9c951776a6263aa4ac0728f210800af170%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.rumormillnews.com%2Fcgi-bin%2Fforum.cgi%3Fread%3D232178

Ook trof vorige week “een vreemde aardbeving met een magnitude van 5.2” Mentone, Texas bij de Mexicaanse grens. Een oppervlakkige diepte van 4.34 mijl, betekent volgens de U(nited) S(tates) G(eological) S(urvey) “dat dit zeker een DUMB was die werd uitgeschakeld”, volgens een CIA-functionaris.

https://www.mrt.com/news/article/usgs-5-2-magnitude-quake-shakes-west-texas-18477306.php

Andere bronnen betrekken de KM bij dit alles en zeggen: Minsten een miljoen, mogelijk zelfs twee miljoen, terroristen zijn al hier uit Palestina, Jemen, Syrië, Irak, Afghanistan, Qatar, Libanon, Iran, Somalië, enz. enz. en ze zijn bijzonder goed van geld voorzien. En laat dit tot je doordringen: de Biden Administratie in samenwerking met de V.N. heeft ze bankpassen gegeven die elke maand opnieuw worden geladen.” De KM hoopt hoogstwaarschijnlijk deze vijfde kolonisten te gebruiken om zichzelf te verdedigen tegen het Amerikaanse volk.

Er vindt ook een financiële oorlog plaats tegen de US Corporation. De Chinezen hebben U.S. Treasuries gedumpt in een poging om de Federal Reserve Board en haar Washington DC zuster te doen instorten. Dit dreef de KM tot wraak door de computersystemen van de Bank van China te hacken. Reuters rapporteerde deze aanval als volgt: 

Een gijzelsoftware aanval op de Industriële en Commerciële Bank van China (ICBC) verstoorde donderdag enkele zaken op de Amerikaanse Treasury markt, zei het Ministerie van Financiën. 

https://finance.yahoo.com/news/1-ransomware-attack-chinas-icbc-191651427.html

Een Canadees inlichtingenbureau zegt wat er werkelijk gebeurde:

“Om de schuld te dekken gaf de Fed obligaties uit ter waarde van $24 biljoen die landen konden kopen. – NIEMAND KOCHT OOK MAAR VOOR EEN PENNY. China kocht olie-futures van IRAN en betaalde 33 BILJOEN, MAAR NIET IN US $. – Wat vertelt dat je over de V.S. in wereldzaken? ZE HEBBEN AFGEDAAN. 

Deze gevechten vinden plaats in de aanloop naar de topontmoeting tussen “President” Joe Biden en de Chinese President Xi Jinping op 15 november. Onze bronnen vertellen ons dat “Biden” (de Rockefellers) zal proberen Xi om te kopen door China de Staat Californië aan te bieden.

Maar de Chinezen hebben al duidelijk gemaakt dat de US “haar arrogantie en vooringenomenheid moet loslaten en moet stoppen met haar overheersende, dominerende en intimiderende praktijken”.

De Chinese minister van Buitenlandse Zaken merkt op: “de Verenigde Staten heeft gevochten of is militair betrokken geweest in bijna alle van zo’n 190 landen die door de Verenigde Naties zijn erkend met slechts drie uitzonderingen. Die drie landen werden “gespaard” omdat de Verenigde Staten ze niet konden vinden op de kaart.”

De KM gebruikt ook propaganda om leiders te demoniseren die ze ten val brengen. Luister als voorbeeld daarvan naar Oeganda leider Idi Amin die ten val gebracht en afgeschilderd werd als een gek omdat hij de Zionistische Joden uit het land schopte. 

Als een alternatief voor dit soort activiteiten “stelt China een nieuwe model voor van staat-tot-staat betrekkingen die gekenmerkt worden door dialoog en partnerschap, en niet door confrontatie of verdragen”.

https://www.fmprc.gov.cn/mfa_eng/wjbxw/202302/t20230220_11027664.html

De White Dragon Society heeft de Chinezen gewaarschuwd om geen enkele deal te sluiten met de KM en hun US Corporate dochteronderneming. De KM zal de Chinezen vertellen wat ze willen horen maar zodra ze de kans krijgen hen een dolkstoot in de rug geven. In plaats daarvan is hen geadviseerd om het huidige KM systeem te laten instorten en te wachten op de witte hoeden om de rotzooi op te ruimen.

Zoals de Amerikaanse patriottenleider Kolonel Douglas MacGregor zegt: “Vertrouw niemand binnen de [Washington DC] ringweg.”

http://futuredefensevisions.blogspot.com/

De visual hieronder is slechts één illustratie van hoe de zogenaamde politici niet het Amerikaanse volk vertegenwoordigen.

In een ander teken van hoe Noord-Amerikaanse politici de werkelijkheid niet meer onder ogen zien, bekijk deze video die is gepost door CasTrudeau op zijn social media waarin hij verklaart dat hij zijn “booster” krijgt terwijl hij een T-shirt draagt met de slogan “vaccines cause adults” [vaccinaties maken volwassenen]

Ze geeft de injectie in zijn linkerarm en plakt een pleister op zijn rechterarm… Doei!

De ineenstorting is niet ver meer weg. Als de US Corporation niet voor de winter failliet gaat, zullen 180 miljoen Amerikanen en Canadezen het erg koud krijgen vanwege “ontoereikende energievoorraden” tijdens extreme koude perioden, toe te schrijven aan “een tekort aan brandstof voor het Bulk Power System (BPS) en de beschikbaarheid van brandstof voor generatoren die werken op aardgas”, volgens 2023-24 Winter Reliability Assessment (WRA).

https://www.zerohedge.com/commodities/time-generator-new-warning-says-half-us-risk-grid-down-winter

Nu heeft Moody’s de US schuld zojuist naar beneden bijgesteld. Het is mijn ervaring dat wanneer Moody’s naar beneden bijstelt, dat dit veel te weinig en veel te laat is. De US is al onder junk en te zeggen dat haar Aaa-rating in gevaar is om naar beneden bijgesteld te worden is een grap.

Laten we hopen dat de Chinezen niet zodanig misleid worden dat ze meer geld overhandigen en dat het de US regering niet lukt om haar schuldenplafond te verlengen voorbij 15 november.

Als ze in zaken blijven, lopen wij echt gevaar om in digitale gevangenschap terecht te komen. De President van de Europese Centrale Bank, Christine Lagarde, geeft toe dat de nieuwe CBDC – de digitale euro – gebruikt zal worden om controle op te leggen. EU inwoners worden al geconfronteerd met gevangenschap of boetes voor het doen van cash transacties boven E 1000, maar de introductie van de digitale euro zal financieel totalitarisme mogelijk maken. Hetzelfde geldt voor de Federal Reserve Board.

De KM smeekt ook om haar Oekraïense politieke omkoopgeld witwasoperatie weer heropend te krijgen. Hier kun je kijken naar een hilarische video van de Russische KM agent Vladimir Zelinsky die in principe zegt dat zijn witwasserij nog altijd open is voor zaken. Luister naar hoe hij het verwoordt:

“Als jullie ons niet wat financiële steun kunnen geven, oké, geef ons dan krediet en wij zullen jullie geld terug geven.”

Dit is een van de ergste oorlogscriminelen in de geschiedenis: “Georganiseerde kinderhandel in Oekraïne strekt zich uit over het hele spectrum, van het krijgen van een nieuwe familie ergens in West Europa, zonder de toestemming of zelfs de kennis van de biologische ouders, tot sekshandel, prostitutie, pedofilie en hoe deze kinderen worden vermoord en onder andere hun harten, nieren en levers worden verkocht op een internationale zwarte markt voor orgaanhandel”, rapporteren Poolse inlichtingenbronnen.

De woordvoerster van het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken Maria Zakharova bevestigt dit en merkt op: “Vertegenwoordigers van een Ministerie van Gezondheidszorg in een NAVO land troffen een deal met enkele ‘particuliere zakenmensen’ die geholpen werden door het Oekraïense Ministerie voor Gezondheidszorg en het Presidentiële Bureau om een koeltrein vol menselijke organen en lichaamsdelen over te brengen.”

Geen wonder dat de zogenaamde Koning Charles III van Engeland is afgezet, volgens MI6, nadat hij een speech hield waarin hij o.a. beweerde: 

“Mijn ministers zullen nauw samenwerken met internationale partners om Oekraïne te steunen.”

Dit zal spoedig afgelopen zijn. Generaal Valerii Zaluzhny, opperbevelhebber van de Oekraïense strijdkrachten, lanceerde een militaire coup in Oekraïne. In de video hieronder zegt hij o.a.: “Begrijp dat er vijftig miljoen van ons waren, nu zijn er minder dan twintig van ons over. Als we Zelensky niet stoppen, zal hij alle Oekraïners naar de slachtbank sturen… Ik geef al het militaire personeel opdracht om onmiddellijk het strijdgebied te verlaten en het gezag in de steden over de nemen en onder controle van het leger te brengen.” 

Geen wonder dat de door de KM gecontroleerde Biden-show hier nu afstand van neemt. De Washington Post heeft een verslag gepubliceerd waarin Oekraïne wordt beschuldigd van het opblazen van de Nord Stream pijpleiding. “Het ziet ernaar uit dat Zelensky en zijn ambtenaren onder de bus gegooid zijn. Interessant dat dit nu naar buiten komt, is het commentaar van een Mossad-bron.

https://www.washingtonpost.com/national-security/2023/11/11/nordstream-bombing-ukraine-chervinsky/

Intussen onderneemt Duitsland stappen om niet alleen Oekraïne maar ook Polen en Letland over te nemen. Voormalig Duits ambassadeur voor Warschau, Arndt Freytag von Loringhoven, suggereerde in een Duitse krant dat Duitse troepen permanent in Polen gestationeerd zouden moeten worden.

De Europese Unie probeert een “Duits plan” te introduceren dat zou resulteren in de vernietiging van de Poolse staat”, waarschuwt Jaroslaw Kaczyński, de voorzitter van de Poolse regerende partij. 

“Er wordt ook gewerkt aan het instellen van een ‘Verdedigingsunie’, die in staat zal zijn de Poolse strijdkrachten te gebruiken zonder toestemming van de regering in Warschau”, waarschuwt Jerzy Kwaśniewski, President van het Ordo luris Institute for Legal Culture [Poolse ultrarechtse, katholieke organisatie en denktank]. “De Europese verdragen bevatten geen definitie van het recht,” voegt hij eraan toe. 

De KM van hun kant, heeft ondertussen een 10-punten vredesplan uitgegeven. Dit plan omvat “straling- en nucleaire veiligheid”, “voedselveiligheid”, “energieveiligheid” en “onmiddellijke bescherming van het milieu”. Vertaald betekent dit: “Als je ons geen geld overhandigt, zullen we je voedsel en energie afsluiten zowel als nucleaire vergiftiging en vernietiging van het milieu veroorzaken.”

https://war.ukraine.ua/faq/zelenskyys-10-point-peace-plan/

Dit bijvoorbeeld, ziet er voor mij uit als een bedekte bedreiging om hongersnood te veroorzaken: Sara Menker, oprichter en CEO van Gro Intelligence, waarschuwde dat de huidige voedselcrisis die van 2007-2008 overtrof; in Syrië is inflatie van voedsel met 2,000% omhoog, in Libanon met 1,200% en in Argentinië met 700%. Ze zei dat de voedselcrisis “verre van over is voor de meeste mensen in de wereld.”

https://www.zerohedge.com/commodities/arab-spring-20-gro-intelligences-head-warns-global-food-crisis-much-worse-2008

https://www.fao.org/newsroom/detail/FAO-Food-Outlook-highlights-rising-food-import-bills/en

Ze dreigen ook met DEW aanvallen. Kijk wat ze doen met HAARP. Ze creëren vier dagen lang een kunstmatige, nachtelijke atmosferische gloed in de lucht.

https://interestingengineering.com/science/scientists-are-creating-an-artificial-airglow-in-the-sky-for-four-days

Dit werd gevolgd door nieuwslekken zoals de volgende:

Een super zonnestorm zou “het internet weken of maanden kunnen uitschakelen” zeggen wetenschappers… We kunnen ons verwonderen over het  Noorder licht, maar diezelfde zonnestorm zou op een dag kunnen creëren wat een van de onderzoekers beschreef als een “internet apocalypse… De elektriciteitsnetwerken, satellieten, ondergrondse glasvezelkabels met koperen omhulsels, navigatie en GPS systemen, radio transmitters en communicatie apparatuur zijn allemaal kwetsbaar” zegt Peter Becker van het US Naval Research Laboratorium.

https://www.foxweather.com/earth-space/solar-storm-wipe-out-internet

En dan zien we sinds eind oktober zo’n 24.000 bevingen in IJsland die een of andere vulkanische supereruptie zouden kunnen veroorzaken.

“Wat doen ze nog meer zonder het publiek te informeren? Behoorlijk wat… Aardbevingen, vulkaanuitbarstingen en weersverandering”, is het commentaar van een Pentagon-bron.

De Chinezen en Russen zullen echter niet geïntimideerd worden omdat ze zelf soortgelijke wapens hebben. 

De Chinezen en Russen moeten echter naar hun eigen medische instellingen kijken want die zijn net zo grondig geïnfiltreerd door de farmaceutische tak van de KM als de Westerse instellingen dat zijn.

Bijvoorbeeld: We hebben nu bewijs dat grafiet-oxide, dat gebruikt wordt voor mind control via elektronica, in de COVID-19 vaccins zat.

Procureur Generaal van Florida, Ashley Moody heeft gereageerd op een oproep tot vervolging van Dr. Anthony Fauci en andere architecten van de US reactie op de COVID-19 pandemie.

https://www.theepochtimes.com/us/florida-attorney-general-responds-after-lawyers-call-for-criminal-charges-against-fauci-5525773?utm_source=Health&src_src=Health&utm_campaign=health-2023-11-11&src_cmp=health-2023-11-11&utm_medium=email&est=vhcXkvKVFxUuigbZCE0viNNJRBoHZVijafwg87ozxkWtXhZpCTHknWAHNAQDz9fFRA%3D%3D

Dr. David E. Martin roept op tot de volledige vernietiging van de Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) wegens misdaden tegen de mensheid en bio-terrorisme (speech van 13 september 2023: @DrDMartinWorld)

“Totdat we dit behandelen als een criminele samenzwering door criminele oplichters, die resulteerde in wereldwijd terrorisme voor woekerwinsten en moord; totdat we dit gesprek hebben, hebben we het verkeerde gesprek.”

De Chinezen en Russen moeten soortgelijke actie ondernemen. Wij zouden de Chinezen ook willen vragen om iets te doen aan deze nep eieren.

De hele wereld wil alleen maar een terugkeer naar waarheid en gezond verstand. Hoe eerder hoe beter.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

2 reacties op “Benjamin Fulford: “UNITED STATES CORP., Israël, Polen en Oekraïne houden waarschijnlijk op te bestaan als KM is verslagen.”

  1. Jazeker, maar door wie dan?
    De wereld is verrot tot op het bot, zo lijkt het immers!
    Hoe hebben wij ons zo kunnen misleiden en verleiden tot het kwaad?

  2. Pas nou op. De antichrist gaat zich als god voor doen in jeruzalem. Aanbid hem niet. Neem ook zn “betaal” middel niet aan. Als jet hele betaal netwerk crasht. Neem nu Jezus aan als je redder. En niet de zogenaamde witte hoeden enz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *