Benjamin Fulford: “Octagon groep in Zwitserland verzoekt vrede na dood van Evelyn de Rothschild.”

14 november 2022 

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De Khazariaanse maffia, met hun hoofdkantoor in Zug, Zwitserland, proberen een vredesovereenkomst te onderhandelen met de rest van de wereld nu hun topman Evelyn de Rothschild dood is en hun imperium instort. Als deel hiervan hebben de Octagon groep, het hoofd van Interpol, de nieuwe Chinese keizer en een groep van Zwitserse miljardairs (die het gebied rond het Meer van Geneve onder controle hebben) de White Dragon Society gevraagd een vertegenwoordiger naar Zwitserland te sturen. De situatie heeft zelfs een punt bereikt waarop Russische mannen in het zwart, die omgaan met paranormale entiteiten, stappen ondernomen hebben (meer hierover later).

Maar, voordat koningin Elizabeth II werd vermoord, waarschuwde ze voor het naar Zwitserland gaan omdat “het een val was”. Mossad-bronnen zijn het daarmee eens. Dus voor nu heeft de WDS besloten om te wachten totdat de “nieuwe wereldorde” van de oude, vanuit Zwitserland geleide Khazariaanse maffia instort.

Dit instorten vindt nu in verhoogd tempo plaats, vooral door de verdergaande implosie van de Verenigde Staten.

De G20 vergadering deze week op Bali, Indonesië zou weleens de laatste show van controle van de KM kunnen zijn die zullen proberen Rusland af te schilderen als “geïsoleerd” terwijl in feite het tegenovergestelde waar is: de Verenigde Staten is het voorwerp van spot geworden van de wereld.

Russisch Minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov, die net in Bali aankwam:

zegt dat de situatie in de wereld nog altijd erg gespannen is vanwege de “hardnekkige pogingen van de US-geleide Westerse alliantie om het volledige verlies van hun wereldwijde leiderschap te voorkomen in de hoop om hun problemen op te lossen ten koste van andere leden van de internationale gemeenschap. Dit is het doel van het neokoloniale concept van de op regels gebaseerde wereldorde, ontwikkeld door de Amerikanen en hun bondgenoten.” Hij voegde er toen aan toe “de overweldigende meerderheid van landen” ondersteunt deze agenda niet.

https://tass.com/politics/1533715

Het belangrijkste is dat Duitsland en de EU hebben gebroken met de KM-gecontroleerde VS en een deal hebben gesloten met Rusland. Dat is nu bevestigd door de Russische Minister van Defensie Sergey Shoigu, die zijn troepen beval naar de Russische kant van de  rivier de Dnjepr te gaan.

https://tass.com/politics/1534437

Zoals het Russische persbureau Tass opmerkt: “Duitsland is van plan de relaties met Rusland en China te verbeteren ondanks bezwaren van de VS… Laten we niet vergeten dat Nederland sancties tegen Rusland ophief… de VS heeft niet de macht om de wereld bevelen op te leggen en nieuwe regels te introduceren.” 

https://tass.com/world/1534745

Op dit moment is het KM-controlenetwerk gereduceerd tot Canada, de VS, Oekraïne en Zwitserland.

Maar zelfs dit zal niet lang meer duren omdat de door de KM-bezette VS instort, zowel politiek als economisch. Het feit dat ze zeggen dat ze niet eerder dan december of nog later kunnen berekenen wie de midterm verkiezingen van 8 november heeft gewonnen, illustreert de politieke verlamming. Daarom “zijn de Arizona verkiezingsfunctionarissen voorbereid om door te werken tot Thanksgiving en misschien wel tot Kerstmis.”

Hier zijn meer beelden gerelateerd aan deze farce.

Zelfs als de Rockefellers de show van hun Biden clown nog een beetje langer gaande kunnen houden, zal de verdergaande economische instorting van de VS het allemaal onderuit halen, eerder vroeger dan later.

Bijvoorbeeld: Het artikel in de link hieronder geeft 11 recente tekenen van deze instorting.

http://theeconomiccollapseblog.com/11-signs-that-economic-activity-is-plunging-off-a-cliff/

Zelfs Silicon Valley wordt nu getroffen. Vorige week alleen al werden 20.000 mensen ontslagen. Twitter, Facebook (Meta), Stripe, Salesforce enz. hebben medewerkers 

eruit gezet en bedrijven als Amazon en Google zitten ze dicht op de hielen.

https://www.msn.com/en-us/money/companies/layoff-spree-in-silicon-valley-spells-end-of-an-era-for-big-tech/ar-AA141ImI

Dit is pas het begin van de pijn omdat het in gebreke blijven van de VS op 14 oktober betekent dat importen van olie uit het Midden Oosten en verworvenheden uit Azië opdrogen. Daarom worden lege containerschepen teruggeroepen uit de VS en andere landen. 

https://container-news.com/sea-intelligence-reports-rapid-ramp-up-in-transpacific-blank-sailings/

En als gevolg daarvan zijn tekorten van dagelijkse dingen nu echt begonnen.

https://beforeitsnews.com/economy/2022/11/20-items-that-are-impossible-to-find-at-grocery-stores-right-now-epic-economist-3072437.html

Belangrijker is dat volgens MI6 de dood van Evelyn de Rothschild waarschijnlijk verbonden was aan stress van die familie vanwege het controleverlies over de financiële drukpersen die de hele VS/Oekraïne horrorshow gaande hielden.

Het is geen toeval dat zijn dood werd gevolgd door de instorting van Sam Bankman-Frieds’ FTX en zijn hedgefonds Alameda Research. Dit was een gigantische witwasoperatie die de meer dan $100 miljard die beloofd was aan Oekraïne gebruikte om de verkiezingsdiefstal in de VS te financieren, zeggen Mossad-bronnen.

Devex.com

https://nymag.com/intelligencer/2022/11/it-was-all-a-game-for-sam-bankman-fried.html

“Deze FTX situatie is misschien de laatste druppel die het financiële systeem en de nep Biden circusshow” doet instorten, merken de bronnen op.

Uiteindelijk zal deze implosie waarschijnlijk de hele Davos Wereld Economische tragikomedie vernietigen zoals deze tweet aangeeft:

“Beste Davos elite en @wef: Het schijnt dat jullie per ongeluk de website van jullie FTX Partner hebben verwijderd. Gelukkig voor jullie hebben we hem gevonden in het internet archief.”

Kijk nu even naar de foto’s van Sam met zijn maatjes Bill Clinton en Tony Blair.”

Nu deze witwasactiviteit met centrale bank fiatgeld is gesloten, is het geen wonder dat de WDS vorige week een stroom telefoontjes kreeg uit Zwitserland.

Dit is waar de Russische mannen in het zwart in beeld komen. Zoals een FSB-bron uitlegt: “In Rusland hebben we een groep ex-KGB generaals die een ‘wereldwijde veiligheidsraad’ hebben opgezet en die hebben iets geïdentificeerd wat zij noemen ‘een algemene voorspeller’. De generaals weten niet zeker wat het is, maar iets ‘misschien een AI of misschien een groep buitenaardse denkers die langer leven dan 500 jaar’, kan toekomstige gebeurtenissen voorspellen en stopt ze in films, TV-shows enz.”, merken de FSB-bronnen op.

Dit is interessant omdat bronnen van de CIA en de Mossad dit voorspellende programmeringsfenomeen ook hebben opgemerkt in shows als bijvoorbeeld de Simpsons.

Daarom stellen de Russen een alliantie voor met Westerse witte hoeden om een rivaliserend voorspellingssysteem op te zetten dat betere toekomstige scenario’s laat zien dan de meestal dystopische scenario’s die nu gepresenteerd worden.

De Russische en Westerse witte hoeden hebben ook opgemerkt dat dit toekomstcontrolemechanisme in toenemende mate betrouwbaar is over avatars.

Bijvoorbeeld: MI6-bronnen geloven dat de echte Donald Trump op 10 oktober 1989 overleed. Maar omdat het script voor de rol van Trump al was geschreven om te spelen, werd hij vervangen door een Avatar. Daarom is Ivana Trump na de crash van hem gescheiden en kreeg de voogdij over de kinderen. Maar lezers die recentelijk Donald Trump hebben ontmoet zouden dat weerleggen en zeggen dat hij de echte man is. Wat ook het geval is, de vervanging van de echte man door een avatar die de rol speelt in het manipuleren van de geschiedenis, is dezelfde reden waarom Vladimir Poetin’s en Nelson Mandela’s vrouwen van hen gingen scheiden nadat de echte mannen waren vervangen door acteurs, daar zijn de bronnen het over eens.

https://www.reformation.org/trump-britannia-connection.html

Wellicht kwam de vreemdste bevestiging wel toen George Bush Sr. werd vermoord voor de TV camera’s terwijl hij dineerde met Premier Kiichi Miyazawa en later op magische wijze weer verscheen, er jonger uitziend dan toen hij onder de tafel viel.

Hoe dan ook, de huidige “Trump” staat voor 15 november gepland voor een aankondiging vanuit Mar A Lago. “Dit gaat niet over zich kandidaat stellen voor President in 2024. Ik ruik (naar mijn bescheiden mening) dat er iets veel belangrijkers staat te gebeuren”, zegt een Mossad-bron.

“Nu zullen de Avatars tevoorschijn komen, direct na Trump’s aankondiging. Je kunt dit niet verzinnen. De KM satanische Cabal trekt alles wat ze hebben uit de kast. George W. Bush en Barack Obama zullen schouder aan schouder ‘desinformatie conferenties houden’ volgend op Trump’s ‘grote aankondiging’ op dinsdag – maar organisatoren zeggen dat het niet gepland was”, gaan de bronnen verder. 

https://www.dailymail.co.uk/news/article-11421287/Bush-Obama-hold-disinformation-conferences-following-Trumps-big-announcement.html

Maar wat er ook gebeurt, het schijnt dat veel gebeurtenissen het script niet langer volgen. 

Hier is een voorbeeld van Canada. Kijk naar avatar KM Chrystia Nazi Freeland. Dit is niet de originele Freeland. Luister naar hoe langzaam ze spreekt. Ze herinnert Canadezen er keer op keer aan dat ze zo bevoorrecht is terwijl wij boeren moeten beslissen over huren of voedsel… “Ik ben een heel bevoorrecht mens, net als andere federaal (uit)gekozen leiders. Umm, ik krijg een heel behoorlijk salaris en ik weet dat dit me in een echt heel bevoorrechte positie brengt. Mensen in Canada die worstelen zijn niet zoals ik; zij zijn geen federaal (uit)gekozen politici zoals ik.”

Chrystia Freeland is een Oekraïense en haar grootvader Mykhailo Khomiak werkte voor Goebbels als hoofdredacteur van een Nazikrant in Oekraïne. Ze marcheerde met de Oekraïense Nazi organisatie Right Sector. Ze zit in het bestuur van het WEF met Klaus Schwab. De VS steunde haar om NATO te leiden.

Klaus Schwab’s droom van een “Vierde Industriële Revolutie” lijkt ontzettend veel op het Vierde Rijk, met de kleindochter van een vooraanstaand Nazi figuur en voorstander van de Grote Reset verantwoordelijk voor de NAVO.

Chrystia Freeland was persoonlijk verantwoordelijk voor de opdracht om bankrekeningen te monitoren en te bevriezen van elke Canadese trucker die deelnam aan het Vrijheidskonvooi begin 2022 en hun supporters. Oh, en als dat nog niet genoeg is, ze is ook de persoonlijke biograaf van het CGI George Soros.

Canadezen hebben er genoeg van. Bijvoorbeeld: Danielle Smith, de Premier van Alberta had dit te zeggen over het waarom haar provincie geen pandemie en vaccinatie opdrachten meer aannam van Klaus Schwab Rothschild:

“De persoon die je noemt (Klaus Schwab): Ik denk niet dat hij een arts is, ik denk niet dat hij een verpleger is, ik denk niet dat hij een paramedicus is en ik denk niet dat hij een gezondheidsvakkundige is. Ik denk dat ik het idee weerzinwekkend vind wanneer miljardairs opscheppen over hoeveel controle ze hebben over politieke leiders zoals [Klaus Schwab] dat doet en ik vind dat beledigend. De mensen die een regering richting moeten geven zijn de mensen die op ze gestemd hebben.”

En toen haar gevraagd werd naar het WEF zei ze:

“Wel, ik ben geen jonge wereldleider van morgen, ik ben nooit naar een van hun evenementen geweest en ik kijk naar Pierre Polivier [Canadees oppositieleider] die zegt dat hij ook niet van plan is naar hun evenementen te gaan en ook niet wil dat zijn ministers daarbij betrokken zijn en ik heb hetzelfde standpunt.”

De provincies Manitoba, Saskatchewan, Alberta, New Brunswick en Quebec samen met het Yukon gebied rebelleren al tegen Ottawa.

https://www.bitchute.com/video/rxYC2dHE8OXJ/

Ook burgers zijn begonnen met vechten tegen vaccinatie tirannie.

https://queenscitizen.ca/2022/11/09/quebec-national-guard-beware-of-these-fake-cops/

En dan kun je hier zien hoe deze pro-Trudeau advocaat in elkaar zakt terwijl hij een getuige ondervraagt bij de laatste Public Order Emergency Act Commission.

En kijk dan nu wat er op de voorpagina van een Australische Krant staat: Biden ‘kinder porno’ schok. De waarheid is uit de zak en kan er niet meer in terug gestopt worden.

Dit soort dingen gebeuren over de hele wereld. In Brazilië kondigde President Jair Bolsonaro de staat van beleg af na de geprobeerde verkiezingsdiefstal daar, Militaire arrestatiebevelen worden nu uitgevaardigd voor het Supreme Federal Court, het Supreme Electoral Court en het Nationale Congres. De Braziliaanse burgerregering is OPGESCHORT totdat de noodsituatie is opgeheven.

Geen wonder dat de KM-gecontroleerde corporate pers het onderwerp Brazilië mijdt.

Dit heeft zich ook verspreid naar Peru waar van de volksopstand tegen de regering geen verslag wordt gedaan.

Een soortgelijke situatie bestaat in Israël waar een poging werd gedaan om dat land te veranderen in een theocratie geleid door Benyamin Netanyahu. Een Mossad-bron zegt: “De verkiezing is nog altijd niet solide. Er is een grote oppositie van de echte Hebreeuwse mensen. De non-Zionisten willen niets met hem te maken hebben behalve hem in de gevangenis te zien of erger.”

“Dit is een laatste poging van de KM om de Avatar Bibi in de buurt te houden voor nog een ronde”, zegt een andere Mossad-bron. Als waarschuwingsschot voor de KM werd de Dimona fabriek van nucleaire wapens in Israël vernietigd, om er zeker van de zijn dat de KM Sampson optie werd geneutraliseerd, voegt de bron eraan toe. Dus is het geen verrassing dat Israël verdwenen is uit het corporate nieuws. Het ziet ernaar uit dat de Joden daar spoedig bevrijd gaan worden.

De grote vraag is wanneer de VN zelf verwijderd zal worden uit de KM-controle. Op dit moment proberen ze een farce ten tonele te brengen ontworpen om ze geld te laten stelen van Rusland om hun show nog een beetje langer gaande te houden.  

https://tass.com/politics/1535971

Zoals Ruslands vertegenwoordiger bij de VN opmerkt: “Ik wens dat onze Westerse collega’s hun absolute loyaliteit met principes laten zien en hun bereidheid tonen om de schade die is aangericht in ontwikkelingslanden gedurende de eeuwen van hun koloniale politiek, slavernij en diefstal van hun natuurlijke hulpbronnen. Om niet te spreken over de honderden agressieve gedragingen en wederrechtelijke inbezitnemingen.”

Wij horen van het hoofd van Interpol en andere bronnen dat het Neurenberg-achtige tribunalen zullen zijn gerelateerd aan de COVID en Vaccinatie misdaden die eindelijk een eind zullen maken aan de KM.

Dit zijn de groepen die, zoals Rechter Anna von Reitz opmerkt, vrijgesteld waren van de prikken:

  1. Alle leden van het Congres en al hun personeelsleden.
  2. Al het Witte Huis personeel en hun families.
  3. Alle Pfizer leidinggevenden, hun families en personeelsleden.
  4. Alle Moderna leidinggevenden, hun families en personeelsleden.
  5. Alle Johnson en Johnsons leidinggevenden, hun families en personeelsleden.
  6. Alle leidinggevenden van CDC, INC., hun families en personeelsleden.
  7. Alle leidinggevenden van FDA, INC., hun families en personeelsleden.
  8. Acht miljoen Chinese uitwisselingsstudenten.
  9. Zes miljoen illegale immigranten.
  10. Alle dakloze mensen die in onze straten rondhangen.

We hebben ook overduidelijk bewijs dat Covid een mislukte massamoordpoging was.

https://rumble.com/v1scqsw-australiaone-party-australiaone-update.-interview-with-dr-bryan-ardis-and-r.html

Dit zal niet ongestraft blijven en de KM zeker ten val brengen.

Maar het eind van de KM heerschappij kan heel goed gebeurtenissen teweegbrengen die de gebruikelijke parameters waaraan we gewend zijn ver te boven gaan. Hier is daarvoor wat bewijs:

Vreemde opnamen van de Eufraat

https://www.bitchute.com/video/Pqj6uRfvR8nF/

Bewijs dat gevechten werkelijk plaatsvinden in DUMBS

https://www.military.com/daily-news/2018/06/24/army-spending-half-billion-train-troops-fight-underground.html

Een UFO boven Lake Wheeler, Saskatchewan-gebied, Canada

Een UFO drone opgenomen 10 dagen na het Fukushima incident in Japan in 2011

Een Chevron van de VS Ruimtemacht in vlucht

Het logo van de VS Ruimtemacht

Een Chevron van de VS Ruimtemacht aan de grond

Volgens onze bronnen van de Geheime Ruimtemacht zijn de Chevrons gestationeerd in Antarctica en Thule, Groenland.

Maar, totdat we zelf in deze schepen kunnen vliegen, in plaats van te wachten tot de ruimtemacht ons komt redden, moeten we tegen de vijand die we kunnen zien blijven vechten.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *