Benjamin Fulford: “Abe en Johnson zijn gevallen, Biden en Macron zijn de volgende nu KM afbraak verder gaat.”

11 juli 2022

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Er was vorige week een gecoördineerde verwijdering van Khazariaanse maffia agenten wereldwijd, net toen G20 functionarissen bij elkaar waren om de vervanging van de VN Veiligheidsraad door een nieuwe wereldgroepering te bespreken.

De moord op voormalig Japans Premier Shinzo Abe (zie verder in dit rapport voor details), de rommelige verwijdering van de Britse Premier Boris Johnson en de opzettelijke vernieling van de Georgia Guidestones waren de meest zichtbare delen van deze KM afbraak. Maar er was heel wat meer gaande. Bijvoorbeeld: de regeringen van Estland, Ierland, 

Video Player:  https://cdn-0.stillnessinthestorm.com/wp-content/uploads/2022/07/guidestones-destroued.mp4?_=1

https://www.reuters.com/world/europe/irish-government-faces-no-confidence-vote-after-losing-formal-majority-2022-07-08/?utm_source=reddit.com

Israël en Sri Lanka vielen ook. Ook hebben we Nederlandse boeren die grote delen van het land stilleggen.

Video Player:  https://cdn-0.stillnessinthestorm.com/wp-content/uploads/2022/07/Sri-Lankans-break-into-the-central-bank-.mp4?_=2

Video Player:  https://cdn-0.stillnessinthestorm.com/wp-content/uploads/2022/07/The-Dutch-farmers-continue-against-Rutte-.mp4?_=3

Het is ook duidelijk dat de twee grootste overgebleven KM marionet-regimes, de nep Biden-administratie in de VS en het criminele regime van Emmanuelle Macron in Frankrijk ook op het punt staan te vallen.

In Frankrijk verloor Macrons partij de parlementaire verkiezing en nu is er een crimineel onderzoek tegen Macron begonnen. Op het eerste gezicht is het een verhaal over Macron die lobbyt voor Uber maar dat is, net als Boris Johnsons party’s, slechts een voorwendsel voor de verwijdering van een corrupte en in opspraak geraakte leider.

https://www.theguardian.com/news/2022/jul/10/emmanuel-macron-secretly-aided-uber-lobbying-drive-france-leak-reveals

In de Verenigde Staten is de Joe Biden show zo absurd geworden dat zelfs KM propaganda media zoals de New York Times en de Washington Post vraagtekens beginnen te zetten bij de hele show. Er is duidelijk een of andere groep die opzettelijk de acteur die zich voordoet als Joe Biden gebruikt om een reeks overduidelijke vergissingen te maken om zo de laatste gehersenspoelde schaapsmensen wakker te maken.

Video Player:  https://cdn-0.stillnessinthestorm.com/wp-content/uploads/2022/07/The-US-is-leading-the-way.mp4?_=4

De Russische Presidentiële Avatar Vladimir Poetin vatte de wereldsituatie samen als “het begin van de fundamentele instorting van de wereldorde Amerikaanse stijl… van de overgang van liberaal wereldwijd Amerikaans egocentrisme naar een echt multipolaire wereld.

https://www.rt.com/russia/558593-putin-russia-hasnt-started-yet/

Poetin zei ook dat de meeste landen het Westerse model van “totalitair liberalisme” en “hypocritische dubbele standaards” niet wilden volgen.

“Rusland en zijn president Vladimir Poetin leiden deze strijd in naam van de mensheid tegen de terroristische en vijandige alliantie bekend als de NAVO”, zei de Venezolaanse Minister van Buitenlandse Zaken Carlos Faria, daarmee het standpunt van de meeste landen weergevend.

https://tass.com/world/1476179

De G20 bijeenkomst vorige week in Indonesië bewees dat de grote meerderheid van de landen een einde van het VS (KM) geleide wereldregime eiste. 

Hoe dan ook, we zullen beginnen met een diepgaande blik op de moord van Abe want er is hier heel wat meer gaande dan elders werd gerapporteerd. Bovendien kan wat er met Abe gebeurde in feite beschreven worden, zelfs zonder te overdrijven, als bijbels.

Om wat duidelijker te zijn, het betekent een maatregel van de Three-Legged Crow (Yatagarusa) (咫烏),een Japans geheim genootschap dat minstens een 3000 jaar oude geschiedenis deelt met de mensen die de eerste delen van het Oude Testament van de Bijbel of de Torah schreven.

Er is slechts een beperkte hoeveelheid achtergrond die we hier kunnen vermelden en dus zullen we een heel ruwe schets geven. Leden van de Japanse keizerlijke familie en van de Yatagarasu zeggen dat ze afstammen van de Farao’s van Egypte net zoals de leden van de in Zwitserland gebaseerde Octagon groep die het monotheïsme controleert, dat zeggen. Als bewijs hiervan: de eerste delen van de Bijbel en de Oudste Japanse geschriften zijn in wezen hetzelfde.

Deze groepen gingen duizenden jaren geleden hun eigen gescheiden weg maar kwamen overeen om een alliantie te vormen tijdens de Meiji periode, toen Japan begon te moderniseren. Het in het openbaar neerschieten van Abe was bedoeld als een signaal dat de afspraak die was gemaakt tussen de Octagon groep en de Yatagarasu niet langer van kracht was.

Abe behoort tot de Zuidelijke Choshu clan waaraan de Octagon groep het regeren van Japan heeft uitbesteed. De Choshu clan zijn de mensen achter de Mitsubishi groep die 10% van de Japanse economie controleert en nauw verbonden is met de Rockefeller en de Rothschild families.

Kort geleden werd er met deze schrijver contact opgenomen door vertegenwoordigers van de Yatagarasu die zeiden dat de Joden, in tegenstelling tot hen, uit hun oorspronkelijke thuisland waren gezet terwijl ze het hunne nog altijd hadden. De Yatagarasu, die Shinto en Japans Boeddhisme controleren, hebben een beslissing genomen om de Joden te helpen, zeiden de vertegenwoordigers.

Het feit dat Johnson en Abe in dezelfde week werden verwijdert toont ook aan dat de Japanse keizerlijke familie en de Britse Monarchie – de twee machtigste koninklijke families van de wereld – op dezelfde golflengte stonden in deze kwestie.

Oké, met dit in gedachten, laten we het wat meer over Abe hebben. Kort na de Fukushima massamoordaanval op Japan, werd Abe geïnstalleerd na een frauduleuze verkiezing die in handen was van de KM en Rothschild agent Michael Greenberg. Greenberg werkt ook met de CSIS groep van de Jezuïeten. Abe werd toen naar Davos, Zwitserland gevlogen waar hij een toespraak hield voor de Klaus Schwab/Rothschild/Octagon groep. De toespraak ging er voornamelijk over dat China leek op Duitsland voor de Eerste Wereldoorlog. Hij refereerde aan een plan dat in 2006 door George Bush Sr. was voorgesteld aan Ruslands Vladimir Poetin.

Volgens dit plan zou een nieuwe koude oorlog gestart worden tussen Rusland en het Westen. Die zou gebruikt worden als excuus voor een enorme militaire opbouw. Gedurende deze tijd zou Rusland doen alsof het China’s bondgenoot was. Dan, op het laatste moment, zouden Rusland, de NAVO en Japan allemaal China aanvallen. Een verslagen China zou dan verdeeld worden in 5 ruziënde landen zodat het nooit meer een bedreiging zou zijn voor het door Octagon gecontroleerde Westen. Een bron van het Chinese Politbureau heeft aan deze schrijver bevestigd dat China zich bewust was van dit plan.

Hoe dan ook, Abe stond daarna aan het hoofd van een enorme en geheime militaire opbouw ter voorbereiding op deze invasie in China. De meeste militaire hardware, bedoeld voor deze aanval, werd waarschijnlijk door China vernietigd in de zogenoemde Kumamoto aardbevingen van 2016. Abe zette ook een fabriek op voor biologische wapens onder de dekmantel van een veterinaire universiteit. Uiteindelijk gingen de Russen niet mee met dit plan. In plaats daarvan vernietigen hun speciale troepen nu de KM bio-wapen fabrieken over de hele wereld.

Verder hebben de militair/industriële witte hoeden ook het Bush/KM/Duitse DVD-plan om 90% van de mensheid te doden “ter bescherming van het milieu” verworpen.

De hele Bush clan is nu geëxecuteerd. De openbare verwijdering van Johnson en Abe en de vernieling van de Georgia Guidestones (waarin het plan was gegrift) zijn allemaal algemene tekenen hiervan.

In plaats van dit plan is nu een fundamentele overeenkomst bereikt tussen Oosterse en Westerse geheime genootschappen. Dit plan vereist een polycentrische wereld [een wereld met meer centra] en een gemeenschappelijk doel om de hoeveelheid en de variëteit van levensvormen waaronder het menselijk leven, te vergroten.

Nog één ding over de Abe moord: bronnen van de Japanse conservatieven zeggen dat het hoogst verdacht is, ze merken op dat hij op het moment van zijn “neerschieten” omringd was door bekende Japanse crisisacteurs. En de politie rapporteerde dat hij twee keer beschoten was, maar als je naar de video van zijn lichaam kijkt, dan bewoog het zelfs niet krampachtig na het eerste schot. Er was ook geen teken van bloed of spatten, zelfs niet na het tweede schot.

https://www.ndtv.com/world-news/video-moment-when-japan-ex-pm-shinzo-abe-collapsed-after-shooting-3138491

Abe en ik hebben elkaar bij verschillende gelegenheden ontmoet en hij vertelde me dat hij mijn boeken leest. Dit betekent dat hij bekend is met het soort dingen waarover ik in deze nieuwsbrief schrijf. Ik heb ook zo af en toe contact met zijn vrouw. Dus, we hopen dat zijn dood werd gefingeerd en dat hij, ergens in de toekomst in staat zal zijn om getuigenis af te leggen bij een hoorzitting van een waarheids- en verzoeningscommissie.

Maar voordat we een hoorzitting van een waarheids- en verzoeningscommissie kunnen hebben, moet de wereldrevolutie voltooid zijn. De sleutel zal natuurlijk de val van het KM-regime zijn die de UNITED STATES OF AMERICA CORPORATION controleert. Er zijn veel signalen dat dit op handen is.

Het belangrijkste signaal is waarschijnlijk het feit dat ze de steun van het volk volledig hebben verloren. Recente opiniepolls laten zien dat slechts 11% van de Amerikanen het televisienieuws vertrouwt en slechts 16% de kranten vertrouwt.

https://www.axios.com/2022/07/08/news-republicans-democrats-trust-partisanship

Er is ook een dagelijkse stroom van echt nieuws dat de mensen informeert over hoe corrupt het Biden-regime is. In de laatste uitgave rapporteert de Washington Free Bacon dat de Biden administratie circa 1 miljoen vaten van haar Strategische Ruwe Aardoliereserve verkocht aan een door de Chinese staat gecontroleerde gasgigant waarin Hunter Biden belangen heeft.

https://freebeacon.com/national-security/biden-sold-a-million-barrels-from-us-strategic-petroleum-reserve-to-china-owned-gas-giant/

Er is zoveel meer gerapporteerd elders dat het niet nodig is om het hier te herhalen. Maar in een lange-termijn teken van hoe de VS vervalt tot een derdewereld status, laten de laatste gegevens zien dat Chinese mensen nu langer leven dan Amerikaanse mensen.

https://www.vice.com/en/article/v7vevb/us-life-expectancy-falls-behind-china

De situatie heeft het punt van gewapende rebellie bereikt. Vorige week gaf Greg Abbott, Gouverneur van Texas de staatspolitie het recht om migranten die vanuit Mexico illegaal de grens overgekomen waren, in hechtenis te nemen. Dit is een rechtstreekse militaire uitdaging aan federale controle. De nationale garde troepen van Arizona, Florida en Wisconsin zijn ook begonnen zich te mobiliseren tegen het illegale Biden-regime, rapporteren meerdere bronnen. 

Er is ook een geheime militaire campagne gaande die een “game changer” zal zijn. Zoals we vorige week rapporteerden werd een volledig ondergronds tunnelsysteem rond de Militaire basis Ft. Jackson in Carolina “vernietigd helemaal tot aan de Atlantische Oceaan”.

De witte hoeden bereiden zich nu voor om het basiscomplex van Fort McPherson, Atlanta, Georgia over te nemen, volgens NSA-bronnen. Dit is waar het AT&T en CNN Rockefeller bolwerk de psyops van de nep Joe Biden administratie leidt.

Wil je zien hoe slecht de psyops lopen, kijk dan hoe de zwakzinnige Biden de citaten van zijn Teleprompter leest. “End of quote. Repeat the line” [Eind citaat. Herhaal de regel.] 

Video Player: https://telegra.ph/file/7820672a83576286b4907.mp4?_=13

De val van Biden zal gevolgd worden door een soortgelijke beweging in Canada, zeggen bronnen van Canada’s militaire geheime dienst. “Justin Castro zal uit zijn ambt worden gezet en worden vernederd voor het hele wereldtoneel. Canadezen die gesteund worden door de Militaire Alliantie wachten op het sein om tot actie over te gaan”, beloven ze.

Nederlandse boeren waarschuwen Premier Mark Rutte:

“De protesten zullen doorgaan. We hebben de steun van miljoenen mensen. Er zullen acties zijn die Nederland nooit eerder heeft gezien.”

Het ziet er naar uit dat het ook in China is begonnen. De mensen komen in opstand tegen de CCP-machine. Banken zijn daar failliet gegaan en politici zijn niet in staat geweest om protesteerders te stoppen door op frauduleuze manier hun mobieltjes te manipuleren zodat het lijkt alsof ze “Covid” hebben.

Het Chinese volk moet zich realiseren dat George Soros in 1987 opschepte toen hij zei dat zijn mensen China hadden overgenomen. Wij hebben een video waarop hij dit zegt, maar het schijnt dat die is verwijderd van onze computers en het internet. Maar het feit dat het regime daar doorgaat met de nep-pandemie en de ermee gepaard gaande extreme sociale controle is een duidelijk teken dat ze niet voor het Chinese volk werken.

Een MI6-bron zegt: “De dagen van G7, G20 en de rest behoren tot het verleden. Hun onvermogen zal te zien zijn in een economische implosie die zal resulteren in wereldwijde onrust zoals we nu zien in Sri Lanka.”

“Al die archaïsche premiers zouden opgepakt en doodgeschoten moeten worden net als al die oude gewoonten… Bereid je voor op actie”, gaat de bron verder.

Wanneer het regime eindelijk valt, zullen mensen heel wat schokkende dingen te horen krijgen. Hier een paar hints van het soort afschuwelijke waarheden die naar buiten zullen komen in de openbare processen en hoorzittingen die zullen volgen als de KM wereldwijd verslagen is.

Mel Gibson sprak de waarheid over pedofielen en kinderoffers… Het kostte hem zijn acteercarrière. Hij zei dat hij genoeg inkomsten had en zich geen zorgen hoefde te maken.

En herinner je je het verhaal nog dat 20% van het vlees dat wordt verkocht in de supermarkten van een of ander dier was, in tegenstelling tot wat er op het etiket stond?

“Identification of Species in Ground Meat Products Sold on the U.S. Com” by Dawn Kane (chapman.edu)

En nu hebben we een zaak waar een begrafenisondernemer werd betrapt op het verkopen van lichaamsdelen, waarschijnlijk al tientallen jaren.

https://citizens.news/636407.html

Je kunt er zeker van zijn dat dit slechts het topje van de ijsberg is.

De KM reageert natuurlijk op de enige manier die ze kennen, door het verspreiden van angstporno en paniek. Maar, net als met de jongen die “wolf” riep, gelooft niemand ze meer wanneer ze roepen “apenpokken”, “omicron”, “ninja virus”, “dodelijke muskieten” enz.

Tot slot deze week zijn hier een paar laatste opnamen van project Bluebeam aanwijzingen in de lucht dat, zoals een bron van het geheime ruimteprogramma zegt, “er iets groots gaat gebeuren”.

Het eerste is een oog in de lucht dat is gezien boven Manitoba, Canada.

Het tweede is een video van een supersonisch sigaarvormig ruimtevaartuig dat door inheemse mensen in Canada is gezien.

Video Player: https://telegra.ph/file/7505187d738a84053580b.mp4?_=14

Het derde is een video van buitenaardse drones boven Monterrey, Mexico

Video Player : https://telegra.ph/file/8e57ea1780fa19b492142.mp4?_=15

En tenslotte een ruimtevaarvaartuig boven Japan

Video Speler: https://telegra.ph/file/271aa4bf18d1fe439a78b.mp4?_=16

Houd alsjeblieft je ogen gericht op de lucht en zie of je dit alles niet zelf kunt bevestigen.

De wereld gaat onmiskenbaar een paradigmaverschuiving in.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

4 reacties op “Benjamin Fulford: “Abe en Johnson zijn gevallen, Biden en Macron zijn de volgende nu KM afbraak verder gaat.”

 1. The war is in the aether/ether.
  Alles is manipulatie en misleiding , ALLES.
  Wie schrijft vertegenwoordigd een belang dat is gefundeerd in eigen belang.

  De agenda is niet zozeer de-populatie.
  Het is uitschakelen van zij die door ervaring kennis opdeden over misdaden die tot zware straffen kan en zullen gaan leiden.

  En duidelijk is dat daders zich als slachtoffers voordoen , hulpverleners zich als wolven door een kudde heen vreten.
  Biologische chemische en stralings oorlog als redder van “hun” democratie van parasitaire slavernij ,usurperende machten , psygopatisch narsisme en gaslightning.

  Geloof niemand , zoek geen bevestiging om angst en cognitive dissonantie te stillen.

  Voel de ongemakkelijke spanning van onvervreemdbare en onveranderbare natuurlijke en universele wetten die zich niet langer laten sturen in een gekanteld speelveld om zowel dader als slachtoffer te moeten zijn opdat derden hieraan 2 tot 3 x profiteren en jij inherent met lege handen staat karren met andermans karmatische last te trekken zonder dat je je dit bewust bent , en alleen opmerkt hoe zwaar je stappen zijn en je nooit op een bestemming aankomt.

  Gooi je shit kijk bak weg.
  Hamer op je radio.
  Geloof niets behalve je eigen objectiviteit.
  Luister naar geen enkele oders van wie dan ook.
  En blijf integer maakt niet uit wat het kost.
  Vechten voor de vreemde naaste zijn/haar recht is vechten voor je eigen vrijheid.

 2. Zo langzamerhand gaan wij naar de Werkelijke Vrede op de Hele Aarde!

  De Tijd Keert Weder – Wij Zijn De Wederkomst !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *