Benjamin Fulford: “Militair vuurwerk verwacht om het Jaar van het Konijn in te luiden.”

2 januari 2023

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Er worden wereldwijd een paar heel grote militaire manoeuvres verwacht om het Jaar van het Konijn in te luiden dat begint op 22 januari op de Chinese kalender. “Een nieuw en formidabel militair jaar begint, dat de wereld en ieder mens zal veranderen”, belooft een bron van het Aziatisch Geheim Genootschap. Pentagon-bronnen voorspellen een gelijktijdig omvangrijk offensief van China tegen Taiwan en van Rusland tegen Oekraïne. Maar we horen van Russische, Aziatische geheime genootschappen en andere bronnen dat er een gelijktijdig offensief zou kunnen zijn van Rusland, China, Noord-Korea, Turkije, Iran, Servië, Belarus [Wit-Rusland] en de geheime ruimtemacht om alle door de Khazariaanse Maffia gecontroleerde militaire legers te overweldigen. West-Europa zou binnen enkele weken kunnen vallen terwijl Taiwan zich zeker zal overgeven zonder veel tegenstand te bieden. Het is ook onwaarschijnlijk dat het Zuid-Koreaanse leger veel zal vechten tegen hun landgenoten van het Noorden. Israël zal ook een deal moeten maken voordat het te laat is. Ook vernemen we van bronnen van de Geheime Ruimte Macht dat het tot ontploffing brengen van nucleaire wapens niet toegestaan zal worden tijdens dit conflict.

Het Jaar van het Konijn wordt geacht een jaar te zijn van vruchtbaarheid en reproductie, waarom dan oorlog? De situatie doet mij denken aan een jaguar die ik zag op een National Geographic documentaire; hij kreeg een grote kaaiman [een Amazone krokodil] te pakken, doodde hem en at ervan om zich klaar te maken voor de paring. In dit geval moeten we de reptielen-predatoren uit het politieke lichaam van de staten verwijderen voordat de wereld kan beginnen aan een voorspoedig nieuw tijdperk.

Dit gebeurt, daar bestaat geen twijfel over. Latijns-Amerikaanse bronnen vertellen ons dat de dood van Paus Maledict XVI op 31 december een keerpunt was. Maledict was een van de hoofdarchitecten van de Fukushima massamoord op 11 maart 2011. Hij orkestreerde ook de moord op Paus Franciscus en zijn vervanging door een rubber gemaskerde bedrieger. Het feit dat alleen Vaticaan City en de Verenigde Staten tegen een internationale stap stemden om het milieu te beschermen betekent dat hij ook aan de touwtjes trok van de Biden horrorshow in de VS.

Vaticaan-bronnen zeggen dat Maledict op zijn doodsbed zei “Al snel zal ik me voor de beslissende rechter over mijn leven vinden…als ik terugkijk op mijn lange leven, zou ik goede redenen moeten hebben voor angst en siddering.” De bron zegt dat Maledict hoopte dat het toegeven van zijn dwaling op het laatste moment zijn vrijkaartje zou zijn om uit de hel te blijven, maar karma werkt niet op die manier. Massamoord en kinderverkrachting zijn niet iets waar je mee weg kunt komen door alleen “sorry” te zeggen. Tussen haakjes, de meesten van ons hebben geen “grote reden voor angst en siddering” over onze daden. Ik weet dat als ik mijn schepper ga ontmoeten en hij tegen mij zegt “ga naar de hel” ik hem zal vertellen “loop naar de hel” want mijn geweten is zuiver (oké op misschien een paar gênante en pijnlijke incidenten na).

Hoe dan ook, met de Paus dood en de Rotschilds die proberen een overgave te onderhandelen, is het misschien mogelijk voor het door de KM gecontroleerde Westen om zijn ketenen af te werpen en een deal te maken met de wereld bevrijdingsalliantie voordat het militaire vuurwerk afgaat.

En nu we het toch over militair vuurwerk hebben, CIA-bronnen in Zuid-Amerika leggen uit dat President Jair Bolsonaro onder dreiging toegaf aan de verkiezingsdiefstal door de Satanist Lula omdat zijn vrouw en kinderen als gijzelaars worden vastgehouden. Zeker is dat Bolsenaro in Florida aankwam zonder zijn vrouw en kinderen. En dan is er ook een onbeheersbaar geworden politierechter Moraes genaamd die de Minister van Defensie CHANTEERT en zijn zoon bedreigt, zeggen Braziliaanse journalisten.

Dit is kenmerkend voor de manier waarop de KM de hooggeplaatsten van de samenleving terroriseert om de macht te grijpen.

Natuurlijk zullen deze Satanisten niet veel langer wegkomen met dit soort dingen en het is twijfelachtig of de veroordeelde crimineel Lula, het Braziliaanse Hooggerechtshof, trouweloze generaals enz. nog lang op deze aarde zullen zijn.

Deze KM idioten denken dat hun oude intriges van chantage, omkoperij en moord van leiders om een marionet te installeren nog steeds werken. De wereld is zich nu bewust van hun trucs en militaire vergelding komt eraan.

Laten we eens kijken naar wat voor soort mensen we uit de macht verwijderen. Eén topleider, Klaus Schwab Rothschild, erfde een fortuin dat werd gemaakt met  concentratiekamp slavenarbeid, volgens Poolse inlichtingenbronnen. Op een gewone ochtend gaat Klaus naar de Bank for International Settlements in Bazel, Zwitserland waar zijn vrienden fondsen toekennen voor de toekomst. “Het spoor van de laatste 100 jaar oorlog en dictatorschap leidt altijd naar de rustige kantoren van deze bank”, zeggen ze. In 2020, vier maanden nadat zijn Ethiopische buddy in terrorisme, het hoofd van de WHO, een wereldwijde pandemie afkondigde, publiceerde hij COVID-19 – DE GROTE RESET. Het zegt ondubbelzinnig dat de pandemie ontketend werd om “De Vierde Industriële Revolutie” te beginnen. Dit is een nachtmerrieachtige visie van een wereld vol genetisch gemodelleerde slaven die “niets zullen bezitten en gelukkig zullen zijn”.

Ze zullen “gelukkig” zijn omdat hun hersenen genetisch gemodificeerd zullen zijn om dopamine te verhogen. Dat is precies wat parasitische wespen doen met kakkerlakken zodat ze tevreden de eitjes zullen accepteren die in hun lichamen worden gelegd om ze van binnenuit te verslinden. In het geval van het Westen staat dat gelijk met het omkopen van de topleiders van de heersende klasse om het mogelijk te maken dat de samenleving als geheel parasiet-dragend wordt.

Schwabs Wereld Economisch Forum begon als een door de CIA gefinancierd Harvard programma geleid door Henry Kissinger, die natuurlijk de hoofd-handlanger was van David Rockefeller en nu van zijn zoon David Rockefeller Jr.

Een van hun andere leiders, Benyamin Netanyahu – die in Israël een Satanische theocratie aan het installeren is – zegt dat hij “een database heeft, 98% medisch, 98% bevolking, van gedigitaliseerde medische rapporten die tot 20 jaar teruggaan. Hij zegt dat hij de genetische informatie van iedereen in de database wil onderbrengen. Hoewel deze criminelen beweren dat het voor menslievende redenen is, kun je er zeker van zijn dat het gebruikt zal worden om zeker te stellen dat alleen mensen die genetisch gemodificeerd zijn tot absolute onderdanigheid toegang zullen krijgen tot hun geplande één digitale valuta voor de hele wereld.

Onnodig te zeggen dat ze al sinds lange tijd elk soort toezicht op hun activiteiten hebben tegengewerkt. Zoals Elon Musk opmerkt:

“Bijna niemand schijnt zich te realiseren dat het hoofd van de afdeling bio-ethiek van de National Institutes of Health – de persoon die verondersteld wordt ervoor te zorgen dat Fauci zich ethisch gedraagt – zijn vrouw is.”

De wereld heeft volop bewijs gekregen dat deze mensen proberen de rest van de mensheid te vermoorden.

Luitenant Generaal Igor Kirillov, Hoofd van de Nucleaire, Biologische en Chemische Beschermingstroepen van de Russische strijdkrachten zegt: 

Het Westen blokkeerde alle voorstellen die door Rusland zijn gedaan om het Verdrag Biologische Wapens te amenderen, om dertig laboratoria medewerkers en zeven leidinggevenden van de Amerikaanse defensie staf verantwoordelijk te houden voor hun handelingen in Oekraïne.

Wij hebben al eerder materiaal gepresenteerd dat de betrokkenheid van Hunter Biden en zijn Rosemont Seneca Foundation aantoonde, zowel als van andere door de Amerikaanse democratische partij gecontroleerde entiteiten bij het financieren van de hoofdaannemers van het Pentagon die in Oekraïne opereren.

https://telegra.ph/Briefing-following-the-9th-Review-Conference-of-States-Parties-to-the-BWC-by-Lieutenant-General-Igor-Kirillov-Chief-of-The-Nucle-12-24

VS advocaat Tom Renz voegt zijn bijdrage hieraan toe door de pers te vertellen:

DARPA niet-geclassificeerde documenten bevestigen dat SARS-CoV-2 werd gecreëerd door EcoHealth Alliance bij het Wuhan Instituut van Virologie en gecoördineerd door Peter Daszak.

Het werd ontworpen om doelbewust kwaadaardig te zijn en menselijke eigenschappen te hebben wat resulteerde in 6,5 miljoen doden. Anthony Fauci was hierbij betrokken.

In Canada heeft premier Danielle Smith de hele Raad van Bestuur van de Alberta Gezondheidsdienst ontslagen. Kijk eens naar de salarissen en bonussen die ze kregen en houd in gedachten dat deze posities slechts PART-TIME waren. (zie foto hieronder)

Hier zijn de foto’s van enkele van deze massamoordende oorlogsmisdadigers die nu actief worden opgejaagd en gearresteerd door de witte hoeden.

Dit zijn de echte Nazi’s – ook bekend als radicale Zionisten – die nog altijd dromen de planeet te veranderen in een reusachtige veeboerderij die door hen wordt gecontroleerd. Ik noem hen Satanisten om ze te onderscheiden van de afgescheiden, door Duitsland geleide gemeenschap die de geheime ruimtemacht creëerde. 

Hier is wat MI6 zegt over hun leiderschap:

Leiders zijn in paniek, ze hebben terrorisme nodig om aan de macht te blijven, hun meester Netanyahu is terug en hij richt zich op massamoord in de belangrijkste stations, nachtclubs en toeristenplaatsen. Ons werd verteld dat actieve schutters uit Oost-Europa deze zomer toestemming kregen om vanuit Frankrijk illegaal het VK binnen te gaan. Dit vergrootte de groep zelfmoord-bommengooiers getraind in India, Sri Lanka, Afghanistan, Koerdistan, Oekraïne, Macedonië, Servië, Kosovo en Bulgarije! Alle verdachten die werken binnen het Ministerie van Binnenlandse Zaken, geheime takken van de politie, alle politiecorpsen in de grootste steden, MI5/MI6,MOD en leden van de extreem radicale Talmoedische afdelingen worden nauwlettend in de gaten gehouden, vooral de leugenaars, racisten, nazi’s en blanke Joodse racisten. We willen deze mensen op alle mogelijke manieren ineffectief gemaakt hebben… Voordat ze onschuldigen vermoorden.” 

Rusland zit op de zaak aangezien het een leger van 1,5 miljoen man mobiliseert. “Ruslands voorstel tot demilitarisatie en denazificatie… moet geaccepteerd worden op een ‘aimabele manier’ of het Russische leger zal deze kwestie aanpakken,” zegt Minister van Buitenlandse Zaken Sergey Lavrov. “De acties van de landen van het collectieve Westen en Vladimir Zelensky, die door hen gecontroleerd wordt, bevestigen de wereldwijde aard van de Oekraïense crisis”, voegt hij eraan toe.

https://tass.com/politics/1556175

Poolse inlichtingenbronnen van hun kant zeggen dat Zelensky na terugkeer uit Washington Polen bezocht om zich te verzekeren van Polens directe deelname aan de oorlog met Rusland.

Zelfs als de KM de aan NAVO verbonden Poolse troepen zover krijgt om tegen Rusland te vechten, zullen de Amerikaanse strijdkrachten zich niet laten manipuleren om een derde Wereldoorlog met Rusland te beginnen.

“De VS deelde via diplomatieke kanalen mee dat het niet wil en niet zal vechten rechtstreeks tegen Rusland”, bevestigt Lavrov

https://tass.com/politics/1557067

Zonder ruggensteun van het Amerikaanse leger zal Duitsland binnen twee dagen vallen en Frankrijk binnen een week, geven militaire bronnen in beide landen toe.

In feite heeft West-Europa zich al overgegeven en daarom zullen ze deze winter niet bevriezen. Als bevestiging hiervan: de Europese Commissie heeft regels aangenomen die het importeurs mogelijk maakt sancties tegen Russisch gas te ontduiken.

https://tass.com/economy/1558143

Sinds gas uit Rusland weer is gaan stromen, daalde de prijs van gas in Europa met 48% in december 2022 ten opzicht van de maand ervoor.

https://tass.com/economy/1558213

Dus zal, als de oorlog in Europa over is, Azië waarschijnlijk de volgende zijn volgens bronnen van het Pentagon en Aziatische geheime genootschappen. “Ik denk dat er volgend jaar militaire activiteit zal zijn, speciaal in Azië”, zegt een bron van een Aziatisch geheim genootschap. De bron merkte op dat met Rusland al overwinnend in Oekraïne, “Azië de focus van aandacht zal zijn in het Jaar van het Konijn”.

Er zijn meer aanwijzingen voor een enorme gemeenschappelijke manoeuvre van Rusland, China en Noord-Korea. Bijvoorbeeld: vorig jaar “voor het eerst in de geschiedenis van bilaterale relaties, verschenen permanente bruggen voor auto’s en treinen over de grensrivier Amoer [tussen Rusland en China]” merkt Maria Zakharova, woordvoerster van het Russische Ministerie van Buitenlandse zaken op. Ze hint ook op militaire motieven voor de brugconstructies door op te merken “Militaire en militair-technische samenwerking tussen de twee landen draagt NIET ALLEEN bij tot het verzekeren van hun eigen veiligheid.”

https://tass.com/politics/1557221

Een andere hint kwam toen Kim Jong Un aankondigde dat Noord-Korea een wet heeft aangenomen, waarbij het zichzelf officieel verklaart als een staat die nucleaire wapens bezit. Dit betekent dat Amerikaanse nucleaire chantage ze niet langer tegen kan houden om Zuid-Korea over te nemen. Onze Noord-Koreaanse bronnen bevestigen dat ze dit jaar een paar grote militaire manoeuvres verwachten.

Als je al deze bewegingen bij elkaar optelt is het gemakkelijk om een massaal, gemeenschappelijk offensief van Rusland en China in Oost-Azië te voorspellen. 

Maar wellicht ziet het Pentagon het verkeerd als ze militaire actie voorspellen in Taiwan. De Hongmen en de in Taiwan gevestigde Red en Green zijn dicht bij het bereiken van een deal voor vreedzame hereniging, zeggen bronnen van een Aziatisch geheim genootschap. “Taiwanese landgenoten hebben hoge principes, ze willen niet door Taiwan’s onafhankelijkheidsaanhangers worden ingezet als kanonnenvoer”, zegt de woordvoerder van China’s Ministerie van Buitenlandse Zaken Wang Wenbin.

https://en.mehrnews.com/news/195486/Beijing-warns-Taiwan-against-using-people-as-cannon-fodder

De beste veronderstelling is dus: Zuid-Korea. Maar er kan ook iets gebeuren in Thailand omdat hun aan heroïne verslaafde koning gegijzeld wordt in Europa terwijl de volgende in lijn tot de troon recentelijk werd vermoord. De moord op Prinses Bajrakitayabha zal niet ongestraft blijven.

Er zijn veel tekenen dat landen in het Midden-Oosten waarschijnlijk ook grote militaire manoeuvres zullen zien die gecoördineerd worden met de Aziatische manoeuvres.

We zien dat de ministers van defensie van Turkije, Syrië en Rusland elkaar kort geleden voor het eerst sinds 2011 hebben ontmoet. Onze bronnen zeggen dat de Turken en Syriërs Russische luchtsteun hebben gevraagd omdat ze actie ondernemen tegen de door de KM-gesteunde oliedieven in Syrië en Irak.

Ook de Iraniërs komen waarschijnlijk in beweging. Een aankondiging van Irans militaire leider, Majoor-Generaal Gholamali Rashid werd geciteerd door het officiële persbureau IRNA: “Elk land dat samenwerkt met het Zionistische regime om Irans nationale veiligheid te bedreigen en bases en voorzieningen biedt aan het Zionistische regime zal deze bases en plaatsen zowel als de oorsprong van agressie en aanvallen… als doelwit hebben voor onze gewapende strijdkrachten.” Het persbureau besluit dat de waarschuwing was gericht tegen Azerbeidzjaan, het half-autonome Koerdistan in noord Irak en de Verenigde Arabische Emiraten. Iran heeft tot dusver deze naties nooit openlijk bedreigd.

https://www.debka.com/iran-launches-massive-military-drill-threatens-neighbors-hosting-israeli-bases/

De grote vraag is: zullen grote militaire manoeuvres de mensen van het Geheime Ruimte Programma in de openbaarheid brengen?

In een hint hiertoe geeft de kort geleden tekende 2023 National Defense Authorization Act in de VS klokkenluiders bescherming tegen elke geheimhoudingsverklaring wanneer het te maken heeft met ufo’s. “Dit zal de voorheen verborgen inlichtingen naar buiten gaan brengen door verschillende overheidsbronnen die een spreekverbod hadden”, zegt een CIA-bron.

En met dat gezegd hebbend, laten we eens kijken naar de laatste vreemde verschijningen in onze luchten.

1)    Een gigantische bol verscheen gedurende 5 uur boven Colorado

2 Ufo boven Columbia, 2022

3 Ufo boven Wales, VK 2022

4 Compilatie van Ufo’s die wereldwijd werden gezien 

Tot slot, nu de Antarctische zomer in volle gang is, zien we beweging in de buurt van de Zuid Pool. Check deze Google earth zoom-in op ongewone objecten op Nelson Island, South Shetlands. In ons eigen onderzoek van het eiland, bevestigden we de aanwezigheid van grote gebouwen die geen landingsbaan of haven voor toegang leken te hebben. UFO hangaars? 

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

2 reacties op “Benjamin Fulford: “Militair vuurwerk verwacht om het Jaar van het Konijn in te luiden.”

 1. laat de konijnen allemaal uit hun holen komen.. de tijd is NU..
  Konijnen zijn goed in loopgraven, even toepasselijk op de proxy war in oekraine, feitelijk is dit een on-uitgevochten gevecht tussen de navo en de de Russen, alleen hebben veel mensen niet in de gaten dat de navo uniformen van NU de oude nazi pakken zijn..
  Maar goed.. DE KONIJNEN KOMEN!!
  de Russen zijn een toonbeeld in hun geschiedenis!! Daar bedoel ik de gematigde Rus mee.
  Dat is overal, over heel de wereld een feit, radicalisering komt zelfs onder dieren voor, let maar eens op bij de apensoorten en de olifanten en orka gedrag, zeer boeiend.. leuker om te leren dan om over ufo’s te lezen.

  Groet en hulde aan de bijdrage van het artikel, zo leer ik weer

 2. Ben eerlijk tegen jezelf, : wat is er uitgekomen van wat Fulford de afgelopen jaren loopt te beweren, met zijn ‘betrouwbare contacten’ op de hoogste niveau’s en zijn witte hoedjes ? Wat merken we er van in het dagelijkse leven, wordt die er beter op of slechter ? Nu zullen sommige onder jullie zeggen, heb geduld, de redding is nabij. Het grote ontwaken is aangebroken. Dit is the age of aquarius en andere new wave bs. Ook dat horen we al vele jaren. Het heeft tot gevolg dat we vertrouwen geven aan iets of iemand die de problemen voor ons gaan oplossen, zonder zelf actie en verantwoordelijkheid te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *