Genoeg is genoeg, het is tijd om de smeerlappen te achtervolgen en voor het gerecht te brengen

8 mei 2023

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

En het lijkt erop dat dit nu eindelijk gebeurt. Natuurlijk hebben we allemaal dit verhaal eerder gehoord, maar er zijn deze keer veel tekens dat de langverwachte massa-arrestaties echt plaatsvinden. Verschillende bronnen zeggen dat de kroning van Koning Charles de trigger was waar mensen op wachtten. Wat je ook denkt van deze impopulaire koning, hij is het hoofd van de Anglo-Saksische gewapende strijdmachten en hij heeft beloofd een “grote campagne, militaire-stijl” te ontketenen. Zijn officiële inhuldiging was nodig voordat opdracht gegeven kon worden tot militaire actie tegen de cabal, bevestigen MI6-bronnen. 

Onnodig te zeggen dat als Charles blijkt een marionet van de Khazariaanse Maffia te zijn, hij gedood zal worden door zijn eigen lijfwachten, volgens deze bronnen. In wat een waarschuwing geweest kan zijn wandelde Magere Hein voorbij terwijl Charles gekroond werd tot de nieuwe Koning van het Verenigd Koninkrijk.

Tussen haakjes, volgens Burke’s Peerage is Koning Charles een rechtstreekse afstammeling van de Profeet Mohammed, de grondlegger van de Islam, zowel als van Vlad de Spietser (Vlad Dracula).

Maar wat er ook gebeurt ten opzichte van Koning Charles “We gaan een periode in waar heel wat mensen aan de top van heel wat regeringen, die zich beziggehouden hebben met beleid dat indruist tegen hun volk, zich veel zorgen gaan maken over overleving in hun ambt”, zegt Kolonel Douglas MacGregor.

“Hier in de Verenigde Staten verwacht ik niet veel verandering, niet voordat het financiële systeem instort en de economie keldert. Ik denk dat wij daar heel dicht bij zijn”, voegt hij eraan toe.

MacGregor – die dicht bij President Donald Trump staat – kwam niet verder dan Kolonel omdat hij te intelligent en niet omkoopbaar was om tot generaal gepromoveerd te worden. In het huidige decadente Pentagon systeem, betekent het gangbare gezegde “het is boven je salarisniveau” werkelijk “je hebt geen omkoopsom geaccepteerd, dus we kunnen het je niet vertellen”.

Hoe dan ook, de op handen zijnde financiële ineenstorting van de UNITED STATES OF AMERIKCA CORPORATION forceert duidelijk verandering in heel het systeem.

Het grootste teken dat er iets gebeurt, is dat de verrader Mark Milley ontslag heeft genomen als voorzitter van de Joint Chiefs of Staff en vervangen is door General Charles “CQ” Brown Jr., de huidige topofficier van de Luchtmacht.

https://www.stripes.com/branches/air_force/2023-05-05/brown-milley-joint-chiefs-10018844.html

“See Q” Brown werd in zijn huidige positie geplaatst door Opperbevelhebber Trump. Op dat moment zei Trump “Charles Q – dat vind ik leuk. Charles Q Brown, Jr.’s benoeming werd niet bij besluit vastgelegd! Dat vervult me een beetje met zorg. Ik heb dat nooit eerder gehoord.”

Nu heeft de Biden avatar bevel gekregen om Charles Q aan de leiding van alle V.S. strijdkrachten te zetten.

Hoewel nieuwsberichten zeggen dat dit in de zomer zal gebeuren, is er al iets begonnen.

Een CIA-bron zegt “Er gebeurde woensdagmiddag iets in Washington waarover ik niet kan praten.” Dat “iets” was volgens een Pentagon Generaal dat “talrijke stealth Blackhawks zijn geland op het Witte Huis. Denk aan bepaalde hoog-niveau politici die gearresteerd zijn.”

Andere bronnen, zowel Russische als Amerikaanse wilden alleen zeggen dat “ze berichten van arrestaties niet kunnen bevestigen noch ontkennen”. De ervaring heeft mij geleerd dat als er niets was gebeurd deze bronnen zouden zeggen “er is niets gebeurd” en niet “geen commentaar”.

De enorme toename in military vluchten is een ander teken dat een of andere grote militaire activiteit gaande is zowel in Amerika als in Europa.

Er zijn nog meer tekens dat iets de impasse in Washington DC eindelijk doorbreekt. Voorzitter van de House Oversight Committee, James Comer heeft de FBI tot 10 mei de tijd gegeven om documenten te produceren die verband houden met mensenhandel en andere misdaden door de nep president Joe Biden. “Je denkt dan aan potentiële geld witwassing… Hij was in wezen een niet geregistreerde buitenlandse agent voor China. Dat zijn ernstige misdaden, mogelijk gangsterpraktijken. De lijst gaat maar door”, zegt Comer.

Lezers van deze nieuwsbrief zijn volledig op de hoogte dat de originele Biden al lang verdwenen is maar achter zijn avatar aangaan zal de Rockefellers en andere hoog-niveau criminelen die zich achter zijn image verbergen uit hun schuilplaats jagen.

Er is ook beweging aan het pedofiele front. FBI Directeur Christopher Wray, Procureur-Generaal Merrick Garland en Inspecteur Generaal van het Ministerie van Justitie Michael E, Horowitz hebben dagvaardingen gekregen met betrekking tot hun “nalatigheid om serieus onderzoek te doen naar” Jeffrey Epstein en Ghislaine Maxwell en hun kring van pedofiele VIP’s.

https://www.thedailybeast.com/epstein-victim-maria-farmerdemands-fbi-investigate-its-failure-to-stop-him

Andere mensen die gedagvaard zijn over de pedofilie kring zijn medeoprichter van Google, Sergey Brin, voormalig Disney leider Michael Ovitz, voorzitter van Hyatt Hotels Thomas Pritzker, Mort Zuckerman, de miljardair onroerend goed investeerder, en JPMorgan’s CEO Jamie Dimon.

https://www.cnbc.com/2023/05/04/google-co-founder-larry-page-can-get-jeffrey-epstein-case-service.html

Het sleepnet sluit zich ook rond voormalig Secretaris van het Ministerie van Financiën Lawrence Summers, miljonair LinkedIn oprichter Reid Hoffman, voormalig Israëlisch president Ehud Barak, medeoprichter van Apollo Global Management Leon Black, Woody Allen en vele anderen.

https://www.foxnews.com/us/jeffrey-epstein-private-calendar-reveals-appointments-woody-allen-former-clinton-admin-official-ex-israeli-pm

Terwijl wij en vele anderen in de waarheidlievende media hebben gerapporteerd over al de criminelen die jarenlang naar Epsteins pedofiele eiland gingen, is het verschil deze keer dat de corporate mediaberichten het er ook over hebben. Dit is een teken dat actie tot feitelijke wetsuitvoering op handen is. 

Maar onderschat de KM nooit. Stephen Deckoff, oprichter van de privéfirma Black Diamond Capital Management heeft net de Epstein Eilanden gekocht voor $60 miljoen. “Deckoff is een Zionist en een Chabad lid” volgens Mossad-bronnen. Dit betekent dat er een goede kans is dat hij zal proberen bewijs van kindermarteling en mensenhandel te verbergen waarvan vele getuigen zeggen dat die geregeld plaatsvonden op het eiland.

Maar de ineenstorting van het financiële systeem maakt het waarschijnlijk dat de KM en hun façades al snel niet langer het geld zullen hebben om zich een weg te kopen uit de problemen.

Zelfs corporate nieuwskanalen beginnen te rapporteren dat de meeste Amerikaanse banken niet solvabel zijn. Bijvoorbeeld: The Telegraph, een groep bankexperts citerend, zegt dat bijna de helft van de 4800 banken in Amerika “zo goed als insolvabel” is.

“Laten we niet doen alsof het alleen over Silicon Valley Bank en First Republic gaat” zei professor Amit Seru, een bankexpert aan Stanford Universiteit tegen de krant “Een groot deel van het Amerikaanse banksysteem is in potentie insolvabel.”

Wat er gebeurt, is dat banken doen alsof ze solvabel zijn door gebruik te maken van een boekhoudtruc die gebruikelijk was in Japan nadat hun onroerend goed-bel was gebarsten. Dit betekent het in de boeken houden van dingen tegen hun aankoopprijs in plaats van de huidige marktprijs.

Bijvoorbeeld, als Charles Schwab hun bezittingen rapporteerde tegen marktprijzen, zou hun kapitaal $23 miljard zijn of wel de helft van de $56 miljard die ze in 2021 rapporteerden. Dus in theorie zouden ze slechts de helft kunnen uitlenen van wat ze in 2021 deden om hun kapitaal adequaatheidsratio [de verhouding van kapitaal ten opzicht van de risico’s] vast te houden.

https://mises.org/wire/charles-schwab-and-other-big-banks-may-be-secretly-insolvent

Vermeerder dat met het hele $23 biljoen grote banksysteem en je kunt zien dat een historische ineenstorting onvermijdelijk is.

Geen wonder dat depositeurs – in een versneld tempo – nog eens $360 miljard wegsluisden alleen al in de eerste drie weken van april, wat betekent dat de totale opname het $2 biljoen punt nadert. 

Aangezien de banken eigenaar zijn van de Federal Reserve Board – die op zijn beurt eigenaar is van de US CORPORATION – kun je de werkelijke reden zien waarom Secretaris van het Ministerie van Financiën, Janet Yellen zegt dat het geld van de federale regering al per 1 juni op zou kunnen zijn en ze in gebreke zou kunnen blijven haar schuldenverplichtingen na te komen.

Dit zou leiden tot het verlies van 8 miljoen banen en een 6 procent duik in GDP waarschuwt de President’s Council of Economic Advisers.

https://www.firstpost.com/world/white-house-predicts-economic-fallout-if-us-fails-to-make-debt-payments-12544922.html

Deze ineenstorting komt eraan omdat, zoals voormalig voorzitter van de Federal Reserve, Alan Greenspan onjuist zei in 2011: “De Verenigde Staten kunnen elke schuld die ze hebben terugbetalen, omdat we altijd geld kunnen drukken om dat te doen. Dus is er nul kans op default of het niet nakomen van betalingsverplichtingen.” 

Deze aanmatiging kwam voort uit de gedachte dat de US dollar waarde in en van zichzelf had, wat hij niet heeft, en dus dreigt nu default.

“Het niet nakomen van betalingsverplichtingen voor een nationale schuld zou de weg banen voor het weer instellen van solide, inwisselbaar, door goederen gedekt geld. Mensen zouden zich dan meer moeten concentreren op echte welvaart in plaats van valse financiële welvaart, op effectieve constructie in tegenstelling tot financiële en maatschappelijke constructie” zegt Doug Casey. 

“De boerenbedrijven, fabrieken, technologieën en de vakbekwaamheden van de arbeiders zullen nog altijd bestaan. Maar op een solide basis. En met enkele nieuwe eigenaars”, voegt hij eraan toe.

Texas leidt de weg. Op 2 mei nam een Texas House commissie een wetsvoorstel aan om 100% goud en zilver gedekte transactionele valuta te reserveren. Bekrachtiging van deze wet zou een optie creëren voor mensen om zaken te doen met solide geld, om het mogelijk te maken het monopolie op geld van de Federal Reserve te ondermijnen, en misschien om een levensvatbaar alternatief te creëren voor een digitale munt van de centrale bank (CBDC).   

https://schiffgold.com/key-gold-news/texas-committee-passes-bill-to-create-100-reserve-gold-and-silver-backed-transactional-currencies/

Het failliet gaan van deze criminelen zou ook de macht weggenemen bij niet-gekozen technocraten zoals Secretaris-Generaal van de VN, António Guterres. Hieronder kun je hem zien vertellen dat politici van het Wereld Economisch Forum impopulaire beslissingen moeten nemen om de publieke opinie te vormen. Met andere woorden, wees een tiran en werk tegen het volk totdat ze zich conformeren.

Kijk nu hoe WEF topadviseur Yuval Noah Harari suggereert dat de geïmplementeerde totalitaire beperkingen, als antwoord op de scamdemie, inclusief het stoppen van alle vluchten en het in lock down brengen van hele landen, mensen “ontvankelijker zullen maken voor radicale ideeën over hoe de klimaatverandering aangepakt moet worden.”

Dit is precies wat ze probeerden te doen met Covid 19 en wat nu als een boemerang naar ze terugkeert.

Kijk bijvoorbeeld even naar dit artikel over een grensverleggende class action rechtszaak [groepsvordering] met betrekking tot Covid-19 vaccinatieschade die is ingediend tegen de Australische regering en de toezichthouder op geneesmiddelen.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-12015497/Australian-government-hit-class-action-lawsuit-Covid-vaccines.html

Het bracht ons ertoe een web search op “Covid rechtszaak” te doen die terugkwam met meer dan 112 miljoen links. Een snelle scan liet zien dat een intense juridische strijd net was losgebarsten. Je kunt ervan verzekerd zijn dat dit zal leiden tot het faillissement van alle ziekenhuizen, farmaceutische bedrijven en andere betrokkenen in deze hele scamdemie.

Tribunalen voor oorlogsmisdaden zijn ook een zekerheid.

De eerste opvallende arrestatie heeft al plaatsgevonden volgens een CIA-bron. Rochelle Walensky, het hoofd van de CDC is gevangen genomen en zal terecht staat bij Neurenberg 2 voor misdaden tegen de mensheid en poging tot genocide.

Corporate nieuwberichten beweren ten onrechte dat haar verdwijning kwam doordat ze “ontslag nam”.

https://www.theguardian.com/us-news/2023/may/05/rochelle-walensky-resigns-cdc-chief

In Canada vroeg deskundig getuige Catherina Christensen retorisch aan een tribunaal:

“Hoe was Canada’s Premier in staat om de COVID-19 injecties verplicht te stellen als hij geen autoriteit of controle heeft over de Canadese strijdkrachten?”

Het blijkt dat Castrudeau vier generaals moest ontslaan vanwege “aanklachten van seksuele pesterij” voordat hij zijn gang kon gaan.

Plus dit op Twitter:

https://twitter.com/Inquiry_Canada/status/1653176711809232898

Castrudeau’s dagen zijn geteld, daar valt niet aan te twijfelen.

Zijn einde zal zijn weerslag vinden in veel andere landen die geregeerd worden door KM marionetten. Bijvoorbeeld: als je dacht dat een eind aan verslagen over onlusten in Frankrijk zou betekenen dat Emanuelle Macron de storm had doorstaan, kijk dan eens naar de video’s hieronder.

Met de US corporate regering op haar laatste benen, cirkelen internationale gieren al rond en wachten niet op haar dood.

In het Midden-Oosten bijvoorbeeld hebben de ministers van buitenlandse zaken van Saoedi Arabië, Jordanië, Egypte en Irak zich aangesloten bij hun Syrische collega’s in het eisen van herinvoering van de soevereiniteit van de Assad regering in heel Syrië, het versterken van Syrische regeringsinstituten en het beëindigen van operaties door gewapende groepen en militante organisaties op Syrisch grondgebied… wat betekent door de VS gesteunde gewapende Koerdische groepen, jihadisten, door Turkije gesteunde militanten in noord Syrië en Turkse en Amerikaanse strijdkrachten.

Dit gebeurt nu de Arabische liga zijn banden herstelt met Iran en Syrië terugbrengt in de kudde.

https://tass.com/world/1612775

Rusland helpt met het organiseren van gesprekken tussen de Turkse en Syrische Presidenten, Recep Tayyip Erdogan en Bashar Assad met de Iraanse minister van buitenlandse zaken.

https://tass.com/world/1614355

Elke poging om in Turkije een KM marionet te installeren is gedoemd te mislukken, waarschuwen bronnen van de Russische FSB en andere. Israël moet nu verzoeken om vrede als het wil overleven.

Intussen in Afrika werd de President van de Democratische Republiek Congo de laatste leider die zegt dat de NAVO Afrika moet verlaten. Aan het einde van zijn speech merkte hij ook nog op dat hij “alleen Rusland” de veiligheid van zijn land zou toevertrouwen.

De Russen hebben ook eindelijk uitgewerkt dat de VN een in het bezit van de Rockefellers zijnde private onderneming is en geen werkelijke wereldorganisatie. Ruslands permanente vertegenwoordiger voor de Verenigde Naties, Vasily Nebenzya zei; “We zijn getuige van een bepaalde degradatie van vertrouwen in de organisatie, die is opgezet om de interesses van alle lidstaten te vertegenwoordigen, om een voorbeeld van onpartijdigheid en integriteit te zijn en dat haar employees handelen in strikte navolging van Artikel 100 van het Handvest van de Verenigde Naties.”

Hij refereerde natuurlijk aan het wijdverbreide gebruik van dreigementen, omkoperij en andere methoden om het VN debat over Oekraïne te verdraaien.

Bijvoorbeeld: Waarom bespreekt de VN niet een missie die op 26 april in Oekraïne werd uitgevoerd waarbij 74 ondergrondse tunnels werden vernietigd, 678 kinderhandelaren werden gedood, 3876 mensenhandelaren werden gearresteerd en meer dan 10.000 gekooide kinderen werden gered, volgens Poolse inlichtingenbronnen.

Hoewel ze de Biden rol in mensenhandel niet noemt, zegt spreekbuis van het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken, Maria Zakharova: “Het Kiev regime heeft bevestigd dat de regering van VS President Joe Biden een sponsor van terrorisme is.” https://tass.com/russias-foreign-policy/1614723

En waarom praat de VN niet over rapporten van Poolse boeren die zeggen dat dieren dood gingen na het eten van voer met Oekraïens graan? Daarom verbieden sommige landen de import van Oekraïens meel terwijl in heel de EU winkels het meel verwijderen en verbranden. In Polen blokkeren boeren de wegen zodat bedrijven van onbekende oorsprong geen vergiftigde chemicaliën en niet geteste producten importeren, zeggen de Poolse bronnen.

Deze poging tot massavergiftiging lijkt een wanhopige reactie te zijn op het militair verslagen zijn. Aan dat front is de Oekraïense President Vladimir Zelensky “zelfs niet nodig voor het tekenen van een document of akte voor onvoorwaardelijke overgave”, volgens Dmitry Medvedev, die eraan toevoegt: “Er zijn geen andere opties meer over dan de fysieke eliminatie van Zelensky en zijn kliek.”

https://tass.com/politics/1613127

Het Westen en Rusland zullen uiteindelijk om de tafel gaan zitten om hun verschillen te bespreken, maar die dialoog zou niet gehouden moeten worden met President Vladimir Zelensky maar met degenen die hem gebruiken als stroman, zei Ruslands Minister van Buitenlandse Zaken, Sergey Lavrov van zijn kant.

Is dat misschien de reden waarom BlackRock plotseling vroeg om een meeting met de Avatar Zelensky?

https://www.ukrinform.net/rubric-economy/3705443-zelensky-discusses-investments-and-ukraines-restoration-with-blackrock-management.html

En nu we het over BlackRock hebben, wist je dat Blackrock hersenchips maakte? Natuurlijk, zouden ze…..

Lof voor: HarrisonHillSmith, Info Wars

Zie ook deze patenten. De een is voor “Interfaces voor met een spuit te injecteren elektronica en interfaces voor met een spuit geïnjecteerde elektronica.”

https://patents.google.com/patent/US20180328884A1

De ander is voor “Methode en apparaat voor het teweegbrengen van gewenste bewustzijnstoestanden.”

https://patents.google.com/patent/US5356368A/en GWEN Towers – US5356368A

Het is dus duidelijk dat iemand of de een of andere groep echt probeert ons te veranderen in op afstand bedienbare automaten. De vraag is wie? Velen beweren dat de uiteindelijke controle boven mensen als de Rockefellers uitgaat.

Dit brengt ons bij het onderwerp van potentiële buitenaardse inmenging in onze zaken. 

Aan dat front zegt de gedecoreerde Russische Generaal Nikolai T. Antoshkin dat meer geavanceerde beschavingen een oogje op planeet Aarde houden om ervoor te zorgen dat wij de planeet niet volledig vernietigen. Hij benadrukt ook dat UFO’s vaak gezien worden in de buurt van voorzieningen waar de situatie “onstabiel” is. Daartoe behoren ook voorzieningen voor nucleaire en chemische wapens.

https://www.thepulse.one/p/decorated-russian-general-says-more?utm_source=direct&utm_campaign=post&utm_medium=web

Dit brengt ons bij een werkelijk bizar gebeuren in het Kremlin vorige week.

Eerst hadden GPS storingen invloed op alle diensten en apparaten in het algemeen, van navigatie apps tot fitness trackers in Moskou om redenen die de Russische regering niet kon verklaren. https://tass.com/economy/1613715

Daarna stuurde een FSB-bron – die we al jaren kennen en die nooit heeft gesproken over UFO’s of buitenaardsen – ons de volgende foto van een reusachtig driehoekig object dat boven het Kremlin verscheen.

Wij zeiden tegen hem dat we dachten dat het een hologram was maar onze bronnen van de geheime ruimtemacht verzekeren ons dat het dat niet was.

En met die x-file-achtige gebeurtenis, besluiten we met de laatste beelden van het project Bluebeam.

1. Echte UFO of niet, beslis zelf 

2. UFO boven Seattle, Washington USA 03-03-23

3. UFO’s boven Atlanta, USA 4 juni 2012

4. Ebani worm, een intelligente levensvorm

5. Muurschilderingen uit de Oudheid.

Misschien zal het faillissement van de US CORPORATION dit alles duidelijk maken. We zullen het zien.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

1 reactie op “Genoeg is genoeg, het is tijd om de smeerlappen te achtervolgen en voor het gerecht te brengen

  1. wat een goede uiteenzetting wederom Benjamin! Dank.
    zelf denk ik dat Charles verkracht is is door die ouwe Rotte en daarna koekoek de hoek om gebracht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *