Benjamin Fulford: “Het einde van de Rockefeller heerschappij en het begin van het gouden waterstoftijdperk.”

23 januari 2023 

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De overgave van de Rothschilds en het instorten van de onbeperkte macht van de Rockefellers over de Verenigde Staten van Amerika zullen het ons mogelijk maken om te leven als miljonairs in het komende gouden waterstoftijdperk. Dit is het grote verhaal achter al het nieuws over het bereikt zijn van de schuldenlimiet, het verslagen zijn van Oekraïne en de verwijdering van het nep Biden-regime.

De Rockefellers hebben hun controle over de Fortune 500 bedrijven (via meer dan 200 instituten) gebruikt om het feit te verbergen dat zij de echte meesterbreinen zijn achter de oorlog in Oekraïne, de geprobeerde vaccin-genocide en nog veel meer. Ze worden nu onder de bus gegooid.

Om hun betrokkenheid en hun op handen zijnde nederlaag te begrijpen, laten we eerst eens kijken naar de leden van het zogenaamde regime van Joe Biden die behoren tot de Council on Foreign Relations [CFR = een Amerikaanse denktank] die onder controle van de Rockefellers staat:

 • Kamala Harris, Vicepresident (CFR via familie; Harvard universiteit; DLA Piper [internationaal advocatenkantoor]; Uber via familie)
 • Antony Blinken, Minister van Buitenlandse Zaken (CFR lid; Harvard en Columbia universiteit; WestExec [Amerikaans adviesbedrijf])
 • Janet Yellen, Minister van Financiën (CFR lid; Yale en Harvard universiteiten; Brookings)
 • Lloyd Austin, Minister van Defensie (CFR lid; WestExec; Raytheon Technologies)
 • Linda Thomas-Greenfield, VN Ambassadeur (CFR lid; Albright Stonebridge Groep)
 • Cecilia Rouse, Council of Economic Advisors (CFR voorzitter; Princeton universiteit; T-Rowe Price Groep)
 • Alejandro Mayorkas, Minister van Binnenlandse Veiligheid (CFR lid; Wilmer Hale [Internationaal Advocatenkantoor])
 • Jake Sullivan, Adviseur Nationale Veiligheid (CFR auteur; Yale en Oxford universiteiten; Carnegie)
 • Ron Klain, Stafchef Witte Huis (CFR via familie; Harvard universiteit; O’Melveny and Meyers [International Advocatenkantoor])
 • John Kerry, Speciaal Klimaatgezant (CFR lid; Yale universiteit)
 • Susan Rice, Directeur Domestic Policy Council (CFR lid; Harvard, Oxford, en Stanford universiteiten)
 • William J. Burns, Directeur Central Intelligence (CFR lid; Oxford universiteit; Carnegie)
 • Kurt M. Campbell, Indo-Pacific Co-ordinator of Indo-Pacific Tsar (CFR lid; Harvard en Oxford universiteiten; Asia Group [strategisch Adviesbedrijf])
 • Thomas Vilsack, Minister van Landbouw (CFR lid; Dairy Export Council)
 • Gina Raimondo, Minister van Economische Zaken (CFR lid; Oxford universiteit; Point Judith Capital)
 • Eric S. Lander, Directeur Office of Science and Technology (CFR lid; Harvard universiteit)
 • Jeffery Zients, Adviseur van de President (CFR lid; Cranemere)

De allereerste daad van het “Biden” regime was het beschermen van de Rockefeller oliebelangen door de Keystone Pijplijn te cancelen waarmee het Amerikaanse volk toegang zou krijgen tot betrouwbare olievoorraden, niet gecontroleerd door de Rockefellers.

Ook de oorlog in Oekraïne kan worden gezien als een Rockefeller poging om de Europeanen te dwingen olie en gas van hen te kopen en niet van de Russen.

Mijn betrokkenheid bij deze familie begon meer dan tien jaar geleden toen ik de Japanse Minister van Financiën en Economie Heizo Takenaka vroeg waarom hij de controle over alle aan de Japanse Effectenbeurs geregistreerde Corporations had overhandigd aan instituten die onder controle van de Rockefellers en de Rothschilds stonden. Daartoe behoren o.a. Blackrock, State Street and Banking, en Vanguard. Hij vertelde mij dat Japan gedwongen was de controle over haar Corporations over te dragen omdat ze bedreigd werd met aardbevingswapens (dit was voor Fukushima).

De daaropvolgende Fukushima massamoordaanval op Japan van maart 2011 dwong het land om haar nucleaire energiecentrales te sluiten en olie te kopen van bedrijven die gecontroleerd werden door de Rockefellers.

Jarenlang onderzoek legde het feit bloot dat Rockefeller-belangen achter veel, heel veel misdaden zitten, inclusief het verspreiden  van kanker. Aan het begin van de 20e eeuw kreeg slechts één op de 19 mensen kanker. Nu is dat één op de twee mensen. Onnodig te zeggen dat het “genezen van kanker” nu een van de meest winstgevende takken is van de farmaceutische bedrijven die ze onder controle hebben. De recente pandemie en vaccinatiecampagne leiden ook tot recordwinsten voor Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson enz. die ook onder controle staan van de criminele KM families als de Rockefellers.

De Rockefellers hielden ook de menselijke vooruitgang tegen door het onderdrukken van energietechnologie die hun controle via olie bedreigde. Daarom eindigde Nicola Tesla als verarmde gevangene in een hotelkamer terwijl zijn technologie werd verzwegen.

Jaren later vertelde Japanse zonnepaneelfabrikanten me dat ze gedwongen waren de helft van de zonnepanelen die ze produceerden te dumpen terwijl de prijs van silicon die ze kochten werd opgedreven tot het vijfvoudige om te voorkomen dat zonne-energie concurrerend zou zijn met olie. 

Ze hebben ook alles wat in hun macht lag gedaan om het gebruik van waterstof als goedkope, niet-vervuilende en praktisch onbeperkte brandstof te voorkomen. Meer dan 70% van de kosten van de moderne economische activiteit komt van energie en de Rockefellers hebben de menselijke vooruitgang tegengehouden om hen ervan te verzekeren dat energie komt van dure olie die zij onder controle hebben.

De lijst van hun misdaden is veel te uitgebreid om hier verder op in te gaan. Het punt is dat recente wereldgebeurtenissen het gevolg zijn van een internationale alliantie die ten doel heeft de heerschappij van de United States of America Corporation, hun dwangwapen, omver te werpen.

Oké, met deze achtergrond in gedachten, laten we eens kijken naar de ontwikkelingen van de afgelopen week. De grootste was het niet nakomen van betalingsverplichtingen op 19 januari van de US Corporation. Dit werd gerapporteerd in het corporate propaganda nieuws als dat de VS het schuldenplafond had bereikt van $31,4 biljoen. Maar, zie wat er de dag ervoor gebeurde: Jerome Powell, het hoofd van de Federal Reserve Board “testte positief op Covid” en ging in “zelf-isolatie”. Natuurlijk zeggen CIA-bronnen dat dit in werkelijkheid betekent dat hij óf gearresteerd óf ondergedoken was.

https://www.cnbc.com/2023/01/18/federal-reserve-chairman-jerome-powell-tests-positive-for-covid.html

Poolse informatiebronnen vertelden ons ook dat de Verenigde Staten een sluitingsdatum heeft gesteld voor de restricties van de Amerikaanse dollar als wettig betaalmiddel die zullen aflopen op 31 januari 2023. De restricties betekenen dat elk dollarbiljet dat is gedrukt voor 2021 niet langer geaccepteerd zal worden of wettig betaalmiddel zal zijn waar ook in de wereld.

Dit is een wanhopige poging van de Rockefellers om faillissement te voorkomen door iedereen te dwingen digitale centrale bank valuta’s te gebruiken die ze van plan zijn uit te geven. In plaats daarvan gaat de wereld de Rockefellers uitsluiten door digitale valuta’s die zij na 31 januari produceren te weigeren; daar zijn meerdere bronnen het over eens.

Het faillissement van de Federal Reserve Board betekent dat het hele Amerikaanse financiële systeem instort.

Onderstaande charts van gebruikers die het maximum van hun credit cards hebben bereikt, de grootste financiële luchtbel in de geschiedenis, en gekelderde huizenprijzen  tonen allemaal dat het Amerikaanse financiële systeem nu slecht functioneert.

Bijvoorbeeld: een Mossad-bron zegt “Ik weet zeker dat de Bank of America failliet is. (Zo ook Wells Fargo Bank). Ze zitten in Chapter 11 maar dat kan niet bekend gemaakt worden aan het publiek. Dat zou het hele financiële systeem onderuit halen. Ik weet van één klant van de Bank of America die de hypotheek op zijn huis afbetaalde en de akte van eigendomsoverdracht van zijn huis wilde hebben. De branch manager vertelde hem dat hij contact op moest nemen met de advocaten van de bank. Zij hadden hem niet. 

Oeps.” 

Er staan heel wat berichten op Instagram, Tiktok, Reddit van problemen bij banken, voor degenen die dit bevestigd willen hebben. Veel klanten missen geld en krijgen geen antwoorden.

Tot op het moment dat dit verslag online ging had geen van deze banken gereageerd op vragen over hun failliet zijn.

Het is interessant dat onder zoveel andere nauwkeurige toekomstverwachtingen, de Simpsons voorspelden dat de Bank of America geen geld meer zou hebben.

In een ander teken dat het geen normale gang van zaken is, op dezelfde dag dat Fed baas Powell in afzondering ging, kondigde de VS Minister van Financiën, Janet Yellen aan dat ze op een bedelmissie ging naar Zurich Zwitserland voor een ontmoeting met de Chinese Vicepremier Liu He. Chinese media rapporteerden op 20 januari dat de gesprekken vroegtijdig werden beëindigd omdat Yellen, die “een gebrek aan zelfvertrouwen toonde”, de gesprekken vroegtijdig had beëindigd omdat ze “een vlucht moest halen”. 

In een hint dat de Chinezen enorme concessies wilden, zeiden de staatsmedia ook “Of de deur tussen China en de V.S. weer geopend kan worden zal een test zijn voor de gemoedstoestand en de V.S. zou zich moeten afvragen of het er op voorbereid is.”

https://www.globaltimes.cn/page/202301/1284123.shtml

Bronnen van een Aziatisch geheim genootschap zeggen dat de Chinezen zich nu bewust zijn dat ze het doelwit waren van een elektromagnetische aanval, gemaskeerd als een “pandemie” door de Rockefeller/Rothschild geleide Khazariaanse maffia en eisen dat de criminelen die hiervoor verantwoordelijk zijn gearresteerd worden. 

Maar de Chinezen moeten er ook voor zorgen dat ze criminelen in hun eigen land arresteren.

Een verontrustende video van China toont wat lijkt op de lichamen van kinderen waarvan de adrenochrome is geoogst. We zouden willen dat de Chinese autoriteiten een publieke verklaring uitgeven waarin ze hun versie van wat deze video laat zien uitleggen. (Afschrikwekkende beelden). 

Onnodig om te zeggen dat het grootste deel van de bevolking van het Westen ook eist dat topcriminelen voor het gerecht worden gebracht.

Bijvoorbeeld: Senator Ron Johnson is een van de vele stemmen die nu publiekelijk roept om een Neurenbergachtig tribunaal voor het “COVID kartel”.

Het bewijs van hun misdaden is overweldigend. Geheime Pfizer- en overheidsdocumenten bevestigen dat miljoenen mensen wereldwijd zijn gestorven als gevolg van COVID vaccinaties.

Dit is slechts het topje van de ijsberg omdat, zoals elke Afrikaan je zal vertellen, de meeste van de tientallen miljoenen HIV/Aids doden ook veroorzaakt werden door vaccinatie.

Meerdere bronnen van inlichtingendiensten bevestigen dat een oorlogstribunaal voor de KM leiding nu een zekerheid is.

Degenen die ook gerechtigheid onder ogen moeten zien zijn de Nazi oorlogscriminelen in Oekraïne. Vorige week doodden Russische troepen 40.000 Oekraïense troepen alleen al in de Donesk regio, volgens Pentagon berekeningen. De Oekraïners verloren vorige week ook hun Minister van Binnenlandse zaken en 16 andere topfunctionarissen in een helikopter crash.  

V.S. militair expert Kolonel Douglas McGregor zegt dat open bron materiaal laat zien dat de Oekraïners tot dusver 157.000 doden en 300.000 gewonden hebben, vergeleken met 16.000 Russische slachtoffers. Dit betekent dat Oekraïne, met een veel kleinere bevolking, acht manschappen verliest tegenover één Rus.

Wetend dat de oorlog al is verloren, weigeren de Amerikanen, Duitsers en Britten om tanks te sturen naar Oekraïne. Ze weigerden ook omdat “de criminelen achter de Zelensky regering deze state-of-the-art Westerse tanks verkocht zouden hebben aan de Russen zodat ze die kunnen ombouwen of namaken.

Poolse informatiebronnen zijn het daarmee eens. Ze zagen dat vorige week “meer dan 50 Amerikaanse Chevrolet Tahoe SUV’s, gedoneerd aan Oekraïne door General Motors, na aankomst in het land verdwenen.”

Poolse informatiebronnen zeggen ook dat het wanhopige Oekraïense Nazi regime nu 14-jarige jongens en oude mannen van de straat plukt om te gebruiken als kanonnenvoer tegen de Russen.

De vraag rijst nu, zullen de Russen Zwitserland binnenvallen nadat ze Oekraïne hebben verslagen?

Zwitserland verklaart in principe de oorlog tegen Rusland door te dreigen beslag te leggen op Russische bezittingen “om te gebruiken voor de wederopbouw van Oekraïne”, zoals het hoofd van het Federale Departement van Buitenlandse Zaken Ignazio Cassis zei in een interview met Swiss radio and television dat donderdag werd uitgezonden.

https://tass.com/world/1564527

De President van Zwitserland Alain Barset liet ook zien dat zijn land niet langer neutraal is met een toespraak die hij vorige week in Davos hield en waarin hij Rusland aanviel met overduidelijke leugens. 

Dit betekent dat tenzij de Octagon groep die zijn hoofdkwartier daar heeft zich overgeeft, een invasie van Zwitserland onvermijdelijk is.

MI6-bronnen zeggen dat de Rothschilds zo’n overgave onderhandelen maar dat het proces tijd zal vragen. Ze zeiden dat echte veranderingen zouden kunnen beginnen na de kroning van Koning Charles III in juni.

In de V.S. is echte verandering al begonnen. De openbare verwijdering van de nep Joe Biden uit de macht gaat verder met een lawine aan opgestelde verhalen over “geclassificeerde documenten” die gevonden zijn in Bidens huis, garage en andere “verkeerde plaatsen”.

https://www.msn.com/en-us/news/politics/justice-dept-search-of-biden-home-in-wilmington-turns-up-more-documents/ar-AA16BsQi

We zien ook dat zelfs de KM propaganda media zoals CNN afstappen van het voorbehoud door meer weerzinwekkende misdaden te rapporteren van de al lang dood zijnde Biden en zijn zoon Hunter.

En in een teken dat de corporate propaganda media de informatie-oorlog aan het verliezen zijn, sluit CNN zijn Atlanta hoofdkwartier als nog een teken van KM overgave.

https://www.washingtonexaminer.com/news/cnn-closing-doors-downtown-atlanta-cnn-center

Nu de verwijdering van Biden onvermijdelijk is, zijn de ratten begonnen het schip te verlaten met Witte Huis stafchef Ron Klain, als de meest recente.

https://apnews.com/article/afghanistan-biden-politics-united-states-government-ron-klain-859543dcbbcbe3e2ef987e88f7b4ff34

We zien ook dat CFR slaafje Kamala Harris Biden wettelijk niet kan vervangen omdat haar ouders geen Amerikaanse staatsburgers waren.

We zien ook dat andere verkiezingsstelers worden gearresteerd of verwijderd. Hier kun je zien dat de frauduleus gekozen gouverneur van Arizona, Katie Hobbs, een laars draagt met een GPS enkelband. “Ze staat onder militair arrest van de witte hoeden alliantie” zeggen CIA-bronnen.

Ook Nieuw-Zeelands cross-dressing Premier Jack Ardern heeft zijn ontslag aangekondigd.

https://www.mirror.co.uk/news/world-news/breaking-new-zealand-prime-minister-28993569

Jack’s vervanger is Chris Hipkins die gedwongen is om te zeggen dat hij alle Nieuw-Zeelanders zal opjagen en vaccineren om er opzettelijk voor te zorgen dat zijn regering zal instorten, zeggen MI6-bronnen.

De machtselites van de wereld weten dat de Rothschilds en Rockefellers verloren hebben wat de reden is waarom de meesten van hen op het laatste moment hun plannen cancelden om vorige week het Davos Wereld Economisch Forum te bezoeken. Kijk maar eens naar bijvoorbeeld het weinige publiek voor de Premier van Spanje.

De bloedlijn-elite zal waarschijnlijk niet tot juni hebben om hervormingen uit te voeren want de boeren zijn in groten getale op pad met hun hedendaagse, aan internet verbonden, mobiele hooivorken.

Hier bijvoorbeeld kun je posters zien in Davos, Zwitserland die Black Rock op de korrel nemen.

In Madrid, Spanje eist een enorme mensenmassa het ontslag van de regering.

In Parijs, Frankrijk, marcheren miljoenen mensen om te protesteren tegen het feit dat hun pensioenen worden gestolen.

Soortgelijke rellen waarbij geprotesteerd wordt tegen de omhoog vliegende prijzen van voedsel en energie breken uit over heel Europa.

Nice Demonstration against Blackrock at Davos

https://www.breitbart.com/europe/2023/01/20/food-and-fuel-crises-saw-surge-in-protests-across-western-europe-report/

Ook in Peru waar de Inca’s de oorlog weer opgepakt hebben om hun land te bevrijden van 500 jaar koloniale overheersing. De oude Inca hoofdstad Machu Picchu werd afgesloten als gevolg van protesten tegen de regering, waardoor honderden toeristen strandden in de nabijheid van de Inca citadel te midden van enorme opschudding. De politie is groots ingezet.

Deze schrijver herinnert zich dat hij als tiener keek hoe waardige leraren voor het oog van toeristen door de politie werden neergeschoten omdat ze protesteerden tegen het feit dat ze al maanden geen salaris meer hadden gekregen. Ik dacht dat het wereldnieuws erdoor beheerst zou worden, maar geen woord kwam ervan naar buiten. Deze keer zal het anders zijn omdat de hele Peruviaanse bevolking in opstand is gekomen tegen hun controleurs.

Het is belangrijk dat deze protesten niet eindigen met de elites die de staart van de hagedis afwerpen om te ontsnappen door een paar zogenaamde leiders voor de menigte te gooien. We moeten echte hervormingen zien en dat betekent het omverwerpen van de Rockefellers en hun wurggreep op energie.

Als het Westen dat niet doet, zal Azië het doen. Net als met zonne-energie weerstaat China nu de KM verhindering van waterstof technologie.

https://www.japantimes.co.jp/news/2023/01/10/business/china-hydrogen-renewables/

We zien al door waterstof aangedreven vliegtuigen.

https://www.cbsnews.com/news/hyrdrogen-electric-flight-zeroavia-zero-emission-commercial-aviation/

We zien ook dat waterstof uit zeewater wordt gehaald.

Het is moeilijk om de invloed te onderschatten die waterstof en andere nieuwe energie-technologieën zullen hebben. Ze zullen de mensheid in staat stellen het leven op deze planeet te ontwikkelen net zoals een zaadje verandert in een eikenboom.

We zullen in staat zijn om woestijnen en arctisch onbewoonbare gebieden te veranderen in groene valleien, nieuwe ecosystemen ondergronds en in de ruimte op te zetten en in wezen de hoeveelheid aards leven exponentieel te vergroten. De enige beperking voor het maken van meer op koolstof gebaseerd leven zal zijn de hoeveelheid koolstof, en daar is meer dan genoeg van.

Onsterfelijkheid zal nu ook binnen bereik zijn. Juist vorige week injecteerde het bedrijf Rejuvenate Bio uit San Diego muizen met een DNA-veranderende stof waardoor ze het menselijke equivalent van een extra zestig jaar leefden. De conclusies wijzen op een manier om een dierenleven “naar goeddunken vooruit en achteruit te brengen” zegt het bedrijf.

https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2023.01.04.522507v1.full

Dit is slechts één heel recent voorbeeld van levensverlengende technologie die in het verleden zou zijn onderdrukt door de KM. Zoveel andere van dat soort doorbraken die in het verleden werden begraven, kunnen nu ontwikkeld worden.

Met andere woorden, het bereiken van levens van duizenden jaren zal binnen enkele jaren technisch mogelijk zijn, zodra de KM de controle verliest over het financiële systeem.

Maar, voordat we te vroeg juichen, vergeet niet dat de KM bijna zeker iets verschrikkelijks van plan is om aan de macht te blijven.

De meest waarschijnlijke truc zal zijn een nep invasie van buitenaardsen. Bijvoorbeeld: een nieuwspresentatie van NBC uit december 2020 wordt nu gepusht op het internet. Het zegt dat het “voormalige hoofd van het Israëlische ruimteprogramma zei dat de Galactische Federatie echt is en dat Trump ervan wist”.

“Dit lijkt er echt op dat de KM de schaapachtige mensenmassa voorbereidt op een invasie van buitenaardsen”, zegt een Mossad-bron. “Wat de KM marionetten-meesters kunnen doen met dit bedrog is buitengewoon! Ze zouden kernwapens kunnen gebruiken tegen hele steden en landen. Ze zouden biljoenen mensen kunnen doden en de schuld ervan aan de ‘buitenaardsen’ geven.”

De bron zegt dat ze dit zouden doen om de mensen te dwingen hun geplande merk van het beest Centrale Bank digitale valuta te gebruiken (zie bijgaande video met Glenn Back).

En zo met die overgang zijn hier de laatste project blue beam verschijningen in de wereld.

“Boven Camrose, Alberta 2 dagen geleden”. 

 1. Interdimensionaal lichtschip boven Camrose, Alberta-Canada 

“GEEN PHOTOSHOP. Het is een Lichtschip uit een andere dimensie. Ik zoemde in tot op 500% en er was geen manipulatie zichtbaar”.

 1. Een groep UFO Drones
 1. Omhuld moederschip boven Bursa, Turkije
 1. Een sigaarvormige UFO boven Zuid-Afrika

Maar vergeet niet dat deze oorlog gewonnen zal worden op de grond door mensen, wat voor hologrammen ze ook in de lucht projecteren. Eenieder van ons kan zijn deel doen door te staan op het gebruik van echte, door activa gedekte valuta en hun digitale merk-van-het-beest te weigeren.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

6 reacties op “Benjamin Fulford: “Het einde van de Rockefeller heerschappij en het begin van het gouden waterstoftijdperk.”

 1. wat is het een genot om Uw vermeldingen te mogen lezen elke week!
  zo veel meer lerend over de diepere kant, waar je echt niks op school leert/leerde.. is mij nu duidelijker aan het worden, Uw vermeldingen zijn een les van zeer grote waarde!

  Dank Benjamin

 2. Ik kijk elke week uit naar uw nieuwe nieuwsbrieven die mij en vast velen enige houvast geven in deze ondergrondse oorlog waar wij alleen de resultaten van te zien krijgen, in een wereld en die Trump omschrijft als ,, wat je ziet is een film,, Met andere woorden wat is echt en wat niet. Wat is de waarheid en wat is een leugen. Deze nieuwbrief geeft veel informatie en kennis die voor mij in iedergeval veel waarde heeft. Dank !

 3. Wil je werkelijk weten hoe het echt is? Mogelijk zijn dan de boeken van Elena Danaan en hele betrouwbare bron.
  Die gaat immers al veel verder dan Benjamin Fulford gaat.
  De oorsprong ligt dus ook al voor een belangrijk deel in het Oudste Egypte, toen dit nog niet als ‘Egypte’ werd gezien/geleefd!

 4. De familie Rockefeller heeft niks te maken met de moord van Nikola Tesla. In die tijd waren de machtigste kapitalisten Morgan of de opa van George Bush en Rockefeller kwam pas later als machtigste familie in de VS.“Ik heb Nikola Tesla vermoord op persoonlijk bevel van Adolf Hitler”, die schatte dat de geallieerden zijn ontdekkingen konden gebruiken en de oorlog konden winnen – beweerde jaren Otto Skorzeny (Hitler’s speciale agent).Skorzeny beweerde dat hij in januari 1943 op persoonlijk bevel van Hitler per onderzeeër naar de kust van New York was vervoerd, vanwaar hij samen met Reinhard Gehlen(een Duits luitenant-generaal en inlichtingenofficier) naar het hotel ging waar Tesla woonde en hem verstikte met een kussen.Dit vertelde Skorceni ook op zijn sterfbedook aan zijn nietsvermoedende schoonzoon Eric Breman (ook bekend als Eric Orion), die erover getuigde op een Amerikaanse radioshow in 2006.Ook op de foto’s(toen ze Tesla dood vonden in de hotelkamer) is te zien dat er is ingebroken in de beroemde kluis van Tesla’s kamer in New York en dat er FBI-agenten in de kamer waren en dat alle papieren zijn meegenomen, geclassificeerd als topgeheim en tot op de dag van vandaag is niet bekend wat zat erin.Na het einde van de Tweede Wereldoorlog kwam het Amerikaanse leger tijdens het “Paperclip”-project() in het bezit van gestolen Tesla-documenten.Daarom mocht ook de nazi Oto Skorzeny na de Tweede Wereldoorlog in Amerika blijven(Operatie_Paperclip).

 5. Pas na de tweede wereldoorlog domineerde David Rockefeller de Amerikaanse buitenlandse politiek en sponsorde hij de talloze oorlogen in Afrika, Latijns-Amerika, Azië. De Rockefeller elite creëerde de Koude Oorlog tegen de Sovjet-Unie en ook de NAVO om een ​​heropleving van West-Europa onder Amerikaanse vlag en als vazalstaten te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *