Benjamin Fulford: “De V.S. en Israël op weg naar een of andere mega zwarte zwaan gebeurtenis.”

6 november 2023

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Er zijn veel aanwijzingen dat de V.S. en Israël op weg zijn naar een of andere mega zwarte zwaan gebeurtenis. Het gevolg zal zijn dat beide landen ophouden te bestaan in hun huidige vorm. Reden daarvoor is dat de Federal Reserve Board – de bron van macht voor de Satanisten – op het punt van instorten staat. Als dat gebeurt, zal alles wat eronder staat zoals de UNITED STATES OF AMERICA CORPORATION, de BIS, de Wereldbank, het IMF, de V.N. en 90% van de internationale ondernemingen in de wereld ook instorten en onder nieuw management komen.

De aanwijzingen voor de FRB instorting zijn veelvoudig. Zoals we al eerder hebben opgemerkt, heeft de rentestijging van de FRB naar 5,25% mathematisch minstens de helft van alle Amerikaanse Banken gedoemd ten ondergang omdat het alle goederen/bezittingen tegen de nul of dicht bij de nul rente in hun boeken heeft gedevalueerd. De FRB neemt nu zijn toevlucht tot frauduleus boekhouden om de eruit voortvloeiende run op de bank te verbergen. 

Dit was te zien toen deposito’s bij de meeste grote Amerikaanse banken (eigenaars van de FRB) werden “opgehouden” door het Automated Clearing House (ACH) netwerk van de FRB.

https://edition.cnn.com/2023/11/03/investing/bank-deposit-outage/index.html

Dit heeft het de FRB kennelijk mogelijk gemaakt om “seizoencorrectie” bedriegerij te gebruiken om een uitstroom van $33 miljard deposito (bank run) om te keren in een instroom van $52 miljard. Dit bedrog heeft sinds april deposito’s op magische wijze verhoogd met $168 miljard. Aangezien FRB regels een hefboomeffect van 1000 keer toestaan, dekken deze nep deposito’s $168 biljoen waarde aan “financiële instrumenten”. Met andere woorden, het hele financiële kaartenhuis rust op een fundering van fraude. 

https://www.zerohedge.com/markets/fed-fkery-turns-massive-33bn-bank-deposit-outflow-51bn-inflow

De Amerikaanse banken stelen nu ook onmiskenbaar het geld van de mensen. Veel bankklanten krijgen brieven waarin staat dat al hun lopende rekeningen en spaarrekeningen gesloten worden. De verklaring ervoor, als er al een is, is zoiets als “Volgens je rekeningovereenkomst, kunnen wij je rekening om welke reden ook, altijd sluiten.”

Dit gebeurt in Australië en ook in andere door de KM gecontroleerde landen.

De KM pusht nu ook wanhopig om cash uit te bannen en ons in een digitale gevangenis te dwingen. Het nieuwe FedNow interbancaire communicatiesysteem is “mogelijk ongrondwettelijk” en “bedreigt de vrijheid die alle vrijheidslievende Amerikaanse burgers op prijs zouden moeten stellen”, zegt de redacteur van Bitcoin Magazin, Mark Goodwin in reactie op een FRB poging om zijn publicaties die dit systeem bekritiseren tot zwijgen te brengen. 

https://bitcoinmagazine.com/legal/federal-reserve-threatens-to-sue-bitcoin-magazine

Deze maatregelen hebben verband met de komende 15 november deadline voor de V.S. regering om “de schuldlimiet te verhogen”. Wij horen dat de Chinezen en andere crediteuren van de V.S. vast besloten zijn om de circusshow die de V.S. “regering” is niet langer te laten doorgaan.  

Deze financiële problemen zijn de reden waarom een politieke of militairachtige mega zwarte zwaan gebeurtenis waarschijnlijk is. In het verleden heeft de FRB gereageerd op dit soort crises met gebeurtenissen als 9/11, Fukushima en recentelijk de wereldwijde poging tot genocide via de pandemie en  de vaccinatie.

Eén mogelijkheid is dat een soort holocaust of massa-offer aan Satan wordt gepland voor Israël. We krijgen geloofwaardige verslagen van buitenlandse diplomaten die daar gestationeerd zijn dat grote delen van het land geëvacueerd zijn naar Oekraïne. Deze verslagen komen overeen met rapporten van Rusland dat in Oekraïne wegblokkades zijn opgezet en dat alleen mensen die kunnen bewijzen dat ze Joods zijn, doorgelaten worden.

Mossad-bronnen beweren verder dat Israël als rechtspersoon vanaf 31 oktober niet meer bestaat. Ook China heeft Israël uit haar landkaarten verwijderd.

In reactie daarop verscheen Natanyahu met een kaart van Israël zonder de Gaza-strip. Het laatste wat Israël nog kan doen is een Grote Oorlog voeren.

“Israël is een wereldwijde terroristenorganisatie. Dat is precies wat ze zijn, maar het is beter om ze de kanker van planeet Aarde te noemen”, zegt een Mossad-bron.

In een ander teken dat Joden die nog in Israël zijn worden voorbereid op een volgende Holocaust, vallen Satanische moordenaars gewelddadig oprechte Joden aan die protesteren tegen de genocidale daden van hun regering. 

Volgens MI6 zijn de mensen die hierachter zitten Misdaad Premier Benyamin Netanyahu en “een groep extremistische Israëlische nationalisten die door de jaren heen verschillende internationale bekende personen hebben vermoord inclusief een Zweedse graaf van alle graven bij wijze van spreken en probeerden in het verleden ook iets te doen met een zekere Mr. Winston Churchill. Ze vormen hun visie van een modern Israël overeenkomstig de stijl van de fascistische staten van Spanje, Italië en Duitsland… De gemeenschappelijke aanvallen op Israël en de Gaza Strip zijn inderdaad een slachthuis van bloedoffers en nu ook genocide. Als dit ongehinderd door kan gaan, maken ze de hele plek met alles wat erin en erop staat gelijk met de grond.”

Netanyahu zelf noemt zijn Joodse en Palestijnse vijanden de Amalek:

“De Heer gaf Koning Saul opdracht om de vijand en al zijn mensen te vernietigen: Trek dus tegen Amalek op, versla het en vernietig het geheel en al. Spaar het niet, maar dood alle mannen en vrouwen, kinderen en zuigelingen, runderen en schapen, kamelen en ezels.” Samuël 15:3.

Minister van Cultuur, Amichai Eliyahu is het daarmee eens en zegt: “Een van Israëls opties in de oorlog in Gaza is het laten vallen van een nucleaire bom op de strip.”

https://www.yenisafak.com/en/news/saudi-arabia-condemns-israeli-officials-statements-on-using-nuclear-weapon-on-gaza-3673010

In een teken dat ze weten dat daar iets staat te gebeuren, staat het Pentagon zijn senior militaire leiders niet langer toe om naar Israël te reizen en zal leden van het Congres ontmoedigen daar naartoe te reizen. “Israël zal niet herstellen van deze fout”, waarschuwt een senior CIA-bron.  

Met andere woorden, tenzij er actie wordt ondernomen, staat de KM op het punt om een moord-zelfmoord van Israël te ensceneren liever dan Joodse bevrijding van eeuwenlange Satanische controle te accepteren.

Turkije zou tussenbeide kunnen komen door opnieuw controle over Israël te doen gelden. “Het is Turkije’s plicht om het bloedvergieten in Gaza te stoppen”, zei President Recep Erdogan zondag. “We doen meer dan wat zichtbaar is, en zullen daarmee doorgaan”, zei hij, daarmee suggererend dat NAVO’s grootste leger tussenbeide zou kunnen komen.

https://www.yenisafak.com/en/news/stopping-bloodshed-in-gaza-is-turkiyes-duty-president-erdogan-3673004‘

Er is ook bewijs dat een of andere echt afschuwelijke gebeurtenis wordt gepland door de V.S. zelf. “De angstporno stroomt constant. Zorg dat je klaar bent voor een omvangrijke Valse Vlag gebeurtenis. Ze plaveien de weg ervoor” stemt een CIA-bron in.

Dat doet ook Senator Ted Cruz die zegt: “Ik geloof dat we vandaag meer in gevaar zijn voor een grote terroristische aanval in de Verenigde Staten dan we ooit sinds 11 september zijn geweest.”

Onze bronnen zeggen: nu hun pogingen om ons te doden met een totale nucleaire oorlog, vaccins en biologische wapens hebben gefaald, gaan ze waarschijnlijk hun Gerichte Energiewapens (DEW’s) gebruiken.

Het schijnt dat de recente, onmiskenbare DEW aanvallen op Maui en Acapulco slechts generale repetities waren voor iets veel ergers. 

Plaatselijke getuigen in Acapulco zeggen dat de storm die de stad trof een 20 kilometer brede tornado was die niet vergezeld ging van regen, wat het geval zou zijn bij een echte orkaan.

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=231802

Net als in Maui, werden arme wijken gelegen op eerste klas locaties getroffen. Getuigen zeggen dat “geschreeuw en schoten” uit de arme wijken van Acapulco kwamen wat aangeeft dat kinderen worden weggehaald voor het oogsten van adrenachrome, net zoals dat in Maui gebeurde.  

Ook net als in Maui hield het leger hulp uit de privésector tegen om Acapulco binnen te gaan.

Een andere overeenkomst is dat Acapulco gepland was om, net als Maui, een “slimme stad” te worden.

https://gtr.ukri.org/projects?ref=ES%2FS006583%2F1&s=09

Nog een overeenkomst is dat Mountain DEW vlak voor de aanslag een soft drink uitbrengt die Maui Burst wordt genoemd.

Ze hebben ook producten uitgebracht met de naam Baja Blast en Baja Flash.

Dit mag dan klinken als een vergaande verbeelding maar dezelfde serie heeft ook iets dat VOO Blast wordt genoemd. VOO is de Vanguard S[tandard] en P[oor’s] Exchange Traded Fund [Indextracker].  En, toevallig, is Mountain Dew een dochteronderneming van PepsiCo waarvan de belangrijkste aandeelhouders de Vanguard Groep (8,9%) en BlackRock (7,6%) zijn.

Dit zijn Rockefeller en KM façades voor het controleren van de meeste beursgenoteerde bedrijven.

Met een beetje graafwerk zal je waarschijnlijk ontdekken dat deze entiteiten degenen zijn die investeren in de “slimme steden”. 

Mexicaanse kartelbronnen vertellen ons dat de aanval op Acapulco ook veel van hun papaveroogst vernielde. Ze zeggen dat dit was om datgene te vernietigen, wat zij de “natuurlijke concurrentie” noemen van het KM’s synthetische en dodelijke fentanyl.

De KM heeft altijd inside grappen gebruikt die hun geplande aanvallen laten vermoeden. Dus misschien is het slechts een samenloop van omstandigheden maar een ander Mountain DEW product wordt Code Red genoemd, wellicht een of andere grote, wijdverbreide ramp aangevend die is gepland voor de V.S.

De aan Donald Trump gerelateerde Q dropping NIET ALLES ZAL SCHOON ZIJN. (SCHRIK) NOODZAKELIJK GEBEUREN. doet ook vermoeden dat een of andere ramp geënsceneerd zal worden om een militaire interventie binnen de V.S. te rechtvaardigen.

De hele wereld is ziek van dit soort gedrag. Zoals voormalige President van Maleisië, Mahathir zegt van het Westen:

“Invallen en agressie zijn gerechtvaardigd als pogingen om terrorisme en strijdlust aan te pakken [of te handelen bij rampen] maar wij weten dat ze meer camouflage waren om hun begeerte naar olie en gebied, behalve hun liefde voor oorlog te verbergen.”

https://jeffjbrown.substack.com/p/omg-98-year-old-dr-mahathir-speaks?

Wij krijgen ook signalen dat ze Project Blue Beam weer opwarmen. Het Pentagon heeft net een nieuw portal [website] uitgebracht waar huidige en voormalige serviceleden, overheidsmedewerkers en aannemers UFO- waarnemingen kunnen rapporteren.

Dit is de verklaring: https://www.defense.gov/News/Releases/Release/Article/3575027/department-of-defense-launches-secure-reporting-mechanism-on-the-all-domain-ano/)

Als ze eindelijk de buitenaardse invasiekaart trekken zal dat waarschijnlijk hun laatste zijn omdat het net zich om hen sluit.

Ten eerste regent het vaccin-rechtszaken en is het nu zeker dat er oorlogstribunalen komen. Het laatste aan dit front is dat de regering van Zuid-Korea begonnen is families te compenseren als een lid binnen 90 dagen na de mRNA prik te hebben gekregen, is gestorven, zelfs als een autopsie de oorzaak niet kan bepalen. Het Koreaanse Centrum voor Ziektebestrijding en Preventie zei dat de maatregelen met terugwerkende kracht van toepassing zijn.

“Korea had een hogere inentingsgraad dan de rest van de wereld omdat mensen de staat vertrouwden en zich lieten vaccineren”, stelde Afgevaardigde Park Dae-chul van de People Power Party tijdens een vergadering van het Nationale Volkscongres tussen de partij en de administratie…Op dit punt moet de staat de blinde vlek aanpakken door degenen die letsel of schade toegebracht is door het vaccinatiebeleid te helpen… Korea heeft 11 COVID-19 bijwerkingen van het vaccin erkend, inclusief anaphylaxis, myocarditis en pericarditis.” 

Wanneer een regering zoiets eenmaal officieel erkent, gaan de sluizen open. De meeste leiders in het Westen zullen hard onderuit gaan over dit onderwerp.

De grappige satire video met Klaus Schwab Rothschild hieronder is feitelijk juist.

Het vaccin is slechts één manier waarop de KM probeert ons allemaal te vermoorden. Poolse inlichtingenbronnen rapporteren dat ze ons ook probeerden de doden door ons te dwingen insecten te eten.

Een studie uit 2017 over chitine in insecten zegt dat dit “het menselijk ingeboren immuunsysteem stimuleert een stroom van inflammatoire cytokines te genereren die organen beschadigen (wat leidt tot astma, constitutioneel eczeem of dauwworm, enz.) en bij aanhoudende situaties leidt tot de dood (multiple sclerosis, systemische lupus erythematosus (SLE), kanker, enz.).”

Zelf bier werd vergiftigd. In 2016 onderzocht het Instituut voor Milieuvraagstukken van München de 14 populairste biermerken op glyfosaat. Het werd gevonden in alle 14. In het meest extreme geval was het 300 keer de wettelijke limiet voor drinkwater. De laagste concentratie werd gevonden in het merk Augustiner Helles en zelfs dat had 0,46 microgram per liter en was meer dan 14 keer de 0,1 microgram die de wettelijke limiet is voor water. 

https://www.t-online.de/leben/id_77080536/glyphosat-im-bier-diese-deutschen-biersorten-sind-belastet.html

Dit soort dingen geldt voor een heel groot percentage van de producten waarmee bedrijven ons bombarderen. Gerechtigheid had al lang plaatsgehad moeten hebben.

Er zijn signalen dat senior KM leden verwijderd of vermoord worden.

Bijvoorbeeld: de Dalai Lama is niet langer het hoofd van het Tibetaanse Boeddhisme volgens bronnen uit de Japanse Keizerlijke familie. Hij is waarschijnlijk geëxecuteerd voor moord, zeggen ze.

Ook ziet het er zeker naar uit dat de witte hoeden alliantie Zuckerberg Rockefeller onder arrest heeft. Hij gebruikt een beenblessure en heeft een fotosessie in een ziekenhuis om de schapen te beïnvloeden. Zuckerberg Rockefeller heeft een blessure aan zijn voet/been en zal een medische laars moeten dragen, of is het een GPS monitor?

Er wordt ook gerapporteerd dat Bill Gates het leven bekijkt van achter de tralies vanwege aanklachten voor kinderverkrachting:

Bill Gates heeft zijn huwelijk al verloren vanwege zijn vriendschap met de veroordeelde pedofiel Jeffrey Epstein, maar hij staat nu op het punt om nog heel wat meer te verliezen, volgens onderzoekers die onthulden dat de globalist miljardair op het punt staat onder de  bus gegooid te worden en vervolgd zal worden wegens aanklachten van kinderverkrachting. 

Kinderverkrachting is wel de minste van de aanklachten die tegen Gates ingebracht zouden kunnen worden. Wat zou je denken van moord?

“Gates is niet de enige wereldelite die met aanklachten geconfronteerd wordt. Een hele reeks bekende namen, inclusief leden van het Huis en de Senaat, piekeren en zweten momenteel nu het net zich steeds dichter om hen heen sluit,” beloven Mossad bronnen. 

Victoria Nuland en Vladimir Zelensky zullen ook geconfronteerd gaan worden met het gerecht. Een rechtbank in Kiev heeft bepaald dat het Maidan bloedbad in februari 2014 begon met het vermoorden en verwonden van zowel politieagenten als protesteerders door scherpschutters vanaf Hotel Ukraine, geleid door het Amerikaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken.

https://kresy.pl/wydarzenia/masakra-na-majdanie-ukrainski-sad-popowiedzl-istzenie-snajperow-wsrod-majdanowcow-i-shootcow-w-hotelu-ukraina/

De Russische regering zegt dat Oekraïense neo-Nazi’s berecht zullen worden in een internationale rechtbank voor “pogingen om het Russische volk in de Donbas te vernietigen zowel als voor de dood van Oekraïners in een broederoorlog.”

In een teken dat de oorlog over is doet Rusland Zelensky’s voormalige Oekraïense huis in de verkoop via een veiling.

En ook: Kremlin woordvoerder Dmitry Peskov ontkent dat de Wagner paramilitaire groep luchtverdedigingssystemen overdeed aan Hezbollah in Libanon omdat: “In werkelijkheid zo’n groep (Wagner) niet bestaat.” Met andere woorden het was de KM die raketten verkocht aan Hezbollah in de hoop dat ze die zouden gebruiken om de Joden uit Israël te verjagen.

https://www.yenisafak.com/en/news/kremlin-rejects-claims-wagner-delivered-arms-to-hezbollah-3672893

Het is nu duidelijk dat het hele Wagner tegen Oekraïne verhaal een Satanische dekmantel was voor de massale afslachting van Oekraïners. Zoals we eerder al hebben gerapporteerd werkten Yevgeny Prigozhin, het hoofd van de Wagner groep, en Zelensky allebei voor de KM om Oekraïne te ontvolken en de weg te plaveien door de wedergeboorte van Khazaria. In plaats daarvan zullen hun bazen terecht staan voor oorlogsmisdaden.

Nu besloten meer dan 50 landen die Oekraïne steunen, inclusief NAVO-leden, om vrede te onderhandelen met Rusland na elkaar ontmoet te hebben in Malta. Zelfs KM nieuws-fronten als Time en CNN geven toe dat de Oekraïnse oorlog een mislukking was.

Dit komt doordat het Westen geen geld meer heeft en door zijn hele wapenvoorraad heen is, volgens Kolonel Douglas MacGregor en Poolse inlichtingenbronnen. 

https://kresy.pl/wydarzenia/media-przedstawiciele-usa-i-ue-rozmotywa-z-ukraina-o-negotiach-z-rosja/

Er is ook een groeiend bewijs dat gehersenspoelde schapen massaal wakker worden. “Ze logen over het Wereld Handelscentrum. Ze logen over de oorlog in Irak. Ze logen over de bankcrisis. De logen over Libië. Ze logen over Syrië. Ze logen over Oekraïne. Ze logen over de pandemie. Maar nu liegen ze absoluut niet. Wel, nu vertellen ze absoluut de waarheid. Zoveel jaren, zoveel leugens, en de schaapskudde valt nog steeds voor de zelfde dingen”, zei een Poolse commentator waarmee hij het gezichtspunt van velen weerspiegelde.

Bijvoorbeeld: een opiniepeiling van Bild laat zien dat twee-derde van de Duitsers tegen het binnenlaten van meer migranten uit Islamitische landen is waarbij velen verklaren dat ze zich niet langer veilig voelen in hun eigen land en geloven dat een toenemend aantal nieuw aangekomenen de Duitse samenleving verachten.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/majority-support-muslim-migration-ban-3-4-germans-say-newcomers-hate-western-society

Een ander signaal van volksopstand: een “Blade Runners” in het Verenigd Koninkrijk heeft het nieuws gehaald door 1000 bewakingscamera’s te vernielen.

https://www.gbnews.com/news/ulez-blade-runner-vigilantes-destroy-thousand-cameras?

Het is echter nog niet over. WEF marionet Premier Rishi Sunak van het V.K. heeft zijn opdrachten gegeven. 

De Britse overheid heeft ermee ingestemd om de volledige controle over haar belasting soevereiniteit over te dragen aan het Wereld Economisch Forum.

De nieuwe regels betekenen dat niet gekozen bureaucraten in hun hoofdkantoor in Davos verantwoordelijk zijn voor het incasseren van belastingen van Britse onderdanen.

Het WEF-geleide OESO is klaar om een “wereldwijde minimum belasting” te introduceren op zowel firma’s in de V.S. als in het V.K. onder een programma dat “Pillar 2” wordt genoemd.

Klaus Schwab Rothschild pocht ook:

“De technologieën die centraal staan in de Vierde Industriële Revolutie” hebben het “potentieel om privileges te concentreren en bestaande bestuurssystemen uit te dagen.”

Vormgeven aan de Toekomst van de Vierde Industriële Revolutie, 2018

Als signaal hoe weerzinwekkend deze technologieën kunnen zijn: “Recente ontwikkelingen in elektrogenetica door wetenschappers bij ETH Zürich [Technische Universiteit Zürich] duiden op de aantrekkelijke mogelijkheid van draagbare apparaten die rechtstreeks het menselijk DNA kunnen beheersen.

https://www.researchgate.net/publication/373366969_Plugging_into_the_Human_Genome_The_Potential_of_Electrogenetics_for_Wearable_Medical_Devices

Met andere woorden, als we deze Satanische oligarchen niet ten val brengen zullen we veroordeeld zijn tot een eeuwigheid in een menselijke veeboerderij.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

2 reacties op “Benjamin Fulford: “De V.S. en Israël op weg naar een of andere mega zwarte zwaan gebeurtenis.”

  1. Hoe lang nog wil de werkelijke nederlandse bevolking dit nog blijven toestaan?
    De meeste zogenaamde immigranten, zijn alleen maar economische immigranten en komen alleen maar om Nederland om te bouwen tot een Islamitische Staat!!!

    1. Houd moed. De Witte Hoeden en de Mossad komen ons binnenkort redden en gaan de Digitale Identiteit, en de CBDC tegenhouden, de grenzen sluiten, alle gelukszoekers includief nareizigers terugsturen en er komt een einde aan de WHO de WEF tereur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *