Benjamin Fulford: “De VS, het Westen en de KM op het punt om in de afgrond te storten.”

28 augustus 2023

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Het door de Khazariaanse maffia gecontroleerde Westen staat op het punt om over de klif te storten ondanks verwoede pogingen van haar leiderschap om ons terug te jagen in onderdanigheid met branden, plagen, oorlog, buitenaardse invasie enz. Interessant is dat de ineenstorting ook de regering van Xi Jinping in China zou kunnen treffen en niet alleen het Westen. Daarom ontvluchten Joden Israël en 11.000 Chinese miljonairs China.

Een ander teken dat we afstevenen op een soort aard-verschuivend gebeuren, inclusief wereldoorlog, is een breuk in militaire communicaties tussen het Westen en haar “tegenstanders”. China “weigert elk telefoontje van Washington als het gaat over defensie-gerelateerde onderwerpen”, volgens VS functionarissen. Hetzelfde geldt voor Rusland, wat de situatie “potentieel gevaarlijk maakt”, waarschuwen de functionarissen.

Rusland heeft de inzet verhoogd door haar bondgenoot Nicaragua zo ver te krijgen dat ze de Jezuïeten eruit gooit en hun bezittingen confisqueert.

https://www.vaticannews.va/en/church/news/2023-08/nicaragua-bans-jesuits-and-confiscates-all-their-assets.html

Volgend daarop heeft de President van Nicaragua, Daniel Ortega, Russische militaire bases en de stationering van kruisraketten toegestaan in het “achtertuinland van de VS”. 

https://avia-pro.net/news/nikaragua-odobrila-razmeshchenie-rossiyskih-voennyh-baz-i-krylatyh-raket-na-svoey-territorii

Om Ruslands aandacht te krijgen schijnt het dat MI6 Wagner baas Yevgeny Prigozhin vermoordde. Voormalig UK geheime dienst officier Christoffer Steele (bekend van het anti-Trump “Russisch dossier”) beweert dat zijn vliegtuig werd opgeblazen door een bom in een “wijnkist”. Het specifiek noemen van een “wijnkist” doet het bijna lijken alsof Steele aan het opscheppen was over het vermoorden van hem. Aangezien Steele’s “dossier” was bedoeld om Hillary Clinton Rockefeller te helpen in haar campagne tegen VS President Donald Trump, kun je de uiteindelijke hand achter deze moord wel raden.

https://www.independent.co.uk/news/world/europe/prigozhin-plane-wagner-putin-crash-b2398565.html

Onze eigen MI6 bronnen lieten doorschemeren dat hun dienst verantwoordelijk was en vertelde de Russen iets wat daar op neerkwam in een poging om de onderhandelingen over Oekraïne, enz. weer op te starten. Deze poging om de aanslag te gebruiken als een manier om de diplomatie weer te openen via een achterdeurtje, mislukte, zeggen bronnen van zowel de Russische FSB als MI6. In plaats daarvan openen de Russen criminele onderzoeken naar de moord op Prigozhin.

Het voorstel van het VS leger om op Malta onderhandelingen met Rusland te openen deze maand (augustus) werd ook afgewezen door de Russen, zeggen MI6-bronnen.

Een andere afwijzing van het Westen kwam vorige week toen China zijn veto uitsprak over deelname van de Franse President Emmanuel Macron aan de BRICS top in Zuid-Afrika, volgens CIA-bronnen.

Russische en Aziatische Geheime Genootschapsbronnen leggen uit dat het huidige Westerse KM leiderschap zoveel verdragen en beloften heeft gebroken dat onderhandelen met hen nutteloos is.

Maar de Westerse witte hoeden hebben de Russen gewaarschuwd dat de KM ook heel sterk is in hun Rusland en pusht voor een totale nucleaire oorlog. Vooral Vicevoorzitter van de Russische Veiligheidsraad Dmitry Medvedev, die een KM agent is, pusht voor een Derde Wereldoorlog en moet geneutraliseerd worden.

https://tass.com/politics/1665763

Foto’s van hem, staande voor Poetin terwijl hij een satanisch handgebaar laat zien, zijn verwijderd van het internet, maar niet uit onze herinnering.

https://www.presstv.ir/Detail/2023/08/24/709524/Israelis-European-passports-visas

Om de plannen voor een nucleair Armageddon te stoppen, werken de witte hoeden samen met hun Russische collega’s aan het omverwerpen van de KM en hun Federal Reserve Board.

Er zijn veel signalen die erop wijzen dat dit aan het gebeuren is. Het duidelijkste signaal is de extreme isolatie waarin het huidige Westerse leiderschap zich nu bevindt. Op dit moment zijn ze in de minderheid, tien op één op het 195 naties tellende wereldtoneel.

Bewijs hiervan kwam toen slechts 13 landen deelnamen aan een G7 verklaring over langdurige veiligheidsgaranties voor Oekraïne, volgens de Oekraïense President Andrey Yermak. Deze landen zijn: België, Republiek Tsjechië, Denemarken, Finland, Griekenland, IJsland, Ierland, Letland, Nederland, Noorwegen, Portugal, Roemenië, Spanje en Zweden. Slechts een van deze landen, Roemenië, heeft grenzen met Oekraïne.

https://tass.com/world/1665873

Interessant is dat Polen er niet bij was. De vlag van Oekraïne is verdwenen uit het logo van het Poolse Persagentschap, het Parlement en de Centrale Bank . Tot voor kort hadden ze het er allemaal in zitten, volgens Poolse inlichtingenbronnen. De Polen zeggen dat ze van plan zijn Oekraïne te verdelen met Rusland en haar andere buurlanden.

https://kresy.pl/wydarzenia/flaga-ukrainy-znika-z-logo-polskiej-agencja-prasowej/

Intussen is de sanctiepolitiek van de Europese Unie onderwerp van bespotting geworden op het wereldtoneel, zegt de Hongaarse Minister van Buitenlandse Zaken Peter Szijjarto, waarschuwend dat Europa zichzelf aan het “vernietigen” is omwille van steun aan Oekraïne. 

https://www.presstv.ir/Detail/2023/08/27/709701/World-laughing-EU-sanctions-policy-against-Russia-Hungary

Vergeleken daarbij werden vorige week tijdens de BRICS top in Zuid Afrika, Argentinië, Egypte, Ethiopië, Iran, Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten toegevoegd als volledige leden. Ze houden hun eerste bijeenkomst op 1 januari 2024.

“Wij leven al in een na-Amerikaanse, na-Westerse wereld. Een echt multipolaire wereld, waar de groep van BRICS landen groter is dan de groep van G7 landen”, geeft Geoffrey Sachs, een “gematigde” van het Westerse establishment, toe. 

Met de uitbreiding van belangrijke olie-exporterende landen controleert de BRICS 11 (zoals ze nu voorlopig worden genoemd) circa 80% van de wereld oliemarkt. Dit geeft hen het vermogen om de petrodollar te vervangen door hun eigen valuta.

Maar de BRICS vergadering onthulde ook een interessante onevenwichtigheid tussen China en de andere BRICS landen. De Chinese leider Xi Jinping pusht in het geheim voor Chinese dominantie terwijl de rest van de BRICS landen een multipolaire wereld willen, zeggen CIA-bronnen.

China heeft er ook openlijk en herhaaldelijk op aangedrongen dat alle landen de in privé bezit zijnde VN gehoorzamen en haar agenda-2030 volgen.

https://english.news.cn/20230823/54dbd48e5e4f40f7bc2f15a1a7a3ab59/c.html

Maar de andere BRICS landen willen hervorming van de Wereldhandelsorganisatie, de BIS, de Wereldbank, het IMF, de VN enz. Ze willen vooral grotere vertegenwoordiging in de Veiligheidsraad waarvan China het enige niet-Europese permanente lid is, volgens Russische en andere bronnen. https://tass.com/world/1664911

Het feit dat de BRICS naliet een in hoge mate verwachte, door goud gedekte valuta aan te kondigen weerspiegelde deze geheime gespletenheid met China. Dit geldt in het bijzonder voor India en Rusland die hard hebben gepusht voor ontdollarisatie. De reden dat China hier zijn veto over uitsprak is omdat het een geheime relatie heeft met de Federal Reserve Board over de Amerikaanse dollar.

De Chinese Communistische Partij is de controle aangeboden over de Amerikaanse dollar en zelfs over de VS zelf door de eigenaars van de Federal Reserve Board, volgens bronnen van MI6 en de Japanse keizerlijke familie. Volgens hen is de Amerikaanse dollar al een door activa gedekte BRICS valuta die momenteel voornamelijk door China en in mindere mate door Taiwan en Japan wordt gecontroleerd.

De KM heeft China de controle aangeboden over de dollar en de wereld in ruil voor bescherming. De verschillende omkoopsommen die Joe Biden heeft aangenomen van China waren door de KM bedoeld om de Chinezen te laten zien dat ze zelfs het Amerikaanse Presidentschap konden kopen, zeggen bronnen van het Aziatisch Geheime Genootschap.

Ontslagen Oekraïens openbaar aanklager Viktor Shokin bevestigt dat Joe en Hunter Biden ECHT STEEKPENNINGEN aannamen en achter zijn verwijdering zaten: “Is dat al niet corruptie op zich?” zegt hij in de vooruitblik op een sensationeel interview.

Tussen haakjes, als nog een bewijs dat de hele Oekraïense oorlog een enorm omkoop en geld-witwas complot is, spendeerde de schoonmoeder van Oekraïens dictator Vladimir Zelensky $4.800.000 aan een villa naast degene die in het bezit is van Angelina Jolie in El Gouna, Egypte.

https://twitter.com/reshetz/status/1695341109537354225?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1695341109537354225%7Ctwgr%5E38bdca26befb861cb7bfcea8e0e13d003ee0d475%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.rumormillnews.com%2Fcgi-bin%2Fforum.cgi%3Fread%3D228243

Het bewijs dat Biden en anderen steekpenningen aannemen van China zelf en onderzoek naar bio-terrorisme in China financieren is ook overweldigend. Ze zouden dat niet gedaan kunnen hebben zonder een Chinese samenzwering op hoog niveau. 

Een ander teken van samenzwering: Xi Jinping heeft de totalitaire doelen van het Wereld Economisch Forum omarmd door middel van een combinatie van een nep-pandemie, sociaalkrediet scores en centrale bank valuta. “Je kunt in China zelfs geen voedsel kopen zonder een digitaal ID. Dit zal voor 100% naar de EU en de VS overgaan. In feite was het de VS die China de techniek gaven om het te doen. China werd gekozen als testgebied. Het merk van het beest is geen fysiek iets, het is een systeem”, waarschuwt een Mossad-bron.

Hiermee heeft Xi veel vijanden gemaakt, niet alleen in China maar ook elders, zeggen bronnen  van het Aziatisch geheim genootschap.

Als teken hiervan: Xi cancelde op het laatste moment zijn speech tijdens de BRICS top en liet die in plaats daarvan voorlezen door de Chinese Minister van Handel, Wang Wentao. Chinese inlichtingenbronnen verklaren dat ze geloofwaardige rapporten hadden gekregen dat Xi vermoord zou worden met een elektromagnetische wapen als hij, zoals gepland, zou verschijnen om zijn speech te geven. Een ander teken van intrige was de vasthouding van Xi’s lijfwacht in Zuid-Afrika juist op het moment dat Xi een openbare ruimte binnenging.

Het feit dat de Japanners “radioactief Fukushima water” in de oceaan lozen en Xi daarop boos reageerde is in feite ook een anti-KM manoeuvre. Het water dat geloosd wordt is in feite niet radioactief, volgens de Japanse militaire inlichtingendienst. Door het te lozen, snijden de Japanners miljarden dollars af in betalingen aan de KM. Dit maakt deel uit van een voortgaande campagne door de Japanners, Taiwanezen en Koreanen om de KM uit Oost-Azië te schoppen, zeggen Japanse bronnen.

Op een dieper niveau zijn de bedreigingen tegen Xi en de moord op de baas van Wagner slechts een paar van de vele signalen van KM wanhoop. De grootste bron van hun wanhoop blijft de voortgaande ineenstorting van de VS.

Dit wordt nu wijd en zijd begrepen. Bijvoorbeeld: Kolonel Douglas MacGregor besprak dit met Tucker Carlson. Beiden zijn relatief nieuwkomers bij de anti-KM beweging (hoewel ze de KM nooit expliciet noemen), maar samen met Robert F. Kennedy Jr. en anderen zijn ze begonnen om de “oligarchen” die de VS leiden te beschuldigen.

RFK Jr. onthult informatie over Blackrock, Vanguard en State Street – die elkaar bezitten zoals we weten – dat ze individuen overbieden voor huizen over heel Amerika. Alles wat je hoeft te doen is uitzoeken wie hun eigenaars zijn en je zult de Rockefellers en andere KM “oligarchen” vinden.

 “We staan op de rand van een nationaal moment van besef, wij willen zeggenschap in wat onze regering doet maar eigenlijk hebben we geen regering. We zullen over de rand en in de afgrond gestort worden,” waarschuwt MacGregor. 

De Kolonel die wel eens een sterke Poetin-achtige leider zou kunnen blijken voor een herstelde Republiek van de Verenigde Staten, somt de problemen op waarmee de Amerikanen momenteel geconfronteerd worden.

De Oekraïense oorlog heeft elke volwassen en werkende Amerikaan opgezadeld met een schuld van circa 240.000 dollar [bovenop de $600.000 schuld die iedere man, vrouw en kind al heeft in de VS].

De gemiddelde Amerikaan verdient 31.000 dollar per jaar en geeft circa 16.000 dollar per jaar uit [aan belastingen].

De gemiddelde Amerikaan die zijn hele leven werkt krijgt $1400 per maand aan sociale uitkering, als hij geluk heeft. Illegale immigranten die hier aankomen krijgen $2200 per maand.

http://futuredefensevisions.blogspot.com/

Zoals we al gezegd hebben in voorgaande verslagen, zijn de hypotheeklasten voor het gemiddelde Amerikaanse huis meer dan het hele salaris van de gemiddelde Amerikaan.

Deze financiële onrechtvaardigheden veroorzaken in de VS een afbraak van de sociale orde. Hier zijn een paar recente voorbeelden:

Macy’s warenhuizen leden in het tweede kwartaal een verlies van $84 miljoen als gevolg van credit card criminaliteit.

https://www.retaildive.com/news/macys-Q2-loss-small-format-expansion/691472/

In het hele land blijven bendes detailhandelaars in goederen van hoge kwaliteit aanvallen en beroven.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-12436929/Nordstrom-Rack-store-robbed-california-flash-rob.html

Rijke mensen kleden zich eenvoudig en laten hun horloges en juwelen thuis omdat ze in toenemende mate het doelwit zijn van armere Amerikanen. In het afgelopen jaar werd bijvoorbeeld ter waarde van $1.4 miljard aan dure horloges gestolen.

https://www.zerohedge.com/markets/watch-out-rolex-theft-soars-across-western-cities

Woede is begrijpelijk aangezien in de afgelopen maand een op de drie particuliere huurders gedwongen werd om geld te lenen om de huur te kunnen betalen in een land waar CEO’s 400 keer meer verdienen dan fulltime werknemers.

Zelfs winkels die maaltijden verzorgen voor de gemiddelde werknemer en mensen met een lager inkomen worden aangevallen. Als recente voorbeelden: zowel Dick’s Sporting Goods als Dollar Tree rapporteerden een grote toename in winkeldiefstal.

https://www.zerohedge.com/markets/dicks-shrinkage-slams-stock

https://www.zerohedge.com/markets/dollar-tree-tumble-mounting-shrink-erodes-margins-forecasts-fall-short-estimates

De zogenaamde Biden administratie probeerde de massa’s te kalmeren met de grootste toename in voedselbon uitgifte in de geschiedenis. Maar het gevolg van deze gelddrukkerij voor de armen was een 15% prijsverhoging in levensmiddelen.

https://www.zerohedge.com/markets/bidenomics-fail-food-stamp-bonanza-sends-grocery-bills-soaring-15-study-finds

Ze hebben ook de prijzen van benzine en andere energie opgedreven. Als gevolg daarvan nemen “truckers nu vrachten aan 15 tot 25% onder hun kosten. Dat kan niet eeuwig doorgaan”, zegt John Stenderup, vicepresident verkoop en marketing van Vektor Logistics.

https://theproducenews.com/headlines/truck-rates-abysmal-some-lanes-active

De problemen zijn zo wijdverbreid dat het hele financiële systeem op het punt van instorten staat. Zoals het Golfbug King World News uitlegt, is het banksysteem niet klaar om hier tegen opgewassen te zijn: 

Met ingang van 15 maart 2020 heeft de Federal Reserve de reserve eis voor deposito instituten (banken) verlaagt naar NUL. Door deze nul-reserve eis heeft de overall geldvoorraad snel kunnen stijgen tot een hyperballon.

De ineenstorting van het financiële systeem valt samen met een instorting in steun van openbare instituten:

Het VS Oppergerechtshof: 27 procent

Banken: 26 procent

Openbare scholen: 26 procent

Grote technische bedrijven: 26 procent

Bij een vakbond aangesloten arbeiders: 25 procent

Kranten: 18 procent

Het strafrecht systeem: 17 procent

Televisie nieuws: 14 procent

Grote handelszaken: 14 procent

Congressen: 8 procent

https://www.shtfplan.com/headline-news/americans-have-no-faith-in-our-major-institutions-is-the-collapse-of-civilization-inevitable

De KM is zich bewust van deze dreigende ineenstorting. Als teken dat dit zou kunnen gebeuren direct na het eind van het fiscale jaar op 30 september: FEMA, in samenwerking met de Federal Communications Commission (FCC), zal deze herfst een landelijke test van het Emergency Alert System (EAS) en Wireless Emergency Alerts (WEA) uitvoeren. Boodschappen zullen naar alle TV’s, radio’s en mobiele telefoons worden gestuurd.

Er zijn ook signalen dat de KM zich voorbereidt om de pandemie en vaccin lockdown campagne deze herfst weer op te starten. De overeenkomstige coronavarianten zijn al beschikbaar gemaakt.

“Er zullen constant nieuwe varianten zijn en we zullen constant nieuwe vaccins hebben”, zegt Canada’s nieuwe liberale Minister van Gezondheidszaken, Mark Holland. Zijn “advies” is dat “mensen de booster vaccinroutine bijhouden”, die momenteel wordt aangeraden als één mRNA prik elke 6 maanden. 

De KM hoopt nog altijd om de definitieve versie van het WHO pandemieverdrag rond mei 2024 af te kunnen dwingen. Dit zou terrorist en oorlogscrimineel Tedros Ghebreyesus van de WHO de absolute leider in internationaal gezondheidsbeleid maken. Tedros werkt voor KM leiders als Klaus Schwab en Bill Gates. Ze willen een wereld gezondheidsnoodtoestand of “een op handen zijnde potentiële bedreiging” gebruiken om bijvoorbeeld verplichte medicatie, verplichte vaccinatie, verplichte testcertificaten, reisbeperkingen enz. op te leggen.

De branden die overal in de wereld zijn aangestoken maken het waarschijnlijk dat “klimaatverandering” een alternatieve noodtoestand is die ze pushen voor het geval de nieuwe pandemie mislukt.

Dit zat zeker achter de recente aanvallen op Hawaii, de Canarische Eilanden, Canada en elders met satellietwapens en brandstichting.

Het feit is echter dat in de VS de minste branden zijn ontstaan in tien jaar door vuur. Heb je dat ergens vermeld gezien? Ja, Canada heeft veel meer branden gehad (constant gerapporteerd) maar de VS, Europa, Afrika en Azië hebben minder branden gehad. In totaal heeft de wereld minder branden gehad. 

https://twitter.com/BjornLomborg/status/1694350210443497885?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1694350210443497885%7Ctwgr%5Ef7f5bcee4426be8c86bd5488af93a18cb9b4c88f%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.zerohedge.com%2Fweather%2Finconvenient-truth-global-wildfire-narrative-mainstream-media-wont-touch

Deze branden zijn vaak een rechtvaardiging voor een geldroof. Bijvoorbeeld: FEMA functionarissen verblijven in luxe, $1000 per nacht, hotels in Maui te midden van pogingen tot herstel, terwijl de regering inwoners van Hawaii wiens leven net in vlammen is opgegaan een “eenmalige” betaling van 700 dollar geeft. 

Er is bewijs dat de branden in Canada ook deel uitmaken van een of andere geld en rijkdommen diefstal. De gedwongen evacuatie van steden in Noord-Canada vlak bij grote diamant- en andere  mijnen (Yellowknife) zijn wellicht ook een KM rijkdommen diefstal. 

Als voorbeeld: de Shuswap branden in Brits Columbia werden DOELBEWUST aangestoken door Canadese autoriteiten met GEPLANDE ONTSTEKING!

Dit alles betekent dat als er deze herfst een noodsituatie wordt aangekondigd, het van essentieel belang zal zijn om je ervan te vergewissen dat het door de witte hoeden wordt aangekondigd en niet door de KM.

De wijdverbreide algemene afkeer van het huidige KM leiderschap betekent dat elke zet van de witte hoeden brede steun van het publiek zal hebben.

Als laatste voorbeeld: Zie hoe mensen reageren op de Nep Biden terwijl hij Maui en Lake Tahoe bezoekt.

Tot slot: als de witte hoeden wettelijke rechtvaardiging willen voor het verwijderen  van de door de KM gecontroleerde regeringen zal geen enkel gerechtshof in de Westerse wereld bereid zijn de COVID 19 “Misdaden tegen de Mensheid” te onderzoeken die onthuld zijn door Dr. Reiner Fuellmich.

Als de regering overgenomen is door criminelen is het de plicht van het leger en de politie om erin te stappen en de orde te herstellen. Het alternatief zal zijn anarchie of totalitaire dictatorschap.

Deze herfst zullen de witte hoeden hard optreden tegen de KM. Wij vragen de lezers om hetzelfde te doen.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

2 reacties op “Benjamin Fulford: “De VS, het Westen en de KM op het punt om in de afgrond te storten.”

  1. Wederom super helder uitgelegd weer Benjamin, dank!
    laten we hopen dat de Witte Hoeden nu doorpakken, want dit leven is de hel op aarde..
    groet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *