Benjamin Fulford: “Priesters en Sjamanen tegen Satanisten en Tovenaars maken de Oekraïense oorlog esoterisch.”

18 april 2022

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De oorlog in Oekraïne heeft een esoterische wending genomen waarbij beide kanten massaal bezweringen uitvoeren en spirituele krachten oproepen. “Alle kwade krachten van over de hele planeet zijn bij elkaar gebracht op één plek in Oekraïne voor de laatste verdedigingsstelling”; zo beschrijft een bron van de Russische FSB de situatie.

Intussen beweren de tovenaars, Satanisten en neo-Nazi’s van de Khazariaanse Maffia, dat ze zich hebben voorbereid op een 40 dagen durende “bezwering om Poetin en Rusland te genezen”.

“Wij zijn klaar. Onze rite/ceremonie is ontwikkeld door een team van serieuze beoefenaars vanaf dag één. Wij hebben veel voorbereidend werk gedaan voor het doorbreken van de vijandelijke verdedigingen, het zorgvuldige plannen en selecteren van rituelen” verklaarden de tovenaars.  

Ukrainian Witches To Perform Three-part Ritual To Topple Vladimir Putin (indiatimes.com) 

Als antwoord daarop “riepen de Russen alle Sjamanen van het Noorden op om hun natuurgoden te vragen Rusland te beschermen” zegt de FSB. Hier kun je de Sjamanen aan het werk zien.

De Russische Orthodoxe Kerk heeft ook in het openbaar gesteld dat de Oekraïense regering gebruik maakt van “tovenaars en satanische rituelen” tegen de Russen. De Orthodoxe Priester Andriy Tkachov zegt “Oekraïne heeft niets anders meer over dan de hulp in te roepen van demonen.”

De Russen hebben meer dan genoeg bewijs verschaft dat ze echt vechten tegen Santan-aanbidders. 

ROC says Ukrainian authorities use “witches and satanic rites” in war with Russia – video – News84Media.com

Bijvoorbeeld: nadat ze een post hadden vernietigd van de ‘Forward Observation Group,’ een verklaarde VS huurlingen-eenheid van voormalige militairen en speciale troepen die momenteel in Oekraïne zijn, hebben de Russen bewijs geleverd dat ze “de duivel aanbidden in de zuiverste zin van het woord”.

Satanic Statues Recovered From Russian Missile Strike in Ukraine — Russia Claims U.S. Mercenaries Fighting in Ukraine “Worship the Devil” – DailyVeracity

Het is een feit dat het commando van de Amerikaanse speciale militaire eenheden op een bepaald moment werd geleid door de zichzelf tot Satanist verklaarde Generaal Michael Aquino.

Aquino is sedertdien naar beneden gestuurd voor een ontmoeting met zijn meester, volgens bronnen van de Alliantie, en het schijnt dat nu een paar van zijn discipelen zich daar bij hem hebben gevoegd.

Maar laten we nog eens kijken naar de KM mensen kijken die nu het financiële systeem van de westerse wereld en de mega-corporaties leiden. Die hebben expliciet en herhaaldelijk gezegd dat ze “om het milieu te sparen” 90% van de wereldbevolking van “nutteloze eters” willen doden. Nadat de Alliantie ze had verteld dat – als ze oprecht waren in hun wens om 90% van de mensen te doden – ze dit konden bewijzen door ermee in te stemmen als eersten te sterven, veranderde de KM van toon. Nu zeggen ze dat ze 90% van de mensen op een “basisinkomen” willen zetten en ze videospelletjes willen laten spelen onder sterke invloed van drugs.

Yuval Harari, de goeroe van WEF’s baas Klaus Schwab Rothschild zegt dingen als: Mensen zijn nu te hacken dieren, vrije wil, dat is over… het verhaal van Jezus die opstond uit de doden, dat is nep-nieuws… Covid is het moment  waarop toezicht onder de huid ging zitten gaat… De grootste vraag voor de komende decades zal zijn wat we moeten doen met al die nutteloze mensen.”

Something REALLY BAD is About to Fundamentally Change Humanity – (Pt 1) – YouTube

Wat deze mensen echt hebben gedaan is hun onbekwaamheid toegeven door te zeggen dat ze niet weten hoe ze deze mensen “nuttig” moeten maken.

Ik zal nooit vergeten dat toen deze mensen mij uitnodigden om me bij hen aan te sluiten ze zeiden: “er is geen God, wij zijn God.” Er mag dan misschien geen God zijn maar we hebben onszelf niet gecreëerd, iets anders heeft ons gecreëerd, dus is er een schepper. De Alliantie stelt voor om alle mensen tot “nuttige eters” te maken door ze te vragen tuinen aan te leggen, kleine dieren te steunen en op andere manieren bij te dragen aan de schepping. We zijn dan wel geen God maar we zijn allemaal beheerders van onze plaatselijke schepping en we kunnen allemaal werken om die te verbeteren door het aantal planten, dieren en zelfs op silicium- enz. gebaseerde levensvormen in onze omgeving uit te breiden.

Hoewel deze mensen absoluut God niet zijn, blijven ze machtig en gevaarlijk. Het politbureau van de Khazariaanse Maffia is de Octagon groep met zijn hoofdkwartier rond het Meer van Geneve in Zwitserland. Ze houden de westerse leiders zoals Boris Johnson van de UK, Emmanuelle Macron van Frankrijk, Justin Castro van Canada en natuurlijk het nep-regime van Joe Biden onder controle.

Ze houden ook de Paus onder controle via zijn persoonlijke beveiliging, de Zwitserse Garde. Toen Paus Franciscus onvoorspelbaar voor ze werd, vervingen ze hem, eerst door een hologram en daarna door een rubbermasker dragende bedrieger.

Kijk eens naar deze foto waarop de kallotje van “Paus” Franciscus’ afwaait terwijl hij de Paaszondagmis in het Vaticaan leidt. 

Je kunt zien dat het NIET Franciscus is.

Als een foto je niet overtuigt, luister dan naar zijn woorden. Hij spreekt over “coprofilie” of seksuele opwinding door ontlasting, steunt openlijk homoseksualiteit (dit is niet bedoeld als een anti-homo commentaar maar was duidelijk niet de houding van de oorspronkelijke Franciscus) en pusht gevaarlijke vaccins.

Op Pasen ging hij verder door te zeggen: “We vinden het moeilijk om te geloven dat Jezus echt is opgestaan uit de doden, dat hij de dood werkelijk heeft overwonnen. Zou het een illusie kunnen zijn? De vrucht van onze verbeeldingskracht?”

Wat deze idioten niet begrijpen is dat de verrijzenis een metafoor is voor de lente, de vernieuwing van het leven. 

Hoe dan ook, het bestrijden van deze monsters loopt heel goed voor de Alliantie. Na weken van radiostilte, hebben wij eindelijk een lid van een Aziatisch geheim genootschap te pakken gekregen. Ze zeiden dat ze niet via een open lijn konden praten en dat ze stil bleven wegens operationele veiligheidsredenen. Maar ze hebben wel gezegd dat ze een aantal belangrijke overwinningen hadden behaald op de Cabal en dat er spoedig meer zouden komen.

Zeker is dat de Russische overwinning in Oekraïne in toenemende mate duidelijk wordt. We zullen niet herhalen wat elders al is gerapporteerd, maar we zullen ons houden bij de informatie waarvan wij denken dat die niet breed is verspreid.

Ten eerste, de Russische FSB zegt dat Mariupol is bevrijd. Ze stelden dat ze Mariupol aanvielen en niet Kiev omdat dat de plaats is waar de satanische neo-Nazi’s hun hoofdkwartier hadden. De Nazi’s zeiden openlijk dat ze alle Russen wilden doden.

Onder de Nazi’s werd Oekraïners de afgelopen 30 jaar geleerd dat Oekraïne onafhankelijk was dankzij de Nazi’s, dat Oekraïners geen genetische verbinding hadden met de Russen, die een inferieur ras waren; aldus de Franse journalist Thierry Meyssan.

https://www.voltairenet.org/article216405.html

“Oekraïne werd actief de NAVO binnengehaald, op elke manier aangemoedigd om de Russische taal, Russische opleidingen en Russische media uit te bannen, mensen te arresteren en zelfs onafhankelijke journalisten te vervolgen en te vermoorden, en volgepompt met dodelijk wapens”, zegt de Russische Minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov. 

https://tass.com/politics/1437567

Hoe dan ook, een duidelijk teken dat het einde van de oorlog in zicht is, is dat mensen die naar de EU waren gevlucht, terugkeren naar Oekraïne. 

https://en.interfax.com.ua/news/general/824860.html

De Russen hebben ons ook iets gestuurd dat geïnterpreteerd zou kunnen worden als een soort overwinningsverklaring:

We leven nu in verbazingwekkende tijd met een heel smal venster tussen de ondergang van de oude wereld en de geboorte van de nieuwe wereld. Laten we niet achterover leunen en wachten op iemand die ons verkondigt hoe onze toekomst eruit zal zien. Sluit je bij ons aan in het vormgeven van nieuwe regels voor onze toekomst. 

“Het fortuin is aan de kant van degenen die lef hebben.”

– Virgil

In tegenstelling daarmee, is in Canada het voormalige baken van vrijheid en democratie, de regering van Ontario, bezig met het passeren van een wet die de regering permanente macht geeft om je bezittingen in beslag te nemen, inclusief je auto en je huis, alleen omdat je protesteert.

https://rumble.com/v1071hg-canada-no-longer-a-democracy-as-they-pass-that-allows-government-to-sieze-p.html

Natuurlijk gaan de Canadezen dit niet slikken en zullen de KM stromannen die illegaal de macht hebben overgenomen onder Castro spoedig ten val brengen. Bij dit protest in VanCouver, bijvoorbeeld, kun je de pure paniek/angst zien op de gezichten van de nieuwe rekruten van het VanCouver Politiebureau als de vrijheidsliefhebbers hun stem verheffen.

We weten ook dat het Canadese leger in samenwerking met het VS leger in Noord-Amerika, paraat is voor een belangrijk tegenoffensief tegen de KM. 

De omverwerping van Joe Biden’s nep-regime is al aan de gang met wat alleen beschreven kan worden als opzettelijke pogingen om van zijn zogenaamde presidentschap een onmiskenbare farce te maken. Dus, schudde hij handen vanuit dunne lucht en herhaalde doorzichtige leugens, zoals dat hij een gewoon hoogleraar was op verschillende universiteiten. En ook: zijn verklaring dat Rusland “genocide” pleegde in Oekraïne bewoog senior functionarissen in zijn eigen regering ertoe om de corporate propagandamedia te vertellen dat “rapporten van inlichtingendiensten over Oekraïne de classificatie van genocide momenteel niet ondersteunen. 

https://www.nbcnews.com/politics/national-security/genocide-accusation-russia-biden-willing-get-ahead-government-rcna24601

Het VS Ruimte Commando deelde ook de volgende informatie: “VS President Donald Trump is veilig en bevindt zich momenteel in het Cheyenne Mountain Space Force Station in de buurt van Colorado Springs. Er zijn de laatste 2 weken drie pogingen geweest om hem van het leven te beroven.” De bron zei ook “De KM Cabal weet van zijn dubbel die verschijnt op bijeenkomsten en dat Trump is nauw contact staat met Poetin.”

Europa breekt ook ontegenzeggelijk met de KM. In Frankrijk, roept de presidentiële kandidaat  Marine Le Pen op tot een “strategische toenadering tussen NAVO en Rusland” die in het belang is van Frankrijk en Europa, zowel als van de VS, om “de opkomst van een hechte Chinees-Russische unie” te voorkomen. 

https://nationalpost.com/pmn/news-pmn/frances-le-pen-wants-closer-nato-russia-links-no-frexit

Een ander teken dat Europa partij kiest voor Rusland tegen de KM is dat Duitse en andere Europese inkopers van Russische gas er al mee ingestemd hebben om betalingen te converteren in roebels, volgens de Russische Vicepremier Alexander Novak.  

https://tass.com/economy/1438305

De Joden hebben ook het gevecht tegen de KM wereldwijd geleid en zijn actief bezig hem met wortel en tak uit te roeien in Israël. Bijvoorbeeld: senior rabbijnen stelden openlijk de extremistengroep “Terugkeer naar de Berg” aan de kaak, en de politie arresteerde vier leden van die groep, die een geldprijs biedt aan iedereen die erin slaagt een levend [Satanisch] offer te brengen op de Tempelberg. 

https://www.timesofisrael.com/four-extremist-jews-arrested-for-planning-animal-sacrifice-atop-temple-mount/

De regering van Saoedi-Arabië heeft ook opgetreden tegen de KM door negen prominente rechters te arresteren op aanklachten van hoogverraad. De rechters hebben opdracht gegeven tot massa-executies inclusief minderjarigen, arresteerden vrouwelijke activisten wegens opgeblazen aanklachten en maakten op andere manieren met hun acties duidelijk dat ze voor de KM werkten.

https://www.presstv.ir/Detail/2022/04/15/680361/Nine-prominent-Saudi-judges-arrested,-accused-of-high-treason-as-purge-widens

Alles omvattend:  9 van de 10 grootste legers van de wereld staan óf aan de kant van Rusland óf blijven neutraal.

Bovendien, volgens Pentagon-bronnen, bezit Poetin de Tesla-technologie om de hele VS vloot buiten gevecht te stellen zonder bijkomstige schade.

Sprekend over Tesla technologie volgens de CIA: Dit is een 1921 Nikola Tesla elektrische auto die loopt op pure etherkracht. Het is een zelf-opladende auto die niet loopt op batterijen, olie of benzine. Elektrische voertuigen zijn al veel langer in omloop dan de meeste mensen beseffen. Dit is zelfs geen mythe, slechts een dekmantel voor onze verloren gegane technologie, en dus kunnen ze ons in alle opzichten aanvallen en volledige controle over ons hebben. Vrije energie = onafhankelijkheid, vrij zijn van de matrix, vrijheid om overal naartoe te gaan waar je wil, leven buiten het netwerk, beschikken over verwarming en elektriciteit en een gelukkig leven leiden zonder overheidsinmenging. 

Natuurlijk blijft ons standpunt ten opzichte van vrije energie hetzelfde en terwijl we hoopvol zijn, geloven we het niet voordat we onze eigen huishoudelijke apparaten ermee kunnen laten werken.  

Om deze week te beëindigen willen we besluiten met wat informatie van de X-files. Wij vroegen onze oudste bron binnen het VS Ruimte Commando naar de oorzaak van de gelijktijdige 40-graden (Fahrenheit) temperatuurstijging op de Noord- en de Zuidpool en kregen dit antwoord: 

De magnetische energie van de Aarde kan daar gemanipuleerd zijn met behulp van de resterende superwapens van de KM Deep State waarover ze nog altijd de controle hebben. Dit zou hetzelfde kunnen zijn als wat er vele jaren geleden gebeurde aan het eind van Atlantis toen de continenten zonken. Nu riskeren we zelfs meer stijging van het zeeniveau omdat het ijs in Antarctica er toen niet was. De zeeën zouden meer dan honderd meters kunnen stijgen als al het ijs zou smelten en het weer zal dan chaotisch zijn. De hete, vochtige temperaturen en hoge CO2 niveaus die daar nu plaatsvinden kunnen het gevolg zijn van pogingen om de polen direct in één lijn te brengen om zonne-energie te absorberen en een 5 km lange stalen sonde op te laden die de directe polarisatie absorbeert. 

(Dr. Tesla gebruikte deze methode om onbeperkte gelijkstroom op te wekken tegen nul kosten.) Dit is een gevaarlijk ding en zou de Aarde uit haar huidige baan om de Zon kunnen brengen en de seizoenen kunnen veranderen. Het plan van de Deep State is het creëren van verkeerde/verraderlijke seizoenen en een reflecterende deken over special gebieden in de wereld te leggen om de paar uitverkorenen voor hun Nieuwe Wereld Orde onder controle te houden. De Alliantie kijkt naar dit alles en heeft een tegenoffensief voorbereid. Elon Musk en zijn Starlink satellietsysteem maken deel uit van het Alliantie programma om de KM cabal’s plannen te verijdelen.

Wij laten het aan ons lezers over om te beslissen of dit desinformatie is of het begin van een langverwachte onthulling over het geheime ruimteprogramma. We hopen dat het laatste waar is.

Einde

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “Priesters en Sjamanen tegen Satanisten en Tovenaars maken de Oekraïense oorlog esoterisch.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *