Benjamin Fulford: “Shoot-to-kill orders uitgevaardigd voor Khazariaanse Maffia-bazen.”

3 oktober 2022

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Wereldwijde shoot-to-kill orders zijn uitgevaardigd tegen alle leden van de Khazariaanse Maffia totdat ze zich onvoorwaardelijk overgeven, volgens een overeenkomst tussen MI6, de CIA, de Mossad, de Russische FSB en andere militaire/inlichtingendiensten wereldwijd. Dit is wettelijk toegestaan omdat de KM actief probeert 90% van de mensheid te doden. Als ze zich overgeven, zullen ze geconfronteerd worden met Neurenbergachtige oorlogsmisdaadtribunalen. Als ze dat niet doen, moeten ze de dood onder ogen zien.  

Het is terecht dat de Russische President Vladimir Poetin zei de dictatuur van de Westerse elites richt zich op alle samenlevingen, inclusief de bewoners van Westerse landen zelf, [het is] je reinste Satanisme… Jezus Christus zei in de Bergrede: “Aan hun vruchten, kunt u ze herkennen.” Deze giftige vruchten zijn al duidelijk voor mensen, niet alleen in ons land maar ook in alle landen, inclusief veel  mensen in het Westen zelf.

Voor hen die nog altijd niet begrijpen waar we mee te maken hebben, kijk eens naar deze video van een kind-offer.

Dit is het bewijs dat we echt te maken hebben met Moloch-aanbiddende en kind-offerende fanaten. Zij zien ons als “Amalek” [Amalekieten, een volk dat in de Bijbel wordt genoemd] en denken dat ze het recht hebben om ons te doden of ons te onderwerpen als vee. Dit zijn de oeroude vijanden van de Joden, de Romeinen, de Christenen en het grootste deel van de mensheid. Dit zijn degenen die Jezus Christus martelden tot de dood en van zijn lichaam een openbare tentoonstelling maakten.

De video is van de Wereldtentoonstelling van 1933 gehouden in Chicago, maar tot op de dag van vandaag voeren ze massa-offers uit. Onze MI6-bronnen zeggen dat ze een video hebben van “prachtige kinderen die geofferd worden” in een holocaust tijdens een ceremonie voor de ingebruikstelling van het nieuwe World Trade Center gebouw. Een holocaust is een brandoffer aan Moloch, ook bekend als Baäl, Set of Satan. Dit zijn de mensen die tientallen miljoenen Chinezen, Russen, Duitsers, Japanners, Joden enz. vermoordden tijdens en na de Tweede Wereldoorlog als deel van hun plan om de aarde te veranderen in een reusachtig veebedrijf.

De hierboven getoonde manifestatie werd georganiseerd door de Zionist Organization of America, gesponsord door het Jewish Agency for Palestine en geproduceerd door Meyer Weisgal, met hulp van Rabbi Solomon Goldman en Maurice Samuel, de schrijver van “You Gentiles”. Een van de grote sprekers tijdens de manifestatie was niemand anders dan Chaim Weismann, de eerste president van Israël en de man die samen met Lionel Walter Rothschild de Balfour-verklaring tot stand bracht.

Dit zijn de mensen die de Amerikanen onderwierpen en ze veranderden in hun moordmachines en onderdrukkers wereldwijd.

De shoot-to-kill order is bestemd, maar niet beperkt, voor: de nakomelingen van John Rockefeller I, de leden van de Rothschild familie, de Habsburgers zowel als de Nederlandse, Italiaanse en Belgische koninklijke families.

Tot de personen die doelwit zijn voor onmiddellijke executie behoren de acteurs die zich voordoen als President Joe Biden en Paus Franciscus, Jeff Bezos, Jared Kushner, Justin Castro (Trudeau), Chrystia Freeland, Emanuelle Macron, Ursula von der Leyen, Angela Merkel, Anthony Fauci, Albert Bourla, Bill Gates, de Hoofdrabbi van New York Ephraim Mirvis enz. We willen onze lezers vragen om te helpen een uitvoeriger lijst samen te stellen, maar dit is een goed uitgangspunt.

Als je lid bent van de beschermingseenheid voor een van deze personen, moet je de order gehoorzamen of geconfronteerd worden met straffen voor oorlogsmisdaden van levenslange gevangenis of de dood. Als je denkt dat dit extreem is, vergeet dan niet dat deze mensen actief proberen jou en je hele familie te doden, dus is dit gelegitimeerde zelfverdediging. Wij zijn in staat van oorlog mensen en het is doden of gedood worden.

Oké laten we nu kijken naar enkele recente ontwikkelingen in de strijd om de aarde te bevrijden.

De laatste poging van de KM om Wereldoorlog III te beginnen was vorige week te zien toen ze de Nordstream I en II gaspijpleidingen “opbliezen” die Duitsland voorzien van Russisch gas. Dit werd direct gevolgd door de aankondiging van een alternatieve pijpleiding die Polen voorziet van gas uit Noorwegen. Het probleem is dat het hele geval een propagandaleugen was, bestemd om geld te maken door manipulatie van de financiële markten, aldus Russische FSB-bronnen.

De kans is behoorlijk groot dat als je investeert, je zult ontdekken dat de handelsbedrijven die in het bezit zijn van de Rothschilds en gevestigd zijn in Zwitserland een grote slag hebben geslagen in handel met voorkennis gebaseerd op het nep pijplijnincident.

Ook zal Duitsland nu “doorvoerkosten” moeten betalen aan Oekraïne en Polen voor gas uit een pijplijn die waarschijnlijk niet bestaat. 

https://ec.europa.eu/info/news/launch-baltic-pipe-2022-sep-27_en#:~:text=News27%20September%202022BrusselsEnergy%20Launch%20of%20the%20Baltic%20Pipe,Norway%20through%20Denmark%20to%20Poland%20and%20neighbouring%20countries.

Maar dat zal niet genoeg zijn om de KM te redden van financiële ineenstorting. De werkelijkheid is dat West Europa óf zijn Satanische leiderschap omver moet werpen óf met een industriële stopzetting en een ijskoude winter geconfronteerd worden.

De Amerikanen moeten ook iets doen met het valse Federal Reserve Board Biden regime of ook ontbering en tegenspoed tegemoet zien. In een teken dat het de UNITED STATES OF AMERICA Corporation (bezit van de KM) niet is gelukt om zijn betalingsverplichting op 30 september na te komen, heeft de Federal Reserve Board opgeroepen tot een geheime noodvergadering in de ochtend van 3 oktober. 

https://www.federalreserve.gov/aboutthefed/boardmeetings/20221003closed.htm

Volgens bronnen van de Britse Koninklijke Familie is de reden voor de vergadering dat de koninklijke families de controle over de centrale banken weggenomen hebben bij de Rockefeller en de Rothschild families.

De opschudding in de Britse financiële markten komt van het feit dat voor de eerste keer sinds de welbekende Rothschild handel met voorkennis verbonden aan de Slag bij Waterloo, de Britse Koninklijken nu de Bank van Engeland controleren, merkt de bron op.

Daarnaast heeft in Europa het Vaticaan alle Rothschild/Rockefeller controle, enz. per 30 september verwijderd.

Wat de Verenigde Staten betreft; hier is informatie van een contact dat toegang heeft tot de geheime vergaderingen van het KM Wereld Economisch Forum:

Blackrock en Vanguard zijn van plan om alle bezittingen die ze in de wereld hebben, getaxeerd op $500 biljoen,  naar de beurs te brengen. De wereldbezittingen zullen verkocht worden als aandelen. Zij geloven dat de waarde van de aandelen 5 keer de eerste plaatsing zal zijn. Ze willen dit doen om hun Great Reset te bereiken. Natuurlijk zal de elite de aandelen opkopen. En hun “Agenda 2030” tot stand brengen. Zoals Klaus Schwab zegt: “Je zult niets bezitten en gelukkig zijn.” Dit is een stoute droom maar het KM-gecontroleerde WEF gelooft dat ze erin kunnen slagen. 

Met anderen woorden, door de controle te hebben overgenomen van 90% van ’s werelds grote internationale bedrijven via fraude van hun in privébezit zijnde centrale bank, hoopt de KM aan de macht te blijven door deze gestolen bezittingen aan de wereld te verkopen.

Daarom moeten de wettige overheden van de wereld deze frauduleus verkregen bedrijven confisqueren. Onnodig te zeggen dat grote zorgvuldigheid in acht genomen moet worden om niet de legitieme ondernemers te straffen die rijk zijn geworden door werkelijk waarde te creëren.

Om te begrijpen waarom het zo belangrijk is om de KM-controle over grote bedrijven te verwijderen, bekijk dan deze clip van een WEF-vergadering.

De VN – gecontroleerd door het WEF – heeft met Google samengewerkt om onderzoeksresultaten van klimaatverandering te manipuleren. De KM-marionet VN-secretaris voor wereldwijde communicaties Melissa Fleming zegt dat ze “de wetenschap bezitten” met betrekking tot klimaatverandering en dat “tegengestelde gezichtspunten in onderzoeksresultaten nu onderdrukt zijn via hun partnerschap met Google”.

Niemand kan wetenschap “bezitten” omdat echte wetenschap de objectieve studie is van de natuurlijke wereld, d.w.z. de oorspronkelijke schepping, en niet een of andere fictie die is gecreëerd door het erin pompen van vals geld. De valse klimaatwetenschap wordt gepusht door de meer “gematigde” factie van de KM. Deze mensen controleren ook de weermanipulatie technologie en gebruikten die vorige week om Florida aan te vallen omdat de gouverneur van die Staat rebelleert tegen hun bewind. 

Als bewijs hiervan heeft de Golf van Mexico zijn water verloren. “Dit is de eerste weermodificatie die is gebruikt voor de orkaan Ian. Waar ging het water naartoe?” merkt een CIA-bron op.

Hier is nog een vreemde anomalie.

Wanneer een stroom van vis verschijnt in de woestijn, is er iets beslist niet goed.

Het laatste bewijs dat de aanhangers van de harde lijn nog altijd proberen ons te doden met elk mogelijk middel is de aanhoudende combinatie van dodelijke vaccins, biowapens en 5G elektromagnetische aanvallen vermomd als de “COVID pandemie”.

Kijk, om dit te verduidelijken, naar wat massamoordenaar Bill Gates zegt “Wij hebben geen kans om terug te gaan naar normaal zonder dat 7 miljard mensen gevaccineerd zijn.”

In GB vertelt Mark Steele, die een wapenexpert is, aan een parlementscomité dat het 5G netwerk een wapen is van militaire technologie dat gebruikt wordt om doelen te vinden en te neutraliseren met radarscanning.

Kijk even naar deze mensen die gedood worden door 5G en krijg een idee hoe gevaarlijk deze technologie is.

En kijk dan nu naar dit billboard in Ierland waarop de waarheid over de injecties, de maskers en meer wordt uitgelegd ter verdere bevestiging dat burgeroverheden in het Westen zijn overgenomen door criminelen.

Daarom moeten deze moordenaars verwijderd worden uit de controle over medische genootschappen, telecommunicatiebedrijven enz.

Dit geldt ook voor China waar het propagandanieuws van de communistische partij nog altijd de nep pandemie, frauduleuze PCR-tests, vaccins enz. pusht om dat land te veranderen in een reusachtig veebedrijf.

https://english.news.cn/20221002/f803d5ea6ef44e6bb819434ac8f96437/c.html

Wij hebben persoonlijk geratificeerd dat de CCP in de top in het geheim wordt gecontroleerd door niet-Aziatische KM-bazen. Daarom pusht de CCP 5G, onderdrukt de waarheid over de 5G massamoordgebeurtenis en gebruikt frauduleuze PCR tests als een excuus voor totalitaire controle.

Maar we vernemen dat de Chinese patriotten vechten om hun land te bevrijden van KM-heerschappij. De resultaten van deze strijd zouden duidelijk moeten worden bij de eens-in-de-vijf-jaar te houden vergadering van de hoogste CCP-leiders later deze maand.

Als een teken hiervan is het duidelijk dat er iets goed fout zit met President Xi Jinping. Hij heeft in de afgelopen twee jaar zijn huis niet verlaten noch enig wereldleider of zelfs een hoge Chinese leider ontmoet, volgens verschillende (Westerse) bronnen.

In zijn eerste buitenlandse bezoek in de afgelopen twee jaar, toen hij naar de top van de Shanghai Cooperation Organization ging, deed hij praktisch niets. Hij gaf geen gedenkwaardige speech en had in de wandelgangen van de top geen ontmoeting met Vladimir Poetin, Narendra Modi of een andere belangrijke leider. Hij verliet de top ook in haast en deed niet mee aan groepsfoto’s.

Volgens News Highland Vision hadden voormalig Chinese President, Hu Jintao en voormalig Chinese Premier, Wen Jiabao, Song Ping, het voormalige lid van het Standing Committee persoonlijk overgehaald om de controle terug te nemen van het Central Guard Bureau (CGB)

pic.twitter.com/bVUQMwToZg

September 22, 2022

De taak van de CGB is het beschermen van top CCP leiders inclusief Xi Jinping.

Onze eigen bronnen van de Japanse militaire inlichtingendienst bevestigen de bewering in het rapport hierboven dat Xi Jinping onder huisarrest staat. Intussen houden onze CIA-bronnen vol dat de echte Xi vroeg in 2020 werd vermoord en dat zijn broer als plaatsvervanger functioneert.

Gealarmeerd door deze rapporten, stuurden de Russen Security Council secretaris Nikolai Patrushev naar China om de situatie te onderzoeken.

https://english.alarabiya.net/News/world/2022/09/18/Russia-s-security-chief-Patrushev-begins-two-day-visit-to-China

“Patrushev is een inlichtingencoördinator. Het is o.a. zijn taak om te helpen VS oppositiepogingen binnen de Chinese partij of de ministeries vast te stellen”, legt een FSB-bron uit. De FSB zegt dat “geruchten van Xi’s verwijdering bewezen zijn CIA-disinformatie te zijn”.

Maar deze zelfde bron geeft toe onzeker en verontrust te zijn waarom China doorgaat met frauduleuze PCR tests en het draconische met harde hand optreden tegen haar volk.

Hoe dan ook, we moeten in staat zijn om achter de waarheid te komen later deze maand wanneer de grote CCP vergadering plaatsvindt.

Een andere grote vraag die wellicht later deze maand wordt beantwoordt is of de geheime ruimtemacht nu wel of niet volledig in de openbaarheid zal treden.

Een aanwijzing van verandering is dat de VS Ruimtemacht heeft aangekondigd dat het de militaire satellietcommunicaties van het Ministerie van Defensie zal overnemen. Dit is de eerste keer dat alle militaire satellietverbindingen geleid zullen worden door één op zichzelf staande instantie.

https://denvergazette.com/news/local/space-force-takes-over-all-military-satellite-communications/article_c7d8a324-f6ba-51ee-8e00-b3e6253ad02a.html

En de dienst “National Intelligence Manager for Aviation” van de Luchtmacht lanceerde gedurende het weekeinde een nieuw logo. Het bevat o.a. een afbeelding van een vliegende schotel.

“Vroeger of later zullen mensen zich moeten realiseren dat de meeste (niet alle) UFO’s die gezien worden in onze lucht het door mensen gemaakte werk zijn van het militair/industriële complex. In directe concurrentie met de SSP. Ze zijn al sinds tenminste de jaren vijftig bezig geweest met elektro-gravitatie technologieën, zegt een bron van de geheime ruimtemacht. 

En met dat bericht, zullen we besluiten met de laatste project Blue Beam manifestaties her en der in de wereld:

  1. Een buitenaards ruimtevaartuig boven het Russische platteland
  1. UFO boven Parijs, Frankrijk
  1. Een drone boven Oekraïne
  1. Flitsende UFO in de wolken

Ik heb mijn bronnen van het geheime ruimtevaartprogramma gevraagd om een persoonlijk ritje in een vliegende schotel. Laten we zien of ze dit echt kunnen produceren en niet alleen nog meer video’s.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *