Benjamin Fulford: “Het zal echt een Rode Oktober zijn dit jaar.”

25 september 2023

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Er is iets fundamenteels veranderd in de hoogste niveaus van de macht in het Westen. De signalen zijn overal. De VS regering wordt gesloten. De verrader Mark Milley neemt eind deze week ontslag als hoofd van het Pentagon. Het Pentagon zal enige grote schoonmaak houden wanneer Generaal Charles Q Brown het op 1 oktober overneemt, zeggen bronnen. De massa-moordende Russische Chabad agent Vladimir Zelensky verliet Washington met lege handen. Rupert Murdoch en Michael Bloomberg treden af en nog veel meer.

Een groot teken van verandering is de openbare vrijgave van documenten die aantonen dat de COVID-19 pandemie een operatie was van het VS Ministerie van Defensie die al stamt uit de tijd van President Barack Obama. “Het Pentagon controleerde het COVID-19 programma vanaf het allereerste begin en alles wat ons werd verteld was politiek theater om het te verheimelijken tot aan de FDA goedkeuring van het vaccin toe.”

Alle betrokken ambtenaren, te beginnen met de verrader Mark Milley, zullen geëxecuteerd worden voor oorlogsmisdaden, beloven bronnen van het Pentagon.

Ook heeft, onder de oppervlakte, MI6 het groene licht gegeven voor nucleaire aanvallen op Washington DC, Geneve en Tel Aviv, tenzij de daders van de vaccin-massamoord zijn opgepakt om voor misdaadtribunalen te verschijnen.

Verder zegt MI6 dat de President van Ierland en Koning Charles III opdracht hebben gekregen om op de BBC te verschijnen en te zeggen dat ze gearresteerd en op staande voet ontslagen zijn. Als dit niet gebeurt, zegt het hoofd van MI6, Richard Moore, zullen ze “Doen wat er ook gedaan moet worden, maar conform de wet.”

Dit kwam nadat de nep (volgens de Mossad) koning Charles III een diner bijwoonde met voormalig mannelijk jeugdprostitué en Rothschild slaaf, president Emmanuelle Macron waarbij elk van de 160 gasten een fles wijn kreeg ter waarde van 2.772 Euro’s op kosten van de Franse belastingbetalers.

Toen we hen confronteerden met bewijs dat een nep Koning Charles en een nep Paus Franciscus de leiding hebben van oorlogsmisdaden, zeiden de P2 Farnese en Orsini families dat de mensen die hierachter zaten Yehuda Teichtal, Aaron Teitelbaum en Riccardo Di Segni de Hoofdrabbi’s van Berlijn, New York en Rome waren. Als dit waar in, zijn deze mensen Satanisten en geen Joden want ze breken de gouden regel van behandel anderen zoals je wilt dat anderen jou behandelen. 

We vroegen ook onze FSB-bronnen of de Hoofdrabbi van Moskou hierbij betrokken was. Het antwoord was dat het “gecompliceerd” is. Toen we naar details vroegen, legden ze uit dat machtige facties in Rusland geconcentreerd rond de Satanist Dmitry Medvedev de dodencultus Chabad gehoorzamen en pushen voor een algehele nucleaire oorlog.

De Chinese Lotus Vrijmetselaars – onder wiens 55 miljoen leden President Xi Jinping is – zeggen dat criminele aanklachten ingediend moeten worden tegen regeringsambtenaren die betrokken zijn bij de COVID en Vaccin-massamoord. De Chinezen weten ook dat het bio-laboratorium in Wuhan eigendom is van Glaxo, Glaxo is de eigenaar van Pfizer, Pfizer wordt geleid door Black Rock en Black Rock leidt de SOROS FOUNDATION en dus de Octagon Groep in Zwitserland. Andere Aziatische geheime genootschappen zijn zich hier ook van bewust.

De Lotus Vrijmetselaars zeggen dat hun eigen research naar de COVID aanval bevestigt dat een virus werd gelekt uit een laboratorium in Wuhan dat eigendom is van de VS. Dit werd toen gebruikt als een excuus om mensen over de hele wereld te injecteren met een “gereduceerd”  (劣化) vaccin. De Lotus Vrijmetselaars zeggen verder dat ze zullen kijken naar het bewijs dat Wuhan werd aangevallen met elektromagnetische wapens en daarover bij ons terug zullen komen. Ze voegen eraan toe “De witte hoeden over de hele wereld zijn nu in beweging… deze mensen zullen allemaal gearresteerd worden. Je zult steeds meer verslagen van arrestaties gaan zien over de hele wereld.” In een vroeg teken hiervan, schrapte de VS regering de financiering voor het Wuhan Instituut van Virologie nadat de instelling documenten over veiligheid en zekerheid niet wilde overleggen.

https://nypost.com/2023/07/18/us-government-cuts-funding-from-wuhan-lab-off-report/

En nu we het over arrestaties hebben, hier kun je kijken naar hoe de Israëlische Ambassadeur voor de V.S., Gilad Erdan vorige week dinsdag wordt aangehouden op het Hoofdkwartier van de V.N.

Volgende week zullen criminele aanklachten worden ingediend tegen de Japanse slavenregering, zeggen andere bronnen van de Aziatische onderwereld. Als Premier Fumio Kishida en alle leden van de Japanse regering die betrokken zijn bij vaccinatie-misdaden niet worden gearresteerd, zal de Aziatische onderwereld actie ondernemen, zeggen de bronnen.

Lezers kunnen helpen bij dit proces door persoonlijk moordaanklachten in te dienen tegen ambtenaren die betrokken zijn bij het pushen van de vaccins in hun lokale politiedistricten. De politie zal dan gedwongen zijn om tot handelen over te gaan wanneer ze het bewijs eenmaal hebben gekregen dat de vaccins beschadigend zijn en niet beschermen tegen COVID. De chart hieronder toont bijvoorbeeld landen die hun bevolking meer dan tweekeer vaccineerden en een oversterfte hadden die uiteenliep van 6 tot 20%. De grootste autopsiestudie in de wereld onthulde de schokkende statistiek dat 73,9% van de doden onder “gevaccineerde mensen” veroorzaakt zijn door het vaccin. Landen die niet vaccineerden hadden normale sterftecijfers.

Ook werd wetenschappelijk bewezen dat Mensen die een COVID-19 booster kregen meer kans hadden om geïnfecteerd te worden vergeleken met niet-gevaccineerde mensen.

https://www.zerohedge.com/covid-19/journal-rejects-request-retract-study-suggesting-negative-covid-vaccine-effectiveness

Met andere woorden, het is nu wetenschappelijk bewezen dat vaccins massamoord waren. Als de plaatselijk politie nalaat om actie te ondernemen, dwing ze dan tot actie door hen te vertellen dat je wettelijk het recht hebt om de betrokken ambtenaren te arresteren en dat je dat ook zult doen.

Als lezers rechtskundige hulp nodig hebben, kunnen ze contact opnemen met advocaten zoals de groep van internationale advocaten die nu vecht tegen de Kwaaddoende Wereld Gezondheidsorganisatie.

https://jamesroguski.substack.com/p/international-lawyers-versus-the

https://worldcouncilforhealth.org/rejecting-monopoly-power/

https://worldcouncilforhealth.org/rejecting-monopoly-power-summary/

Aangezien de controlenetwerken van de Khazariaanse maffia steunen op het compromitteren van alleen topmensen, zal dit soort van massale, op bewijs gebaseerde wettelijke acties tegen lokale vaccin-pushende artsen en functionarissen, de verwijdering van gecompromitteerde leiders afdwingen.

We zien al signalen dat top Khazariaanse marionettenleiders zich voorbereiden op vluchten. Bijvoorbeeld: Functionarissen van de Canadese Inlichtingendienst vertellen ons dat massamoordenaar Justin Castrudeau een paar weken geleden persoonlijk met zijn privévliegtuig naar Costa Rica vloog om percelen te inspecteren. “Hij is absoluut op zoek naar een veilige plaats om naartoe te gaan wanneer hij Canada moet ontvluchten”, zeggen de bronnen.

Castrudeau toonde zijn criminaliteit vorige week aan de wereld door een actuele Nazi SS officier uit te nodigen om het Canadese Parlement toe te spreken. Hij ontving ook de oorlogscrimineel en massamoordende Russische Chabad agent Vladimir Zelensky om daar te spreken.

Hij is nu een internationale paria grotendeels dankzij een gevecht dat hij voert tegen India. Na door de Indiase regering beschuldigd te zijn van het steunen van terrorisme in Khalistan, probeerde hij de situatie om te keren door India te beschuldigen van het vermoorden van een Sikh activist in Canada, afgelopen juni. Zelfs geen getrouwe Canadese bondgenoot zoals Groot Brittannië en de V.S. steunden hem hierin.

De criminele idioot probeerde toen om het nog moeilijker te maken door Sukhdool Singh, een man die in India wordt gezocht voor moord, te laten doodschieten in Winnipeg, Canada en probeerde India de schuld ervan te geven. Bronnen van de Canadese Inlichtingendienst zeggen dat Singh werd vermoord door “gehuurde sluipmoordenaars die Castrudeau’s werk deden”.

De dingen zijn geëscaleerd tot op het punt waarop het Canadezen is verboden om India te bezoeken en de Indiase TV Canada dreigt met kernwapens aan te vallen.

Nu ziet het er naar uit dat deze crimineel een pijplijn “noodsituatie” voorbereidt in Noord Alberta. 

Canadezen laten zich niet langer voor de gek houden door deze man zoals je kunt zien bij het onthaal dat Zelensky en Trudeau vorige week kregen.

Het ziet er nu naar uit dat Canadese boeren het voorbeeld van hun trucker kameraden zullen volgen door op te trekken naar Ottawa en deze crimineel eindelijk tot vluchten te dwingen. Natuurlijk zal hij opgespoord en voor het gerecht gebracht worden, waar hij zich ook probeert te verbergen op deze planeet.

Hoe gek Canada nu ook lijkt te zijn, de situatie is nog veel slechter in de Verenigde Staten. Bijvoorbeeld: bij de V.S. regering dreigt het geld op te raken en zal als gevolg daarvan aan het eind van deze maand moeten sluiten, ook al werd verwacht dat ze financiering tot Januari 2025 hadden veilig gesteld”.

Het blijkt dat ze gewoon de boeken aan het vervalsen waren en daarop betrapt werden. Mijn voormalige collega’s bij Forbes rapporteren dat de V.S. regering financiële transacties ter waarde van $21 miljard niet kon verklaren.

https://www.forbes.com/sites/kotlikoff/2019/01/09/holding-u-s-treasuries-beware-uncle-sam-cant-account-for-21-trillion/?sh=209521d87644

Zoals Tucker Carlson toelicht:

Ons systeem stort snel genoeg in. Wij zien dit gebeuren. Als je de Amerikaanse media leest, gaan de verhalen over Kim Kardashian en een heleboel ander onbelangrijk geouwehoer over transistors en al dat gedoe. 

https://www.zerohedge.com/geopolitical/our-system-collapsing-real-time-tucker-carlson-gives-bombshell-interview

CIA-bronnen informeren ons nu dat er “Iets groots staat te gebeuren. Ze maken wellicht plannen voor hun gemeenschappelijke volgende zet in oktober als de nep Biden circusshow haar betalingsverplichtingen voor 15 oktober niet nagekomen is.”

In een hint van wat voor soort stunt ze zouden kunnen uithalen, betaalt de Biden administratie illegale immigranten om rechtstreek van hun thuisland naar de stad van hun keuze te vliegen. Dit zijn bijna allemaal mannen van de militaire leeftijd die ID’s krijgen bij aankomst.

https://www.washingtonexaminer.com/news/washington-secrets/bidens-dhs-let-200-000-illegals-migrants-fly-direct-into-43-cities

Desalniettemin komt de Joe Biden circusshow definitief tot een einde. Bijvoorbeeld: er verscheen een video online van wat velen nu zien als een acteur die Biden speelt, die weggaat via een parkeerterrein aan de achterkant zonder begeleiding van de geheime dienst.

Als je het nu nog niet doorhebt, “Biden” is gecompromitteerd en hij maakte zijn Minister van Justitie tot wapen om zijn spoor van criminaliteit te verdoezelen.

Hier kun je bijvoorbeeld kijken naar Advocaat Generaal Merrick Garland die weigert commentaar te leveren op de mogelijkheid dat Hunter Biden zijn kunst verkoopt in ruil voor beleidsbeslissingen.

Hunter Biden moet nu voor het gerechtshof verschijnen op 3 oktober vanwege vuurwapen aanklachten. 

Voor het geval je niet denkt dat de huidige US Corporation failliet moet gaan, schenk dan aandacht aan het feit dat zoals de zaken er nu voorstaan de circa 1,3 miljoen troepen in actieve dienst in oktober geen salaris meer krijgen. Deze troepen leven al in door rioolwater vervuilde huizen.

https://www.gao.gov/products/gao-23-105797

Intussen bij de openbare scholen van Baltimore City – het vierde meest gefinancierde schoolsysteem van het land – “had bij 40% van de middelbare scholen waar het staatsexamen werd afgenomen, geen enkele student een vaardigheidsvoldoende voor rekenen. Niet één student.”

https://www.zerohedge.com/markets/educational-homicide-13-baltimore-city-high-schools-have-zero-students-proficient-state

Zoals een woordvoerster van het Chinese Ministerie van Buitenlandse zaken opmerkt:

“De V.S., het thuisland van 5% van de wereldbevolking, consumeert 80% van de drugs in de wereld. Het land is een zwart gat…”

Ook, in een van de vele signalen dat Donald Trump “Biden” zal vervangen komt er steeds meer bewijs naar boven van een gestolen 2020 verkiezing. Bijvoorbeeld: Wayne County, Michigan, heeft nooit haar 2020 presidentiële verkiezingsuitslagen wettig verklaard, wat in potentie Donald Trump de winnaar maakt.

Er worden ook steeds meer openbare oproepen gedaan om een einde te maken aan de Biden show. Bijvoorbeeld: de Engelse Telegraph zegt: “Joe Biden wordt gevaarlijk. Verwijder hem nu voordat het te laat is.”

https://www.telegraph.co.uk/news/2023/09/13/biden-is-becoming-dangerous-remove-him-before-its-too-late/

In een duidelijk teken dat de wind is veranderd in de V.S. dook Vladimir Zelensky op in Washington om te vragen om $24 miljard en ging met lege handen weer weg.

Hier zijn enkele commentaren door prominente V.S. Politici over Zelensky.

House Speaker Kevin McCarthy:

Is Zelensky gekozen door het Congres? Is hij onze President? Ik denk niet dat ik iets beschikbaar moet stellen. Ik heb vragen voor hem…

Senator Rand Paul:

Laat je niet misleiden door Zelensky. Oekraïne is corrupt: Ze hebben de verkiezingen gecanceld… Ze hebben politieke partijen verboden, ze zijn kerken binnengevallen, ze hebben priesters gearresteerd, dus nee, het is geen democratie, het is een corrupt regime.

Afgevaardigde Marjorie Taylor Greene:

“Zelensky is deze week terug in Washington om te bedelen om de hard-verdiende belastingdollars van het Amerikaanse volk. Intussen zijn we te weten gekomen dat zelfs meer geld wordt witgewassen in Oekraïne. Deze keer zijn de begunstigden Bill en Hillary Clinton. Waar corruptie is, daar zijn Bill en Hillary.

Een andere commentator merkte op:

Zelensky bezocht de V.S. in eigen persoon, hield een speech bij de VN en kwam thuis met een hoeveelheid munitie, zo klein dat het Pentagon geen aantallen wilde geven, en een handjevol van de slechtste luchtafweersystemen die momenteel in gebruik zijn bij een grootmacht.

In het leger noemen we dat “onder de bus gegooid worden”.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/zelensky-leaves-washington-mostly-empty-handed-amid-mood-shift-west

Zelfs de corporate propagandapers heeft haar toon veranderd. Na Rusland veroordeeld te hebben, werd de New York Times gedwongen te rapporteren dat een raketinslag op een drukke markt in Oekraïne werd veroorzaakt door een raket die afgevuurd was door Oekraïne.

Intussen heeft Rupert Murdoch zijn terugtreden aangekondigd als Voorzitter van Fox en News Corp terwijl Michael Bloomberg aangekondigd heeft dat hij zich terugtrekt uit het nieuwsagentschap dat naar hem vernoemd is “Bloomberg News”. Hopelijk kunnen Bloomberg en Fox verslaggevers nu terugkeren naar het rapporteren van de waarheid.

Deze verandering is ook in het buitenland opgemerkt.

Washington heeft zijn partners de toestemming gegeven om de Oekraïense President Vladimir Zelensky te “dumpen” omdat hij een lastpost is geworden, beweerde de leider van Wit-Rusland, Alexander Lukashenko tijdens een regeringsbijeenkomst op vrijdag.

https://www.rt.com/news/583412-lukashenko-west-dumping-zelensky/

Direct in lijn daarmee zei de Poolse Premier, Mateusz Morawiecki: “Polen zal geen wapens meer leveren aan Oekraïne maar zich richten op haar eigen verdediging.”

Poolse inlichtingenbronnen merkten op dat ook de EU genoeg heeft van dronken Oekraïense vluchtelingen. Ze stuurden ons deze foto. De kop luidt: “Wij verkopen alleen alcohol aan mensen met Duitse of Europese documenten!”

Om te zien hoe buiten de werkelijkheid het EU leiderschap komt te staan, waarschuwt de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen: “Rusland dreigt weer om nucleaire wapens te gebruiken.”

Intussen, terwijl Zelensky gemeden werd, waren de mensen achter de farce zoals de Clintons, de nep Paus Franciscus en hun BlackRock façade allemaal bij elkaar in Oekraïne in de hoop om meer geld te krijgen.

Ze zijn in feite in Oekraïne om te proberen arrestatie en aanklachten vanwege kinderhandel te voorkomen, zeiden Mossad-bronnen.

https://www.foxnews.com/world/clinton-global-initiative-announces-new-proposal-help-rebuild-ukraine-provide-humanitarian-support

Na afgewezen te zijn in Washington, woonde Zelensky een geheime vergadering bij in New York met top financiers van de natie, inclusief private equity bazen [investeerders die buiten de aandelenbeurs om participeren in financiële bedrijven] van JPMOrgan, Google en Blackstone, mediamagnaat Michael Bloomberg, ex-Google CEO Eric Schmidt, miljardair Robert Kraft en diplomaat Henry Kissinger.

https://edition.cnn.com/europe/live-news/russia-ukraine-war-news-09-20-23/index.html

Zelensky kwam uit de vergadering om Satanist Marina Abramovic te vragen de Oekraïense Ambassadeur te zijn. Voor nieuwkomers: hier zie je de satanische heks en influencer Marina Abramovic die echt geklonterd bloed uitgiet over de beeltenis van een kind. Ze is goede vrienden met de Rothschilds, de Clintons, Podesta, Gates en circa 90% van de beroemdheden en elites. Deze mensen zijn slecht en psychotisch.

De Joden worden zich ook bewust van de Satanische criminelen die zich voordoen als hun leiders. Vorige week lekte iemand 70.000 pagina’s uiterst geheime Israëlische documenten aan Iran, volgens Iraanse bronnen. Deze bevatten alle gerechtelijke archieven van Israël met betrekking tot de criminele zaak tegen Premier Benyamin Netanyahu. “Een van deze documenten gaat over de terugval en de ziekte van zijn vrouw Sara”, zeggen de bronnen. Ze voegen eraan toe “Een heel belangrijk punt is dat de uiterst geheime informatie in Irans bezit, de veiligheid van het Israëlische regime in gevaar kan brengen.”

Dit gebeurde net op het moment dat de Syrische President Bashar Assad dinsdag in China aankwam voor zijn eerste bezoek aan het land sinds het begin van het 12-jarige Syrische conflict. Het ziet er naar uit dat er al snel iets in Israël gaat gebeuren.

Verandering heeft al ingezet in de rest van de wereld, het meest zichtbaar in Afrika. Vorige week was de Republiek Congo het laatste land dat een corrupt neokoloniaal regime omverwierp.

Bij de V.N. hekelden Afrikaanse leiders het door de Khazariaanse maffia geleide Westen. Het hoofd van de Centraal-Afrikaanse Republiek beschuldigde donderdag het Westen van het teweegbrengen van een migratiecrisis door het plunderen van Afrika’s natuurlijke rijkdommen via slavernij en kolonisatie.

De President van Ghana, Nana Akufo-Addo, beschuldigde de kolonisators van het bouwen van een koninkrijk op de tragedie van Afrikanen. “Schadeloosstellingen voor de slavenhandel moeten betaald worden. Het wordt tijd dat Europa en de Verenigde Staten gaan erkennen dat de enorme weelde die ze genieten te danken is aan het zweet, de tranen, het bloed en de verschrikkingen van de trans-Atlantische slavenhandel en eeuwen van koloniale uitbuiting.

De Europeanen, van hun kant, beginnen millennia van slavernij omver te werpen. “We zien een eind aan deze krankzinnigheid. Het Amerikaanse volk heeft er genoeg van, net als de meeste Europeanen”, zeiden Mossad-bronnen.

Ze stuurden ons deze video over hoe de Israëlische geheime dienst infiltreerde bij de Palestijnen en waarschuwden “Dit is precies wat ze doen in alle andere landen… Ze zijn een intelligente en geraffineerde kanker. De verwijdering ervan zal heel veel werk vragen, zowel tactvol als fel.” 

Mensen vechten terug. In Europa vernietigden activisten, bekend als de “blade runners” alle ULEZ verkeerscamera’s. De camera’s die in Londen buiten werking zijn, zijn op deze kaart te zien.  https://is.gd/rgsCGF

In de V.S. groeit over het hele land de oppositie tegen artsen die kinderen ontvoeren voor medische doeleinden.

Maar de Khazariaanse maffia gaat niet stilletjes verdwijnen in de nacht. Een teken daarvan was de speech van de acteur die zich voordoet als Biden bij de V.N.:

Nergens is [samenwerking met China] crucialer dan bij het VERSNELLEN VAN DE KLIMAATCRISIS… We zien het overal: record-brekende hittegolven in de Verenigde Staten en China; bosbranden die Noord Amerika en Zuid Europa verwoesten; een vijfde jaar van droogte in de Hoorn van Afrika; tragische, heel tragische overstroming in Libië… dat heeft duizenden mensen het leven gekost… We moeten nieuwe partnerschappen opbouwen… om miljarden aan extra financiering vrij te maken.

V.N. Baas Guterres stemde daarmee in door later te zeggen “De mensheid heeft de poorten van de hel geopend.”

https://www.whitehouse.gov/briefing-room/speeches-remarks/2023/09/19/remarks-by-president-biden-before-the-78th-session-of-the-united-nations-general-assembly-new-york-ny/

Tussen haakjes, de Verenigde Naties heeft een document gepubliceerd waarin staat dat “kinderen in kunnen stemmen tot seks met volwassenen”. “De VN zit vol pedofielen!” schreef voormalig Nationale Hockey ster en Canadese olympiër Theo Fleury op Twitter. 

Laten we allemaal samenwerking om een definitief eind te maken aan de horrorshow van de Westerse heersende klasse.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

5 reacties op “Benjamin Fulford: “Het zal echt een Rode Oktober zijn dit jaar.”

  1. ‘Mijn voormalige collega’s bij Forbes rapporteren dat de V.S. regering financiële transacties ter waarde van $21 miljard niet kon verklaren’. Dit moet zijn: $21 biljoen! (in de VS $21 trillion)

  2. Dit leid binnenkort tot alleen maar het echte en goede nieuws, voorlopig kan dit nog niet want alle ROTZOOI dient eerst nog werkelijk opgeruimd te worden!!!

  3. Toch wel de beste bron van informatie. Volg het al een tijdje vooral de video’s op Rumble, Goed bezig en bedankt! Ben en Pet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *