Benjamin Fulford: “Waarom de US door chapter 11 faillissement moet gaan.”

29 mei 2023

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Soms, wanneer ik een verhaal schrijf, wordt het ingewikkeld en verliest het richting. Wat ik ook doe, ik graaf me er alleen maar dieper in. Wanneer dit gebeurt is er maar één oplossing en dat is het hele verhaal verwijderen en opnieuw beginnen. Dit is een goede metafoor voor wat zich laat doorgaan als regering in de Verenigde Staten. 

De verspilling en corruptie gaan al zo lang door dat de in privé bezit zijnde UNITED STATES OF AMERICA CORPORATION circa $250 biljoen aan niet geconsolideerde verplichtingen heeft (volgens de St. Louis Fed en anderen) boven de $31,5 biljoen aan schulden die nu voorpaginanieuws zijn. Aangezien het BBP van de VS $23 biljoen is, lijkt het op iemand die 23.000 dollar per jaar verdient en 280.000 dollar aan schulden heeft. Zo’n persoon is failliet omdat hij zich nog dieper in de schulden moet steken alleen al om de rente te kunnen betalen.

Ondanks dit doet de Rockefeller familie en hun “Joe Biden” nep regering alles wat in hun vermogen ligt om een beslissing weer verder uit te stellen. Dit is precies wat de Chinezen willen want het zal betekenen dat de VS dieper in de schulden terecht komt en nooit meer hun rivaal zal worden.

Om te begrijpen hoe slecht functionerend de VS regering is, laten we eens kijken naar het Pentagon zoals dat beschreven wordt door Kolonel Douglas MacGregor:

We hebben nu in actieve dienst 44 viersterren generaals voor een leger van minder dan 1,1 miljoen. Tijdens de tweede wereldoorlog hadden we 12,2 miljoen man en 7 viersterren generaals. De meest professionele mensen bevinden zich in de lagere niveaus, de minst professionelen zitten aan de top. Dit is een deel van de degeneratie, de corruptie, de verspilling. Het hele departement is een catastrofe; je kunt de boeken niet eens controleren. Het geld gaat van het Ministerie van Financiën naar het Congres, naar de verschillende militaire aannemers/wapen handelaars en dan komt het weer tevoorschijn in de vorm van donaties. De VS wordt geleid door donoren.

Vliegdekschepen zijn een voorbeeld van hoe dit geld wordt verspild. De VS heeft 11 vliegdekschip-groepen. Ze waren state-of-the-art 75 jaar geleden, maar zijn nu overbodige luxe. Het Chinese leger speelde slechts 20 oorlogsspellen om tot de conclusie te komen dat ze de meest moderne VS vliegdekschip-groep konden vernietigen met slechts 24 hypersonische raketten.

https://www.scmp.com/news/china/science/article/3221495/chinese-scientists-war-game-hypersonic-strike-us-carrier-group-south-china-sea?module=AI_Recommended_for_you_In-house&pgtype=section_china

Dit betekent dat vliegdekschip-groepen nu slechts parasieten zijn die de VS verzwakken door zijn financiën uit te putten voor het lieve bedrag van $26 miljard per jaar.

Een andere parasiet is NASA (Not A Space Agency) wat blijkt niets anders te zijn dan een filmstudio met een budget van $32 miljard per jaar.

Het geld zou beter besteed kunnen worden, bijvoorbeeld door het creëren van onderzeeërs die ook kunnen vliegen (iets dergelijks hadden de Duitsers uitgewerkt tegen het einde van de tweede wereldoorlog).

Dit soort verspilling en verkeerde leiding zijn het geval over het hele spectrum van de VS regering. Bijvoorbeeld: de VS heeft 50 staten die elk hun eigen bureaucratie hebben en de hele natie kunnen blokkeren. 

Het voorstel van de White Dragon Society is om dat terug te brengen tot vijf administratieve gebieden voor de Verenigde Staten van Noord Amerika:

 1. Westkust hippieland van Alaska tot Noord Californië.
 2. Het Grotere Texaco dat zich uitstrekt van Zuid Californië tot Texas
 3. Dixieland van Louisiana tot Virginia.
 4. De Oostkust van Maryland tot aan Ontario (met speciale autonomie voor het Frans sprekende Quebec).
 5. Het grotere Midden Westen beginnend bij Arkansas t/m Alberta, Saskatchewan,en Manitoba.

Dit is slechts een voorproefje van het soort dingen die mogelijk zouden kunnen worden zodra de criminele, in privébezit zijnde USA INC failliet is en opnieuw is gestart als de Republiek van de Verenigde Staten van Noord Amerika.

Het lijdt geen twijfel dat de Amerikaanse en Canadese mensen hun huidige regimes van KM marionetten spuugzat zijn.

Twee-derde (66%) van alle Amerikanen zegt dat een Biden (Rockefeller) overwinning óf een achteruitgang óf een ramp zou zijn voor het land, volgens een CNN opiniepeiling. 

https://edition.cnn.com/2023/05/25/politics/cnn-poll-democrats-2024/index.html

Onderstaande video toont “Joe Biden” die met twee kinderen in het Witte Huis verdwijnt. Niets te zien hier, mensen. “Slechts ouwe gemaskerde nep Pedo Joe die zijn ding doet.”

Check hier voor de laatste “Biden acteur” met een slecht werkend masker: 

Deze Biden show wordt geleid door een Rockefeller mediaregime dat door 59% van de Amerikanen wordt beschouwd als “de echte vijand van het volk”. 

https://twitter.com/Rasmussen_Poll/status/1661242013281562624?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1661242013281562624%7Ctwgr%5E0a6bc1902b7bcbe9754499e963038f534ebc4ff6%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newswars.com%2Fpoll-almost-two-thirds-of-americans-view-media-as-truly-the-enemy-of-the-people%2F

Om te begrijpen waarom de media de vijand van het volk is, kijk even naar deze korte video op Twitter.

Ook in Canada is de nep Castrudeau zo gehaat dan hij niet in het openbaar kan verschijnen zonder heftig toegesproken te worden. Petje af voor deze Canadees die Castrudeau eens flink de waarheid vertelt. Hij zegt het zoals het is. Houd vol!  

Ondanks algemeen verbreide afschuw voor zijn bewind, vecht de Khazariaanse Maffia met hand en tand om zijn corporation drijvend te houden. Ze hebben al hun chantage- en omkoop-kaarten erbij gehaald.

Bijvoorbeeld: ze schijnen Al Gore gedwongen te hebben om te oreren “De broeikasgas-uitstoot elke dag is gelijk aan 600.000 Hiroshima-formaat nucleaire bommen! & het warmt de oceanen op tot kookpunt & maakt ons tot racist!”

Maar relevanter is dat ze op een onfatsoenlijke manier druk hebben uitgeoefend op House Speaker Kevin McCarthy om mee te gaan met plannen om “het schuldenlimiet te verhogen”.

Elke instemming zou betekenen dat ze achter de schermen een combinatie van nucleaire chantage en extravagante beloften gebruiken om meer financiering te krijgen van schuldeisers zoals de Chinezen. Bijvoorbeeld: Rockefeller-koerier Heinz Kissinger bood zelfs aan het Engels te vervangen door het Chinees als de officiële taal van de Verenigde Staten in ruil voor meer geld, volgens bronnen van het Aziatisch Geheime Genootschap.

Massamoordenaar Kissinger heeft nu ook zijn kaarten op tafel gelegd en onthulde de chantage-strategie waar hij en andere KM slaven mee kwamen tijdens hun recente Bilderberg bijeenkomst.

 “US uitlatingen over nucleaire oorlog worden steeds luider en worden op de een of andere manier gemengd met praatjes over buitenaardsen die hier zijn… het is alsof ze een of ander enorm negatief energie-offer van plan zijn”, waarschuwt een FSB-bron.

De FSB zei ook dat Kissinger Rusland vertelde dat hij van plan is om in oktober naar Oekraïne te gaan om Vladimir Zelinsky te vervangen door een nieuwe marionet. Deze marionet zou dan een Noord/Zuid Korea-achtige oplossing aanbieden om de grens te bevriezen en West Europa onder KM controle te houden.

Zelensky moet weg want het is nu algemeen bekend dat hij samenwerkte met Evgeny Prigozhin van Rusland’s private militaire Wagner groep om honderdduizenden Oekraïense mannen te vermoorden. Oekraïense soldaten stierven binnen 4 uur nadat ze waren aangekomen in Bakhmut omdat Zelensky de exacte artilleriecoördinaten doorgaf aan zijn KM collega’s bij Wagner, bevestigen FSB-bronnen.

In een teken van de genocidale mentaliteit van KM slaaf-politici, beschouwde Republikeins V.S. Senator Lindsey Graham tijdens een ontmoeting met Zelensky de dood van Russen en Oekraïners als “het beste geld dat we ooit hebben gespendeerd”.

Dit wordt nu gestopt. Wagner heeft opdracht gekregen om per 1 juni Bakhmut te verlaten en de controle over te dragen aan het Russische Leger. Dit is het resultaat van een gemeenschappelijke Russisch/Engelse overeenkomst om de KM genocide in Oekraïne te stoppen.

De afgezette Prigozhin waarschuwde Rusland tijdens een woede uitbarsting dat ze “een revolutie” tegemoet zouden kunnen zien en de oorlog in Oekraïne verliezen tenzij de “elites” van het land zich volledig zouden inzetten voor de strijd en het land “in een Noord-Korea mode” zouden brengen, met opgelegde krijgswet, om resultaten aan de frontlinies te bereiken. In plaats daarvan horen we dat Prigozhin verwijderd gaat worden als dat al niet is gebeurd.

https://www.cbsnews.com/news/russia-wagner-group-prigozhin-putins-butcher-ukraine-war-russian-revolution/

Er is ook absoluut iets niet goed met de Avatar Zelensky. Hij ziet eruit alsof hij onder de cocaïne zit of hij functioneert niet goed. Kijk naar zijn oog.

Hoe dan ook, de zogenaamde Oekraïne oorlog is overwegend de US INC die zijn wapenvoorraden uitverkoopt om meer tijd te kopen. Driekwart van het materiaal dat van het Westen naar Oekraïne is gestuurd werd omgeleid naar Kosovo en Albanië om andere operatieterreinen te bevoorraden in het Midden-Oosten en de Sahel.

https://www.voltairenet.org/article219331.html

Servische Christelijke troepen gaan nu naar Kosovo om de illegale wapen-, slaven- en drugshandel te stoppen die daar plaats vindt. Daarom zei de Servische President Aleksandar Vucic vrijdag dat zijn land op het oorlogspad was gegaan vanwege de situatie in Noord-Kosovo.

https://tass.com/world/1623767

Hoe dan ook, de oorlog is een PR ramp geweest voor de Amerikaanse wapenindustrie. De Russische Luchtmacht heeft laten zien dat het meest geavanceerde Amerikaanse wapensysteem, de Patriot, te allen tijde vernietigd kan worden – een ernstige klap voor de marketing van het productiebedrijf en, in het algemeen, voor het militair-industrieel complex, merken Poolse inlichtingenbronnen op.

Nu zal een verkoop tegen spotprijzen van F-16 gevechtsvliegtuigen waarschijnlijk verder de slechte reputatie van US INC wapens bevestigen. “Wij hebben SU-35’s die in staat zijn om op lange afstand meer geavanceerde vliegtuigen dan F-16’s [inclusief de F-35 “vliegende kalkoenen”] neer te schieten. Verder kunnen onze piloten ze al detecteren lang voordat ze ontdekt zijn. Er zijn ook effectieve luchtafweer raketsystemen die in staat zijn om vijandelijke doelen vanaf lange afstand neer te schieten”, merkt een Russische wapenexpert op.

https://tass.com/pressreview/1622127

Terwijl hun conventionele wapens floppen, heeft de KM ook een enorme nep nieuws nucleaire chantage-operatie uitgevoerd met betrekking tot Wit-Rusland. Om dit uit te voeren werd President Alexander Lukashenko van Wit-Rusland geraakt “door hetzelfde elektromagnetische wapen dat ze gebruikten op [President Recep] Erdogan van Turkije en [President Lopez] Obrador van Mexico”, volgens Mossad-bronnen.

Daarna was er een poging om een nep Lukashenko te gebruiken en hem dingen te laten zeggen als “Landen zouden zich moeten aansluiten bij het verbond tussen Wit-Rusland met Rusland, dat is alles: er zullen nucleaire wapens zijn voor iedereen.” Let op dat het “Pravda artikel” waarin hij dit zegt op het Oekraïne.ua internet verschijnt en niet van Rusland komt. 

https://www.pravda.com.ua/eng/news/2023/05/28/7404233/

Dit werd gevolgd door de Mossad propaganda site Debka die Ruslands ex-president Dmitry Medvedev citeert die zegt “Als het tot nucleaire wapens komt, zal er een preventieve luchtaanval moeten zijn.”

Hoewel ze van het internet zijn verwijderd, hebben wij foto’s gezien van Medvedev die een Satanisch handgebaar maakt. Het schijnt dat hij nu opdracht heeft gekregen om te proberen hun langverwachte Armageddon te beginnen met een KM nucleaire aanval en de schuld daarvan te geven aan het “Russisch gecontroleerde Wit-Rusland”.

https://www.debka.com/medvedev-in-a-nuclear-war-a-pre-emptive-strike-is-the-rule/

Dit is allemaal KM desinformatie en er zal geen nucleaire aanval komen vanuit Wit-Rusland, bevestigen onze FSB-bronnen.

Met andere woorden, het is slechts nucleaire chantage die gericht is op het met geweld loskrijgen van financiering voor de US INC. Het is gewoon bluf, want de KM weet heel goed dat als ze proberen een nucleaire oorlog te beginnen, de eerste megabommen zullen vallen op hun hoofdkwartieren in Geneve, New York en Tel Aviv.

We horen ook dat er een grote zuivering van de KM plaatsvindt binnen Rusland. Daarom zei de Russische Minister van Defensie, Sergey Shiugu; “Vandaag worden we geconfronteerd met het collectieve Westen, dat in feite een niet-verklaarde oorlog tegen onze landen voert”. https://tass.com/defense/1622791

Het schijnt dat de Russische Premier Mikhail Mishustin en nieuwe feitelijke leider van dat land is. Hij leidde net een hoog-niveau Russische delegatie om te praten met de Chinese President Xi Jinping en de Chinese Premier Li Qiang.

https://tass.com/pressreview/1622679

Een ding waarover ze zeker gesproken hebben, zoals Premier Viktor Orban van Hongarije zegt “er moet een nieuw Europees veiligheidsverdrag komen met Rusland”.

De meeste Europeanen zijn het daarmee eens. In de laatste aanwijzing hiervan: duizenden anti-oorlog protesten vonden plaats in Sofia en andere Bulgaarse steden waarbij werd opgeroepen tot neutraliteit van hun land, geen deelname aan gewapende conflicten en het sluiten van NAVO-bases.

Tussen haakjes, mocht je niet vinden dat de huidige EU geleid wordt door Satanisten, kijk dan eens naar wat verschijnt wanneer je hun nieuwe geldbiljetten vouwt.

De strijd tegen de Satanisten woedt ook elders. De regering van Islamitisch Azerbeidzjaan heeft bijvoorbeeld een KM-complot verhinderd dat hen erin wilde laten lopen om tegen het Christelijke Armenië te gaan vechten. Hun regering zegt nu dat ze niet zullen toestaan dat vanaf hun grondgebied Zionistische regimes Iran aanvallen, volgens Iraanse bronnen.

In Turkije heeft President Recep Erdogan de verkiezingen gewonnen voor een volgende vijf jaar aan de macht. Het schijnt dat Turkse nationalisten de vermoorde Erdogan hebben vervangen door een avatar die werkt voor Turkije en niet voor de KM. Hij ziet er zeker jonger uit.

“Recep Erdogans overwinning is een duidelijk bewijs van de steun van het Turkse volk voor zijn pogingen de staatssoevereiniteit te versterken en te streven naar een onafhankelijke buitenlandpolitiek”, zei de Russische presidentiële Avatar Vladimir Poetin, volgens de Kremlin website.

In Israël zijn ondertussen in verschillende steden tienduizenden mensen de straat opgegaan voor de 21e week op rij in protest tegen het ultrarechtse cabinet van Premier Benjamin Netanyahu en hun extremistische beleid.

https://www.presstv.ir/Detail/2023/05/27/704223/Palestine-Israel-protest-Tel-Aviv-Netanyahu-legal-reforms

Als we naar elders in de wereld kijken zien we dat Zuid-Afrika wordt geconfronteerd met elkaar opvolgende stroomuitvallen, georganiseerde bendes die het spoornet, dat de welvarendste provincie verbindt met een top container haven, tot doel hebben en andere problemen wat betekent dat het land een “mislukte staat” zou kunnen worden. 

https://www.zerohedge.com/geopolitical/disruption-hits-top-south-african-container-port-economic-crisis-worsens

Ondertussen wordt in Pakistan voormalig Premier Imran Khan door het leger onder huisarrest gehouden terwijl het land gebukt gaat onder de niet verklaarde krijgswet.

https://menafn.com/1106329875/Former-Pakistan-PM-Imran-Khan-Says-Country-Is-Under-Undeclared-Martial-Law

En nu we het over de krijgswet hebben: Amerikaans militair personeel zal spoedig landen in Peru waar het leger eerder dit jaar wijdverspreide aanvallen heeft uitgevoerd op protesteerders met “onrechtmatige executies” en “wijdverbreid gebruik van dodelijke ammunitie”, om te proberen de massaprotesten die begonnen in december 2022 onder controle te houden. Dit is een regelrechte Rockefeller diefstal van rijkdommen ten koste van de Peruaanse bevolking.

https://edition.cnn.com/2023/05/25/americas/peru-protests-extrajudicial-executions-amnesty-intl-latam/index.html

En nu we het over de Rockefellers hebben: hun terrorist medewerker Tedros van de WHO (World Harm Organization) verspreidt weer angstporno door te praten over de dreiging van een ziekte “dodelijker dan Covid”. Deze dreigingen “komen nu uit alle richtingen omdat de KM in paniek is”, merkt een Mossad-bron op.  https://www.independent.co.uk/news/health/covid-start-date-next-who-b2344204.html

Tussen haakjes, de Rockefeller Foundation is naar buiten gekomen om in het openbaar te zeggen dat ze verbonden zijn met de WHO:

GENEVE, 23 Mei 2023/PRNewswire/ – De Rockefeller Foundation en de Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) hebben een nieuw partnerschap aangekondigd om het WHO centrum voor Pandemie en Epidemie Informatie te versterken.  

https://markets.businessinsider.com/news/stocks/the-rockefeller-foundation-and-world-health-organization-announce-partnership-to-expand-global-pandemic-preparedness-in-era-of-climate-change-1032345450

Hier is een overzicht dat ons werd toegestuurd door Poolse inlichtingenbronnen:

De maskers beginnen af te vallen! “Het Chinese biologische laboratorium in Wuhan is een deel van GlaxoSmithKline, dat (toevallig) behoort aan Pfizer!”(degene die een vaccin maakt tegen een virus dat (per ongeluk) werd gelanceerd in het Wuhan Biologische Laboratorium en dat (toevallig) werd gefinancierd door Dr. Fauci die (toevallig) reclame maakt voor een vaccin! “GlaxoSmithKline wordt (toevallig) geleid door Black Rock’s financiële afdeling, die (toevallig) de financiën beheert van de Open Foundation Company (Soros Foundation), die (toevallig) het Franse AXA leidt! Toevallig bezit Soros het Duitse bedrijf Winterthur dat (toevallig) een Chinees laboratorium bouwde in Wuhan en werd opgekocht door een Duitse alliantie die (toevallig) Vanguard als een aandeelhouder heeft die (toevallig) een aandeelhouder van Black Rock is die (toevallig) centrale banken controleert en circa een derde van het wereldwijde investeringskapitaal beheert. Black Rock is ook (feitelijk) een belangrijke aandeelhouder van MICROSOFT, dat eigendom is van Bill Gates, die (toevallig) een aandeelhouder is van Pfizer (en die, weet je het nog? Een wonder vaccin verkoopt) en nu (toevallig) de eerste sponsor is van de WHO! Nu begrijp je hoe een dode vleerhond op een natte markt in China de HELE PLANEET infecteerde!”

Deze zelfde bronnen vertellen ons: “een analyse van het stof van een terrastafel in Berlijn, na verdachte neerslag zoals recentelijk in Polen… Het zijn geen pollen van bomen; het zijn metalen en giffen.” 

Zoals het Kroatische Parlementslid Mislav Kolakušić zegt over het WHO Plandemie verdrag: “Het zou gezonder en veiliger voor de mensheid zijn om een overeenkomst te tekenen met het Colombiaanse drugkartel.” 

Als ze een beetje dieper zouden graven, zouden ze al snel het web van stichtingen blootleggen dat door de Rockefellers wordt gebruikt om deze hele sh*t show te controleren.

Ze zitten ook achter het hele LHBTI. gedoe in een poging om een eind te maken aan voortplantingsseks waar mannen en vrouwen bij betrokken zijn.

In het nieuwste voorbeeld, stelt de Rockefeller gecontroleerde American Medical Association dat het gender van een kind opengelaten moet worden op geboorte-certificaten omdat ze niet weten van welk gender het kind is totdat het daarvoor later een keuze maakt.

Hoe dan ook, de Russen en Midden-Oosten landen werken eraan om de Rockefellers af te snijden van hun controle over hun olie- en energiemarkten. Daarom pikt Saoedi-Arabië miljoenen barrels Russische diesel op die Europa niet langer toestaat, terwijl ze tegelijkertijd hun eigen voorraden terugsturen naar kopers in Europa.

De Europeanen knijpen ook een oogje dicht voor het feit dat India Russische olie aan hen doorverkoopt.

https://www.reuters.com/breakingviews/eu-will-go-easy-indian-resale-russian-fuel-2023-05-23/?utm_source=reddit.com

In een ander teken van hoeveel de Rockefeller controle over energie de menselijke vooruitgang achterop heeft gebracht: er is net een straalvliegtuig onthuld dat op Mach 5 kan vliegen door gewoon waterstof uit de lucht te halen.

https://www.the-sun.com/tech/8222575/hypersonic-hydrogen-powered-jet-destinus-australia-flight-time/

En daarmee zullen we weer eens kijken naar de laatste informatie van operatie blue beam.

De eerste werd ons toegestuurd door een contact in Rusland die zei: “Neem dit voor wat het voor jullie waard is.”

A special way to transport a plane

Vervolgens hebben we: 

1. UFO boven Thailand 

2. UFO boven Roswell, New Mexico USA, 2023

3. UFO boven een luchthaven 

4. UFO die in en uit de wolken gaat boven Rusland

5. UFO boven de bergen van California USA 

6. Verschillende plasma-energie schepen boven Frankrijk, 4 januari 2023

7. Talrijke plasma-energie schepen boven Oregon USA , 12 mei 2023

8. Rode zon boven Calgary als gevolg van enorme branden in Alberta

9. Vergelijkbare rode zon in New York.

10. Mendenhall Gletcher Alaska anomalie van 2019

Als de US volgende week eindelijk failliet gaat, zal misschien de waarheid over dit alles bekend worden. Duim er maar voor dat de USA INC eindelijk failliet gaat maar houd je gereed tot de strijd in geval het niet gebeurt.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “Waarom de US door chapter 11 faillissement moet gaan.”

 1. wat een mooi leesuurtje wederom door Uw verslagen! Dank.
  We gaan het verder ” zien ” en beleven.. nu een stuwdam… een false flag denk ik .
  Wat fijn dat er goede journalisten zijn die een echt eigen onderzoek deden voor ze naar buiten komen met feiten!
  Dank voor Uw mooie verslaggeving.

  Groet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *