Benjamin Fulford: “De Joden gaan de tempel herbouwen zodra de Satanisten zijn verslagen.”

10 april 2023

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De mensheid staat op het punt om te ontwaken uit een lange en verschrikkelijke nachtmerrie. Een zeer oude Satanische sekte die ons eeuwenlang heeft geterroriseerd wordt geconfronteerd met definitieve vernietiging. Het Joodse volk is van plan om hun bevrijding van Babylonische slavernij te vieren door een nieuwe tempel te bouwen. Verwacht wordt dat die deze keer voor altijd zal blijven bestaan. Een nieuw Gouden Tijdperk staat op het punt aan te breken voor de mensheid. Dat is het grote beeld achter de recente nieuwsgebeurtenissen.

Nu de Satanisten in Oekraïne zijn verslagen, staat een eindstrijd op het punt los te barsten om de laatste belangrijke Satanisten bastions in Europa, de V.S. en Azië op te ruimen; daar zijn meerdere bronnen het over eens.

De grootste gebeurtenis in de oorlog om de planeet te bevrijden vorige week was dat de Franse en Britse Rothschilds de Rockefellers en hun nep President Biden onder de bus gooiden. Dit was het verhaal achter het bezoek aan China van de Franse slavenpresident Emmanuelle Macron en de Voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen.

In de diplomatie tonen optredens wie er werkelijk de leiding heeft. Daarom vloog Macron in zijn eigen Airbus A330 met een groep bekende media-, zaken- en culturele personen terwijl von der Leyen gedwongen was om een 14-uur durende lijnvlucht te nemen naar de hoofdstad, compleet met een vier uur durende onderbreking in het Midden Oosten. En in China “behandelde de Chinese President Xi Jinping von der Leyen op een manier die het een beetje vernederend maakte” zei een Franse functionaris.

https://www.msn.com/en-xl/news/other/france-s-macron-ends-trip-to-china-with-pact-to-bolster-business-military-ties/ar-AA19Bci6

“Xi hield Ursula buiten belangrijke gesprekken omdat hij Macron in het nauw wilde brengen en de babysitter Ursula opdracht van haar WEF meesters had om dat te voorkomen”, legt een CIA-bron uit. “Macron is slim, hij zal de kant van de winnaars kiezen zoals elke goede zichzelf respecterende opportunist”, voegt hij er aan toe.

Tijdens zijn bezoek beloofde Macron zich aan te sluiten bij China’s Belt and Road Forum voor Internationale Samenwerking. Hij was het ook eens met China dat het tijd was om een eind te maken aan de Oekraïense crisis “via diplomatieke middelen om een permanente vrede in Europa te bereiken”.

Macron ging zelfs zo ver dat hij in principe instemde om de NAVO te verlaten en zich aan te sluiten bij de BRICS alliantie en hun voorstel voor gemeenschappelijke veiligheid. Daarom besloten Xi en Macron om “uitwisselingen te verdiepen” tussen het Chinese leger en Franse eenheden in de Aziatische Pacific. Macron beloofde ook Taiwan niet te steunen in welke VS geprovoceerde crisis daar ook.

Het andere belangrijke punt betreffende het Macron bezoek is dat zowel de Iraanse als de Saoedi Arabische Ministers van Buitenlandse Zaken op dezelfde tijd in China waren waar ze ontmoetingen hadden met hun Franse collega’s. Dit is een duidelijk teken dat de Fransen werd verteld dat ze óf zich moesten aansluiten bij de BRICS óf afgesneden worden van olie uit het Midden Oosten.

Om de deal wat te verzachten zei China dat Europa een “onafhankelijke pool in een multipolaire wereld” zou moeten zijn”. Dit speelt in op het feit dat Frankrijk al lange tijd voorvechter is voor Europese onafhankelijkheid. 

https://tass.com/pressreview/1600969

De komende scheiding tussen Europa en de door de Rockefeller gecontroleerde V.S. is een van de redenen waarom de Russische Minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov zei dat Oekraïense vredesgesprekken gericht zouden moeten zijn op het creëren van een “nieuwe wereldorde”.

https://www.themoscowtimes.com/2023/04/07/any-ukraine-peace-talks-should-be-about-new-world-order-lavrov-a80750

Natuurlijk zal Macron’s kruiperij voor de Chinezen en de Russen hem niet beschermen tegen zijn eigen mensen. Franse demonstranten hebben duidelijk gemaakt dat ze weten wie hun vijand is door vorige week zowel de Bank van Frankrijk als de hoofdkantoren van BlackRock in Parijs in brand te steken.

Opinie peilingen geven aan dat de grote meerderheid van het Franse volk walgt van Macron op vele fronten.

Hoe dan ook, het ziet er naar uit dat Duitsland zich bij Frankrijk zal aansluiten in het afwijzen van de Rockefeller gecontroleerde V.S. De etnisch Duitse Koning Charles van Engeland ging vorige week naar Duitsland “om de Anglo-Duitse vredestijd relaties te versterken, daarmee een van de missies van de overleden Koningin vervullend”, zegt MI6.

Als gevolg van die ontmoeting staat Duitslands slaven-bondskanselier Olaf Scholz op het punt verwijderd te worden via een parlementair onderzoek naar een corruptieschandaal van hem. Aangezien bijna alle Westerse politici corrupt zijn betekent “onderzoek naar corruptie” slechts dat ze op het punt staan ontslagen te worden. Hij zal vervangen worden door iemand die geen Rockefeller knechtje is, zegt MI6.

https://www.politico.eu/article/germany-chancellor-olaf-scholz-parliament-investigation-tax-fraud-scandal-hamburg-cum-ex/

We zagen ook dat Oostenrijkse politici wegliepen toen de Satanische Oekraïense President Vladimir Zelinsky hun parlement toesprak.

Tussen haakjes, we gebruikten met opzet de Russische spelling van zijn naam omdat blijkt dat al deze zogenaamde Oekraïense politici in feite Russisch sprekend zijn. Hierdoor vragen wij ons af of de hele Oekraïense show in feite altijd al een Russische marionettenshow is geweest.

Poolse inlichtingenbronnen verbaasden zich ook over Zelinsky na zijn bezoek aan Polen vorige week. “Waarom kon Zelinsky niet lopen van het hotel naar het presidentiële paleis ernaast”, vroegen ze.

Eén bron merkt op hoe hij eens Sultan Al Qaboos van Oman zonder bodyguards in een café zag opduiken, om een thee vroeg en daarna met de klanten sprak over hun plannen. “Dit is normaal voor Arabieren omdat hun mensen hen geen kwaad zullen doen”, zegt hij.

Vergeleken met Zelinsky “Hier komt een acteur, met een dure, gepantserde limousine en geëscorteerd door 6 gorilla’s om een reis van 60 meter te maken, en zeven jaar geleden speelde hij de piano met zijn piemel, naakt met de gitaar en was niet bang?”

In Canada en ook andere westerse landen, was het heel gewoon dat Premiers over straat liepen. Nu haten hun mensen hen zo erg dat ze zich moeten verbergen achter bullebakken en wapens.

Een voorbeeld van wat voor soort leiders we nu in het Westen hebben was verleden week te zien toen Zelinsky en de Finse Premier Sanne Marin de overleden Nazi oorlogscrimineel Dmitru “Da Vinci” Kotsyubaylo eerden. Tijdens zijn leven pochte “Da Vinci” dat hij zijn wolven voerde met de beenderen van Russisch sprekende kinderen. Het was zijn vrouw die zei: “Een goede Rus is een dode Rus”, zeggen Poolse inlichtingenbronnen.

Geen wonder dat de voorzitter van de Russische Veiligheidsraad Dmitry Medvedev zegt “niemand in de wereld heeft Oekraïne nodig, daarom zal het ophouden te bestaan”. Hij zegt dat het Amerikaanse volk al snel politici zal dwingen uit te leggen waarom ze geobsedeerd zijn door “een voor hen onbekend land” , in plaats van zich bezig te houden met Amerikaanse binnenlandse kwesties.

Medvedev merkt ook op dat nog slechts circa 20 miljoen van de vooroorlogse bevolking van 45 miljoen over is in het land.

https://tass.com/politics/1601631

Zoals we al eerder hebben opgemerkt werd een nieuwe invloedlijn ingesteld tussen West Europa en Rusland langs de Dnjepr Rivier. Het plan van de Khazariaanse maffia om Oekraïne te veranderen in een nieuw Khazariaans rijk is dood.

De Russen hebben ook vastgesteld dat de V.N. zich volledig in diskrediet heeft gebracht door te weigeren een internationaal, onafhankelijk onderzoek in te stellen naar de sabotage van de Nordstream pijplijn. Ze krijgen eindelijk door dat het een in privé handen zijnde Rockefeller bedrijf is en geen authentieke wereldorganisatie.

De Russen hebben ook uitgewerkt dat het Internationaal Strafhof een ander Rockefeller front is. Om die reden zijn rechters Tomoko Akane, Rosario Salvador Aytala, Sergio Herardo Ugalde Godini en aanklager Karim Khan op de korrel genomen door het kantoor van de Russische Procureur Generaal. 

MI6 werkt samen met de Russen en de Witte Hoeden om ook andere Satanisten op de korrel te nemen. Dit betekent dat deze “transnationale en in hoge mate  georganiseerde sekte” wordt afgebroken. Hun zwakte was dat “volstrekte geheimzinnigheid de enige manier van het continuüm was om te overleven”, merkt MI6 op. Nu verschillende rechtszaken de hele zaak blootleggen is het slechts een kwestie van tijd voordat er in Europa een eind komt aan deze bezoeking.

Hoe dan ook, wat er ook gebeurt in Europa, de directe confrontatie vindt plaats in de Verenigde Staten.

Daar zien we wat de Donald Trump versie 3 lijkt te zijn verschijnen als Commander in Chief die zich voorbereidt op een laatste confrontatie met de Rockefellers en hun nep President Joe Biden.

In de eerste plaats verschilt de Trump die we recentelijk hebben gezien duidelijk van degene die zelfs een paar maanden geleden nog verscheen. Deze ziet er echt presidentieel en machthebbend uit. Zoals deze foto toont, wordt de echte Trump zeker gesteund door de Amerikaanse militaire inlichtingendienst en de Judge Advocate General. Dit is een teken dat de langverwachte arrestaties eindelijk mogen beginnen.

Voor we daar echter verder op in gaan, moeten op wat buitenaards gedoe vermelden dat verbonden is aan Trump.

Om te beginnen: de auteur Ingersoll Lockwood schreef in de jaren 1800 drie boeken met in de hoofdrol een figuur met de naam Baron Trump en het derde boek gaat over de “laatste president”.

En dan zien we dat Elon Musk gekscherend zegt dat in 1980 Trump zei: “Waarom blijven tijdreizigers proberen me te doden? Ik ben slechts een makelaar in onroerend goed!”

Dus misschien, alleen maar misschien, maken de verschillende Trumps deel uit van een multi-universum strijd waarbij samenvallende tijdlijnen zijn betrokken.

Maar ongeacht het woo woo gedoe, de zet om Trump aan te klagen voor een misdaad heeft een heel wezenlijk effect op de mensen rondom de nep Biden. Dat komt doordat een wettelijk precedent is gesteld en dat Biden, Obama enz. nu  aangeklaagd kunnen worden voor veel serieuzere misdaden dan zogenaamde afkoping van een pornoster.

De eerste stap zal gemakkelijk zijn en dat is voor Trump om de aanklachten af te wijzen. Dit zal een makkie zijn omdat ze van het begin af aan al deel uitmaakten van een psyops. Zoals talkshowleider Mark Levin zegt over de aanklacht tegen Donald Trump: “Dit is gelul dat zelfs een beginnend student in de rechten niet voor een godvergeten rechter zou brengen.”

De aanklachten hebben ook in de hele wereld sympathie opgewekt. Bijvoorbeeld: de Mexicaanse President Andres Manuel Lopez Obrador beschreef de aanklachten tegen Trump als een “lastercampagne”.

De Russische wapenhandelaar Viktor Bout bood Trump asiel aan in Rusland en waarschuwde “de Biden administratie zal niet stoppen met je door het industriële rechts/gevangenis complex te sleuren.”

Hoe dan ook, nu de gerechtelijke handschoen is toegeworpen, verlaten de ratten het Biden-schip. Bijvoorbeeld: voormalig V.S. President Barack Obama is van plan om naar Kenia te vluchten. Maar, zoals een CIA-bron zegt “Je kunt vluchten maar je kunt je niet verbergen voor de wereldwijde Witte Hoeden alliantie.”

https://www.standardmedia.co.ke/the-standard/article/2001470074/president-obama-to-relocate-to-kenya-in-june

Een andere poppenkastspeler, Jeff Bezos van Amazon – wiens studio’s zijn gebruikt voor de Biden shows – lijkt vermist te zijn. Werk aan zijn Beverly Hills woning is gestopt en zijn Washington Post propaganda outlet schijnt sinds kort zonder baas te zijn.

“Hij verbergt zich op zijn nieuwe jacht om redenen die hoogstwaarschijnlijk spoedig onthuld zullen worden”, zegt een CIA-bron. 

Zijn $500 miljoen dollar jacht – bijna half zo groot als de Grote Pyramide van Giza – maakt gebruik van bijzonder geavanceerde en groene technologie en de zeilen kunnen bediend worden door slechts één enkele persoon. Het heeft een schaduw jacht ongeveer half de grootte dat gekenmerkt wordt door heel wat geweldige voorzieningen zoals een landingsplaats voor helikopters, waterscooters en meer.

Het lijkt er dus op dat Bezos probeert arrestatie te voorkomen door zich schuil te houden in internationale wateren. Succes daarmee.

Deze insiders lijken allemaal te weten dat de Biden show op instorten staat. Er is zoveel corruptie bij betrokken dat elk echt juridisch systeem de hele theatertroep van de nep Biden al lang geleden in de gevangenis gezet zou hebben.

Zoals deze video laat zien zal het eind van de Oekraïense oorlog hoogstwaarschijnlijk het eind van de Biden show zijn omdat het alle misdaden die eraan verbonden zijn zal blootleggen.

“We stuurden $113 miljard naar het meest corrupte land ter wereld en we weten niet waar het aan gespendeerd wordt” zei V.S. Senator James Vance tegen Fox News. 

Geen wonder dat het “House Oversight Committee dagvaardingen stuurde naar de Bank of America, Cathay Bank, JPMorgan Chase en HSBC USA N.A. zowel als de voormalige Hunter Biden zakenpartner Mervyn Yan en de financiële documenten van de Biden familie opvroeg.” 

https://www.foxnews.com/politics/house-oversight-committee-subpoenas-banks-biden-family-financial-records

Hoe dan ook, zelfs zonder arrestaties ziet het er naar uit dat de hele Biden show zal eindigen met het faillissement van hun Rockefeller betaalmeesters.

Het Amerikaanse financiële systeem is nu absoluut aan het instorten. Depositeurs hebben sinds maart bijna $2 biljoen uit het banksysteem gehaald en de banken zijn nu niet in staat om geld uit te lenen. Het uitlenen van geld door commerciële banken is in de twee weken die eindigden op 29 maart gedaald met $105 miljard, wat de grootste daling in de Amerikaanse geschiedenis is. Dit proces gaat nu zelfs nog sneller. 

Het ziet er ook naar uit dat Azië is gestopt met het sturen van goederen naar de V.S. vanwege onbetaalde rekeningen. De havens van Los Angeles en Long Beach die 40% van de Amerikaanse handel verwerken zijn gesloten. De LA Times en andere corporate media proberen de schuld van het stoppen te leggen bij een staking van de arbeiders. De bond gaf echter een verklaring uit waarin niets werd gezegd over een officiële werkonderbreking.

https://www.msn.com/en-us/news/us/southern-california-ports-shut-friday-due-to-worker-shortage-snarling-cargo-traffic/ar-AA19AS1K

ABC7 news reported https://www.zerohedge.com/markets/ports-los-angeles-and-long-beach-close-due-widespread-worker-shortages-during-contract

Dit gebeurt net nu langdurig Rockefeller dienaar de Gouverneur van de Bank van Japan, Haruhiko Kurado zijn ambt neerlegde. Zijn opvolger, Kazuo Ueda heeft kennelijk de betaling van Amerikaanse rekeningen stop gezet. Dit zou de havenstilstand kunnen verklaren.

Een ander teken dat Japan de Biden circusshow verlaat is dat het olie koopt van Rusland tegen prijzen boven de limiet van $60 per barrel die de Rockefellers probeerden in te stellen.

Iets zelfs nog veelzeggender kan ook aan het gebeuren zijn. Luitenant Generaal Yuichi Sakamoto, commandant van de 8e divisie van het Japanse leger wordt sinds donderdagmiddag vermist toen zijn helikopter “vermoedelijk” crashte. Ze zeggen “vermoedelijk” omdat alle transponders [antwoordzenders] op “mysterieuze wijze” waren uitgezet. Sakamoto’s divisie is degene die altijd klaar stond om Japans hoofdeiland te verdedigen tegen de Amerikanen voordat de atoombom een eind maakte aan de oorlog. Het geheime genootschap de Three-legged Crow zegt dat deze divisie samenwerkt met de Amerikaanse militaire witte hoeden en de Japanse keizerlijke strijdkrachten in Noord-Korea om zowel Japan als Zuid-Korea te bevrijden van Satanische invloed.

https://www.stripes.com/theaters/asia_pacific/2023-04-07/debris-search-japanese-army-copter-crew-9729129.html

Tussen haakjes, om te zien hoe indrukwekkend de keizerlijke troepen in Noord-Korea zijn, kijk dan naar deze ontzagwekkende demonstraties door hun speciale militaire eenheden.

In tegenstelling daarmee zijn Zuid-Koreaanse mannen zo verwijfd gemaakt door de Satanisten dat ze geen kinderen meer kunnen verwekken.

Dat is de reden waarom Zuid-Korea het laagste geboortecijfer van de wereld heeft.

We horen ook dat de Dalai Lama, een van de top Satanisten in de wereld, onderuit gehaald wordt als deel van de komende beweging om Azië te bevrijden. Om de echte aard van deze moordlustige pedofiel te begrijpen moet je naar de video hieronder kijken waarin hij een kind misbruikt.

Vergeet niet dat de Dalai Lama al lang in verband werd gebracht met Nazi’s. Bronnen van een Aziatisch geheim genootschap zeggen dat hij een heel oude en boosaardige duivel is en dat zijn val een echte doos van Pandora zal openen. 

Dit zeldzame filmmateriaal hieronder geeft een hint van het soort gedoe dat naar buiten zou kunnen komen. 

Ook het volgende filmmateriaal maakt duidelijk dat veel mysterieuze vliegende objecten die we recentelijk hebben gezien absoluut vijandig zijn.

En kijk nu eens goed naar de kaart van de ijswal rondom Antarctica die in het V.N. gebouw hangt.

Het laatste nieuws van Antarctica is dat ze een Neutrino (geen Neutron zoals gezegd in mijn podcast van vorige week) telescoop hebben die in andere planeten kan kijken. Die staat ongeveer 10 kilometer onder het gletsjer ijs. Professor Fedor Simkovi, de top wetenschapper in de neutrino telescopen is betrokken bij dit project. We hebben gevraagd of we wat beelden van deze telescoop mogen zien en we zullen die met onze lezers delen als en wanneer we ze krijgen.

En daarmee zullen we weer besluiten met enkele recente anomalieën die gezien zijn in onze luchten.

1. Roterende UFO met flitsende lichten, USA 

2. UFO gezien boven Hokkaido, Japan

3. 2 UFO drones die ISS volgen

4. Een veelvoud van drones boven Rusland

5. UFO boven de Himalayas 

6. Wellicht een morse code boodschap in de lucht boven Neurenberg in het begin van april

Laten we hopen dat de laatste boven Neurenberg een teken is dat de langverwachte oorlogsmisdaad tribunalen tegen de Satanisten op het punt staan te beginnen. Als dat gebeurt, zal ook de constructie van de derde en laatste Joodse Tempel beginnen. In deze tempel zullen geen offers van mensen of dieren worden toegestaan, alleen liefdadige donaties.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “De Joden gaan de tempel herbouwen zodra de Satanisten zijn verslagen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *