Benjamin Fulford: “Black Sun groep roept op tot een noodtop van wereld militairen na het falen van de 1e akte van de Wagner Opera.”

26 juni  2023

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De P3 Vrijmetselaars – die de Black Sun organisatie, het Vaticaan en grote delen van het Pentagon controleren – verlangen dat de krijgsmachten van de wereld tot handelen overgaan omdat “alle politici gecorrumpeerd zijn door het financiële systeem”. Deze oproep komt nadat de Khazariaanse Maffia faalde in de eerste fase van hun plan om de Wagner huurlingengroep te gebruiken voor het omverwerpen van de Christelijke regering van Rusland. Russische FSB-bronnen waarschuwen dat de tweede fase erger zal zijn.

De recente poging van de Wagner militie om Christelijke regering van Rusland over te nemen werd in feite gegenereerd door een Artificiële Intelligentie gevestigd in Silicon Valley, zeggen zowel de P3 als de Russen. De P3 zegt dat het misschien noodzakelijk is om Silicon Valley te vernietigen om een eind te maken aan de groeiende waanzin. De Russen zeggen dat de sleutel ligt in het arresteren van de leiding van de Chabad dodensekte.

Dit is de Russische FSB analyse van de Wagner manoeuvre tegen Rusland:

Het was een psy-oorlog [psychologische oorlog] waarbij gebruik werd gemaakt van een AI gegenereerde stem en verhaal. Eerst namen ze alle media-informatie en voerden die in een systeem zoals Chat GPT. Ze gebruikten ook gedragsexperts om een psy-profiel te creëren van Wagner-leider Yevgeny Prigozhin. Ook werd een psy-operatie uitgevoerd op Prigozhin. Hij lijkt te zijn gevoerd met zware narcotica om zijn hersenen en gedrag te veranderen. Niemand heeft hem de afgelopen twee dagen gezien.

De accounts van Wagner werden gehackt, daarna werd alle inhoud geblokkeerd. Alle voice berichten van daar werden op 24 juni om 19.45 uur in één keer opgenomen als een mp3 file en daarna in de loop van de tijd vrijgegeven als een soort scenario.

De Oekraïners zeiden dat ze een of andere verrassing in petto hadden. Iedereen dacht dat het over het opblazen van een dam, pijplijn of kerncentrale zou gaan waarvan de schuld dan aan de Russen gegeven zou worden.

In plaats daarvan kwamen ze met een AI overtuigend nep verhaal in een poging om het Russische leger te destabiliseren. Vertel de mensen alsjeblieft dat dit een nep en geheime operatie was die gebruik maakte van een AI-gegenereerde stem en scenario.

CIA-bronnen zijn het eens met de Russische analyse en zeggen “Het is allemaal een psy-ops.” In principe probeerde de CIA de Wagner Groep om te kopen met $6,2 miljard om zich tegen Rusland te keren. Dat is wat er achter deze krantenkop zit: “Boekhoudfout van $6,2 miljard ontdekt door het Pentagon verleden week.”

https://www.militarytimes.com/news/pentagon-congress/2023/06/20/pentagon-error-provides-extra-62-billion-for-ukraine-military-aid/

Rusland en Wagner eindigden met het schudden van handen en het opstrijken van het geld. De FSB herinnerde ons aan een Russisch gezegde: “Iemand beloven om te trouwen is niet hetzelfde als ermee trouwen.” 

De FSB zegt dat in tegenstelling tot de nep Wagner in de Westerse propaganda campagne “de echte Wagner zich zal keren tegen Fascistington en niet tegen Moskou.”

Maar de Wagner opera is nog niet over en deel 2 is zich aan het ontvouwen zelfs al toen dit verslag op het punt stond online te gaan. Het verhaal van Prigozhin die naar Wit-Rusland gaat is bedoeld om een stukje van het complot uit te voeren dat impliceert dat hij Wit-Rusland overneemt, Polen binnenvalt en een kernoorlog met de NAVO begint, zeggen de FSB-bronnen.

Er is heel wat Westers propagandanieuws dat erop wijst dat dit scenario al uitgevoerd wordt. Eerst vertelde Wit-Russische “oppositieleider”, Sviatlana Tsikhanouskaya de militairen en de burgers in Wit-Rusland om te “wachten op een signaal”.

https://www.pravda.com.ua/eng/news/2023/06/24/7408370/

Dit signaal is nu gekomen aangezien Oekraïense grenswachten luidsprekers gebruikten om de omverwerping van “hun dictator” te eisen.

https://www.ukrinform.net/rubric-ato/3727255-on-border-with-belarus-ukrainian-forces-turn-on-loudspeakers-to-call-on-belarusians-to-topple-lukashenko-condemn-war.html

Nu rapporteert de Oekraïense propaganda site Pravda dat een vliegtuig dat gebruikt werd door top Wit-Russische functionarissen en leden van Alexander Lukashenko’s familie in Turkije landde.

https://www.pravda.com.ua/eng/news/2023/06/24/7408310/

Mossad-bronnen waarschuwen dat dit deel uitmaakt van een poging van de KM om een kernoorlog te beginnen met NAVO. Maar Russische FSB-bronnen zeggen dat de kernwapens in Wit-Rusland onder Russische controle staan en niet gebruikt zullen worden. Met andere woorden, laat je niet gek maken door wat voor nieuw AI-gegenereerd verhaal ook over een kernoorlog dat “uit Wit-Rusland komt”.

De Russen maken zich in feite meer zorgen over een of andere “klimaat gebeurtenis”. Ze vestigen er de aandacht op dat een organisatie, genaamd Global Military Advisory Council on Climate Change (GMACCC), een massaal NAVO en EU project nodig acht om “Klimaat Noodsituaties” te bestrijden.

https://www.gmaccc.org/latest-news/gmaccc-to-launch-a-new-project-on-civil-military-cooperation-in-climate-related-emergencies

In Canada bijvoorbeeld, bouwt het Ministerie van Klimaatverandering een voorziening met kamers voor ondervraging, wapenmagazijnen, biologische laboratoria, enz. “om klimaatverandering te bestrijden”.

Kennelijk zijn de recente aangestoken bosbranden in Canada slechts de beginfase van deze nieuwe poging door de NAVO om grote sommen geld te bemachtigen.

De Wereld Gezondheidsorganisatie koppelt nu ook ziekten aan klimaatverandering.

Om dit in gang te zetten benoemde de WHO Vanessa Kerry, dochter van voormalig VS Minister van Buitenlandse Zaken en Speciaal Klimaatgezant voor de President John Kerry, als “Directeur Generaal voor Klimaatverandering en Gezondheid”.

Intussen roept de Duitse Raad voor Ethiek op tot “Eén Gezondheid” om de wereldwijde “Klimaatcrisis” te bestrijden. Deze Raad zegt “Alleen gemeenschappen kunnen ‘gezond’ zijn, geen individuen.”

In Polen stemde de slavenregering daar over “fundamentele veranderingen aan de geologische en mijnbouw wet”, die de gezondheid en het leven van mens en dier bedreigen, onze basisrechten en eigendommen weghalen en ons land naar een complete instorting leiden”, waarschuwen Poolse inlichtingenbronnen.

Dit alles komt nu het Wereld Economisch Forum wenst dat religieuze geschriften “herschreven” worden door artificiële intelligentie om een mondiale “nieuwe Bijbel” te creëren.

Yuval Noah Harari, die dient als Klaus Schwabs rechterhand bij het Wereld Economisch Forum stelt dat de Bijbel “nep nieuws” is en vol zit met haat taal en dat de elites AI kunnen gebruiken om de Bijbel te vervangen en een verenigde “religie te creëren die werkelijk juist is”. Volgens het WEF zijn God, Jezus en het Christendom “nep nieuws” dat verworpen moet worden door de mensheid.

Intussen heeft de Italiaanse fascistenleider Giorgia Meloni, die aan de macht kwam op een anti-immigratie eed, de afgelopen 9 maanden meer dan 100.000 illegale immigranten toegestaan om te landen, allemaal mannen van de militaire leeftijd.

Geen wonder dat de Russische regering zich eenzijdig terugtrekt uit een aantal internationale lichamen inclusief de Wereld Handelsorganisatie en de Wereld Gezondheidsorganisatie, zei de waarnemend Voorzitter van de Russische Doema Pyotr Tolstoy dinsdag.

De Russen wijzen ook op een enorm aantal onnatuurlijke aardbevingen in de hele wereld de afgelopen maand en denken dat dit een inleiding kan zijn voor een of andere massale, mogelijk vulkanische “klimaat gebeurtenis”. 

De KM probeert wanhopig iets teweeg te brengen dat dramatisch genoeg is om hen geld te bezorgen omdat hun geld uitgeput raakt.

De Amerikaanse geldvoorraad is nu gedaald met $2,6 biljoen (of 12,0 procent) sinds de piek in april 2022. Twee-derde van het geld dat door Amerika is gecreëerd sinds haar oprichting in 1776 werd gecreëerd nadat Aziaten in 2009 zo stom waren ze toe te staan dat te doen met de belofte van een communistische zwarte president. Dit Aziatische geld werd stopgezet in januari 2020, wat een enorme $7,4 biljoen geld witwasoperatie van de KM teweegbracht, onder het mom van een pandemie. Dit werd afgesneden in april 2022 zoals de chart hieronder illustreert.

https://mises.org/wire/money-supply-growth-falls-depression-era-levels-second-month-april

Het hele nep Biden presidentschap functioneert nu op bluf zowel als op geld dat is verdiend met de verkoop van Oekraïense organen, slaven en drugs alsmede verouderde wapens.

Daarom vergaderden Rockefeller-slaaf Minister van Buitenlandse Zaken Anthony Blinken, Voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen, de Poolse Minister van Buitenlandse Raken Zbigniew Rau en de Duitse Minister van Buitenlandse Zaken Annalena Baerbock vorige week om $750 miljard te vragen “voor de wederopbouw van Oekraïne”.

Blinken werd naar China gestuurd waar hij precies zei wat hij dacht dat de Chinezen wilden horen inclusief: “Taiwan hoort bij China, de VS wil geen nieuwe koude oorlog of China’s systeem veranderen” enz. om te proberen ze meer geld af te zetten.

https://english.news.cn/20230619/bb64247b16b1498f86af3fbd6d9525bc/c.html

Dit was een snelle omkeer van Biden door recentelijk Taiwan te vergelijken met Oekraïne. Kijk even naar de lichaamstaal van Blinken naast Xi die lijkt te bevestigen dat hij een loopjongen is.

De Chinezen trapten er niet in:

“Peking zal zijn valse truc van samenwerking en communicatie zoeken en intussen een machtsbeperkende politiek tegen China voeren in de naam van “concurrentie”, niet kopen.

https://english.news.cn/20230620/292db91f65ea4a83b5d6c2a5298bb63e/c.html

Dit dreef de nep Biden ertoe om China te beledigen zodra Blinken met lege handen was teruggekeerd door te zeggen:

“De reden waarom Xi Jinping erg verstoord raakte op het punt van toen ik die ballon met twee goederenwagens vol spionage apparatuur neerschoot, is dat hij niet wist dat die daar was… ik ben serieus. Dat was een groot onbehagen voor een dictator die niet wist wat er gebeurde…”

De KM propaganda-pers begon toen verhalen uit te geven over dat “China echte economische problemen heeft”.

De waarheid is het tegenovergestelde. Raytheon’s President Greg Hayes gaf toe: Peking heeft de VS militaire bevoorradingsketen effectief in z’n macht dankzij hun vertrouwen op zeldzame aard- en andere grondstoffen die in China voorkomen of door China bewerkt worden.

https://www.zerohedge.com/markets/raytheon-ceo-china-has-us-military-balls

Met het mislukken van de zet om bij China in het gevlei te komen, probeerde de KM vervolgens om de Premier van India, Narendra Modi stroop om de mond te smeren. Hier is wat Modi had te zeggen tegen Amerikaanse politici:

Toen ik voor het eerst de VS bezocht als Premier, was India de 10e grootste economie in de wereld. Vandaag de dag is India de 5e grootste economie. India zal al snel de 3e grootste economie zijn. Wij werden het enige G20 land dat voldeed aan zijn Parijs-verplichting. We produceerden hernieuwbare [duurzame] energie die meer dan 40% uitmaakt van onze energiebronnen, 9 jaar vooruit op het doel van 2030.

https://indianexpress.com/article/explained/explained-economics/explainspeaking-making-sense-of-the-size-of-indias-economy-8682740/

Modi kreeg allerlei soorten “goodies” aangeboden toen hij de nep Biden bezocht, maar hij weigerde te beloven die niet te delen met Rusland en China. “Wij leven volgens het motto van ‘Vasudhaiva Kutumbakam’: de wereld is een grote familie”, legde Modi uit. En dus mislukte de poging om hem over te halen zich aan te sluiten bij de KM.

Het gevolg was propagandaverhalen die hem aanvallen, zoals door Reuters.

https://www.reuters.com/world/india/modis-denial-discrimination-against-minorities-india-is-lie-activists-say-2023-06-23/?utm_source=reddit.com

Erger nog voor het nep Biden presidentschap dan het niet krijgen van geld van China of India, is dat ze op het punt staan hun grootste cashkoe te verliezen: Japan. Vorige week bezochten de Japanse Keizer Naruhito en Keizerin Masako een begraafplaats gewijd aan mensen, inclusief Japanse militairen, die vochten voor de onafhankelijkheid van Indonesië tegen de Nederlanders na het einde van de Tweede Wereldoorlog.

https://www3.nhk.or.jp/nhkworld/en/news/20230620_21/

Japanse conservatieven dicht bij de keizer zeggen dat het Japanse establishment dit bezoek gebruikte om hun intentie te tonen om te breken met de KM.

Dit bezoek komt onmiddellijk nadat de Nederlandse Royals probeerden Indonesië rijkdommen af te persen door te dreigen met aardbevingswapens voordat ze door de BRICS alliantie werden gedwongen zich terug te trekken, zeggen CIA-bronnen.

De Europeanen zelf maken zich nu klaar om de nep Biden administratie en zijn KM marionettenmeesters te dumpen.

Zoals geograaf Manlio Dinucci opmerkt “De recessie die zijn kop opsteekt in de Europese Unie werd veroorzaakt door hoge energieprijzen die het gevolg waren van de [in opdracht van de Rockefellers] sabotage van de Nord Stream gas pijpleiding.”

Rockefeller-slaaf Antony Blinken noemde de Nord Stream afsluiting “een ontzettend grote kans” die de Verenigde Staten de leidende leverancier van vloeibaar aardgas aan Europa maakte. Als gevolg daarvan hebben Exxon, Chevron en andere Rockefeller-bedrijven “record winsten gemaakt” door de Europeanen te verarmen.

https://www.voltairenet.org/article219526.html

Poolse inlichtingenbronnen van hun kant merken op dat het land in staat was haar Bruto Binnenlands Product tussen 1971 en 1976 2,5 keer te vergroten door $3 biljoen te investeren om 557 nieuwe ondernemingen op te zetten. Dit was iets dat mogelijk was voordat de KM het Poolse volk verarmde door ze onder een regime van schuldslavernij te brengen. Daarom keert Polen zich tegen de KM.

Frankrijk van haar kant heeft al gevraagd om toetreding tot de BRICS alliantie. De rest van Europa zal spoedig volgen, zegt bronnen van de P3 Vrijmetselarij.

Binnen de VS zelf:

Het “Joe Biden” presidentschap gaat duidelijk zichtbaar naar de knoppen en daarmee hopen en dromen de Globalisten waarschijnlijk dat iedereen insecten gaat eten terwijl ze alles wat je bezit afpakken.

https://allnewspipeline.com/Deadly_Juneteenth_Mass_Shootings_Nationwide.php

Bijvoorbeeld: in een stap waardoor velen zich van hem afkeerden miste “President Biden” een belangrijke deadline gesteld in een tweepartijen wet die hij ondertekende en die de opheffing van geheimhouding en vrijgave van informatie over het Wuhan laboratorium en zijn mogelijke verbindingen met de oorsprong van COVID-19 vereiste.

https://www.washingtonexaminer.com/policy/defense-national-security/biden-missed-deadline-declassifying-intel-origins-covid-19

Zelfs de corporate propagandamedia keert zich nu tegen de nep Biden show zoals deze video’s tonen. In de eerste video loopt Biden rond nadat hem werd gevraagd of zijn zoon een speciale behandeling kreeg.

In de volgende video LOOPT de Nationale Veiligheidscoördinator van het Witte Huis WEG nadat hem is gevraagd naar Hunter Biden’s WhatsApp boodschappen met China die bezwarende verklaringen voor President Biden inhouden.

Dit soort opmerkelijk gedrag heeft voormalige establishment supporters zoals Advocaat en Juridisch Analist Margot Cleveland ertoe gebracht om te zeggen:

“In de nasleep van de Hunter Biden ‘sweetheart plea deal’, is D.C. een moeras noemen een belediging voor moerassen….”

https://www.zerohedge.com/political/calling-dc-swamp-insult-swamps-what-jim-kunstler-learned-week-durham-doj

De mainstream wordt zich nu ook bewust van de echte controleurs van het Biden moeras. James O’Keefe’s nieuwe undercover mediaonderneming bracht een BlackRock functionaris ertoe om op tape op te scheppen:

Blackrock is in staat om “de wereld te leiden”. Het doet er niet toe wie de president is, het is belangrijk wie de portemonnee van de president beheert. Je zou je kandidaten kunnen kopen, senatoren zijn verrekt goedkoop. Met 10 mille kun je een senator kopen. Het doet er niet toe wie wint, ze zitten in mijn zak.

https://www.zerohedge.com/political/blackrock-recruiter-claims-senators-can-be-bought-10k-war-good-business-okeefe

De massamoord van kinderen door de KM wordt nu ook voor iedereen zichtbaar onthuld. The Passion of the Christ acteur Jim Caviezel onthulde de institutionele sekshandel van kinderen in zijn nieuwe film Sound of Freedom. Die is gebaseerd op het ware verhaal van een voormalig regeringsagent op een missie om kinderen te bevrijden uit handen van sekshandelaars in Colombia.

“De drie-letterige instanties, ze zijn er allemaal bij betrokken… adrenochrome is tien keer zo potent als heroïne… Een barrel Adrenochrome en lichaamsdelen van kinderen… het kost $77.000… die verstuurd worden naar Oekraïense Biowapen Laboratoria… allemaal georganiseerd door de drie-letterige instanties… Er zijn vele Epstein Eilanden die gerund worden door inlichtingendiensten/regeringen. Wie is de NAVO? Wie is de VN? Wie zijn de Centrale Banken? Het zijn allemaal Rothschild banken.”

https://warroom.org/watch-the-sound-of-freedom-a-spotlight-on-the-global-movement-to-end-the-trafficking-of-minors/

De Joodse lobby is zich ook tegen de KM aan het keren nu hun verbanden met  de holocaust en Nazi’s voor iedereen zichtbaar onthuld worden. Vorige week bijvoorbeeld, noemde de Israëlische Ambassadeur voor Oekraïne Mikhail Brodsky fascistenleiders als Stepan Bandera, Oekraïense “nationale helden”.

De Joodse krant “The Forward” zei in 2021 dat de Oekraïners over de hele wereld 362 monumenten hadden die waren gewijd aan Nazi’s en Nazi collaborateurs. Dit zijn de meesten van welk land ook.

https://forward.com/news/462916/nazi-collaborator-monuments-in-ukraine/

Ook al had Bandera en zijn groep de leiding over de dood van circa 1,4 miljoen Joden “geen enkele organisatie ter bescherming van de herinnering aan de Holocaust overlevenden trok zijn wenkbrauwen op” bij Brodsky’s opmerkingen.

https://tass.com/russia/1636849

De Fransen hebben ons strafbare informatie gegeven door een lijst op te stellen van Satanisten die pretenderen Zionisten te zijn en die werken met de genocidale Oekraïense Nazi-factie. Dit zijn:

Benyamin Netanyahu wiens vader Bension Netanyahu een Nazi was

Voormalig sovjet dissident Natan Sharansky,

Andriy Yermak, Stafchef voor de Oekraïense President Vladimir Zelensky.

Rabbi David Niederman, president van de Verenigde Joods Organisatie van Williamsburg

Oligarch Boris Lozhkin, voormalig stafchef voor President Petro Poroshenko en huidig president van de Joodse Confederatie van Oekraïne;

Professor Hannah Lessing, Secretaris Generaal van het Algemene Fonds voor Compensatie van Slachtoffers van het Nationaal Socialisme;

Lubavitch Rabbi Raphael Rutman, voorzitter van de Federatie van Joodse Gemeenschappen in Oekraïne.

Israëlisch Procureur Generaal Gali Baharav Miyara en de staatsvervolging hebben al actie ondernomen door te weigeren terug te krabbelen op de 4000 geregistreerde aanklachten van omkoperij tegen misdaadpremier Benyamin Netanyahu..

https://www.debka.com/prosecution-resist-judges-advice-for-a-deal-in-the-netanyahu-bribery-case/

Nu de KM zich realiseert dat ze op het punt staan voor het gerecht te komen proberen velen te ontsnappen. Bijvoorbeeld: Ze zetten een mediagebeuren op waarin de onderzeeër “Titan” explodeerde in de buurt van het Titanic wrak. “De hele show was waarschijnlijk opgezet om Epstein daders de kans te geven aan het gerecht te ontkomen door hun dood te ensceneren”, zegt een Canadese inlichtingenofficier. Bijvoorbeeld: Jamish Harding, een belangrijke bijdrager aan het Wereld Economisch Forum (WEF) sinds haar oprichting in 1971, is een van de mensen die verdwenen zijn.

Intussen worden verraders als Joint Chiefs of Staff Generaal Mark Milley persoonlijke veiligheidsdetails beloofd om ze te beschermen tegen bedreigingen – inclusief “het in verlegenheid brengen”.

Er is ook toegenomen activiteit en “onthulling” gaande rond de ruimte-opera. Bijvoorbeeld: een video is vrijgegeven van voormalig senator Barry Goldwater die op de Wright Patterson luchtmachtbasis een toespraak houdt over UFO’s.

Als deel van deze onthulling heeft het Geheime Ruimteprogramma ons een “exclusieve” video gestuurd van een SSP ruimteschip dat via reverse-engineering in elkaar is gezet.

SSP reverse engineered ruimteschip

Ze stuurden ons ook deze video’s:

  1. UFO’s boven Malaysia en Indonesië 
  1. UAP boven Florida. USA 20-05-2023
  1. UFO boven de oceaan van Zuid Californië, USA 
  1. UFO boven Arizona USA 23-01-2023

Zoals gewoonlijk met dit materiaal dringen we er bij de lezers op aan om pas in vliegende schotels te geloven wanneer ze echt een kans krijgen om er in een te vliegen.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “Black Sun groep roept op tot een noodtop van wereld militairen na het falen van de 1e akte van de Wagner Opera.”

  1. Eigenlijk moet het eerst nog veel erger worden dan het nu al is. Want nog steeds wordt de massa nog steeds valselijk bespeelt door de Kazariaanse Maffia die over de hele wereld hun handlangers nog steeds hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *