Benjamin Fulford: “Rothschilds en Rockefellers onderzoeken overgave nu Duitsland zich aansluit bij de planetaire bevrijdingsalliantie.”

7 november 2022

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De wurggreep van de Khazariaanse maffia op planeet aarde is definitief ten einde. Duitsland en Japan hebben zich aangesloten bij Rusland, China en Engeland in de planetaire bevrijdingsalliantie. Dit heeft de Rothschild en Rockefeller families die zich schuilhouden in Zug, Zwitserland, gedwongen om contact op te nemen met de White Dragon Society om een overgave te onderhandelen.

Maar totdat de Verenigde Staten zijn bevrijd van de Khazariaanse maffia, zal de oorlog doorgaan. De sleutel is om diefstal van de midterms VS verkiezingen door de KM te voorkomen tijdens de verkiezingsdag met een volle maansverduistering op 8 november. De witte hoeden van het Amerikaanse leger beloven om de KM de oorlog te verklaren als de verkiezing is gestolen.

Er woeden ook niet-verklaarde oorlogen in Brazilië, Pakistan, Israël en elders die beëindigd moeten worden. En dan is er natuurlijk de oorlog in Oekraïne en Kazakhstan die ook beëindigd moeten worden. Er kan echter geen twijfel bestaan dat de planetaire bevrijding op handen is.

Laten we beginnen met de situatie in Duitsland. Daar leidt Donatus, de Prins en Landgraaf van deelstaat Hessen, Duitsland voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog naar de onafhankelijkheid. Donatus is een nazaat van Koningin Victoria, de Duitse Keizer Frederick II, Keizer Victor Emmanuel III van Italië, enz.

Donatus stuurde Bondskanselier Olaf Scholz vorige week naar China om Duitslands toetreding tot de alliantie te onderhandelen. Het feit dat hij een deal bereikte is te zien in berichten uitgegeven door de officiële Chinese en Russische staatspersbureaus.

Volgens bronnen vertelde Xinhua Sholz de Chinese President Xi Jinping dat “een multipolaire wereld nodig is”… dat Duitsland “tegen groepsconfrontatie is” en “vredesgesprekken en de opbouw van een evenwichtige, effectieve en duurzame veiligheidsconstructie in Europa” ondersteunt. Met andere woorden Duitsland is klaar om de NAVO te laten vallen en die te vervangen door iets dat veelomvattender is.

https://english.news.cn/20221104/f544bca38c33443186d3de8b3d0a9a27/c.html

Berichten van het Russische persbureau Tass bevestigen van hun kant dat een geheime deal, onderhandeld tussen de Gnostische Illuminatie en de WDS, op gang is gebracht. De deal is om terug te keren naar een verdrag tussen Frederick de Grote en de Russische Tsaar om de rivier de Dnjepr te gebruiken als grens tussen hun respectievelijke belangengebieden.

Tass bericht nu dat Rusland zijn troepen en inwoners naar hun kant van de rivier aan het evacueren zijn.

https://tass.com/politics/1532813

Andere Russische berichten bevestigen dat Scholz pleit voor “het vinden van overeenstemming met de Russische President Vladimir Poetin.” 

Wanneer de Russisch/Duitse overeenkomst formeel is gemaakt en het Russische gas weer naar Europa begint te stromen, zal dat de Rockefeller/Rothschild profiteurs, die nu LNG aan Europa verkopen tegen vier keer de prijs van Russische gas, financieel ruïneren.

https://oilprice.com/Energy/Natural-Gas/Low-Prices-And-Tanker-Traffic-Leave-2-Billion-Of-LNG-Floating-Off-Europe.html

Net als Duitsland is ook Japan een onafhankelijk land geworden voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog. Dit kan gezien worden in de beslissing van de regering om olie en gas te blijven kopen van Rusland in plaats van zich te laten afzetten door de Rothschild/Rockefeller-gecontroleerde bedrijven met hun prijspolitiek. 

https://asia.nikkei.com/Business/Energy/Japan-seeks-to-stay-in-Russia-s-Sakhalin-1-energy-project-after-Exxon-exit

Om zijn teruggekregen onafhankelijkheid te vieren, voerde Japan vorige week een ontzagwekkende vertoning van kracht uit. Marine troepen van de VS, Engeland, Australië, Canada, India, Indonesië, Frankrijk, Zuid-Korea enz. maakten duidelijk welke alliantie de zeeën beheersen. Rusland, China en Duitsland mogen dan het Euraziatische grondgebied beheersen, ze zullen een deal moeten bereiken met de Japanse alliantie om vrijheid van scheepvaart en wereldvrede te verzekeren. Zo’n deal wordt onderhandeld ten voordele van alle partijen, zeggen bronnen van de White Dragon Society.

In deze context en met een zekere nederlaag in het vooruitzicht, namen vertegenwoordigers van de Khazariaanse maffia in Zwitserland vorige week contact op met de White Dragon Society. De onderhandelingen gaan nog door en ons is gevraagd op dit punt geen details te onthullen, Maar we kunnen wel zeggen dat een overeenkomst is bereikt om leden van de Chabad en andere KM groepen die niet betrokken zijn bij misdaden of gewelddadigheden, te beschermen.

Het is ook duidelijk dat er wereldwijd zoveel woede bestaat tegen de KM dat hun aanvankelijke voorstellen van monetaire compensatie allesbehalve zijn wat er van ze geëist zal worden. De WDS eist een wereldwijd jubilee en herverdeling van bezittingen.

Bovendien maakt een vertegenwoordiger van de Europese Koninklijke Families duidelijk dat de Rockefeller en Rotschilds verwijderd zullen moeten worden uit elke controle over de centrale banken van de wereld.

De vertegenwoordiger zegt dat de hele “Russisch-Oekraïense grote brand een tactische manoeuvre is” gericht op uitbreiding van de NAVO “naar de overkant van de Zwarte Zee naar Georgië en daarna Kazakhstan – Astana [ de hoofdstad] zal dan het nieuwe thuis van de KM zijn nadat we ze uit Israël hebben gesmeten voor het destabiliseren van het hele Midden Oosten.”

Deze poging is mislukt en nu “zijn de KM op de vlucht en verspreiden propaganda om krijgsraad en executies te voorkomen.” 

Daarom verlangen KM propagandakanalen zoals de Atlantic Monthly amnestie voor KM misdaden zoals de “Covid” aanslag die ze de afgelopen jaren hebben uitgevoerd. Maar, de KM probeerden niet alleen mensen te doden met vaccins en bio-wapens; ze probeerden de mensen ook tot slaaf te maken. Zoals Rechter Anna von Reitz en anderen naar voren brengen, beweerden ze dat mensen “die de genetische modificatie vermomd als vaccin hadden gekregen, geherdefinieerd zouden zijn als Genetisch Gemodificeerde Organismen, die letterlijk hun eigendom waren onder Patent genomen door de Criminele Plegers van dit Onwettige en Illegale Conversiesysteem.” 

Dit behoort tot de vele redenen waarom bijna niemand in de stemming is om hun aanval met SARS bio-wapens en vaccins te vergeven; daar zijn meerdere bronnen het over eens.

https://www.zerohedge.com/political/you-murderous-hypocrites-outrage-ensues-after-atlantic-suggests-amnesty-pandemic

“De strop om hun nek wordt steeds strakker aangehaald en ze zullen voor het gerecht gebracht worden’, belooft een MI6-bron. “Als Barclays en Glencore ten onder moeten gaan, dan moet dat maar, zelfs als dat wereldmarkten verzwakt. Aan de wurggreep van de Rothschild Dynastie is een einde gekomen. Hoogverraad is hoogverraad en zal rechtvaardig worden aangepakt met wettelijk toegestaan dodelijk gebruik van Militaire macht”, voegt de bron eraan toe.

Het artikel hieronder is een voorbeeld van waarom het door Rothschild gecontroleerde Glencore moet verdwijnen.

Glencore vloog met privévliegtuigen Cash geld over heel Afrika om steekpenningen te betalen

(Bloomberg) – Glencore Plc functionarissen brachten met privévliegtuigen cash geld naar functionarissen over heel Afrika, zeiden GB openbare aanklagers toen ze een netwerk van omkoperij en corruptie toelichtten…

https://www.bnnbloomberg.ca/glencore-flew-cash-across-africa-in-private-jets-to-pay-bribes-1.1840586

Als je het artikel leest zegt het dat ze een boete zullen betalen van circa $1,5 miljard na schuld bekend te hebben. Dit is een belediging voor de mensen van Afrika die tientallen jaren lang beroofd zijn van producten en grondstoffen voor het lieve bedrag van circa $100 miljard per jaar terwijl hun producten en grondstoffen voor een schijntje worden verkocht aan Rothschild/Rockefeller gecontroleerde bedrijven in ruil voor een paar steekpenningen aan topfunctionarissen. Het hoeft geen betoog dat omkoopgeld zo kenmerkend op een rekening wordt gezet bij een van KM’s Zwitserse banken. Dit is natuurlijk over de hele wereld gebeurd en niet alleen in Afrika.

Dit is hetzelfde Glencore dat Iraanse en Israëlische functionarissen omkocht om meer dan 30 jaar lang de oliemarkt te manipuleren met hun complot “Iran staat op het punt om atoomwapens te hebben”.

Hoe dan ook, dit gaat allemaal instorten. Zoals deze afbeelding toont, werd er een 3 meter hoge muur geplaatst rondom het gebouw van de Federal Reserve Board in Washington DC.

Dit is de reden ervoor: De banken die de eigenaars zijn van de FRB zijn failliet. Bijvoorbeeld: de afgelopen weken zijn de leningen van Wells Fargo bank met 90% gedaald ten  opzichte van vorig jaar. Dit geldt zeker ook voor andere grote banken. Geen bedrijf kan zo’n daling in omzet overleven zonder door faillissementsmaatregelen te gaan.

https://www.zerohedge.com/markets/wells-fargo-braces-more-layoffs-loan-volumes-collapse-90-yoy

Vergeet niet dat ze geld uitlenen dat letterlijk uit het niets is gecreëerd om mensen tot slaaf te maken en nu weigeren mensen dat. Met andere woorden, het Westen en een groot deel van de rest van de wereld staan op het punt om bevrijd te worden van Babylonische schuldenslavernij.

Dit betekent echter niet dat de strijd nu over is. De KM gebruiken hun man Elon Musk bijvoorbeeld om de rol te laten spelen als held en redder van de mensen. De foto’s hieronder tonen Musk die uit de kast komt en de wereld laat zien dat hij een Satan-aanbidder is.


Musk is ook een van de grootste zwendelartiesten in de wereldgeschiedenis. Hier kun je een NASA (Not A Space Agency) persbericht zien waarin staat dat een van Musk’s SpaceX raketten naar het Internationale Ruimtestation is gegaan.

https://www.nasa.gov/press-release/nasa-s-spacex-crew-5-launches-to-international-space-station

Vervolgens kun je een van de “astronauten” zien die aan boord van het International Nep Station wordt geïnterviewd.

Dit is niets anders dan het gebruik van fraude om geld te stelen van het Amerikaanse volk. Musk heeft ook FRB monopoliegeld gebruikt om “de rijkste man ter wereld” te worden terwijl de Amerikaanse belastingbetalers gedwongen worden om zijn elektrische auto’s en andere zaken te subsidiëren. 

Geloof ook geen minuut dat hij controle van Twitter gaat gebruiken om persvrijheid te promoten. Musk is een van de oprichters van de criminele organisatie die PayPal heet. PayPal stal $ 15.000 van deze schrijver. En ik heb veel gezelschap:

Natuurlijke gezondheidsorganisaties, anti-oorlog journalisten, Christelijke organisaties, anti-kinderverzorgingsorganisaties, organisaties zonder winstbejag die strijden tegen vaccin-mandaten, organisaties die vroegtijdige COVID behandelingen promoten, alternatieve media en verenigingen voor vrijheid van mening bevinden zich onder degenen die hun PayPal accounts zonder waarschuwing gecanceld zagen. PayPal legt ook beslag op geld dat je op je rekening had staan op de dag dat het platform werd opgeheven. Fondsen kunnen wel of niet aan je teruggegeven worden na een heroverweging van zes maanden.

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2022/11/05/stop-using-paypal.aspx?ui=6bd3c04d6957fef5fccccaaa8ed939a640002790d32f0b273ccc32ff92e9a6f0&sd=20100119&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1ReadMore&cid=20221105_HL2&cid=DM1280416&bid=1637486409

Deze mensen horen thuis in de gevangenis, niet in hogere kringen.

Hoe dan ook, behalve dat ze Musk gebruiken om te proberen het Amerikaanse volk zodanig te bewerken dat ze hen daar aan de macht laten blijven, heeft de KM geprobeerd om Brazilië te veranderen in een andere plek waar ze zich kunnen verschuilen door een verkiezing te stelen voor hun omgekochte marionet Lula.

De mensen van Brazilië zijn openlijk in opstand tegen deze verkiezingsdiefstal. Bronnen van het Braziliaanse leger die dicht bij President Jair Bolsonaria staan zeggen: “de Braziliaanse regering en de gewapende strijdkrachten zullen deze week een rapport over deze fraude uitbrengen. Alles is met grote voorzichtigheid gedaan aangezien criminele groeperingen zich hebben aangesloten bij links om aanvallen te ondernemen voor het geval dat ex-veroordeelde Lula wordt verhinderd het presidentschap over te nemen.”

De bronnen voegen er aan toe dat zodra het bewijs is gepresenteerd, het leger leden van het Superior Court, media magnaten enz. die betrokken zijn bij deze verkiezingsdiefstal zal arresteren.

De Braziliaanse bronnen zeggen ook dat Bolsonario de noodzaak om de natuur te beschermen begrijpt en de verhalen over hem dat hij de Amazone vernietigt propaganda was die uitging van de KM. Ze voegen eraan toe dat een enorme zonnekrachtcentrale die Elon Musk in de Amazone bouwt op de een of andere manier aan dit alles verbonden is.  

Ook in Pakistan gaat nu een semi-succesvolle poging om de verkiezing te stelen de mist in nu demonstranten over het hele land regerings- en militaire installaties zijn binnengedrongen. De laatste trigger voor hun woede was de poging om hun leider Imran Khan te vermoorden. Vorige week stuurde het leger van Pakistan vertegenwoordigers naar China om hulp te vragen bij het oplossen van de politiek/economische crisis daar. 

https://english.news.cn/20221106/78a5c0a5aab84e90bdf9ac991b62c315/c.html

Een andere plaats waar de KM hoopte een schuilplaats te creëren is Israël waar Benyamin Netanyahu (of zijn avatar volgens de Mossad) kennelijk een verkiezing heeft gewonnen. Maar “Netanyahu” heeft zich tegen zijn KM meesters gekeerd en werkt nu samen met de planetaire bevrijdingsalliantie, zeggen Mossad-bronnen. Zodra planetaire bevrijding is voltooid, zal Israël zijn derde Tempel herbouwen op een manier die de Rotskoepel geen schade zal toebrengen, zeggen de bronnen. Maar, als Israël probeert de tempel te bouwen zonder een akkoord te hebben bereikt met zijn buurlanden en de Palestijnen, zal een Turks, Syrisch, Saoedisch, Egyptisch en Russisch gemeenschappelijk leger Israël binnentrekken om een akkoord af te dwingen, zeggen WDS-bronnen.

In feite zal de hele wereld actie ondernemen als dat nodig is. Zoals een Indiase commentator opmerkte: “Niemand wil meer iets van het [door de KM gecontroleerde] Westen, want ze hebben laten zien wie ze zijn: dwazen, hypocrieten, dieven, bandieten, leugenaars en kolonisatoren. In één woord, wereldgangsters. Niemand neemt deze idioten nog serieus.”

Misschien zal de geheime ruimtemacht het Westen komen redden door futuristische technologie te delen met de rest van de wereld. Hier zijn een paar van de laatste demonstraties van hun technologie:

1. Een UFO vloot boven Londen

2. Een reusachtige, ronddraaiende UFO in de wolken

3. Een opstijgende UFO die verdwijnt met hypersonische snelheid

4. Een UFO over de VS. November 2020

Maar totdat we ons allemaal kunnen verplaatsen in vliegende schotels, blijft dit gedoe een luchtkasteel.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

2 reacties op “Benjamin Fulford: “Rothschilds en Rockefellers onderzoeken overgave nu Duitsland zich aansluit bij de planetaire bevrijdingsalliantie.”

  1. Gezien de eerste kop al engeland zit nog diep in de shit volgens mij. Gezien die nieuwe minister president

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *