Benjamin Fulford: “De door de Gnostische Illuminati beloofde wereldrevolutie ontvouwt zich.”

12 december 2022 

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Een op handen zijnde en belangrijke stap van de gnostische illuminati werd vorige week aangekondigd met de vrijlating door de Amerikanen van de Russische wapenhandelaar Victor Bout, aldus bronnen van het Pentagon, MI6, CIA en de Mossad. Verwacht wordt dat deze stap zal leiden tot een wereldrevolutie en misschien zelfs wel meer. 

Dit is wat een Mossad-bron over hem te zeggen had:

“Ik weet iets over Victor Bout. Hij bezit zo te zeggen de sleutels tot het koninkrijk [informatie tot de  macht]. Interessant dat hij op dit moment is vrijgelaten. Let op wat er op korte termijn voor informatie over 9/11 en andere black ops [geheime operaties] wordt vrijgegeven. De militaire alliantie moet erbij betrokken zijn omdat de avatar Biden show werd gezegd wat ze moesten doen.”

Zichzelf Gnostisch Illuminati noemende Alexander Romanow zegt dat Bout zorgde voor het 500-kiloton nucleaire wapen dat was gestolen van de Russische onderzeeër Kursk en op 11 maart 2011 werd gebruikt voor de nucleaire en tsunami terreuraanval op Japan.

Pentagon-bronnen voegen daar aan toe “Bout stal de W54 nucleaire pits [nucleaire wapens] van PANTEX (Amarillo Texas) die werden aangepast tot de 9/11 kernwapens… verkocht aan Taiwan/Saoedi-Arabië/Zuid-Korea.”

MI6-bronnen stemmen in door te zeggen “Zoals je weet, weten wij dat 9/11 was voorbestemd om tijdens het baanbrekende ritueel [van het Wereld Handelscentrum] te dienen als een Satanisch Bloedoffer/Massamoord/Staatsgreep van binnen- en buitenlandse Vijfde Kolonne – Vierde Rijk (DVD Dachau) in opdracht van verschillende families die je allemaal kent.”

Een top lid van de gnostische Illuminati en voormalig schaakkampioen Bobby Fischer had een andere interpretatie en beschreef 9/11 als deel van een tot in details uitgewerkt plan om de Satanische bloedlijnen ten val te brengen die de aarde duizenden jaren lang hebben geregeerd, volgens Romanov.

Als terloopse opmerking: deze schrijver heeft in het verleden handgeschreven brieven gekregen van Bout, gestuurd door de gevangenis, hoewel die geen bruikbare informatie bevatten.

Bout zelf zei in een interview direct na zijn vrijlating: “Wat er gebeurt in het Westen is gewoon de zelfmoord van beschaving. En als deze zelfmoord niet voorkomen wordt, tenminste binnen de niet-Westerse wereld, binnen de wereld die niet gecontroleerd wordt door de Angelsaksen, zal de hele planeet zelfmoord plegen. En dat kan gebeuren op elk gebied, met drugs en Lhbt+ onderling.”

Hoe dan ook, de heftige opwinding binnen de geheime diensten, gecreëerd door zijn vrijlating, betekent dat alle geheime diensten verwachten dat er iets groots gaat gebeuren volgend op zijn vrijlating.

Wij kregen precies daarover een mysterieuze hint van een contact van ons bij het Geheime Ruimte Programma. Hij belde op om te zeggen dat hij net had gesproken met President Vladimir Poetin van Rusland. Poetin vertelde hem dat hij spoedig gaat aftreden, maar dat het alleen was om “naar een nog veel belangrijker positie” te gaan. Hij besloot met een raadselachtige boodschap door te zeggen “let op het water”.

In wat daarmee in verband zou kunnen staan, was een enorme dump van geclassificeerde gegevens over Antarctica vorige week; waarvan het meest opzienbarende/ontstellende/verrassende was de fotos in de file hieronder:

De SSP-bron, familie van Admiraal Robert Byrd, zei dat de foto’s waren genomen in 1912 door Kapitein Robert Scott en zijn manschappen. Maar de foto’s werden “voor beperkte kennisname” bestempeld zodra ze waren teruggekeerd op hun thuisbasis en hun bevindingen rapporteerden. Scott en zijn bemanning werden daarna als vermist opgegeven. Sindsdien is het een vertrouwelijk gebied geweest met alleen een paar regeringen in de hele wereld die beperkt onderzoek mochten uitvoeren.

Er werd over gespeculeerd dat daar een andere beschaving zou kunnen leven of geleefd zou kunnen hebben. De ijsmuur zal nog lang een favoriete complottheorie zijn onder velen om de eenvoudige reden dat HIJ ER IS, en hij zal een alles omvattend rol spelen in de komende wereldveranderingen. Blijf afgestemd voor meer informatie uit het konijnenhol.

Voor meer details stelde onze bron voor om te kijken naar de dump van gegevens in de volgende links:

https://rumble.com/v1xf0xi-ice-wall-expedition-1912-cpt.-robert-scott.html

https://www.ats.aq/index_e.html

Hoe dan ook, terug in de 3D farm zijn er tekenen van grote regime-veranderingen die tegelijkertijd plaatsvinden in de hele wereld.

In China hebben Aziatische geheime genootschappen ons geïnformeerd dat binnen een paar weken alle coronabeperkingen opgeheven zullen zijn. Ze zeggen dat de Nationale Televisie nu van ‘s-morgens vroeg tot ’s-avonds laat boodschappen uitzendt tegen Corona angstporno. In wezen wordt mensen verteld om Corona op dezelfde manier te behandelen als een gewone kou of griep. Dit betekent dat er een einde is gekomen aan de KM-poging om China over te nemen door gebruik te maken van omkoperij vermomd als PCR-tests.

https://www3.nhk.or.jp/news/html/20221207/k10013915281000.html

Chinese functionarissen zeggen dat het dodencijfer van COVID-19 op het Chinese vasteland minder was dan 5300 in vergelijking met meer dan een miljoen in de V.S. Ze merken op dat de gemiddelde V.S. levensverwachting “gedaald is tot een ontstellende 2.7 jaar” en als gevolg daarvan is China nu de V.S. in levensverwachting voorbij gegaan.

https://english.news.cn/20221210/b2af4d8ddbf34b8b8ba5f6805d9bf4f2/c.html

Er kan echter geen twijfel bestaat dat in China echte regimeverandering heeft plaatsgevonden met de dood van Evelyn de Rothschild en zijn aanhanger Jiang Zemin.

Dit soort veranderingen gebeuren ook elders. In Brazilië zijn Jair Bolsonaro en het leger begonnen systematisch supporters van de Satanische zogenaamde verkiezingssteler Lula te executeren.

Bronnen in Iran zeggen dat “KM-aanhangende acteurs, zangers en artiesten in Iran worden gearresteerd. De oproerlingen worden opgehitst door de Reza Pahlavi [zoon van de laatste Shah van Perzië en Farah Diba] die een Sabbatean Satanist is.”

Europees-Aziatische landen vormen een nieuwe wereldmeerderheid met Afrika en Latijns Amerika die de moderne vorm van kolonialisme, genoemd de “op regels gebaseerde wereldorde” (wij heersen, jullie gehoorzamen) niet tolereren, zegt Kremlin-medewerker Yury Ushakov.

https://tass.com/politics/1546485

India, Brazilië, Perzische Golfstaten, regionale samenwerkingsverbanden in Afrika en Latijns Amerika hebben meer redenen om deel uit te maken van de multipolaire wereld [dan om de KM te gehoorzamen] voegt Sergei Lavrov, de Russische Minister van Buitenlandse Zaken eraan toe.

In Israël, verscheen de aan de Mossad-verbonden site Debka na meer dan een maand van stilte met de waarschuwing dat de regering die de avatar van Benyamin Netanyahu wil formeren “Israël in een politiestaat zal veranderen”. Daarom roept voormalig stafchef Gady Eisenkott op tot een openlijke opstand ertegen. Met andere woorden, Israël stevent af op een burgeroorlog tussen de Joden en de Satan-aanbiddende KM.

https://www.debka.com/netanyahu-wont-respect-his-deals-with-coalition-partners-once-government-in-place-debka/

Er vindt ook regimeverandering plaats in het Westen. De revolutie vindt plaats in de vorm van een economische ineenstorting en het ontrafelen van de Covid-poging om de planeet in een menselijke dierenboerderij te veranderen.

In Australië legt Senator Alex Antic het uit voor iedereen: “jullie straten bespioneren jullie, jullie mobile telefoons bespioneren jullie, jullie steden bespioneren jullie …laat je niet voor de gek houden.”

In Canada zegt President van de Rekenkamer Karen Hogan dat $32 miljard van de COVID-19 steunbetalingen van de federale overheid naar mensen ging die niet konden bewijzen dat ze ervoor in aanmerking kwamen. 

https://www.theepochtimes.com/4-6-billion-in-covid-19-relief-payments-went-to-ineligible-recipients-says-auditor-general_4906842.html

Mensen daar vragen of artsen uitgesloten zouden moeten worden omdat in Canada het 39 keer waarschijnlijker is dat je gedood wordt door een arts dan door een vuurwapen.

Intussen worden vaccins ter waarde van miljarden dollars gedumpt omdat zelfs de gehersenspoelde “normalen” in Canada de dodelijke vaccins zijn gaan weigeren.

https://nationalpost.com/news/politics/canada-set-to-waste-1-billion-worth-of-covid-19-vaccines

In Engeland worden lamleggende stakingen uitgevoerd in protest tegen politici die de economie vernietigen. Het Britse leger zal ervoor zorgen dat levensreddende activiteiten zoals ambulances hun werk kunnen blijven doen. Maar ze hebben de intentie om aan de kant van de mensen te staan en de corrupte politici te arresteren, zeggen MI6-bronnen.

In Frankrijk gaan de Rothschilds failliet, reden waarom ze binnenlandse vluchten voor korte afstanden verbieden terwijl Parijs geen elektriciteit en geen internet heeft, dus zal het een donkere winter worden. Goed gedaan WEF-marionet avatar Macron.

In Duitsland reageerde de leiding met een sluiting van de industrie door zich erop te beroemen dat het in een record tempo drijvende LNG terminals had gebouwd om buitenlands gas te ontvangen. Maar het bedrog werd snel aan het licht gebracht.

https://www.theinteldrop.org/2022/12/09/germany-lied-about-us-lng-deliveries-facing-disaster/

Bronnen van de Duitse inlichtingendienst zeggen dat het regime reageerde met razzia’s op een groep “rechts extremisten” als een excuus om met harde hand op te treden tegen opponenten en de vrijheid van meningsuiting te beperken. De bronnen zeggen dat dit niet genoeg zal zijn om Duitsland ervan te weerhouden weer onafhankelijk te worden.

“De Russen vonden dat [voormalige Bondskanselier Angela] Merkel voor een tribunaal gebracht zou moeten worden. Ze hebben absoluut gelijk. Steeds meer mensen hier zijn van mening dat onze regering weg moet. En niet alleen zij. Wat we nodig hebben is Neurenberg 2 of nog erger”, zegt een Duitse patriot.

De bron voegt eraan toe dat in Duitsland een ontdekking is gedaan die “de wereld zal schokken”. Gepensioneerd Kolonel Maximilian Eder zegt dat na een recente overstroming een groot aantal kinderlichamen werd verwijderd uit een geprivatiseerde nucleaire bunker in de Ahr vallei. De bunker was een centrum voor kindermishandeling zegt de bron en voegt eraan toe: “Woorden schieten tekort. Het is tijd dat alles aan het licht komt en de verantwoordelijken rekenschap moeten afleggen.”

http://t.me/Valkuera_Fabijenna

Dit soort onthullingen komen nu overal naar buiten. Als nog een ander voorbeeld laat deze video van kinderen die als vlees worden verkocht aan de Mexicaanse grens je zien wat het Biden regime werkelijk voorstelt.

Video Player: https://telegra.ph/file/22737b3e9059e525e8ac7.mp4?_=13

De Satanisch geregeerde V.S. zinkt weg in anarchie en armoede. Een recente studie laat zien dan 69% van de Amerikanen worstelt om hun rekeningen voor voeding te betalen en dat 83% steunt op voedselbonnen, enz.

https://www.foxbusiness.com/economy/nearly-70-percent-americans-struggling-pay-grocery-bills-survey-finds

De situatie heeft het punt bereikt waarop bendes hongerige Amerikanen “winkels plunderen… over het hele land. Deze schokkende misdaden brengen niet alleen medewerkers en klanten in gevaar” ze veroorzaakten in 2021 een verlies van bijna $100 miljard voor de industrie, volgens een detailhandelsgroep.

https://nrf.com/blog/2-ways-congress-can-fight-retail-crime

De werkelijke reden voor deze armoede is dat de mensen achter het nep Biden regime – de Rockefeller familie, eigenaars van de U.S. Corporation – failliet gaan. Hun Blackstone reus voor onroerend goed en corporate schuldenfondsen stuurde vorige week een onverwachtse e-mail naar investeerders om ze te vertellen dat ze niet konden verzilveren.

https://www.zerohedge.com/markets/breit-style-redemption-limit-hits-another-blackstone-fund

Reden waarom Blackrock een megarecessie voorspelt die de centrale banken niet kunnen repareren. Ze weten dat hun monopolygeld dat uit gebakken lucht is gecreëerd mensen niet langer voor de gek kan houden.

https://www.zerohedge.com/political/blackrock-prepare-recession-unlike-any-other-oh-and-what-worked-wont-work-now

Intussen maakte het KM BIS hoofdkantoor bekend dat ze een verborgen schuld van $97 biljoen hebben ontdekt verborgen als valuta swaps, wat meer is dan hun $96 biljoen schatting van het wereld GDP.

https://www.bis.org/publ/qtrpdf/r_qt2212h.htm

De KM poging om aan faillissement te ontkomen door iedereen te vaccineren naar onderdanigheid faalt ook spectaculair.

Ron DeSantis, gouverneur van Florida spreekt voor velen wanneer hij zegt: Ze logen tegen ons over de mRNA injecties.”

Video Player: https://telegra.ph/file/05442e8b706c0c0c4280a.mp4?_=14

Hij gaat achter Pfixer en Moderna aan. Het is slechts een kwestie van tijd voordat ook die instorten in faillissement samen met hun Rockefeller eigenaars. 

Ondertussen werd masker en vaccin cheerleader Anthony Fauci 7 uur lang door openbare aanklagers aan een kruisverhoor onderworpen en geconfronteerd met het feit dat hij herhaaldelijk e-mails verstuurde naar vrienden om ze te vertellen dat mondkapjes niet effectief waren, terwijl hij zelf in het openbaar opriep om het gebruik ervan verplicht te stellen.

https://www.zerohedge.com/covid-19/ongoing-covid-deceptions-how-ruling-elites-lied-about-masks-and-mask-mandates

Volgens Dr. Zacharias Fogen van Duitsland hadden gebieden waar mondkapjes verplicht waren 1.5 keer meer dodenaantallen dan de gebieden waar dat niet zo was. Dit komt waarschijnlijk doordat de mondkapjes virussen die het lichaam probeert uit te drijven opvangen wat mensen dwingt ze weer in te ademen.

Ondertussen heeft Albert Bourla, Pfeizer CEO, in Europa voor de tweede keer geweigerd om te getuigen voor het Covid Comité van het Europese Parlement. Bourla is al lang dood, zegt een Mossad-bron.

https://www.politico.eu/article/pfizer-coronavirus-albert-bourla-europea-union-refuses-testify/

Poolse inlichtingenbronnen zeggen dat aan het hele vaccin gecombineerd met de 5G campagne “tientallen jaren is gewerkt” om een systeem te creëren van absolute slavernij onder onze zogenaamde KM-meesters.

Dit zijn de mensen  van het Wereld Economisch Forum die dingen zeggen als “God is dood” en “Jezus is nep nieuws”, en dat WEF leiders “goddelijke macht hebben verkregen” om over de mensheid te regeren.

Amerikanen rebelleren, niet met stakingen en plunderingen zoals hun Europese medemensen, maar met geweren. Minder heftige conflicten hebben dit jaar gewoed bij aanvallen op meer dan 100 elektriciteitscentrales over de hele V.S.

https://www.nbcnews.com/news/us-news/fbi-looking-ties-power-facility-shootings-north-south-carolina-rcna61048

http://endoftheamericandream.com/who-is-purposely-sabotaging-power-plants-all-over-america/

Hopelijk komt het leger eindelijk eens in actie en gaat IETS DOEN. Als hoopvol teken dat dit misschien echt het geval is, zijn er boven de continentale Verenigde Staten heel wat militaire vliegtuigen in de lucht, speciaal in verboden luchtruim gebieden.

We zien ook dat de V.S. Ruimtemacht in toenemende mate zichtbaar wordt. Bijvoorbeeld: Ze namen een missie van een leger-bataljon over in Colorado. 

https://www.kktv.com/2022/12/06/us-space-force-takes-over-army-battalion-mission/

De SSP stuurde ons ook de foto hieronder van een van hun ruimteschepen.

Ze stuurden ons ook de volgende beelden

 1. Een UFO boven Engeland 

 2. Een Northrop Grumman TR3 wachtend op zijn beurt 

 3. Een Northrop Grumman TR3-B in de nacht

 4. 3 buitenaardse ruimteschepen boven de maan 

We hopen er echt op dat we spoedig kunnen reizen in vliegende schotels. Maar we moeten ons niet in slaap laten sussen met ruimte-slaapliedjes. We moeten allemaal ons deel doen om ervoor te zorgen dat onze schuldig aan verraad zijnde politieke klasse zich zal moeten verantwoorden voor oorlogsmisdaad tribunalen. We moeten allemaal blijven vechten totdat dit echt gebeurt. Maar wat er ook gebeurt, de mensheid zal bevrijd worden. Vrijheid of de dood.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

4 reacties op “Benjamin Fulford: “De door de Gnostische Illuminati beloofde wereldrevolutie ontvouwt zich.”

 1. Kijk elke week hier naar uit, wat een nieuwe stroom aan info zeg! Thanks Benjamin.
  dat verhaal over die kernramp in Japan vond ik toen al zeer geheimzinnig, ook de tsnunami deed mijn geschoren wenkbrouwen fronsen.. maar ik zat er niet ver naast toen.
  Ik zag ooit een serie die The night manager heet, ging over een wereld grote wapenhandelaar, zou zo maar helemaal kunnen dat de serie de waarheid impliceerde en de opmerkelijke ruil onlangs, tussen een trans sportidool en een grote wapenhandelaar daarna werd GESPEELD..
  zijn zo maar wat glijdende gedachtes hoor, maar we gaan zien, komende weken zeer veel Licht!!

 2. De (((misleiders))) en ideologische subversie pushers zullen er achter komen dat (((zij))) voor de grote deceptie vielen.

  aleister crowley zelfverklaart the beast , laatste woorden in totaleverbazing terwijl hij het volgende realiteit betrad / stierf.

  is dit alles ???
  Jup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *