Benjamin Fulford: “De Planetaire bevrijdingsalliantie boekt belangrijke overwinningen nu de Biden Horrorshow is overgenomen.”

15 mei 2023

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De planetaire bevrijdingsalliantie boekte vorige week belangrijke overwinningen in de Verenigde Staten, het VK, Thailand en Pakistan, terwijl ingrijpende gevechten woeden in Europa en Turkije.

In de VS heeft de massale ontwaking de kritieke massa bereikt nu 70% van de Amerikanen vindt dat de buitenlandse zakenaffaires, omkoperij en invloed uitoefenende intriges van nep President Joe Biden “heel ernstig” zijn. Dit betekent dat de meerderheid van de mensen nu dicht bij de waarheid is.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-12077151/Most-voters-say-Joe-Hunters-business-deals-links-alleged-bribery-scheme-serious.html

Ze moeten zich nu niet meer laten afleiden door avatars als Biden of George Soros zodat we ons kunnen richten op de echte vijand en die neutraliseren. Daarom vraag ik lezers om de volgende twee korte video’s te delen met vrienden en familieleden die beseffen dat iets niet goed is maar nog altijd niet weten wat het is.

De eerste gaat over de Rockefeller familie en hun kwaadaardige controle over de medische en andere industrieën.

De tweede identificeert de BIS als bron van het probleem maar schiet tekort in het bij name noemen van zijn Rothschild/Rockefeller enz. eigenaars.

Als we ons niet richten op de werkelijke bron van het probleem, zullen we doelloos om ons heen blijven zwaaien als boze blinde mensen.

Hier zijn enkele specifieke namen van oorlogscriminelen die voor het gerecht gebracht moeten worden: David Rockefeller Jr, Hillary en Bill Clinton Rockefeller, Mark Zuckerberg Rockefeller, John Podesta Rockefeller, Klaus Schwab Rothschild en verschillende andere Rothschilds (met mogelijke uitzondering van Nathaniël die samengewerkt heeft met de bevrijdingsalliantie), de Nederlandse Koninklijke familie, enz.

We moeten ook achter de hoogste dienaren aangaan zoals Victoria Nuland, Eliot Abrams, Justin Castrudeau, Bill Gates, Larry Fink, Vladimir Zelensky, Alex Soros, Chrystia Freeland, Jens Stoltenberg enz.

Volgens Kolonel Douglas MacGregor is er één belangrijk teken dat wijst op de omvang van hun oorlogsmisdaden: “Er zijn op dit moment waarschijnlijk nog maar 18 miljoen mensen over in Oekraïne, waar er oorspronkelijke 34,5 miljoen waren en als je teruggaat naar de jaren 1990 leefden er meer dan 80 miljoen mensen in dat land”.

Dit is een opzettelijke en massale genocide, opgezet om de mannen te doden en de vrouwen en kinderen tot slaaf te maken voor het doel van marteling en slavernij. Dit gebeurde niet tijdens de Tweede Wereldoorlog, HET GEBEURT NU. Elke overheidsfunctionaris die steun betuigt aan wat er wordt gedaan in Oekraïne is een oorlogsmisdadiger en zal als zodanig behandeld worden.

Dit gebeurt. We kunnen bevestigen dat militaire actie tegen deze mensen gaande is. We werden gewaarschuwd door lezers dat er geruchten gaan dat top Pentagon Generaal Mark Milley dood is. We vroegen twee Pentagon bronnen om bevestiging. De ene zei: “Generaal Milley is vervangen door een Avatar en een Computer Graphics Image.” De ander, die hem persoonlijk kent, werd verteld dat “hij druk was” toen hij probeerde contact op te nemen.

Andere bronnen vertelden ons dat Blackhawk helikopters waren samengetrokken rond Washington DC.

Om hun bewegingen te verbergen, waren weercamera’s langs Amerika’s kustlijn stilgezet.

In een teken dat Donald Trump de Commander in Chief is, is de nep Joe Biden Avatar plotseling 180 graden gedraaid en stuurde troepen naar de Mexicaanse grens om honderdduizenden “illegale immigranten” van militaire leeftijd tegen te houden die proberen het land binnen te komen (we zullen meer over de Amerikaanse burgeroorlog zeggen verderop in dit verslag).

Er woedt nu ook een geheime oorlog binnen het VK. De Khazariaanse maffia probeert de Satanische kroning van Koning Charles (die plaatsvond zes maanden, zes weken en zes dagen na de moord op Koningin Elizabeth II) te gebruiken als een excuus om de controle over te nemen van het kwantum financiële systeem. Het hoofd van MI6 (aangesteld door Elizabeth) moet hier niets van hebben en rapporteert dat hij “onder voortdurende cyberaanvallen en doodsbedreigingen is. Ik ben iedere avond in contact met Richard Moore bij MI6 in Londen en bevind me binnen een gesloten en vergrendeld politiekordon… Iemand voelt de druk nadat wij enorme druk uitgeoefend hebben om een eind te maken aan [de Rothschild greep op het Westerse Banksysteem].” 

Deze wanhopige aanval is gekoppeld aan het op handen zijnde faillissement van de UNITED STATES OF AMERICA CORPORATION. Verwacht wordt nu dat die plaatsvindt in juni zoals zelfs Rockefeller slaven als de crimineel Janet Yellen toegeven. Ze hebben wellicht zojuist een beetje tijd gekocht door nog weer 26 miljoen barrels van de Strategische Oliereserve te verkopen.

https://oilprice.com/Latest-Energy-News/World-News/US-Could-Start-Buying-Oil-To-Refill-SPR-As-Early-As-June.html

Maar, het teken is aan de wand. Yellen waarschuwde de G7 criminelen die bijeen gekomen waren in Japan dat “een default op US verplichtingen een economische en financiële catastrofe teweeg zou brengen.

Ze ziet het verkeerd, het zou betekenen een enorme toename in welvaart voor 99% van de Amerikanen zodra de fondsen die zijn gestolen door de criminele 0,01% en hun dienarenklasse van 1% aan hen worden teruggegeven via een jubilee.

Faillissement of niet, de strijd om deze criminelen naar beneden te halen woedt voort in de richting van overwinning. Aan dat front onthulde het House Oversight Committee de negen Biden familieleden die elektronisch geld overgemaakt kregen van buitenlandse staatsburgers via brievenbus bedrijven.

1. Hunter Biden

2. James Biden

3. Sara Biden

4. Hallie Biden

5. Kathleen Biden

6. Melissa Biden

7. Nicht/neef

8. Nicht/neef

9. Kleinkind

Ze vaardigden ook een wettelijk bindende dagvaarding uit aan de FBI vanwege een sleuteldocument in het  complot van de criminele Biden familie. De FBI weigert mee te werken, wat betekent dat speciale eenheden hun hoofdkwartieren ingestuurd zullen worden om topfunctionarissen te arresteren, zeggen Pentagon-bronnen.

Een ander teken dat Trump terug aan de leiding is, is dat het hem werd toegestaan de waarheid te spreken op CNN over de gestolen verkiezing en vele andere dingen. Zie de video’s hieronder voor uittreksels.

Verder verzoekt Trump Republikeinse wetgevers de allereerste US schulden default teweeg te brengen. Want Trump weet dat default nodig is om het jubilee en de nationalisering van de in privé bezit zijnde Federal Reserve teweeg te brengen.

https://insiderpaper.com/us-debt-brinkmanship-risks-serious-costs-yellen/

Bovendien zijn er nu 413.220 Grand Jury Verzegelde Aanklachten, met Californië en Texas aan de leiding. Het gemiddelde aantal verzegelde aanklachten vóór Trump en 2016 is 1500 zaken per JAAR. Aangezien elke verzegelde aanklacht over meerdere personen kan gaan, ziet het er naar uit dat een miljoen of zo Satanisten in de V.S. zijn geïdentificeerd en spoedig naar interneringskampen gestuurd zullen worden voor heropvoeding of bestraffing.

We maken ook melding van Robert F. Kennedy Jr.’s plechtige beloften, dat hij, als hij de volgende V.S. President wordt, de job die JFK begon af zal maken door de CIA volledig te ontmantelen.

Iemand moet Kennedy vertellen dat het David Ben Gurion was die opdracht gaf om zijn oom en vader te vermoorden ten behoeve van zijn Rothschild/Rockefeller meesters. Hij moet ook doorkrijgen dat de CIA een gespleten persoonlijkheid heeft en dat de witte hoeden daar hem in feite steunen; vooral in zijn standpunt over Covid en vaccins. Tussen haakjes, Kennedy’s overgrootmoeder was de zuster van mijn overgrootmoeder McCarthy, dus zijn we verre verwanten.

Intussen, terwijl echte politici als Kennedy zich blijven inspannen voor de waarheid, gaat de CGI/avatar Biden door met het theater van het absurde door te zeggen: “We gaan de problemen van de hele wereld oplossen.” De oplichter is een en al glimlach maar weigert om vragen te beantwoorden.

Kijk vervolgens naar de nep, gemaskerde Biden die zegt: “Nadat ik geen vicepresident meer was, werd ik voor vier jaar professor aan de Universiteit van Pennsylvania.” Biden kreeg $1 miljoen betaald, maar heeft nooit een enkele les gegeven.

We zullen scherp in de gaten houden of “Biden” op komt dagen bij de G7 bijeenkomst in Japan deze week.

Tussen haakjes, heel wat mensen proberen een grote zaak maken van het feit dat Japan een NAVO liaisonkantoor opent in Japan. Dit is slechts lippendienst en betekent niet dat Japan wapens zal gaan leveren aan Oekraïne of vechten voor de NAVO. Met andere woorden, het is gewoon een groot onbeduidend PR gebeuren.

En nu we het over de NAVO hebben, laten we eens kijken wat deze criminele organisatie in z’n schild heeft gevoerd.

Aan dat front onderzoekt de Poolse Openbare Aanklager voor georganiseerde misdaad en corruptie de rol van de voormalige Duitse Bondskanselier Gerhard Schröder “in het voorbereiden van de invasie van Oekraïne”, volgens Poolse inlichtingenbronnen.

En voor iedereen die iemand kent die wil dat Oekraïne de oorlog “WINT” vraag hem of haar waarom de Verenigde Staten niet is gestopt met het kopen van uranium van Rusland sinds de oorlog begon.

https://www.newsweek.com/putin-selling-us-nearly-billion-dollars-nuclear-fuel-1799788

Volgens de Poolse inlichtingendienst “zijn er vele redenen waarom de elites van de wereld Oekraïne niet op willen geven. Niet alleen was het hun centrum van corruptie, geld witwassing, biowapen-laboratoria, mensenhandel enz., het lijkt ook een proefterrein te zijn voor Digitale ID, een cashloze samenleving die ze overal willen creëren. Is het zinnig voor een land dat in oorlog is om tijd en geld te investeren in zulke technologische projecten terwijl de bevolking lijdt en het land weer opgebouwd moet worden?”

Kolonel Douglas MacGregor voegt eraan toe: “We weten dat Larry Fink bij BlackRock en zijn vrienden allemaal dachten dat ze het helemaal zouden gaan maken, alles wat over was in Oekraïne opkopen en de regio en de bevolking voor altijd exploiteren. Dat gaat nu niet gebeuren.”

Dit is dezelfde Larry Fink die zegt “Gedrag zal moeten veranderen, gedrag moet afgedwongen worden en bij Blackrock doen we dat.”

“We zullen zien of hij nog steeds dezelfde arrogantie heeft wanneer de militaire alliantie de toegang forceert tot zijn penthouse kantoorsuite en hem wegvoert naar de Tribunalen”, is het commentaar van een CIA-bron.

Datzelfde geldt voor Klaus Schwab Rothschield met zijn “grote reset” die zegt “Wen maar vast aan geen privacy. Je moet je gedragen zoals wij zeggen dat je je moet gedragen, want anders…”

Klaus Rothschild en zijn familieleden worden geconfronteerd met arrestatie omdat ze op het punt staan Europa te verliezen.

De Poolse Premier Mateusz Morawiecki roept op tot het weer instellen van de doodstraf omdat het al heel snel tijd zal zijn voor onthulling dat er duizenden en nog eens duizenden pedofiele martelaars van kinderen zijn, zeggen Mossad bronnen.

https://humanevents.com/2023/05/10/polish-pm-calls-for-reinstating-death-penalty-after-killing-of-8-year-old-boy?utm_campaign=64483

In Frankrijk gaat de revolutie nog steeds door en drijft de “politie” tot wanhoop. Het Franse volk dringt op.  

De Fransen willen uit de EU. Ze scheuren de EU vlag aan stukken.

Als teken hoe impopulair Macron is, moest hij iets doen wat geen andere Franse president ooit heeft moeten doen en dat was het afgrendelen van het centrum van Duinkerken zodat hij een bezoek kon brengen vergezeld van 5 ministers en meer dan 1500 politieagenten.

Elke leider die zo bang is voor zijn volk is ten ondergang gedoemd.

“Ik zou geen stuiver willen geven voor nog een maand Macron, het zou me verbazen als hij er dan nog is”, zegt Kolonel MacGregor.

De Britten zullen een nieuwe leider vinden en ze zullen van de ene naar de andere regering gaan totdat de economie instort”, voegt hij eraan toe. “De werkelijke vraag is wat gebeurt er in Berlijn met Sholz die waarschijnlijk de meest oninteressante, fantasieloze en weinig indrukwekkende leider is die Duitsland heeft.

Hetzelfde kan gezegd worden van Justin Castrudeau in Canada. Verschillen van zijn avatars, en waarschijnlijk Castrudeau zelf, zijn al gedood en de laatste vertoont een slechte gelijkenis.

Nu hebben zijn Khazariaanse maffia handlangers de opstandige provincie Alberta aangevallen.

Hier is het laatste nieuws van de Canadese Geheime Inlichtingendienst over zijn acties:

“Justin Castro en zijn makkers zijn niet gesteld op Alberta omdat ze tegen hem opstaan omdat hij elektrische auto’s wil stimuleren. Wat betekent dat hij de olie- en gasindustrie moet vernietigen. Mensen in sommige gebieden werd verteld te evacueren. Toen ze later terugkwamen vonden ze hun huizen GEPLUNDERD en de enige mensen die de plaats bewaakten waren van de Royal Canadian Mounted Police.”

Castrudeau en zijn handlangers zullen opgejaagd en voor het gerecht gedaagd worden zodra de schoonmaak van de Verenigde Staten klaar is, daar kun je op rekenen.

Rusland helpt. Volgens President Vladimir Poetin van de Russische Federatie: Als hij berecht zou worden als een oorlogscrimineel, dan zouden alle Amerikaanse Presidenten die dozijnen oorlogen over de hele wereld hebben veroorzaakt zonder zelfs het recht daartoe te hebben, naast hem moeten staan. Dit zou spoedig kunnen gebeuren. We zien in de praktijk dat de Sovjet Unie weer is hersteld nu zeven van de negen CIS leiders [CIS is Gemenebest van Onafhankelijke Staten] Moskou bezochten voor de traditionele Dag van de Overwinning parade op het Rode Plein op 9 maart. Alleen Azerbeidzjan en Moldavië kwamen niet opdagen.

Rusland, in samenwerking met China en de witte hoeden van het Westen, heeft nu het grootste deel van de planeet bevrijd.

Thailand is het laatste land dat bevrijd moet worden. Thailands nieuwe premier is Ms. Paetongtarn Shinawatra, wiens vader Thakson en tante Yingluck werden afgezet in afzonderlijke militaire coups. Shinawatra is een lid van de witte hoeden planetaire bevrijdingsalliantie. Dit betekent dat het land niet langer onder controle staat van een heroïneverslaafde koning die in gijzeling werd gehouden door de KM in Europa.

Rusland en China vechten ook om het Midden-Oosten te bevrijden. Rusland zei woensdag dat in Moskou, in samenwerking met de ministers van defensie en veiligheidsdiensten van Iran, Syrië en Turkije, een wegenkaart ontworpen zal worden om banden tussen Syrië en Turkije te normaliseren https://insiderpaper.com/russia-offers-roadmap-to-mend-syria-turkey-ties/

Dit heeft geleid tot een serieus gevecht over Turkije. De Khazariaanse Maffia probeerde Turkije onder hun controle te houden door te proberen de verkiezingen van afgelopen zondag te stelen. Ze waren in staat om een beslissende ronde te forceren door hun toevlucht te zoeken tot dreigen met meer aardbevingswapens zoals deze video die ze vrijgaven toont, zeggen Mossad bronnen.

En kijk eens naar de twee foto’s hieronder van President Erdogan. Deze mensen zijn niet dezelfde man. De oren, de leeftijd en andere trekken zijn anders. Oeps!

Er was de afgelopen week ook een serieuze oorlog bij volmacht in Pakistan. Die begon toen dozijnen paramilitaire troepen voormalig Premier Imran Kahn in een zwarte SUV duwde, terwijl sommigen van zijn supporters werden terugdreven in een gerechtscomplex.  

Zijn supporters staken toen het gebouw van de Nationale Omroep in brand, zetten brandende fakkels voor de privévilla van Premier Shehbaz Sharif, bestormden de hoofdkantoren van de Verkiezingscommissie (waar de stemmen-stelende machines stonden), plunderden wapenwinkels en begonnen in principe een revolutie.

Dit leidde tot een serieuze verborgen machtsstrijd binnen het leger, wat Pakistans Hooggerechtshof dwong de arrestatie van de voormalige premier “illegaal” te verklaren en opdracht gaf hem onmiddellijk in vrijheid te stellen. Hij werd toen biometrisch getest om te bevestigen dat hij echt de oorspronkelijke Khan was.

Khan werd opgepakt omdat hij beloofde te onthullen dat Oekraïense nucleaire wapens via Pakistan werden verkocht aan China, Iran, Noord-Korea en staatloze acteurs. Ook zou hij gaan onthullen over KM heroïne operaties, kinderhandel en sekshandel die tientallen jaren hadden plaatsgevonden met militaire/politie/regeringsfunctionarissen/en ELITES…. https://www.theinteldrop.org/2023/05/11/iaea-disclosure-imran-khans-arrest-tied-secret-nuke-explosion-in-ukraine/

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=222330

Na zijn vrijlating zei Khan: “Het leger staat boven de wet; de ISI [militaire inlichtingendienst] staat boven de wet. En als je iemand boven de wet hebt, dan kom je terecht in de wet van de jungle. Ze kunnen mensen oppakken, opsluiten, laten verdwijnen. Ze proberen rechters te beïnvloeden; ze leggen de media beperkende maatregelen op. Er bestaat geen aansprakelijkheid voor het instituut. Het is niet democratisch.”

https://www.theguardian.com/world/2023/may/14/imran-khan-arrest-pakistan-military?CMP=share_btn_tw

Japanse diplomaten in Pakistan zien als achtergrond dat Pakistan op het punt van default staat en samen met de US CORPORATION failliet gaat.

Gezien al deze criminele acties van de door de KM gecontroleerde VS, is het begrijpelijk waarom Xi Jinping nog altijd niet per telefoon wil praten met de nep US president Joe Biden. Dit kwam nadat VS adviseur voor nationale veiligheid Jake Sullivan de eerste Biden functionaris in maanden was die een gesprek had met zijn Chinese collega. Onze bronnen vertellen ons dat hij probeerde militaire geheimen van de VS te verkopen aan de Chinezen in ruil voor het leveren van fondsen aan de US CORPORATION, maar dat dit werd afgewezen.

De Chinezen zijn zich volledig bewust dat de VS wordt geleid door hypocrieten met twee gezichten. In het laatste voorbeeld: “De VS Vicepresident [Kamala Harris] reisde naar Zambia: ze landde op een door China gebouwde luchthaven, ging verder op een door China gebouwde weg, en sprak op een ontmoetingsplaats die een geschenk van China aan Zambia was. En toch vertelde ze de Zambianen om niet samen te werken met China”, merkt Akenda Mmembe, directeur van Pan-Africanism Today op. 

Wat de Chinezen nu nog moeten uitzoeken is dat de VN ook niet is wat ze denken dat het is. In het laatste voorbeeld: De Wereld Gezondheidsorganisatie en de Verenigde Naties seksualiseren kleine kinderen op lagere scholen in de  hele wereld, met het doel om pedofilie te normaliseren. Intussen roepen gerechtelijke organisaties, mediakanalen en politieke partijen op tot het accepteren van pedofilie als een “normale seksuele oriëntatie”.

https://stopworldcontrol.com/children/?inf_contact_key=337769811e3209884399a413802ece3f7e470d92b8b75168d98a0b8cac0e9c09

In een ander teken van Westerse moraalverval blijkt dat circa een derde van de wetenschappelijke artikelen “verzonnen of geplagieerd is”, volgens een nieuwe paper.

https://www.semafor.com/article/05/10/2023/scientific-papers-fraudulent

Nu we het over verzonnen hebben, Ruslands voormalige hoofd van het Roscosmos ruimte-instituut, Dmitry Rogozin, zegt dat een officieel onderzoek onthulde dat er weinig bewijs was dat de Amerikanen naar de maan zijn geweest. Hij merkte op: “Sovjet kosmonauten die terugkeerden van een expeditie van meerdere dagen  konden amper op hun benen staan en ondergingen een langdurig herstel na zulke vluchten en de Amerikanen kropen koel en zelfverzekerd uit hun maanschepen.”

De Russen hebben ons ook deze link gestuurd naar een behoorlijk dramatische video van een anomalie die plaatsvond voor het Kremlin.

En daarmee besluiten we met de SSP/Blue Beam beelden voor deze week.

1. UFO vliegt over de weg in India.

2. Inter-dimensionaal plasma ruimtevaartuig met orbs. 

3. Transport van een project Blue Beam aards ruimtevaartuig.

4. Tallose UFO’s, gezien in het VK. 

5. SSP ruimtevaartuig boven Walmart USA.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “De Planetaire bevrijdingsalliantie boekt belangrijke overwinningen nu de Biden Horrorshow is overgenomen.”

  1. En waar is het Nederlandse Volk dan Nu, ze geloven nog steeds in de leugens van deze meer dan valse regeringen van de afgelopen 4 = vier kabinetten Rutte. Hoe kunnen wij in de vredesnaam een psychopaat de leiding hebben kunnen laten nemen in dit anders zo prachtige landje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *