Benjamin Fulford: “China wijst nep paus af terwijl Rusland afschaffing eist van de Federal Reserve Board.”

19 september 2022 

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De Khazariaanse Maffia en hun slavenlanden proberen in het geheim vrede te onderhandelen met de planetaire bevrijdingsalliantie maar hun voorstellen zijn afgewezen, zeggen bronnen van de White Dragon Society. In plaats daarvan eist Rusland de afschaffing van de Federal Reserve Board terwijl China zich voorbereidt om Taiwan binnen te vallen, zeggen bronnen van de Russische FSB en Aziatische geheime genootschappen.

Intussen heeft de niet-verklaarde burgeroorlog in het Westen een dreigende wending genomen nu MI6 ontdekt dat Koningin Elizabeth door de Khazariaanse Maffia werd vermoord met een gericht energiewapen. Daarom hebben de Britse leger- en inlichtingenorganisaties besloten om zich aan te sluiten bij Rusland en China tegen de KM.

Er is ook grote onderwereldactiviteit in Japan, Indonesië en elders nu KM heerschappij wereldwijd steeds verder instort.

Er is heel wat te rapporteren deze week, dus laten we beginnen met het voorstel aan Rusland dat werd gedaan door de KM agent die zich uitgeeft voor Paus Franciscus. De nep paus vloog vorige week naar het Congres van Leiders van Wereld- en Traditionele Religies in Astana, de hoofdstad van Kazakhstan en smeekte om ontmoetingen met de Chinese President Xi Jinping en Aartsbisschop Kiril, het hoofd van de Russisch Orthodoxe Kerk. “Paus” Franciscus werd afgewezen.

https://tass.com/politics/1507159

https://www.reuters.com/world/vatican-sought-xi-pope-meeting-kazakhstan-china-declined-source-2022-09-15/

De “paus” bood aan “Donetsk en de Luhansk regio’s weg te geven en een vredesovereenkomst te sluiten”, volgens bronnen van de Russische FSB. Maar de Russen wezen het nieuwe vredesaanbod af als “slechts een manipulatie om tijd te winnen en gas- en olievoorraden te krijgen”. Ze zeggen dat “de Soros foundation en de Rothschilds activiteiten financieren in Armenië, Azerbeidzjaan en Kazakhstan om het Oekraïne scenario te herhalen”.

De FSB merkt ook op dat “de VS de financiering van de Oekraïense Nazi wapens en militaire bases heeft stopgezet tot 2025 om zich voor te bereiden op een nieuwe oorlogsronde met Rusland.”

De Russen voerden aan dat het in hun belang was om “te wachten tot na de winter” alvorens te onderhandelen en zeiden “Vrede zal beginnen met het einde van de Federal Reserve Board en het huidige financiële systeem alsmede de vorming van een nieuwe multipolaire wereldorde met gelijkheid voor alle landen.”

De “paus” herhaalde ook zijn voorstel aan China over controle van ASEAN, Japan, het Koreaanse Schiereiland, Australië en Nieuw-Zeeland en maakte het nog verleidelijker door ook Taiwan aan te bieden, volgens bronnen van Aziatische geheime genootschappen. Alles wat de KM in ruil daarvoor wilde was het voortzetten van de financiering voor hun UNITES STATES OF AMERICA Corporation na 30 september.

De Chinezen weten natuurlijk dat de mensen achter de paus  alleen maar proberen tijd te winnen zodat ze hun pogingen voort zouden kunnen zetten om aan de macht te blijven door 90% van de wereldbevolking te doden. Daarom weigerde Xi Jinping om de paus te ontmoeten.

Ze hebben ook een heel gerechtvaardigde angst dat de KM de ontmoeting alleen zou gebruiken om Xi te vermoorden net zoals ze de Noord Koreaanse leider Kim Jong Un en de Koningin hebben vermoord.

Oké, laten we dan nu eens kijken waarom MI6 er zo zeker van is dat de Koningin werd vermoord. Het hoofd van MI6 merkt op dat haar dood slechts een paar dagen kwam nadat zijn privésecretaris was vermoord. “Iemand heel dicht bij De Koningin meldde ons tegelijkertijd 

dat Hare Majesteit in goede gezondheid was, ouderdomsproblemen daargelaten.” De moord op de Koningin kwam vlak nadat de alliantie Liz Truss had geïnstalleerd als Premier in plaats van de door het KM Wereld Economisch Forum aangewezen marionet Rishi Sunak, merkt hij op. “De Koningin stierf niet aan een natuurlijke oorzaak. Ik weet dit omdat ze me dat van tevoren verteld zou hebben,” voegde hij eraan toe.

Het KM leiderschap is een “stelletje gluiperds die nu elke MI6 en SAS officier in de hele wereld achter zich aan hebben en schieten om te doden op mijn bevel”, belooft het hoofd van de Britse inlichtingendienst.

Daarom opende MI6 vorige week een diplomatieke achterdeur met Rusland. “We weten alles over de KM en de KM genocide op bijna vijf miljoen [waarschijnlijker 50 miljoen] Russen. De massagraven zijn vele. De KM is de wortel van al het wereldterrorisme”, merkt MI6 op. “Wij staan niet alleen. Ik heb de laatste paar dagen talloze geheime contacten gehad”, voegde hij eraan toe.

Daarom stemmen de Britten in met de volgende verklaring uitgegeven door het Chinese Ministerie van Buitenlandse Zaken. “China is klaar om samen te werken met Rusland om… de ontwikkeling van de internationale orde in een rechtsvaardiger en redelijker richting te bevorderen.”

Ruslands Poetin gaf soortgelijke opvattingen weer toen hij zei: “Pogingen om een unipolaire wereld te creëren hebben recentelijk een absoluut bedenkelijke vorm aangenomen en zijn absoluut onacceptabel voor een overweldigend aantal staten in deze wereld.”

Het officiële Russische persbureau Tass kondigde ook aan dat Rusland en China zich aansloten bij Groot Brittannië in het ontkennen van de nep Covid pandemie door op te merken dat toen “Poetin een gesprek had met zijn Chinese tegenhanger Xi Jinping… ze zich niets aantrokken van  anti-COVID beperkingen: ze spraken, tegenover elkaar zittend, zonder mondkapjes.”

Hiërarchie in actie.

https://tass.com/politics/1508073

Verder gaven de Chinezen een signaal naar de wereld dat ze wisten dat ze onder een elektromagnetische 5G aanval waren en ze reageren erop door de infrastructuur die daarbij betrokken is te vernietigen zoals te zien is op deze video waarop een enorme faciliteit voor draagbare telefoons in brand staat.

Video player: https://telegra.ph/file/c88dfc60bd77b709d3965.mp4?_=7

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=207653

China en Rusland lieten vorige week de macht van hun alliantie zien tijdens de top van de Shanghai Cooperation Organization in Oezbekistan. Daar gaf Xi een oorlogsverklaring uit tegen de KM door te zeggen: “We zouden externe machten moeten verhinderen om een rassenrevolutie uit te lokken.” 

https://apnews.com/article/russia-ukraine-putin-health-covid-6da5f93a0427f4410ec12b0388c47019

Als alternatief daarvoor propageerde hij “wederzijds vertrouwen, wederzijds profijt, gelijkheid, overleg, respect voor diversiteit van samenlevingen en werken aan gemeenschappelijke ontwikkeling.”

De landen die zich hebben aangesloten met of signalen geven zich te willen aansluiten met de Shanghai Cooperation Organization zijn nu India, China, Rusland, Pakistan, Tajikistan, Oezbekistan, Kazakhstan, Kirgizië, Iran, Wit-Rusland, Egypte, Saoedi-Arabië, Qatar, Bahrein, de Maldiven, de Arabische Emiraten, Koeweit, Myanmar, Afghanistan, Mongolië, Cambodja, Nepal, Sri Lanka, Turkije, Armenië, Azerbeidzjaan en Mongolië. 

https://english.news.cn/20220916/f1430844d3f44d918e5d0cdc7e91684b/c.html

https://economictimes.indiatimes.com/news/international/world-news/modi-xi-putin-among-top-leaders-to-attend-first-in-person-sco-summit-after-covid/articleshow/94201836.cms?utm_source=contentofinterest&utm_medium=text&utm_campaign=cppst

Het feit dat Turkije, het land met het grootste NAVO leger na de Verenigde Staten, zich bij deze alliantie heeft aangesloten voorspelt militaire doem voor de NAVO.

https://tass.com/world/1509235

Er was ook een signaal dat met deze enorme alliantie erachter, China zich voorbereidt op een stap om Taiwan over te nemen. Zondag werd Taiwan getroffen door een aardbeving met de kracht van 7.2 op de schaal van Richter. De aardbeving was vrijwel zeker kunstmatig omdat hij plaatsvond op een diepte van 10 kilometer en zijn epicentrum bij de enorme luchtmachtbasis in Hualien County aan de oostkust van Taiwan lag.

Het Amerikaanse leger is niet in een positie om weerstand te bieden aangezien het zo krap bij kas zit dat soldaten in actieve dienst voedselbonnen nodig hebben om zichzelf en hun gezinnen te voeden.

https://www.foxnews.com/us/army-suggests-food-stamps-soldiers-battling-inflation

En aangezien het SCO ledental de meeste olie-exporterende landen van de wereld omvat betekent dit dat hun voortdurend afsnijden van olie naar de EU en de VS grote economisch chaos zal veroorzaken.

Indonesië, een ander belangrijk olieproducerend land, sluit zich waarschijnlijk spoedig ook aan bij de anti-KM alliantie. Bronnen van Indonesische inlichtingendiensten zeggen dat een burgeroorlog woedt binnen het leger en de politie. Indonesische witte hoeden hebben ontdekt: “goksyndicaten, prostitutie, handel in minderjarige kinderen, drugs en tonnen geld … speciaal aangestelde onderzoekers van buitenaf hebben al enkele honderden miljoenen dollars opgespoord op buitenlandse banken gevestigd in Singapore en Hong Kong”. De artikelen in de links hieronder geven een klein deel weer van de interne oorlog die daar woedt.

https://www.channelnewsasia.com/asia/indonesia-police-inspector-general-ferdy-sambo-suspended-bodyguard-dead-gunshot-wounds-2820001#:~:text=JAKARTA%3A%20The%20Indonesian%20National%20Police%20has%20suspended%20a,shot%20in%20suspicious%20circumstances%20at%20the%20general%E2%80%99s%20house.

https://www.thestar.com.my/aseanplus/aseanplus-news/2022/08/22/police-image-in-tatters-as-indonesian-murder-scandal-widens

“Dit zal hoogstwaarschijnlijk de Indonesische regering ten val brengen voor het eind van oktober”, zegt de bron.

Japan sluit zich in het geheim ook aan bij de alliantie. Het feit dat Rusland nog altijd gas en olie aan ze levert laat zien dat de Japanners al een geheime overeenkomst hebben bereikt.

Senior leden van de Japanse onderwereld hadden vorige week een ontmoeting met een WDS vertegenwoordiger en zeiden dat een alliantie was bereikt tussen alle grote Japanse ninkyo organisaties (ninkyo is de juiste manier om te refereren aan het breed gebruikte, geringschattende woord yakuza). Dit betekent dat groepen die voor de KM onderaannemer zijn geweest om minderjarige kinderen te leveren, politici te vermoorden enz. nu zullen moeten kiezen tussen overgave of de dood.

De ninkyo alliantie belooft om de controle over alle geregistreerde Japanse bedrijven terug te pakken van de KM en hun lakeien.

Bronnen van de Poolse inlichtingendienst hebben vorige week ook contact opgenomen met de WDS om aan te kondigen dat ze de oorlog hadden verklaard aan de KM. Ze merkten op:

De wereld wordt geregeerd door vier grote bedrijven: Black Rock, State Street Corp., de Vanguard Group en FMR, die het bezit zijn van verschillende families waaronder: Rockefeller, Rothschild, Onassis, Kennedy, McDonald, Disney, Bundy, Bush en Collins. Deze grote bedrijven hebben hun fortuin opgebouwd met handel in mensen, wapens, drugs, prostitutie, wereldterrorisme en valse vlag operaties. Ze zijn vertegenwoordigd in de Raad van commissarissen van het IMF, alle centrale banken, de Wereldbank en het Federal Reserve System. Ze bezitten ook olie, voedsel, farmaceutische, chemische en technologische giganten.

De koningin van de zwarte kunst

De heks Marina Abramovic met Jacob Rothschild

Ze zeiden dat het Poolse leger klaar was voor overname van de KM dochteronderneming “ALTRA holdings dat de Poolse economie, politiek, politieke partijen, politici, gerechtshoven en bedrijven bestuurt”.

Een Poolse inlichtingendienstbron merkte op:

Rusland weet dat het een vertrek uit de Matrix leidt. Het verlaat een corrupt financieel systeem, corrupte media en internet. Ze ontmaskeren de Nieuwe Wereld Orde, de EU, de USA, de NAVO, de VN, CERN, de WHO, de CIA en de MOSSAD. Het is allemaal één grote kuil met slangen, vol duisternis en met elkaar verbonden op de kwaadaardige elitepiramide. Het zal spoedig allemaal totaal vernietigd worden.”

Het hoogste gezag van de Rooms Katholieke Kerk staat ook op het punt om beslissende acties te ondernemen aangezien de meeste aartsbisschoppen zich bewust zijn dat “Paus Franciscus” een agent is die werkt voor de “Mammon”. Aartsbisschop Carlo Vigano zegt “de Kerk zal op korte termijn de rampen moeten aanpakken die veroorzaakt zijn door Bergoglio (“paus Franciscus”) en zijn kleine kring van corrupte deelgenoten”.

https://www.catholicnewsagency.com/tags/5923/archbishop-carlo-vigano

Natuurlijk is de KM, zoals gewoonlijk, niet van plan om stilletjes in de nacht te verdwijnen ondanks de groeiende tegenstand. Het gerucht dat rondgaat op het internet en bij de inlichtingendiensten is dat een of ander omvangrijke 9/11 of Fukushima-achtige gebeurtenis wordt gepland vóór of rond het Joodse Nieuw Jaar dat begint op 24 september. Maar wat ze ook doen, ze zullen niet in staat zijn om zichzelf door moord of terreur uit de kuil te halen die ze voor zichzelf hebben gegraven.

De grote vraag is echter of op of rond die tijd de al lang geplande “ruimte/UFO” gebeurtenis zal plaatsvinden.

Aan dit front zullen we, zoals onze recente gewoonte is, besluiten met de laatste bewijzen van UFO’s en ongeïdentificeerde verschijnselen in de lucht (UAP).

UFO gezien vanuit een passagiersvliegtuig

Drones die over een stad vliegen waargenomen vanuit een  helikopter

UFO die voorbij vliegt op live TV Nieuws

Militair SSP luchtschip dat wapen afvuurt

En tot slot, als teken dat we leven in interessante tijden: “Oekraïense astronomen observeren bizarre, ongeïdentificeerde luchtfenomenen in Kiev.”

https://news.yahoo.com/ukrainian-astronomers-observe-bizarre-unidentified-133500858.html.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

4 reacties op “Benjamin Fulford: “China wijst nep paus af terwijl Rusland afschaffing eist van de Federal Reserve Board.”

 1. dus.. 8 september is niet de juiste dag van de dood van QE2..
  hoorde via via dat ze al 10 jaar geleden is vermoord

  maar goed.. ik heb wederom genoten van Uw publicatie Benjamin.

 2. las net nog opnieuw het artikel, terug komende op de juiste sterf datum van QE2, het is allemaal koffiedik kijken, want wie weet is de installering van die Truss bij de queen al 10 jaar geleden opgenomen.. ?
  Alles is mogelijk in deze idiote wereld, ze maken van een banaan een baviaan, maar goed dat er nog ruimte is om te ventileren én te leren op goede sites, zoals hier.
  Onderzoek doen is bronnen leren te herkennen.

  dank Benjamin!

 3. Liz Truss is een lid van het WEF en zei kort na haar installatie als minister dat ze niet zal twijfelen kernbommen in te zetten. En de reeds overleden Elizabeth die daarna in goede gezondheid was, is door de KM gedood met een gericht energiewapen.Dank Benjamin voor je b*llshit, als gewoonlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *