Benjamin Fulford: “Satan is teruggekeerd naar de oorspronkelijke schepping en heeft absolutie gekregen.”

6 juni 2022

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Kort geleden stelde een lid van de Alliantie voor het bevrijden van de Aarde een handgeschreven briefje ter hand van een senior Jezuïet waar op stond: “Satan is teruggekeerd naar de oorspronkelijke schepping en heeft absolutie gekregen; onze dank voor het al deze lange jaren brandend houden van de kaars.”

De alliantie heeft informatie gekregen dat Satan jaren geleden al verslagen was en dat wat we nu in de hele wereld zien gebeuren een zuiveringsactie is om zijn plaatselijke vertegenwoordigers in het veld te verwijderen, speciaal de topleden van de Rothschild-familie (rood schild van Satan).

Hier is wat Koningin Elizabeth II – een senior lid van de Alliantie – te zeggen had ter gelegenheid van haar Platina Jubileum:

Veel gelukkige momenten zullen gecreëerd worden. Wij blijven diepgaand betrokken bij onze gedeelde doelen, Oost en West. Het algemene rentmeesterschap van het geopolitieke landschap was overwegend Westers, het opioïde project van onze Rothschild familie onder de vele families die op het punt staan uit te vallen wat niet ons doel was maar ze maken geld waar ze kunnen en pretenderen iets te zijn wat ze niet zijn – uiteindelijk is gewoon, gewoon en koninklijk en keizerlijk stijgen daar bovenuit.

Elizabeth II R.

In wat haar bijdrage lijkt te zijn aan de project blue beam viering van de start van een nieuw Gouden Tijdperk, reisde ze 70 jaar terug in de tijd door te verschijnen als een hologram in het antieke Koninklijke Rijtuig.

https://news.sky.com/story/amp/platinum-jubilee-the-queen-appears-in-hologram-in-gold-state-coach-as-london-street-pageant-now-in-full-swing-12628157

In een ander teken dat de Rothschild-heerschappij ten einde loopt, verdelgt de regering van Afghanistan de papaverplantages die voor 80% de bron zijn van opium en heroïne in de wereld. Dit zal een dodelijke slag toebrengen aan de criminele elite van het Westen.  

https://www.naharnet.com/stories/en/290157-afghan-taliban-launch-campaign-to-eradicate-poppy-crop

In nog weer een ander belangrijk teken dat een nieuw Tijdperk op het punt staat te beginnen, waren Italiaanse en Katholieke media sterk verdeeld over  speculaties dat de 85-jarige Paus Franciscus op het punt staat zijn ambt neer te leggen. 

https://apnews.com/article/pope-francis-benedict-xvi-religion-2186d6d10d27c67d5154197e50fc590e

Natuurlijk, de echte Paus Franciscus is al lang dood dus waar we het over hebben is de nederlaag van de mensen die de huidige rubbermasker- dragende/Computer Graphic nep-paus controleren. De P3 vrijmetselaars – die zijn voorganger dwongen om af te treden – zeggen dat Franciscus waarschijnlijk de laatste paus ooit zal zijn.

Zelfs de Russen hebben het over de eindtijd met Dmitry Medvedev, Vicevoorzitter van de Russische Veiligheidsraad, die zegt: “Je kunt er verschillende opvattingen over hebben, je kunt geloven dat de ruiters van de Apocalyps al onderweg zijn en dat alle hoop ligt bij de Almachtige God.”

https://tass.com/politics/1459993?utm_source=newsweek.com&utm_medium=referral&utm_campaign=newsweek.com&utm_referrer=newsweek.com

We zien ook de werkelijke spreekbuis voor het Geheime Ruimteprogramma, Elon Musk, nu volledig en openlijk uitkomen tegen de Satanische cabal die in het Westen de macht greep.

“Elon Musk legt het er dik bovenop. Hij ontmaskert de KM corrupte media… Hij kiest onmiskenbaar partij voor de Alliantie met wat hij hier zegt”, merkt een Mossad-bron op over deze kop: Elon Musk zegt: “Niemand in de Media doet moeite om Jeffrey Epstein’s vermeende Cliënten bekend te maken.”

https://m.theepochtimes.com/elon-musk-says-no-one-in-the-media-cares-about-exposing-jeffrey-epsteins-alleged-clients_4512597.html?utm_source=uschinanoe&utm_campaign=uschina-2022-06-05&utm_medium=email&est=HtSwWYPPVnoIhcPtlRmUkARqzjCbX3tBV%2B%2BWvLdokeCiLxChWM9xe5cmjx%2FZBbhwjw%3D%3D

Dit betekent niet dat de strijd al over is. De mensen van Noord Amerika worden nu als gijzelaars gebruikt door de criminelen die de nep-regimes van Biden en Trudeau leiden.

Verschillende delen van Europa, inclusief Frankrijk en Oekraïne staan nog altijd onder Satanische controle.

Dus wordt er door de Alliantie een militaire, informatie, wettelijke en economische hybride oorlog gevoerd om de mensen van deze landen te bevrijden.

Er is een hoge waarschijnlijkheid dat het nep Biden-regime tijdens de zomermaanden zal instorten vanwege een internationale economische boycot van de United States of America corporation die zijn avatar gebruikt als hun woordvoerder.

Dat is de reden waarom de nep Minister van Financiën, Janet Yellen toegaf aan CNN “Er waren onvoorziene en grote tegenslagen in de economie wat de prijzen van energie en voedsel opdreef en tegelijk problemen creëerde in de bevoorradingsketens, wat een slecht effect had op onze economie. In die tijd realiseerde ik me dat onvoldoende, maar ik geef het nu toe”, zegt Janet Yellen tegen CNN. Wat ze niet zei is dat het niet Rusland is die met de sancties geconfronteerd wordt , maar dat het de VS is. Dat is de werkelijke reden waarom Biden zei dat 70% van de inflatie in de Verenigde Staten veroorzaakt wordt door Putin.

https://www.usatoday.com/story/news/politics/2022/05/31/biden-interfere-federal-reserve-inflation/7454555001/

Daarom stijgen de gasprijzen en zullen er in de zomer stroomonderbrekingen zijn in de meeste delen van de VS (alleen de delen die bevoorraad worden door Canadese waterkrachtcentrales zullen oké zijn).

https://powerthefuture.com/two-thirds-of-the-country-face-the-prospect-of-blackouts-this-summer/.

De nep-Biden kondigt steeds aan dat hij naar het Midden-Oosten zal gaan om olie te krijgen maar wordt gedwongen om zijn bezoeken te blijven cancelen omdat niemand met hem wil praten. Deze boycot heeft ook invloed op andere door Satanisten bezette landen. Bijvoorbeeld: de gasconsumptie in Nederland is gedaald met 25 tot 33 % in de laatste vijf maanden vergeleken met vorige jaren, volgens cijfers van de Gasunie. Dit betekent een werkelijke duik van 25% in het Bruto Binnenlands Product.

https://nltimes.nl/2022/06/04/gas-consumption-netherlands-plummeted-first-half-2022

“Dus [dankzij het ‘embargo’] verdient Putin meer geld door minder olie te verkopen, geeft de Duitse vicekanselier Habeck toe.”

De economische inzinking van de Verenigde Staten en andere door Satanisten bezette landen gaat vergezeld van sociale en morele achteruitgang, speciaal pedofilie en het vermoorden van kinderen. Hier zijn een paar voorbeelden:

De Russen hebben bewijs onthuld dat het Oekraïense Rode Kruis betrokken was bij twijfelachtige activiteiten, inclusief het bijhouden van lijsten van kinderen met “gezonde organen”.

https://www.rt.com/russia/556331-red-cross-office-mariupol/

Het door Satanisten bezette Oekraïne volgt gewoon in de voetstappen van zijn controleurs die in de VS hun basis hebben waar kwalijke en smerige onthullingen naar buiten stromen.

Bijvoorbeeld: In april 2021 begon een onderzoek naar ritueel seksueel misbruik van kinderen en kindersekshandel die plaatsvonden in Utah County, zeggen hulpsheriffs. Een deel van die beschuldigingen is bevestigd.  

https://www.abc4.com/news/local-news/child-sex-trafficking-in-utah-counties-now-confirmed/

En dan hebben we een basisschool in Illinois die flyers uitgeeft waarin een “Naschoolse Satan Club” wordt gepropageerd. 

Intussen heeft de politie in Seattle een open seizoen aangekondigd voor verkrachters om te doen wat ze willen, zoals dit nieuwsbericht laat zien:

Het corps voor onderzoek naar aanranding en kindermishandeling van de Seattle politie is zo uitgedund dat ze dit jaar gestopt zijn met het toewijzen aan rechercheurs van nieuwe gevallen met volwassen slachtoffers, volgens  een intern memo dat in april is gestuurd naar interim politiecommissaris Adrian Diaz.

https://www.seattletimes.com/seattle-news/times-watchdog/seattle-police-halted-investigating-adult-sexual-assaults-this-year-internal-memo-shows/

Toen kwamen we er achter dat in Amish land ‘Het een paradijs is voor roofdieren’: Schokkend documentair bewijs van seksueel misbruik in de Amish gemeenschap onthult dat 11-jarige meisjes folders kregen waarin INCEST wordt genormaliseerd en ze geleerd wordt dat verkrachting het gevolg is van hun ‘onvoorzichtigheid’.

https://www.dailymail.co.uk/femail/article-10861949/Amish-11-year-old-girls-given-pamphlets-normalizing-incest.html

Verder naar het zuiden heeft het uitvoerend bestuur van de Southern Baptist Convention talloze beschuldigingen van meer dan 700 gevallen van seksueel misbruik tussen 2000 en 2019 slecht aangepakt, talloze overlevenden tegengewerkt en prioriteit gegeven aan het beschermen van de SBC tegen aansprakelijkheid.

https://www.nola.com/news/crime_police/article_a40d00ec-de08-11ec-b08d-479bdb3799d3.html

Dit is slechts het topje van de ijsberg aangezien in de VS elk jaar 40.000 kinderen verdwijnen om nooit meer teruggezien te worden.

Wat voor leiderschap in het Westen laat zulke dingen gebeuren? Daar er over de misdaden van de voormalige Joe Biden en zijn zoon Hunter uitgebreid is geschreven; geven we onze lezers die daar nog niet van op de hoogte zijn het advies om een snel onderzoek te doen en daarvoor de term “Hunter Biden laptop” te gebruiken.

We denken dat de meeste van onze lezers wel op de hoogte zijn dat Barack Obama vaak homoseksuele sauna’s bezocht en met een man trouwde die later zijn naam veranderde in Michelle Obama. Het probleem hier is dat ze daarover logen en erover gechanteerd werden door hun controleurs.

En nu heeft ook Israël zich gekeerd tegen haar Rothschild opperheren wat de reden is waarom de Mossad ons herinnerde aan het smerige verleden van een andere dienaar, Emmanuelle Macron, de zogenaamde president van Frankrijk.

Volgens de Mossad werd Macron omgekocht door Rothschild agenten om zijn land te misleiden, te vechten tegen de Islam en de vernielingen aan de Notre Dame Kathedraal te verbergen. Macron werd gekozen als president omdat hij gechanteerd kon worden vanwege “het doden van hulpeloze slachtoffers tijdens krankzinnige orgies”, zeggen de Mossad-bronnen. Voor Macron begon het als kind-prostitué. “Als een ‘mietje’ werd hij door zijn ouders meegenomen naar Israël, waar hij op geregelde basis oude mannen en overlopers bevredigde. Getuigenbewijs bestaat van mensen die hem als kind goed kenden”, zeggen de bronnen. 

Hij trouwde met een van zijn mannelijke cliënten waarmee hij een relatie begon toen hij 15 was. Deze cliënt was Jean-Michel Trogneux die later zijn naam veranderde en zich nu voordoet als Brigitte Macron. Voor smerig en gedetailleerd bewijs, zie de link hieronder.

http://pressibus.org/gen/trogneux/indexgb.html

En dan hebben we in Canada natuurlijk de broeder-moordende zoon van Fidel Castro die voorgeeft de Premier Justin Castreau te zijn. Castreau werd maanden geleden verwijderd door het Canadese leger net zoals de avatar die hem verving, zeggen bronnen van de Canadese Geheime dienst.

De Khazariaanse Maffia probeert nu een heel slechte versie van hem te gebruiken om te pretenderen dat ze Canada nog altijd onder controle hebben. Kijk eens naar die neus.

Natuurlijk, deze criminele leiders beginnen nu snel beperking en onderdrukking te verhogen in een wanhopige poging om aan de macht te blijven nu steeds meer mensen wakker worden.

Daarom zegt journalist Alex Newman: Op dit moment realiseren de elites, of de roofdieren klasse, zich dat als ze niet heel snel vorderingen maken, ze alles gaan verliezen. Ze zouden uiteindelijk wel eens in een situatie terecht kunnen komen waarbij ze echte aansprakelijkheid onder ogen moeten zien. Ik denk dat we nu in een heel gevaarlijke situatie zitten. 

https://usawatchdog.com/

Daarom zetten ze nep-schietincidenten op touw. En aangezien hierover elders veel is geschreven, willen we slechts dit toevoegen over een van deze gebeurtenissen:

Voormalig Commissaris van het New York Politiebureau, Bombshell: Het Texas School Bloedbad was een Deep State operatie. 

En dan hebben we twee netwerken, zelfde slachtoffer, verschillende vaders met Anderson Cooper Vanderbilt als de “aanwezige verslaggever”.

Video Player

Na deze nep incidenten zagen we Biden en Castro tegelijk oproepen tot wapencontrole. Ze willen de geweren bemachtigen omdat de VS en Canada op de rand van burgeroorlog staan. 

https://www.aljazeera.com/amp/opinions/2022/5/31/the-civil-war-that-is-here-and-the-one-that-may-yet-come

Video Player

Dit is erg omdat in 2009 het Pentagon een computer-gegeneerd scenario deed voor een burgeroorlog in Amerika. Het resultaat: 100 miljoen doden.

https://resistthemainstream.org/supreme-court-set-to-deliver-first-major-2nd-amendment-ruling-in-more-than-a-decade/

De criminelen proberen ook nog altijd mensen uit de weg te ruimen met vaccins in een wanhopige poging om aan de macht te blijven. Luister hieronder naar de Canadese MP Cathay Wagentall die hierover spreekt. 

Video Player

Sommige mensen denken nog altijd dat naar de rechter en de politie gaan voldoende zal zijn. Bijvoorbeeld: Hier kun je kijken naar voormalig VS Minister van Justitie Bill Barr die zegt: “Gecompliceerde zaken zoals deze vragen veel tijd om op te bouwen. Dat gebeurt stap voor stap en in het geheim. Mensen vinden dat niet prettig, maar als ze willen dat mensen gestraft worden, dan is dat nodig… Als je de feiten wilt, als je een rapport wilt, dat kan behoorlijk snel worden gedaan. Als je hoofden wilt, dat vraagt tijd.”

Video Player

Hij liegt, de rechtscolleges en de FBI zijn tot in de hoogste niveaus corrupt. Dit is oorlog en we moeten dienovereenkomstig handelen. Alleen wanneer we Neurenberg-achtige tribunalen zien op alle netwerken, zullen we de rechtscolleges en de politie kunnen vertrouwen.

De bizarre zelfmoord-dood van Bill Clinton’s voormalige adviseur die 7 mei werd gevonden hangend aan een boom met een geweerschot door zijn borst en een verlengsnoer rondom zijn nek, ‘is nu een OPEN onderzoek’, gekoppeld aan de perverse miljardair Jeffrey Epstein.

https://radaronline.com/p/bill-clinton-jeffrey-epstein-death-advisor-investigation-reopened/

We kunnen ook zien dat de zogenaamde leiders bang zijn voor hun eigen politie en leger. Biden is bijvoorbeeld bang voor de grenswacht. Hij vroeg of ze zich zouden willen ontwapen voordat ze hem begroeten, en dus besloten de mensen van de grenswacht hem niet te begroeten en gingen naar huis. 

Video Player

En dan kun je kijken naar hoe Premier Boris Johnson uitgejouwd wordt door de menigte toen hij aankwam voor een platina jubileum evenement.

Video Player

Natuurlijk, terwijl het Westen wacht op haar eigen mensen om een revolutie te organiseren, is dat al begonnen in het grootste deel van de rest van de wereld.

Dit is het meest zichtbaar in Oekraïne. Voormalig VS Presidentskandidaat Tulsi Gabbard legt uit dat het “Westen” vecht om een regering te steunen die de oppositie gevangen zette, onafhankelijke TV stations sloot en fascistisch is.

Video Player

De Kolonel Generaal van de Russische Airborne Forces, Georgy Shpak zegt: “Deze fascistische dreiging is als een kanker: het kan zich steeds verder verspreiden. Het moet volledig vernietigd worden.”

Rusland is al begonnen met oorlogsmisdaad tribunalen voor Oekraïense Nazis, buitenlandse huurlingen en NAVO instructeurs over onder andere “ontvoering, marteling en het gebruik van verboden middelen en methoden van oorlogvoering.”

https://tass.com/politics/1455309

Wanneer de Biden avatar, in antwoord daarop, dreigt dat “We Rusland terug zullen sturen naar de 19e eeuw!” zeggen de Russen: “Breng het teweeg.” De foto van Rusland in de 19e eeuw verklaart waarom.

Zoals het commentaar van Brahma Chellaney hieronder verklaart, hebben de Nazis al verloren.

“Zelensky geeft toe dat Rusland nu een vijfde deel van Oekraïne bezet heeft, het grootste land binnen Europa. Wat hij niet erkende is dat Rusland Oekraïne’s industriële hart, 90% van haar energiebronnen (inclusief alle oliebronnen op zee) en haar essentiële havens en scheepvaart onder controle heeft.”

“Je zou dit niet weten door de VS pers te lezen. In de afgelopen dagen rapporteerde @washingtonpost “het tij van de oorlog is duidelijke aan het keren tegen de agressor,” terwijl @Forbes verkondigde “Rusland is de oorlog aan het verliezen.” Andere mediabronnen hebben gezegd dat Rusland weinig opties meer heeft om een nederlaag te voorkomen.

De Nazi Bilderberg verliezers kwamen afgelopen weekeinde bijeen in Washington om hun nederlaag te bespreken. Hun bijeenkomst werd toegestaan zodat ze gevolgd konden worden en meer geheime controleurs geïdentificeerd konden worden, zeggen bronnen van de CIA en de NSA.

bilderbergmeetings.org.

https://www.bilderbergmeetings.org/meetings/meeting-2022/press-release-2022

https://www.bilderbergmeetings.org/press/press-release/participants

Maar laten we dit heel duidelijk maken. Dit is geen nederlaag voor het Amerikaanse leger en een overwinning voor Rusland en communistisch China. De witte hoeden van het Amerikaanse leger hebben niets te maken met wat er gebeurt in Oekraïne en ondersteunen het nep Biden-regime niet.

De Amerikaanse witte hoeden hebben nog altijd veel macht en respect zoals te zien is aan de volgende landen die deelnemen aan een Vlootoefening in de Pacific:

Australië, Brunei, Canada, Chili, Colombia, Denemarken, Ecuador, Frankrijk, Duitsland, India, Indonesië, Israël, Japan, Maleisië, Mexico, Nederland, Nieuw-Zeeland, Peru, Zuid-Korea, de Filipijnen, Singapore, Sri Lanka, Thailand, Tonga, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten zullen deelnemen aan de 2022 Rim van de Pacific oefening (RIMPAC) https://americanmilitarynews.com/2022/06/us-to-china-were-hosting-worlds-largest-naval-exercise-in-pacific/

Tot slot deze week, om te laten zien dat de mensheid echt onbekende wateren tegemoet gaat en een sterk leger nodig heeft om ons te leiden, besluiten we met het laatste beeldmateriaal van project bleu beam. Zoals gewoonlijk met dit soort materiaal, geloof het pas wanneer je het ziet met je eigen ogen. Blijf intussen vechten voor het bevrijden van de aarde.

Video Player

*) De in dit verslag genoemde video’s kunnen helaas niet weergegeven worden. Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella.

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *