Benjamin Fulford: “De tweede Amerikaanse revolutie zal een wereldrevolutie zijn.”

4 juli 2022

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Een tweede Amerikaanse revolutie is aan de gang maar deze keer zal hij invloed hebben op de hele wereld en niet alleen op de Verenigde Staten. Op wereldniveau onderhandelt de “op regels gebaseerde wereldorde” (wij bevelen, jullie gehoorzamen) een overgave aan de wereldvrijheidsalliantie; daar zijn meerdere bronnen het over eens. Dit kan bevestigd worden door veel verschillende en schijnbaar geen verband met elkaar houdende nieuwsberichten.

Laten we beginnen van de reacties van de wereld op de oproep van de Khazariaanse maffia acteur Vlodomyr Zelinski’s om Rusland uit de Veiligheidsraad van de VN te schoppen. Dit was de Russische reactie: “Rusland uit de Veiligheidsraad van de VN zetten is alleen mogelijk als de hele organisatie ontbonden en opnieuw opgezet wordt”, zei Dmitry Polyansky, de Eerste Plaatsvervangend Permanente Vertegenwoordiger van Rusland bij de V.N.

https://tass.com/crimea-and-sevastopol/1474833

Dat is precies wat er deze week onderhandeld zal worden wanneer de vertegenwoordigers van de G20 landen bijeen zijn in Indonesië. Daar zal Ruslands Minister van Buitenlandse Zaken, Sergei Lavrov de argumenten uiteenzetten voor een volledige revisie van de VN enz. “Het is een feit dat opkomende markten catastrofaal ondervertegenwoordigd zijn” betoogt Lavrov.

https://www.reuters.com/world/europe/russias-lavrov-join-g20-foreign-ministers-meeting-indonesia-2022-06-28/

https://tass.com/politics/1474555

De stap om de door de Khazariaanse maffia gecontroleerde VN, Wereldbank, BIS, IMF enz. te vervangen en te vernieuwen wordt ondersteund door een internationale boycot van de door de KM gecontroleerde G7 landengroep. De G7 controleert nu slechts 31% van het wereld BBP en 11% van de wereldbevolking. Dit betekent dat ze de hybride oorlog die nu tegen ze wordt gevoerd, zullen verliezen.

Zoals we vorige week rapporteerden heeft een hele groep landen waaronder Iran, Saoedi-Arabië, Argentinië en Indonesië zich aangemeld voor aansluiting bij de BRICS (Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika) in een algemene afwijzing van het G7 blok.

https://www.msn.com/en-us/news/world/iran-applies-to-join-brics-group-of-emerging-countries/ar-AAYWs37?ocid=uxbndlbing

https://www.zerohedge.com/geopolitical/escobar-exile-main-street-sound-unipolar-world-fading-away

Dit wordt ondersteund met een energie en economische boycot die de G7 economieën binnen slechts enkele maanden tot een praktisch volledige stilstand zal dwingen. Europa is al afgesneden van Russisch gas. Ze hebben ook de levering van olie en gas door Libië en Algerije verloren. Dit is gebeurd terwijl “mysterieuze problemen” de helft van Frankrijks nucleaire elektriciteitscentrales hebben stilgelegd. Afsnijding van Midden-Oosten olie is het volgende, zeggen bronnen van de Midden-Oosten Green Dragon society.

Ook de Verenigde Staten is afgesneden van internationale oliemarkten en zal zijn strategische aardoliereserves voor het eind van het jaar opgebruiken. De bedelmissie van nep president Joe Biden naar het Midden-Oosten later deze maand zal niet helpen, beloven de bronnen.

Japan is nu het volgende doel geworden nadat slavenpremier Fumio Kishida in het openbaar zijn gehoorzaamheid aan de KM bekend maakte. Rusland is begonnen het Sakhalin II gasproject dat 10% van Japans gasbehoefte voor zijn rekening neemt, te nationaliseren. Dit gas staat op het punt om afgesneden te worden. 

https://theinteldrop.com/2022/07/01/is-russia-kicking-the-west-out-of-key-energy-deals/

Japan gaat een lange, hete zomer tegemoet aangezien haar nucleaire elektriciteitscentrales gesaboteerd zijn. 

https://www.reuters.com/world/asia-pacific/japans-jera-says-it-shut-down-500-mw-power-plant-due-fire-2022-07-03/?utm_source=reddit.com

Vervolgens zal een afsnijding van Midden-Oosten olie deze zomer de Japanse economie dwingen tot stilstand te komen samen met de andere G7 KM kolonies.

Daarom zal de G7 geen andere keus hebben dan te proberen een vredesverdrag te onderhandelen met de rest van de wereld tijdens de G20 bijeenkomst in Indonesië van deze week.

Ter voorbereiding hiervan ging de Russische presidentiële avatar Vladimir Poetin vorige week naar Indonesië voor een ontmoeting met de Indonesische President Joko Widodo (Jokowi). Bronnen in Indonesië zeggen dat Poetin heeft aangeboden Indonesië te helpen met het bouwen van een nieuwe hoofdstad in Borneo. Niet alleen dat, de Russen beloofden dat dit de hoofdstad zou zijn voor de nieuwe regio Oost-Azië en Oceanië. De EAO zou een van de zeven regio’s zijn die de huidige door de G7 gedomineerde Veiligheidsraad van de VN zal vervangen.

https://www.straitstimes.com/asia/se-asia/putin-offers-russian-railways-investment-in-new-indonesia-capital

Deze stap om een nieuwe hoofdstad te creëren voor een nieuwe regionale groep is zoiets dat naar voren zal komen in de G20 vergadering. Ze zullen een volledige vernieuwing van het naoorlogse Bretton Woods systeem bespreken, zeggen MI6-bronnen.

Dit systeem moet dringend vernieuwd worden omdat aan het instorten is.

In Europa zijn boeren met tractoren – het moderne equivalent van hooivorken – op het oorlogspad. Dit is het duidelijkst in Nederland waar mest gedumpt wordt voor het huis van politici terwijl grenzen en luchthavens worden geblokkeerd door boeren die woedend zijn over slechte plannen om de stikstof te beperken.

https://theinteldrop.com/2022/07/03/the-nitrate-revolution-in-the-netherlands-will-start-on-july-4/

Video Player

In Polen en andere landen zijn juist demonstraties begonnen voor een Verenigd Europa van Lissabon tot Vladivostok. 

Video Player

Het EU-regime is intussen zo corrupt dat ze alleen nog maar volstrekte leugens publiceren in plaats van echte economische gegevens. Waarom zou Europa’s statistiekbureau Eurostat anders dit zeggen over hoe ze de zogenaamde inflatie van 8,6% calculeerden: “samenhangende gegevens bestaan niet of zijn onderworpen aan statistische vertrouwelijkheid”. 

Dit zijn handelingen van een mislukt regime.

https://www.cnbc.com/2022/07/01/euro-zone-inflation-8point6percent-in-june-ecb-to-hike-rates-for-first-time-in-11-years.html

https://www.ecb.europa.eu/stats/ecb_statistics/escb/html/table.en.html?id=JDF_ICP_ECONOMIC_ACTIVITIES_INW&period=2000

https://www.ecb.europa.eu/stats/ecb_statistics/escb/html/table.en.html?id=JDF_ICP_ECONOMIC_ACTIVITIES_INW&period=2020

Intussen woedt in de Verenigde Staten de tweede onafhankelijkheidsoorlog en de val van het nep Biden-regime is op handen. Opiniepolls tonen nu dat 85% van de Amerikanen denkt dat het de verkeerde kant opgaat met het land. De polls laten ook zien dat een grote meerderheid denkt “de regering is corrupt en gemanipuleerd tegen gewone mensen zoals ik”. Andere polls geven aan dat 37 miljoen wapenbezitters nu klaar zijn om militaire acties te ondernemen tegen het nep Biden-regime en zijn financiers. 

https://uchicagopolitics.opalstacked.com/uploads/homepage/Polarization-Poll.pdf

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10971195/A-QUARTER-Americans-say-ready-arms-against-government.html

De wapenbezitters worden gedwongen om actie te ondernemen omdat de politie dat niet kan. In Chicago bijvoorbeeld waren er in 2021 geen politieagenten om te reageren op 406.829 incidenten die “een directe levensbedreiging, lichaamsverwonding of grote schade/verlies van eigendommen” vertoonden. Dat was 52% van al dit soort 911 telefoontjes [het Nederlandse 112] voor dringende hulp.

https://www.zerohedge.com/political/over-400000-high-priority-incidents-chicago-2021-had-no-police-available-send-new-data

Dr. Henry Makow brengt een algemeen beeld van het mislukte KM leiderschap in de VS onder woorden wanneer hij zegt: “Hun minachting is te zien in het tot President maken van Barrack Obama, een homoseksuele man, getrouwd met een transgender. En dan hebben ze de verkiezingen gemanipuleerd en een seniele pedofiel, crimineel en verrader met een geperverteerde pedofiele zoon aangesteld.

https://www.henrymakow.com/

Zoals een NSA-bron opmerkt: “iedereen in het leger en de regering die deze mensen nog steunt is “een champignon die in het duister wordt gehouden en wordt gevoed met paardenmest”.  

“Deze mensen hebben geen respect voor het menselijk leven, ze vullen je met ANGSTPORNO omdat het hun zakken vult. Vanguard en Blackrock behoren tot de grootste aandeelhouders van Bavarian Nordic, dat het apenpokkenvirus Jynneos produceert. De grootste aandeelhouder is Invesco, dat ‘toevallig’ samenwerkt met het Wereld Economisch Forum. De aandelen begonnen op 9 mei 2022 sterk te stijgen”, onthult een Mossad-bron. 

Zo’n  soort inzicht zorgt ervoor dat steeds meer ratten het zinkende schip van de UNITED STATES CORPORATION verlaten.

Bijvoorbeeld: Jeffrey Sachs, een hoog in rang zijnde insider, veranderde recentelijk van loyaliteit en heeft wat waardevolle en strafbare informatie geleverd om te helpen het Amerikaanse volk te bevrijden.

Hij identificeerde in het bijzonder de volgende personen als sleutelfiguren in het zogenaamde KM wereld-dictatorschap:  

Leo Strauss, politicoloog aan de Universiteit van Chicago en Donald Kagan, classicus aan de Yale Universiteit. Neoconservatieve leiders waaronder Norman Podhoretz, Irving Kristol, Paul Wolfowitz, Robert Kagan (zoon van Donald), Frederick Kagan (zoon van Donald), Victoria Nuland (vrouw van Robert), Elliott Abrams en Kimberley Allen Kagan (vrouw van Frederick).

Sachs, die de KM “neocons” noemt, zegt dat hun “zienswijze is gebaseerd op een allesomvattende, onjuiste vooronderstelling “dat het Amerikaanse leger, hun financiële, technologische en economische superioriteit hen volmacht geeft om condities in alle delen van de wereld te dicteren.”

Hij kwam ook zo dichtbij als hij kon (ik vermoed uit vrees voor zijn leven) tot het beschuldigen van deze mensen van een poging tot genocide toen hij zei: “Ik heb twee jaar lang de commissie voor de Lancet over Covid voorgezeten. Ik ben er behoorlijk zeker van dat het uit een Amerikaans laboratorium voor biotechnologie kwam […]. We weten het niet zeker maar er is voldoende bewijs. [Maar] het wordt niet onderzocht, niet in de VS, niet ergens anders.”

https://covid19commission.org/jeffrey-sachs

Video Player

Sachs is niet de enige hoog in rang zijnde insider die de afgelopen weken afvallig werd. Ook Jeff Bezos is naar buiten getreden en hekelde de scriptschrijvers van de nep Biden  met deze tweet over inflatie:

“Ai, inflatie is een veel te belangrijk probleem voor het Witte Huis om steeds maar weer  verklaringen uit te geven zoals deze. Dit is óf rechtstreekse misleiding óf een totaal niet begrijpen van fundamentele marktdynamiek.” 

https://t.co/XgKfEICZpk

— Jeff Bezos (@JeffBezos) 3 juli, 2022

We zien ook senior KM-agenten die naar de Paus gaan voor bescherming. Vorige week bijvoorbeeld gingen Nancy Pelosi en haar man op bezoek bij de avatar Paus Franciscus. Maar ze kregen geen bescherming. Vaticaan expert Moynihan rapporteert: “De Paus gaf Nancy Pelosi niet de Heilige Communie. En dat was waar ze op uit was. Ze wilde de Heilige Communie ontvangen van Paus Franciscus zelf maar werd teleurgesteld.”

https://insidethevatican.com/category/news/newsflash/

Met andere woorden Pelosi zal rechtstreeks naar de schepper moeten gaan om vergeving te vragen voor haar vele zonden.

We zagen ook, na 9 dagen Twitter stilte, Elon Musk weer verschijnen om een foto te laten zien van hemzelf en zijn familie met de paus. De paus waarmee hij poseert op de foto lijkt meer op de originele paus dan de avatar die zijn rol heeft gespeeld. Musk heeft wel bescherming gekregen, zeggen onze Vaticaan-bronnen. Maar die zou opgeheven kunnen worden, afhankelijk van zijn gedrag in de komende maanden, zeggen ze.

Hij zal ook naar het publiek toe moeten komen en vertellen over zijn relatie met DARPA.

En dan kregen we ook nog dit verslag van een lezer over VS President Donald Trump:

Ik was eerder deze maand in hetzelfde vertrek met President Trump, Rep. Elise Stefanik en Rep. Claudia Tenney op de Trump Nationale Golfclub in Westchester, N.Y.

Hun gesprek concentreerde zich op de voorverkiezingen waar de meeste kandidaten die door President Trump werden gesteund, het goed hadden gedaan.

Het belangrijkste punt dat hij benadrukte was Verkiezingsintegriteit; papieren stembiljetten, identificatie van de kiezer, het tellen van de biljetten hier in de V.S., schriftelijke stemming alleen voor militairen gestationeerd in het buitenland. Bescherming van de grens blijft ook een top prioriteit.

Hij diste het nep-nieuws dat zorgen over verkiezingsfraude afdoet als de “Grote Leugen”, zei een paar vriendelijke woorden over een dozijn andere opmerkelijke mensen daar en vertrok in een caravan van Chevy Suburbans. Ik ben er tamelijk zeker van dat hij de echte Donald Trump was.

Er waren vorige week ook een paar serieuze acties van militaire witte hoeden in Californië. Dit verscheen in het nieuws als een “mysterieuze reeks aardbevingen” geconcentreerd rondom de militaire basis Ft. Jackson in Carolina.

Volgens CIA-bronnen: “De Witte Hoeden Militaire Alliantie schakelde met speciale explosieven verschillende DUMBS uit, wat zichtbaar werd als kleine aardbevingen. Een heel ondergronds tunnelsysteem dat werd gebruikt voor kinderhandel en verplaatsing van nucleair materiaal werd vernietigd helemaal tot aan de Atlantische Oceaan.”

Nu we het over Witte Hoeden hebben, de Japanse militaire inlichtingendienst stuurde ons deze foto ter bevestiging van hun bewering dat de acteur Bruce Willis nu een echte rol speelt als Openbaar Aanklager John Durham die “achter de slechte jongens aangaat”

Er is ook een hoog niveau van wat alleen beschreven kan worden als “buitenaardse ”activiteiten die over de hele wereld gerapporteerd worden.

Bijvoorbeeld, op 3 juli toen de CERN deeltjesversneller in Zwitserland werd opgestart verscheen dit “Oog van vuur” in de Golf van Mexico. British Petroleum zegt dat het een “oliebrand” is maar bronnen van de Duitse inlichtingendienst houden vol dat het de opening van een of ander portaal was.

Video Player

Als dat al niet vreemd genoeg voor je was, kijk dan eens hier naar: een video van wat eruit ziet als een werkelijk wezen dat in tweeën is gespleten.

Video Player

En dan lijkt het alsof er elke dag meer “Buitenaardse Ruimtevaartuigen” verschijnen. “Het lijkt alsof ze zich verzamelen voor een of andere belangrijke gebeurtenis”, speculeert een CIA-bron.

Hier is een greep uit de meest recente waarnemingen.

Video Player

In een poging om hier wat licht op te werpen namen we contact op met de public relations afdeling van het defensie-, lucht- en ruimtevaartbedrijf Northop Grumman over anti-zwaartekracht voertuigen maar ze kwamen niet naar ons terug. We zullen het opnieuw proberen en krijgen dan hopelijk een reactie.

Tot besluit, zoals gewoonlijk, merken we op dat dit onderwerp fascinerend is maar zolang het ons dagelijks leven niet beïnvloedt, moeten we ons zelf concentreren op het bevrijden van de planeet en niet wachten op magische hulp van kleine groene mannetjes.

*) De in dit verslag genoemde video’s kunnen helaas niet weergegeven worden.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “De tweede Amerikaanse revolutie zal een wereldrevolutie zijn.”

  1. zéér helder wederom dit artikel! DANK!!
    Overigens: bijzonder opvallend dat de Japanse premier Abe net in deze periode is vermoord.
    we gaan het de komende weken beleven, want er zal zeer veel in eens in de media komen, ze kunnen er niet meer om heen!
    Nu Sri Lanka.. als aanjager, de WERELDREVOLUTIE is nu echt gestart..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *