Benjamin Fulford: “Terwijl de wereld is afgeleid door de Oekraïne hysterie, vinden grote veranderingen plaats.”

14 maart 2022 

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De onvoorstelbare hysterie en leugens die dagelijks in de G7 slavenkolonies van de Khazariaanse Maffia naar buiten worden gebracht door de propagandamedia, heeft de wereld afgeleid van werkelijk historische veranderingen. Waar we getuige van zijn is het einde van een oorlog die letterlijk duizenden jaren heeft gewoed. De zeer oude groep van Satan-aanbiddende families die de VN, de Centrale Banken van de Wereld, de Fortune 500 internationale bedrijven en nog veel meer onder controle hebben, staan voor iets dat ze nooit hadden verwacht: definitief verslagen worden. 

Net zoals de overwinnaars van Wereldoorlog II een conferentie op Yalta organiseerden om de vorm van de naoorlogse wereld te beslissen, zijn de overwinnaars van de niet-verklaarde Wereldoorlog III al begonnen aan een gedetailleerde planning voor een nieuw tijdperk op planeet Aarde. We hebben het hier al eerder over gehad, dus volstaat het met te zeggen dat een enorme campagne om een eind te maken aan armoede, de milieuvernietiging te stoppen en het universum in te gaan op het punt staat te beginnen.

In een zichtbaar teken dat de naoorlogse orde aan het verdwijnen is, zei de Russische Minister van Buitenlandse Zaken Sergey Lavrov: “de vijf permanente leden van de VN Veiligheidsraad hebben niet het recht om het lot van de wereld te dicteren en ze streven daar ook niet naar.”

https://tass.com/world/1420691

Laten we dan nu eens kijken naar de laatste fasen van de nog altijd doorgaande Wereldoorlog III. Hier heeft de Russische militaire operatie in Oekraïne deze Satanische criminelen uit hun schuilplaats verjaagd en in het volle zicht van de mensheid gebracht. In december 2021 diende Rusland een VN resolutie in die Nazisme, racisme enz. veroordeelde en 130 landen ondersteunden die terwijl slechts twee, de VS en Oekraïne, zich ertegen verzetten. En nu wil de Khazariaanse Maffia ons als bij toverslag doen geloven dat 141 landen bij de VN stemden om de Russische beweging om deze Nazi’s aan te pakken, te veroordelen.

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/03/us-and-ukrain-support-nazis-205x300.jpeg

https://www.msn.com/en-gb/news/world/un-overwhelmingly-reprimands-russia-over-invasion-of-ukraine/ar-AAUwuH8

Deze landen maken deel uit van dezelfde 170 landen die stemden om CFK [chloorfluorkoolstofverbinding] koudemiddelen te verbieden, net op het moment dat het patent erop van de Du Pont families op het punt stond te verlopen. Daarna, in 2016 stemden deze zelfde “landen” om de vervangende HFK’s [fluorkoolwaterstoffen] te verbieden, weer precies op het moment dat het Du Pont patent erop op het punt stond te verlopen.

https://www.newscientist.com/article/2109218-ban-for-gases-that-saved-the-ozone-layer-but-now-warm-the-planet/#ixzz7NThv8nCz

Wat dit alles aantoont is dat deze zogenaamde naties worden geleid door personen die zijn omgekocht met Zwitserland bankrekeningen en met de dood bedreigd worden als ze de opdrachten van de KM niet opvolgen.

Het stemmenaantal tegen Nazi’s overrompelde de KM en dus trokken ze de ketenen van deze zogenaamde leiders aan. Maar wat er nu gebeurt is dat de slavenmeesters van deze slaven die in de NV stemmen systematische worden opgejaagd en voor het gerecht worden gebracht.

De werkelijke situatie is zichtbaar door de kijken naar de lijst van landen die de sancties tegen Rusland ondersteunden tegenover de landen die dat niet deden. Het Midden-Oosten, India, de meeste Aziatische landen, Zuid-Amerika, Afrika enz. ondersteunen de isolatie van Rusland niet. In principe, als je de wereldbevolking neemt die 8 miljard telt, zie je dat 7 miljard Rusland steunt en dat één miljard nog steeds de KM volgt.

Maar zelfs deze één miljard die nog altijd onder controle van de KM staat, is openlijk in opstand tegen hun Satanische opperheren.

Dat komt omdat het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken en het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken bewijs hebben gestuurd naar militaire en inlichtingen diensten op Aarde dat de KM en hun zogenaamde Biden-regime 336 biologische wapenlaboratoria hebben opgezet over de hele wereld en dodelijke ziekteverwekkers hebben vrijgelaten in een poging om het grootste deel van de mensheid te vermoorden. Dit is geen zogenaamd “complot” blog waar we het over hebben, het is de regering van China die officieel en in het openbaar spreekt. 

De Russische GRU (het equivalent van het Pentagon commando) stuurde de White Dragon Society documenten die precies laten zien hoe de KM opereert. Zij zeggen dat toen de Rockefeller familie, de Rothschild Familie en het Joods Wereldcongres erin slaagden de Christelijke Russische Tsaar ten val te brengen, ze kunstmatig de natie creëerden die nu bekend staat als de Oekraïne. Ze martelden en doodden systematisch alle Russische intellectuelen en leiders in het gebied. Ze zetten ook een hongersnoodscrisis op die tenminste 3 miljoen mensen doodde om de rest van de bevolking tot overgave te dwingen. Dit  ging samen met het creëren van een verbasterde versie van het Russisch wat ze de “Oekraïense taal” gingen noemen. Het leiderschap van de regio werd toen in handen gegeven van de Chabad sekte. De aanhangers van deze sekte willen 90% van de mensheid doden en de rest tot slaaf maken.

De Russen zeggen dat de Rockefeller Foundation, de Bill Gates Foundation, de C. Adenauer Foundation en het Joods Wereldcongres de financiers waren van de Nazi/Chabad coup van 2014 in Oekraïne. Ze financierden ook de biolabs [ laboratoria voor biologische wapens] die veroordeeld waren door China.

Bronnen van het Aziatische geheime genootschap zeggen dat de afleiding in het Westen door de situatie in Oekraïne vorige week leidde tot een “heel succesvolle en vriendschappelijke ontmoeting” tussen verschillende Aziatische groeperingen. In principe is het afgelopen met de KM in Azië zowel als wereldwijd, zeggen de bronnen.

Daarom probeert de KM nu wanhopig hun dienaren in de Chinese Communistische Partij te gebruiken om zoveel mogelijk Aziaten uit te roeien. Een CIA-bron in Azië waarschuwde “Wanneer dit Coronavirus afgelopen is, zal de helft van het Chinese volk in China dood zijn. 

Een Russische afgezant zei “wij ontdekten dat ze bloed namen… om ziekteverwekkers te creëren die precies bepaalde etnische groepen tot doel hebben… ze maakten de pest, antrax en andere dodelijke ziekten tot wapens”.

Wil je meer details, bekijk dan de 2018 documentaire van Dilyana Gaytandzhievan “Pentagon- Bio-laboratories”

De GRU heeft relevante instanties wereldwijd voorzien van een gedetailleerde lijst met namen van de huidige mensen achter deze gruweldaden zowel als de ermee samengaande massamoordpoging met giftige vaccins.

En ook: “De NAVO wilde een derde wereldoorlog ontketenen door nucleaire wapens te gebruiken tegen Rusland”, zei de voormalige Premier van Oekraïne, Nikolai Azarov. 

Dit betekent dat de mensen die hierachter zitten nu officieel bestempeld zijn als oorlogscriminelen die opgejaagd en gearresteerd worden. Er bestaat geen plek op deze Aarde, niet in Zwitserland, niet in Israël, niet op Antarctica waar ze zich kunnen verbergen. Het zal ze ook niet toegestaan worden om van de planeet af te gaan, beloven bronnen van het Geheime Ruimtevaartprogramma. Die zeggen dat dit de culminatie is van een oorlog die duizenden jaren heeft gewoed zowel op als buiten te planeet.

Ook in Japan gebeurde vorige week iets heel ongewoons en bovennatuurlijks. Net toen de White Dragon Society een ontmoeting had met een vertegenwoordiger van de Japanse Three Legged Crow Society, spleet een antieke steen, die bekend staat als de Sessho-Seki ofwel dodende- of vernietigende steen, in tweeën, wat vermoedelijk een heel oude spirit bevrijdde. Toen dit gebeurde , vielen overal in het land heilige gedenkplaten/plaquettes gekocht bij de tempel op de locatie van de steen, van de planken en muren.  

https://www.ndtv.com/offbeat/sessho-seki-in-japan-killing-stone-splits-open-unleashing-legend-of-trapped-demon-2810829

Een senior Shinto priesteres legt uit dat dit betekent dat er een regime-verandering zal komen in Japan. “Dat zal verschijnen als een mooie vrouw en zal vijanden van Japan vernietigen”, zei ze. Of deze gebeurtenis nu werd geënsceneerd of dat er esoterische krachten bij betrokken waren, duidelijk is dat het naoorlogse slavenregime in Japan eindigt; daar zijn meerdere bronnen in Japan het mee eens.

Bronnen van het Aziatische geheime genootschap zeggen dat de afleiding in het Westen door de situatie in Oekraïne vorige week leidde tot een “heel succesvolle en vriendschappelijke ontmoeting” tussen verschillende Aziatische groeperingen. In principe is het afgelopen met de KM in Azië zowel als wereldwijd, zeggen de bronnen.

Daarom probeert de KM nu wanhopig hun dienaren in de Chinese Communistische Partij te gebruiken om zoveel mogelijk Aziaten uit te roeien. Een CIA-bron in Azië waarschuwde “Wanneer dit Coronavirus afgelopen is, zal de helft van het Chinese volk in China dood zijn. Vergeet niet dat vele miljoenen in Wuhan stierven binnen enkele dagen nadat ze de 5G frequenties opvoerden als test”. Hij stuurde de artikelen hieronder door waarin werd gezegd “dit is het plan om zoveel mogelijk Chinese inwoners, zowel als Hong Kong inwoners, te dwingen om verschillende malen binnen een korte tijd de PCR test te doen. De wattentips bevatten hetzelfde gif als de vaccins. Stel je voor drie keer de PCR test doen binnen een korte tijd. Dat is hetzelfde als 3 keer geïnjecteerd worden. Dit is hoe de CCP van plan is om de halve bevolking uit te roeien tenzij de waarheid zo snel mogelijk bekendgemaakt wordt aan de massa’s.

https://abcnews.go.com/Health/wireStory/china-locks-city-million-amid-spike-cases-83384360

https://www.bbc.com/news/world-asia-china-60467039

https://www.msn.com/en-xl/news/other/omicron-china-s-tech-hub-shenzhen-in-selective-lockdown-as-zero-covid-policy-closes-electronics-market-and-offices/ar-AAUBmtl

De KM dreigt ook een hongersnood te creëren. Zoals de Klimaat Tsaar van de nep VS president Joe Biden, John Kerry waarschuwde: “Wacht totdat je honderd miljoen mensen ziet waarvoor de hele voedselproductiecapaciteit ingestort is.” Mossad-bronnen zeggen: “Hij is voor 100% een Avatar. Dit is niet de John Kerry, ook bekend als Kohn, die we kenden voor zijn zogenaamde fietsongeluk in Frankrijk, 6 jaar geleden. Bekijk de video, hij ziet er bovenmenselijk uit. Hij is een lid van de KM satanische cabal.” 

Natuurlijk intensiveren de Witte Hoeden in het Westen hun offensief tegen deze uitroeiende monsters. Bijvoorbeeld: Vaccin pusher Anthony Fauci zit nu in het Getuige Beschermingsprogramma volgens De Gouverneur van Florida, Ron DeSantis. Hij levert gedetailleerde verklaringen over zijn managers zoals Bill Gates, Hillary Rockefeller, enz. zeggen CIA-bronnen.

https://www.unitedstateshub.org/2022/03/fauci-is-in-witness-protection-program-now-says-desantis-in-tampa-florida.html?m=1


Hier zijn enkele punten die eruit zijn gekomen. Volgens de archieven van Pfizer’s BioNTech over hun massa-injecties geven ze toe:

 • Het is geen vaccin
 • Dat onder de classificatie ‘gen therapie’ ze geen goedkeuring krijgen
 • Vanwege de experimentele aard van hun product
 • Vanwege de vele onbekende schade die het kan veroorzaken

“Dit is iets dat de rest van ons al wist. De vaccins waren geen voorgeschreven behandeling voor COVID patiënten en nu zijn bijna een miljoen Amerikanen dood!” zegt een CIA-bron.

Geen wonder dat Pfizer verwijderd werd uit de lijst van noteringen op de New York Aandelenbeurs.

https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/78003/000087666122000258/xslF25X02/primary_doc.xml

Dit is pas het topje van de ijsberg. Hieronder volgt een lijst van alle Biotech en farmaceutische bedrijven in Kiev.

https://www.glassdoor.com/Explore/browse-companies.htm?overall_rating_low=3&page=1&locId=1186&locType=M&locName=Kiev,%20Ukraine%20Area&sector=10005

Daarom is het zo interessant dat het Rothschild kasteel in Engeland de verlichting heeft aangedaan ten gunste van Oekraïne.

“Wij bevinden ons direct boven het doel…Dit is Waddesdon  Manor in Engeland, het grootste Rothschild huis in Europa. Wanneer het kwaad in eigen persoon jouw vlag verdedigt… sjonge, dat is geen goede zaak!” merkt een Mossad-bron op. “Hebben ze ooit dezelfde steun getoond voor andere landen in conflict?” vraagt de bron.

“Hier is je antwoord waarom Oekraïne zo belangrijk voor ze is; het was hun melkkoe en een centrum voor onderzoek naar biologische wapens”, gaat de bron verder.

Andere Mossad-bronnen zijn ook naar voren gekomen en zeggen: “De organisatoren en de financiers van het Amerikaanse Antifa zijn dezelfde mensen die de laatste 15 jaar achter alle Nazi/Antifa activiteiten in Oekraïne zaten. Het is tijd dat de wereld dit weet.”

De situatie heeft een punt bereikt waarop zelfs de Israëlische regering de KM vraagt zich over te geven. De Israëlische Premier, Naftali Bennett “zegt ons dat we ons over moeten geven maar wij hebben geen intentie om dat te doen”, zei een senior Oekraïense functionaris.

https://www.axios.com/russia-war-israel-bennett-zelensky-told-to-surrender-d5c53a0b-5940-4b09-85e4-ede244a2f5a1.html

Als ze zich niet willen overgeven, zullen ze sterven, beloven bronnen van de witte hoeden. Daarom “Test avatar Netanyahu weer positief voor Covid. Wat is daar verdomme aan de gang? Is het misschien deze keer tijd voor een vlucht naar Gitmo?” merkt een CIA-bron op.

https://www.haaretz.com/israel-news/former-pm-netanyahu-contracts-coronavirus-1.10663923

 En dan nog dit: Nadat een vertegenwoordiger van de Aziatische Drakenfamilie zegt dat ze geloven dat Barack Obama, opererend vanuit Hawaii, een tegenaanval van de KM leidt, was dit het antwoord: “Barry is gearresteerd… wie het ook is, Avatar, kloon of de originele. Wij zijn heel dicht bij de onthulling.”

https://www.theguardian.com/us-news/2022/mar/13/barack-obama-positive-test-covid-19

NSA-bronnen zeggen dat de zogenaamde Obama die kort geleden in Hawaii opdook, een wanhopige poging was van het nep Biden-regime om Aziatische financiering te krijgen door een zwarte marionet in te zetten als hun façade. Niemand trapte erin.

Wij zien ook dat het nep Biden-regime nu is afgesloten van de buitenwereld en niet veel langer meer zal bestaan. We kunnen de truckers daarvoor bedanken. De truckers vertegenwoordigen alle helden van deze pandemie. Ze vechten tegen deze idiote en zinloze mandaten en willen hun vrijheid terug. 

Kijk ook hoe vertegenwoordigers van het truckerskonvooi een ontmoeting hebben met senatoren Ron Johnson en Red Cruz.

Alles omvattend: de reden waarom de KM nederlaag onafwendbaar is, is dat ze de waarheid niet aan hun kant hebben. “De waarheid…”, brengt Aartsbisschop Carlo Maria Viganò onder onze aandacht, “…is het fundament van gerechtigheid en vrede”. De waarheid maakt ons ook vrij.

Benjamin Fulford

. . .

3 reacties op “Benjamin Fulford: “Terwijl de wereld is afgeleid door de Oekraïne hysterie, vinden grote veranderingen plaats.”

 1. prachtig en duidelijk uitgelegd ! De kwartjes vallen nu meer en meer op de plekken
  nu hopen dat de hele wereld deze onthullingen eens serieus gaan nemen/onderzoeken
  wat een goede info!

 2. Als je klikt op bovenstaande link over Netanyahu contracts coronavirus, dan lees je : ‘ So far 6,668 people were diagnosed with the virus.’ 666 voor de verandering.
  En dan moeten wij geloven dat de Israëlische regering de KM vraagt zich over te geven, alsof dat niet één en hetzelfde is.

  1. Ik heb moeite met de Rothschilds intels CIA, MI-6 en Mossad als informatiebronnen. Het zijn vooral de Rothschilds en Rockefeller die de depopulatie agenda laten uitvoeren en deze intel organisaties faciliteren hierin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *