Benjamin Fulford: “Probeert iemand de VS, de EU en Communistisch China ten val te brengen?”

22 augustus 2022 

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Probeert iemand de EU, de VS en communistisch China tegelijkertijd ten val te brengen? Er bestaat zeker bewijs dat de bewindslieden van alle drie de gebieden werken voor dezelfde mensen. Dit werd bewezen door de gecoördineerde vaccinatie en lockdown respons op de nep-pandemie. De maatregelen genomen door de Chinese communistische regering om sociale credit scores te creëren en daarbij de bevolking constant en zeer uitvoerig te monitoren zijn in overeenstemming met de plannen van het Wereld Economisch Forum. De EU en de nep VS administratie van Joe Biden probeerden hetzelfde te doen maar liepen tegen grotere weerstand aan.

Nu staan de EU, China en de VS tegelijk voor een economische crisis die verergerd wordt door gelijktijdige en historisch nooit eerder voorgekomen droogte.

https://www.zerohedge.com/commodities/chinese-factories-ration-power-heatwave-disrupts-hydropower-generation

https://www.cnn.com/2022/08/17/asia/china-heat-drought-climate-yangtze-intl/index.html

https://www.business-standard.com/article/international/china-orders-factories-to-shut-down-amid-fiercest-heat-wave-in-six-decades-122081601112_1.html?utm_source=SEO&utm_medium=Prajapati

https://www.insurancejournal.com/news/international/2022/08/11/679963.htm

https://www.kristv.com/news/national/european-drought-dries-up-rivers-kills-fish-shrivels-crops

https://apnews.com/article/mexico-arizona-lakes-colorado-river-cc37e49759fabe8236a081286dfc61ee

https://www.cnbc.com/2022/08/17/london-to-face-water-restrictions-from-next-week-thames-water-says-.html

Naast de economische crisis worden de leiders van het oude regime geconfronteerd met sociale onrust teweeggebracht door de totalitaire pandemische maatregelen.

Laten we eerst eens kijken naar de situatie in China om te begrijpen waarom de komende strijd om dat land zo belangrijk is voor de planeet. Het bezoek van VS House Speaker Nancy Pelosi aan Taiwan was bedoeld om een soort regimeverandering uit te lokken in China. Het volgende nieuwsbericht over de betrokkenheid van haar zoon helpt te verklaren waarom:

Paul Pelosi jr. is niet alleen een van de belangrijkste investeerders in Borgs, een speler op het Chinese Internet-der-dingen en de 5G sector, maar heeft ook gewerkt als consulent voor de firma, waarvoor hij werd beloond met 700.000 aandelen in de firma, waarmee in die tijd zijn bezittingen alleen overtroffen  werden door CEO Sek Yuen Chan ….. 53 jaar oud maakte zijn belangen niet openbaar bekend voordat hij zijn moeder vergezelde op de door de belastingbetaler gefinancierde trip naar Taiwan.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-11102491/Nancy-Pelosis-son-investor-Chinese-telecoms-company.html

Het belangrijke punt hiervan is dat het een 5G bedrijf is. Lezers van deze nieuwsbrief zullen zich herinneren dat de oorspronkelijke uitbraak van het zogenaamde COVID 19 (Certificaat van Vaccine ID 2019) virus in Wuhan, China direct kwam nadat de stad 10.000 5G torens had geactiveerd. De gelijktijdige komst van “Covid” in veel andere landen tartte de snelheid van het licht en kon dus onmogelijk verspreid zijn door een “virus”. Echte virussen moeten overgebracht worden door mensen die met vliegtuigen reizen enz. en kunnen niet sneller reizen dan de snelheid van het licht. Maar… maar de oorspronkelijke start van de “pandemie” was precies in overeenstemming met het uitrollen van 5G in andere centra waar “Covid” uitbrak. Er is heel wat meer bewijs dat dit laat zien, inclusief het feit dat er geen uitbraak was in de voorsteden van Wuhan waar geen 5G torens waren opgezet. Als het een virus was dan zouden mensen die naar huis gingen in de voorsteden het daar overgebracht hebben.

Het feit dat de Chinese Communistische partij naliet 5G te noemen als de oorzaak van de oorspronkelijke uitbraak betekent betrokkenheid op hoog-niveau van de CCP. Verder is het wijdverbreide gebruik van omkoperij om in het hele land frauduleuze OCR tests te promoten verder bewijs van de corruptie van de CCP. Dit PCR testen van vis in China laat zien hoe belachelijk de zwendel is geworden. De abtenaren gebruiken gewoon een excuus om enorme winsten te maken op PCR door van alles en nog wat te testen.

https://cdn-0.stillnessinthestorm.com/wp-content/uploads/2022/08/Fish-in-China-PCR-tested-.mp4?_=1

Aziatische Geheime Genootschappen zijn ingelicht over dit alles en reageren met een grootse zuivering in heel China. Daarom zijn zoveel mensen in Shanghai uit gebouwen gevallen tijdens hun recente lockdown, zeggen de bronnen.

De intensieve, vergelijkbare politieoptredens in Europa en Noord-Amerika met gebruikmaking van “Covid” als excuus, laten zien dat de drie gebieden die nu getroffen worden door droogte alle volgens hetzelfde tactiekboekje werkten.

Bronnen van de P3 Vrijmetselarij zeggen dat het werkelijke plan achter de nep-pandemie en de erop volgende politieoptredens was om voldoende volkswoede op te wekken in alle drie de gebieden om hun bestaande regeringen omver te werpen. Dit proces is nu goed onderweg.

Hier is wat een Azië-expert van de CIA te zeggen had over China:

Er zit een interessant detail in een recentelijke verklaring van de Russische Minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov over China. Hij zegt dat Rusland het heel duidelijk maakt dat ze alleen de Volksrepubliek van China erkennen als de wettelijke regeringsvertegenwoordiger van China. Dit lijkt hetzelfde verhaal te zijn dat wordt gepusht door voormalig CIA directeur Mike Pompeo, Senator Chuck Grassley en andere VS makelaars in politieke macht. Veel regeringen realiseren zich nu dat de CCP [Communistische Partij] het probleem is en niet de PRC [Volksrepubliek]. De Alliantie maakt duidelijk dat er een wezenlijk verschil is tussen de twee.

Trump, Xi en Poetin werken samen om de wereld te bevrijden van de KM deep state en hun CCP

Dit artikel uit de propagandakrant van het Amerikaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken, de Epoch Times, toont de gedragslijn om te proberen de CCP te isoleren:

400 miljoen mensen hebben hun band met de CCP verbroken in weerwil van Communistische Controle.

NEW YORK – De Chinese ondernemer Chen Quanhong had één boodschap die hij de wereld wilde vertellen: “Tuidang”.

Het is een Chinese uitdrukking die betekent “verlaat de Partij”.

De woorden waren aangebracht op een gele vlag die Chen op 21 juli tijdens een parade in Washington omhoog hield om aandacht te trekken voor de talloze schendingen van mensenrechten door het Chinese communistische regime.

Chen is nu een van de 400 miljoen Chinese mensen die hun banden met de Chinese Communistische Partij (CCP) en haar aangesloten organisaties opgezegd hebben.

https://www.theepochtimes.com/400-million-cut-their-ties-the-ccp-in-defiance-of-communist-control_4641067.html

Als teken hoe corrupt de CCP is: slechts 40 procent van de fondsgelden van het land voor research werd werkelijk besteed aan wetenschappelijk en technologisch onderzoek en ontwikkeling en 60 procent werd uitgegeven aan bijeenkomsten en zakenreisjes volgens het Chinese staatsmedium Sina Finance.

Dit soort omvangrijke corruptie heeft weinig politieke consequenties zolang de overall economie het goed doet. Maar de instorting van de onroerend goed markt, waar Chinese mensen meer dan 70% van hun spaargeld in hebben zitten, heeft het Chinese volk intolerant gemaakt voor zulke verspillingen. Het feit dat de CCP ook de Khazariaanse maffia agenda uitvoerde om het land te veranderen in een totalitair slavenkamp hielp niet mee. De geschiedenis laat zien dat het Chinese volk heel wat slikt,  maar dat ze  wanneer dingen een kookpunt bereiken tegelijk in opstand komen en volledige regimes wegsturen.

Wat mensen zich echter moeten realiseren is dat de Taiwan/China situatie invloed heeft op de hele wereld. De Kuomintang Chinese regering in China was een van de overwinnaars van de Tweede Wereldoorlog. Als zodanig kreeg ze de controle over Japan. Dat betekent dat Japan in het geheim nog altijd geregeerd wordt door Taiwan. Dus heeft elke deal om China te herenigen betrekking op Japan en het Koreaanse schiereiland.

Dit betekent dat het herenigen van het Koreaanse schiereiland en het beëindigen van de naoorlogse bezetting van Japan deel uitmaken van de agenda om China te herenigen. Dit soort veranderingen in de regio zouden de “door regels geleide wereldorde” tot de ondergang doemen doordat hun belangrijkste geldvoorziening wordt afgesneden. 

Daarom is het met harde hand aanpakken van de Unification Church (Moonies = volgers van Ds. Moon) zo belangrijk. De Moonies werden opgezet door de Japanse keizerlijke militaire inlichtingendienst om hun internationale activiteiten voort te zetten na de nederlaag van Japan tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ze werkten samen met de KM-tak van de CIA om Japan te controleren. Dit betekent dat de aanhoudende zuivering van Moonies uit de Japanse politieke wereld in werkelijkheid gericht is op Japanse onafhankelijkheid.

Een ander land dat werd opgezet door de Japanse geheime dienst na het einde van de Tweede Wereldoorlog is Noord-Korea. De Chinezen hebben Noord-Korea altijd gezien als een geheime Amerikaanse militaire kolonie. Dat is niet langer het geval omdat de Noord-Koreaanse regering zich officieel heeft aangesloten bij de Alliantie voor planetaire bevrijding. Dit werd weergegeven in een recentelijke nieuwsgebeurtenis zoals de Russische President Vladimir Poetin die de Noord-Koreaanse leider Kim Jong Un vertelt dat de twee landen “de allesomvattende en constructieve bilaterale relatie met gemeenschappelijke inspanning zullen uitbreiden”, volgens Pyongyang’s staatsmedium. Ook spreken zowel China als Rusland hun veto uit in de VN Veiligheidsraad tegen Amerikaanse eisen voor sancties tegen Noord-Korea.

De recente verhalen over Noord-Koreaanse raketten en Noord-Koreaanse nucleaire wapens zijn allemaal nep-propaganda omdat Noord-Korea de Amerikaanse wapenleveranciers niet langer helpt wapens te verkopen aan Japan en Zuid-Korea door het creëren van raket “incidenten”. Donald Rumsfeld, de voormalige VS Minister van Defensie vertelde deze schrijver eens dat de VS Noord-Korea zowel nucleaire- als rakettechnologie leverde. Het idee was om een Noord-Koreaanse “boeman” te gebruiken om wapens te verkopen aan Japan, enz. zei hij.

Er is ook een mogelijkheid dat een soort oorlog Oekraïense stijl nodig is om in de regio het nieuwe tijdperk in te luiden, volgens bronnen van Aziatische geheime genootschappen.

Bijvoorbeeld: hoewel in de media niet veel werd gezegd over Jokowi die in juli een bezoek bracht aan Xi Jinping in Peking, was het van grote betekenis. Bronnen van MI6 zeggen dat de werkelijke reden voor de ontmoeting de volgende was:

Een vertrouwelijke overeenkomst werd gemaakt tussen Jokowi en Xi Jinping dat als zich vijandelijkheden mochten voordoen tussen China en Taiwan of ELK ANDER Zuid Oost Aziatisch land, Indonesië neutraal zou blijven en zich er niet in zou mengen.  Dit omvat elk dispuut over welk land welk eiland of zeegebied ook in de Zuid Chinese Zee bezit/controleert. Intussen, onofficieel, beloofde Xi om gedurende de komende drie jaar $80-100 miljard te investeren voor nieuwe projecten in Indonesië.

In de media werd het bezoek weergegeven dat de Indonesische leider Jokowi één van slechts enkele leiders was die Xi Jinping recentelijk mochten bezoeken. Ze bespraken een “vijfjarig actieplan”. Ze kondigden ook aan dat Indonesië en China zullen samenwerking bij het financieren van het Belt en Road Initiatief (BRI) en het Global Maritime Fulcrum (GMF).”

Dit betekent dat het machtigste lid van ASEAN zich afgescheiden heeft van de G7 agenda. Dat is niet het enige verlies van een belangrijke bondgenoot in de regio voor de “op regels gebaseerde wereldorde” groep die het nep Biden regime steunt. Een zelfs nog grotere schok was de aankondiging dat India, China en Rusland  gezamenlijke militaire oefeningen zouden houden in Rusland samen met een hele reeks andere landen. India werd lange tijd geprezen als tegenwicht voor China maar nu heeft het de kant gekozen van de Shanghai Cooperation groep tegen de “op regels gebaseerde wereldorde” groep.

https://www.thehindu.com/news/national/india-china-troops-to-take-part-in-russia-war-games/article65779120.ece?homepage=true

Ruslands presidentiële avatar Vladimir Poetin vatte het standpunt van de meeste landen in de wereld samen met de volgende, recentelijke verklaring:

De Westerse globalistische elites, die chaos veroorzaken, wakkeren langdurige en nieuwe conflicten aan en streven het zogenaamde expansie-beperkende beleid na, wat in feite neerkomt op de ondermijning van elke alternatieve, soevereine ontwikkelingsoptie.

Hun hegemonie  betekent stagnatie voor de rest van de wereld en voor de hele beschaving; het betekent obscurantisme [stelsel om de beschaving en verlichting van het volk tegen te houden], vernietiging van cultuur en neoliberaal totalitarisme om de aandacht van hun eigen burgers af te leiden van urgente socio-economische problemen zoals scherp dalende levens-standaards, werkeloosheid, armoede en verlies van industrie.

Het feit dat een woordvoerder van de Chinese regering in het openbaar de VS de schuld geeft van 9/11 en een massa andere misdaden is een teken dat ze een of andere militaire stap voorbereiden, daar zijn meerdere bronnen het over eens.

https://twitter.com/zlj517/status/1559530185686675457?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1559530185686675457%7Ctwgr%5Ec53adedf7921f1ace0c64f34d73c903f66f89ab5%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fleozagami.com%2F2022%2F08%2F19%2Flijian-zhao-deputy-director-of-the-chinese-ministry-of-foreign-affairs-information-mocks-the-u-s-on-twitter-implying-9-11-was-an-inside-job%2F

De mensen die de VN, de EU, de nep Biden administratie en de CCP controleren zijn duidelijk nerveus aan het worden. Daarom heeft de VN de oorlog verklaard aan “Gevaarlijke Complottheorieën” en waarschuwt dat George Soros, de Rothschilds en de Staat Israël niet verbonden moeten worden aan welke zogenaamde complotten ook.

De VN wordt aangevallen vanwege de criminele activiteiten waarbij ze betrokken is geweest, in het bijzonder via de in Zwitserland gebaseerde WHO (World Harm Organization).

De VS geheime ruimtemacht en veel ingewijde westerse inlichtingendiensten zeggen dat de VN, de EU, de CCP en de nep Biden administratie allemaal spoedig afgebroken zullen worden samen met hun leiderschap dat schuldig is aan het stimuleren van een nep pandemie die gebruikt werd als voorwendsel.

Zeker, er komt nu een stroom van nieuws naar buiten in zowel corporate propaganda als in de burgerjournalistiek over de schade die veroorzaakt is door de vaccins en de nep-pandemie. Zie de twee video’s hieronder als voorbeelden.

Wij krijgen ook informatie van de CIA, MI6 en andere bronnen over actie die spoedig ondernomen zal worden tegen de Khazariaanse maffia maar ons is gevraagd daar nog niet over te schrijven om “strategische redenen”. Met andere woorden, we willen de slechte jongens geen enkele kans geven om te reageren voordat het te laat is.

Maar wat zeker duidelijk is, is dat de economische crisis in de EU het punt gaat bereiken waarop regeringen ten val worden gebracht te midden van gastekorten wanneer het herfst en kouder gaat worden.

Intussen vernemen we in de VS dat noch Joe Biden noch Donald Trump de leiding zal hebben wanneer een vervanging voor de regimes van zowel de VS als van Canada aangekondigd wordt, zeggen bronnen van MI6.

Tot slot deze week zijn hier de laatste verschijningen van mysterieuze vliegende vaartuigen die verbonden zijn aan het geheime ruimtevaartprogramma en hun voortgaande blue beam campagne om een nieuw tijdperk in te luiden.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

3 reacties op “Benjamin Fulford: “Probeert iemand de VS, de EU en Communistisch China ten val te brengen?”

 1. prachtig artikel wederom ! weer wat meer uitleg over de agenda des duivels..
  project blue beam is gebaseerd op holografie, meer niks en niet minder, ze hebben allerlei trucages om mensen te misleiden, de GIFSPUIT was het begin van deze overgangs-generatie waar WIJ nu, oud en jong in zitten, voor de net geboorde/ kleine kinderen is het niks abnormaals in welke zooi ze komen te leven, ze weten niet beter.. maar de echte NIEUWE kinderen zullen ook veel engelen met zich mee nemen, dat is wel een troost..

 2. Neh…

  Zelfde meester andere lineage.
  13 bloodlijnen (13 clans inteelt lineages canaanite Babylonische kinderofferraars bloeddrinkers en sexueel verdorvenen pharseers)
  “Zij die zich de verkorenem noemen maar niet zijn” , die hun eens in het eon plaatsvindende toernooi om de totalitaire macht over de volgende 1000 jr houden.

  De geboren leugenaars en vervuiling van de bron.

  Feitje.
  Er is en bestaat niet zo iets als jood of joods inzake bloedlijn , lineage , land of religie.
  Jood of joods is een groep gelijk gestemden die totalitaire heerschappij over de glo-baal opeisen.

  Het originele volk uit is-ra-el is hebrews / israëlitisch /semitisch.

  Joods is roth-schild ideologie.
  zionisme en sabatean satanisme.

  Deze meneer vertegenwoordigd de volgende 1000 jr offeren en slavernij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *