Benjamin Fulford: “Blinken biedt China de controle over het VS politieke theater aan.”

19 juni 2023

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Nep VS Minister van Buitenlandse Zaken, Anthony Blinken bood China de controle aan over het politieke theater dat de VS democratie heeft vervangen, in een wanhopige poging om zijn Rockefeller meesters in zaken te houden, zeggen bronnen van het Aziatisch geheim genootschap. Blinken bood in het bijzonder de controle aan over het Creative Artists Agency, zeggen de bronnen. De Chinezen wezen het af omdat ze het meeste ervan al in handen hebben.

https://www.caa.com/caa-china

Voor het geval je het niet wist, het Creative Artists Agency regelt politieke acteurs als “President” Joe Biden. “Biden” werd door verschillende CAA artiesten gespeeld.

“Biden” is slechts een van de vele acteurs die de rol van politici spelen. “Congresvrouw” Alexandria Ocasio-Cortez, bijvoorbeeld, was serveerster voordat ze een CAA auditie won om een Congresactrice te worden. 

Dit is het hoofdkantoor van CAA, gezien van bovenaf. Zie je het oog? Het vertegenwoordigt een bijna succesvolle poging om de Westerse democratie te vervangen door Babylonisch politiek theater. (CAA was niet beschikbaar voor commentaar voordat dit verslag online ging).

Voor details is het goed om naar de video in de link hieronder te kijken. Hij duurt twee uur maar het is een goede introductie voor mensen die net wakker worden.

Dit theater gaat nog steeds door. Als recent voorbeeld ervan zei de corporate Bullshit televisiemaatschappij dat ze de opmerkingen van VS President Donald Trump niet zullen uitzenden “omdat hij een leugenaar is”. Dit zijn precies dezelfde mensen die je vertelden:

– Trump spande samen met Rusland.

– Vaccins waren veilig en effectief.

– C19 kwam NIET uit een laboratorium.

– Hunter’s Laptop was Russische desinformatie.

Trump is niet de enige politicus die gecensureerd wordt. Alberta Premier Danielle Smith nam de wijk naar Twitter omdat het haar sinds een paar dagen verboden was om te posten op (door Rockefeller gecontroleerd) Facebook. “Censuur door Big tech en de overheid is een gevaar voor het vrije woord aan het worden over de hele wereld”, tweette Smith woensdag.

“Als ze mij, als de Premier van een provincie van 4,6 miljoen Albertanen, kunnen verhinderen met jullie te communiceren, stel je dan eens voor wat ze tegen eenieder van ons kunnen doen”, zei ze. Welkom bij de club Premier Smith. Deze schrijver wordt al meer dan tien jaar gecensureerd door Facebook, Google enz. 

https://dailyhive.com/calgary/danielle-smith-facebook-ban

Hoe dan ook, de Chinezen hadden al eerder deze maand de controle over het VS politieke theater gekocht van de Rockefellers toen ze overeenkwamen het nep VS Biden regime te blijven financieren. Daarom zei de Chinese Minister van Buitenlandse Zaken, Wang Wenbin: De Verenigde Staten moet de illusie opgeven om met China zaken te doen “vanuit een sterke positie.” 

https://english.news.cn/20230617/01e3624556e54c8abc6fec0d11988399/c.html

Meteen toen ze het Chinese geld binnen hadden stuurde “Biden” enorme hoeveelheden geld naar Oekraïne om witgewassen teruggestuurd te worden naar de VS als steekpenningen voor de verschillende politieke acteurs daar. Om het witwassen van het geld te bevorderen, lieten ze aanklachten tegen Sam Bankman-Fried, bekend van de FTX cryptozwendel [FTX is een op de Bahama’s gevestigde Cryptobeurs] vallen, zeiden bronnen van de Mossad.

De andere reden waarom de Chinezen het recente Blinken aanbod afsloegen is dat ze weten dat hij niet de Verenigde Staten vertegenwoordigt en dat zijn Rockefeller meesters hard onderuit zullen gaan.

“Dit regime steunt op de vernietiging van de V.S. verkiezingsintegriteit en de transformatie van het V.S. Ministerie van Justitie in een Leninistisch instrument van sociale hygiëne, gericht op het onderdrukken of elimineren van de wettige Amerikaanse politieke oppositie”, zei Kolonel Douglas MacGregor.

Daarom neemt het leger actie. We hebben meerdere rapporten ontvangen van militaire bewegingen over de hele Verenigde Staten het afgelopen weekeinde. Dit lijkt te bevestigen wat een Japanse generaal ons vertelde over een grote VS beweging op 18 juni om de Biden show onderuit te halen.

Militaire bewegingen werden waargenomen in New York, Pennsylvania, Idaho, Californië, Kentucky, South Carolina, Michigan, Iowa, Arizona, Texas, Oklahoma, Washington, Virginia, Colorado, New Jersey, North Carolina, Ontario en Quebec. De video’s hieronder laten daar iets van zien.

C:\Users\GEBRUI~1\AppData\Local\Temp\pid-11448\Military-presence-in-Alaska.jpg00:21

We namen contact op met de Japanse generaal toen dit verslag op het punt stond online te gaan en hij zei – met een on-karakteristiek opgewonden stem – het hele geval zou over moeten zijn in de eerste 10 dagen van juli, zowel in Japan als in de VS. Dezelfde bron zegt dat Donald Trump president zal zijn en John F. Kennedy jr. zijn vicepresident. Zoals altijd, dringen we er bij onze lezers op aan het pas te geloven wanneer je het ziet, want er zijn al zoveel andere beloften verbroken.

We horen echter ook dat de witte hoeden de leiding in handen hebben genomen van de Biden show en hem hebben gedwongen om in het openbaar bizarre dingen te zeggen en te doen om mee te helpen de rest van de nog slapende kudde wakker te maken. Daarom grijpt hij naar de borst van de vrouw voor de TV camera’s.

Het laatste voorbeeld was dat hij zei “God behoede de koningin, man.”

We zouden de witte hoeden willen vragen om te bevestigen dat ze “Biden” onder controle hebben door hem zijn jasje en overhemd te laten uittrekken tijdens zijn volgende verschijning in het openbaar.

We dringen er bij de witte hoeden ook op aan de Khazariaanse Maffia nooit te onderschatten. Als een teken van hun macht, zelfs terwijl Blinken nul op het rekest heeft gekregen, postte het Chinese officiële Xinhua News Agency een foto van President Xi Jinping die de hand schudt met de gezochte massamoordenaar Bill Gates.

Gates vroeg waarschijnlijk om Chinese bescherming in ruil voor het geven van de controle over Amerikaanse biologische oorlogvoerings-technologie die ze geërfd hebben van de beruchte Japanse Unit 731. Hier werd op gezinspeeld toen Gates een $50 miljoen samenwerking aankondigde met de door de Chinese Communistische Party gecontroleerde Tsinghua Universiteit die voor het leger van de natie onderzoek doet. Het “partnerschap” met Tsinghua – waar Xi promoveerde in 2002 – “impliceert ook het bestuderen van snel werkende virussen”.

https://freebeacon.com/democrats/bill-gates-unveils-50-million-partnership-with-chinese-university-that-conducts-military-research/

Deze aankondiging maakt het duidelijk dat de KM zijn bio-wapenonderzoek zo spoedig mogelijk wil verkopen aan China omdat China op het punt staat Taiwan over te nemen en alle bio-wapen onderzoeken daar toch in hun handen zullen vallen.

Iets anders dat Gates waarschijnlijk China aanbood in ruil voor bescherming is een enorm satellietnetwerk. Zoals Robert F. Kennedy Jr. (die Trump leidt in de opinie polls) opmerkt: “Een van Bill Gates bedrijven heeft 61.000 satellieten die in staat zullen zijn om elke vierkante centimeter van de planeet in de gaten te houden.”

Onnodig te zeggen dat Gates bijna zeker de Chinezen ook het beheer over de Microsoft computertechnologie aanbood.

Het is duidelijk dat criminele oligarchen zoals Gates alleen nog communistisch China hebben om naartoe te vluchten omdat hun controle over Israël, Oekraïne en de VS met grote zekerheid uit elkaar aan het vallen is.

Dit geldt in het bijzonder voor Oekraïne waar zowel de nep president Vladimir Zelensky als zijn top generaal Valery Zaluzhny vermist worden.

Dit is goed nieuws voor het Joodse en het Oekraïense volk. “Zelensky is niet Joods, maar een schande voor het Joodse volk… Dit is geen grapje noch een poging tot ironie, want vandaag de dag zijn neo-Nazi’s, Hitlers volgelingen, op een voetstuk geplaatst als helden van Oekraïne”, zegt de Russische President Vladimir Poetin, zijn Joodse vrienden citerend.

https://tass.com/politics/1634177

De verdwijning van zijn topluitenants (ja, ze zullen waarschijnlijk Computer Graphics produceren om het te laten voorkomen alsof dit niet klopt) heeft de echte leider van de genocide-regering van Oekraïne uit zijn schuilplaats gejaagd: “Hoofdrabbi” Moshe Reuben Azman.

https://the-news.com.ua/en/single/golovnii-rabin-ukrayini-vidpoviv-putinu-iakii-nazvav-zelens-kogo-gan-boiu-ievreis-kogo

Azman beweert een Joods rabbi te zijn, maar zijn voor iedereen zichtbare steun aan het genocide-regime in de Oekraïne maakt duidelijk dat hij een Satanist is. Hij wordt nu actief opgespoord door speciale troepen van de witte hoeden. Ze zullen hem hoogstwaarschijnlijk vinden in het sousterrein van deze gigantische Synagoge van Satan die door de KM werd gebouwd als hoofdkwartier voor hun gepland Satanisch mensenveebedrijf.

Als je twijfelt of dat waar is, de spreekbuis van het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken, Maria Zakharova heeft bevestigd wat wij eerder gerapporteerd hebben en dat is dat de Oekraïense regering “de organen van haar mensen ruilt tegen Westerse militaire hulp”. De Oekraïense regering passeerde wet 5831 over het “Regelen en Transplanteren van Menselijk Anatomisch Materiaal” waardoor ze organen mogen transplanteren zonder “notarieel bekrachtigde toestemming van de levende donor of zijn familieleden” vertelde ze de wereld.

https://tass.com/russia/1633129

Meer bewijs dat het Oekraïense regime satanisch is, is de voortgaande genocide van Oekraïense mannen, gemaskeerd als oorlog. Tot nu toe zijn meer dan 350.000 Oekraïense mannen tussen de 18 en 60 jaar opgeroepen en hun dood ingestuurd. 

Sinds de wereld heeft doorgekregen dat ongetrainde mannen werden gedood binnen vier uur nadat ze naar het front waren gestuurd, beweren ze nu gebruik te maken van “NAVO getrainde troepen” die talloze miljarden dollars waard zijnde Westerse tanks, artillerie en infanterie gevechtsvoertuigen gebruiken. Die worden echter allemaal de kill zones [een soort executiegebieden] ingestuurd, dus is het nog steeds afslachting.

https://sputnikglobe.com/20230617/scott-ritter-ukrainian-counteroffensives-second-week-ends-in-failure-1111243899.html

“Of Generaal Milley is een idioot of hij laat doelbewust Oekraïense troepen afslachten” merkt een Irak-oorlogsveteraan op. “Ik gebruikte deze tactieken en zette zelf als Genieofficier de KILL LANES [EXECUTIE BANEN] op… In 1980 hadden we op vrachtwagens gemonteerde lasers die gaten sloegen in M60 tanks 7 mijl verderop”, zegt hij.

Deze militaire werkelijkheid is de reden waarom Kremlin spreekbuis Dmitry Peskov zegt “Het doel, de demilitarisering van Oekraïne, is in feite grotendeels bereikt.”

Deze “schaakmat” situatie markeert niet alleen het einde van Oekraïne zoals we dat hebben gekend, maar ook van de dominantie van het Westen dat zijn toekomst had ingezet op zijn leugens.

De multipolaire wereld kan deze zomer geboren worden tijdens verschillende internationale topconferenties. Een nieuwe manier van denken waarbij macht niet langer bepaalt wat goed is, zegt de Franse journalist Thierry Meyssan.

https://www.voltairenet.org/article219461.html

In een ander teken dat de nederlaag in Oekraïne, de nederlaag van de US Corporation betekent, kijk eens naar deze foto van de nep VS Minister van Buitenlandse Zaken Blinken toen hij recentelijk op een gefaalde bedelmissie was in Saoedi-Arabië.

Let erop dat de Saoedi-Arabische vlag achter de Saoedische leider Mohammed Bin Salman hangt maar dat er geen VS vlag achter Blinken hangt. Dit is een teken voor de wereld dat hij niet beschouwd wordt als representatief voor het Amerikaanse volk.

Saoedi-Arabië heeft nu een militaire alliantie gevormd met zijn voormalige aartsvijand Iran zowel als met Pakistan, de Golf Staten, Turkije en Egypte. China is nu ook naar voren gekomen om onafhankelijkheid van Palestina stevig te steunen.

https://www.arabnews.pk/node/2321666/world

Dit betekent dat Israël nu geen andere keus heeft dan haar KM leiderschap omver te gooien en vrede te stichten met haar buurlanden als ze wil overleven.

De KM heeft verloren omdat het grootste instrument van zijn kracht, de controle van de VS dollar, uit hun handen glipt.

Saoedi-Arabië maakt slechts deel uit van een groeiende lijst van landen die elke nieuwe dollar die gecreëerd wordt door de US Corporation isoleren van de dollars die in het bezit zijn van de rest van de wereld. Egypte, bijvoorbeeld, heeft net aangekondigd dat ze hetzelfde doen. 

Dit gebeurt ook in Afrika waar de President van Kenia, Williams Ruto, de Afrikaanse naties oproept om de US dollar te dumpen bij intercontinentale handel.

Wat geldt voor Afrika geldt voor het grootste deel van de rest van de wereld. Om te begrijpen hoe geïsoleerd de KM is, kijk dan eens naar wat er net is gebeurd op het vorige week gehouden St. Petersburg International Economic Forum (SPIEF) in Rusland. Ondanks oproepen van de KM G7 slavenlanden tot een boycot, waren 17.000 mensen uit 130 landen aanwezig, vertelde directiesecretaris van de SPIEF organisatiecommissie Anton Kobyakov tijdens een persconferentie op zaterdag. Dit omvatte “Zo’n 150 bedrijven uit 25 onvriendelijke landen” zei hij. Een totaal van $46 miljard aan deals werd bereikt.

https://tass.com/economy/1634347

Zelfs binnen de G7 landen is de afkeer van de bewoners voor hun regering wijdverspreid. In Canada bijvoorbeeld wil 81% van het volk marionettenleider Justin Castreau verwijderd hebben.

https://thepostmillennial.com/81-of-canadians-want-trudeau-out-of-power-poll

Dit commentaar over Canada door Henry Makow weerspiegelt de algemene opvatting over regeringen in het hele Westen:

Geleid door Justin Castreau krijgt de regering opdrachten van het WEF. De Canadese publieke omroep, eens een volksaanhanger, is nu het staatspropaganda bureau. Niemand kijkt of luistert ernaar. De rest van de “oude massamedia” is ook een lachertje. De universiteiten worden allemaal gecontroleerd door Communisten. Het medische vak is volledig in diskrediet gebracht.

https://henrymakow.com/2023/06/cfl-best-of-canada.html

Nu we het hebben over een “volledig in diskrediet gebracht medisch vak”: Een piek in sterfgevallen die correspondeert met het uitrollen van het COVID vaccin werd gevonden in collegiaal getoetste analyses van Japan en Duitsland

Met bewijs zoals dit naar boven komend is het geen wonder dat Professor Peter Hotez MD PhD – een propagandaschrijver voor The Atlantic [Amerikaans literair-cultureel tijdschrift] – beweert dat artsen nooit zouden moeten debatteren met “complot theoretici”.

Deze propagandist sloeg een aanbod van $100.000 af om te debatteren met Robert F. Kennedy Jr. over een onderwerp waarvan de KM beweert dat hij fout zit.

“Alleen een propaganda makende loonslaaf die weet dat hij zijn positie niet kan verdedigen zou $100.000 afslaan om te debatteren over de meest beluisterde podcast op Aarde” , is het commentaar van een Mossad arts. De inzet is nu verhoogd tot $1,5 miljoen maar hij weigert nog steeds…

https://www.zerohedge.com/political/double-talking-vaccine-scientist-refuses-debate-rfk-jr-despite-15-million-charity-pot

De waarheid is aan de winnende hand.

Nadat meer dan 230 miljoen Amerikanen werden gevaccineerd tegen Covid-19, wat 70% is (een totaal van 230.637.348 wordt beschouwd als volledig te zijn gevaccineerd), zijn in de V.S. nu alle drie Covid-vaccins teruggeroepen. Dit betekent dat processen wegens oorlogsmisdaden tegen de inenters onvermijdelijk zijn.

Maar, we hebben te maken met in de hoek gedreven ratten die letterlijk vechten voor hun leven.

“De komende 3-6 maanden zal de grootste extreme, spirituele oorlogvoering te zien geven door de heersende elites van de wereld tegen de mensen. Ze treffen voorbereidingen voor een nieuwe pandemie, rampen, branden en bangmakerij met alles wat mogelijk is. Ze zeggen wat ze willen doen in commercials, muziek, mode enz.” waarschuwen Poolse inlichtingenbronnen.

Ze gaan ook iets financieels proberen. De staf van de Federal Reserve produceert onderzoeks-artikelen die gaan over “bank friction” wat betekent mensen ervan weerhouden om hun geld van de bank te halen en bank runs voorkomen. Het betekent dat ze zich zouden kunnen voorbereiden om je geld in beslag te nemen.

Ook in een teken van hun wanhoop kun je kijken naar een recente TV uitzending van Stephen Colbert waarin hij een mensenkind “offert”. Zoals een Mossad-bron opmerkt: “Colbert is een Satanist. Deze video is macaber, niet grappig. En er is gelach in het publiek. Misschien is het nep?” Maar wat deze mensen zo typeert is dat het feitelijk echt zou kunnen zijn, inclusief het offer.

In een ander teken van hoe gedegenereerd de dingen aan het worden zijn in het Westen: in Wiltshire, Engeland werd een man betrapt op het hebben van seks met een boom. De voornaamwoorden waarmee hij zijn gender beschrijft zijn wortel en blad. 

Compleet gek, dat leidt geen twijfel.

En ter afsluiting: We zien steeds meer voorbereidingen van een soort “Buitenaardse” gebeurtenis. Voormalig FBI agent John DeSouza waarschuwt: “Het zijn geen buitenaardsen die ons zullen aanvallen. Het zal je eigen regering zijn met door de mens gemaakte ruimtevaartuigen.”

Hieronder kun je nog een getuigenverklaring zien van Eric Hecker over het Zuidpool Station, DOMS en buitenaardse voertuigen. Let op dat om de een of andere reden hij alleen met de hand getekende illustraties heeft als bewijs. (Zie video hieronder)

Dit maakte deel uit van een groot pers-event gesponsord door Lawrence Rockefeller.

https://www.youtube.com/live/zDY7t6HihCw?feature=share

We hebben veel bronnen die zeggen dat hij een witte hoed is, maar in mijn jarenlange ervaring met deze mensen, kan ik je vertellen dat ze proberen je in diskrediet te brengen door je in het hele buitenaardse ruimte-operagebeuren te slepen.

Toch blijven we onze lezers voorzien van de laatste UFO bewijzen uit de hele wereld omdat we weten dat gedurende tientallen jaren biljoenen dollars zijn gespendeerd aan een soort ruimte-opera en vinden dat onze lezers zich hiervan bewust moeten zijn.

Dus zijn hier de laatste UFO verschijningen uit de hele wereld.

1. UFO gezien boven Nevada 

2. Dezelfde UFO gezien door 5 verschillende getuigen in Jalisco, Mexico 

3. UFO gezien boven Californië, VS

4. UAP gezien boven Canada, 2023

5. Plasma energievaartuig boven VS, 1 maart 2023

We zullen deze week updates geven wanneer onverwachte gebeurtenissen plaatsvinden, als die gerechtvaardigd zijn. 

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “Blinken biedt China de controle over het VS politieke theater aan.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *