Benjamin Fulford: “Sekte van Ba’al ensceneert massaoffer van Joden en Palestijnen in een tot mislukken gedoemde poging om aan geld te komen.”

9 oktober 2023
Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De massale zogenaamde aanval van Hamas op Israël vorige week bewijst dat de Khazariaanse Maffia het gewoon niet snapt. Net als de jongen die “wolf” schreeuwde, hebben ze het vermogen verloren om de wereld voor de gek te houden en te manipuleren met geënsceneerde incidenten.

Het massaoffer van Joden en Palestijnen aan Satan dat vorige week door pseudo Godkoning Benyamin Netanyahu werd gebracht is daar een flagrant voorbeeld van. Ondanks het plaatsen van afschuwwekkende en hartverscheurende beelden van pijnlijdende Israëli’s in hun propaganda pers, is niemand erin getrapt (met uitzondering van een kleine resterende groep van kool-aid [limonademerk] drinkers).

Hier is het echte verhaal van wat er gebeurde achter de schermen volgens bronnen van de Mossad, MI6 en de Russische FSB.

Het hoofd van MI6, die toevallig Joods is, zei: “De KM heeft het Joodse volk en het Judaïsme altijd gebruikt als een menselijk schild voor hun satanische en misdadige doelen. Ze zijn een diep verdorven, welbekend en verafschuwd stelletje gluiperds. We gingen bijna direct nadat we ervan hoorden op zoek naar bewijzen voor een valse vlag.

Mossad-bronnen waren het ermee eens en merkten op dat de Gaza Strip en de West Bank door de Israëli’s zo volledig worden gemonitord dat zelfs geen graankorreltje binnen kan komen zonder dat ze het weten. Met andere woorden, de massale aanval op Israël door Hamas moest wel geënsceneerd zijn door Natanyahu en zijn slaafse volgelingen.

Een Russische FSB-bron beschreef de situatie als volgt:

Circa 60 mensen waaronder Biden en zijn zoon, Hillary en haar team, weten allemaal dat ze naar de gevangenis gaan als ze de Oekraïense oorlog verliezen. En dus, om hun kont veilig te stellen hebben ze een of andere “overwinning” nodig; Oekraïne is daar niet geschikt voor terwijl China-Taiwan te riskant is, dus besloten ze de Palestijnen te vernietigen… Hamas maakt deel uit van het plan om Israël te verplaatsen naar het land van Oekraïne. In principe zijn de oorlogen in Israël en Oekraïne een en dezelfde. De Zionisten willen een groter land hebben ver weg van Iran en andere Moslimlanden, dus werd het Oekraïense gebied gekozen om daar de Joden te vestigen na de vernietiging van Israël… In de laatste 18 maanden, stierven circa een half miljoen Oekraïners. In de oorlog migreerden 3,5 miljoen Oekraïners naar Europa en 2,5 miljoen naar Rusland. Dus in totaal is de populatie verminderd met 6,5 miljoen. De populatie van Israël is 9,3 miljoen, dus zal de oorlog in Oekraïne in 2025 over zijn wanneer nog eens 3 miljoen mensen zijn gestorven. Daarna zal het nieuwe Khazaria opgebouwd worden op het vergoten bloed.

Dit zal niet mogen gebeuren. De V.N. Veiligheidsraad had een spoedbijeenkomst over de aanval en, ook al hebben ze geen verklaring uitgegeven, ze waren het eens dat Israël geen casus belli (rechtvaardiging voor oorlog) had.

De reden waarom de aanval in deze tijd werd geënsceneerd is dat het geld witwassen door de KM via Oekraïne werd afgesneden. De KM hoopte deze Gaza show te gebruiken om sympathie-geld te krijgen en zo tijd te kopen tot 2025, het jaar waarin ze van plan zijn een of andere weerzinwekkende gruweldaad te ensceneren, zeggen MI6-bronnen.

Een andere reden waarom Netanyahu zich haastte met de aanval was omdat de Iraanse inlichtingendienst een belangrijke slag sloeg. Bronnen van de Iraanse inlichtingendienst informeerden ons: “De vertrouwelijke informatie van Netanyahu’s bureau is in handen van Iraniërs.” Als deel van hun verzamelde inlichtingen kregen ze een “lijst te pakken van persoonlijke informatie en foto’s van Netanyahu’s opponenten die hij bij zich hield, waaronder Ehud Barak, Benny Gantz en Ehud Olmert” zeggen de bronnen. “Wij hebben ook bijzondere informatie bemachtigd van de lijst van buitenlandse en Israëlische journalisten die steekpenningen ontvingen van Netanyahu’s bureau. Deze lijst bevat Europese, Amerikaanse en Israëlische journalisten en al de bijzonderheden en de bedragen die ze ontvingen staan er in. Alle persoonlijke foto’s en vertrouwelijke files werden verwijderd uit Netanyahu’s bureau via een elektronisch geheugen en zijn nu in Iran’s veiligheidsinstituut en zullen gepubliceerd worden”, voegden ze eraan toe.

Dus, met andere woorden, Netanyahu had een nep noodtoestand nodig om zichzelf tot Godkoning van Israël te zalven voordat dit gênante informatielek algemeen bekend werd.  

De echte vraag is natuurlijk, waarom heeft die massamoordenaar Netanyahu de leiding van Israël in plaats van in de gevangenis of de hel te zitten waar hij thuishoort.

Een ander stukje gênante informatie is dat Hamas beweert dat Oekraïne hen (door de VS gefinancierde) wapens verkocht die ze gebruikten in de aanval tegen Israël.

En dan brengen ze om de een of andere reden een verhaal naar buiten over $6 miljard die naar Iran ging en toen werd gebruikt om de aanvallen in Israël te financieren. Aangezien de nep coup in Rusland door Yevgeny Prigozhin ook een $6 miljard show was, is er een goede kans dat er in de nabije toekomst nog een $6 miljard show zal komen om het Satanische 666 nummer, waar de KM zo op gesteld is, compleet te maken.

Hoe dan ook, nu de grote Hamas voorstelling is geëindigd in mislukking, wordt er door de Israëli’s heel wat teruggekrabbeld. Vlak voordat dit verslag on-line zou gaan, kregen we bijvoorbeeld deze video toegestuurd van een aanslag die in scene wordt gezet als een film. 

Er werd ook contact met ons opgenomen door een Israëlische klokkenluider die ons vertelde dat het hele Iron Dome raketafweersysteem bedrog was. Israëlische wetenschapper en award-winnende veiligheidsexpert Dr. Motty Scheffers zegt “Vandaag de dag is er geen raket die andere raketten of door raket aangedreven granaten kan onderscheppen, en de Iron Dome is een licht/audio systeem dat de Israëlische publieke opinie blokkeert en, natuurlijk, ook zichzelf. In feite zijn alle explosies die we in de atmosfeer hebben gezien, zelfvernietiging. De Iron Dome lanceerde geen enkele raket die ook maar één raket, afgevuurd vanuit Gaza had kunnen onderscheppen.”

Dus de Israëli’s proberen te zeggen dat het allemaal nep was. Jammer genoeg laat hun staat van dienst zien dat ze naast al hun theater ook echte massamoorden plegen. 

Vervolgens begon de corporate propaganda pers in het Westen te komen met krokodillentranen verhalen “zijn zo begaan met de Palestijnen” die vergezeld gaan met oproepen voor een twee-staten oplossing.

De kaart hieronder van het steeds kleiner wordende Palestijnse land laat zien dat dit altijd lippendienst is geweest, bedoeld om tijd te rekken.

Het echte motief voor deze oproepen is het proberen om de deal die Golfstaten als Saoedi-Arabië bereiken om het Amerikaanse leger te financieren in ruil voor bescherming, te laten mislukken. Deze deal impliceert dat Israël de Palestijnen opneemt in de Israëlische staat. Door dat te doen zou de grote geldwitwassing van “hulp voor de Palestijnen” die de KM jarenlang heeft gebruikt, afgesneden worden.

En nu we het over geld witwassen hebben, Oekraïense functionarissen beginnen nu exacte omkoopbedragen vrij te geven die ontvangen zijn door V.S. functionarissen als smeergeld voor Oekraïense hulp. De lijst staat hieronder:

Merk op dat voormalig House Speaker Kevin McCarthy, naar wordt beweerd, $42 miljoen kreeg. Dit zou verklaren waarom hij zijn mede-Republikeinen bedroog door het Washington DC circus toe te staan om zichzelf voor nog eens 45 dagen te financieren. Ik vermoed dat de DC clowns hoopten dat de Hamas show daarna de wereld voor de gek zou houden om de hele farce zelfs nog langer te laten duren.

Er is nog een ander Oekraïne aspect dat naar boven begint te komen: cocaïne. President Vladimir Poetin zegt dat de FSB [Federal Security Service] vijf kg cocaïne en tien miljard roebel vond tijdens een onderzoek naar een vliegtuigcrash waarbij hoge Wagner- commandanten omkwamen.

https://tass.com/russia/1685645

Herinner je dat Wagner-chef Prigozhin’s Chabad dodencultus partner Vladimir Zelensky berucht is voor zijn cocaïnegebruik. Herinner je daarna dat bij een andere supporter van de Oekraïense genocide, Justin Castrudeau van Canada, ook grote hoeveelheden cocaïne aangetroffen werden in zijn vliegtuig tijdens een recente G20 vergadering in India. 

Cocaïne van Zuid-Amerika is voor de Nazi’s een van de belangrijkste bronnen van inkomsten geweest sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog. Het voormalige hoofd van MI6 vertelde ons dat de KM Nazi’s 1000 mijl van de kustlijn in Patagonië hebben gekocht waar ze van plan zijn zich schuil te houden nadat ze het Noordelijk Halfrond hebben vernietigd in een totale nucleaire oorlog. Die oorlog staat nu gepland door 2025; daar zijn meerdere bronnen het over eens.

Daarom is het zo belangrijk dat voor die tijd geldwitwassing via Oekraïne wordt afgesneden en er een definitief einde wordt gemaakt aan de US Corporation. 

Oekraïne is nu definitief afgesneden. Het Amerikaanse Congres heeft alle nieuwe financieringen voor Oekraïne stopgezet.

https://apnews.com/article/ukraine-russia-war-congress-funding-13727f76561a80d2f00267a13667c33a

Daarna volgde de Britse regering door aan te kondigen dat ze niet langer wapens of geld naar het Zelensky regime zouden sturen.

https://www.telegraph.co.uk/world-news/2023/10/02/britain-run-out-of-arms-send-to-ukraine-says-military-chief/

Vervolgens kwam Polen waar hun regering ook de criminele staat Oekraïne afsneed van alle steun.

Nog een ander Oekraïens buurland, Slowakije, sloot zich aan bij de club door de populistische partij van de pro-Russische Premier Robert Fico terug aan de macht te brengen. Deze partij beloofde plechtig te stoppen met het sturen van wapens naar Oekraïne.

https://edition.cnn.com/2023/10/04/politics/ukraine-aid-impact-mccarthy-ouster-intl/index.html

En uiteindelijk was ook Nazi EU gedwongen toe te geven dat het niet langer steun kon geven aan het misdaadregime dat Oekraïne is.

https://tass.com/politics/1684303

Dit bracht Poetin ertoe om te verklaren dat Oekraïne zonder buitenlandse hulp “nog slechts een week stand houdt”.

De laatste om de massamoordende crimineel Zelensky te steunen is zijn mede massamoordenaar Justin Castrudeau van Canada.

Het wordt ook niet verwacht dat hij nog lang zal blijven. De man is zo gehaat dat hij niet in het openbaar in Canada kan verschijnen zonder aangevallen te worden.

Hij pronkt ook met zijn corruptie. Kijk hem knipogen naar de nieuwe Speaker van het Huis bij het Canadese Parlement om te zien wat voor een griezel hij is.

Geen wonder dat Poetin Castrudeau een idioot of een schurk noemt.  

Zelfs de dames in zijn regime lijken beter te weten. Kijk naar de gezichten van zijn Nazi publiciteitsagent Christia Freeland en Zelensky’s vrouw Olena in de video hieronder.

“Ze weet precies bij wat voor corruptie, het afslachten van onschuldige mannen, het verhandelen van onschuldige kinderen en andere monsterlijkheden haar man betrokken is… ze weet dat het einde nadert en dat ze de ultieme prijs zullen betalen”, is het commentaar van een Mossad-bron.

Tussen haakjes, Olena spendeerde recentelijk $1,1 miljoen in één shopping bij Cartier volgens Poolse inlichtingenbronnen. Dus is dit waarschijnlijk waar zeker een deel van het hulpgeld naartoe ging. Deze informatie werd gelekt nadat ze een Cartier medewerker liet ontslaan “omdat  hij een slechte houding had”, zeggen de bronnen.

“Het spel is al uit voor Zelensky. Waar moet hij naartoe om zich te verbergen? Er bestaat een kans van circa 98% dat hij een ongeluk zal krijgen. Hij is al onder de bus gegooid”, zegt de Mossad-bron.

Er bestaat ook een dergelijke kans dat de US Corporation zelf onder de bus gegooid wordt. De cijfers vertellen het allemaal.

De chart hieronder toont dat de totale VS Schuld een record bereikte van $33.442 biljoen, $275 miljard omhoog op EEN dag.

Financiële instellingen zijn ook mathematisch gezien ten ondergang gedoemd. VS obligaties met looptijden van 10 en 30 jaar zijn respectievelijk met 46 en 53 procent gedaald sinds maart 2020.

Dat soort verliezen verklaart waarom slechts vier banken: JPMorgan, Chase Bank, Bank of America, Wells Fargo en Citigroup’s Citibank $4.185 biljoen aan niet-gegarandeerde deposito’s voor hun rekening namen, ofwel 59 procent van alle niet-gegarandeerde deposito’s in alle 4,645 federaal gegarandeerde instituten.

Citibank, na in 2008 de grootste financiële injectie in de Amerikaanse geschiedenis te hebben gekregen, heeft nu $1.34 biljoen aan niet-gegarandeerde deposito’s.  

https://www.blacklistednews.com/article/85411/after-getting-the-largest-bailout-in-us-history-in-2008-855-percent-of-the-134-trillion-in-deposits.html

Aangezien deze banken de Federal Reserve Board en het Amerikaanse Ministerie van Financiën bezitten, verklaart dat misschien waarom hun hoofdkantoren nu gehuld zijn in wit plastic.

De financiële crisis beïnvloedt ook “Main Street”. De Amerikaanse commerciële Chapter 11 faillissementen zijn in de eerste negen maanden van 2023 gestegen met 61%, volgens Eqip Bankruptcy, dat gegevens levert over Amerikaanse faillissementen.

https://www.retaildive.com/news/chapter-11-bankruptcy-filings-soar/695590/

Geen wonder dat de nep Joe Biden zelfs niet langer pretendeert de president te zijn zoals je kunt zien in de woordenwisseling hieronder:

Journalist: “Wat is uw advies voor de volgende house speaker?”

Joe Biden: “Dat gaat boven mijn salarisschaal uit.”

Hij vertelt je dat hij een acteur is zonder het je te vertellen.

Let op zijn ogen en de grenslijn van het masker.

Natuurlijk is failliet gaan wel de laatste zorg voor de families die de US Corporation bezitten. Opgehangen worden is hun werkelijke zorg.

Bijvoorbeeld: volgens President Vladimir Poetin, is Klaus Schwab Rothschild een “globalist terrorist” die de mensheid gegijzeld houdt. Tijdens een toespraak in Sochi waarschuwde hij dat de dagen van deze elite geteld zijn.

https://twitter.com/AntonioTweets2/status/1710869337651757249?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1710869337651757249%7Ctwgr%5E2d32651cb773984f8a28740493c01a7b4cab8b40%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.rumormillnews.com%2Fcgi-bin%2Fforum.cgi%3Fread%3D230447

In Amerika zei Senator Rand Paul dat Anthony Fauci in de gevangenis thuishoort omdat hij een verrader is.

Dat is te vriendelijk. De lichamen van duizenden kinderen die vermoord zijn door Dr. Anthony Fauci in illegale medische experimenten zijn aan het licht gebracht in Hawthorne, New York, wat de zaak om de voormalig NIH directeur beschuldigd te krijgen wegens misdaden tegen de menselijkheid en misdaden tegen kinderen sterker maakt.

Details zijn te vinden in de video hieronder.

En het is niet alleen Fauci.

Een woordvoerster van de Russische regering zegt dat de Coca-Cola company betrokken is bij de handel in kinderen uit Oekraïne. Ze beweert ook dat het verkrijgen van organen voor de zwarte markt daar op grote schaal heeft plaatsgevonden. 

Alle Deep-State volgelingen zullen in het openbaar bekend gemaakt en vervolgd worden. Massamoord met vaccins zal de misdaad zijn die hen het meest waarschijnlijk terechtgesteld zal krijgen. Hier is een fractie van het bewijs hiervoor.

Officiële gegevens die zijn vrijgegeven door de Canadese regering, laten zien dat 74% van de drie keer gevaccineerde Canadezen nu Vaccin Acquired Immune Deficiency Syndrome (VAIDS) heeft. Ja, dat is AIDS veroorzaakt door het vaccin.

Vergeleken met het natuurlijke immuunsysteem van hun niet gevaccineerde medemensen, onthullen de gegevens dat de dubbel gevaccineerde bevolking over heel Canada nu gemiddeld 73% van hun immuunsysteemvermogen heeft verloren.

De driekeer gevaccineerde bevolking over heel Canada heeft nu gemiddeld 74% van hun immuunsysteemvermogen verloren.

Er is nu zoveel schade veroorzaakt dat de cijfers tonen dat de dubbel gevaccineerde bevolking gemiddeld 3,8 keer meer kans heeft om geïnfecteerd te zijn met COVID-19 en 3,3 keer meer kans om te sterven aan COVID-19 dan de niet gevaccineerde bevolking, rapporteert The Exposé.

Ook in het Verenigd Koninkrijk laten overheidsgegevens zien dat in 2022 92% van de doden het gevolg was van COVID-19 en dat het mensen waren die drie keer gevaccineerd waren..

https://www.cda.pl/video/15594982cf

De gegevens zijn beschikbaar op de ONS website.

Ook Rusland is er bij betrokken. Sputnik V vaccines met een substantie die anders was dan de geteste vaccins, werden geleverd aan Slowakije. “Het Russische Fund is van mening dat Slowaken niet het recht hadden de vaccins te testen in laboratoria die geen deel uitmaakten van de officiële gelegenheden van de Europese Unie.”

https://www.pap.pl/aktualnosci/news%2C848524%2Cna-slowacje-trafily-prezentionki-sputnik-v-z-substancja-inna-niz-przebadana

Nu blijkt dat de elite zelf het vaccin dat ze alle anderen dwongen te nemen zelf niet hebben genomen. Dit is bewezen in Nieuw Zeeland en elders. 

Hier kun je kijken naar WHO Terroristenbaas Tedros (die zegt dat hij zelf het vaccin niet heeft genomen) die de Nobel Prijs winnaars feliciteert die met hun mRNA techniek “veilige en effectieve” injecties tegen COVID mogelijk gemaakt hebben.

Hij zal spijt gaan krijgen van deze woorden en het Nobel Comité zal verantwoordelijk worden gehouden voor het belonen van massamoord.

Velen proberen zich aan de verantwoordelijkheid te onttrekken.

“De Biden Administratie herschrijft de COVID geschiedenis. Vandaag beweerde het hoofd van OSHA: “Wij hebben niet geëist dat iemand ontslagen zou worden” ondanks het uitgeven van een werknemers vaccinmandaat voor 84 miljoen Amerikanen dat ongegrond werd verklaard door het Hooggerechtshof.”

Oh, er wordt nu zoveel teruggekrabbeld. Het zijn gladde alen die proberen zich uit de strop te wurmen die hen te wachten staat. WIJ VERGETEN HET NIET – JULLIE ZULLEN ALLEMAAL OPGEHANGEN WORDEN.

https://www.zerohedge.com/political/will-make-your-blood-boil-biden-admin-goes-full-orwell-denying-vaxx-mandates-ever

In de video hieronder zegt een Uber chauffeur dat een mannelijke emigrant van middelbare leeftijd hem vertelde dat hij een soldaat is en dat zijn salaris wordt betaald door de V.N. Hij kreeg een credit card, een ID en te horen dat hij naar Amerika moest gaan en verdere instructies moest afwachten.

Kijk vervolgens eens heel goed naar al die indringers die recentelijk in Europa werden aangetroffen. Ze hebben allemaal dezelfde kleding en schoenen. Geen van hen heeft betaald voor hun “bootreisje” naar Europa. Het is allemaal rechtstreeks gefinancierd door de V.N. via de NGO’s [niet-gouvernementele organisaties].

Deze mannen moeten worden opgepakt en in hechtenis worden genomen voordat ze hun “verdere instructies” van de V.N. krijgen.

Iets anders wat de KM doet is de wereld dreigen met hun weer- en aardbevingswapens.

Wij werden op de hoogte gesteld dat een hoogenergetisch neutrino apparaat op 6 en 7 oktober drie grote aardbevingen veroorzaakte op Antarctica. 

https://www.newagebd.net/article/214367/15-killed-as-earthquakes-hit-three-continents

Misschien zou iemand de KM eraan moeten herinneren dat nucleaire wapens ook Antarctica kunnen bereiken.

Er is veel dat we nog niet kunnen rapporteren, let op openbare arrestaties en ontslagen van oude senior mensen. Als je ziet dat mensen als Bill Gates en Klaus Schwab in de handboeien voor de camera’s geleid worden, zal je weten dat eindelijk gerechtigheid geschiedt.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

3 reacties op “Benjamin Fulford: “Sekte van Ba’al ensceneert massaoffer van Joden en Palestijnen in een tot mislukken gedoemde poging om aan geld te komen.”

  1. Hopen dat dit de werkelijke Werkelijkheid Kan Gaan worden, maar in dit zieke nederland, merk ik hier nog helemaal NIETS van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *