Benjamin Fulford: “China kondigt nieuw 100-jaren plan aan terwijl het Westen afglijdt naar chaos.”

24 oktober 2022 

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De door de Khazariaanse maffia gevoerde “op regels gebaseerde wereldorde” glijdt af naar anarchie en burgeroorlog. Vergeleken daarbij heeft China juist een nieuw 100-jaren plan aangekondigd om zijn natie te verrijken in harmonie met de natuur. Tenzij het Westen zijn Satanische KM-leiderschap omverwerpt, zal China de wereld gaan besturen, of het dat nu wil of niet.

Voordat we verder praten over China, laten we eerst eens kijken naar de burgeroorlog die woedt in het Westen. Wat daar gebeurde, is dat na de moord op Koningin Elizabeth II (het hoofd van het comité van 300) de KM óf een door chantage gecompromitteerde Koning Charles III of anders een marionet dubbelganger installeerde. MI6-bronnen zeggen dat de moord op Elizabeth een wraak was van de Duitse DVD voor de executie van George Bush Sr. en zijn familie. Voor de moord werd waarschijnlijk opdracht gegeven door Heinz Kissinger, volgens bronnen van een Aziatische koninklijke familie. 

Hier is een bericht over Kissinger dat ik naar MI6 stuurde:

Heinz Kissinger probeerde mij te laten vermoorden rond de tijd dat ik voor het eerst begon zijn baas David Rockefeller te ontmaskeren. Hij is ook de man die de zogenaamde handelsplatforms opzette die het financiële systeem voor de gek houden om geld uit het niets te creëren voor de Nazi groep waarmee hij werkt. Hij heeft daarom het sterkste motief om elke poging de controle over het financiële systeem bij zijn groep weg te halen te voorkomen, vandaar de moord op Hare Majesteit zowel als op zo veel andere leiders door de jaren heen. Hij moet opgepakt en verhoord worden en daarna voor de rechter gebracht worden.

Kissinger en zijn waarnemer Richard Haas, hoofd van het Council on Foreign Relations, gaven opdracht om voormalig premier van Japan Shinzo Abe te vermoorden, volgens de Japanse militaire inlichtingendienst. Daarom is een internationaal arrestatiebevel uitgegeven voor Kissinger, die een bekende seriemoordenaar van wereldleiders is. Haas heeft al aangekondigd dat hij vertrekt bij de CFR, waarschijnlijk omdat hij al werd gearresteerd of geëxecuteerd.  

Het hoeft geen betoog dat hun Rockefeller-familie-bazen ook in moeilijkheden zitten. Volgens een senior CIA-bron: “De Rockefeller foundation en de familie zullen onder de bus gegooid worden. De rest van de Elites heeft besloten dat de Rockefellers de schuld zullen krijgen voor het creëren van het vaccin en de erop volgende negatieve resultaten, aangezien zij de farmaceutische bedrijven bezitten. Die hebben een gemeenschappelijke nettowaarde van rond $15 biljoen. Dat zal geconfisqueerd worden. De Satanische Elite zal zich blijven keren tegen elkaar, één voor één.” De CIA werkt samen met de Russische FSB om zeker te stellen dat dit gebeurt, voegt hij eraan toe.

Hoe dan ook, de moord op Koningin Elizabeth in opdracht van de KM heeft grote repercussies. De geschiedenis toont aan dat wanneer een monarch meer dan 50 jaar regeert, zijn of haar dood gewoonlijk wordt gevolgd door een periode van machtsstrijd en burgerlijke onrust. Dit gebeurt nu in Engeland. Een strijd om de macht met drie partijen woedt tussen de anti-monarchistische Illuminatie (die Charles onder controle hebben), de monarchisten die Koning William V op de troon willen hebben en de autochtone Britten die de eerste King Harold sinds 1066 willen hebben. Alles wat met zekerheid kan worden voorspeld is onrust zolang deze machtsstrijd doorgaat.

Maar het ziet ernaar uit dat Rishi Sunak – die geselecteerd was door het KM-gecontroleerde Wereld Economisch Forum – bestemd is om Premier te worden. Als Sunak het overleeft, moet hij zijn WEF-contacten verbreken. Om te begrijpen waarom, kijk dan even naar hoe WEF-leden openlijk stellen dat ze het grootste deel van de mensheid willen elimineren.

Sunak zal ook advies moeten aannemen van Premier Narandra Modi van India. Modi zal hem instrueren hoe hij het Britse Gemenebest moet veranderen van “een last van de blanke” in een kosmopolitische familie van naties. Sunak zal ook de leiding hebben over de ont-Satanizering van Groot Brittannië. Als hij iets pro-KM doet, zoals proberen om Groot Brittannië terug te brengen in de EU, zal hij worden verwijderd, beloven MI6 bronnen. Natuurlijk zal de ont-Satanizering eerst binnen de VS door moeten gaan. Hier zullen de witte hoeden in het Amerikaanse leger Generaal Mark Milley moeten berechten voor verraad wegens het toestaan van overduidelijke verkiezingsdiefstal in 2020.   

Hier kun je Milley horen zeggen dat de VS in Oekraïne vecht om de “op regels gebaseerde wereldorde” in stand te houden.

Dit is dezelfde Milley die, volgens leden van de staf van VS Vicepresident Al Gore, doodsbedreigingen uitte tegen Gore’s vrouw en dochter om hem te dwingen George Bush Jr. illegaal president te laten worden.

Hoe dan ook, Milley en zijn “op regels gebaseerde wereldorde” zijn al verloren. “De Oekraïense oorlog is afgelopen. De EU en de NAVO gaan het niet overleven. Duitsland heeft al een tussendeal gemaakt met Poetin. Wanneer Duitsland vertrekt zullen de dominostenen vallen”, beloven CIA-bronnen.

Als bewijs dat Oekraïne aan het vallen is kun je hier de Franse Ambassadeur voor Oekraïne zien zeggen dat hij Kiev verlaat omdat Zelensky al is gevlucht zodat er geen reden meer is om daar te zijn.

Ook Duitsland is bezig ten onder te gaan. In slechts een periode van 24 uur vorige week:

80 jaar na oprichting: Duitse meubelfabrikant Hülsta insolvent. (onvermogen om geldelijke verplichtingen na te komen)

85 jaar na oprichting: Grote bakkerijketen Thismann insolvent.

125 jaar na oprichting:  Duits constructiebedrijf Wolff Hoch- und Ingenieurbau insolvent.

130 jaar na oprichting: Duitslands grootste zoetwarenfabrikant Bodeta insolvent.

156 jaar na oprichting: Duitse automobiel leverancier Borgers insolvent.

170 jaar na oprichting: Duitse zeepfabrikant Kappus insolvent.

Geen wonder dat er geruchten gaan dat Duitsland zich wil aansluiten bij BRICS samen met zo veel andere landen.

In een zichtbaar teken dat er iets is veranderd merkt de CIA-bron op “Duitsland zorgt er misschien voor dat de bitch [EU-baas] Ursula von der Leyden wordt verwijderd.” Daarom wordt er door Duitse autoriteiten een onderzoek naar haar ingesteld wegens verduistering en belangenverstrengeling, zeggen ze.

https://www.trtworld.com/magazine/corruption-scandal-hangs-over-eu-president-ursula-von-der-leyen-33871

Vorige week gingen in meer dan 50 steden in Duitsland mensen de straat op. Elke dag vinden daar protesten plaats.

Ook in Frankrijk zijn er massale demonstraties die Ursula von der Leyden waarschuwen:

“’Ursula, houd je mond!’ Europeanen willen geen honger lijden en bevriezen voor Zelensky. De EU moet ontbonden worden.” (Zie aangehechte video)

“Eerder vroeger dan later zal er een revolutie komen in Frankrijk. Ze weten hoe ze dat moeten doen. Ze hebben heel wat ervaring,” aldus een Mossad-bron.

De corruptie van de heersende elite, zowel als de gedetailleerd gedocumenteerde vaccin-misdaden, zijn de reden waarom het Russische ministerie van buitenlandse zaken zegt: “De Europese Unie, die zichzelf als de voornaamste beschermer van de op regels gebaseerde orde verklaarde, is aan het veranderen in ‘een gebied van wetteloosheid’ waar de rechten van inwoners en beleggers met voeten worden getreden.”

https://tass.com/politics/1526147

En ook: “het verkeerd voorstellen van de positie van de Russisch Orthodoxe Kerk door het collectieve Westen is suïcidaal omdat het ‘zachte politieke invloed’ ruïneert,” waarschuwt Vladimir Legoida, woordvoerder voor de kerk. Legoida verwees naar de anti-Christelijke houding die nu wordt ingenomen door de nep Paus Franciscus van de door de KM gecontroleerde Katholieke kerk.

https://tass.com/politics/1525935

De KM probeert ook nog steeds hun oude tactiek van terreuraanvallen uitvoeren en de schuld ervan dan aan iemand anders geven, zoals dit nieuwsbericht laat zien:

Russische legereenheden in Kherson Oblast hebben in de dam van de Kakhovka Hydroelectric Power Plant (HEPP) explosieven aangebracht, klaar op hem op te blazen, wat een duidelijke daad van terreur zal zijn, zei Oekraïense President Volodymyr Zelensky in een Telegram post op 20 oktober. 

https://english.nv.ua/nation/russia-mined-kakhovka-dam-ready-to-blow-it-up-ukraine-news-50278196.html

Dit bracht de Russische Minister van Defensie Sergey Shoigu ertoe om zijn zorgen over te brengen aan zijn Amerikaanse, Britse, Franse en Turkse collega’s over mogelijke provocaties met het gebruik van een vuile bom in Oekraïne, enz.  Met andere woorden, hij vertelde ze om op te houden want anders…

https://tass.com/defense/1526325

Rusland waarschuwt ook dat het alle banden met de VN zal verbreken als ze doorgaan met “nep onderzoek” naar zogenaamde Russische misdaden enz.

Zelfs Israël distantieert zich van de hele Oekraïne show waarbij een Mossad bron reageert: “Oeps, het hologram Zelensky heeft een belangrijke kameraad verloren”, terwijl hij wijst naar dit nieuwsbericht: “Israël zal geen wapens naar Oekraïne sturen, zei Minister van Defensie Benny Gantz woensdag.”

Dezelfde bron zegt ook: “Herinner je je nog dat Israël het meest gevaccineerde land ter wereld was? Nu, volgens het officiële dashboard van het Ministerie voor Gezondheidszorg, wordt slechts 1% van de Israëliërs beschouwd als gevaccineerd en de rest is niet gevaccineerd of de vaccinatieperiode is verstreken. Het was allemaal magische illusie van de KM-marionettenmeesters.”

De foto hieronder is verder bewijs dat de KM probeert te doen alsof het hele vaccinatiegebeuren nooit heeft plaatsgevonden. 

9/7/2021 – Een vrouw houdt een krant van 2011 in haar handen waar zwart of wit in staat dat Bill Gates gaat beginnen met “ontvolking door gedwongen vaccinatie” omdat het de “geen-koolstofdioxide oplossing” is. Het schijnt dat dit artikel werd geschrapt omdat het niet langer te vinden is.

https://tass.com/defense/1526325

Deze onophoudelijke leugens en herschrijving van de geschiedenis betekent dat zelfs de gehersenspoelde Westerse mens wakker wordt. Een nieuwe opiniepeiling laat zien dat 83% van de Amerikanen denkt dat de mainstream media een bedreiging vormen voor de democratie. 

https://www.zerohedge.com/political/mainstream-media-poses-major-threat-democracy-according-poll

De vloedgolf van publieke opinies tegen de KM leidt tot een massaal offensief tegen hen op meerdere fronten binnen de VS.

Er staan nu 365.000 verzegelde zaken op de rol van het Federale Gerechtshof, wat betekent dat dit zo groot is dat militaire interventie nodig zal zijn. 

En in een teken dat het witte hoeden leger in Texas mobiliseert, wordt GPS hindering over de hele staat gerapporteerd, speciaal in de omgeving van militaire bases. Onze bronnen in Texas en Arizona bevestigen dat oorlogsvoorbereidingen aan de gang zijn omdat alle wettelijke stappen om de 2020 verkiezing als gestolen te verklaren zijn tegengehouden.

https://resistthemainstream.org/mysterious-gps-disruptions-spread-across-texas-faa-issues-warning-to-pilots/?utm_source=telegram

In een andere stap werd de Hunter Biden laptop die een totaal van 459 gedocumenteerde schendingen van staats- en federale wetten bevatte naar alle leden van het Congres gestuurd. “Laten we zien hoe lang de Biden circusshow hier de deksel op kan houden. Vergeet niet dat de echte Hunter Biden als lang is verdwenen uit deze werkelijkheid. Hij nam een overdosis,” is het commentaar van de CIA-bron.

https://www.the-sun.com/news/6480142/hunter-bidens-laptop-sex-drug-money-crimes/

Intussen dagvaardden procureur generaals van 19 Amerikaanse staten de Bank of America, Citigroup, Goldman Sachs, JP Morgan Chase, Morgan Stanley en Wells Fargo, waarbij werd gevraagd om documenten die in verband staan met de betrokkenheid van de bedrijven met de Net-Zero Banking Alliance van de Verenigde Naties (UN). 

https://www.breitbart.com/politics/2022/10/19/19-ags-announce-investigation-into-six-wall-street-firms-over-esg-investing/

“Je weet dat de Bank of America, Wells Fargo en JP Morgan Chase NU in staat van faillissement verkeren. Het is niet toegestaan om in de media gepubliceerd te worden. Het is allemaal Verzegeld”, zeggen CIA-bronnen.

Bronnen van de Drakenfamilie zeggen van hun kant dat de strijd om het nep-regime van Joe Biden te verwijderen op het punt staat in november een dramatische wending te nemen, daar de Amerikaanse mid-term verkiezingen zullen leiden tot een regime-verandering.

Natuurlijk vraagt de KM factie, gebruikmakend van de rubbermasker dragende “Biden”, om een ontmoeting met de Chinese President Xi Jinping in november, om te smeken om steun.

Maar de Chinezen reageren door te zeggen: “Jullie jongens delen ons om de andere dag klappen uit – als dat de sfeer is, hoe kunnen we dan een positieve uitkomst verwachten van een Xi – Biden ontmoeting?”

https://www.politico.com/news/2022/10/14/biden-xi-meeting-g20-00061919

Op basis van die uitspraak, laten we eens kijken naar wat er uit de eens-in-de-vijf-jaar bijeenkomst van de Chinese regering kwam die net is geëindigd. Ze gaven een persbericht uit waarin hun plannen voor de komende 100 jaar zowel als voor de komende 5 jaar samengevat werden. Om eerlijk te zijn hadden ze een goede teksteditor kunnen gebruiken omdat de tekst een derde korter had kunnen zijn zonder iets aan betekenis te verliezen. Maar hier zijn een paar geselecteerde sleutelwoorden en zinsdelen om je de algemene hoofdgedachte te geven:

Zich inzetten voor de nobele zaak van vrede en ontwikkeling voor de mensheid…verenigd…het ontwikkelen van onze… grote droom… gefocust op het stimuleren van hoog kwalitatieve ontwikkeling… het creëren van een nieuw ontwikkelingspatroon… het ontwikkelen van “whole-proces people’s democracy” [een nieuwe term van Xi wat zoiets betekent als het hele proces van volksdemocratie], en…op de wet gebaseerd bestuur… verbetering van het algemeen welzijn… versterking van ecologische verduurzaming… veel energie besteden aan het moderniseren van… onze strijdkrachten.

Wij hebben absolute armoede uitgeroeid zoals gepland en de opbouw van een gematigd welvarende samenleving in alle opzichten afgemaakt en beginnen nu aan een nieuwe reis om in alle opzichten een modern socialistisch land op te bouwen en het Tweede 100-jarige Doel te bereiken… verdieping van het begrip van de mensen van de wetten die ten grondslag liggen aan… de evolutie van de menselijke samenleving.. het verrijken van het culturele leven van de mensen… het bevorderen van harmonie tussen mens en natuur, het opbouwen van een menselijke gemeenschap met een gedeelde toekomst en het creëren van een nieuwe vorm van menselijke vooruitgang. Het bereiken van een grotere onafhankelijkheid en kracht in wetenschap en technologie… China in staat stellen een grotere rol te spelen in wereldbestuur… China versterken door wetenschap en educatie… zeker te stellen dat het volk het land bestuurt… het systeem van inkomensverdeling verbeteren… het handhaven van wereldvrede en … wereldbestuur eerlijker en rechtvaardiger maken… veel waarde hechten aan de gedeelde waarden van de mensheid van vrede, ontwikkeling, eerlijkheid, rechtvaardigheid, democratie en vrijheid.

https://english.news.cn/20221022/e9f90843c675417da2753866407612d8/c.html

China wordt geleid door technocraten die echt lijken te proberen om het land tot een betere plaats te maken. Het is waar dat Xi Jinping zichzelf dictator voor het leven heeft gemaakt, maar het is ook waar dat hij in werkelijkheid slechts een symbool van eenheid is en geen werkelijke macht heeft, want die ligt bij een Chinese collectieve groepsgeest.

En voor het geval je het niet hebt gezien is hier een video van de voormalige Chinese President Hu Jintao die uit de grote CCP vergadering wordt weggeleid.

Mijn eigen bronnen vertellen me dat Hu een lid was van de Soka Gakkai Buddhist sekte. In Japan werd aan leden van deze groep gevraagd om talloze stembiljetten in te vullen om mee te helpen de verkiezing te stelen ten voordele van de KM, volgens de Japanse onafhankelijkheidspartij. Onze Chinese bronnen zeggen dat Hu voor de Rothschilds werkte en dat hij daarom werd verwijderd.

Hoe dan ook, als het Westen zijn eigen bestuurssystemen niet radicaal verbetert door het hoge belang van wetenschap, democratie, persvrijheid en meritocratie te herstellen dan is het slechts een kwestie van tijd voordat we opgeslorpt worden door de Chinese groepsgedachte.

Misschien zal de langverwachte geheime ruimtemacht te hulp komen met hun vliegende schotels en futuristische technologie. Hoewel ik daar persoonlijk niet op reken, zullen we zoals onze recente gewoonte is, dit weekrapport afsluiten met de laatste bewijzen van hun bestaan.

  1. Buitenaards ruimtevaartuig stilstaand boven bergen
  1. Regenboogkleurige lichten op een supersonisch ruimtevaartuig
  1. Speciaal geavanceerd Northrop-Grumman TR-3 B
  1. Een project Blue Beam schip
  1. Een plasma buitenaards ruimtevaartuig een paar dagen geleden gezien boven Texas

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

2 reacties op “Benjamin Fulford: “China kondigt nieuw 100-jaren plan aan terwijl het Westen afglijdt naar chaos.”

  1. Volgens ‘een bron’ van Fulford zegt het ministerie voor gezondheidszorg in Israël dat slechts 1% van haar bewoners wordt beschouwd als gevaccineerd, maar hij levert geen bewijs. Als de bewering klopt, dan hebben ze daar weer eens gelogen want we zijn bestookt met gruwelijke verhalen van Israëliërs over schade door het ‘vaccin’ zonder videobeelden te leveren. Zijn de depopulatie/internet of bodyvaccins rasspecifiek, als je begrijpt wat ik bedoel ? Gentiles behoren volgens een deel van de joden immers niet tot Yahweh’s uitverkorenen en zijn volgens hen minder dan beesten, enkel op aarde om hun te dienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *