Benjamin Fulford: “Ratten verlaten het Biden schip nu financiële ineenstorting van de US sneller gaat.”

1 mei 2023

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Voordat we beginnen willen we onze lezers waarschuwen over een piratensite op Telegram die ons materiaal steelt. Ze beweren mij te zijn om valse crypto-valuta te verkopen. We waarderen dat Telegram een bron van vrijheid van informatie is geweest in dit tijdperk van zware internetcensuur. Maar er is een verschil tussen vrijheid van de pers en identiteitsdiefstal en -vervalsing. Dit is niet beperkt tot mij maar is wijdverbreid. Daarom waarschuwen we Pavel en Nikolai Durov, de mensen achter Telegram, om ONMIDDELLIJK DAARMEE TE STOPPEN. Dit is de enige waarschuwing die jullie zullen krijgen. De volgende keer zullen het speciale troepen zijn die midden in de nacht je deur openbreken.

Oké met dat uit de weg geruimd, laten we kijken naar wat er gebeurt in de wereld. Het grootste gebeuren daar blijft de voortgaande ineenstorting van de nep Joe Biden regering. Dit heeft het punt bereikt waarop Hillary Clinton Rockefeller gedwongen werd een waarschuwing te schrijven in het KM propagandablad, de New York Times, dat een ineenstorting van een financieel systeem op handen was. Weet je nog dat toen Killary haar vriend George Soros introduceerde, hij vertelde dat hij graag betrokken wilde zijn bij de VS verkiezingen?  Het Internet weet het zeker niet.

Waarom?

Omdat het voor het grootste deel werd verwijderd van het Internet. Hier is een kopie van het dossier dat jaren geleden werd gearchiveerd. 

Dit is geen ineenstorting van een financieel systeem, het is het eind van de Babylonische schuldenslavernij.

Het zichtbaarste teken hiervan was het feitelijke faillissement van First Republic Bank. Ze werden afgelopen weekeind onder controle gebracht van de FDIC nadat depositeurs alleen al in de maand maart $100 miljard of meer dan 60% van de stortingen opgenomen hadden. Dit maakt deel uit van een algemeen protest van het Amerikaanse volk tegen hun criminele en frauduleuze banksysteem dat de afgelopen maand genoeg geld uit het systeem heeft gehaald (tenminste $1.5 biljoen) om alle banken en niet alleen First Republic failliet te laten gaan. De FDIC heeft zijn krijgskas al opgebruikt, dus elke aankondiging van “bailouts” of aankopen door banken als JP Morgan zullen leugens en bedriegerij zijn.

De in het bezit van Rockefeller zijnde UNITED STATES OF AMERICA CORPORATION heeft de belastingteruggaven van de mensen gestolen en zo zichzelf voldoende geld gegeven om het tot aan juli vol te houden, maar de ratten verlaten het zinkende schip. De aankondiging van Susan Rice dat ze het nep regime verlaat betekent dat de communistische groep rond Barack Obama zich heeft afgesplitst van de Rockefellers. In totaal is nu meer dan 47% van Bidens “A Team” afgetreden. 

Dit is waarom ze er tussenuit knijpen:

Het onderzoek naar de misdaden van de Biden familie heeft nu onthult dat tenminste 9 familieleden betrokken waren bij de geld-witwassystemen van de familie. Ze zijn de definitie van een misdaadfamilie.

Dit gaat niet alleen over steekpenningen voor invloed, dit gaat over handel in kinderen met het doel om ze te verkopen in de seksslavernij waar ze gemarteld worden.

https://www.foxnews.com/politics/whistleblower-tell-house-us-govt-middleman-multi-billion-dollar-migrant-child-trafficking-op

Er vindt ook een opstand plaats binnen de corporate propaganda media. Het ontslag van Tucker Carlson door Rupert Murdoch is een goed voorbeeld. In het verleden betekende het ontslaan van mensen uit de corporate media en op een zwarte lijst geplaatst worden voor de meeste corporate mediaslaven armoede en het einde van hun carrière. Carlson zinspeelde hierop met deze opmerkingen die hij maakte nadat hij was ontslagen:

“Als je me verteld had… het Ministerie van Justitie [fatsoenlijke Amerikanen] zou aanklagen voor het bekritiseren van de… de Biden regering… en hen zou beschuldigen van ernstige misdrijven waarvoor ze 10 jaar in de gevangenis zouden kunnen komen, als je me had verteld dat dit hier zou kunnen gebeuren, zou ik je uitgelachen hebben. En jullie… jullie zien mensen die jullie kennen landverraders worden… dingen zeggen die ze zelf niet geloven omdat ze hun baan willen behouden.”

Angst voor het verliezen van je baan is waarom corporate mediahoeren allemaal meegegaan zijn met doorzichtige leugens. Nu echter, dankzij de NSA en het internet, kunnen oprechte journalisten geld verdienen en de waarheid naar buiten brengen zonder de corporate media. Dit is wat er gebeurde met Carlson die plotseling een veel groter publiek kreeg dan hij ooit had gehad bij Murdoch. Daarom werd Fox gedwongen om te zeggen dat Tucker Carlson nog altijd voor hen werkt. Het is echter zonneklaar dat ze proberen hem zover te krijgen dat hij een enorme omkoopsom accepteert om een “niet-onthullingsovereenkomst” te tekenen.

Maar zelfs als Tucker de omkoopsom aanneemt en bezwijkt voor de dreigementen die tegen hem gemaakt worden, is het te laat. Kijk eens naar de video hieronder van de top van de New York Times, de Washington Post en andere nieuwskanalen voor corporate propaganda die hun toevlucht nemen tot vervolging om het beantwoorden van een legitieme en belangrijke vraag te vermijden. Dit is wat het eind van het regime lijkt te zijn.

De rest van de wereld behandelt de nep Biden en zijn groep ook als paria’s. Het heeft het punt bereikt waarop de US Corporation de Presidenten van Mexico en Turkije moest vermoorden, twee voormalige nauwe bondgenoten, in een poging om de controle te behouden. Zowel President Recep Erdogan van Turkije als Lopeza Obrador van Mexico verdwenen vorige week uit het openbare zicht.

Onze bronnen in de CIA zeggen dat ze werden vermoord met energiewapens. Maar de situatie heeft het punt bereikt waarop afkeer tegen het US regime zo wijdverbreid is dat het vermoorden van een top leider en hem vervangen door een slaaf niet meer werkt. Zowel Erdogan als Obrador verschenen weer, zagen er jonger uit. Maar, als deze vervangers US propaganda gaan voorlezen, zullen ze onmiddellijk worden verwijderd, waarschuwen Turkse en Mexicaanse bronnen.

De Turkse minister van Binnenlandse Zaken Süleyman Soylu sprak namens velen toen hij zei: het “Amerikaanse imperium” verliest zijn reputatie. “Europeanen zijn Washingtons sluipmoordenaars in Afrika. Daarom haten de Afrikanen hen. Uiteindelijk is het de hele wereld die Amerika haat.”

https://www.voltairenet.org/article219222.html

Mexicaanse kartelbronnen zeggen dat het fentanyl [sterk werkende pijnstiller] excuus dat de Amerikanen gebruikten om hun president te vermoorden onjuist is want fentanyl komt uit China en alles wat Amerikanen moeten doen om doden te voorkomen is het legaliseren en reguleren ervan. Ze beloven Obrador te wreken door zich te richten op de mensen achter “Biden”. Dit is een reële dreiging omdat “20 miljoen of meer Mexicanen in de V.S. wonen, grotendeels in het Zuidwesten. Geloof het of niet, velen van hen praten over een Reconquista.” 

Zoals de zaken er nu voorstaan is 85% van de wereldbevolking en de naties in opstand gekomen tegen de “op regels gebaseerde wereldorde” van Rockefeller. Zoals we hebben gezegd in vorige verslagen, is zelfs Europa al feitelijk in opstand gekomen.

Het ziet er nu naar uit dat Korea, Japan en Taiwan de laatste trouwe Rockefeller slavenstaten zijn. Dit staat op het punt te veranderen. Vorige week had een vertegenwoordiger van de White Dragon Society een ontmoeting met een vertegenwoordiger van Noord-Korea en de Japanse verzetsbeweging om over de toekomst van de regio te praten.

De Noord-Koreanen verklaarden dat het Japanse leger op het punt stond een enorme opstand tegen het slavenregiem van Premier Fumio Kishida uit te voeren.

Japan zou de lessen van het verleden moeten leren, van haar “buitensporige en wrede economische onderdrukking” door de V.S. in de laat tachtiger jaren, zei de Chinese ambassadeur voor Japan vorige week tegen de Japanse pers. Hij praatte tegen degenen die dat al wisten. Er bestaat een eensgezindheid onder het Japanse leger en het intellectuele leiderschap dat de vaccin-pushende Kishida en zijn hele regering verwijderd moeten worden, verklaarde de bron.

https://www.scmp.com/news/china/diplomacy/article/3218864/chinese-envoy-warns-japan-taiwan-red-line-links-japanese-mans-detention-spying?module=lead_hero_story&pgtype=homepage

De Noord-Koreanen zeiden ook dat ze nu meer dan 100 nucleaire wapens hadden, variërend van “klein tot heel groot”. Ze zeiden dat ze hun bevolking in ondergrondse schuilplaatsen zouden brengen of ze zouden verspreiden over het platteland. En dan zouden ze deze wapens richten op New York, Silicon Valley en Geneve om een hereniging van het Koreaanse Schiereiland af te dwingen. De WDS zei dat ze het zouden winnen omdat het Amerikaanse leger niet bereid zou zijn om New York en Groter Los Angeles te ruilen voor Pyongyang. Dit is absoluut waar, want de V.S. kan haar bevolking niet in ondergrondse schuilplaatsen brengen.

Maar de WDS vroeg de Noord-Koreanen om een paar maanden te wachten tot de ineenstorting van de US Corporation omdat de situatie dan vreedzaam opgelost zou kunnen worden. Dit zou ook regimeverandering in Japan en een vreedzame hereniging van Taiwan met China omvatten.

Deze spanning in Oost Azië was in het openbaar te zien door opmerkingen die de gemaskerde nep Biden maakte over Noord-Korea. (Let op het nep presidentiële zegel op de voorgrond van het podium.) 

https://twitter.com/disclosetv/status/1651288509171261440/mediaViewer?currentTweet=1651288509171261440&currentTweetUser=disclosetv

De feitelijke Noord-Koreaanse leider Kim Yo-jong deed deze Noord-Koreaanse “eind van het regime” opmerking van de nep Biden af als “een onzinnige opmerking van iemand die in zijn dementie totaal niet capabel is om de verantwoordelijkheid te nemen voor veiligheid en de toekomst van de V.S., een oude man zonder toekomst, aangezien het te veel voor hem is om de resterende twee jaar van zijn ambtstermijn uit te dienen.”

https://tass.com/world/1611447

Naast de financiële ineenstorting, sluit ook een gerechtelijk vangnet “Biden” en zijn hele Kazariaanse maffia leiding in.

Zoals Aartsbisschop Carlo Vigano in een brief aan President Donald Trump schreef:

De al lopende onderzoeken zullen de ware verantwoordelijkheid onthullen van degenen die de COVID noodsituatie hebben geleid, niet alleen op het gebied van gezondheidszorg maar ook van de politiek, de economie en de media. Wij zullen waarschijnlijk ontdekken dat in deze kolossale operatie van sociale constructie, er mensen zijn die over het lot van de mensheid hebben beslist, zich het recht hebben aangematigd om te handelen tegen de wil van burgers en hun vertegenwoordigers in de regeringen van naties.

En in de V.S. zetten de Brunson broers hun gerechtelijke aanval op het corrupte Hooggerechtshof voort door aanklachten in te dienen tegen drie van hun rechters. Dit heeft ze gedwongen om advocaten in te huren die argumenteren “dat ze te belangrijk zijn om vervolgd te worden, dat ze immuun zouden zijn voor zulke dingen en dat (in zoveel woorden) ze boven de Wet staan”. Deze molens van gerechtigheid malen langzaam maar ze malen tot stof. Deze rechters zullen al snel naar de gevangenis gaan.

Gerechtigheid zal komen niet alleen voor de V.S. maar ook voor Australië, Canada en het V.K.

Zoals Malcolm Roberts, Australisch Senator, zei:

“We weten, en we wisten dat het allemaal bullshit was en dat we te pakken genomen waren. Maar we zullen jullie opjagen en arresteren en jullie ervoor verantwoordelijk houden. We zullen jullie wereldagenda onthullen.” 

Het is praktisch hetzelfde verhaal als met Castrudeau in Canada. Vele onderzoeken trekken zich samen om deze criminele verrader. De mensen van Taiwan hebben er bijvoorbeeld op gewezen dat Castrudeau werd betaald door China voor toegang en wie weet wat nog meer. De video hieronder vertelt het verhaal. Vergeet niet om de ondertiteling te lezen.

https://www.infosys.com/industries/financial-services/insights/world-economic-forum-2022.html/

Castrudeau is ook herhaaldelijk uitgelaten vrolijk gezien met Alexander Soros. Kijk ook naar de foto van Soros’ vriendje.

https://twitter.com/TheInsiderPaper/status/1652194427463688192

Aangezien deze informatie werd toegestuurd door de Canadese Security Intelligence Service, weet je dat het slechts een kwestie van tijd is voordat het Canadese leger actie onderneemt.

In een wanhopige strijd om de controle te behouden, heeft de Castrudeau regering (aan de macht geholpen door Soros verkiezingsfraude) een overheidswet internetcensuur aangenomen maar dat zal hun zaak niet helpen zoals dit nieuwsbericht laat zien:

Het hoofd van de BBC heeft ontslag genomen vanwege zijn onvermogen om een vermeende financiële gunst te onthullen die hij twee jaar geleden deed voor toenmalig Premier Boris Johnson – de man die hem aanstelde.

https://www.npr.org/2023/04/28/1172695622/bbc-chair-quits-over-links-to-loans-for-boris-johnson-the-man-who-appointed-him

In het V.K. sluiten meerdere diepgaande corruptieonderzoeken Premier Rishi Sunak in. Het blijkt dat hij miljoenen belastingbetalersgeld heeft besteed aan het V.K. nationale ‘Emergency’ Alarmsysteem, dat is aanbesteed aan Fujitsu die het onder-aanbesteedde aan INFOsys (opgezet door Rishi Sunaks schoonvader N.R. Narayana Murthy, en momenteel geleid door Sunaks vrouw die miljonair is). 

We dachten dat het hebben van een Premier van Indiase afkomst een goede zet zou zijn voor het V.K. in geopolitieke termen, maar een corrupte WEF slaaf is niet goed.

Natuurlijk blijft de rest van de wereld niet passief wachten totdat de Engelsen orde op zaken stellen.

Een beweging tegen de US dollar – hun hoofdbron van macht – krijgt vaart. Aangezien China nu de daadwerkelijke controle heeft over de US dollar buiten de Verenigde Staten, leidt India deze beweging.

Azië’s rijkste bankier en president van Kotak Mahindra Bank, Uday Kotak zegt dat de US dollar de “grootste financiële terrorist in de wereld is”, waaraan hij later toevoegt “Wat ik bedoelde was dat een reserve valuta disproportionele macht heeft.”

https://tass.com/economy/1611661

Meer dan 18 landen handelen nu rechtstreeks met India in roepia. Nu hebben Argentinië en Indonesië zich ook aangesloten bij deze beweging, weg van de Chinese/US dollar.    

https://www.businesstoday.com.my/2023/04/24/indonesia-follows-suit-in-bricss-dedollarization-move/

De KM probeert nu wanhopig de US dollar en de Euro te vervangen door een “digitale Euro” die ze aan de man hopen te brengen “voor midden juni [d.i. voordat de US Corporation failliet gaat]”. Dit is een tot mislukking gedoemde laatste wanhopige poging om het Babylonische financiële systeem van schuldenslavernij te redden.

https://www.ecb.europa.eu/press/key/date/2023/html/ecb.sp230424_1~f44c7ac164.en.html

Zoals analist John Rubino zegt: “Het huidige wereldwijde financiële systeem is een Ponzifraude systeem en de nieuwe geldkraan werd afgesloten. Dat brengt spanning met zich mee. Je kunt een Ponzifraude niet geleidelijk verminderen.”

https://rubino.substack.com/p/you-cant-taper-a-ponzi-scheme

De ineenstorting van de Ponzifraude zal leiden tot het instorten van alle instituten van de matrix inclusief de NAVO, de WHO en het Internationaal Strafhof.

President Ramaphosa van Zuid-Afrika sluit zich aan bij veel andere landen door te verklaren dat zijn land uit het ICC [Internationaal Strafhof] zal stappen nadat ze een arrestatiebevel voor President Vladimir Poetin hebben uitgevaardigd.

https://todaynewsafrica.com/south-african-president-ramaphosa-declares-ruling-partys-decision-to-exit-icc-after-putins-arrest-warrant/

De WHO stevent ook af op de hel en daarna de vergetelheid.

Dr. Tess Lawrie zegt dat de WHO 500 vaccinaties wil introduceren tot het jaar 2030. Als de WHO zijn doel bereikt, zal eenieder van ons, vanaf de geboorte tot aan de dood, 500 vaccinaties krijgen in ons leven. “We zouden de WHO, de Wereld Vaccinatie Organisatie moeten noemen.”

https://www.cnbc.com/2023/04/20/moderna-and-ibm-to-use-ai-quantum-computing-on-mrna-vaccines.html

Dit is een van de vele redenen waarom Bill Gates, Anthony Fauci, Tedros Ghebreyesus, Alex Azar, Ralph Baric, Peter Daszak, Drosten, Albert Bourla, Stéphane Bancel, Klaus Schwab, de Rockefellers, de Rothschilds en het DOD [Ministerie van Defensie] worden beschuldigd van oorlogsmisdaden verbonden aan het injecteren van biologische wapens.

Het laatste bewijs van hun misdaden komt van de heilige strijders in Sudan. Zij namen daar een bio-lab in beslag dat gevaarlijke virussen bevatte die waren gefinancierd door Fauci, Bill Gates, het DOD [Ministerie van Defensie] en het CDC [Centra voor Ziektebestrijding en –Preventie].

Zoals deze documenten laten zien werden deze biowapens gefinancierd door een Hunter Biden bedrijf, dat bekend staat als “Metiabiota” met 10% naar de grote jongen.”

“Dit is wat ze zo hysterisch maakt, al hun smerige geheimen zijn aan het licht gekomen”, is het commentaar van een CIA-bron. 

We vermelden ook dat de heilige strijders in Sudan de in het bezit en onder controle van Rothschild zijnde Centrale Bank van Sudan hebben gesloten en zo een belangrijke kanaal voor mensenhandel hebben afgesloten. 

https://www.easternherald.com/2023/04/30/video-a-fire-devoured-a-branch-of-the-central-bank-of-sudan/

De Rothschilds proberen hier uit te komen door China te vleien. Daarom sprak Xi Jinping woensdag met hun agent Vladimir Zelensky. “Wij bespraken een grote verscheidenheid aan actuele kwesties van bilaterale relaties. Speciale aandacht werd besteed aan de manieren voor mogelijke samenwerking om een rechtvaardige en duurzame vrede voor Oekraïne tot stand te brengen”, zei Zelensky in een verklaring.

Wat onze bronnen zeggen is dat een beslissing werd genomen om de genocide, vermomd als de Oekraïense oorlog, af te bouwen en in plaats daarvan een “Oekraïne wederopbouw” orgie te beginnen.

Dat kan de reden zijn waarom de bevoorrading van de Russische Wagner groep is afgesneden, zoals dit nieuwsbericht laat doorschemeren:

Toen gevraagd werd of het leger misschien geen wapens aan de Wagner groep wilde leveren uit angst dat de huurlingengroep “het Kremlin zou bestormen” en de macht grijpen, gaf Yevgeny Prigozhin, de oprichten van de Wagner Groep toe dat het idee “interessant” is, maar dat hij niet gefocust was op het uitvoeren van een coup. 

https://www.thedailybeast.com/stop-deceiving-the-population-russias-mercenary-boss-yevgeny-prigozhin-threatens-full-blown-mutiny

Als de Russen geen coup uitvoeren, zouden de Polen dat kunnen doen. Zoals Poolse inlichtingenbronnen verklaren “De Minister van Landbouw beloont grote buitenlandse bedrijven met een groot inkomen, maar ze kopen van boeren onder hun productiekosten. De regering probeert bewust om stadsbewoners op te zetten tegen het platteland.” Ze voegden eraan toe dat de nieuwste Poolse grap (als in een grap die verteld wordt door Poolse mensen) is “Ze zeggen dat in Polen de inflatie 17% en de prijzen 253,57% hoger zijn.” 

Hoe dan ook, dit alles staat op het punt te veranderen omdat, zoals Sergey Lavrov, de Russische Minister van Buitenlandse Zaken, de V.N. Veiligheidsraad vertelde: “Niemand heeft de Westerse minderheid toestemming gegeven om voor de hele mensheid te spreken.”

Een teken van wat mogelijk zal zijn wanneer deze minderheid eenmaal is verwijderd, is dat wetenschappers een manier hebben uitgewerkt om de menselijke levensduur met 82% te verlengen. De wetenschappers achter deze ontdekking zeggen dat “ethiek” het belangrijkste obstakel is om deze ontdekking beschikbaar te stellen voor de gewone mens.

https://www.sciencedaily.com/releases/2023/04/230427173454.htm

Met “ethiek” refereerde hij aan deze niet-geïdentificeerde poortwachters die elke en alle wetenschap die het mensen mogelijk maakt zich genetische te verbeteren, onderdrukt hebben.

Dit zijn, tussen haakjes, dezelfde mensen die proberen ons rustig te houden door een nep ruimte-onderzoekprogramma te creëren zoals deze nieuwste onthulling van NASA nepshows.

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=221361

En met dat zullen we zoals gewoonlijk eindigen met de laatste beelden van de Bluebeam mensen.

We start with a video of alien-looking statues and carvings from the Mayan civilization.

We beginnen met een video van buitenaards lijkende standbeelden en beeldhouwwerken van de Maya beschaving. 

Then we have;

1. Een witte Orb, Washington State, USA 

2. Meerdere flitslichten aan een UFO

3. UFO Orb

4. Meerkleurig interdimensionaal energie ruimtevaartuig boven Nurindhoo, Queensland Australia, 22 december 2022

5. Meerdere lichtenergie drones boven Colorado, USA 5 april 2023

6. Gezien boven heel Hawaii


En daarmee stralen we weg tot volgende week. 

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *