Benjamin Fulford: “Totale leiding van NAVO ontslagen nu het interregnum begint.”

5 september 2022 

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De verwijdering van de hoogste rangen van de Maltezer Ridders door het Vaticaan betekent dat de volledige leiding van NAVO is ontslagen, zeggen P3 Vrijmetselarij-bronnen. Er is ook een zuivering gaande binnen Vaticaanstad nu “Zionistische cabal-leden” worden verwijderd, aldus de bronnen. Dit veroorzaakt een leiderschapsvacuüm in de G7-groep van landen aangezien hun hele sociaal/economische systeem ineenstort.

Wij krijgen ook diverse rapporten van inlichtingendiensten over de hele wereld dat een nieuw 9/11 of Fukushima-achtige gebeurtenis wordt gepland voor deze maand. Bronnen op hoog niveau noemen data als 8, 11 en 23 september. Dit maakt allemaal deel uit van een KM poging om de rest van de wereld geld af te persen aangezien de uiterste betalingstermijn van 30 september nadert voor de UNITED STATES OF AMERICA Corporation en haar KM eigenaars.

In deze context  is er een heel reële kans dat de EU en de meeste regeringen in de EU zullen vallen, mogelijk voor het einde van de maand. Dat komt doordat de Russen het gas dat naar Europa stroomt hebben afgesneden terwijl de rest van de wereld ook is gestopt met het sturen van olie naar de regio. Dit gaat ook niet alleen over het verwarmen van Europese huizen; de afsnijding zal zeker leiden tot sluiting van de meeste industrieën in West Europa. Bijvoorbeeld: volgens een zaken-lobbygroep bedreigen de hoge energieprijzen al 60% van de Britse fabrieken met sluiting.

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/britain-collapsing-under-energy-costs-6-in-10-factories-may-be-forced-to-close

Om deze situatie aan te pakken schijnt het dat de GB-regering is begonnen om voorheen verboden Tesla energietechnologie te gebruiken, zoals deze recent in Engeland genomen foto van Tesla-transformatoren toont. Andere landen zouden dit voorbeeld wellicht moeten volgen.

Het stopzetten van de Nordstream 1 gaspijplijn naar Duitsland vanwege “technische redenen” werd breed gerapporteerd, maar het is slechts het topje van de ijsberg. Tot dusver niet gerapporteerd is dat een Russische onderzeeër vorige week de Middellandse Zee binnenging en een gaspijplijn doorsneed die brandstof stuurde van Algerije naar Frankrijk, zeggen P3-bronnen. 

In nog weer een andere klap werd de Zaporizhzhia, Europa’s grootste nucleaire energiecentrale, “voor de eerste keer in haar geschiedenis afgesneden van het nationale netwerk nadat transmissielijnen werden afgesloten, wat prompt stroomonderbrekingen veroorzaakte in Oekraïne.”

https://www.reuters.com/world/europe/russia-west-step-up-energy-war-risk-nuclear-disaster-haunts-ukraine-2022-09-03/?utm_source=reddit.com

“Het grootste deel van denkende mensen in de hele wereld realiseert zich dat het Rusland is die aan de kant van de waarheid staat en zijn best doet om een wereldwijde Nazi-terugkeer te voorkomen”, verklaarde directeur van de Russische Buitenlandse inlichtingendienst Sergey Naryshkin op 3 september. “Ik ben ervan overtuigd dat de onvermijdelijke ondergang van de hegemonie van de Westerse liberaal-totalitaire regimes de wereld ook tot een opener, eerlijker en rechtvaardiger plaats zullen maken”, voegde hij eraan toe.

https://tass.com/politics/1502123

Met dit als achtergrond: In heel Europa gaan massa demonstraties door, het meest zichtbaar in de Tsjechische Republiek en Frankrijk. De situatie heeft het punt bereikt waarop Duitsland een nieuwe militaire eenheid heeft opgezet om door de straten te patrouilleren en op naleving toe te zien van de staat van beleg die op 1 oktober begint (de dag na de 30ste september deadline) ter voorkoming van massale plunderingen en burgerlijke ongeregeldheden.

Terwijl dit alles gebeurt waren er series moorden en intrige te zien in de allerhoogste kringen van de wereldmacht. Bijvoorbeeld: vorige week werd Christine Chadwick – de privésecretaresse van het hoofd van MI6 – gedood in wat “waarschijnlijk een vanaf afstand bediende scalar-achtige moordaanslag was waarschijnlijk verhuld als zelfmoord – zelfmoord is de formele forensische term om de doodsoorzaak te bepalen”, zeggen MI6-bronnen. Haar lichaam was gecremeerd voordat MI6 een forensisch onderzoek kon uitvoeren om de doodsoorzaak te bepalen, voegden ze eraan toe. De moord werd uitgevoerd omdat Chadwick dichtbij de mensen kwam die voormalig M1 (de man die de FED geldkraan beheert), Adnan Sakli, vermoordden en die het beheer over het Federal Reserve Board gelddrukapparaat overnamen, zeggen de bronnen. George Bush sr. werd geëxecuteerd als vergelding voor deze moord, maar het beheer over het drukken van geld binnen de VS blijft in de handen van de Nazifactie van de KM, zeggen ze.

Russische FSB-bronnen zeggen dat heel wat van dit soort intrige en chaos komt doordat de persoon die deze keten van Satanische gebeurtenissen in gang zette, voormalig Russisch President Mikhail Gorbachev, vorige week overleed.

“Als je commentaren van de Russische mensen leest, dan vervloeken de meesten hem en sturen hem naar de hel. Zelfs de Christelijke patriarch betuigt geen condoleances en noemt zelfs zijn naam niet”, zegt een FSB-bron.

“Zijn presidentschap was als de missie van Judah. Het Pentagon wilde altijd al dat de Sovjet Unie zou instorten en daarom prijst het Westen hem. Wij als burgers van de USSR hebben ons land, onze imperiale glorie en de eenheid van veel Russisch sprekende landen verloren. Wij willen dat terug en we zullen het terugkrijgen maar op een nieuwe manier”, voegt de bron eraan toe.

De bron merkte ook op dat zijn taalkundige codewoorden zoals Perestroika en Glastnost hem werden aangereikt door Amerikaanse adviseurs.

MI6-bronnen bevestigen dat Gorbachev enorme kantoren in het Kremlin aanhield en grote macht uitoefende lang nadat hij zogenaamd de macht had verloren.

https://www.washingtonpost.com/archive/opinions/1988/06/05/the-devil-in-gorbachev/34f9db9b-9498-4894-9800-90f7d3d4e434/

https://books.google.ru/books?id=GjIdPmU1neMC&pg=PA109&lpg=PA109&dq=satanism+gorbachev&source=bl&ots=BMbV-_z9aM&sig=ACfU3U1HBI2N0wREqqoiLFYnKUnav_7zRA&hl=en&sa=X&ved=2ahUKEwirioyEj_j5AhUSiYsKHUG6BwQ4ChDoAXoECAIQAg#v=onepage&q=satanism%20gorbachev&f=false

Zelfs als Gorbachev te veel krediet (of diskrediet) wordt gegeven, het is duidelijk dat de Satanisten nu zonder leider zijn.

Om dit leiderschapsvacuüm te begrijpen, laten we eens wat dieper ingaan op waarom de intrige bij de Maltezer Ridders zo belangrijk is. We kunnen beginnen met ons te herinneren dat de hele nep-pandemie en de poging om de planeet te veranderen in een reusachtige veeboerderij begon met de Wuhan Biotech Company, wiens Maltezer Ridder logo hetzelfde is als het logo van de Umbrella Biotech Corporation uit de Resident Evil computerspelserie (zie ons rapport van 3 februari 2020 voor details).

Ook belangrijk is dat we jaren geleden een lijst van leden van de Maltezer Ridders toegestuurd kregen van MI6. Het leest als “wie is wie” in de Westerse militaire/machtselite. Jammer genoeg is de lijst die we kregen door een derde partij verwijderd uit onze computer voordat we de kans kregen om hem te publiceren. Niettemin bevat de gedeeltelijke lijst hier op Wikipedia een grote groep Europese koninklijken en aristocraten.

https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Knights_of_Malta

Haar enorme macht ten spijt, is de orde de afgelopen jaren verdeeld in twee tegengestelde facties, met de ene groep die de nep Joe Biden administratie steunt en de andere Donald Trump.

De onderlinge strijd tussen deze facties, die instrumenten gebruiken als de FBI en marionet politici, heeft een VS regering achtergelaten die de laatste jaren rondloopt als een kip zonder kop.

De P3-bronnen zeggen dat er ook “een lelijk verhaal rondgaat” over heel wat wederzijdse chantage over dingen zoals pedofilie. De Mossad heeft een dik dossier van dat soort chantagemateriaal van de meeste Westerse makelaars in de macht, zeggen ze. Bekijk deze videolink voor een klein voorproefje van het soort dingen die zich afspelen.

Onder deze omstandigheden is het duidelijk dat toen alle topkardinalen van het Vaticaan elkaar vorige week ontmoetten, ze ervoor gekozen hebben om de leiders van beide facties te ontslaan in plaats van mee te gaan met hun plan om de wereld voor de gek te houden door een zwarte slavenpaus te installeren.

https://www.msn.com/en-us/news/world/pope-dissolves-knights-of-malta-leadership-issues-new-constitution/ar-AA11qqOH

Maar de P3 merkt op dat er ook een machtige groep is die probeert de met een rubber masker uitgeruste acteur die pretendeert Paus Franciscus te zijn, te verwijderen.

Vergeet echter niet dat Paus Franciscus, nep-president Joe Biden en de acteur die op TV pretendeert President Donald Trump te zijn allemaal vaccins pushen, zelfs nu het aantal dodelijke slachtoffers ervan stijgt.

Dit betekent dat ze allemaal onderaannemers lijken te zijn voor de Rockefeller Foundation, aangezien dat de mensen zijn die een of andere pandemiegebeurtenis hebben gepland al sinds tenminste 1975. Zelfs nu, met alle ongunstige reacties op vaccins die gerapporteerd worden, huurt de Rockefeller Foundation een “bende sociale- en gedragswetenschappers in van over de hele wereld” om te proberen uit te vinden hoe meer mensen gehersenspoeld kunnen worden om zich te laten vaccineren. 

Dit is crimineel gezien het enorme bewijs van de schade die deze vaccins al hebben veroorzaakt. In Groot Brittannië bijvoorbeeld, vermeldt de regering dat t/m 24 augustus 2022 meer dan 460.000 mensen zijn beschadigd door de vaccins die deze criminelen pushen.

https://www.gov.uk/government/publications/coronavirus-covid-19-vaccine-adverse-reactions/coronavirus-vaccine-summary-of-yellow-card-reporting

Het is duidelijk dat deze wanhopige criminelen letterlijk vechten voor hun leven en nog altijd hopen voldoende mensen te vermoorden om aan de macht te blijven.

De overall prognose is dat chaos en interne strijd in het Westerse leiderschap de komende weken en maanden alleen maar intenser zullen worden nu de instorting van het systeem verdergaat.

Er vindt ook opschudding en intrige plaats op hoog niveau in China, het Midden-Oosten, Japan en elders nu het machtsvacuüm toeneemt.

In China woedt een geheime oorlog met massale zuiveringen (mensen die van gebouwen vallen enz.) die al in Shanghai plaatsvonden en nu verder gaan naar grote metropolen als Changdu en Shenzhen.

In deze context is het interessant om op te merken dat het Vaticaan lijkt te proberen een soort oost/west financiële deal op hoog niveau te bereiken door vorige week de keizerlijke Chen (陳) familie van Taiwan uit te nodigen

https://en.wikipedia.org/wiki/Chen_dynasty

naar het Vaticaan voor een negendaags bezoek. Het Vaticaan is Taiwans enige Europese diplomatieke bondgenoot.

https://focustaiwan.tw/politics/202209040007

Verwacht wordt dat de machtsstrijd culmineert tijdens een in oktober geplande bijeenkomst van de Communistische partij in Peking. Bronnen van een Aziatische geheime dienst zeggen dat President Xi Jinping vecht om de Communistische Partij te ontbinden, het inheemse bestuur te herstellen en Taiwan te verenigen met China.

Ondertussen gaat in Japan een zuivering door van de aan de Nazi’s geallieerde Unification Church, die meer dan 150 politici controleert. Dit maakt deel uit van een energieke poging die gedaan wordt om de staat van beleg af te kondigen en de Japanse onafhankelijkheid te herstellen, zeggen bronnen van Japanse conservatieven. Tenzij ze dat doen, is te verwachten dat het Japanse volk steeds dieper in uitstervingsniveaus terecht komt.

Eenzelfde soort worsteling vindt plaats in Korea, zeggen bronnen van een Aziatisch geheim genootschap. Om te begrijpen hoe destructief de Satanische KM-overheersing is voor het menselijk leven, is het belangrijk om te weten dat in 2021 het aantal baby’s per vrouw in Zuid-Korea een record laagtepunt bereikte van 0,81, wat betekent dat de bevolking met meer dan 50% zal afnemen.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-08-31/korea-to-triple-baby-payments-in-bid-to-tackle-fertility-crisis

Vergelijk dit met “arm en onderdrukt Noord-Korea” waar de gemiddelde vrouw 1.92 baby’s heeft. In feite hebben alle landen onder KM-heerschappij een geboortecijfer gemeen dat zo laag is dat de bevolkingsaantallen scherp dalen.

Het is in deze context interessant dat de door de KM gecontroleerde Verenigde Naties alle schijn van neutraliteit heeft laten vallen en rapporten uitgeeft die de mensenrechten in landen als Rusland en China veroordelen terwijl ze de misdaden van de KM-gecontroleerde G7 landen negeren.

Het VN Mensenrechtenverdrag van 1948 bevat in zijn definitie van genocide:  “maatregelen om geboorten te voorkomen, gedwongen overplaatsing van kinderen of het moedwillig creëren van levensomstandigheden, gericht op het fysiek vernietigen van een groep”. Onder die definitie zijn Zuid-Korea, Japan, Singapore en de G7-landen slachtoffers.

Geen wonder dat burgers is die landen nu dicht bij openlijke rebellie zijn aangezien hun leiderschap blijft proberen hen te vernietigen met hormoon-verstorende en kankerverwekkende chemicaliën, onnatuurlijke levenscondities, enz.

De rebellie tegen KM heerschappij neemt ook toe in het Midden-Oosten. Massale aanvallen op de KM worden gerapporteerd in Libië, Irak en elders.

We zien ook steeds intensievere weer-oorlogsvoering wereldwijd nu de machtsstrijd doorgaat. De overstromingen die een derde deel van Pakistan onder water zetten is een duidelijk voorbeeld. P3-bronnen merken op dat de Russen vorige week probeerden deze aanvallen te stoppen door “VS star wars radars” op Sicilië te vernietigen.

Met deze “star wars” opmerking besluiten we weer met de laatste bewijzen dat de mensen van het geheime ruimteprogramma met opzet hun futuristische UFO’s vertonen aan grote delen van de wereld. Hopelijk zullen ze spoedig een van hun anti-zwaartekracht luchtschepen laten landen op het gazon van het Witte Huis.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

4 reacties op “Benjamin Fulford: “Totale leiding van NAVO ontslagen nu het interregnum begint.”

 1. Ik mag hopen dat wat Benjamin Fulford schrijft correct is! Ik ben het “leiderschap” van onze huidige “leiders” méér dan zat!
  Het verbaasd mij echter dat 80% van mijn vrienden het hier niet mee eens zijn! De Russen zijn verantwoordelijk Ben!
  Dit krijg ik steevast als antwoord. Dit is ècht ontmoedigend! Het resultaat is dat ik èn mijn vrouw steeds meer geisoleerd raken. Bah wat een misarable wereld is dit! Lezen mensen dan niet meer? Wij, ik en mijn vrouw snappen dit niet meer.
  Apropo mijn vrienden zijn intellectuelen! Bijna allen zijn docterandus. Lezen èn verder studeren is er blijkbaar na het behalen van de nodige certification niet meer bij. Dit is niet de Wereld waarin ik verkies te leven.

  1. Ik begrijp het heel goed! Maar…wakker zijn heeft namelijk niks met intelligentie te maken zoals je ziet! De meeste intelligente mensen zijn de slapers en vaak erger nog…de supporters die dit in stand houden. Het is een omgekeerde wereld, in alles!

  2. Ben , je bent niet alleen met dit standpunt. De wakkere mensen zijn momenteel 25 a 30% van de bevolking en stijgend.
   Hoe meer tegenstrijdigheden die ze de wereld insturen, en die direct impact heeft op de bevolking, veroorzaakt telkens een procentuele shift (soms enkele, andere tieltallen) naar het wakkere kamp.Weet dat 40-50% niet weet welk kamp ze moeten kiezen. Eénmaal dat dit systeem omkiept is er terug hoop.

 2. Naar een ander luisteren? Is dat dan niet heel erg onnadenkend!

  Neem alleen aan Wat Voor Jouw Waar Is, en nimmer meer dat van welke ANDER dan ook! Dus ook niet van meneer Fulford, dat is immers ook weer een andere stem/geluid. Hoe waar of onwaar het maar kan/mag zijn!

  De Tijd Keert Weder – Wij Zijn De Wederkomst ! ! !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *