Benjamin Fulford: “De stop wordt uit het frauduleuze financiële systeem van de Khazariaanse Maffia getrokken.”

Benjamin Fulford, 4 april 2022 

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De internationale Alliantie die vecht om de mensheid te bevrijden van de Satanische Kazariaanse Maffia behaalde vorige week een reeks grote overwinningen. De grootste is een groeiende internationale boycot van hun frauduleuze financiële systeem. Rusland, China, het Midden-Oosten, Afrika en Latijns Amerika doen allemaal mee met deze boycot. Zodra de KM de controle verliest over geld, is het spel echt over en uit. 

Deze boycot ging in werking op 1 april toen de Russische President Vladimir Poetin een decreet tekende dat eist dat “onvriendelijke landen” voor Russisch gas moeten betalen in goud- en activa-gedekte roebels. De propagandaverhalen over “wereldwijde sancties” tegen Rusland door de US Corporate regering is pure bluf omdat het de meest schuldplichtige entiteit is in de geschiedenis van de mensheid met meer dan $220 biljoen aan onbetaalde rekeningen. Daarbij komt nog dat Rusland naar geschat $75 biljoen aan natuurlijke hulpbronnen heeft vergeleken met circa $45 biljoen voor de VS.

Dit is hoe de Russische Minister van Buitenlandse Zaken Sergey Lavrov de situatie beschrijft:

“Een nieuwe werkelijkheid begint vorm aan te nemen: de unipolaire wereld verdwijnt onherstelbaar in het verleden en een multipolaire wereld wordt geboren. Dit is een objectief proces dat niet meer gestopt kan worden, er zal geen enkele alleenheerser meer zijn in deze nieuwe werkelijkheid… Niemand op Aarde zal beschouwd worden als een tweederangs speler. Alle naties zijn gelijk en soeverein.”

De rest van de wereld keerde zich resoluut tegen de KM gecontroleerde G7, deels omdat het Russische Ministerie van Defensie documenten openbaar maakte over geheime militaire biologische activiteiten van de Verenigde Staten in Oekraïne. De documenten stellen vast: specifieke functionarissen betrokken bij het creëren van biologische wapens… deze campagnes waren rechtstreeks verbonden met de zoon van de huidige VS president, Hunter Biden…werk met strengen van bepaalde gevaarlijke pathogenen dat uitgevoerd wordt in opdracht van het Pentagon, is gestopt… Van uitzonderlijk belang zijn documenten die erop duiden dat het Kiev- regime van plan is om drones te gebruiken die dodelijke substanties vervoeren en verspreiden. Bij de documenten zijn supplementen gevoegd waarin toestemming wordt gegeven om de bio-wapens te exporteren naar EU landen, de USA, Canada en Japan.

https://cubasi.cu/en/news/russia-presents-new-evidence-ukraine-biolabs-comments-links-biden-and-us

Vandaar de internationale boycot. Het Russische gasbedrijf Gazprom heeft officieel alle leveranties stopgezet aan Europa via de Yamal-Europa pijplijn, een essentiële ader voor Europese energie leveranties.

https://www.zerohedge.com/energy/gazprom-halts-gas-shipments-europe-critical-pipeline

Dit bracht Duitsland ertoe om een noodplan op gang te brengen om gasvoorraden te beheersen terwijl Griekenland een noodvergadering van leveranciers bijeenriep, de Nederlandse overheid gebruikers dringend verzocht om minder gas te gebruiken en de Franse energie-toezichthouder tegen gebruikers zei niet in paniek te raken.

https://www.reuters.com/business/energy/germany-declares-early-warning-potential-gas-supply-disruptions-2022-03-30/

Het effect op de mensen zal een revolutie veroorzaken nu prijzen bij Duitse detailhandelketens al exploderen tussen de 20 en 50%.

https://www.zerohedge.com/markets/german-retailers-increase-food-prices-20-50-monday

https://www.rferl.org/a/dutch-reduce-russian-gas-campaign/31782700.html

De nep VS president Joe Biden werd ook gedwongen om de strategische oliereserves aan te spreken nadat de rest van de wereld weigerde hun waardeloze dollars als betaling te accepteren.

De VS regering zit al in een stadium van volledige ineenstorting. Het laatste bewijs hiervan is het record aantal vacatures. Dit wordt niet veroorzaakt door een groeiende economie maar eerder door een groeiend “tempo van deelname aan criminaliteit …” Als je $900 kan stelen zonder gerechtelijke vervolging, moedigt dit misdaad aan en reduceert het de stimulans om een baan aan te nemen “legt financieel expert Jeff Gundlach uit. De politie ziet geen kans om kleine misdaden aan te pakken omdat ze zelfs geen grote misdaden kunnen aanpakken als gevolg van een volledige instorting van wet en orde. Met andere woorden, een slavenopstand ligt in het verschiet in de VS.

https://www.zerohedge.com/markets/job-openings-stubbornly-stuck-all-time-high-5-million-more-unemployed-workers“

Steeds meer mensen worden zich bewust dat de regeringen van de G7 landen onder controle staan van een Satanische sekte die probeert hen te vermoorden. Hier bijvoorbeeld is wat de Satanische Chabad Leider en Messias Menachem Mendel Schneerson zegt over Rusland: “Een slavisch land, Rusland, kan vernietigd worden maar nooit overwonnen. Daarom is dit ras vatbaar voor liquidatie, en dat begint met een flinke vermindering van hun aantallen… de afvalligen, “getrouwd” met de [Khazariaanse] Joden vanwege gemeenschappelijke interesses… zullen uit onze samenleving verwijderd worden zodra we ze hebben gebruikt voor onze eigen doelen.”

Natuurlijk, zodra ze de Russen hebben vermoord zullen ze proberen de Chinezen en andere mensen te vermoorden. De wereld wordt nu geconfronteerd met onomstotelijke bewijs dat deze sekte probeert 90% van de wereldbevolking wreed te vermoorden en de rest tot slaaf te maken. Daarom heeft de internationale boycot resultaat geboekt.

Nu heeft zelfs de internationale drugsmaffia actie aangekondigd tegen de KM. Vorige week nam een vertegenwoordiger van ’s werelds handelscartels in heroïne, cocaïne en marihuana contact op met de Alliantie om te zeggen dat de drugskartels van de wereld bezig waren hun door “ratten geïnfesteerde magazijnen vol Amerikaanse dollarbiljetten” op te pakken en de dollars te converteren in zilver, goud en andere goederen. Dit maakt het ze gelijktijdig mogelijk om hun geld wit te wassen en het KM financiële systeem te ontwrichten, verklaarde de vertegenwoordiger. De ministers van Financiën van Latijns Amerikaanse landen zeggen dat ze niet openlijk dollars van de US Corporate kunnen weigeren uit angst voor een invasie van US troepen, maar dat ze deze beweging zullen steunen door zilver, enz. beschikbaar te maken.

De Noord-Koreanen hebben ook hun deel gedaan en zijn al gestopt met het accepteren van fiat-dollars ter betaling van amfetamines.

Nu heeft de Taliban aangekondigd dat Afghanistan, de grootste opiumproducent van de wereld, zijn hele heroïneproductie zal sluiten. 

https://www.reuters.com/world/asia-pacific/taliban-bans-drug-cultivation-including-lucrative-opium-2022-04-03/?utm_source=reddit.com

De CIA-afdeling die zich met heroïnezaken bezig houdt probeerde deze maatregel tegen te houden met een mislukte poging om de Premier van Pakistan, Imran Khan te verwijderen.

https://www.bbc.com/news/world-asia-60972186

Om te proberen het verlies van illegaal drugsgeld te compenseren steunden US wetgevers de decriminalisering van marihuana door het hele land in een poging om belastingopbrengsten te vergroten. 

Dit zal niet genoeg zijn.

Nog gruwelijker is de informatie die ons werd geleverd door de drugslords over de productie van adrenochrome, een stof waarin ze niet langer willen handelen.

Het artikel, in het Frans, in de link hieronder (gebruik Google translate als je het wilt lezen) toont dat de marteling van kinderen om adrenochrome te oogsten al eeuwenlang aan de gang is, zo niet millennialang.

https://qanon-france.com/adrenochrome-lautre-nerf-de-la-guerre/.

Een Mossad-bron legt het als volgt uit:

Onze oude moderne samenleving heeft verhalen gepropageerd over wezen & weeshuizen – zelfs X-Men zijn verhalen over het vinden en kweken van kinderen met speciale vaardigheden & talenten (DNA). Dit is allemaal subliminale programmering die gerelateerd is aan de ondergrondse menselijke fokkerijen waar geoogst wordt. Kinderen zijn de laboratoriumratten & de voedselbronnen geweest voor deze satanische mensen & hun niet-menselijke meesters. Verbind de punten. Het is allemaal aan elkaar gerelateerd. De couveuses waren gewoon weer een ander front. Waar haalden ze de kinderen vandaan en hoe? Dit is voor mij absoluut nieuwe informatie.

De foto’s hieronder vertellen het verhaal.

De oorlog in Oekraïne is in werkelijkheid een oorlog om deze Satanisten voor eens en voor altijd te vernietigen. De Oekraïense strijders en hun Chabad meesters zijn geen Joden, het zijn Satan-aanbidders. Deze foto’s zijn een fragment uit de berg aan bewijsmateriaal die dit bewijzen. 

Deze laffaards verbergen zich achter burgers en in ambulances om gerechtigheid te ontvluchten. Hier bijvoorbeeld, filmde Al Jazeera onverwachts Oekraïense troepen die Rode Kruis voertuigen gebruiken voor transport.

Tussen haakjes, het Rode Kruis is geen liefdadigheidsinstelling maar gewoon een cover voor misdaden. Dit is bewezen in Haïti, Irak en nu Oekraïne. Als je oplet, is het je dan opgevallen dat het Rode Kruis altijd in de verkeerde zaken zit?

Hoe dan ook, gerechtigheid komt eraan. Vorige week probeerden enkele hooggeplaatste Azov en Oekraïense gewapende militanten Mariupel te ontvluchten in een helikopter maar die werd neergeschoten door een buitgemaakte Stinger van Amerikaanse makelij (karma kan keihard zijn).

Ondertussen in Odessa werd het hoofd van de lokale Oekraïense verdediging, Kolonel van de gewapende strijdkrachten van Oekraïne Andrey Kislovsky  gevangen genomen terwijl hij in een orgie van transvestieten zat in een ondergronds bordeel. Hij heeft de Russen gedetailleerde informatie gegeven over de militaire eenheden van de Satanisten in die stad, zeggen bronnen van de Russische FSB.

Graffiti over het conflict in Oekraïne en tegen de NAVO verschijnt ook op muren in heel Europa.

De Chinezen doen ook hun deel. Deze politieke cartoon uit de People’s Daily over “NAVO’s ongeneeslijke ziekte”, toont hun standpunt.

Maar belangrijker is dit nieuws:

“Een enorm vrachtschip de “Ever Forward” het eigendom van Evergreen zit al meer dan 2 weken vast in de modder in de Chesapeake Bay net buiten Baltimore. En ze kunnen het niet loskrijgen.” Dit is hetzelfde bedrijf waarvan de boot vorig jaar vast kwam te zitten in het Suez Kanaal. Onze bronnen vertellen ons dat het een Chinees nucleair wapen bevat dat in staat is om het hele Washington DC gebied te vernietigen, en dat zal afgaan tenzij de Amerikaanse regering de KM verwijdert uit de VS.

https://www.barstoolsports.com/blog/3411935/a-massive-cargo-ship-has-been-stuck-in-the-chesapeake-bay-mud-right-outside-of-baltimore-for-2-weeks-and-they-cant-get-it-out

Natuurlijk vindt er een revolutie plaats binnen de G7 landen zelfs zonder druk van buitenaf. Vorige week introduceerden Senator Grassley en Senator Johnson officieel Hunter Biden’s Laptop from Hell in de officiële verslagen. Deze laptop bevat video’s van Biden die op een gewelddadige manier een 10 jaar oud bloedend kind verkracht. De Senatoren gaven ook bankafschriften vrij die laten zien dat hij betalingen kreeg van China.

Zelfs propaganda nieuwskanalen als CNN, CBS News, de New York Times en de Wahington Post werden gedwongen om hiervan verslag te doen.

https://edition.cnn.com/2022/03/30/politics/hunter-biden-federal-investigation-heats-up/index.html

https://www.washingtonpost.com/politics/2022/03/30/hunter-biden-china-laptop/

https://www.msn.com/en-us/news/politics/inside-hunter-biden-e2-80-99s-multimillion-dollar-deals-with-a-chinese-energy-company/ar-AAVFFrA

https://m.theepochtimes.com/senators-release-bank-records-showing-payments-from-china-to-hunter-biden_4371710.html?utm_source=newsnoe&utm_campaign=breaking-2022-03-30-3&utm_medium=email&est=eFM4mX37pd%2Byshlg%2Fw5p3vU5EJ%2FdntHLEvcKVDdTgsvXTmTYvjY7zVCodndChA8eEQ%3D%3D

We zien nu zelfs verslagen van systematische kindermishandeling op Amerikaanse militaire bases.

https://www.militarytimes.com/news/your-army/2022/03/29/civilian-army-leader-led-child-porn-ring-risked-us-security/

We zien ook een weerman van kanaal 10 news in Oregon die de waarheid vertelt over chemtrails. 

Ondertussen gaan de witte hoeden van inlichtingendiensten en het pentagon door met de jacht op Satanisten. Bij beroemde mensen wordt dit meestal aangekondigd als “positief getest op Covid”. Zo’n laatste maatregel kwam toen “CIA-Director William Burns positief testte op Covid. De inlichtingendienst zei dat Burns milde klachten ondervond en twee doses vaccins heeft gekregen zowel als een booster.”

https://www.nbcnews.com/politics/national-security/cia-director-william-burns-tests-positive-covid-rcna22408

“Hij is ook opgepakt. Ze worden opgedreven. Eén voor één”, verklaart een CIA-bron…

In Australië zegt Senator Malcolm Roberts tegen de Premier en de Minister van Gezondheidszaken dat ze gearresteerd zullen worden en verantwoordelijk worden gehouden voor Covid misdaden.

Herinner je je nog de acties van Nieuw-Zeelands Premier (Jack) Ardern? Kijk naar haar gezicht: het is gebroken. Het is slechts een kwestie van tijd voordat paardengezicht een proefje krijgt van een aardige gevangeniscel en alles wat erbij hoort.

Intussen in Canada vertelden Mossad-bronnen ons vorige week dat Justin Castro een afstammeling is van de Russische dictator Joseph Stalin. Hij werd tersluiks binnengebracht als een Machureinse kandidaat om Canada te veranderen in een Khazariaanse (communistische) slavenstaat, zeggen ze. Er bestaat zeker een sterke gelijkenis tussen Castro en Stalin.

Dit en zijn lange lijst van misdaden zijn de reden waarom hij niet langer veilig in het openbaar kan verschijnen. Zijn dagen zijn geteld.

In Frankrijk legt Majoor Alain Bonte van het Franse Leger uit dat Macron zich heeft afgewend van 4 Franse legers (land, zee, lucht en de gendarmerie), kondigt verkiezingsfraude aan voor de verkiezing van 2022 en bevestigt de fraude in 2017.

Het hele Covid verhaal valt ook uit elkaar. “In alle eerlijkheid, de gewone kou en griep zijn coronavirussen en die spuwen constant nieuwe varianten uit… dat hebben ze al gedaan zolang men zich kan herinneren. Ze kunnen daar letterlijk onbeperkt mee doorgaan. TOTDAT WE ZE LATEN WETEN DAT WIJ WETEN DAT HET SLECHTS EEN DOODGEWONE KOU IS!” zegt een CIA-arts.

De waarheid over vaccins komt ook naar buiten. De advocaat Reiner Fuellmich echoot Dr. Luc Montagnier’s dappere verklaring over Gevaccineerde Ziekenhuisopnames en zegt: “Als je positief test en je moet worden opgenomen in het ziekenhuis nadat je gevaccineerd bent, betekent dit dat je waarschijnlijk AIDS hebt.” “Zodra dit gebeurt, en het gaat gebeuren, is de geest uit de fles. Dr. Fauci en zijn vriendje gaven iedereen AIDS. Punt uit. Dat is gebeurd. Er is geen mogelijkheid dat ze dit in bedwang kunnen houden en wanneer deze rechtszaken komen, zullen de media, de politici, de militairen, de politieagenten, de artsen allemaal berecht worden”, zegt procureur Todd Callender, die herhaalt wat velen zeggen. Bij Neurenberg 2: “Gewoon de opdrachten volgen gaat het niet tegenhouden.”

Natuurlijk probeert de KM af te leiden en probeert zich uit de problemen te bluffen maar dat zal niet lukken. Bijvoorbeeld: “De Will Smith geïmproviseerde nep-klap bij de Oscars werd opgevoerd door Hollywood pedo’s die wanhopig proberen aandacht en kwalificatie te krijgen”, zegt een Mossad-bron. Kijk eens naar het toneel waar de Oscars werden gehouden. “Het alziend oog van de Illuminatie.” 

De Hollywood beroemdheden die Epstein Eiland bezochten zijn allemaal “verwijderd” door de Witte Hoeden, zeggen CIA-bronnen.

Is dat waarom Jim Carrey, Bruce Willis en Sandra Bullock Hollywood een tijdje verlaten? 

De nep Biden-show gaat ook zijn laatste dagen in. Kijk maar eens naar de foto’s die ze vorige week vrijgaven.

Dit GEBEURDE NIET vorige week. Het aan de zuidkant gelegen gazon was leeg, geen stoelen of iets dat opgezet was… het was gisteren IJZIG koud, -2° en het was buitengewoon winderig zegt Nancy Drew, de journalist die altijd rapporteert over het DC gebied. Dit is de set van het Witte Huis van het nep Biden-regime, gevestigd in het propagandagebouw van de Voice of Amerika in New York.

Het is duidelijk dat de nep Biden presidentiële woordvoerder Jen Zuckerberg Rockefeller weet dat de Biden show op z’n eind loopt daarom verhuist ze naar een corporate media propaganda baan bij NSNBC. Kijk eens goed naar haar, haar ogen zijn zielloos.

https://www.msn.com/en-us/news/politics/white-house-press-secretary-psaki-leaving-to-tv-job-reports/ar-AAVLdW3

Tot slot deze week: We zien dat een Avatar van Erdogan in Turkije was voor onderhandelingen tussen Oekraïne en Rusland (kijk zorgvuldig naar onderstaande 2 foto’s).

Er kan geen twijfel bestaan dat de KM heerschappij aan het instorten is en dat de mensheid wordt bevrijd.

Benjamin Fulford

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *