Benjamin Fulford: “Niet alleen de VS maar het hele Westen is failliet, zowel financieel of moreel.”

21 februari 2022 

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

“Wat doe je als een bekende figuur die je kent als een vriendelijke oude dame het hoofd van een kind heeft afgehakt, hun bloed heeft gedronken en hun hart heeft gegeten?” reageerde een top MI6 persoon toen hem werd gevraagd waarom Koningin Elizabeth II “positief was getest op Covid”, d.w.z. gearresteerd.

We hadden al eerder gehoord van een neef van de Koningin dat de Britse Royals (tot voor kort) jaarlijks mensenoffers brachten op Balmoral Castle. Nu kennen we de details omdat videobewijs hiervan aan MI6 is gegeven.

De reden dat dit nu naar buiten komt is dat de Rothschild familie en andere top Khazariaanse maffiabazen zoals de Rockefellers failliet zijn gegaan. Ze hebben al hun chantagekaarten getrokken, zoals degene die ze hadden tegen de Koningin, in een wanhopige poging om aan de macht te blijven. “Het is een werkwijze van compromitteren en controle en het bestaat in de hele wereld”, zegt MI6. “Elk schilderij in elk regeringskantoor bevat een camera”, gaat MI6 verder, uitleggend waarom het zo moeilijk is om “het moeras droog te leggen”.

“Veel mensen worden met een pistool tegen hun hoofd gedwongen om het te doen” gaat de bron verder en merkt op dat “heel veel militairen van de wereld ook deelgenomen hebben aan mensenoffers”.

Dit verklaart waarom ik een blik van pure ontzetting zag op de gezichten van George Soros en Paul Wolfowitz toen ik ze vroeg naar de families die de Federal Reserve Board bezitten. Ze moeten teruggedacht hebben aan hun eigen bloedige initiaties in de hoogste rangen van de macht. Het verklaart waarschijnlijk ook waarom de voorzitter van het Canadese Parlement te bang was om antwoord te geven op de vraag van een parlementslid over wie in de overheid werkt voor het Wereld Economisch Forum van de Rothschilds (zie later in dit rapport voor het antwoord).

Video Player (de video is te zien in BF’s originele bericht in de link onderaan deze vertaling.)

Zelfs Canadese gekozen functionarissen mogen geen vragen stellen over de banden van het Wereld Economisch Forum met het Canadese Parlement – Zie de website PrepareforChange 

Dit komt nu allemaal naar buiten omdat een toenemend aantal mensen, en niet alleen zogenaamde “complot denkers”, wakker wordt voor het feit dat onze overheden zijn gekaapt door een heel oude Satanische sekte.

De vraag is wat we eraan gaan doen? Aangezien de Koningin en veel andere topleiders in deze sekte werden geboren en óf moesten meedoen óf anders zelfs geofferd zouden worden, is dit wellicht een zaak voor een waarheid- en verzoeningsproces. De tijd, en de publieke opinie, zal het leren. In elk geval is het punt nu om te voorkomen dat deze Satanische leiders wereldoorlog III beginnen als troefkaart om uit de gevangenis te blijven.

Dit brengt ons bij het onderwerp Oekraïne. Rothschild- en Rockefeller-dienaren op hoog niveau vergaderden afgelopen weekeind in Berlijn om daar de oorlogstrommels te slaan als hun reactie op het faillissement. Tot deze dienaren behoren o.a. VS Vicepresident Kamala Harris, VN chef Antonio Guterres, hoofd van de EU commissie Ursula von der Leyen, NAVO chef Jens Stoltenberg en de Oekraïense president Volodymyr Zelensky.

De Russische Minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov merkt op dat Albanië, Kosovo, Bosnië en Herzegovina “huurlingen” sturen om in Oekraïne te vechten. 

https://balkaninsight.com/2022/02/18/albania-kosovo-bosnia-deny-sending-mercenaries-to-ukraine/

De reden waarom de Rothschilds en Rockefellers Albaanse huurlingen nodig hebben is omdat reguliere Amerikaanse troepen geen oorlog met Rusland zullen beginnen om de Federal Reserve Board faillissement te besparen.

Een CIA-bron maakt de opmerking: “Terwijl de Verenigde Staten en de Britten bezig zijn de hele wereld te overtuigen dat Rusland Oekraïne zal binnenvallen… ging de Minister van Defensie van datzelfde Rusland naar Syrië om de oefeningen van de vloten van de Pacific, het Noorden en de Zwarte Zee in de Middellandse Zee te inspecteren.” “Rusland zal zijn strategische bases in Syrië gebruiken voor het geval er een militaire confrontatie met de NAVO plaatsvindt, bevestigt het officiële nieuwsbureau Tass.

https://tass.com/world/1404543

Video Player (de video is te zien in BF’s originele bericht in de link onderaan deze vertaling.)

Dit betekent dat de Russen zeggen dat ze het hoofd van de Octopus in Israël zullen vernietigen in plaats van alleen hun mannen in het zwart in Oekraïne aan te pakken. Met andere woorden, schaakmat.

Maar, wat naar ze hopen een totale game-changer te zijn, staat de geheime ruimtemacht van de VS op het punt over sommige gebieden “een holografisch ‘schild’ te leggen, wat betekent dat SOMMIGE delen van de wereld in de ENE werkelijkheid – een nep ‘sfeer’ – zullen leven, volgens een NASA-bron. De video hieronder van Engeland lijkt precies dat te tonen. 

De bron voegt er aan toe dat “de ANDERE delen van de wereld zullen leven met de natuur, de echte wereld. HOE IDIOOT zal dat zijn?

Deze stap om te proberen mensen in een alternatieve werkelijkheid te brengen is waarschijnlijk gelinkt aan enorme cryptovaluta exploitatie-operaties en faciliteiten in Oekraïne. De Oekraïense regering heeft ook cryptovaluta al gelegaliseerd. Dit bracht Serhiy Tron, de grondlegger van White Rock Management, ertoe om te zeggen: ”Door het creëren van een hi-tech, innovatieve markt voor cryptovaluta die werkt met heldere regels, verwacht het land een snelle opkomst van crypto-investeerders uit de hele wereld”.  

https://bitcoinmagazine.com/markets/ukraine-legalizes-bitcoin

Als je kijkt naar de raad van bestuur van White Rock Management, kun je zien dat het een Rothschild façade is.

https://ru.linkedin.com/in/giovanni-salvetti-71809827

Met andere woorden, de misleidende Rothschilds hopen te ontsnappen aan de werkelijkheid door het “metaversum” [een hypothetische toekomst] in te gaan en digitale valuta te gebruiken.

MI6 merkt op dat als de Russen het netwerk van witwassen en de cryptovaluta handel in Oekraïne overnemen, “ze alle informatie zullen hebben over alle spionnen in de wereld.” Daarom sluiten de meeste spionnen zich nu op in hun huizen.

Natuurlijk probeert de KM ook om faillissement af te wenden in de werkelijke wereld door de prijzen van grondstoffen zoals olie en koper te verhogen, maar dat is niet genoeg, aldus MI6.

Wat er nu moet gebeuren in de werkelijke wereld is dat we deze mensen definitief uit de macht verdrijven. En dat brengt ons terug naar Canada waar mensen in de werkelijke zaken zoals truckvervoer en boer-zijn met succes de Satanische Rothschild regering van Justin Castro omver geworpen hebben.

Castro staat nu onder huisarrest. Hier is ook het antwoord van de Canadese geheime inlichtingendienst op de vraag van de Canadese parlementsleden wie er in de Canadese overheid werken voor het Wereld Economisch Forum van de Rothschilds:

  • Justin Trudeau – Premier
  • Chrystia Freeland – Plaatsvervangend premier & Minister van Financiën
  • Katrina Gould – Minister van Families, Kinderen en Sociale Ontwikkeling, 
  • Francois-Philippe Champagne – Minister of Innovatie, Wetenschappen en Industrie
  • Ailish Campbell – Canada’s Ambassadeur voor de EU
  • Elissa Golberg – Assistent plaatsvervangend Minister voor Strategisch Beleid en Wereldzaken,  -Renee Maria Tremblay – Senior Rechtskundig Adviseur van het Hooggerechtshof
  • Jagmeet Singh – Leider van de Nieuwe Democratische Partij – staat voor wat het beleid betreft gedurende de hele pandemie dicht achter Trudeau.

Een bron van de Canadese inlichtingendienst voegt eraan toe “volgens Elections Canada [een korte term voor Chief Electoral Officer of Canada = Directeur Generaal voor verkiezingen in Canada] was het aantal verloren/missende stembiljetten groter dan de marge van Justin Trudeau’s gewonnen verkiezing in 2021. Zijn deel van geregistreerde kiezers was 20.3%. Hij is geen rechtsgeldig Premier gebaseerd op de berekeningen van Elections Canada!!!!”  

Daarom is hij gearresteerd, bevestigt MI6. “Wij hebben de Canadese Premier onder huisarrest geplaatst en zijn reizen, contact met de pers en het publiek verboden. Zijn paspoort is ingetrokken als Hare Majesteit’s Onderdaan”, zeggen ze.

Australië en Nieuw-Zeeland worden ook bevrijd. Kijk eens naar deze Maori strijders die de Riot Act [Engelse wet tegen oproer] voorlezen aan de criminele Nieuw-Zeelandse regering.

Video Player (de video is te zien in BF’s originele bericht in de link onderaan deze vertaling.)

En kijk hier eens naar deze Australiërs die eisen dat alle Rothschild verraders uit hun regering worden verwijderd.

Video Player (de video is te zien in BF’s originele bericht in de link onderaan deze vertaling.)

We hebben zelfs een Rupert Murdoch persbureau dat bevestigt dat de hele pandemie een grote leugen was, opmerkend formele bevestiging van het Australische Bureau voor de Statistiek dat niet alleen de zogenaamde “Covid doden” slechts één procent uitmaken van slachtoffers tijdens de pandemie, maar 92 procent van die ene procent mensen waren met al bestaande gezondheidsproblemen van longontsteking tot hartkwalen.

https://www.news.com.au/world/coronavirus/australia/end-of-restrictions-exposes-senseless-covid-scaremongering/news-story/e84643e7f745d3745f08065791419dd3?utm_source=NewsComAu&utm_medium=email&utm_campaign=Editorial&utm_content=NEWS_LATESTNEWS_CUR_02&net_sub_id=313067531&type=curated&position=1&overallPos=3

Maar de strijd is nog verre van over. We moeten allemaal actie ondernemen als we dit willen winnen. In mijn geval zal ik criminele en civiele aanklachten indienen tegen het bestuur van de Foreign Correspondent’s Club in Japan. Zij hebben actief deelgenomen aan een doofpotaffaire van de Fukushima massamoord van 11 maart 2011. Daarom zal ik een aanklacht wegens oorlogsmisdaden (waar de doodstraf op staat) tegen hen indienen. Ik zal ze ook aanklagen voor het schenden van mijn mensenrechten door mij te willen dwingen een mondmasker te dragen en tegelijk te weigeren wetenschappelijk bewijs te leveren waarom dit noodzakelijk is. Ze schenden alle principes van de journalistiek door een debat te weigeren op basis van feiten en bewijs en drijven zo de club naar faillissement vanwege een nep-pandemie. Ik zal ook een aanklacht tegen hen indienen voor financieel verlies veroorzaakt door hun weigering om mij persgebeurtenissen te laten bijwonen, wat mijn recht is als lid van de club en lid van de werkende pers.

De Japanse politie heeft me al verteld dat ze bereid zijn om deze aanklachten te onderzoeken. De Japanse zelfverdedigingsgroepen hebben ook hun steun beloofd. Ik heb de club ook laten weten dat de aanklachten niet door zullen gaan als ze ermee akkoord gaan om een officiële persconferentie te houden waarbij de Fukushima massamoord zowel als de nep-pandemie worden behandeld. 

Andere journalisten moeten soortgelijke acties ondernemen om er zeker van de zijn dat de Khazariaanse Maffia wordt verwijderd uit de controle over hun corporate media waaronder de New York Times, de Associated Press, enz. Alleen dan zullen de laatste slapende mensschapen wakker worden.

Politie en inlichtingendiensten moeten ook meer actie ondernemen. Bijvoorbeeld: wij hebben een betrouwbaar ooggetuigen verslag van een lid van het Japanse Ministerie van Buitenlandse Zaken dat Bill Gates recentelijk in Pakistan was waar hij de vaccins pushte. Jarenlang hebben mensen mij informatie gestuurd dat Gates geëxecuteerd of dood was. Het lijkt erop dat Gates probeerde te voorkomen dat wij de militaire politie zouden sturen om hem te arresteren voor massamoord door te doen alsof hij dood was. Kijk eens naar deze video en zie wat voor soort monster hij is.

Video Player (de video is te zien in BF’s originele bericht in de link onderaan deze vertaling.)

De beroemde advocaat Dr. Reiner Fuellmich heeft aangeklaagd: Anthony Fauci

Video Player (de video is te zien in BF’s originele bericht in de link onderaan deze vertaling.)

Tedros Adhanom, de directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie, Bill Gates, BlackRock, Pfizer & Christian Drosten. Drosten is een Duitse viroloog die aan het hoofd staat van EU’s Covid-19 campagne en is de persoon die het eerst het gebruik van valse PCR-tests heeft aanbevolen. 

Video Player (de video is te zien in BF’s originele bericht in de link onderaan deze vertaling.)

Deze stappen worden doorgelicht en opgevolgd door de inlichtingendiensten van de wereld, bevestigen bronnen van de CIA en MI6.

Ook de Chinese KM-marionet leider Xi Jinping is een doel voor zijn rol in de nep pandemie, volgens Aziatisch geheime genootschappen. Voor een artikel van 40.000 woorden met een lijst van de fouten die Xi heeft gemaakt in de politiek, de economie en de diplomatie hebben ze toestemming gegeven om viraal [verspreiding via sociale netwerken] te gaan in het vaste land van China.  

https://www.theepochtimes.com/anti-xi-article-goes-viral-may-derail-xi-jinpings-plans-for-third-term_4274568.html?utm_source=uschinanoe&utm_campaign=uschina-2022-02-14&utm_medium=email&est=JmxzSvH08hfCocKFucQJ5EN3w8BGStdm6QrXQhyHIQlDxewJZ3pqxclDUQDQU3iASQ%3D%3D

De Oost-West alliantie om planeet Aarde te bevrijden zal blijven vechten totdat de mensheid eindelijk vrij is van deze zeer oude Satanische vloek, beloven bronnen van Aziatische en Westerse geheime genootschappen. De Aziatische ouderen die meehelpen om de KM failliet te laten gaan moeten nu te hulp schieten om de witte hoeden in het Westen en het Oosten te steunen.

Wij beloven een multipolaire wereld met competente regeringen die werken als dienaren van het volk en andere levende wezens op Aarde. Ze hebben gedetailleerde plannen gekregen over hoe dat precies gedaan kan worden. We ademen allemaal dezelfde lucht in, gebruiken dezelfde oceanen en zijn afhankelijk van dezelfde biosfeer. Het is tijd dat we daar goed voor zorgen.

Windlander

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *