Benjamin Fulford: “China bevrijd en een miljoen man sterk Christelijk leger zet koers naar West-Europa terwijl de Inca’s in opstand komen.”

19 december 2022

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Zoals de kop suggereert, is de planetaire bevrijdingsalliantie begonnen aan een omvangrijk, gelijktijdig wereldwijd offensief tegen de Satanisch Khazariaanse Maffia. China is voorgegaan door letterlijk “de wetenschap te volgen” en de nep pandemie en frauduleuze PCR tests te ontmaskeren als een enorm KM omkoop en mind control project. Nu bereidt Rusland samen met zijn bondgenoten Servië en Duitsland een miljoen man (opmerking voor feministisch gehersenspoelden: man = mens) sterk leger voor om West-Europa binnen te gaan, inclusief Zwitserland. In dezelfde tijd dat dit gebeurt herleeft het Inca Rijk na 500 jaar om Peru te bevrijden van de KM.

In een ander teken dat een beslissend keerpunt is bereikt, rapporteren Spaanse en Italiaanse media dat de nep Paus Franciscus aftreedt.

“Ya he firmado mi renuncia” en caso de impedimento médico: Papa Francisco (eluniversal.com.mx)

Bronnen van de P3 Vrijmetselarij zeggen dat de Jezuïeten wraak nemen voor de moord op de echte Paus Franciscus en zijn begonnen het Vaticaan te zuiveren van KM agenten. “Terwijl CNN nepnieuw een coup in het Vaticaan rapporteert om Paus Franciscus te onttronen, aangezet door zogenaamd ‘onbewezen nieuws’, bevestigen ingewijde bronnen dicht bij mij dat de Paus eindelijk gaat aftreden” bevestigt P2 partijbaas Leo Zagami.

Er is nog heel wat meer te rapporteren maar laten we beginnen met de situatie in China. Zoals dit officiële artikel van het Xinhua persbureau bevestigt, beveelt het Ministerie van Transport alle functionarissen in China om de regel dat voor reizigers PCR tests niet langer nodig zijn “strikt uit te voeren”.

https://english.news.cn/20221218/62ea4de220cd4dba817d12b675e7dcca/c.html

Hier is wat een Poolse inwoner van China rapporteert: “Een paar dagen geleden werd ik wakker in een compleet andere werkelijkheid. Geen tests meer, geen codecontrole meer (het volgsysteem werd afgesloten) geen lockdowns en geen isolatie meer in geval van #covid. Je weet zelfs niet of je deze covid of een of andere griep hebt omdat er geen testmogelijkheid meer is en er alleen aanbevolen wordt om 3 dagen thuis te blijven. De hekken bij de verblijven worden verwijderd. Toegangspoortjes naar gebouwen – de dure voor het scannen van de gezondheidscodes die pas een paar weken geleden werden geïnstalleerd – worden nu onbruikbaar gemaakt.”

Wat er gebeurde was dat Aziatische geheime genootschappen echte wetenschappelijke tests uitvoerden en doorkregen dat de PCR tests en de Pandemie een complete geld-witwas en mind controle fraude was door de KM. Een enorme zuivering van KM agenten in China – inclusief David Rockefeller’s 30+ bastaard kinderen – is nu aan de gang en China wordt volledig bevrijd.

De volgende plaats die bevrijd gaat worden zal West-Europa zijn. Pentagon-bronnen zeggen dat hun inlichtingenbronnen aangeven dat een leger van minsten 700.000 man sterk gereed staat om Oekraïne binnen te gaan “in de nabije toekomst”. Poolse inlichtingenbronnen bevestigen onafhankelijk dat op 18 december “de gewapende strijdkrachten van de Republiek Belarus zich naar de grens met Oekraïne verplaatsten”.

In een teken hoe wanhopig het Satanische Oekraïense regime is geworden: ze hebben alle Orthodoxe priesters en monniken opgepakt die ze konden vinden om als menselijk schild te gebruiken, volgens Russische FSB-bronnen.

Ondanks dit en ondanks pogingen van Rockefeller koerier Henry Kissinger om tijd te winnen met een opgesmukte versie van de mislukte Minsk akkoorden en dreigingen om “AI gecontroleerde robots” te gebruiken

https://www.spectator.co.uk/article/the-push-for-peace/

veranderen de Russen niet van standpunt. Zoals het Russische officiële persbureau Tass rapporteert: “Dialoog tussen Rusland en de NAVO? Geen sprake van te midden van de huidige ontwikkelingen… Er staat niets achter de woorden van de Franse President Emmanuel Macron over de noodzaak om veiligheidsgaranties te eisen van Moskou.” Met andere woorden, het is volledig oorlog.

https://tass.com/russias-foreign-policy/1552019

Dit is de reden volgens bronnen van de P3 vrijmetselarij:

Terwijl Poetin nucleaire raketten voorbereidt raakt de munitievoorraad van Duitsland uitgeput en kan het slechts 2 dagen vechten; Duitslands militaire paraatheid is ingestort… de echte duur van wat Duitsland kan volhouden in een oorlog is slechts twee dagen. Als oorlog wordt aangekondigd op maandag, dan is het voor Duitsland over op woensdag en wordt het gedwongen zich over te geven. Intussen raken ook de munitie en wapens in de V.S. op om de simpele reden dat ze het grootste deel van hun wapenvoorraden naar Oekraïne hebben gestuurd. Terwijl dit alles gebeurt, zijn de Westerse media in een staat van opwinding over Poetins algemene inzet van YARS raketsystemen die nucleaire koppen bevatten die de Verenigde Staten kunnen bereiken. De Verenigde Staten kunnen zichzelf niet beschermen tegen Russische nucleaire raketten omdat die tientallen jaren vooruit zijn op die van ons.

De P3 zegt ook dat de meeste satellieten die onder controle van de NAVO staan nu vernietigd zijn, ze zijn volledig blind gemaakt.

Dmitry Medvedev zegt dat legitieme militaire doelen voor Rusland ook het militair/politieke leiderschap van het vijandland en de gewapende strijdkrachten van andere landen die bondgenoten zijn van het vijandland kunnen omvatten.

https://warnews247.gr/anakoinosi-aitia-g-pp-apo-rosia-ipa-kai-polonia-eplixan-stochous-entos-tis-epikrateias-mas-fovoi-gia-isodynamo-tetelesmeno/

De Russische Ambassade in Londen tweette op 30 november 2022, NAVO woordvoerder Jamie Shea van 1999 citerend: Jamie Shea van #NAVO, 1999: 70% van Joegoslavië heeft geen elektriciteit. Dit laat zien dat we de vinger aan de pols hebben en dat we de elektriciteit in en uit kunnen schakelen waar we dat nodig hebben en wanneer we dat willen.

NAVO in 2022: Rusland moet stoppen met het aanvallen van Oekraïne’s energie infrastructuur omdat het onmenselijk is.

Intussen zeggen Duitse inlichtingenbronnen dat de naoorlogse bezettingsregering is verwijderd en dat Duitsland zich zal aansluiten bij Rusland om West-Europa te bevrijden en een gemeenschappelijke militaire operatie naar Zwitserland zal leiden om samen met Zwitserse patriotten de KM aanwezigheid daar te verwijderen.

Ook Servië heeft zijn 600.000 man reserves gemobiliseerd en is klaar om wraak te nemen voor de vernietiging van Joegoslavië door de Rockefellers en de Rothschilds. De reden dat Bill Clinton Rockefeller Joegoslavië bombardeerde en vernietigde was het creëren van een marionet nepstaat, Kosovo genaamd, om zo zeggenschap te krijgen over meer dan 70% van Joegoslavië’s delfstoffen waaronder goud, chroom, nikkel, aluminium, koper, ijzererts, lood, zink en de bewezen bruinkool reserves van het op vier na grootste veld ter wereld.  

https://www.trade.gov/country-commercial-guides/kosovo-mining-and-minerals

De president van Servië, A. Vusic, vertelde zijn volk: ”Wij zullen ons niet overgeven. Servië zal winnen. Wij zullen onze broeders nooit in de steek laten. Alle Serviërs zijn bereid om hun leven te geven voor ons thuisland. Voor het eerst sinds het opbreken van Joegoslavië zie ik het Servische volk zo sterk verenigd. Ik ben trots en dankbaar.”

De beweging om Europa en de rest van de wereld te bevrijden heeft het Inca Rijk van Zuid-Amerika ertoe gebracht hun volk te bevrijden van het koloniale juk, voor het eerst in bijna 500 jaar. De breed gerapporteerde burgerlijke onrust veroorzaakt door de verwijdering van President Pedro Castillo is echt een Inca opleving.

Op dinsdag postte zijn Twitter account een handgeschreven notitie waarin stond dat V.S. Ambassadeur Lisa Kenna, een voormalig oud CIA agent “opdracht gaf om de troepen de straten in te sturen en mijn weerloze mensen te vermoorden; en, terloops de weg vrij te maken voor mijnexploitatie zoals het geval is met de CongaTía María en andere mijnen.”

https://www.commondreams.org/news/2022/12/16/death-toll-peru-protests-tops-20-coup-government-extends-castillos-jail-term

Het gevecht gaat ook door in Brazilië waar de KM bezig is met het op touw zetten van valse vlag aanvallen om Bolsonaro supporters de schuld ervan te geven. De Braziliaanse gewapende strijdkrachten blijven echter aan de kant van het volk staan.

Er loopt een rode draad door de gebeurtenissen in China, Rusland, Joegoslavië, Peru, Brazilië enz. en die heeft betrekking op het wegsluizen van de delfstof-voorraden van de Aarde naar buitenaardse entiteiten. De aanvallen op inheemse regeringen over de hele wereld creëerden regimes die gecontroleerd worden door KM agenten die delfstoffen en mensen-slaven naar Zwitserland wegsluizen.

Voormalig machthebber van Libië, Gadaffi, begreep dit zoals je kunt zien in de video hieronder:

P3 Vrijmetselaars en andere bronnen houden vol dat deze delfstoffen en slaven daarna naar buiten de aarde worden gebracht. Wat we bijvoorbeeld zeker weten is dat al het goud dat in het bezit was van de Manchu dynastie van China en het Tokugawa Shogunaat van Japan naar Zwitserland werd gebracht. We hebben herhaaldelijk uit naam van de rechtmatige eigenaars documenten gestuurd naar de Zwitsers die het bewijs van eigenaarschap van dit goud toonden, enkel om genegeerd te worden.

Het forensische spoor leidt naar Mirjana Spoljaric Egger, het hoofd van het Rode Kruis. Volgens CIA-bronnen “maakt ze deel uit van de Swiss Federal Intelligence Service. Ze is jaren lang voorbereid in verschillende overheidsrollen, waaronder Assistent Secretaris Generaal van de V.N. Ze is nauw betrokken bij de Octagon Groep… haar Twitter account luidt: 

Mirjana Spoljaric @ICRCPresident… Wees voorzichtig met haar.”

Wel, mevrouw Egger, kunt u bewijzen dat het Aziatische goud dat uw mensen hebben gestolen nog altijd op deze planeet is en bent u bereid om het te laten gebruiken voor humanitaire doeleinden? Zo niet, dan zullen wij u komen arresteren. 

Hoe dan ook, we zijn er zeker van dat noch de NAVO noch de KM, verschanst in hun ondergrondse basiscomplex rond het Meer van Geneve, in staat zullen zijn om het Amerikaanse leger zover te krijgen dat ze hen beschermen.

Het Pentagon is veel te veel afgeleid door de instorting van de samenleving in de V.S.: De burgemeesters van New York, Los Angeles, Denver enz. hebben de noodtoestand afgekondigd vanwege de opwaartse spiraal in misdaad en dakloosheid.

Jeremy Cross, de president van International Recovery Systems in Pennsylvania, zegt dat hij niet genoeg repomannen [iemand die auto’s terughaalt bij mensen die ze niet (af)betaald hebben] kan vinden om alle auto’s terug te halen waarvoor zijn bedrijf opdracht heeft gekregen maar ook geen ruimte om die auto’s te herbergen.

https://www.zerohedge.com/markets/perfect-storm-arrives-massive-wave-car-reposessions-and-loan-defaults-trigger-auto-market

Hyperinflatie schiet omhoog met prijzen voor groenten die de afgelopen 12 maanden met meer dan 80% zijn gestegen, in november alleen al 38%. De prijs van eieren is gestegen met 244%. Het gevolg is dat 83% van de Amerikanen problemen heeft met het kopen van voedsel.

Er is meer dan genoeg voedsel in de V.S., maar de KM doet dingen zoals het doden van kippen om meer geld te persen uit de mensenkudde. 

Dit is de reden: Het maandelijkse federale tekort was in november een nieuw record van $249 miljard, $57 miljard meer vergeleken met dezelfde maand vorig jaar. https://www.activistpost.com/2022/12/u-s-vegetable-prices-increased-by-a-whopping-38-percent-in-november-but-they-say-inflation-is-under-control.html

Dit gebeurt terwijl China, Japan en andere landen US Treasuries dumpen tegen record prijzen.

Als mensen die de werkelijke economie in de hand hebben stoppen met geld uitgeven is het een mathematische zekerheid dat het huidige financiële systeem zal instorten. Volgens het Institute of International Finance (IIF) zal de wereldwijde schuld-tot-GPD verhouding 352% bereiken aan het eind van 2022. Met meer dan 90 centrale banken die de rentetarieven verhogen tot een gemiddelde van 5,5% betekent dat een volledige wereldwijde default aangezien het geld er niet is om de leningen af te betalen.

https://mises.org/wire/global-rate-hikes-hit-wall-debt-maturity

Terwijl dit gebeurt verhoogt de KM hun onderdrukking en hun mind controle in een wanhopige poging om aan de macht te  blijven.

De regeringen van de V.S. en andere landen zijn in bezit genomen door Vijfde Kolonne vijanden en voeren een hybride/onconventionele oorlog tegen hun eigen inwoners. “Hoog-getaxeerde doelen” zijn typisch:  activisten, “dissidenten”, klokkenluiders, patriotten, intellectuelen, integere mensen met een geweten, Constitutionalisten, Christenen, veteranen en ieder ander die de DHS-FBI Fusie-Centra heimelijk het etiket opplakten van “extremisten”, “blanke racisten” en/of “een potentiële terroristische bedreiging” en buitengerechtelijk in “het programma” geplaatst. Het “programma” zet psychologische en elektronische oorlogsvoeringtechnieken en technologieën van militair niveau in tegen “doelen” om ze in het geheim kapot te maken/te doden/op te sluiten/te “zelfmoorden”/in diskrediet te brengen/uit te schakelen/in een inrichting te plaatsen.

Hier is een voorbeeld van wat er met je belastingdollars wordt gedaan:

De FBI betaalde de leider van de Satanic Pedophile Death Cult $82.000 om de Atomwaffen Division over te nemen om jonge leden te hersenspoelen, verslaafd en verstrikt te maken

FBI detectives maakten gebruik van de media, illegale psychedelische drugs en hersenspoel-technieken om een kleine groep vrienden, van  tieners tot vroege twintigers, te veranderen in kwade geesten in wat alleen maar beschreven kan worden als een operatie van psychologische oorlogsvoering.

Ook heeft censuur een niveau bereikt dat ik nog nooit heb gezien.

Bijvoorbeeld: Gordon Duff’s inteldrop website werd afgesloten om te voorkomen 

https://reinettesenumsfoghornexpress.substack.com/p/americas-frontline-doctors-all-roads?sd=pf

dat dit naar buiten zou komen maar ook om de waarheid over Oekraïne te onderdrukken. Skype, Tutanota en Hotman stonden me niet toe de e-mail van hem die de hierboven vermelde link bevatte, te openen. Ik kreeg hem uiteindelijk te lezen via Gmail. Google censureert u-tube enz. en is de vijand, maar in dit geval lijkt het erop dat ze er doorheen kwamen.

De reden waarom de KM zo hard probeerde dit verhaal te censureren is dat het een georganiseerde poging toont om de anti-vaccinatie en anti-pandemie beschrijving over te nemen en onder controle te brengen en de oppositie bijeen te brengen in het steunen van goedgekeurde “anti-establishment” figuren die nog altijd opdrachten aannemen van de KM.

De KM gebruikt ook een nep Trump als deel van een geraffineerde psyops tegen de echte President en Supreme Commander van de Amerikaanse strijdkrachten Donald J. Trump. Hier zijn een paar voorbeelden van de nep Trump die gebruikt wordt om de reputatie van de echte Trump neer te halen:

We vechten voor de homo-gemeenschap en we vechten en vechten hard “zei Trump” –TERWIJL AMERIKA IN VLAMMEN OPGAAT.

https://www.losangelesblade.com/2022/12/16/trump-addresses-log-cabin-republicans-at-mar-a-lago-gala/

Donald J. Trump”s politieke opponenten hebben hem lang bekritiseerd als een soort cartoon typetje. Afgelopen donderdag maakte de voormalig president zichzelf tot eentje – maar met het doel om er voordeel uit de halen. In zijn eerste belangrijke publieke stap sinds het openen van zijn 2024 presidentiële campagne vorige maand, kondigde Mr. Trump een online shop  aan voor de verkoop van $99 waard zijnde digitale prentkaarten van hemzelf als een super held, een astronaut, een wildwest sheriff en een serie andere denkbeeldige figuren.

https://www.nytimes.com/2022/12/15/us/politics/trump-nft-trading-cards-superhero.html

Laat me dit heel duidelijk maken, de echte Trump, zichtbaar voor het publiek, werd na 31 januari 2020 vervangen door een door de oppositie gecontroleerde nep Trump. De echte, die altijd anti-vaccinatie was, bereidt zich nu voor op zijn terugkeer.

Eén vraag die me vaak wordt gesteld door lezers – waarvan velen Trump supporters zijn – is wat kan ik persoonlijk doen om te helpen. Hier is iets wat je kunt doen: schrijf een brief naar het Supreme Court om de zaak te steunen om het hele nep Biden regime beschuldigd te krijgen van hoogverraad:

1. Neem 2 enveloppen, 2 postzegels en 2 vellen papier.

2. Schrijf op het vel papier ter attentie van de “9 Supreme Court Rechters”. Betuig je steun aan Brunson vs Alma S Adams et al, No.: 22-380. Onderteken en dateer het.

Meer hoef je niet te schrijven maar mag wel. Zo eenvoudig is het.

Hier is een link naar een voorbeeldbrief die je persoonlijk kunt maken of kunt uitprinten.

https://docs.google.com/document/d/1vpq-CWbB7mAihrYbmFNVM0FDfIKKWWkg2Nt8HQSZ2oA/edit#

3. Je hebt nu of 2 handgeschreven exemplaren of 2 geprinte exemplaren. 

4. Eén exemplaar gaat in een envelop met postzegel, geadresseerd aan: Supreme Court of the United States, 1 First Street, NE, Washington, DC 20543.

5. Eén exemplaar gaat in een envelop met postzegel geadresseerd aan: Loy & Raland Brunson, 4287 South Harrison Blvd., Apt. 132, Ogden, Utah 84403. Ze tellen je brieven!

* Voeg 1 dollar bij om dankjewel te zeggen.

6. DRINGEND, de zaak staat gepland voor 6 januari. Mail je brieven!

7. Deel dit met vrienden en familieleden.

Loy Brunson – https://youtu.be/p2FeqaStesM

Terwijl we proberen de Supreme Court tot actie te dwingen, hopen we ook dat de mensen van het Geheime Ruimte Programma eindelijk volledig in de openbaarheid zullen treden en mee zullen helpen met de bevrijding van de planeet.

De SSP toonde ons deze week meer bewijs dat we te maken hebben met buitenaardsen met langere hoofden door erop te wijzen dat recentelijk een Notre Dame sarcofaag was geopend die een ridder met een langere schedel onthulde.

https://www.ancient-origins.net/news-history-archaeology/notre-dame-sarcophagi-0017646

Ze stuurden ons ook het volgende beeldmateriaal:

1. Project Blue Beam ruimtevaartuig boven Israël 12-2022

2. Buitenaards bolvormig plasma-energieschip

3. Area 51 hangaar met een Blue Beam schip onthuld

4. Ongewone fenomenen in de lucht over de hele wereld

Persoonlijk is mijn hoop meer gevestigd op het Supreme Court dan op vliegende schotels die ons te hulp komen, maar wie weet!

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

2 reacties op “Benjamin Fulford: “China bevrijd en een miljoen man sterk Christelijk leger zet koers naar West-Europa terwijl de Inca’s in opstand komen.”

  1. wederom geniaal artikel ! Dank dank.
    Supreme court komt toch over 2 weken met de Republics te vallen ? Is dat de reden van al die haast met alles wat die smerige great reset door wilt drammen, nu ze bang gaan worden en komen met van allerlei oude trucjes, daar trappen we niet ( meer ) in hopelijk..
    Zoals de komende ” buitenaardsen” in hun sigaren en schotels.. ik ben het met U eens meneer Fullford.. Uw hoop deel ik mede gericht op the Surpeme Court.

    1. met vallen bedoel ik dus dat de dems over 2 weken niks meer hebben te zeggen omdat de republicans dan de hand hebben volgens de wetten daar geldende, excuses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *