Benjamin Fulford: “China verlangt eind van Wereldoorlog III na zware DEW aanval op Westers land.”

27 februari 2023

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Vorige week reageerde China op een zwaar duel met gerichte energiewapens (DEW) door vredesgesprekken voor te stellen om een eind te maken aan de niet-verklaarde maar verdergaande hybride Wereldoorlog III. De oproep kwam nadat een verwoestende Tsunami en aardbeving een militaire V.N. basis in een Westers land trof als een duidelijke reactie op de recente aardbevingsaanval op Turkije.

De vernietiging van een Westerse stad is onderworpen aan een volledige nieuws black-out (zie hieronder voor details en bewijs) maar werd bijna zeker veroorzaakt door DEW’s in lijn met alles wat de Verenigde Staten kan gebruiken.

De Chinezen proberen de situatie te de-escaleren door te zeggen dat Oost en West nu moeten kiezen tussen zekere wederzijdse vernietiging of zekere wederzijdse liefde.

Laten we eerst even terugbrengen wat er precies is gebeurd:

Op 28 januari stuurde Westerse ambassades waarschuwingen naar hun inwoners voor een mogelijke terroristische aanval.

1-2 februari: de ambassades van de Verenigde Staten, Groot Brittannië, Duitsland, Frankrijk, Italië, Denemarken, Nederland, Zwitserland, Zweden en België in Istanbul zijn gesloten.

3 februari: de USS Nitze uitgerust met HAARP Systemen loopt de haven van Istanbul binnen.

3 februari: De Turkse minister van Binnenlandse Zaken Suleyman Soylu lanceert een aanval op de Amerikaanse ambassadeur voor zijn land door te zeggen: “Haal je vuile handen af van Turkije. Ik ben heel duidelijk. Ik weet heel goed hoe graag jullie conflict willen creëren in Turkije. Sta niet zo dom te grijnzen en blijf van Turkije af.”

Van 5 tot 6 februari: er vindt een aardbeving plaats met een epicentrum op dezelfde tektonische breuklijn als Istanbul.

Om te begrijpen hoe krachtig deze wapens zijn: de kustlijn in de meeste landen in het Oost-Middellandse Zeegebied nam met 7 meter of meer toe en de kanalen van Venetië droogden op. De corporate media proberen dit te verdoezelen met verhalen over droogte en lage getijden maar deze verhalen zijn slechts woordspelingen. 

https://mashable.com/video/venice-canals-dry-climate-crisis-italy

Nu werd de Turkse aardbeving gevolgd door een verwoestende tegenaanval en dreigingen om Zwitserland en Israël te vernietigen. Geconfronteerd met het vooruitzicht van volledige vernietiging, heeft de Rothschild familie al ingestemd met vredesonderhandelingen.

https://www.bbc.com/news/world-europe-64762219

Maar de door de Rockefellers gecontroleerde nep Biden regering en het hoofdkwartier van de Khazariaanse maffia in Zwitserland zijn nog steeds van plan om een volledig nucleair Armageddon te beginnen in 2025. Dit betekent dat zij de laatste barrières zijn naar wereldvrede.

https://kyivindependent.com/news-feed/abc-news-biden-dismisses-chinas-proposed-peace-plan

Tussen haakjes, deze gebeurtenissen werden in de corporate propaganda media beschreven als een Chinees vredesvoorstel voor Oekraïne, gesteund door de Franse en Oekraïense Presidenten (Rothschild slaven) Macron en Zelensky en verworpen door Rockefeller’s nep President Joe Biden.

Het zou nu voor alle denkende mensen duidelijk moeten zijn dat de zogenaamde US regering opgeheven en vervangen moet worden als we wereldvrede willen hebben. Zoals het officiële Chinese Persbureau Xinhua naar voren brengt:

Sinds de Verenigde Staten in 1776 onafhankelijkheid verkreeg heeft het constant expansie gezocht door middel van geweld: Het vermoordde de Indianen, viel Canada binnen, voerde oorlog tegen Mexico, lokte de Amerikaans-Spaanse oorlog uit en annexeerde Hawaiï. Na de Tweede Wereldoorlog waren de oorlogen die door de Verenigde Staten werden uitgelokt of gevoerd: de Korea Oorlog, de Vietnam Oorlog, de Golfoorlog. De Kosovo Oorlog, de oorlog in Afghanistan, de Irak Oorlog, de Libische Oorlog en de Syrische Oorlog, door misbruik te maken van haar militaire hegemonie en de weg vrij te maken voor expansionistische doelen. In de laatste jaren heeft het gemiddelde jaarlijkse militaire budget de 700 miljard Amerikaanse dollars overschreden, wat 40% van het wereldtotaal uitmaakt, meer dan de 15 landen achter ze samen. De Verenigde Staten heeft circa 800 buitenlandse militaire bases met 173.000 ingezette troepen in 159 landen.

Tijdens de Korea Oorlog, de Vietnam Oorlog, de Golf Oorlog, de Kosovo Oorlog, de oorlog in Afghanistan en de Irak Oorlog gebruikte de Verenigde Staten enorme hoeveelheden chemische en biologische wapens zowel als clusterbommen, vacuümbommen, grafietbommen en verarmd uranium bommen, wat enorme schade aan burgervoorzieningen, talloze burgerslachtoffers en blijvende milieuverontreiniging veroorzaakte.

De Verenigde Staten heeft ook institutionele hegemonie gevestigd in de internationale economische en financiële sector door de gewogen stemsystemen, regels en overeenkomsten van internationale organisaties te manipuleren… het kost slechts circa 17 cent om een 100 dollarbiljet te produceren, maar andere landen moesten 100 dollar in bestaande goederen dokken om er één te krijgen.

Tijdens de COVID-19 pandemie misbruikte de Verenigde Staten zijn wereldwijde financiële hegemonie en injecteerde biljoenen dollars in de wereldmarkt, het aan andere landen overlatend, speciaal opkomende economieën, om de prijs te betalen.

V.S. sancties tegen buitenlandse entiteiten stegen van 2000 tot 2021 met 933 procent.

De Verenigde Staten moet serieuze, gewetensvolle zelfanalyse uitvoeren. Het moet kritisch onderzoeken wat het heeft gedaan, zijn arrogantie en vooringenomenheid loslaten en stoppen met zijn heersende, dominerende en intimiderende praktijken.

https://english.news.cn/20230220/1b9a2c2bcfb742ad872c58ddda549374/c.html

De Chinezen kwamen naar buiten met deze sterke aanklacht omdat de US – op de rand van faillissement – China bedreigde met DEW’s, zeggen bronnen van een Aziatisch geheim genootschap.

Het schijnt dat de Chinezen, om te laten zien dat ze zich deze keer niet zouden terugtrekken, verbonden zijn met de enorme tsunami en aardbeving die de stad Napier in Nieuw-Zeeland volledig verwoestte. De foto’s hieronder zijn bewijs van deze aanval en ons toegestuurd door aan de Chinezen verbonden bronnen.

Getuigen uit Hawke’s baai in Nieuw-Zeeland zeggen dat er alleen daar al honderden doden zijn. “Niemand kan een tandartsafspraak maken omdat alle tandartsen druk bezig zijn met het identificeren van lichamen. Er is daar een gesloten militaire basis met ook honderden doden. Tijdens de Covid lockdown waren er honderden politieagenten en voedselpakketten. Nu is er geen politie en geen hulp tijdens een echte noodsituatie… De adrenaline is gestopt maar de tranen beginnen te stromen” zegt een plaatselijke getuige.  

Er schijnt ook een nooit eerder voorgekomen informatie-black-out over deze aanslag te zijn. De meeste van onze Westerse bronnen hielden hun lippen stijf op elkaar, maar Australische informatiebronnen gaven toe dat een DEW was gebruikt.

Een bron in Nieuw-Zeeland zegt dat de aangevallen plaats een geheime VN basis was “waar alle privé veiligheidsagenten vandaan kwamen tijdens de confrontatie op de laatste dag van de parlementsbezetting. Ze gebruikten ook Antifa om te infiltreren en het geweld te beginnen en de agenten hadden training gehad met brandslangen die dit in beweging zette.”

MI6 merkt op dat het bewijs “er samengeflanst uitziet en de datums niet overeenkomen met wat ik weet wat er op de achtergrond gaande was… de Premier van Nieuw-Zeeland was er uitgegooid vanwege haar aandeel in de Draconische maatregelen van de afgelopen jaren, dus zijn er verschillende manieren om hier naar te kijken.”

Ook Riccardo Bosi, een voormalig luitenant-kolonel bij de Commando’s van het Australische Leger vertelt ons dat de oorlog in feite wordt gevoerd tegen de Khazariaanse maffia.

We weten ook dat de KM een uitgebreid netwerk van bases heeft opgezet op het Zuidelijk Halfrond ter voorbereiding op hun geplande nucleaire Armageddon. Met andere woorden, het kan een operatie tegen een KM basis in Nieuw-Zeeland zijn geweest van de Westerse witte hoeden en geen Chinese operatie.

Hoe dan ook, er kan geen twijfel bestaan dat de door Rockefeller en KM gecontroleerde V.N. aangepakt moet worden en hun plannen gestopt moeten worden. De WHO pusht nog altijd de nep pandemie als een excuus voor compleet totalitaire heerschappij.

Er zijn ook “plannen om voedselvoorraden te blokkeren en ze te vervangen door insectenproducten. Er zijn fabrieken gebouwd voor insecten die zich voeden met uitwerpselen, vuilnis en schadelijke schimmels. Ze zullen vermalen of levend toegevoegd worden aan voedsel zonder dit op het etiket te vermelden… allemaal voor de ontvolking”, waarschuwen Poolse informatiebronnen. David Rockefeller Jr. heeft in het openbaar gezegd dat hij insectenvoedsel steunt en in de Filipijnen fabrieken bouwt voor dat soort voedsel. 

Volgens een verontrustende nieuwe studie blijkt nu ook dat het in het laboratorium van Bill Gates gegroeide vlees kanker veroorzaakt in mensen die het eten. “Het probleem is dat de grondstoffen die zijn gebruikt om het product te maken – ‘onsterfelijke cel-populaties’ – zich door deling voor altijd voortplanten, net als kanker.

We ontdekken nu ook dat “je zal niets bezitten en gelukkig zijn” Klaus Schwab een nakomeling is van Karl Marx. Marx op zijn beurt stamt af van een oeroude Satanische bloedlijn.

Het Satanisme is nu volledig naar buiten getreden. Hier kun je, als voorbeeld,  Satan zien die in het openbaar meedoet aan een carnavalsoptocht in het Brazilië van Satanist Lula.

Zoals Aartsbisschop Carlo Vigano kort geleden opmerkte:

In de naam van de globalisten-religie is het niet toegestaan om de psycho-pandemie in twijfel te trekken, de vaccinatiecampagne te bekritiseren, de ongegrondheid van klimaat waarschuwingen tegen te spreken, in te gaan tegen het bewijs van NAVO’s provocatie van de Russische Federatie met de Oekraïense crisis, te vragen om onderzoek naar de laptop van Hunter Biden of naar de verkiezingsfraude die verhinderde dat President Trump in het Witte Huis bleef of te weigeren om werkeloos toe te zien wanneer kinderen corrupt worden gemaakt met LGBTQ schunnigheden… Satan-aanbidders een godslasterlijk monument voor Baphomet te laten oprichten voor het Arkansas State Capitol in Little Rock of een standbeeld van een duivel op de façade van het New York Gerechtsgebouw om een voorstander van de abortusbeweging en rechter van de Hoge Raad te huldigen; terwijl in Nieuw Mexico de Satanic Temple een kliniek inwijdt die rituele abortussen uitvoert en beter wordt van staatserkenning. 

Intussen heeft de Geheime Dienst van de Biden regering niets beters te doen dan een profiel weer te geven van traditionele Katholieken alsof ze een bedreiging vormen voor de gevestigde orde.

Vigano zegt ook in het openbaar dat John Podesta, een zoon van Laurence Rockefeller, “zelf de gecoördineerde actie leidde die leidde tot het ontslag van Benedictus XVI en de verkiezing van Bergoglio”.

De originele Paus Franciscus verliet het Vaticaan echter zelf en is nu vervangen door een rubber masker dragende Rockefeller-lakei.

Een andere lakei is de breed verachte Justin Castrudeau. Trudeau wil dat Parlementsleden (MP’s) een eed van geheimhouding afleggen voordat ze COVID vaccinatiecontracten met Rockefeller-gecontroleerde vaccin-fabrikanten AstraZeneca, Johnson & Johnson, Medicago, Moderna, Novavax, Pfizer en Sanofi in mogen zien. 

Trudeau is een criminele, pedofiele verrader van Canada die profiteert van de Big Pharma dodenprikken en iedereen, maar dan ook iedereen, tot slaaf wil maken via digitale ID.

https://www.lifesitenews.com/news/trudeau-govt-wants-mps-to-take-oath-of-secrecy-before-viewing-covid-vaccine-contracts/

Hier kun je kijken wat de Canadezen van hem vinden.

Misschien kunnen deze MP’s Trudeau ook vragen naar alle vermiste kinderen in Canada en hun samenhang met adrenochrome-vervaardiging terwijl ze ermee bezig zijn. 

Als je nog altijd niet gelooft in adrenochrome, kijk dan eens goed naar dit patent uit 1982 van de Minnesota Mining en Manufacturing Corporation (3M) voor het fabriceren ervan.

https://archive.is/5IpPh

In een mogelijk eraan gerelateerde stap, besliste V.S. Rechter Julie Sneed dat Scientology leider David Miscavige “actief zijn verblijfplaats geheimhoudt” omdat hij geconfronteerd wordt met aanklachten van mensenhandel.

https://thepostmillennial.com/scientology-leader-david-miscavige-faces-human-trafficking-charges?utm_campaign=64494

“Dit zal een doos van Pandora openen” zegt een CIA-bron.

Hoe dan ook, volgend op de mislukking van zijn vaccinatie- en pandemische geldwitwassingssysteem in plaatsen als Canada, steelt de US Corporation nu Russisch geld.

Een NSA bron zegt: “De V.S. heeft Russische bezittingen geconfisqueerd ter waarde van $1.14 biljoen als zakelijk onderpand om meer dan 1000 keer te gebruiken om $1,300 biljoen te lenen van de Zwitserse Federal Reserve Bank. De Zwitsers kregen opdracht om dit geld te lenen aan het Federal Reserve Systeem, dat op zijn beurt opdracht kreeg om dit te doen aan de Biden Administratie… Ze confisqueren bezittingen en lenen tegen deze bezittingen om de US Corporation… en hun oorlogen… gaande te houden.

Westerse landen worden geconfronteerd met bestaanskwesties… en staan voor een urgente noodzaak om essentiële hulpbronnen die verloren zijn gegaan als een gevolg van de anti-Rusland lijn weer te vullen”, was het commentaar van Onderminister van Buitenlandse Zaken Mikhail Bogdanov.

https://tass.com/politics/1581663

Deze zelfde criminelen in de V.S. “laten chemicaliën weglopen, pikken de vervuilde boerenbedrijven in, bevriezen de bezittingen, zetten bezittingen uit in Zwitserland en lenen erop om het US Imperium drijvend te houden”, gaat de NSA-bron verder.

Nu weten we waarom milieu-wetenschappers op weg naar Ohio werden gedood in een vliegtuig crash. Iedereen in het vliegtuig, inclusief de piloot, werkte bij het Centrum voor Toxicologie en Milieu Gezondheid, en was op weg naar een fatale explosie die eerder deze week plaatsvond in een Bedford, Ohio metaalverwerkingsfabriek.

https://thepostmillennial.com/breaking-environmental-scientists-heading-to-ohio-killed-in-plane-crash

Kennelijk wilde de US Corporation niet dat de nep vervuiling en de inbeslagname van de betreffende bezittingen aan het licht zouden komen.

De Russen betrapten de US Corporation ook opnieuw bij het proberen een enorme radioactieve vervuiling te ensceneren in Oekraïne. Het Russische leger informeerde de wereldgemeenschap dat:

“Een aantal containers met radioactieve stoffen aan Oekraïne werd geleverd via Europa zonder door de douane inspectie te gaan. Het plan was om een vervuilende gebeurtenis te ensceneren dicht bij een van de stralingsgevaarlijke voorzieningen die onder controle van het Kiev-regime staan en de schuld ervan aan de Russische Gewapende Strijdkrachten te geven.

De US Corporation gaat ook door met het witwassen van geld in Oekraïne. Poolse informatiebronnen rapporteren dat militaire eenheden in Oekraïne “cartridges en munitie toegestuurd krijgen die ongeschikt zijn voor gebruik. Meer dan de helft ervan zit onder de roest.”

Met andere woorden, ze verkopen verouderde militaire rotzooi tegen hoge prijzen om hulpgelden voor Oekraïne wit te wassen voor henzelf.

Ze vermoorden ook veel van hun lakeien in een kennelijke poging om ook hun geld in te pikken. Dat kan de reden zijn waarom de dood van een Clinton (Rockefeller) assistent met Epstein banden gerechtelijk werd bepaald als zelfmoord ondanks het feit dat hij vastgebonden was aan een boom, in de borst was geschoten en er geen vuurwapen in de nabijheid werd gevonden.

https://nypost.com/2023/02/22/death-of-clinton-aide-tied-to-jeffrey-epstein-ruled-suicide/

https://www.bignewsnetwork.com/news/273538260/betting-on-ukraine-victory-was-suicidal-seymour-hersh

Het ziet er naar uit dat het Amerikaanse leger hier eindelijk iets aan gaat doen. De journalist Seymour Hersh – wiens onthullingen meestal worden gevolgd door schoonmaakacties van de militaire witte hoeden – zegt nu dat US President Joe Biden in wezen “de NAVO in Europa wegblies” door bondgenoten te vertellen dat hij Oekraïne steunt met zijn “volledig corrupte regering”. De journalist zegt ook dat Kiev Stepan Bandera verheerlijkt, “de grote pro-Nazi die als een gek duizenden Joden vermoordde tijdens de Tweede Wereldoorlog”.

In een duidelijk teken dat de Biden show geen steun van het Amerikaanse leger heeft “durfde Biden Kiev niet te bezoeken zonder Rusland te waarschuwen en zonder de Russische kant te vragen zijn veiligheid te garanderen” zei woordvoerster van het Ministerie van Buitenlandse Zaken Maria Zakharova. Ze voegde eraan toe “het bezoek van de Amerikaanse leider… leek op een mislukt optreden van een provinciaal theater”.

https://tass.com/politics/1580551

Ze maakte geen grapje aangezien Zelensky tijdens een live uitzending verscheen samen met een dubbelganger. Dit trekt de geloofwaardigheid van zijn heldhaftige bezoeken aan de oorlogsgebieden Bakhmoet en Kherson in twijfel. De verschillende optredens van de voormalige acteur/komiek voor het groene scherm laten ons niet veel twijfel over.

CIA-bronnen vertellen ons dat “de Computer Graphic Image avatar Zelensky in gevaar is. Hij gaat spoedig verdwijnen. Een denkbeeldig verhaal voor zijn vertrek wordt nu voorbereid.” 

Biden zal daarna ongetwijfeld snel volgen. Biden werd betrapt via een openstaande microfoon na commentaar gegeven te hebben op 3 UFO’s die neergeschoten waren…

Biden: “Denk je dat een aantal van deze lieden die bullshit pikten?”

Assistent: “Absoluut”

Biden: “Ze zullen alles pikken… Laten we hier weg wezen.”

Laten we dan nu eens kijken naar de laatste beelden van project Bleu Beam.

1. Vogels ”bevroren in de lucht,” in Vancouver, Canada

https://www.vancouverisawesome.com/highlights/very-weird-motionless-bird-floating-in-air-captured-on-video-in-bc-6589792??utm_source=facebook&utm_medium=organic&utm_campaign=snd

2. Een Delta SSP schip 

3. UFO’s boven Palm Springs, California, 31 januari 2023

4. Een SSP schip boven Nevada, USA

5. Een UFO boven Japan 

6 . A piramidevormige UFO boven Mexico

Wat zou je ervan vinden om Laurence Spelman Rockefeller een verklaring te laten afleggen over dit alles? Misschien kunnen we dan ontdekken wat er echt gebeurde met al de missende biljoenen dollars uit het Amerikaanse defensie budget. Als dat geld ging naar het kopen van vliegende schotels, dan zijn die het eigendom van de belastingbetalers en moeten aan hen overhandigd worden.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “China verlangt eind van Wereldoorlog III na zware DEW aanval op Westers land.”

 1. Seal of solomon of David ster , wat het niet is.
  Een satanistisch symbool.
  Net als de 5 puntige ster.

  De wereld draait …..
  Zeggen zij , de twee driehoeken zijn ,:

  Socialisme (nazi)communisme (joods) en liberalisme (pedo,s) zijn geen vijanden en aanbidden allen de zelfde meester.
  SatanataS .

  U ziet dat dit van twee kanten het zelfde word verwoord.

  Thesis/anti thesis / gezamenlijke oplossing. (Macht /winst)

  NaZi0nisten twee zijdes van de zelfde munt.

  De andere driehoek worden vertegenwoordigd door de drie abrahamische religies.
  Je weet wel, welke en wachten op een Messias. Zoals Christus.

  Ook die ongelukkigen zullen de pupetmasters weer tegen elkaar opzetten in voortdurende oorlogen.

  Alles is samen deze gevreesde ster van de twee driehoeken.
  Samen lucefarians.

  En oorlog sturen van de gewone mensen is hun bezigheid of het nu corporaties zijn of religie.
  Oorlog is macht en het volk word in de strijd gestuurd door de pakken die zich laten verkiezen met de belofte oorlog te stoppen.

  Tegenwoordig schreeuwen ze vrede terwijl bommen en geweren worden uitgedeeld door de zelfde schreeuwers.
  Oorlog kent alleen verliezers en overwinnaars onder het volk en winnaars in de politiek en wapen industrie.
  Maar kan per definitie nimmer vrede bewerkstelligen.

  Thesis/anti thesis / en toekijken hoe de winst binnen looopt terwijl de capabelen zich opofferen voor het goede doel.

  Hoe bent u schuldig?
  U betaald belasting en dus betaalt mee , simpeler is het niet te stellen.
  De staat der Nederlanden is een buitenlands bedrijf geëigend door de centrale “Private” bankiers.
  Net als u als u meestemt.

  Geen mens komt bij zijn doel als hij alleen een linker of rechter been heeft , je loopt in grote circels totdat je beseft dat aan het einde van de cirkel met bv een linker been je een ronde rechts om bent gelopen en je jezelf besodemietert hebt.

  Con = oplichting
  Tract(tie) = grip
  +————————-
  = Con-Tract.

  En wie teken je dit bij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *