Benjamin Fulford: “Khazariaanse Maffia Leiders worden Systematisch Gearresteerd.”

11 april 2022

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De wereldrevolutie tegen de Khazariaanse Maffia versnelt met de systematische aanhouding van top KM agenten wereldwijd. Desalniettemin probeert de KM het Internet af te sluiten, een hongercrisis te veroorzaken en een nep-invasie van buitenaardsen te propageren omdat het vecht om te overleven.

Laten we beginnen met even te kijken naar alle prominente Amerikaanse en westerse manipulators met de macht die recentelijk “positief zijn getest op Covid” d.w.z. zijn gearresteerd.

Dr. Antony Fauci https://realrawnews.com/2022/04/at-gitmo-fauci-refers-to-wife-christine-grady-as-he-and-him/

Prins Charles

Nancy Pelosi

Procureur Generaal Garland

Christine Largarde – President van de Europese Centrale Bank & mariotten hoofd van het IMF (International Monetary Fund)!

Hillary Clinton 

Barack Obama

CIA Directeur William Burns

Debbie Wasserman Shultz

Adam Schiff 

Jen Psaki 

Kamala Harris’ man Doug Emhoff

Washington DC burgemeester Muriel Bowser

“Gek hoe bepaalde mensen allemaal tegelijk ziek worden met COVID”, merkt een Mossad-bron op.

Er is ook een enorm gevecht gaande over Hunter Biden en zijn incriminerende laptop. Deze laptop-campagne wordt geleid vanuit Zwitserland en wordt tegengewerkt door de Rockefeller kliek in de VS. CIA-bronnen zeggen: “Hunter Biden kreeg 5 maanden geleden een overdosis en is uit beeld.” Dit betekent dat ze niemand hebben om terecht te staan en dat is de manier waarop de Democraten willen proberen te voorkomen dat het bewijs in het openbaar verklaard moet worden. Het is een laatste gevecht van de cabal.

Tegelijkertijd zien we concrete juridische actie om de gestolen verkiezing, die de hele nachtmerrie in gang heeft gezet, teniet te doen. Als voorbeeld: de Arizona  Procureur Generaal heeft officieel verklaard dat “Fraude werd gepleegd” in de 2020 verkiezing. Dus nu moet gerechtigheid geschieden. De strop wordt aangehaald.

Dit is een duidelijk teken dat de Rothschild/Rockefeller groep, die de psy-ops van het nep Biden presidentschap ensceneert, wordt geëlimineerd. Als gevolg daarvan functioneert “Biden” deze dagen slecht en zegt dingen als: “Ik was op reis met Xi Jinping in de heuvels aan de voet van de Himalaya, dat was toen ik 17.000 mijl reisde terwijl ik Vicepresident was. Ik weet dat niet zeker.”

Maar dat betekent niet per definitie dat Donald Trump weer in zijn functie als VS President terugkomt, merken CIA-bronnen op. Dat is omdat de “Trump” die nu in het openbaar verschijnt een acteur is en het niet duidelijk is of de echte Trump nog onder ons is.

Waarschijnlijker is dat Joe Biden de geschiedenis zal ingaan als de laatste president van de Verenigde Staten en dat het land vervangen zal worden door iets beters met een echte Amerikaanse held aan het hoofd. De gebeurtenissen zullen dit duidelijk maken, eerder vroeger dan later.

Natuurlijk vecht de KM met hand en tand voor hun overleving en uiten in toenemende mate afschrikwekkende dreigementen. Klaus Schwab Rothschild van het Covid pushende Wereld Economisch Forum schildert een “schrikaanjagend scenario van een veelomvattende cyberaanval die een volledig stilvallen van de energievoorziening, het transport, de ziekenhuizen en onze samenleving als geheel teweeg zou brengen. De Covid-crisis zou in vergelijking hiermee een kleine verstoring zijn.” 

Klaus Schwab_ Cyberattack Worse than COVID-19 Crisis – Power Grid Down, Banking Offline (odysee.com) 

Er is nu uitgebreid bewijs dat de KM heel hard probeert ook een wereldvoedseltekort te bewerkstelligen.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/20-facts-about-emerging-global-food-shortage-should-chill-you-core

https://apnews.com/article/russia-ukraine-business-health-europe-united-nations-fe2cc912195478f0dd861e6252c8f3b3

De KM probeert ook de publieke opinie van de wereld te manipuleren met massamoord- gebeurtenissen waarvan ze anderen de schuld geven. Bijvoorbeeld: de Duitse inlichtingendienst waarschuwde ons dat grote aantallen buitenlandse huurlingen in Odessa, gekleed in Russische legeruniformen, een enorme terreuraanval van plan zijn en Rusland daarvan de schuld te geven.

Het Russische Persbureau Tass is het daarmee eens en zegt “Kiev beraamt, met steun van het Westen, provocaties met een bloedbad onder burgers om de schuld daarvan aan het Russische leger te geven.

https://tass.com/defense/1435463

De geplande massamoordgebeurtenis zal proberen de publieke aandacht af te leiden van de verschrikkingen (het martelen van kindslaven om adrenochrome te oogsten enz.) in de enorme ondergrondse basis in Mariupol die aan het licht komen, zeggen CIA-bronnen.

Hoe dan ook, in de praktijk, ontdekken verslaggevers die echt hun werk doen en de feiten controleren, dat alle terreuraanvallen tegen burgers komen van de Oekraïense kant. Deze raketaanval bijvoorbeeld, waar Rusland te schuld van kreeg, is bewezen Oekraïens te zijn.

“De Satanische KM Cabal gaan tot het uiterste. Ze kennen geen enkele andere manier” waarschuwt een Mossad-bron.

We zagen vorige week ook iets dat er uitzag als een wanhopige poging om Barack Obama weer tot leven te brengen als een soort tegengif voor de niet goed functionerende en erg verfoeide Biden. Zie dat zowel Obama als Biden “gekscherend” zeggen dat Biden Vicepresident is.

Natuurlijk, zelfs het terugbrengen van Obama als de VS presidentiële avatar zal het feit niet veranderen dat dit regime nu een internationale paria is.

Bijvoorbeeld: de leiders van voormalige VS marionettenstaten Saoedi Arabië en Abu Dhabi hebben geweigerd om een bezoek van Biden te verwelkomen of zelfs zijn telefoongesprekken maar aan te nemen.

Mexico verbreekt ook de banden met het nep Biden regime. Mexicaanse inlichtingendiensten stuurden ons ook een gedetailleerd rapport met hun kijk op de Verenigde Staten en hun Cocaïne Importerende Agentschap (CIA). Dit document biedt een heel ander beeld van geschiedenis dan wat ons is geleerd. Bijvoorbeeld: Het stelt dat VS President Franklin Roosevelt en de Russische dictator Joseph Stalin al sinds de dertiger jaren samenspanden om de wereld onderwerpen.

Mexican document

Het zegt dat Stalin en Roosevelt van plan waren om Duitsland, Frankrijk en Italië binnen te vallen lang voordat Wereldoorlog II begon. Ze waren ook van plan het Britse rijk, China en de rest van de wereld over te nemen. We kregen een gedeeltelijke bevestiging hiervan van een CIA-bron die toegeeft dat Rusland en de Verenigde Staten al bondgenoten waren sinds de tijd van President Lincoln.

http://american_almanac.tripod.com/russcwar.htm

De Mexicanen zeggen dat de Britse Koninklijke familie lucht kreeg van dit plan en de Amerikanen afkocht door ze de controle te geven over hun wereldwijde opium- en drugshandel. Zo werd de CIA de grootste in drugs handelende onderneming ter wereld. De Mexicanen besluiten: “de Verenigde Staten is de gevaarlijkste narcotica handelaar en terroristische organisatie in de geschiedenis van het menselijk ras”. (Dit volledige document in de Spaanse taal is online gezet voor degenen die de details willen weten.)

Hier is een typische Amerikaanse oorlogsmisdaad (in Irak) van het soort waaraan de Mexicanen refereren.

Overigens heeft de Britse Koninklijke Familie hun excuses al aangeboden aan de Aziaten voor de criminele opiumoorlogen en werkt nu met de Aziatische geheime genootschappen samen om de wereld beter te maken. Het door de KM gecontroleerde deel van de CIA vecht intussen wanhopig om hun opiumhandel in Afghanistan in stand te houden door de regering van Pakistan omver te werpen. Ze gebruikten hetzelfde spelactieboekje dat ze gebruikten om in 1913 de Federal Reserve Board over te nemen, een middernachtse stemming door omgekochte politici om Premier Imran Khan omver te werpen. Natuurlijk was de weg van te voren bereid met economische sabotage. KM farmamoordadige baas Bill Gates speelde duidelijk een sleutelrol in deze stap. 

https://tribune.com.pk/story/2351152/bill-gates-seeks-to-bolster-ties-with-pakistan-on-shared-interests

Maar massale demonstraties in het hele land maken duidelijk dat het gevecht verre van over is. In een teken dat een hard optreden tegen omgekochte politici op handen is, zegt Pakistan’s Federale Onderzoeksinstituut dat openbare leiders een geen-bezwaar certificaat nodig zullen hebben als ze willen reizen. 

https://www.khaleejtimes.com/asia/pakistan-government-officials-not-allowed-to-leave-country-amid-political-crisis

Hoe dan ook, de poging om een KM-vriendelijk regime te installeren in Pakistan maakt deel uit van een wanhopige, tot mislukking gedoemde poging om het tij te keren in de wereld.

De wereldleiders die nog verbonden zijn met de KM zijn nu op de vingers van één hand te tellen: Justin Castro van Canada, Emanuelle Macron van Frankrijk, Fumio Kishida van Japan, Boris Johnson van de UK en Vladimir Zelensky van Oekraïne.

Natuurlijk zijn er nog altijd talrijke pseudo leiders die zijn omgekocht met Vaticaan bankrekeningen om de hele valse “Wereldwijde” constructie van de KM te steunen. De brief in de link hieronder, toont bijvoorbeeld een lijst van Amerikaanse politici en hun Vaticaanse bankbezittingen.

http://www.tomheneghanbriefings.com/48273126-Falcon-2-2.pdf

De meeste zogenaamde leiders die stemmen bij de VN hebben soortgelijke omkoop rekeningen. MI6 zegt dat de VN een in particulier bezit zijnd bedrijf is, gevestigd in Californië en geen echte vertegenwoordiger is van de mensen van de wereld. 

De Russen zijn het daarmee eens. Er bestaat geen twijfel dat met de inzet van Russisch speciale troepen in Oekraïne er een eind kwam aan een volledig historisch tijdperk. Te midden van de groeiende confrontatie tussen de leidende acteurs komt een nieuw keerpunt tussen het Oosten en het Westen te voorschijn, zei de President van Wit-Rusland Alexander Lukashenko.

https://tass.com/world/1433923

De huidige, ongekende sancties tegen Rusland zullen de verdere instorting van alle internationale instituten veroorzaken… maar bovenal van de VN. Daar is Waarnemend Voorzitter van de Russische Veiligheidsraad Dmitry Medvedev het mee eens. 

https://tass.com/world/1434967

Natuurlijk is de strijd nog niet over. Bijvoorbeeld: Er lijkt in China een serieuze poging gaande te zijn om de regering omver te werpen. Dit is het best te zien in Shanghai. Hier is informatie die ons werd toegestuurd door de CIA in Oost-Azië: Volgens een “expert” van het Chinese Centrum voor Ziekte Controle en Preventie (CDC), vernietigen Shanghai’s nieuwe lockdown protocollen de stad en pushen haar “tot op de rand van instorting”. 

Het PCR testschema alleen al creëert massale chaos aangezien niemand lijkt te weten wat ze doen of waarom. De Shanghai CDC moest een mededeling uitgeven waarin wordt geëist dat stafleden vragen van het publiek beantwoorden “in lijn met het beleid” vanwege tegenstrijdige informatie.

Bewoners van bepaalde gebieden klagen ook over hun testresultaten, die “negatief” binnenkomen op hun mobiele telefoons maar “positief” zijn van het CDC. Er schijnt geen enkele logica te zijn waarom de resultaten inconsequent zijn.

https://newstarget.com/2022-04-06-shanghai-covid-lockdown-pushes-city-in-shambles.html

Dit heeft alle kenmerken van een P2 vrijmetselarij ordo ab chao (orde na chaos) maatregel om een revolutie te creëren door het de mensen zo vervelend te maken dat ze geen andere keus hebben dan het omverwerpen van de autoriteiten.

De KM gaat ook hun oude tactiek gebruiken van aardig zijn en goedwillende herders introduceren om de schaapmensen te kalmeren.

We zien bijvoorbeeld een voortgaande poging om Elon Musk en zijn overname van Twitter te gebruiken als een manier om gecontroleerde oppositie en een nieuw verhaal te creëren. Het probleem is dat zelfs als Elon 9% van Twitter koopt, de rest nog altijd gecontroleerd wordt door Rockefeller/Rothschild stromannen. 

En nu we het hebben over het veranderen van verhalen, zien we dat vrijmetselaarsagente Greta Thunberg nu openlijk zegt dat “klimaatverandering niet bestaat”.

Tot slot deze week: we krijgen steeds meer aanwijzingen dat operatie Bluebeam de hoogste versnelling in gaat.

Aan dit front gaf het Pentagon 1500 pagina’s geheime documenten vrij over het schimmige UFO programma. Daar staat onder andere in dat na ontmoetingen met UFO’s Amerikanen leden aan stralingsbrandwonden, schade aan hersenen en zenuwstelsels en zelfs “onverklaarbare zwangerschappen”.

https://www.the-sun.com/news/5053632/us-government-releases-1500-pages-secret-documents-ufo-programme/

https://www.livescience.com/ufo-report-human-biological-injuries

Er zijn ook steeds meer vreemde UFO waarnemingen. Bijvoorbeeld: een bron van het Amerikaanse geheime ruimteprogramma stuurde ons een video met het commentaar: 

“Hallo daar, dit zijn de Arcturiërs en de Siriërs! Ze hebben dit soort lichtschepen die naar de bodem van de zee en de ruimte in kunnen gaan in een kwestie van seconden, zoals wij de tijd berekenen!”

Intussen bood een bron op de Thule Airbase in Groenland (De Mexicanen zeggen dat de VS in de jaren dertig groenland hebben afgepakt van Denemarken) ons een verklaring voor het bizarre incident Lazy Mountain, Alaska:

“Dit was een interdimensionaal schip dat onze 3D wereld binnenkwam. Het was een invasie van buitenwereldse controleurs. Het werd verwijderd door de US Space Force op Thule. Het US leger heeft het gebied onder controle. Niemand wordt toegelaten tot het crash gebied.”

Intussen werd de volgende verklaring uitgegeven voor de schaapmensen: “Volgens het Departement van Openbare Veiligheid, was het spektakel in de lucht op donderdagochtend boven Lazy Mountain een unieke combinatie van condensstrepen van een passerend straalvliegtuig, atmosferische condities en de opgaande zon. Foto’s circuleerden op social media omdat mensen in de Mat-Su Vallei zich afvroegen wat die vreemde rooksporen met donkere delen erin die leken op brokstukken van iets nu waren.”

Niets te zien hier mensen. Ga gewoon door met je leven. Net als het Roswell incident in 1947. Het was slechts een weerballon.

Benjamin Fulford

. . .

2 reacties op “Benjamin Fulford: “Khazariaanse Maffia Leiders worden Systematisch Gearresteerd.”

 1. geweldige info !! wist allang van Blue Beam af, maar dit spant de kroon.. de Corona zeg maar..
  elke week kijk ik uit naar jouw visie en onderzoek! Dank

 2. Goh.. Ik wou dat het waar was. Al deze mannen gearresteerd.

  Bill Gates zou ook al gearresteerd zijn. Maar dan duikt gewoon weer een video van hem op.
  Rutte zou gearresteerd zijn. Maar die heeft de grootste lol in de oorlog met Oekraine.

  Deze man leest gewoon de energie. En ziet een bepaalde tijdslijn.

  Enige positieve is dat God alle (bijna alle dan) mensen aan het ontwaken is.

  En verder is een natuurlijk vaccin gegeven asn iedereen in de vorm van Omikron.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *