Benjamin Fulford: “Nu de Oekraïense oorlog eindigt, begint vuurwerk voor Azië.”

17 april 2023

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De Oekraïense oorlog is nu afgelopen en Oekraïne zal ophouden te bestaan. De volgende doelen zijn Zuid-Korea, Taiwan en Japan, zeggen bronnen van geheime Aziatische en Westerse genootschappen. De val van het nep Joe Biden-regime en zijn controleurs nadert nu ook, zeggen ze.

De oorlog in Oekraïne eindigde met de militaire nederlaag van de Nazi strijdkrachten en de vernietiging van het Oekraïense leger. Daarom maakte Yevgeny Prigozhin, leider van de Wagner Groep, bekend: “Onze taak is volbracht” en “Rusland heeft de resultaten bereikt die het had gepland.”

https://t.me/concordgroup_official/754?fbclid=IwAR33YlWj4oJfTY8U0lVr6yPwzILALFRW2mETe0HgKLrXaWnCNlrTKZDy7P4

Onafhankelijke Amerikaanse analisten zoals Kolonel Douglas McGregor zijn het daarmee eens. Hij beschrijft de oorlog als een afslachting, met 250.000 Oekraïense soldaten dood en 300.000 ernstig gewond.

https://www.youtube.com/

Het bezoek van de Franse President Emmanuelle Macron aan China was dan ook bedoeld om overgave te onderhandelen ten behoeve van zijn Rothschild meesters, zeggen bronnen van MI6 en andere.

Openbare verklaringen door verschillende leiders bevestigen het einde van de oorlog. Bijvoorbeeld: De Hongaarse Premier Viktor Orban – die de V.S. beschrijft als “een belangrijkste tegenstander”- zegt dat “Oekraïne in financiële termen een niet-bestaand land is” aangezien het zichzelf niet kan financieren

https://tass.com/world/1604249

https://www.nbcnews.com/politics/national-security/hungary-prime-minister-calls-us-adversary-leaked-documents-rcna79367

Aangezien Frankrijk, als deel van de overgave-overeenkomst, alle verdere EU fondsen voor Oekraïne  blokkeert, is het spel voorbij. Poolse nieuwsberichten bevestigen deze stopzetting.

https://news.yahoo.com/polish-media-claims-france-blocking-082607662.html

MI6, die Oekraïne beschrijft als een “mislukte CIA landverovering” zegt: “Frankrijk zal Duitsland ofwel (voor de Russen) de Europese Unie aanpakken om Oekraïne op te heffen, dus beschouwen we de Russisch-Oekraïense Grote Brand als geëindigd.”

“De Duitse Bondsrepubliek, de sterkste economie van de EU, wil niet dat hun wapens worden gebruikt tegen Rusland”, zegt een Poolse inlichtingenbron. Het westerse deel van Oekraïne zal in oktober een deel worden van de Republiek Polen, voegen ze er aan toe. Ter aanvulling zeggen ze “de NAVO zal binnen een jaar, maximaal 2 jaar, uiteenvallen omdat Duitsland en Frankrijk het eens zijn over een nieuwe veiligheidsstructuur die ook Rusland omvat. MI6 is het eens met deze voorspelling.

Voor het geval je het niet wist: De val van de NAVO is de val is van het Vierde Nazi Rijk. Het is een feit dat NAZI officieren de leiding hebben gehad van de NAVO:

Adolf Heusinger, Hitler’s Stafchef, ging verder om Voorzitter te worden van het NAVO Militaire Comité van 1961-1964.

Hans Speidel, NAVO Commandant van Centraal Europa (CCE) 1957-1963

Johann Steinhof, Voorzitter van het NAVO Militaire Comité, 1971-1974

Johann von Kleimansegg – NAVO CCE, 1967-1968

Ernst Ferber – NAVO CCE, 1973-1975

Carl Schnel – NAVO CCE, 1975-1977.

Franz Josef Schulze – NAVO CCE, 1977-1979.

Ferdinand von Senger und Etterlin – NAVO CCE, 1979-1983.

MI6 zegt dat alles wat nu nodig is “is het einde van de DVD (Nazi Gestapo)  en hun opperheren, de Khazariaanse Maffia.

Dit betekent dat de arrestatie van Klaus Schwab, Bill Gates, de Nederlandse Royals, Eliot Abrams, Victoria Nuland enz. alles is wat nodig is om een eind te maken aan de rotzooi waar we doorheen gegaan zijn; daar zijn verschillende bronnen van de Witte Hoeden het over eens. 

Ze hebben duidelijk verloren als de bizarre, onsamenhangende uitspraken van hun marionet Joe Biden iets zijn om op af te gaan. Tijdens een bezoek aan Ierland vorige week, raakte de nep Biden “in de war over waar zijn kantoor was… snauwde naar zijn zoon Hunter… beledigde de Britten… vertelde het Ierse Parlement een aantal verhalen die niet gebeurd konden zijn… kon een eenvoudige vraag van een kind niet beantwoorden en zei bij het afscheid nemen “we zijn allemaal ten ondergang gedoemd door klimaatverandering, maar we kunnen de wereld overwinnen.”

https://redstate.com/nick-arama/2023/04/15/biden-returns-from-vacation-overseas-leaves-on-another-vacation-and-insults-his-interior-sec-n731980

Wat er achter de schermen gebeurde was dat Bidens Rockefeller controleurs er niet in slaagden om G.B. te chanteren tot het financieren van hun failliete UNITED STATES CORPORATION.

Deze missie werd geleid door Liz Rosenberg en Brian Nelson, door de Franse journalist Thierry Meyssan beschreven als “specialisten in unilaterale dwangmaatregelen” [2], “naar Europa gestuurd met de opdracht om de Bondgenoten te dwingen tot gehoorzaamheid”.

https://www.voltairenet.org/article219130.html

Naast verschillende pogingen om Koning Charles te chanteren, brachten ze Mossad films van de Canadese Premier Justin Castrudeau en de Britse Premier Rishi Sunak die homoseksuele seks hebben met President Emmanuelle Macron van Frankrijk. Dit is typerend voor de KM controle waar niemand in een machtspositie wordt toegestaan tenzij ze iets hebben waarmee ze gechanteerd kunnen worden.

MI6 reageerde op deze poging door al deze leiders “onder chantage bescherming” te plaatsen. Met andere woorden, ze uit de kast te laten komen zodat ze niet langer gechanteerd kunnen worden. 

Dit betekent dat Canada, Frankrijk en G.B. niet langer onder KM controle staan en hun leiders meewerken met de witte hoeden.

Natuurlijk zullen de misdaden van deze leiders niet onder het vloerkleed geveegd worden. Dit geldt in het bijzonder voor degenen die enorme omkoopsommen hebben geaccepteerd om hun bevolking te vaccineren met giftige stoffen.

De voortdurende openbare protesten maken duidelijk dat noch Macron noch Castrudeau nog veel langer door hun volk getolereerd zullen worden.

Het belangrijkste voor nu is echter dat de KM zowel Frankrijk, GB en Canada heeft verloren.

Een van de tekenen van deze verandering is dat Sunak ingaat tegen de hele KM transgender-propaganda door te verklaren “100% van vrouwen hebben geen penis”.

In Israël staat de massamoordenaar Benyamin Netanyahu onder huisarrest. Ook hebben we nu niemand minder dan de stiefzuster van de beroemde holocaust martelaar Anne Frank die naar buiten komt en zegt dat foto’s en video’s van de holocaust gefingeerd waren, zelfs al tijdens de tweede wereldoorlog. Dit betekent dat regeringen al lange tijd bedrog plegen.

Dit alles betekent dat de KM de controle over de Joden aan het verliezen is of al verloren heeft. De meesten van hen zijn zich nu bewust dat de holocaust een KM offer van de Joden aan Satan was.

Duitsland en Nederland staan ook op de rand van totale bevrijding van KM controle, daar zijn meerdere bronnen het over eens. Ook Azië staat op het punt om bevrijd te worden, zoals we later verder zullen bespreken.

Dat laat de KM achter met alleen Zwitserland en de Verenigde Staten onder hun controle. Deze groep zette vorige week een massaal offensief op touw door al hun slaafjes van de V.N., het IMF, de Wereldbank en de centrale bank te verzamelen in Washington.

Hun grote marathonconferentie openbaarde heel wat. Ten eerste ontdekken we nu dat de hele COVID19 (Certificate Of Vaccine ID 2019) nep pandemie en de echte vaccinatie push gepland waren om samen te vallen met de 75e verjaardag van de, in het bezit van de Rockefellers zijnde, V.N.

Daarom publiceerde de V.N. vorige week een document waarin de plandemie werd gebruikt om te verklaren “Er is geen andere wereldwijde organisatie met de legitimiteit, de macht iedereen bij elkaar te roepen en de bindende impact dan de Verenigde Naties” om te laten zien dat wij “voorbereid zijn op niet alleen crises die met de gezondheid te maken hebben maar ook op andere uitdagingen en crises.” Nu gebruiken ze dit om te claimen dat de macht van de V.N. “gemaximaliseerd zou moeten zijn wanneer geconfronteerd met crises van wereldwijde omvang”.

https://www.un.org/sites/un2.un.org/files/our-common-agenda-policy-brief-emergency-platform-en.pdf

Dus zeggen ze dat de nep pandemie het excuus is dat nodig was om van de, in het bezit van de Rockefellers zijnde, V.N. een wereldregering te maken.

Dit is tussen haakjes dezelfde V.N. die probeert overheden opdracht te geven tot het legaliseren van seks tussen volwassenen en minderjarigen om pedofilie te normaliseren.

De KM tracht zijn geprobeerde machtsgreep te maskeren door te zeggen “wereldwijde protocollen voor noodsituaties” zouden alleen “automatisch op gang gebracht” moeten worden in geval van een wereldwijde crisis “ongeacht het soort of de aard van de betreffende crisis.” Maar net als V.S. presidenten permanent oorlog creëren om dictatoriale oorlogstijdmacht te behouden, hoopt de KM permanent nepcrises te genereren om de planeet over te nemen.

Iets anders dat naar buiten kwam uit hun grote vergadering was hun plan om een één-wereld digitale valuta te creëren, zoals het volgende IMF-persbericht zegt:

Vandaag, tijdens de voorjaarsbijeenkomsten 2023 van het Internationale Monetaire Fonds (IMF), kondigde de Digital Currency Monetary Authority (DCMA) de officiële lancering aan van een internationale centrale bank digitale valuta (CBDC). De Universele Monetaire Eenheid is een cryptovaluta die gecreëerd is om centrale banken en gereguleerde financiële instituten te ondersteunen… De Universal Monetary Unit (UMU), ook bekend als Unicoin, is een innovatie in afwachting van cryptografie gevoed door artificiële intelligentie (AI).

https://www.prnewswire.com/news-releases/the-digital-currency-monetary-authority-dcma-launches-an-international-central-bank-digital-currency-cbdc-301793163.html

De corporate slavenmedia reageerde met overdreven nieuwsberichten zoals deze:

“President Biden vat zijn visie voor Amerika vaak samen in één woord: Mogelijkheden. Een ‘digitale dollar’…”

https://www.whitehouse.gov/ostp/news-updates/2022/09/16/technical-possibilities-for-a-u-s-central-bank-digital-currency/#:~:text=If%20the%20U.S.%20pursued%20a,within%20the%20international%20financial%20system

De witte hoeden reageerden op deze plannen door de nek te breken van de Satanische baas van de Europese Centrale Bank, Christine Lagarde.

MI6 beschrijft de push door de Rockefeller-slaven in Washington als “allerlaatste poging om het zinkende schip drijvend te houden”. Ze zagen de genoemde bijeenkomst ook als “detrenchment in inflatie, wat zoiets betekent als het met de hand uitgraven van een loopgraaf om te zien….” 

Eén persoon die het zinkende schip wel probeert te verlaten is Barack Obama die achter het lek schijnt te zitten van een paspoort dat aangeeft dat hij in Kenya is geboren en niet in Hawaii. Onze eigen bronnen zeggen dat zijn vader de Amerikaanse communist Frank Marshall was, maar hoe dan ook, het ziet er naar uit dat Obama hoopt dat door toe te geven dat hij werd geboren in Kenya, hij daar politiek asiel kan krijgen. 

Een andere groep die het Biden schip verlaat zijn de Chinezen die Biden en zijn controleurs onder de bus hebben gegooid door financiële verslagen over Chinese steekpenningen aan hen vrij te geven.

Natuurlijk leidt het spoor naar een van Bidens belangrijkste managers, Alexander Soros die uit de kast is gekomen en zich niet langer verbergt achter de computergraphics van zijn geëxecuteerde vader George Soros.

https://nypost.com/2023/04/08/george-soros-son-has-easy-access-to-white-house-honchos

Soros is hoe dan ook een front voor Klaus Schwab Rothschild die nog altijd probeert zijn macht vast te houden door het inhuren van honderdduizenden “informatie vechters” om het internet te controleren, sociale media en forums te controleren op “misinformatie en complotonderwerpen” die dan systematische afgesloten zullen worden.

Hij zal al snel geen geld meer hebben om hiervoor te betalen omdat Zuid-Amerikaanse drugbazen hun banden met de KM witwasoperatie van geld in Oekraïne hebben doorgesneden en hun hoofdkantoor voor het witwassen van druggeld opnieuw hebben verplaatst naar Cuba, zoals dit nieuwsbericht laat doorschemeren: 

https://www.barrons.com/news/cuba-announces-surprise-reversal-of-us-dollar-deposit-ban-401839f3

We horen van Zuid-Amerikaanse bronnen dat zilver een hoofdrol zal spelen bij het integreren van druggeld in het wereldwijde financiële systeem.

In een ander teken dat het Oekraïense geldwitwassen afgesloten is, rapporteert journalist Seymour Hersh dat de Oekraïense President Vladimir Zelensky en zijn senior functionarissen dollars stelen van Amerikaanse belastingbetalers met honderden miljoenen tegelijk. Bekendmakingen door Hersh gaan doorgaans vooraf van wethandhavingsacties door de witte hoeden.

Terwijl de KM hun Oekraïense en Zuid-Amerikaanse witwasoperaties verliest, lekken de witte hoeden ook informatie over hoe dit regime spioneert op andere overgebleven bondgenoten en ze misbruikt. Het officiële verhaal is dat al deze lekken die breed gerapporteerd worden, van een jonge rekruut komen. Maar, zoals een bron van de Canadese Inlichtingendienst zegt: “Naar mijn professionele mening is er exact 0% kans dat een 21-jarige Air National Guardsman strikt geheime oorlogsplannen te pakken krijgt over een oorlog waaraan we niet verondersteld worden deel te nemen, tenminste niet op eigen houtje.” 

https://apnews.com/article/intelligence-leak-russia-uae-pentagon-9941a3bb88b48d4dbb5218649ea67325

Hoe dan ook, deze lekken hebben irritatie opgewekt bij de resterende KM bondgenoten in Oost Azië, zoals Zuid-Korea.

Fractievoorzitter van de Democratische Partij van Korea, Park Hong-Keun, veroordeelde de Verenigde Staten voor “illegale afluistering”. Zuid-Koreaanse leiders zeggen “het is een onacceptabele praktijk die niet getolereerd kan worden in de 70-jarige alliantie en een duidelijke schending van Zuid Korea’s soevereiniteit dat het bilaterale vertrouwen schokt….

Dit gebeurt, nu Noord Korea alle communicatie met Zuid Korea heeft afgebroken.

Noord Korea heeft nu nucleaire raketten gekregen die de continentale Verenigde Staten overal kunnen raken. Dit betekent dat de Amerikaanse nucleaire chantage die tot op heden heeft verhinderd dat Noord en Zuid Korea zich verenigden, is weggenomen. 

Deze Koreaanse zet werd bijna zeker gedaan in samenwerking met geheime Aziatische genootschappen. Het maakt deel uit van een grotere beweging in Oost Azië die ook Japan, Taiwan en Austraal-Azië zal omvatten. 

Taiwan is waarschijnlijk de eerste dominosteen die valt. Charles Liu, oprichter en voorzitter van de particuliere rechtsfirma HAO Capital zegt:   

 “De V.S. zal niet gaan vechten over Taiwan… Ze mogen proberen om het de Japanners te laten doen, maar de Japanners zullen niet zo dom zijn om het te doen. De enige dwazen die hierbij betrokken zouden kunnen raken zijn de Australiërs. Sorry.”

Maar hij heeft het mis over Australië. Australië en China hebben een doorbraak bereikt in hun langlopende handelsdispuut, wat betekent “we kunnen terug naar de normale handel met China” zegt Don Farrell, een Australische Senator.

https://www.news.com.au/national/politics/australia-and-china-reach-breakthrough-in-trade-dispute/news-story/a9b9f2873b0be95522961fbe6a82cdeb

MI6 bevestigt dit door te zeggen:

“Zou China Taiwan willen annexeren en voor goede en wettelijke redenen, dan is dat maar zo.” Ze voegen eraan toe dat het een deel zou zijn van een “strategisch besluit om heel Azië te bundelen met Austraal-Azië”. Hij refereerde aan een overeenkomst met geheime Aziatische genootschappen dat Austraal-Azië een deel zal worden van een Oost-Aziatische zone waar China niet bij hoort. “De V.S. is verdwenen uit iedere zaak, dus ik zou me niet kunnen voorstellen dat iemand de intentie heeft om te gaan vechten”, voegt MI6 eraan toe.

Een ander teken van op handen zijnde verandering was dat de Russische Pacific Vloot in staat van verhoogde paraatheid werd gebracht… dit heeft ook betrekking op lange afstand gevechtsvliegtuigen en luchtvaartuigen van het Oostelijk Militaire District en logistische ondersteuningsunits en formaties.

In reactie hierop zullen Zuid Korea en de Verenigde Staten later deze week een grootschalige gemeenschappelijke luchtoefening beginnen, zei de South’s Air Force zondag.

Dit gebeurt na de reis naar Rusland van China’s Minister van Defensie, Li Shangfu voor zijn eerste officiële buitenlandse bezoek na zijn aanstelling. Daar had hij een ontmoeting met zijn Russische collega Sergey Shoigyu, zei het Russische Ministerie van Defensie.

https://tass.com/defense/1604345

We hebben ook geconstateerd dat China vrijdag met succes een op land geplaatste, middellange antiballistische raket testte.

Al deze manoeuvres vonden plaats nadat er een moordaanslag was gepleegd op de Japanse Premier Fumido Kishida.

Dit is het werk van het geheime genootschap de three-legged crow, zeggen Japanse conservatieve bronnen die dicht bij de Keizer staan. In Japan sturen gangsters over het algemeen een waarschuwing door een enkele kogel te sturen naar het hoofdkantoor van rivalen. De betekenis hiervan is “Geef je over of de volgende kogel zal je raken.” Dit is de boodschap die gestuurd werd naar de slaven Premier Kishida. De Japanners haten hem omdat ze weten dat hij een slaaf van de KM is, die ervoor heeft gezorgd dat ze gevaccineerd zijn met giftige stoffen.

In een teken dat hij niet langer de leiding heeft spoorde zijn regime dinsdagochtend, na een Noord Koreaanse raketlancering, de Hokkaido bewoners aan om te schuilen, maar plaatselijke functionarissen vertelden de mensen om dit te negeren.

We horen ook van bronnen van Aziatische geheime genootschappen en het geheime ruimteprogramma dat de oplossing van resterende geopolitieke kwesties in Oost Azië zal leiden tot het onthullen van Antarctische geheimen en het eind van de quarantaine op planeet Aarde.

Deze schrijver is toegang beloofd tot de geheime Antarctische bases – ten behoeve van zijn lezers – laat dit jaar wanneer de volgende Antarctische zomer begint. Natuurlijk hebben we dit eerder gehoord maar misschien zal het deze keer echt gebeuren. We zullen meer weten na bijeenkomsten die gepland staan voor mei of juni met vertegenwoordigers van de geheime ruimtemacht.

En hiermee sluiten we af met de laatste UFO waarnemingen in de wereld:

1. 2 UFOs boven Colorado, USA

2. UFO veroorzaakt stroomonderbreking

3. Mogelijk een portaalopening 

4. Sigaarvormige UFO boven Cheyenne, Wyoming 

5. UFO boven Medellin, Columbia 

6. UFO gespot dichtbij Mt. Everest 

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “Nu de Oekraïense oorlog eindigt, begint vuurwerk voor Azië.”

  1. Het communistische Chinese regime, dat door de ‘Khazaarse maffia’ is opgericht en waarvan Mao hun eerste puppet was, pakt vredelievende Falun Gong Chinezen in groten getalen op en snijdt ze zonder verdoving open en ontdoet ze levend van hun organen ! Stoporganharvesting.org
    Denk maar niet dat wanneer het Westen ‘bevrijd’ wordt door Rusland en China het er beter voor ons uitziet. Het meedogenloze Chinese social credit score systeem is een bewijs daarvan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *