Benjamin Fulford: “Verloren stammen van Israël en ruimte-Nazi’s treden in het openbaar nu het Satanisch Bewind instort.”

5 december 2022

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Er kan geen twijfel bestaan dat planeet Aarde door veranderingen gaat die Bijbelse proporties te boven gaan. Daarom treden een oeroud geheim genootschap – met wortels die teruggaan tot de Bijbelse Jacob in Egypte – en ruimte-Nazi’s in vliegende schotels in het openbaar. Dit gebeurt omdat een esoterische oorlog die duizenden jaren heeft gewoed ten einde loopt. Waar we getuigen van zijn is het eind van eeuwenlange Satanische heerschappij op deze planeet.

Dit is te zien in enorme veranderingen die plaatsvinden in regeringen over de hele wereld, het meest zichtbaar vorige week in China, de Verenigde Staten, Israël en Brazilië.

Laten we beginnen met gebeurtenissen in China want zij bezitten de sleutel tot zo veel andere dingen die gebeuren en staan te gebeuren.

China werd geprezen door top Satanist  Klaus Schwab Rothschild (Rothschild = rood schild van Satan) als het model voor hun digitale menselijke dierenboerderij Nieuwe Wereld Orde.

Het plan dat de Satanisten hadden voor deze planeet was ieder mens genetisch te modificeren tot een soort vee-achtige gehoorzaamheid, hun hersenen te microchippen en elk aspect van hun leven te controleren door constante, inbreuk-makende digitale bewaking. Met andere woorden, de planeet letterlijk te veranderen in een gigantische mensen-boerderij.

Communistisch China was het verst gegaan voor dat doel. Alle Chinezen hadden een digitale ID gekregen en het hele land was bedekt met camera’s die elke persoon in het land onmiddellijk konden identificeren. Degenen die niet wilden gehoorzamen zouden niet in staat zijn om met de trein te reizen, toegang te hebben tot hun bankrekeningen, voedsel te kopen, enz.

Bio-wapens en elektromagnetische dodende stralen (5G) werden toen gebruikt als excuus om volledige gehoorzaamheid van de bevolking af te dwingen. We hebben allemaal deze beelden gezien van AI gecontroleerde mensen in witte pakken die op de naleving van het systeem toezien.

https://nypost.com/2022/12/03/scientist-who-worked-at-wuhan-lab-says-covid-man-made-virus/

Wel, de Satanisten hebben de Chinezen onderschat. De Chinese geschiedenis leert dat mensen heel veel zullen slikken, maar wanneer een bepaald punt is bereikt, exploderen ze tegelijk in rebellie.

Dat is precies wat er vorige week gebeurde nadat Aziatische geheime genootschappen hun troepen verzamelden. Eerst stierf top-afdwinger en voormalig President Jiang Zemin plotseling “na een langdurige ziekte”. Vervolgens trokken politie en soldaten binnen en begonnen PCR testgelegenheden te ontmantelen en de witgepakte zombie-handhavers te arresteren. 

De Aziatische geheime genootschappen zijn zich ook bewust dat de zogenaamde pandemie een combinatie was van een 5G elektromagnetische aanval en het loslaten van virussen door Rothschild-gecontroleerde laboratoria in China.

https://nypost.com/2022/12/03/scientist-who-worked-at-wuhan-lab-says-covid-man-made-virus/

Het is geen toeval dat Klaus Schwab Rothschild vorige week werd gezien in het Waldorf Astoria hotel in Washington DC.

Kort na die verschijning kwamen berichten naar buiten dat Schwab was gestorven.

Dit is wat een bron van de White Dragon Society erover te zeggen had:

“Dit gerucht wordt in omloop gebracht omdat Schwab werd gearresteerd door de Witte Hoeden Militaire Alliantie. Deze Schwab wordt misschien niet meer gezien. Er wordt nu een avatar voorbereid. Niets om je zorgen over te maken want ook de Alliantie is hiervan op de hoogte.”

De White Dragon Society stuurde vorige week ook een vertegenwoordiger voor een ontmoeting met een oeroud Japans genootschap dat bekend staat als de Yatagarasu of de driepotige kraai. Dit is de groep die beweert dat ze de Shinto religie oprichtten nadat de driepotige kraai ze in oeroude tijden naar Japan had geleid. De leden van deze groep beweren afstammelingen te zijn van de verloren Israëlische stam van Efraïm zowel als van de Priesterstam van Levi. Ze beweren dat ze hun voorouders   zo’n honderd generaties terug tot aan de Bijbelse Jacob in Egypte kunnen reciteren.

Het is in dit verband interessant om te vermelden dat Shinto heel veel lijkt op de oeroude Egyptische religie waar aanbidding van de zonnegod en de jaarlijkse parade met de relikwieënkist een belangrijke plaats innemen. De mysterieuze Octagon groep in Zwitserland beweert ook een oeroude Egyptische oorsprong te hebben. Het is dan waarschijnlijk geen toeval dat om een ontmoeting met de WDS werd gevraagd omdat de Yatagarasu zeggen dat ze – onder de supervisie van het Rode Kruis in Zwitserland – het goud van het Tokugawa Shogunaat van Japan in hun bezit hadden ter waarde van circa $5 biljoen. De reden waarom ze het goud hadden, zeggen ze, is dat het Shogunaat altijd door hen werd geleid. Ze beweren dat de zogenaamde slag bij Sekigahara, toen de Shoguns naar men zegt Japan verenigde, nooit plaats vond. In plaats daarvan werd de laatste Tokugawa-shogun gedood tijdens “de slag van Yamanaka” en vervangen door een avatar onder hun controle.

Hoe dan ook, de tekeningsbevoegde voor het goud is de Keizerin Michiko. Zij was bereid om het aan te bieden als zakelijk onderpand voor het oprichten van een wereld toekomstplanningsbureau, zei de Yatagarusa vertegenwoordiger.

Wat geloofwaardigheid verleent aan de situatie is dat deze persoon een heel sierlijke, massief gouden troon in zijn bezit had waarvan hij beweerde dat die aan de Ming Keizers had behoord. Die troon was zo zwaar dat een andere man en ikzelf hem zelfs geen fractie konden verplaatsen. We mochten hem niet fotograferen. 

Wat interessant is aan het feit dat deze troon daar is, is dat het geheime Aziatische genootschap Rood en Groen de sterfdatum van de laatste Ming Keizer gebruikt als hun geheime code. Hun plan op lange termijn is om de Ming-heerschappij in China te herstellen. Dus zou het weer tevoorschijn komen van deze troon van groot belang voor hen zijn. Houd in gedachten dat de meeste leden van het Chinese politbureau zowel als de topleiders van Taiwan waarschijnlijk leden zijn van dit genootschap.

Het Aziatisch geheime genootschap onderzoekt momenteel de waarheid van de Yatagarasu-beweringen door inlichtingen in te winnen in Zwitserland en elders.

Dit aanbod is wellicht op dit moment gedaan omdat de Russen een leger van 700.000 man voorbereiden dat deze winter het grootste deel van West Europa onder de voet zou kunnen lopen inclusief Zwitserland.

Er zijn meer dan genoeg tekenen dat Europa op het punt staat te vallen.

Bijvoorbeeld: Sergei Naryshkin, de directeur van Ruslands Foreign Intelligence Service (SVR) heeft in het openbaar gezegd dat de Poolse regering van plan is om referenda te houden om delen van Oekraïne op te nemen in Polen. Maar bronnen van de Poolse inlichtingendienst zeggen dat de regering van plan is om te evacueren naar Londen als het op een Russische invasie aankomt.

De Europeanen willen hoe dan ook namens de NAVO niet vechten tegen Rusland. Het Ierse lid van het Europese Parlement, Clare Daly sprak voor velen toen ze zei “verschrikking, dood, wetteloosheid, verkrachting, armoede, hongersnood… dat is NAVO’s nalatenschap. 

Ook de Finse Premier Sanna Marin gaf afgelopen vrijdag toe dat Europa “niet sterk genoeg” is om op te staan tegen Moskou zonder Angelsaksische hulp.

Maar de Angelsaksische strijdkrachten zullen niet gaan vechten ten behoeve van de fascistische, KM-gecontroleerde EU; daar zijn meerdere bronnen het over eens.

Vooral de Amerikanen zijn te veel in beslag genomen door de niet-verklaarde burgeroorlog in de V.S. en de verdergaande faillissementsgebeurtenissen van de United States of America Corporation, om geïnteresseerd te zijn in een Derde Wereldoorlog met Rusland.

De eigenaren van de Corporation proberen nu wanhopig geld te krijgen om te overleven door de wereld om $1 biljoen te vragen om te helpen “Oekraïne weer op te bouwen”.

https://www.zerohedge.com/political/dc-think-tank-urges-america-invest-zelenskys-1-trillion-reconstruction-plan

https://www.csis.org/analysis/united-states-aid-ukraine-investment-whose-benefits-greatly-exceed-its-cost

Natuurlijk, net als het meeste geld dat al zogenaamd naar Oekraïne ging, zijn ze van plan om het wit te wassen terug naar henzelf via het wisselen van cryptovaluta. Deze keer zullen ze er geen cent van krijgen. 

Zeker de Chinezen zijn niet van plan om nog meer geld te dokken. De woordvoerder van het Ministerie van Buitenlandse Zaken Zhao Lijian beschuldigde vorige week in het openbaar de Verenigde Staten van “dwingende diplomatie, variërend van dreiging met geweld tot politieke isolatie, van economische sancties tot technologische afsluiting” zowel als de “al lang bestaande verspreiding van desinformatie”. Van Operation Mockingbird, waarbij nieuwsmedia werden omgekocht en gemanipuleerd voor propagandadoeleinden tot een flesje wit poeder en een geregisseerde video met uitspraken van de ‘Witte Helmen’ als bewijs voor de oorlogen in Irak en Syrië, tot de leugen van de eeuw uitgevonden om China’s Xinjiang beleid verdacht te maken.” Hij merkt ook op dat de V.S. “niet slechts 16 jaar in oorlog is geweest in haar bijna 250-jarige geschiedenis”.

https://english.news.cn/20221202/eb0cea8b09354c7a8e9aa049a1bb09b9/c.html

Niet alleen China, ook de rest van de wereld weigert nu dit criminele regime te financieren.

Dit is wat een bron van de Iraanse regering had te zeggen over het Amerikaanse Corporate regime: “De hele planeet heeft genoeg van jullie Satanisten en is vastbesloten op jullie in de vuilnisbak van de geschiedenis te vegen.”

Het onvermijdelijke uiteenvallen van het U.S. Corporate regime zal vermoedelijk financieel van aard zijn.

Gerenommeerd econoom Nouriel Roubini verwacht dat het einde zal komen in de vorm van een lawine aan faillissementen.

Hij zegt dat jaren van nul-renderend geld veel ondoelmatige bedrijven drijvend heeft gehouden maar nu heeft inflatie – gevoed door ditzelfde ultra-slappe fiscale, monetaire en krediet beleid – een einde gemaakt aan deze financiële Dawn of the Dead [Dagenraad van de Dood]. Met centrale banken die gedwongen zijn de rentetarieven te verhogen om prijsstabiliteit te herstellen, ervaren de zombies scherpe stijgingen in hun rentebetalingen.

https://www.project-syndicate.org/commentary/stagflationary-economic-financial-and-debt-crisis-by-nouriel-roubini-2022-12

Anderen zeggen dat de $2,5 biljard aan derivaten die de banken bezitten de eerste oorzaak zal zijn voor het instorten van het financiële systeem. “Het is al aan het barsten. Het kan niet meer gestopt worden.” Zegt een Mossad-bron.  

https://www.usbanklocations.com/bank-rank/derivatives.html

Er zijn ook tekenen dat de eigenaren van de U.S. Corporation, die zich schuilhouden in Zwitserland, problemen ondervinden. Een bron uit het veld van de volgende WEF manifestatie in Davos eind januari zegt: “kennelijk proberen ze op elk aspect van het evenement geld te besparen (technisch, catering, enz…)”

De bron heeft twee vermoedens waarom:

 1. Plaatselijke Zwitserse bedrijven zijn begonnen het WEF te boycotten
 2. Het WEF heeft geen geld meer

Hoe dan ook, dit daklozen kamp in de buurt van het Witte Huis symboliseert de huidige staat van hun U.S. Corporate kolonie. Het zou me niets verbazen als de acteur die “Joe Biden” speelt in een van deze tenten woonde.

Wanneer het faillissement komt; zal ook gerechtigheid komen, beloven CIA-bronnen. Een persoon voor wie gerechtigheid al lang overtijd is, is Killary Clinton Rockefeller. Hier kun je haar zien opscheppen hoe big-tech de stemmachines gaat stopzetten.

En dan is er nog de hele Hunter Biden zaak. Hier is een tekstboodschap die Hunter in 2018 stuurde naar Hallie Biden waarin hij zegt dat hij betrokken was bij “het regelen van een deal met Vladimir Poetin” en dat China “CIA detectives in China” had gearresteerd als vergelding op de V.S. regering die zijn “cliënt, het hoofd van de inlichtingendienst van de volksrepubliek China had gearresteerd”.  

Dit werd gevonden op Hunter Biden’s laptop:

Ook in Canada is Justin Castrudeau al overtijd voor zijn afspraak met gerechtigheid. De Rusland-hitsende regering van Justin Castrudeau is nu de risee van de hele wereld geworden. 

Het is nu slechts een kwestie van tijd voordat de hypocritische massamoordenaar door vaccinaties Castrudeau opgehangen zal worden. Natuurlijk, de originele is hoe dan ook al lang verdwenen, en het zal zijn jonge, de mensen manipulerende, avatar zijn die opgehangen wordt, beloven bronnen van de Canadese geheime dienst.

Deze mensen zullen ook niet in staat zijn om naar Israël te vluchten. Daar bekritiseerde vrijdag pseudo Premier-aangestelde maar nog niet geïnstalleerde Benjamin Netanyahu  de acties van de vertrekkende Premier Yair Lapid, bewerend dat hij probeert legerofficieren ervan te overtuigen op de staan tegen de regering. 

https://www.aa.com.tr/en/middle-east/israeli-prime-minister-yair-lapid-incites-army-to-revolt-against-government-netanyahu/2754422

Mossad-bronnen zeggen dat het Israëlische leger, net als hun collega’s in de V.S. en Brazilië, acties ondernemen tegen de Satanisten.

In Brazilië wordt in het hele land het leger ingezet omdat dagelijks grootscheepse demonstraties plaatsvinden tegen de benoemde Satanist president Lula. Verwacht wordt dat dingen daar op 12 december een kritiek punt bereiken wanneer de macht verondersteld wordt overgedragen te worden, zeggen CIA-bronnen.

Bronnen van het Braziliaanse leger beloven massale arrestaties van Satanisten.

Nu Israël, de Oekraïne, de V.S. en andere bolwerken vallen ziet het er naar uit dat de Satanisten zich nergens meer kunnen verbergen. Misschien kunnen ze gaan verblijven in het “Illuminati” hotel in de Verenigde Arabische Emiraten. 

Oké, laten we dan nu naar de ruimte-Nazi’s gaan waar we op zinspeelden aan het begin van dit rapport. Onze bronnen van het geheime ruimtevaartprogramma zeggen dat de dag waarop anti-zwaartekracht en andere futuristische technologie met de wereld gedeeld zal worden spoedig komt.

Als deel van deze “onthulling” werd op 2 december een nieuw gevormd V.S. Space Force Central Command in werking gesteld dat gebaseerd zal worden op de MacDill Air Force Base in Florida.

Om te proberen indruk te maken met het soort technologie dat deze mensen bezitten kregen we de volgende video’s toegestuurd. We lieten ze frame voor frame door een expert bestuderen en die zegt dat ze echt lijken ze zijn.

 1. Een creatie van project Blue Beam boven Compania, Italy
 1. Buitenaardse, door plasma energie aangedreven drone boven Brazilië
 1. SSP anti-zwaartekracht schip 

Zoals altijd zullen we het pas voor 100% geloven wanneer we werkelijk in een van deze dingen zelf kunnen vliegen. Hopelijk zal die dag spoedig komen.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

6 reacties op “Benjamin Fulford: “Verloren stammen van Israël en ruimte-Nazi’s treden in het openbaar nu het Satanisch Bewind instort.”

 1. Het gaat er nu op lijken dat ook dit binnenkort de werkelijke waarheid is:

  De Tijd Keert Weder – Wij Zijn De Wederkomst ! ! !

 2. Life is a stage
  of in hun taal “staged”
  Deze plane-et of vlakte is de grootste larp simulatie ooit waarin de eigenaars en erfgenamen van aarde “man-kind”
  (niet Hu-man/monstermens) word gehersenspoeld door een geëvolueerde psygophatische narsistische parasiet met tunnel-vizie die zijn goedgelovige gastheer er van heeft overtuigt dat hij in werkelijkheid de parasiet is , en de parasiet de gastheer.

  Doch daar deze vlakte onderhevig is aan onvervreemdbare en onveranderbare Wetten weten wij , man-kind/mens-aardig dat er altijd een vereffening/verrekening komt voor ALLE daden uitgevoerd.

  Dit is inherent aan deze vlakte.

  Ruimte nazi,s of demonen andere dimensies of what ever bullsnitzel je nu weer in en visie verteld word
  (tel-a-vision) op een Chanel met een programma is het wapen tegen de goedgelovige vergevende en liefhebbende man-kind.

  Zoals de overleden Engelse comidy ster rick … ons mededeelde vlak voor zijn heengaan ,
  throw away your tv-set
  and you must listen to no orders.

  Ze hebben manieren om ons te misleiden in films te geloven ofals het echt waar zou zijn.

  Starve these parasites
  And be rid of them.

  De Waarheid wint altijd
  van Sophieisme
  (Halve waarheden in de naam van een ander wezen zijn belang)

  Angst is je vijand
  Waarheid je bevreiding.

  Bullshit larp kanaal btw.

  1. R.I.P. ‘Richie Richie’.

   En nu nog beamen dat deze psychopathische, narcistische parasiet die de mensheid als minder dan honden beschouwd en deze enkel tolereert zolang het hen dient en onder andere tijdens kol nidre en yom kippur hun zonden projecteerd op de mensheid, de cult of Judah is en u heeft mijn respect.

   1. Zionisme is vergif.

    Doch iedereen heeft het over de 12 tribes als daders maar zien de 13 babylonische clans van phariseers (synagoge of satan) zoals b.v moab die door incest hun bloedlijnen wist te vermenigvuldigen , over het hoofd.
    Zij die zich voordoen als de rechtmatige erfgenamen van aarde.

    Rothschild en fake royalty doen precies het zelfde. Alleen voortplanting binnenin hun eigen bloedlijnen.

    Een. Totaal genetisch verarmde bloedlijn.

    B.v.
    Van gezelschapsdier weten we wat doorfokken met alleen “kampioenen” het resultaat is.
    Genetische defecten.
    De pug in gr Brittannië zijn 50.000 met de genetische diversiteit van een paar bloedlijnen.

    Terug bij de bauers en rotkinderen kan eeuwen aan incest in , in princiepe 1 bloedlijn met schijnbaar 13 verschillende takken (black nobility) van megalomane narsistische gewetenloze gaslightners die bereidwillig hun naaste eerlijke (corpus Christi) mens en medemens opoffert op hun altaar van wij hebben altijd gelijk als we maar hard genoeg slaan.

    Er alleen maar toe kan lijden dat deze bloedlijnen dmv de onveranderbare en onveranderbare wetten waar iedereen hier onderhevig is,bovenkomen drijven in hun eigen de C0rp-0rale maatschappij der doden.
    De zelfverklaarde El-lite of nep goden.

    En zal blijken dat de misleiders de gene zijn die in hun megalomane narsisme Zelf de gene zijn die misleid werden te denken onveranderbare wetten te kunnen en mogen schenden met zelf verklaarde regels en geschreven c0rp0ratie “ wetten”.

    De kroon-the crown/de corporatie/de staat der Nederlanden/Vaticaan-city of London-district of Colombia.

    zonder schade of “karma” voor de “levende” overlevenden zullen (((zij))) zichzelf tot obsolite hebben veroordeelt.

    Er bestaat niet zoiets als een joodse bloedlijn , lineage , volk of grondgebied of god.
    Joods = gelijkgestemde , zionisten met een gemeenschappelijk doel voor ogen , totale parasitaire slavernij en zelfverklaarde goden->dom.
    De Subversie van goed= slecht en vice versa
    Van verklaring van de synagoge uit 1666 van het gesproken woord
    Satanisme of sophieisme.
    (ia-sophia) geschreven en het zo makelijk vercorupteerde woord
    Transhumanism.
    the soulles dawn of the dead
    They who forgot hate and deny the living God of One/law of One /the creator

    Het geloof en lineage van de levende God is het gesproken woord/frequentie van Christus/waarheid en Jesus was boodschapper hiervan.
    En zij die dit verstaan.

    Er zijn slachtoffers en daders.
    Kinderen van de waarheid of leugen.
    Vervuilers van De Bron of oorsprong Uit de Bron.

    Zionisme en alle gerelateerde bewegingen zijn gif voor
    “het Leven”
    overtuigd dat God niet bestaat , simpelweg omdat ze God en hun ziel zelf uit hun leven verwijderden..en nu alleen nog stilte ervaren als God spreekt.

    12×12 tribes Israelites of truth/Christ 144.000

    13×13 clans. Babylonian/pharisers
    Kinderofferraars en bloeddrinkers en
    canibalen/cain-baal.

    We zullen zien wie of wat.

    Leugens of waarheid in vrije wil
    Dat is de sleutel tot de Bron en de weg terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *