Benjamin Fulford: “Hoeveel bewijs is er dat de top van het leiderschap op Aarde niet-menselijk is?”

8 augustus 2022

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Terwijl Benjamin Fulford zijn sabbatical neemt, zullen we het plaatsen van de laatste video’s die betrekking hebben op project blue beam voortzetten.

Gedurende de jaren van verslaggeving over de voortgaande strijd om planeet Aarde, hielden veel topmedewerkers van inlichtingendiensten vol dat we bevrijd worden van buitenaardse controle. Dit klinkt krankzinnig maar er bestaat heel wat bewijs dat iets bovenaards betrokken is bij de hoogste niveaus van regeringen op deze planeet. Laten we daarom deze week eens kijken naar een aantal bewijzen waar deze schrijver persoonlijk mee geconfronteerd werd.

De eerste keer dat het ET-onderwerp aan de orde kwam was nadat Aziatische geheime genootschappen mij vroegen om contact op te nemen met Westerse geheime genootschappen.

Het eerste Westerse geheime genootschap dat iemand stuurde om mij te ontmoeten was de gnostische illuminatie. Hun vertegenwoordiger vertelde me dat hun organisatie na de vernietiging van Atlantis werd opgezet door de Griekse wiskundige Pythagoras. Deze groep werd opgezet omdat ze geloofden dat wat voor entiteit ook de vernietiging van Atlantis veroorzaakte boosaardig was en overwonnen moest worden. Ze beweerden dat ze 6000 van de top-geniën uit elke generatie werven om zich bij hen aan te sluiten. Volgens de gnostische Illuminatie was hun conclusie dat de vijand een “misleidende artificiële intelligentie” was.

De volgende groep die iemand stuurde was de P2 Vrijmetselarij. Ze stuurden Leo Zagami die zei dat ook zijn groep beweerde de Illuminatie te zijn. Het verhaal dat ze hadden was dat ze de overlevenden waren van een beschaving die 26.000 jaar geleden was vernietigd. Buitenaardsen gaven hen een plot om geschiedenis te manipuleren die was aangepast aan de bewegingen van de planeten. Deze plot hield op in 2012 en sindsdien hebben de oeroude regerende sekten hem naar hun believen voortgezet om aan de macht te blijven.

Toen ik in 2009 de P2 in Italië bezocht heb ik verschillende leden ontmoet. Ze beweren dat ze al eeuwenlang in contact staan met buitenaardsen. Volgens hen kennen zij wat wij nu buitenaardsen noemen, als engelen, duivels, djinns, enz. Om met deze entiteiten in contact te komen voeren ze verschillende ceremonies uit. Met de machtigste en kwaadaardigste wezens zou alleen contact mogelijk zijn via mensen- of dierenoffers, beweren ze. Zagami en zijn collega’s nodigden me uit om naar Zwitserland te gaan om de buitenaardsen waaraan zij rapporteerden, te ontmoeten. Ik weigerde beleefd omdat ik boosaardige bedoelingen bespeurde.

Zagami zei dat de hoogste in rang zijnde persoon in Italië bij wie hij mij kon introduceren Vincenzo Mazzara was, die beweert in nauw contact te staan met een entiteit die bekend staat als de zwarte zon. Niet lang nadat ik hem had ontmoet, tussen haakjes Mazzara werd door de CIA opgepakt buiten het huis van een lid van de Bank of International Settlements in Zwitserland, terwijl hij een vuurwapen en een geraffineerd instrument voor het openen van sloten bij zich had. Hij werd in elkaar geslagen en teruggestuurd naar Italië. In Mazzara’s versie van de gebeurtenissen, verblijft de zwarte zon in een zwart gat in het centrum van het melkwegstelsel en communiceert met zijn groep via gammastralen.

Toen hij me meenam naar een kathedraal in Milaan “om de zwarte zon te ontmoeten”, had ik een sterke subjectieve ervaring dat de kathedraal verdween en ik mijzelf terugvond starend in een zwarte, peilloze diepte. Het was niet alleen donker en koud maar het leek alle levenskracht uit me te zuigen. De impressie die ik kreeg is dat er net zoals er materie en antimaterie is, leven en antileven is. Wat die twee met elkaar gemeen hebben is informatie.

Hoe dan ook, die nacht ging ik bijna dood omdat mijn longen het af lieten weten. De volgende ochtend toen Mazzara niet op kwam dagen voor onze afspraak, belde ik hem op. Hij was erg verrast en flapte eruit “je leeft nog!” Ik was dagen daarna zo ziek als een hond en ik geloof dat het nooit de bedoeling is geweest dat ik zou leven om de wereld te vertellen wat ik had meegemaakt. 

Sommige Aziatische geheime genootschappen beweren ook contact te hebben met buitenaardsen. Toen het hoofd van MI6 voor mij een afspraak had geregeld met een vertegenwoordiger van de Aziatische Draken-familie, zei hij “als je wilt praten met China, dan is dit het hoogste wat je kunt bereiken”. De introductie was geregeld via de familie van de voorlaatste keizer van China. Deze groep beweert ook een buitenaards contact te hebben. Zij zeiden dat als de mensheid geen orde op zaken zou stellen, ze onder een heel strikt gereglementeerd regime geplaatst zou worden. Dit lijkt precies op datgene wat ze recentelijk in China hebben geprobeerd met hun super lockdowns.

Een andere Aziatische groep, bekend als de Red Zwastika nam me mee naar een van hun tempels waar ze massief gouden altaars hadden vol met buitenaardse teksten. Ze zeiden dat Generaal Douglas MacArthur bij hen aangesloten was geweest. Deze groep beweert toegang te hebben tot een portaal op Mt. Tsukuba, een heilige Japanse berg.

Nog weer een andere buitenaardse bewering kwam van een prachtige vrouw die via de wapenhandelaar Adnan Khashoggi naar me was toegestuurd om me te ontmoeten. Zij beweerde dat reusachtige, op mensen lijkende buitenaardsen die passen bij de oeroude beschrijvingen van de Annunaki, haar buik hadden geopereerd. Ze overhandigde me een boek in het Frans, getiteld de Egyptische Oorsprong van de Joden (L’origin Egyptiene des Juifs). Ook deze persoon wees naar Zwitserland als de locatie van de heersende entiteiten op deze planeet.

Het is opmerkenswaardig dat ook veel Japanse gangsters mij vertelden dat ze persoonlijke ervaring hadden met geopereerd te zijn door Annunaki-achtige wezens.

Deze foto’s van de Rothschilds geven geloofwaardigheid aan het idee dat ze niet helemaal menselijk zijn.

Nog weer een andere groep waar ik in terecht kwam waren de types van het Antarctische Geheime Ruimte Programma. De persoon die ik ontmoette was een familielid van Admiraal Richard Byrd die beroemd is geworden door zijn Zuidpool expeditie. Deze persoon had foto’s van zichzelf waarop hij door de jaren heen de hand schudde van verschillende VS presidenten. Deze bron houdt vol dat er portalen naar andere dimensies zijn op beide polen van deze planeet. Deze illustraties en foto’s werden door hem overhandigd als “bewijs”. Zonder enige twijfel ligt Antarctica buiten de rechtsbevoegdheid van welke regering op Aarde ook, dankzij het verdrag inzake Antarctica. Daarom zijn veel verschillende maatschappijen en machtige oligarchen daar bezig met onderzoeksactiviteiten van een soort die overal elders verboden zouden worden. Voor zover het portalen betreft, alles wat ik kan zeggen is dat meerdere pogingen om deze bezienswaardigheden te bezoeken tot dusver tegengehouden zijn.

Andere leden van deze geheime ruimteprogramma groep voorzagen me van bewijs dat heel wat leiders en bekende personen in het Westen onder controle staan van “Buitenaardse parasieten”. Veel andere bronnen in de inlichtingenwereld waren het eens met deze beoordeling. 

De video in de link hieronder werd geleverd als bewijs.

https://web.archive.org/web/20131115095330/http://vrillizards.webs.com/droning

Hier zijn een paar dingen die deze bron te zeggen had over het onderwerp:

Deze reptielen Vril drones worden bestuurd door de buitenaardse Artificiële Intelligentie die deze wereld al sinds de Babylonische tijd onder controle heeft.

Droning vindt plaats wanneer een Vril met zijn stekel/lange snuit het menselijk oog injecteert waar dan de hagedisparasiet het brein van zijn menselijke gastheer overneemt. Het is voor het menselijk wezen erg pijnlijk totdat het menselijk bewustzijn sterft en het bewustzijn van de vril-parasiet volledig in controle is. Alle (of de meeste) herinneringen en vermogens van de voormalige mens blijven bewaard en het hagedisbewustzijn imiteert nu het gedrag van deze  mens. De voormalige mens is nu een drone. Er zijn dat soort ‘mensen’ die door Vril gebruikt worden om regeringen, religies, juridische en financiële systemen, organisaties en/of grote bedrijven te infiltreren. Het is niet ongewoon dat mannelijke of vrouwelijke drones al op jongere leeftijd hun haar verliezen. Het verstandelijk vermogen lijkt een beetje verminderd tot een minimale capaciteit – als het er al is, als je sarcasme en/of droge humor begrijpt. Nakomelingen hebben een groter risico voor verschillende geboorteafwijkingen. Drones lijken vaak niet in staat tot empathie/sympathie en kunnen heel vaak psychotisch gedrag vertonen. Drones genieten van perversiteit, abnormaal seksueel gedrag en zelfbevrediging. De drone zal eruit zien als een ziek mens totdat hij volledig is hersteld van de parasitische infectie, wat niet altijd evenveel tijd vraagt, maar meestal kort is. Het oog dat geïnjecteerd werd met de lange snuit zal aangetast zijn en soms nooit volledig herstellen, waardoor het aangetaste oog anders lijkt te zijn dan het andere oog. De meeste drones lijken volkomen normaal en leven onontdekt onder ons.   

De lange snuit van de Vril verbindt zich met het menselijk oog en geeft een schuimachtige substantie af waarin de parasiet zichzelf injecteert in de menselijke hersenen. De ongelukkige mens lijdt tijdelijk veel pijn. Wanneer de parasiet eenmaal effectief in de hersenen is, houdt de mens op te bestaan en is de Vril volledig in controle over het lichaam van zijn gastheer. Het eeuwenoude ‘oog van Horus’ symbool vertegenwoordigt het eeuwenoude droningsproces dat zo effectief geheim is gehouden voor de geschiedenisboeken. De drones garanderen dat de Vril-agenda succesvol doorgaat en de angstige en/of bereidwillige, meegaande mensen helpen ze met hun missie… tot op DE DAG VAN VANDAAG! 

~ Drones hebben GEEN hagedissenogen. Er zijn geen grote of onmiskenbare fysieke veranderingen aan het menselijk lichaam. De enige verandering is dat het menselijk bewustzijn heeft opgehouden te bestaan en het Vril-bewustzijn nu de controle heeft over het lichaam.

~ Drones zijn GEEN gedaante-verwisselaars. Zodra de hagedis de mens overneemt, is er geen overgaan meer in en uit het lichaam omdat het een permanente, eenmalige transfer is totdat het bewustzijn van de hagedis sterft. Gedacht wordt dat gedaanteverwisseling een metaforische beschrijving is van droning omdat het voor mensen en/of hun culturen moeilijker was om het bestaan van Vril dan de droningsprocedure te communiceren op een manier waarop het hen geen kwaad zou doen als ze probeerden om het oeroude geheim te onthullen of elke informatie erover levend te houden. 

~ Excessief of toegenomen knipperen met de ogen en/of het likken van de lippen kunnen WELLICHT hagedistrekjes zijn die meegekomen zijn met de transfer van het bewustzijn.

~ Drone nakomelingen hebben een toegenomen kans op verschillende syndromen en/of geboorteafwijkingen.

~ Drones zijn GEEN aardige mensen. Ze zijn een hagedis-bewustzijn dat een menselijk wezen heeft gedood via een parasiet om de Vril-agenda te helpen realiseren.

~ De meeste drones zijn meedogenloos, psychopathisch, seksueel gedreven en sadistisch.

~ Er is gerapporteerd dat de Vril de mannelijke genitalia aantast wat leidt tot het verschijnsel van een onderontwikkelde penis.

~ Haarverlies is al gemeld als een algemene eigenschap onder mannelijke en vrouwelijke drones. Meer huidafwijkingen verschijnen zoals moedervlekken, goedaardige tumoren, ouderdomsvlekken, enz.

Nu weten we waar de zwarte ogen vandaan komen: Vril.

We weten niet zeker wat we van deze informatie moeten denken maar het is niet moeilijk om in de natuur voorbeelden te vinden van parasieten die de mind van ratten, sprinkhanen en zelfs mensen overnemen of aantasten. Hier is een voorbeeld van een parasiet waarvan bekend is dat het menselijk gedrag en verschijning verandert.

We hebben ook talloze getuigenissen gehoord van deze parasitaire entiteiten die van het ene gekloonde lichaam naar het volgende gaan. Herinner je je Hillary Clinton nog die in 2016 in een busje werd geduwd en een paar uur later weer boven water kwam, 20 kilo lichter?

We hebben ook bewijs hiervan onder “beroemdheden”. Kijk maar eens naar dit artikel over het klonen van Tom Cruise als voorbeeld.

Hoe dan ook, hoe extravagant deze beweringen ook mogen lijken, deze groepen beweren dat buitenaardse verbindingen heel sterk zijn en invloed hebben op onze regeringen over de hele wereld.

Maar zelfs als dit allemaal waar is, zijn deze “entiteiten” klaarblijkelijk zwak anders zouden ze zich niet voor ons verborgen hoeven te houden.

Tot slot, wanneer deze strijd om planeet aarde te bevrijden eindelijk eindigt, hebben we volledige, openbare onthulling en wetenschappelijk onderzoek nodig van al dit “buitenaardse” gedoe dat gaande is. Het belangrijkste is dat we geen geheime of buitenaardse controleurs nodig hebben om te beslissen hoe we leven en wat we doen. Wij mensen moeten vrij zijn om onze eigen toekomst te bepalen.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

4 reacties op “Benjamin Fulford: “Hoeveel bewijs is er dat de top van het leiderschap op Aarde niet-menselijk is?”

 1. Extra terrestrial betekent extra aarde. Truth in the words. De aarde is vlak en bewegingsloos, maar niet de disc in space waar de shills in de flat earth community serieuze onderzoekers belachelijk mee willen maken, waardoor mensen geen poging wagen er zich in te gaan verdiepen. Een beproefde tactiek die we in de mainstream media en de alternatieve media vaker zien. Waarschijnlijk is de aarde veel groter, maar wordt deze voor ons verborgen gehouden door valse mappen van de aarde, vaste vliegtuigroutes en verboden plekken zoals Antarctica. Dit schijnt een ander licht op het space alien verhaal omdat er buiten onze bekende aarde natuurlijk ook leven is…

 2. Meneer bull-fort lijkt me eerder een speler van de tegenpartij.

  Na wat vaker gelezen te hebben zie ik Te vaak afinitijd met verkeerde personen en of bull snitzel verhalen

  Roth schild op film heeft geen verlengde schedel b.v.

  Andy war hole had gelijk.
  1lange in scène gezette live rolplay.
  Misschien om opgelopen karma inzake de onvervreemdbare en onveranderbare wetten natuur/uni te balanceren/re-calibreren.

  Verder ik geloof nergens meer in als ik het niet zelf zie ruik proef voel ervaar enzovoort enzovoort.

  1. Sabatical of sabatean zou toch enig licht op de heer B,s narratief kunnen verduidelijken en welke belangen deze dienen.

   Het zit hem allemaal Verborgen in de op willekeur en sugestie gespeende taal gericht op emotie , beloning en eigen belangen.

   Zonder emotie en of belang , analitisch en objectief beredeneren van wat holly-wood en msm op het netvlies projecteert inzake realiteit is sleutel tot waarheidsvinding in dit rare en vreemde gespeelde/geacteerde plot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *