Benjamin Fulford: “Staan ze op het punt een wereldregering aan te kondigen?”

20 februari 2023

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

We horen van meerdere bronnen dat zij (= niet wij) van plan zijn in de nabije toekomst een wereldregering aan te kondigen. Bronnen in de inlichtingendienst-gemeenschap zeggen dat om dit tot stand te brengen de mensheid door een initiatieceremonie wordt geleid. Dus – volgens hen – zijn de pandemie, de vaccinatiecampagne, de Oekraïense oorlog, de UFO’s en ongelukken met gevaarlijke stoffen alleen maar theater, bedoeld om de massa’s te dwingen in onderdanigheid aan een wereldautoriteit.

Dit klinkt als een excuus om Neurenbergachtige oorlogsmisdaad-tribunalen te vermijden omdat er geen twijfel kan bestaan dat grote aantallen mensen zijn vermoord als onderdeel van deze “initiatieceremonie”.

Er is ook meer dan genoeg bewijs dat de Khazariaanse Maffia, die de meeste Westerse overheden hebben gekaapt, echt hebben geprobeerd 90% van de wereldbevolking te doden. Ze zijn vele malen betrapt op het proberen een nucleaire oorlog te beginnen, ziekten te verspreiden, massale hongersnood te veroorzaken, enz.

Ze hebben ook geprobeerd een merk van het beest centrale controle over al het geld, voedsel enz. af te dwingen met hun digitale ID’s en centraal gecontroleerde digitale valuta. Als teken dat dit proces goed onderweg is: Toen gisteren een collega geld naar het buitenland wilde sturen werd dit door de bank tegengehouden. Op de vraag waarom de bank dit tegenhield vertelde een Canadese bankier dat hij “niet door hun screeningsproces was gekomen”. Hij gebruikte ook de term “UN dollar” refererend aan wat wij kennen als de “US dollar”.

In landen als Brazilië verbinden ze nu de vaccinatiestaat aan bijstandsuitkeringen enz. zelfs nu is bewezen dat de vaccins giftig zijn. Dit is de reden: Deze Pfizer patentaanvraag – goedgekeurd op 31 augustus 2021 – is bedoeld voor contacttracering op afstand van alle gevaccineerde mensen wereldwijd. Ze zullen worden, of zijn al, verbonden met het “internet der dingen” door een kwantumlink van pulserende microgolffrequenties van 2,4 gHz of hoger vanuit zendmasten en satellieten rechtstreeks naar het grafeenoxide dat in het vetweefsel is opgeslagen van alle mensen die de dodeninjectie hebben gehad. Lees dat NOG EENS!

Dus kan er geen twijfel bestaan dat we echt te maken hebben met een Satanische poging om de planeet over te nemen door ons te dwingen om te gehoorzamen of te verhongeren met een merk van het beest financieel controlesysteem.

Niet alleen proberen ze ons tot slaaf te maken, ze proberen ook nog steeds om de meesten van ons te doden. We krijgen informatie over een grote nieuwe poging om een echte Derde Wereldoorlog te beginnen met tankveldslagen die groter zijn dan ooit werd gezien in de Tweede Wereldoorlog.

Russische nieuwsverslagen zeggen “het Amerikaanse schip Arc Integrity arriveerde in de haven van Gdynia [in het noorden van  Polen] met wel 700 units aan verschillende militaire apparatuur, inclusief Abrams tanks en Bradley infanterie gevechtsvoertuigen die gebruikt zullen worden door de legendarische 1e Infanteriedivisie van Amerika, de oudste Amerikaanse divisie die bekend staat als de Big Red One… dit is het twintigste transport van dit type.” Met andere woorden, een Amerikaans tankleger op volle sterkte met 140.000 units aan militaire apparatuur is al ingezet.

En op de Veiligheidsconferentie in München vorige week, bijgewoond door politici en experts van bijna 100 landen, viel spreker na spreker op hysterische wijze Rusland aan. Bijvoorbeeld: de gemaskerde acteur die U.S. Vicepresident Kamala Harris speelt, zei: “De Verenigde Staten heeft formeel vastgesteld dat Rusland misdaden tegen de menselijkheid heeft begaan.” Daarna zei de Duitse Minister van Defensie Pistorius: “Oekraïne moet de oorlog winnen.” Daar stemde de Britse Premier Rishi Sunak mee in “we moeten Oekraïne helpen om haar steden te beschermen tegen Russische bommen en Iraanse drones.” Hij sloot zich ook aan bij de V.S. door Ruslands “weerzinwekkende oorlogsmisdaden” op te sommen.

We hebben vogels gehad in Rome en Kiev en nu zijn ze neergedaald in Mexico. Wat proberen ze ons te vertellen?

We krijgen ook rapporten van Poolse inlichtingen- en andere bronnen dat een invasie van een 500.000 man sterk Russisch leger “eraan komt uit 5 richtingen.” Het probleem met deze hysterie is dat het niet past bij gebeurtenissen in de praktijk. Zoals Poolse inlichtingenbronnen opmerken: “In het openbaar is iedereen het eens met de Oekraïense regering, maar achter de schermen is het al afgehandeld.”

De werkelijke cijfers van de oorlog in Oekraïne, vastgestelde door de Mossad en gepubliceerd door Hürseda Haber [4] tonen dat de balans van de macht 8 tot 1 is ten gunste van Rusland. Er zijn 18.480 doden aan de Russische kant tegen 157.000 aan de Oekraïense kant. Bronnen van de Italiaanse P3 Vrijmetselarij voegen eraan toe dat de Oekraïense President Volodymyr Zelinsky kort geleden in hun opdracht werd vermoord. Mossad bronnen zijn het daarmee eens en zeggen “De echte Zelinsky is weg. Degene die verschijnt  in foto sessies en video’s is een avatar of een Computer Graphic Image. De P3 heeft het goed.

Daar de Oekraïense oorlog in principe over is, ziet het er naar uit dat al deze overdreven anti-Russische hysterie een campagne van misleiding is. MI6-bronnen zeggen dat het reusachtige Amerikaanse tankleger in feite in Rusland is en zich heeft aangesloten bij het Russische leger voor een omvangrijke campagne tegen communistisch China. Met andere woorden, het plan van George Bush Sr. om een nieuwe koude oorlog te beginnen en het erop doen laten lijken dat Rusland een Chinese bondgenoot is – alleen om zich op het laatste moment tegen hen te keren – wordt geactiveerd.

“Wij willen geen vervanging van V.S. hegemonie met Chinees communistische hegemonie,” legt een bron van de Russische FSB uit.

Maar Rusland lijkt nog steeds beide kanten te manipuleren aangezien Tass rapporteert:

Moskou en Beijing zullen al snel een serie gesprekken hebben op hoog niveau, vertelde de Russische Minister van Buitenlandse Zaken Sergey Lavrov aan de Staats Doema. Hij zei dat de Amerikanen nu weer spelletjes beginnen te spelen en proberen terug te keren naar een bipolaire wereldorde, deze keer met China,… “De Verenigde Staten en hun bondgenoten hebben er op fanatieke wijze naar gestreefd de wereld te plunderen en schatting of belasting van de mensheid te incasseren.”

https://tass.com/politics/1576891

Het werkelijke verhaal is dat de Russen, samen met de Westerse en Aziatische witte hoeden een multipolaire wereld willen en de V.S. hegemonie niet willen vervangen door Chinees Communistische hegemonie.

Het gebruik van een aardbevingswapen tegen Turkije was bedoeld om China te waarschuwen dat het Westen zulke wapens bezit en ze zouden gebruiken tegen China als ze daartoe gedwongen worden, zegt een Pentagon-bron.

CIA-bronnen voegen daar aan toe “Je kunt je zelfs geen voorstelling maken van de volledige kracht van Ruslands niet-nucleaire wapens. Eén Pantsyr installatie is in staat om een gebied van 100 voetbalvelden te veranderen in een dode woestijn – de vijand IN EEN KLAP achterlatend zonder tanks, mankracht, vliegtuigen en onbemande luchtvaartuigen! Ruslands thermobarisch wapen of vacuümbom heeft geen gelijke in de wereld in termen van kracht. Die maait absoluut alles weg – alles valt uiteen in een gebied met een straal van 300 meter! En Rusland heeft nog veel meer. Het is gewoon niet zinnig om alles tegelijk te tonen.”

De grote, en tot nog toe verborgen, beweging tegen China komt terwijl de US Corporation op de rand van faillissement en sociale ineenstorting staat.

De US regering miste een internationale betalingsdeadline op 31 januari en is sinds 17 februari afgesneden. De Haven van Los Angeles bevestigt “een substantiële volumedaling” in februari.

https://www.freightwaves.com/news/beleaguered-los-angeles-port-pins-hopes-on-2nd-half-rebound

Het failliete Biden-regime knoopt intussen de eindjes aan elkaar door strategische olievoorraden en wapenreserves uit te verkopen terwijl het pensioenen, Medicaid en alles waar het zijn handen maar op kan leggen steelt. Het vermindert ook de voedselbonnen enz. Deze “uitzonderlijke maatregelen” kunnen het regime tot ongeveer juli in stand houden, volgens het Congressional Budget Office.

https://www.zerohedge.com/personal-finance/biden-administration-allowing-states-spend-medicaid-money-food-housing

Er is ook een verdergaande sociale ineenstorting in de V.S. Een vriend die recentelijk Seattle bezocht zegt dat het centrum verlaten was, winkels gesloten waren en alleen een marijunana apotheek open was. Dit soort taferelen herhalen zich in de meeste Amerikaanse steden. In Los Angeles is de misdaad zo erg dat de burgemeester mensen waarschuwt geen waterflessen in de auto achter te laten omdat mensen de ramen zouden kunnen inslaan om ze te pakken te krijgen.

Het hele zogenaamde presidentschap van Joe Biden is ook gedegenereerd tot een pure farce. Bekijk de video hieronder waarin “Biden” tegen verslaggevers zegt; “laat me met rust, man” en dan wegloopt zonder ook maar één vraag te beantwoorden na zijn opmerkingen over “lucht objecten” boven de V.S. en de banden van zijn familiebedrijf met China. Schenk aandacht aan het nep Witte Huis.

Dit is de reden waarom velen in de leiding van het oude regime oorlog als een uitweg zien. Zoals een hoge Pentagon-generaal me eens vertelde: “We zouden eerder een Derde Wereldoorlog beginnen dan werkeloos worden.”

Maar China is zich heel goed bewust van deze plannen en was bezig zijn eigen verrassingen voor te bereiden. Een bron van de Canadese Geheime dienst zei dat door de communistische verrader Justin Castrudeau een enorm Chinees leger in het geheim bij elkaar is gebracht in ondergrondse bases verspreid over Canada voor een manoeuvre tegen de V.S.  Militaire bronnen in Arizona zeggen ook dat er een grote instroom van Chinese mannen van dienstplichtige leeftijd de V.S. infiltreert. Deze kop lijkt dat te bevestigen:

“Arrestaties van Chinese immigranten die illegaal de Amerikaans-Mexicaanse grens oversteken is in januari met 1230% gestegen. 

https://www.washingtonexaminer.com/policy/immigration/arrests-of-chinese-citizens-illegally-crossing-us-mexico-border-jumps-1-230-in-january

Dit oorlogsgepraat kan heel goed crisisdiplomatie op hoog niveau zijn aangezien onderhandelingen voor een wereldregering hun afronding naderen.

Verder kan er geen twijfel bestaan dat veel van wat we zien slechts angstporno is. Bijvoorbeeld: Ik ben niet in staat geweest om via directe analoge rapportering bevestigd te krijgen dat de ontsporingen van treinen met giftige wolken die zich in alle richtingen verspreiden echt zijn. We weten dat er een treinontsporing was bij East Palestine, Ohio en dat het een opzettelijke valse vlag was. Het gebeurde precies op de plaats waar een Netflix show over zo’n ramp werd gefilmd. Onder de top 10 eigenaars van het Norfolk Southern Corp treinvervoersbedrijf bevinden zich Rockefeller ondernemingen zoals: Vanguard, JPMorgan en BlackRock. 

movie-about-train-derailment-had-extras-from-eastern-palestine.html

https://pepelivesmatter.substack.com/p/ohio-chemical-train-derailment-movie

Wat gaande lijkt te zijn is dat echte treinontsporingen plaatsvinden maar dat deze worden gevolgd door overdreven verslagen over giftige dampen enz. Dit is het patroon dat te zien was in Fukushima waar een echte explosie en een echte tsunami werden gevolgd door extreem overdreven verslagen dat “de hele Stille Oceaan” radioactief is. De Rockefellers hebben een lange geschiedenis met dit soort operaties.

Ook vertelt de in het bezit van de Rockefellers zijnde WHO mensen om voorraad in te slaan van anti-stralingsmedicijn. Dit lijkt erop dat een of ander giftig nucleair ongeluk (echt of nep) het volgende punt op hun agenda is. De Russische regering heeft herhaaldelijk gewaarschuwd voor juist zo’n plan.

Het recente neerschieten van meerdere UFO’s, gerapporteerd door de Amerikaanse en Canadese autoriteiten, is nog zo’n voorbeeld. De Russen schijnen hier aan mee te doen via het officiële persbureau Tass dat waarschuwt: “De Amerikaanse golf van paniek en hun reacties, opstijgende gevechtsvliegtuigen en het afschieten van raketten betekent dat iemand een doel zal raken dat niet geraakt zou moeten worden, wat de waarschijnlijkheid van tragische ongelukken zal vergroten.”  

https://tass.com/pressreview/1575937

“Wees in de komende weken, misschien zelfs maanden, voorbereid op een groot en gevarieerd programma van angst dat voor je uitgevoerd wordt” zegt een Poolse inlichtingenbron. “Maar niets van waar ze je bang voor maken zal worden omgezet in daden in de fysieke wereld,” voegt de bron eraan toe.

Bevestiging van deze angstporno, bedoeld om een wereldregering te beginnen, kwam van een Panel bij de 2023 Wereld Regeringstop dat zegt dat een “bepaalde schok” zal plaatsvinden om de “internationale orde” te veranderen in één wereldregering.

Maar net als de jongen die lichtvaardig loos alarm sloeg geloven mensen niet meer in de constante hysterische stroom van angstporno die van de corporate media komt. Zelfs met een vraag die ontworpen is om mensen te manipuleren zoals “Bent u het ermee eens… dat nationale nieuwsorganisaties niet de bedoeling hebben om te misleiden” zei 50% dat ze het er niet mee eens waren. Slechts 25% stemden ermee in, bleek uit een studie. Als ze hadden gevraagd “misleiden nieuwsorganisatie opzettelijk mensen?” zouden ze dichter bij 70% instemmingen hebben gekregen.

Het mislukken van de UFO campagne om mensen bang te maken (tot dusver) is een voorbeeld van waarom mensen de aankondigingen van de corporate regering niet meer geloven. De regering werd gedwongen om terug te krabbelen en zegt nu dat er slechts hobbyballonnen van $ 14 zijn neergeschoten.

De recente mislukte angstpoging van een buitenaardse invasie legde echter wel een interessant cabal-kenmerk bloot. Het bleek dat veel van de UFO en “buitenaardsen onthullingen” in het leven werd geroepen door Laurence Spelman Rockefeller Jr. 

Dit is wat een CIA-bron hierover te zeggen had: “Laurence Rockefeller senior [de oorspronkelijke sponsor van UFO/buitenaardsen onthulling] is uit beeld sinds rond 2004. Zijn zoon heeft het overgenomen. Zijn onofficiële zoon – John Podesta – werd naar Gitmo gebracht. Er is een kloon/dubbelganger die in het openbaar is gezien. Deze twee werken binnen een grotere groep die het Project Blue Book Op leiden. Ze zijn betrokken bij de recente waarnemingen. Zij zijn de ‘geld managers’. Er zullen nog meer waarnemingen komen terwijl zij zich voorbereiden op de grote buitenaardse invasie.

En laten we dan nu maar eens kijken naar de meest recente buitenaardse waarnemingen.

  1. UFO in de Andes, Santiago City, Chili, 13 februari 2023

2. Texas, USA 3 februari 2021 Buitenaardse onbemande ruimteschepen

3. Talloze buitenaardse ruimteschepen boven China 14 februari 2023

4. UFO’s boven Spanje, 15 februari 2021

5. Buitenaards bolvormig onbemand ruimteschip boven Jeruzalem, Israël

6. Project Blue Beam projectie in de lucht boven Oekraïne.

Houd echter in gedachten dat dit niet het einde van de wereld is maar meer het einde van het Rockefeller wereldtheater. Wanneer dat ophoudt, zal de mensheid bevrijd zijn. 

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

2 reacties op “Benjamin Fulford: “Staan ze op het punt een wereldregering aan te kondigen?”

  1. Erg boeiend om te lezen maar die hardnekkige theorie dat Kamela Harris allang is vermoord /en een ander met een masker is die haar na-speelt ,verteld mij dat wat ik hier lees gezwets is ,Biden is ook een masker dragende ander etc etc ,Hillary zat al lang in Guantanamo bay,want ze was al een jaar niet verschenen in het openbaar tot ze van de week uitgebreid te zien was dan is het opeens stil rond deze figuren.

  2. Kan waar zijn wat de CIA zegt over de “onbekende” wapens van Rusland. Want ik meen mij te herinneren dat Putin ooit gezegd heeft dat Rusland met wapens zal komen die de wereld nog nooit gezien hebben en dat zijn dus niet de nucleaire wapens..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *