Benjamin Fulford: “Nep President Biden verklaart Derde Wereldoorlog, maar hij heeft geen leger.”

30 oktober 2023

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Het absurd toneel dat nu doorgaat voor “regering” in de Verenigde Staten zinkt naar nieuwe diepten nu geld en tijd opraken. De laatste zwarte grap is een zogenaamde officiële “Witte Huis” oorlogsverklaring. Die luidt deels als volgt:

…militiegroepen hebben talloze aanvallen uitgevoerd met onbemande luchtsystemen en indirect vuur… Een Amerikaanse aannemer overleed tijdens een  van deze aanvallen aan een fatale hartaanval terwijl hij op weg was naar een schuilplaats…

In reactie daarop… voerden Amerikaanse militaire eenheden gerichte aanvallen uit op voorzieningen in oost Syrië…Ik leidde deze militaire actie… overeenkomstig mijn constitutionele recht als Commander in Chief.”

Dus, iemand stierf aan een hartaanval omdat hij bang werd van de drones en dit is een excuus om de oorlog te verklaren.

Het enige probleem is dat de nep Biden noch de V.S. noch enige militaire eenheid leidt. De echte strijdmacht laat zich door de Satanisten niet misleiden om de planeet te vernietigen door een totale nucleaire oorlog te beginnen.

Deze laatste wanhopige poging om een Derde Wereldoorlog te beginnen wordt gedaan nu de witte hoeden op meerdere fronten grote overwinningen behalen.

De grootste is waarschijnlijk het aangekondigde aftreden van de Zwitserse Bondspresident Alain Berset, een  van de leiders van de Octagon groep, volgens Mossad en andere bronnen. Zijn verwijdering betekent dat het Wereld Economisch Forum, de WHO en Gavi allemaal de diplomatieke immuniteit gaan verliezen die hen door de Zwitserse regering was gegeven. Dit zal de weg vrijmaken voor oorlogsmisdaad-tribunalen wegens massamoord via vaccinatie. 

Iets anders dat gaande is, is dat de witte hoeden commando’s een felle oorlog voeren in het netwerk van tunnels onder Israël en de Gaza Strip. Het is slechts een kwestie van tijd voordat ze bij de persoon komen waarvan velen zeggen dat hij de kop van de slang is: Benyamin Netanyahu. De foto’s hieronder laten zien dat zijn meeste verschijningen in het openbaar een avatar is. Maar de echte Netanyahu is er nog steeds en houdt zich diep onder de grond schuil. Hij wordt opgejaagd door anti-Satanische Israëlische en Amerikaanse commando’s, beweren bronnen  van de Mossad en het Pentagon.

Het konijnenhol in Israël gaat kennelijk heel diep. “Duidelijke verslagen van tunneloperaties gaan meer dan 4000 jaar terug: Assyrische gravures tonen constructie-eenheden, die behoren tot Sargon van Akkad (koning en oprichter van een groot semitisch rijk in Mesopotamië die regeerde van 2.334 en 2.279 v.Chr.), die de muren van vijandelijke steden ondermijnen”, zei Prof. Joel Roskin, een geomorfoloog en geoloog bij de Bar-Ilan Universiteit, tegen de Jerusalem Post. 

https://www.jpost.com/israel-news/article-770123

Dit is heel interessant omdat Sargon zijn succes in het opbouwen van ’s werelds eerste Koninkrijk, geconcentreerd rond de plaats waar nu de gevechten plaatsvinden, toeschreef aan de Anunnaki.

Professor Roskin zegt dat het gebied het domein is van “complexe, meerdere verdiepingen tellende ondergrondse grotten en tunnels met kamers, hallen en magazijnen”. MI6 rapporteert felle gevechten die nu in deze complexen gaande zijn. We zullen de lezers laten weten of we enkele geloofwaardige rapporten kunnen krijgen van het gevangen nemen van “Anunnaki” die de avatars van Netanyahu, Biden, Putin enz. onder controle hebben.

Er zijn beslist veel geloofwaardige rapporten van ondergrondse basis die uitgeschakeld worden over de hele wereld. Het teken hiervan is een aardbeving op een diepte van 8 tot 10 kilometer, die de kenmerken draagt van veroorzaakt te zijn door explosies. Deze geven aan dat een Militaire Basis Diep onder de Grond (DUMB) is uitgeschakeld. Veel van zulke aardbevingen zijn de laatste tijd gerapporteerd in Iran, Australië en elders. Op 27 oktober was er ook een met een epicentrum onder San Francisco’s internationale luchthaven, vermelde de United States Geological Survey. De beving vond plaats op ongeveer 8 mijl onder de luchthaven om 6:38 p.m. plaatselijke tijd, zegt het verslag. 

Ook Satanisten boven de grond worden verwijderd. Eén daarvan is President van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen. De President van de Europese Raad, Charles Michel leidt de aanval tegen haar omdat ze EU oproepen om een eind te maken aan de humanitaire crisis in Gaza afwijst.

https://news.yahoo.com/rift-top-exposes-eu-struggle-040000702.html

De Hongaarse en Slowaakse Presidenten vallen haar ook aan door pogingen te blokkeren om talloze miljarden Euro’s wit te wassen tot omkoopgeld via Oekraïne.

https://www.rt.com/news/585951-nato-states-blocked-ukraine-aid/

Lezers kunnen helpen met haast maken om deze Nazi Satanist te verwijderen door de petitie te tekenen via de link hieronder.

https://internal.diem25.org/en/petitions/91?display=form

Intussen kan de verrader Justin Castrudeau niet in het openbaar verschijnen zonder aangevallen te worden. Als je naar zijn lijfwachten kijkt in de video hieronder kun je aan hun gedrag en houding zien dat ze waarschijnlijk geen Canadezen zijn.

Hier is een boodschap voor de echte Canadese militaire- en inlichtingengemeenschap: Als jullie deze massamoordende crimineel niet arresteren is het slechts een kwestie van tijd voordat jullie voor de krijgsraad worden gebracht wegens verraad en geëxecuteerd door een vuurpeloton.

En nu we het hebben over executie door een vuurpeloton, er is ook grote zuivering gaande in China die onder de radar van de meeste mensen glipt. Chinese inlichtingenbronnen zeggen dat “heel veel” topleiders werden gedood in een hotel voor, tijdens en na het 20e Nationale Congres van de Chinese Communistische Partij dat eindigde op 22 oktober.

Met name Li Keqiang, een lid van het Permanente Comité van het Nationale Volkscongres van China en voormalig Premier werd gedood omdat hij verantwoordelijk was voor de massamoord via vaccins op vele Chinezen, zeggen de bronnen van de inlichtingendienst. De officiële doodsoorzaak was een “plotselinge hartaanval” op 68-jarige leeftijd.

https://english.news.cn/20231027/7bf06112d7d649b7b160d20e38e4b831/c.html

Zijn dood volgt op het ontslag van China’s Minister van Defensie, Li Shangfu, een ander lid van de Li familie van de Tang dynastie. Hun symbool is de groene draak.

De bron van de Chinese inlichtingendienst waarschuwt echter om niet te veel aandacht te schenken aan dit alles omdat “zuiveringen altijd plaatsvinden in China”.

Toch zijn de Chinezen nog steeds niet van plan om wat voor geld ook neer te tellen om het door de Rockefeller geleide Biden circus drijvend te houden. Daarom ziet de nep V.S. Minister van Buitenlandse Zaken, Antony Blinken er zo ongelukkig uit op deze foto die genomen is na zijn ontmoeting vorige week met de Chinese Minister van Buitenlandse Zaken, Wang Yi. Blinken weet dat zijn Rockefeller bazen op weg zijn naar de galg en dat hij met ze mee gaat. Zonder meer Chinees omkoopgeld zullen ze hun FBI beschermende bullebakken niet kunnen betalen.

Kolonel Douglas MacGregor zegt dat Blinken nu probeert de V.S. een oorlog met Iran in te drijven met beloften dat de V.S. Israël zal steunen bij het vernietigen van Hamas. Blinken leidt ons het “Armageddon” in, waarschuwt hij.

Natuurlijk, zoals hierboven al gezegd, zal het Amerikaanse leger er niet in trappen.

Daarom probeert het Amerikaanse politieke poppentheater afstand te nemen van de hele Biden show. De Satanisten proberen nu de touwtjes in handen te houden met een Trojaans paard, bekend als de nieuwe speaker van het huis, Mike Johnson.

Op het eerste gezicht lijkt Johnson te voldoen aan alle eisen van de rechtervleugel. Hij heeft consequent gestemd tegen hulp aan Oekraïne. Hij is een trouw bondgenoot van President Donald Trump. Hij zegt dat de verkiezing van 2020 werd gemanipuleerd. Hij is actief betrokken geweest bij onderzoeken naar de misdaden  van de Biden familie. En, de corporate propagandamedia vallen hem venijnig aan.

Afgevaardigde  Gaetz verwelkomde Johnson’s verkiezing tot het speakerschap als een overwinning over “het moeras”, de term die populair werd gemaakt door President Donald Trump. 

“Ze huilen, ze wringen hun handen, ze bedwateren over K street omdat wij een respectabele, rechtvaardige man hebben… Hij gaat grote dingen doen voor het land,” zei Matt Gaetz over hem, refererend aan “het moeras”.

https://www.zerohedge.com/political/gaetz-says-johnson-speakership-proves-maga-ascendant-gop-swamp-run

Klinkt goed toch? Het enige probleem is dat hij niet aan de grootste eis voldeed en dat is tegen het Satanische plan zijn om 90% van de mensheid te doden. Meteen toen hij aan het bewind kwam zei deze Zionistische fanatiekeling tegen Sean Hannity: – “Wij kunnen het Poetin niet toestaan om in Oekraïne te zegevieren” – Amerikaanse “grondtroepen” zijn wellicht nodig om “naast Israël te staan” – Steunt Israël rechtstreeks door Iran aan te vallen en Rusland, China en Iran “de nieuwe As van het Kwaad” te noemen.

In een eraan gerelateerde beweging leiden de Satanisten op 28 en 29 oktober gesprekken over Oekraïne op Malta. Maria Zakharova, woordvoerster van het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken zei daarover dat Kiev en het Westen die gesprekken zullen gebruiken om leden van de wereld-meerderheid over te halen zich aan te sluiten bij hun pogingen om President Vladimir Zelensky’s “vredesformule” te implementeren. De Satanisten gebruiken alle middelen, inclusief fraude, chantage en bedreigingen, om zoveel mogelijk landen daartoe te verleiden, speciaal die landen die een neutrale positie innemen over de Oekraïense crisis. 

https://tass.com/politics/1697363

We zien ook diverse verslagen dat Vladimir Poetin voorbereidingen treft voor een “omvangrijke” wraak nemende nucleaire aanval om Ruslands vijanden uit te schakelen. 

Met andere woorden, het hele Washington DC circus probeert nog altijd een Hail Mary pass [dit is een heel lange pass in het Amerikaanse voetbal die typisch wordt gemaakt uit wanhoop met een heel kleine kans op voltooiing] uit te voeren en Armageddon in te luiden door een Gog tegen Megog oorlog te beginnen tussen de G7 en de Shanghai Samenwerkingsorganisatie.

De Russen moeten daar niets van hebben. “Poetin stierf op donderdag rond 8:40 p.m. en ligt nu in een koelvak in Valdai”, vertelde de Russische politicoloog Valery Soloviei de Poolse inlichtingendienst. Laten we zien of dit betekent dat ze eindelijke de Poetin avatar show opgeven.

Het andere punt is dat de hele politieke show slechts een film is die op onze schermen wordt afgespeeld. Het Amerikaanse leger heeft het hele Washington D.C. Regeringsgebied afgeschermd met metalen hekken en prikkeldraad.

De Washington Times, die daar zijn basis heeft, schrijft dat het Government Accountability Office twee dozijn federale instanties inspecteerde en ontdekte dat ze een gemiddelde van ruwweg 80% aan leegstaande ruimte hadden tijdens de onderzoeksperiode eerder dit jaar.

https://www.washingtontimes.com/news/2023/oct/26/ghost-towns-federal-office-buildings-are-80-vacant/

Hoe lang de nep show nog op onze schermen zal blijven is onzeker. CNN heeft net aangekondigd dat het haar hoofdkantoor in Atlanta gaat sluiten in de nasleep van dalend kijkerspubliek en gebrek aan geld. Dit betekent dat het hele AT&T communicatiecentrum daar overgenomen is door witte hoeden.

Iets dergelijks gebeurde ook bij Google die nu is gestopt met het misdadig censureren van de waarheid over het soort dingen als giftige vaccins en gestolen verkiezingen.

Er is nu ook een massale tot de juiste proporties terugbrengen van Zionistische propagandaleugens: 

30+ Israëlische leugens onthuld in 3 weken en teruggebracht tot de juiste proporties:

Geen dode baby’s

Geen verbrande baby’s

Geen onthoofde baby’s

Geen kinderen in kooien

Geen verkrachte vrouwen

Geen opengereten borsten

Niet met gevangenen geparadeerd

Geen gemartelde gevangenen

Geen verminkte dode lichamen

Geen “Internationale Dag van Jihad”

Geen geplande aanvallen met cyanide

Geen Hamas strijders die over de V.S. grens komen

Geen Israëlische unit van alleen vrouwen die 100 Hamas strijders doden

Geen 7 oktober was “niet uitgelokt”

Geen Biden heeft geen foto’s van dode baby’s gezien

Geen Pro-Palestijnse zijn geen “pro-Hamas” bijeenkomsten

Geen kleine explosies bewijzen niet dat Israël het ziekenhuis niet bombardeerde

Geen “misfired” raket werd vernietigd door Iron Dome vóór het ziekenhuis bombardement 

Geen “misfired” raketbaan is niet in lijn met de IDF versie van gebeurtenissen 

Geen “misfired” raket kan afgevuurd zijn van zowel de begraafplaats als ten zuidwesten van het ziekenhuis

Geen Hamas charter gepubliceerd in 2017 is anti-Zionistisch

Geen anti-Joodse nep babywieg foto

Nep foto van bloed spetters

Nep schooltassen voorzien van een boobytrap

Nep twitter account van Al Jazeera journalist 

Nep audio tape over het bombarderen  van het ziekenhuis

Nep AI-gegenereerde beelden van Hamas leiders

Nep “officieel Al Quada materiaal” op dode Hamas strijders

Nep antisemitische controverse over Greta’s speelgoed inktvis

Valse titels voor Palestijnse protest-spreekkoren

Valse etiketten op een Gaza 4-jaar oude kleuter die de marteldood stierf als een pop bij een luchtaanval

Valse beschuldiging van crisisacteur door gebruik te maken van foto’s van overlever van de West Bank inval

Valse beschuldiging van crisisacteur door gebruik te maken van foto’s van Thaise kinderen in spookkledij. Ja veel Israëlische burgers werden tijdens het festival gedood door kruisvuur, niet door massale schietpartij 

Ja veel Israëlische burgers zeiden dat Hamas aardig voor hen waren tijdens aanvallen en als gevangenen.

Ja, in de kibbutz werden veel Israëlische burgers gedood door Israëlische tanks 

https://twitter.com/propandco/status/1718077443083243729?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1718077443083243729%7Ctwgr%5E1835e572651c4d84db40d65d55411c5963efdadb%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.rumormillnews.com%2Fcgi-bin%2Fforum.cgi%3Fread%3D231516

Nu zegt Mosab Hassan Yousef – de zoon van de oprichter en leider van Hamas – dat het geen Moslim maar eerder een psy-op van de globalisten is, bedoeld om “de wereld te terroriseren in het accepteren dat oorlog voor altijd is in het Midden-Oosten.”

https://beforeitsnews.com/entertainment/2023/10/son-of-hamas-leader-blows-whistle-they-are-a-globalist-psy-op-group-the-peoples-voice-2678424.html

Hamas zit ook op een voorraad Westerse wapens die eerder naar Oekraïne waren gestuurd.

Openbaringen zoals deze betekenen dat zoveel Joden zich bewust geworden zijn van de waarheid, dat de Israëlische Premier Benjamin Netanyahu werd gedwongen om toe te geven dat hij “antwoorden moet geven” voor veiligheidsfouten die tijdens de dodelijke 7 oktober aanval van Hamas aan het licht kwamen.

Video Player: https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2023/10/Anti-Semitic-Jews-in-New-York-defend-Palestine.mp4?_=6

Het antwoord waartoe hij gedwongen zal worden is dat “Israëls 9/11” een poging was om faillissement te voorkomen door een oorlog te beginnen, net zoals de oorspronkelijke 9/11 dat was voor de V.S.

 “Israël werd gecreëerd door de Khazariaanse Rothschild Maffia Banksters in 1948 maar hun contract als een onafhankelijke soevereine natie loop eind oktober 2023 af (de dag na de verduistering, toeval?). Dit betekent dat de timing van de oorlog volledig strategisch was gepland om samen te vallen met de tijd waarop ze ontbonden zouden kunnen worden samen met de rest van de centrale bankiers en alle andere failliete corporaties”, leggen Mossad-bronnen uit.

Een Aziatische koninklijke gaf deze verklaring:

De reden waarom de Zionistische bankiers Perzië over moeten nemen is dat ze de Centrale Bank van Iran nodig hebben om hun financiële systeem veilig te stellen. De Centrale Bank van Iran bezit ontelbare reserves in goud en de keizerlijke Kroonjuwelen, beide eeuwenlang bijeengebracht door het land. De moderne versie van de Centrale Bank werd gecreëerd in 1960. Daarom blijven ze Perzië irriteren, het laatste daarvan is om het land betrokken te krijgen in het Gaza-Israël conflict. De Zionistische bankiers hebben een oorlog nodig. Dat zal niet gebeuren. Rusland en Perzië beschermen elkaar.

Israël is nu omgezet in een naamloze vennootschap en geregistreerd in het V.K. Ze zijn in februari van dit jaar geregistreerd als een bedrijfsentiteit. Hun geregistreerde adres is de Israëlische Ambassade in Kensington, Londen. De eigenaar van het vruchtgebruik is de Israëlische Knesset in Jeruzalem.

We hebben gesproken met het Joodse hoofd van MI6 die beweert de nieuwe eigenaar te zijn. Hij zegt dat ze al snel de derde Tempel zullen herbouwen op de plek van de oorspronkelijke tempel die werd gebouwd door Koning David. Ze zeggen dat de plaats in geen geval in de buurt van de Al Aqsa Moskee ligt.

Als dit waar is betekent het dat de Joden eindelijk bevrijd worden  van duizenden jaren slavernij. We zullen het spoedig zien.

Hoe dan ook, er zijn talloze tekens dat de oude orde aan het instorten is. Vorige week ging de oudste centrale bank van de wereld failliet, de Zweedse Riksbank. De nu failliete centrale bank  heeft op zijn minst SEK 80 miljard of US $ 7 miljard nodig (circa 1% van het Zweedse Bruto binnenlands product) om in zaken terug te keren. De Zweden zouden er beter aan doen om de stekker er gewoon uit te trekken. 

https://www.zerohedge.com/markets/worlds-oldest-central-bank-seeking-7-billion-bailout-after-massive-bond-losses

Een andere centrale bank die worstelt om te overleven is die van Argentinië. Hun marionetten Minister van Economie, Massa, die verantwoordelijk was voor 140% inflatie, heeft “tegen verwachtingen in” de libertijnse kandidaat Javier Milei verslagen. Milei beloofde om de peso af te schaffen en de centrale bank te sluiten. Met andere woorden, de Khazariaanse maffia probeert de Argentijnse verkiezing te stelen om hun schuldslavernij praktijken daar voort te kunnen zetten.

Iets soortgelijks gebeurt in Mexico. Vorige week werd het land getroffen door een weer- modificatie wapen.

President Andres Manuel Lopez Obrador beschuldigde zijn opponent van het proberen gebruik te maken van de orkaan Otis in de aanloop van de presidentiële verkiezingen volgend jaar.

https://news.yahoo.com/death-toll-mexico-devastating-hurricane-183726054.html

Een senior Mexicaanse bron zegt dat de KM probeert een “Joodse” vrouw op te dringen als president. Hij zegt dat hij haar heeft ontmoet en “dat ze er niet erg uitzag als een menselijk wezen”. 

Soortgelijke worstelingen vinden plaats in vele landen omdat de KM een verloren strijd voert om hun marionetten aan de macht te houden nu hun bewind aan het instorten is.

Wij zien ook grote bedrijven instorten. Dit geldt in het bijzonder voor de farmaceutische industrie.

Johnson & Johnson maakt plannen voor faillissement aangezien ze geconfronteerd worden met meer dan 500.000 rechtszaken die babypoeder verbinden aan kanker. Andere farmaceutische bedrijven staan voor soortgelijke rechtszaken voor andere kanker-veroorzakende producten. 

En nu komen de vaccin-rechtszaken en de oorlogsmisdaad processen er aan.

Nieuw Zeeland is een Misdaad Locatie: In één kliniek werden 30 mensen geïnjecteerd met COVID-19 en alle 30 zijn gestorven.

Soortgelijke verhalen verschijnen uit Canada, de V.S. en vele andere landen.

“Ze zullen allemaal gewogen en schuldig bevonden worden van misdaden tegen de menselijkheid en geëxecuteerd worden”, beloven CIA-bronnen.

Het is tijd voor principiële processen. Hier is een lijst van 90 advocaten waar je contact mee op kunt nemen als je de vaccin-fabrikanten gerechtelijk wil vervolgen:

https://airtable.com/appGIUGnttjzscdJF/shrAqtpTOTkoOgrbx/tblfVuObLpclbtF0W

Er gaan ook rechtszaken komen over vermiste kinderen. De Poolse inlichtingendienst informeert ons:

We weten veel over verschillende modellen “kinderbescherming” omdat Ordo Iuris experts jarenlang families hebben gered uit de handen van harteloze Noorse, Duitse, Nederlandse, Belgische en Zweedse functionarissen. Zelfs pasgeborenen worden gescheiden van hun borst-voedende moeders als functionarissen gedrag waarnemen dat zij beschouwen als verontrustend, zoals een onregelmatige levensstijl, geregelde reisjes naar het buitenland van het kind met zijn moeder, of… de luier van een baby te nat is. Al deze verhalen zijn gedocumenteerd in rechtszaken.

Dit soort dingen zijn ook al lang gaande in de V.S. tot het lieve aantal van wel 40.000 vermiste kinderen elk jaar. Het is tijd voor een afrekening ook over deze zaken.

De dagen waar ze mensen met geweld kunnen verwijderen uit Hillary Clinton bijeenkomsten vanwege het vragen naar Bill’s tripjes naar Epstein Island zijn voorbij.

Er komt ook een zuiveringsactie aan van elektrische voertuigen. In een overwinning voor arbeiders in de auto-industrie, houdt Ford een $12 miljard investering in elektrische voertuigen tegen, zeggende dat ze te duur zijn.

https://www.businessinsider.com/ford-delays-ev-manufacturing-investment-cars-too-expensive-2023-10

“Mensen zien eindelijke de werkelijkheid”, zei Akio Toyada, voorzitter van Toyota Motor.

https://www.businessinsider.com/auto-executives-coming-clean-evs-arent-working-2023-10

En nu we het over werkelijkheid hebben, we komen nu ook dichter bij de waarheid over massale schietpartijen die geënsceneerd worden door de KM in een voortdurende poging om Amerikanen hun vuurwapens af te nemen. 

Het lijkt het aluminium hoedje te zijn dat mensen dragen die geloven dat ze daarmee de hersenen, als een soort kooi van Faraday, beschermen tegen invloeden van elektromagnetische velden of gedachtenbeheersing. Kijk naar hoeveel schutters stemmen in hun hoofd hoorden voordat ze actie ondernamen. 

De technologie die ervoor zorgt dat mensen stemmen in hun hoofd horen die niemand anders kan horen bestaat al sinds tenminste de jaren zeventig. In de video hieronder kun je zien hoe een universiteitsprofessor geluidsgolven die muziek dragen die niet hoorbaar zijn maar wel gehoord kunnen worden in je hoofd, terugkaatst. Dit experiment werd uitgevoerd op een universiteit met behulp van apparatuur die een paar honderd dollar kost. Kijk naar de reactie van de studenten.

Natuurlijk hebben regeringen deze technologie gebruikt. Het geeft me een rot gevoel dat ik al dit soort verhalen van mensen die er in het verleden mee naar me toe kwamen afdeed als waandenkbeelden.

Tot slot is hier een video die me is toegestuurd door de Russen vlak voordat dit verslag online zou gaan. Het toont o.a. Donald Trump die beleefd de Kroonprins van Marokko, Moulay Hassan begroet. Marokko bezit 70% van de fosfaatvoorraad van de wereld die nodig is voor alle landbouw. Het wapen van de Marokkaanse Koninklijke Familie vertoont twee leeuwen van Juda, wat betekent dat ze cryptojoden zijn. Als de Hassan familie probeert (God verhoede!) om een hongersnoodcrisis te beramen, zullen ze permanent verwijderd worden uit de menselijke genenpoel. 

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

2 reacties op “Benjamin Fulford: “Nep President Biden verklaart Derde Wereldoorlog, maar hij heeft geen leger.”

  1. Als je de bijbel een beetje kent, dan betekend de bouw van de 3e tempel juist dat satan de macht grijpt. Dus ik denk dat dit dit het valse licht is van verkondigd wordt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *