Benjamin Fulford: “Lente equinox Markeert Keerpunt in Strijd om de Aarde te bevrijden.”

21 maart 2022

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

 Er komt uit alle richtingen een veelvoud aan rapporten binnen die aangeven dat de oorlog om de controle over planeet Aarde, een oorlog die letterlijk al vele duizenden jaren woedt, ten einde loopt. De strijd om Oekraïne zal door toekomstige historici worden gezien als het innemen van de laatste verdedigingslinie van de Satanische Khazariaanse Maffia die plannen beraamde om de hele planeet in een gigantische dierenboerderij te veranderen, geregeerd door hen.

Zodra de mensheid is bevrijd, zal een omvangrijke campagne van start gaan om onsterfelijkheid op deze aarde tot realiteit te maken, beloven witte hoed bronnen. De quarantaine van planeet Aarde zal ook worden beëindigd en de mensheid zal het universum mogen onderzoeken. Dit zal ter vergelijking de Cambrische explosie (de Oerknal of toen meercellig leven plotseling verscheen) doen lijken op een voetzoeker, zeggen ze.

De duistere kant probeert dit tegen te houden door 90% van de mensheid te doden en een groot deel van de natuur te vernietigen. Met andere woorden ze plannen niet alleen genocide maar ook ecocide. Een voorbeeld hiervan is de push om de autovloot van de wereld om te zetten is zogenaamde “milieuvriendelijke” elektrische auto’s. Om dat te doen moet er zo’n 230.000 kilo aardkorst opgebroken worden voor EEN batterij.

Hier is een voorbeeld waar Fahruddin Sharfmal, presentator van het Oekraïense 24TV Netwerk (eigendom van oligarch Akhmetov) oproept tot genocide van de Russische kinderen door te zeggen “Om een natie te vernietigen, moet je allereerst de kinderen vernietigen.” Hij is in hechtenis genomen door de Russische Special Troepen, aldus FSB-bronnen.

Daar tegenover zouden wij zonnepanelen op ons huis kunnen gebruiken om water om te zetten in waterstof en daarmee onze auto’s aandrijven wat waterdamp als residu achterlaat. Dit zou de Khazariaanse Maffia natuurlijk beroven van de gecentraliseerde controle over energie en dus de wereldeconomie. Ze proberen ons allemaal te doden voordat wij dit soort dingen doorkrijgen, vandaar de aanhoudende oorlog.

Maar laten we nu eerst eens kijken naar de huidige staat van de strijd voor het bevrijden van de mensheid. Hierin was vorige week de grootste manoeuvre een Engels-Duits vredesvoorstel aan Rusland, volgens bronnen van MI6 en de Duitse inlichtingendienst. Het voorstel omvat een terugkeer naar de pre-1914 grenzen van Duitsland. Het stelt ook voor om de rivier de Dnjepr (zie kaart hieronder) te gebruiken als de werkelijke grens tussen Oost en West Europa.

Dit was het antwoord van de Russische FSB op dit voorstel:

“Vladimir Poetin stelt zich voor de EU op te breken in twee delen, de Slavische landen te verenigen en een eind te maken aan de NAVO. Die is door de VS steeds gebruikt als een aanvallende strijdmacht en niet als een vredesmacht.

Frankrijk en Duitsland zouden dit moeten ondersteunen, anders zullen ze geen gaslevering krijgen.” Met andere woorden de Russen willen een versie van Joegoslavië weer tot leven brengen en Bulgarije uit de NAVO halen.

 De FSB-bron zegt dat de Khazariaanse Maffia ook een overgavevoorstel aan Rusland heeft gedaan. De KM zegt dat ze zes miljoen Joden uit Israël willen verhuizen, terug naar hun werkelijke thuisland Khazaria, ook bekend als Oekraïne, zegt de bron. Ze beloven een bufferzone te creëren tussen Europa en Rusland die niet aan de VN zou behoren. 

Daarom drijven ze zes miljoen Oekraïners uit hun huizen naar Europa en Rusland. Tussen haakjes, om de een of andere reden hebben ze het al meer dan een eeuw over “zes miljoen Joden (misschien kan een van onze lezers verklaren waarom).

Dit is wat MI6 hierover te zeggen had: “Het opnieuw vestigen van de Khazaren? Er is nergens op Aarde een plek voor ze. Israël en Mossad zijn hier uiteindelijk verantwoordelijk voor – niemand anders.”

De Israëlische regering toont intussen tekenen dat de Joden daar eindelijk wakker worden voor het feit dat ze in slavernij zijn gehouden door de Khazariaanse Satanisten. Daarom weigeren ze om wapens te leveren aan Oekraïne of Rusland sancties op te leggen.

https://www.jpost.com/israel-news/article-701817

De Russische FSB en hun Westers witte hoeden bondgenoten zijn het eens dat de Khazarianen (degenen die niet geëxecuteerd zijn wegens oorlogsmisdaden) heropgevoed moeten worden en dat een generatie grootgebracht moet worden die niet langer mensenoffers, seksuele verdorvenheden enz. beoefent. 

Om te begrijpen waarop de KM nooit meer een land mag hebben dat buiten de controle van internationale wetten en normen valt, willen we slechts een fragment onder de loep nemen van het recente bewijs van hun voortgaande poging om ons allemaal te vermoorden.

Hier bijvoorbeeld zegt een krant zwart op wit dat Bill Gates gaat beginnen met “Ontvolking via gedwongen vaccinatie” aangezien dat de meest “milieuvriendelijke oplossing” zal zijn. Dit tekstfragment  is verwijderd van het Internet en is niet langer te vinden.

De Bill en Belinda Gates Foundation zette het Bill en Melinda Gates Instituut voor Bevolkingscontrole op en daarna begonnen ze vaccinproductie te financieren.

En ook: De mensheid moet de PCR-misleiding gaan beseffen, zeggen Mossad-bronnen. “Het gaat niet om de PCR-test, het gaat om wat er in de wattentip zit want die bevat de mRNA en HIV pathogene stof = de ziekteverwekker.”

Juist vorige week was er een poging om groot aantallen Chinezen te doden via massale “PCR-testen”, maar Aziatische geheime genootschappen hielden dat tegen.

De Chinezen vernietigen nu ook 5G torens. 

Maar de KM gaat gewoon maar door en door als een Energizer batterij en daarom heeft “Pfizer samen met Acuitas nog 10 Gentherapie producten in de pijplijn”, zegt de Mossad-bron en voegt eraan toe: “We moeten deze duivels uitschakelen.”

 Meer bewijs kwam naar buiten toen de CEO van één van Duitslands grootste ziektekostenverzekeringsmaatschappijen vorige maand plotseling werd ontslagen nadat hij gegevens had vrijgegeven die erop wezen dat Duitse gezondheidsautoriteiten letsel/schade van COVID-19 vaccins aanzienlijk onder-rapporteerden. 

https://childrenshealthdefense.org/defender/german-insurance-fires-andreas-schofbeck-covid-vaccine-injuries-data/?eType=EmailBlastContent&eId=e3e53e22-a272-44df-8cef-aaf2fbc79c92

En ook, terwijl mensen werden ondergedompeld in de Rusland-Oekraïne berichtgeving, publiceerde de UK regering stilletjes gegevens die bevestigen dat degenen die drie keer gevaccineerd zijn slechts weken af zijn van het ontwikkelen van het Verworven Immunodeficiëntiesyndroom = Aids.

Dit is de reden waarom landen van de wereld zich verenigen tegen de KM en hun nep Biden-administratie.

 Hier is bijvoorbeeld een gemeenschappelijke verklaring van Iran en Rusland:

Wij hebben een gemeenschappelijk standpunt over de promotie van onze Westerse partners, geleid door de Verenigde Staten, van de “op regels gebaseerde orde”, die ze de plaats willen laten innemen van het internationale recht. Deze op regels gebaseerde orde is het toppunt van onrechtvaardigheid en dubbele standaards. De onthulde feiten geven de enorme schaal aan van Amerikaanse onwettige activiteiten bij het verspreiden van haar militaire bio-laboratoria over de hele wereld. 

Poetin zegt nu dat ze aan het experimenteren waren met elementen van niets anders dan het Coronavirus. Het Russische Ministerie van Defensie heeft ook onthuld dat Joanna Wintrol, de contactpersoon van het Amerikaanse Defense Threat Reduction Agency in de VS Ambassade in Kiev, dienst deed als een van de beheerders van het programma.

https://sputniknews.com/20220317/russia-believes-components-of-biological-weapons-were-created-in-ukraine—mod-1093960475.html

 Geen wonder dat de Chinese overheid de VS ook openlijk beschuldigt van ernstige schending van mensenrechten. 

De nep Biden-administratie, wanhopig op zoek naar overlevingsgeld, heeft geprobeerd vreselijk te slijmen bij China.

Volgens het officiële Xinhua Nieuwsbureau:

President Biden herhaalde dat de VS er niet op uit is om een nieuwe Koude Oorlog te voeren met China, om China’s systeem te veranderen of allianties tegen China nieuw leven in te blazen en dat de VS “de onafhankelijkheid van Taiwan” niet steunt of de bedoeling heeft een conflict met China te zoeken, zei Xi.

https://english.news.cn/20220319/3e721d52bec440dc913f4ffdc68106c7/c.html

Liu Xin, China’s beroemde nieuwspresentator, zorgde in één zin voor een antwoord op Sino-US praatjes van gisteren.

De Russen waren niet zo beleefd met hun antwoord, want hun luchtmacht tekende boven de Krim een reuze penis in de lucht met de punt gericht op Oekraïne. (Herinner je je het Evergreen incident in het Suez Kanaal?)

Geniet ook van de instorting van de toren van Babel, op Russische manier. Een leuke boodschap voor de KM Satanische cabal. 

Deze enorme brand in een Walmart distributiecentrum lijkt een vervolg te zijn op het afbranden van de toren van Babel in Rusland.

De KM van zijn kant probeert wanhopig de macht vast te houden met een stortvloed van bullshit. Een CIA-bron zegt: “99% van de beelden die in de Westerse media worden getoond over de oorlog in Oekraïne zijn nep. Ze maken gebruik van opgemaakte acteurs, nep-scenario’s, computer graphics en haattaal tegen Poetin en de Russen.” Hier in nog een karrevracht aan nep dode slachtoffers in Oekraïne. Oei, een van de doden neemt een rookpauze. Weer verpest.

De video met Branden die achter Zelensky passeert toont slechts meer van wat er gedaan kan worden met Computer Gegenereerde beelden. Het hele geval is een illusie. 

Wat geen illusie is, zijn de middeleeuwse gewelddadigheden die delen van de Oekraïne, nog steeds onder KM controle, teisteren. Bijvoorbeeld; meisjes worden nu vastgebonden aan bomen en geslagen.

“Geen staatsman die nu leeft, die niets weet over de KM genocide in Rusland onder de dekmantel van De Oktoberrevolutie” merkt een MI6-bron op. “De KM is de wortel van al het terrorisme in de wereld waarbij niets en niemand werd ontzien. Er bestaat een grote hoeveelheid forensisch bewijs van massamoord , veelal op mensen in hoge posities. Wat je moet gaan begrijpen is een geheime burger-wereldoorlog wanneer zulke entiteiten als het Comité 300 en zoveel anderen uitsterven en een maalstroom achterlaten”, merkt MI6 op en waarschuwt: “Je bent in direct conflict met de gevaarlijkste mensen misschien wel in de menselijke geschiedenis.”

Het stoppen van deze haatverspreiding maakt deel uit van een wereldwijde tegenaanval en de ontmaskering van de KM. Daarom heeft Britney Spears de satanische mishandeling bekend gemaakt die ze te verduren had in de handen van haar illuminatie managers tijdens haar 13-jarige voogdijschap, inclusief ziekmakende seksuele rituelen, wekelijkse bloedtransfusies en Mkultra medische experimenten. [ Mkultra is de codenaam voor een serie geheime experimenten van de CIA met betrekking tot hersenspoeling, chemische verhoormethoden en hypnose.]

https://newspunch.com/britney-spears-i-was-subjected-to-satanic-illuminati-rituals/?fbclid=IwAR08SqKQ99iUzPvy5QMwzVBDoaueTGjpUbEsMYYRaTq7QBvJkNs7kqn2Pz8

Dit is ook waarom “Disney employées zich bevonden onder de 108 mensen die tijdens een undercoveroperatie in Florida werden gearresteerd op verdenking van mensenhandel, prostitutie en kinderroof. 

https://people.com/crime/disney-employees-judge-among-108-arrested-in-florida-sting-operation-aiming-to-catch-traffickers-predators/

Het is ook waarom de man van Vicepresident Harris, Doug Emhoff de eerste is van vier hoofdrolspelers waaronder de president, de first lady en Harris die COVID-19 oplopen (code voor gearresteerd zijn).

https://thehill.com/homenews/administration/598346-harriss-husband-tests-positive-for-covid-19

We zien ook ernstige storingen onder de topfunctionarissen van de nep Biden administratie. Avatar Nancy Pelosi babbelde kort geleden nonsens. “Mij is verteld door 3 verschillende contacten dat Pelosi een 100% Kunstmatige Intelligentie constructie is. Ze is niet dronken, maar haar programmering werkt slecht”, merkt een CIA-bron op.   

https://thehill.com/homenews/administration/598346-harriss-husband-tests-positive-for-covid-19

We zien ook ernstige storingen onder de topfunctionarissen van de nep Biden administratie. Avatar Nancy Pelosi babbelde kort geleden nonsens. “Mij is verteld door 3 verschillende contacten dat Pelosi een 100% Kunstmatige Intelligentie constructie is. Ze is niet dronken, maar haar programmering werkt slecht”, merkt een CIA-bron op.   

Een bron van de P3 Vrijmetselarij zegt dat de hele nep Biden-administratie een voorstelling is, ontworpen om de slapende kuddemensen wakker te maken.

Generaal Christopher Miller, Minister van Militaire Zaken en Hoofd van de Voorlopige Militaire Regering van de Verenigde Staten bevestigt dat de VS verkiezing van 3 november 2020 in alle 50 staten werd gewonnen door President Donald Trump. De Deep State probeerde ze te vervalsen en de Media berichtte dat Joe B. de winnaar was. MAAR! Het officiële stembiljet was elektronisch voorzien van een watermerk wat de vervalsers zich niet bewust waren. En zo werd elke stem die werd uitgebracht op President Trump vastgelegd in een kwantumserver en is de bestemming van elk stembiljet bekend. De Militaire Alliantie, die achter Trump staat, besloot om mensen te laten zien hoe zwaar corrupt alle overheidsinstanties zijn en sindsdien kijken we naar een film die in werkelijkheid is gericht op het openen van onze ogen en ons wakker te maken, zodat dit nooit meer gebeurt. Dus op 20 januari 2021 om 12.00 uur werd de Verenigde Staten overgenomen door een militaire regering geleid door Minister van Militaire Zaken Generaal Christopher Miller en Opperbevelhebber, de wettig gekozen President Donald Trump. Voor de verkiezing van november 2020 was Generaal Ch. Miller Directeur van de Nationale Contrarevolutie Dienst, een student van Generaal Michael Flynn. 

De rol van de nep Joe B wordt gespeeld door drie acteurs. Ook zijn hele “ploeg” is een cast die is geselecteerd door het team van President Trump. Al zijn ministers zijn acteurs van wie de acties geen wettige waarde hebben. Inclusief zijn nep Minister van Defensie die een bezoek brengt aan Bulgarije en zoveel ophef veroorzaakt, Lloyd Austin. Al deze acteurs praten en doen zoals President Trump en de Witte Hoeden Strijdkrachten hen opdragen. Deze hele show is bedoeld om mensen wakker te maken en heel veel werk te doen achter de schermen. Het Witte Huis en het Capitool en alle federale gebouwen in Washington zijn al vanaf 20 januari 2021 leeg en gesloten. Deze mensen hebben er nooit een voet in gezet, noch hebben ze enige toegang tot het Pentagon! Het zijn ACTEURS! Rusland en de Verenigde Staten zijn tot dusver bondgenoten geweest in alle oorlogen. 

Het is allemaal slechts propaganda van de restanten van globalisme. De nieuwe wereldwijde Alliantie van Witte Hoeden heeft de situatie van de hele planeet onder controle. Weldra zal het allemaal over zijn! In slechts een paar 

dagen tijd! 

Ook in een teken dat we echt te maken hebben met een veranderende situatie op aarde en niet alleen op politiek gebied, zijn de temperaturen in beide polen nu een verbazingwekkende 40 graden [Fahrenheit] hoger dan normaal.

Dit is wat een bron van het geheime ruimteprogramma hierover te zeggen heeft:

De Antarctische en Arctische gebieden warmen nu op omdat de magnetische stroming op de planeet onbeheersbaar is. De planetaire ‘duistere heersers’ zorgen voor teveel opwarming van de ionosfeer. Beide polen bewegen zich nu erg snel. De Magnetische Noordpool beweegt naar Siberië. Daar zullen zich klimaatrampen voordoen. Een van de grootste instabiliteiten in de komende jaren zullen de klimaatrampen zijn die veel landen zullen treffen, tenzij de Alliantie volledig de controle pakt over de zich buiten deze wereld bevindende wapens. De overstromingen en droogten die we nu wereldwijd zien is slechts het begin. Wij zitten in De Beslissende Oorlog over het beheer van de planeet.”

https://www.news.com.au/technology/environment/massive-temperature-surge-in-arctic-antarctica-stuns-scientists/news-story/66b28bc3e55649b4fc0a0ce4cbb02d62

Tot slot deze week is hier wat meer, aan project bluebeam gerelateerd, materiaal.

https://www.ibtimes.co.in/ufo-over-ukraine-again-self-styled-extraterrestrial-hunter-suspects-alien-activity-846478

Wij bevinden ons absoluut in niet in kaart gebracht terrein.

Benjamin Fulford

. . .

4 reacties op “Benjamin Fulford: “Lente equinox Markeert Keerpunt in Strijd om de Aarde te bevrijden.”

 1. Ik mis het verhaal dat GOD de baas is van deze wereld. En dat HIJ de. MEnsheid gaat redden. Hij komt ons halen. En dan maar geloven dat er miljoenen mensen door buitenaards leven zijn weg genomen. nu is Hij idd buitenaards op het moment. Maar hij is hier geweest 2000 jaar geleden. Nog vragen? Stuur berichtje via telegram naar rick beeke

 2. er bestaan geen vorige levens; is allemaal Quantum!
  Akasha is NU!
  Alles is Jij, is, Het Nu!

  Er bestaat GEEN AFGESCHEIDENHEID !

  zoek dus niet langer buiten je; de waarheid zit immers in jouw

 3. Mensen gaan zich ook bewust worden dat ‘god’, “All that Is’ (and that is not) is.

  Of anders voorgesteld: Het allerkleinste deeltje dat maar bestaat, maar rondgaat in het universum, en dit universum in een moment ‘opzet’. En een moment daarna opnieuw.

  Dus ieder mens, ieder dier, iedere plant, ieder mineraal wordt ‘opgezet’ door ‘God’. Door ‘prime radiant’.

  We zijn dus allen god. Iedereen is god. Ik ben god.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *