Benjamin Fulford: “Rusland zal geen vrede onderhandelen met het huidige VS regime.”

21 augustus 2023

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Autoriteiten van de VS en het Westen proberen vredesonderhandelingen te beginnen met Rusland over Oekraïne en elders. De Russen vertrouwen het huidige Westerse leiderschap niet en om goede redenen. “Het probleem is echter dat de Verenigde Staten niet het voornemen heeft om het conflict te beëindigen”, legt de Russische Minister van Buitenlandse Zaken Sergey Lavrov uit, en merkt op dat het “hun officieel verklaarde doel is om Rusland een ‘strategische nederlaag’ toe te brengen.”

https://www.rt.com/russia/581486-ukraine-peace-talks-tactical-ploy/

Russische FSB-bronnen en bronnen van het Aziatisch Geheim Genootschap zeggen dat hoe zeer ze ook een vredesovereenkomst met het Westen willen bereiken, eeuwen van gebroken beloften en genegeerde verdragen betekenen dat het huidige Westerse leiderschap niet te vertrouwen is.

Als een recent voorbeeld: Westerse leiders, zoals de voormalige Duitse Bondskanselier Angela Merkel, zeggen dat ze Rusland met opzet misleid hebben over de Minsk Overeenkomst van 2014 om tijd te winnen om het Oekraïense leger op te bouwen. Hun plan was en is het veroveren van Kazakhstan, het Khazariaanse keizerrijk weer te vestigen en Rusland te vernietigen; daar zijn meerdere bronnen het over eens.

De Russen weten dat ze te maken hebben met Satan-aanbiddende religieuze fanaten die alleen maar gestopt kunnen worden, omdat er niet mee te praten valt. Met andere woorden, de enige oplossing die zij zien voor de voortdurende crisis in Oekraïne is regimeverandering in het Westen.

De leiders van de niet-Westerse BRICS alliantie zullen elkaar deze week, voor het eerst in drie jaar, persoonlijk ontmoeten om juist zo’n verandering te bespreken. De Chinese President Xi Jinping zal naar Johannesburg, Zuid-Afrika gaan om “andere BRICS leiders te ontmoeten en te praten over… de internationale gemeenschap”.

https://www.globaltimes.cn/page/202308/1296519.shtml

Maar de echte agenda zal gaan over de “bevrijding” van Afrika en over Frankrijk. De BRICS beseffen dat een eind maken aan de diefstal van Afrikaanse rijkdommen door KM-gecontroleerde landen, in het bijzonder Frankrijk, zal leiden tot de overall ineenstorting van Khazariaanse Maffia heerschappij.

Dit was te zien tijdens een Afrikaans/Russische top in Moskou, vóór de BRICS bijeenkomst, waar Afrikaanse leiders Rusland bedankten voor hun bevrijding van de onderdrukking door de VS, Frankrijk en het VK door het Russische volkslied mee te zingen en vaarwel te zeggen tegen het Westen, rapporteert een Poolse inlichtingenbron. Het komt ook naar buiten nu circa 50 andere landen hebben gesolliciteerd naar aansluiting bij BRICS waaronder Indonesië, Mexico, Saoedi-Arabië, Turkije enz.

Rusland heeft ook hun overwinning in de Oekraïense oorlog gebruikt als een enorm marketing instrument voor wapens door een wapenbeurs te organiseren waarvan het centrale thema was “het stichtingsproces van een multipolaire wereldorde”. Vorige week waren meer dan 800 vertegenwoordigers van 76 landen en 82 bedrijven aanwezig op deze manifestatie. Als teken hoe goed de Oekraïense oorlog is geweest voor de Russische wapenindustrie: het aantal bezoekers aan hun wapenbeurs was bijna drie keer hoger dan bij zo’n eerdere manifestatie. Verder waren deze keer geen Westerse landen uitgenodigd. “Vandaag de dag houden alle bedrijven, alle landen die deelnemen aan de tentoonstelling rekening met de ervaring van de laatste ontwikkeling, inclusief op het gebied van de speciale militaire operatie” vertelde de Russische Minister van Defensie Sergey Shoigu de bezoekende delegaties.

Zoals Tass rapporteert: Rusland staat open voor militaire en technische samenwerking op rechtvaardige en onpartijdige voorwaarden met alle landen die ernaar streven hun soevereine interesses te verdedigen, zei de Russische President Vladimir Poetin maandag in commentaar op de opening van het Army-2023 Internationale Militair-Technnisch Forum buiten Moskou. 

https://tass.com/pressreview/1660441

https://tass.com/defense/1660929

Dit zijn geen holle frasen. Een belangrijke militaire campagne ontvouwt zich nu in Afrika en Azië die op beslissende wijze de balans ten opzichte van het huidige Westerse leiderschap zou kunnen doen doorslaan.

Verwacht wordt dat de crisis die zich nu ontvouwt in Niger pas de eerste is in een serie geplande gebeurtenissen. “Niger is de basis van veel militaire en geheime dienst operaties voor het Pentagon” in Afrika, zegt Abayomi Azikiwe, een redacteur van de Pan-African News Wire.

De omverwerping van het pro Westerse regime daar is mogelijk een dodelijke klap voor Frankrijk aangezien Niger de bron is van het meeste uranium dat Frankrijk nodig heeft om haar nucleaire elektriciteitscentrales aan de gang te houden. 

https://oec.world/en/profile/bilateral-product/uranium-and-thorium-ore/reporter/fra

In wat waarschijnlijk een eraan gerelateerde zet is, is dat de Franse legergeneraal aangesteld door Emmanuel Macron om toezicht te houden op de reconstructie van de door brand vernielde Notre Dame Kathedraal kennelijk van een klif is gegooid. Berggendarmes ontdekten het lichaam van Jean-Louis Georgelin, 74, de voormalige stafchef van defensie nadat hij vrijdag niet was teruggekeerd naar een  toevluchtsoord in de bergen.

https://www.theguardian.com/world/2023/aug/19/french-general-in-charge-of-notre-dame-cathedral-rebuild-dies-in-mountain-fall

Franse bronnen zeggen dat de verwijdering van deze generaal deel uitmaakt van een beweging om het hele regime van KM-stroman Emanuelle Marcron af te zetten. Macron toonde zeker zijn ontsteltenis met de dood van zijn generaal door te tweeten “Met de dood van Generaal Jean-Louis Georgelin heeft de natie een van zijn grote soldaten verloren en Frankrijk een van zijn grote dienaren.”

Het Macron regime wordt zelfs nog meer bedreigd omdat de nieuwe regering in Niger een eind maakt aan een gepland project om aardgas via een pijplijn naar Frankrijk en de EU te sturen vanuit Nigeria via Niger.

Een stijging in Franse energieprijzen, veroorzaakt door het gebrek aan uranium, gas en andere grondstoffen uit Afrika is slecht nieuws, niet alleen voor de KM-slaaf Macron, maar ook voor zijn KM-meesters elders.

VS Staatssecretaris van Buitenlandse/Politieke Zaken, oorlogscrimineel en KM-baas Victoria Nuland haastte zich naar Niger om te proberen het nieuwe leiderschap over te halen, om te kopen en te bedreigen. De bedreigingen behelsden een afsnijding van “financiële hulp”, een blokkade en militaire interventie.

Maar wetend wat Nuland en haar partners in misdaad elders hebben gedaan, werd ze weggestuurd nadat het haar alleen was toegestaan te praten met junior beambten.

“Het lot van Oekraïne kan Niger niet bekoren; vroeger was Oekraïne de succesvolste Sovjet republiek maar is nu een bedelaar met een vernietigde economie en een eeuwig uitgestrekte hand”, volgens een FSB-bron.

https://www.presstv.ir/Detail/2023/08/03/708274/Has-Niger-coup-ended-French-uranium-loot,-US-meddling-

De val van Niger betekent dat Frankrijk de controle verliest over zo’n $500 miljard per jaar aan “koloniale belasting” dat het krijgt van 14 Afrikaanse “voormalige Franse kolonies”. Dit proces stelt Frankrijk in staat zich circa 85 procent toe te eigenen van het jaarinkomen van de voormalige kolonies. 

Toen landen als Guinee probeerden echt onafhankelijk te worden van Frankrijk, namen de vertrekkende Fransen al hun eigendommen mee. Ze vernietigde ook alles wat niet zo gemakkelijk verplaatsbaar was: scholen, kinderdagverblijven, gebouwen van openbaar bestuur, auto’s, boeken, medicijnen, instrumenten van onderzoeksinstituten en tractoren. Daarnaast werden paarden, koeien en andere boerderijdieren gedood en voedsel in opslagplaatsen verbrand of vergiftigd, Dat is de reden waarom andere Franse kolonies zich niet verzetten tegen voortdurend Frans bestuur.

Maar deze keer werken Russen en Chinezen zowel als de rest van de BRICS landen allemaal samen om Afrika te bevrijden.

Met andere woorden, als de Fransen of zelfs het Pentagon proberen om op te treden tegen de nieuwe regering in Niger, ze Russische en mogelijk ook Chinese troepen tegenover zich zullen vinden.

Tussen haakjes, de Chinezen lijken allerlei soorten nieuwe geheime wapens te hebben die ze kunnen inzetten in elke willekeurige oorlog. Bijvoorbeeld: deze video toont Chinese arbeiders die lasergeweren gebruiken om bomen te snoeien. Dit is technologie die nog niet zo lang geleden werd beschouwd als sciencefiction. Als tuinmannen nu openlijk deze technologie gebruiken, stel je voor wat er dan nog voor ons verborgen wordt gehouden.

En niet alleen dat, nieuwe anti KM militair/economische campagnes staan op het punt om te beginnen of zijn al begonnen in Korea, Taiwan, Japan, Syrië, het voormalige Joegoslavië, Argentinië en elders.

De situatie in Korea is er een die hoogstwaarschijnlijk zorgt voor ernstige problemen voor de huidige, door de KM gecontroleerde Westerse machtsstructuur. 

Tijdens een toespraak bij het hierboven genoemde Russische wapen-feest zei de Noord-Koreaanse Minister van Defensie, Kang Sun Nam “Nu is de vraag niet of er wel of niet een nucleaire oorlog uitbreekt op het Koreaanse schiereiland, de vraag is hoe, wanneer en wie die ontketent.”

Bronnen van de Noord-Koreaanse regering zeggen nu dat ze “meer dan 100” nucleaire wapens van verschillende soorten hebben, en dat ze de VS een ultimatum gaan stellen om Zuid-Korea in vrijheid te stellen of geconfronteerd te worden met de vernietiging van New York, Washington DC en Silicon Valley. De Koreanen zijn klaar om grote bevolkingscentra te verlaten en naar nucleaire schuilplaatsen te gaan ter voorbereiding op een nucleaire confrontatie met de VS, zeggen de bronnen. 

Dit ultimatum is de werkelijke reden waarom de nep Witte Huis woordvoerder van nationale veiligheid, John Kirby zegt: “Wij zijn bereid om rond de tafel te gaan zitten en te onderhandelen [met Noord-Korea] zonder voorwaarden vooraf.”

https://english.kyodonews.net/news/2023/08/2de97424290e-update1-biden-trying-to-meet-n-korean-leader-without-preconditions-official.html

De Noord-Koreanen eisen de hereniging van het Koreaanse schiereiland waarvan opperleider Kim Jong Un een symbolische leider in Keizer-stijl wordt.

Het offensief van Noord-Korea om “het Zuiden te bevrijden” wordt gecoördineerd met geplande bewegingen in Japan en Taiwan, zeggen bronnen van het Aziatisch Geheim Genootschap. Eén bron van de Japanse onderwereld zegt dat een militaire coup in Japan en een electorale coup in Taiwan waarschijnlijker is dan dat er een werkelijke oorlog met China uitbreekt. Andere bronnen voorspellen een “nacht van de lange messen” om de KM-lakeien in deze landen te elimineren.

De manoeuvres in Oost-Azië, Afrika en elders zullen plaatsvinden rondom dezelfde tijd als een Russisch offensief om de hele Zwarte Zee Kust terug te nemen en zo ver door te gaan als Servië, zeggen Russische FSB-bronnen.

De militaire aanval wordt gecoördineerd met meer systematische onthulling van Westerse misdaden in Oekraïne. Bijvoorbeeld: Westerse propagandamedia lieten na om te vermelden dat Russische soldaten vorige week een massagraf ontdekten met de restanten van verkrachte en gemartelde vrouwen in een bos bij de voormalige posities van het Oekraïense leger, rapporteren Poolse inlichtingenbronnen.

De Poolse bronnen zeggen ook dat de Poolse gangster Piotr Kapuściński, door Polen gezocht wegens fraude, een hoge bevelhebber is van het internationale legioen in Oekraïne.

“Hij is verantwoordelijk voor talloze mishandelingen en zijn orders worden door soldaten beschreven als zelfmoord missies. Soldaten van het Internationale Territoriale Verdedigingslegioen van Oekraïne zeggen dat ze al lange tijd mishandelingen door hun commandanten hebben gerapporteerd aan wetshandhavers in Oekraïne. Hun geschreven verklaringen bereikten zelfs het parlement en het bureau van President Volodymyr Zelensky. Maar de tekst laat zien dat de soldaten geen reactie van de autoriteiten zagen en zich daarom tot journalisten wendden als laatste redmiddel”, zeggen ze.

De Russen hebben de VN al meer dan 2000 pagina’s geleverd met bewijs van bio-terreur en andere oorlogsmisdaden. Zoals Indiase nieuwsbronnen rapporteren: “Rusland heeft beschuldigingen openbaar gemaakt die erop wijzen dat Big Pharma en bepaalde personen binnen de door de Deep State op touw gezette Covid-19 pandemie bedoeld zijn om wereldheerschappij te krijgen. Ze hebben personen genoemd als Hillary Clinton, Barack Obama, Joe Biden en George Soros als mede-samenzweerders.”

https://www.oneindia.com/international/russias-2000-page-report-on-covid-19-origin-sparks-conspiracy-theories-3613019.html

Door bewijs van KM-oorlogsmisdaden te overhandigen aan de BRICS landen, krijgt Rusland internationale ruggensteun voor een nieuwe militaire campagne in Syrië en het Midden-Oosten tegen Pentagon legers die in de regio gestationeerd zijn, zeggen CIA-bronnen. 

Dus, met andere woorden, het door de KM-gecontroleerde Westen zal geconfronteerd worden met gelijktijdige militaire offensieven in Afrika, Oost Azië, Europa, het Midden-Oosten en mogelijk ook in Latijns Amerika.

Deze militaire offensieven wordt gecoördineerd met economische oorlogvoering bedoeld om de KM failliet te doen gaan.

Een grote beweging aan dit front vindt plaats met de creatie van de Moscow World  Standard (MWS), als alternatief voor de London Bullion Market Association (LBMA), waarvan Rusland zegt dat ze systematische de markten voor kostbare metalen manipuleren om de prijzen omlaag te brengen.

Volgens het Russische Ministerie van Financiën is deze nieuwe, onafhankelijke internationale structuur nodig om “het functioneren van de kostbare metalen sector te normaliseren” en de creatie ervan is “beslissend”. “De basis van de nieuwe structuur zal een nieuwe internationale makelaar zijn gespecialiseerd in kostbare metalen en gestationeerd in Moskou.

Rusland stelt voor om een markt voor goud, platina, enz. op te zetten die wordt gereguleerd door landen die de bronnen van deze metalen beheren. Het zou, om kort te gaan, een revolutie zijn. Gebaseerd op deze nieuwe markt, is het bedoeld als de voortzetting van een systeem van bilaterale handel in nationale valuta, die met name dollars, euro’s en sterling uitsluit. https://www.zerohedge.com/news/2022-08-15/russia-proposes-new-standard-compete-rigged-london-bullion-market-association-lbma

Dit zou voldoende kunnen zijn om het al op instorten staande, door het Westen gedomineerde financiële systeem over de rand te duwen. Vorige week waarschuwde VN Secretaris-generaal Antonio Guterres dat 52 landen geen mogelijkheid hadden om hun schuldenlast te verminderen en default naderden. “Dit is meer dan een systemisch risico; dit is een systemisch falen”, zei Guterres hij vorige week woensdag.

https://www.rt.com/news/579867-un-debt-developing-world/

In nog een andere eraan gerelateerde en revolutionaire stap beloofde Argentinië’s leidende presidentiële kandidaat, Javier Milei – een zichzelf beschrijvende anarcho-kapitalist – plechtig om de nationale centrale bank te sluiten. Hij noemt die “een van de grootste diefstallen in de geschiedenis van de mensheid”. 

https://www.zerohedge.com/markets/argentinas-leading-presidential-candidate-vow-shut-down-thieving-central-bank

Als Milei de macht in oktober overneemt – zoals de opiniepeilingen suggereren – sluit hij waarschijnlijk KM-pogingen af om een schuilplaats te zoeken en te creëren in een onafhankelijke staat in Zuid-Argentinië.

Ze hebben een schuilplaats nodig omdat de stroom van nieuws over de misdaden van de KM betekent dat het slechts een kwestie van tijd is voordat de lynchbendes achter ze aan komen.

Als laatste voorbeeld: de CIA leidde een organisatie “The Finders” genoemd die kinderen ontvoerden uit dagverblijven, ze opsloten in kooien op een boerderij in Virginia, ze blootstelden aan satanisch ritueel misbruik, ze mee lieten doen met orgies, bloedrituelen en de offers van andere kinderen, en ze daarna verkochten als seksslaven in het buitenland.

De FBI ontdekte dit tijdens een onderzoek. En wat deden ze? Ze stopten het in de doofpot.

https://vault.fbi.gov/the-finders

Een ander voorbeeld: Oprah Winfrey stuurde naar men zegt 11 keer kinderen van haar school in Arica naar Epstein’s Eiland, in haar privéjet.

Een teken dat de KM-leiding in paniek is en aangevallen wordt, is te zien in wat lijkt een MSNBC interview te zijn met Rachel Maddow “Killary Clinton Rockefeller. Schenk aandacht aan het feit dat dit een gemaskerde Killary is. Je kunt de rand ervan in haar nek zien. Plus dat ze een stuk jonger is”, is het commentaar van een Mossad-bron.

Dit komt naar buiten nu een orkaan, “Hilary” genaamd Zuid Californië treft. Je hoeft geen weerexpert te zijn om te weten dat orkanen Californië nooit treffen.

Een CIA expert in weer-oorlogsvoering zegt: “Hilary” was in het begin een categorie 4 maar toen hij naar het noorden trok zwakte hij af vanwege de koelere stroming. Hij is nu een tropische storm. Geen zorgen over een orkaan.”

Maar hij verwacht wel grote overstromingen in het zuiden van Californië, de Sierra’s en Nevada. “Er zijn bijna 100 jaar lang in de zomer geen overstromingen geweest zoals deze. Nu zijn er veel stedelijke gebieden die er 100 jaar geleden niet waren, die ernstig getroffen zullen worden”, zegt hij. Hij denkt dat dit een grote ramp zal zijn vanwege de zware overstromingen. 

Sprekend over weer-oorlogsvoering, er is een groeiend bewijs dat het noorden en het westen van Canada, de Canarische Eilanden en andere gebieden aangevallen zijn met zich in de ruimte bevindende wapens, net zoals Maui dat was. Bijvoorbeeld: evacués uit het noorden van Canada melden dat hun auto’s smolten terwijl ze probeerden te ontsnappen. Elk normaal vuur  dat heet genoeg is om metaal te smelten zou mensen in de buurt gedood hebben lang voordat de auto’s begonnen te smelten, maar het snijdt hout als we eraan denken als een aanval met een Gericht Energie Wapen (DEW). Nu we het over DEW hebben, denk je dat deze etiketten op Mountain Dew slechts een samenloop van omstandigheden zijn?

In het geval van Maui ziet het er naar uit dat de KM zelfs niet proberen hun misdaden daar te verbergen.

Bijvoorbeeld: een boek over de branden werd uitgegeven terwijl Lahaina in brand werd gestoken met een DEW laser. Mainstreammedia propaganda probeert te stellen dat het boek is geschreven door een AI maar zelfs dan, zeggen ervaren uitgevers zou het onmogelijk zijn om een boek in zo’n korte tijd te schrijven, te printen, uit te geven en te distribueren.

Fire and Fury in Maui Hawaii

Met andere woorden, de aanval op Hawaii was duidelijk van te voren gepland.

Het is veel mensen ook opgevallen dat geen van de bezittingen van miljardairs in de buurt van de brand waren beschadigd.

Brazilië’s KM-slaaf president Lula lijkt de KM’s ware motieven te hebben onthuld door te zeggen, we “hebben een wereldbestuur nodig om “acties tegen klimaatverandering” af te dwingen en ervoor te zorgen dat “iedereen” gehoorzaamt.

EU “grondlegger” Richard Coudenhove Kalergi onthulde vele jaren geleden wat mensen verondersteld wordt te “gehoorzamen” toen hij zei: “Wij zijn van plan om Europa en Noord-Amerika te veranderen in een gemengd bastaard ras van Aziaten en Negers, geregeerd door Joden”.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “Rusland zal geen vrede onderhandelen met het huidige VS regime.”

  1. Ze blijken dus meer dan erg te zijn. Bepaalde ‘Elite-behuizingen’ totaal geen krimp, terwijl de rest tot in de grond wordt vernietigd!
    Een lage, laffe en destructieve acties, bijna wereldwijd al!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *