Benjamin Fulford: “De US Corporation kan deze week imploderen.”

14 februari 2022 

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Als alles goed gaat, zal de satanische parasitaire entiteit, bekend als de UNITED STATES OF AMERICA Corporation deze week failliet gaan en imploderen. Als dat gebeurt zal een domino-effect resulteren in de verwijdering van de gechanteerde, omgekochte en gehersenspoelde dwazen de zich uitgeven als leiders in andere G7 landen. De US Corporation miste op 31 januari een externe betalingsdeadline. Ze kregen tot deze week de tijd om met het geld over de brug te komen of afgesneden te worden van het geleende geld dat ze nodig hebben om aan de macht te blijven.

Wij vragen de grotendeels Aziatische crediteuren om hen alsjeblieft geen fondsen meer te verstrekken en deze hoofdbron van het kwaad in de wereld te laten sterven. De Witte Hoeden beloven om het na de implosie over te nemen en democratie, persvrijheid en bekwaam economisch/sociaal/milieubewust rentmeesterschap te herstellen.

Natuurlijk proberen de Khazariaanse maffia en hun politieke slaven hysterisch om dit te voorkomen door een Derde Wereldoorlog te beginnen in Oekraïne. Dat is net zoiets als een schooljongen die probeert zijn school op te blazen om een examen te voorkomen waarvoor hij weet dat hij zal zakken.

Oké, laten we eerst eens kijken naar de signalen dat de US Corporate regering aan het imploderen is. De grootste signalen komen uit de financiële markten waar insiders naar de uitgangen stormen. De chart hieronder laat verreweg de grootste uitverkoop in de aandelenmarkt zien in tenminste 10 jaar.

Datzelfde gebeurt in de US Treasury markt [markt waar obligaties enz. worden verhandeld die zijn uitgegeven door het Amerikaanse Ministerie van Financiën] waar de prijzen het meest zijn geïmplodeerd sinds 1973 en waarschijnlijk ooit. 

Elke oude rot in het waarnemen van de markt weet dat gewoonlijk wanneer aandelen stijgen, obligaties dalen en vice versa, wanneer beide instorten, is dat een “black swan” [onverwachte] gebeurtenis.

Het gejammer van de nep Biden administratie dat “China niet voor $ 200 miljard per jaar aan goederen van ze kocht zoals ze hadden beloofd”, is een zwak excuus. Het Chinese antwoord daarop was dat er niets te kopen was omdat de Amerikaanse economie was uitgehold en niets anders te koop had dan wapens (die ze weigerden te verkopen aan China) en maïs (het basisvoedsel van hun menselijke schapen).

Zelfs als de US Corporation opnieuw een vuile kunstgreep uithaalt om het faillissement uit te stellen, is het volk nu openlijk in rebellie tegen hun corrupte en onbekwame leiders.

We zien bijvoorbeeld een groeiende rebellie bij de manschappen van het Canadese leger tegen hun gecompromitteerde top-bevelhebbers.

https://www.redvoicemedia.com/video/2022/02/canadian-police-officer-has-an-urgent-message-for-fellow-officers-its-time/

We kregen onderstaand citaat over de situatie met betrekking tot Trudeau toegestuurd van een Mossad-bron en hoewel we niet weten wie dit heeft gezegd, is het de moeite waard om door te geven:

De keuze om af te treden of om te proberen aan te blijven is niet aan Trudeau. Het is de beslissing van het Wereld Economisch Forum (WEF). Dit is een essentiële beslissing die invloed zal hebben op de hele wereld. Dit is geen strijd om Canada alleen, dit is een strijd om de Wereld. Dit is de eerste dominosteen van corruptie en als die valt, mislukt het hele plan van het WEF omdat alle corrupte dominostenen zullen vallen als ze met geweld uit de macht worden verdreven. Ze aan de macht laten blijven is gewoon een kort uitstel voor het volk.

Eerlijk gezegd kan het WEF zich niet permitteren om Trudeau te laten aftreden. Als hij valt, valt Biden, valt Australië, valt Nieuw-Zeeland en valt heel Europa. En dan doet de rest van de wereld mee.

De verstandige wereld is gek als ze Ottawa niet maken tot de heuvel waarop ze willen sterven in plaats van op te geven. Het is een onverwachte kans. Waarschijnlijk een kans die niet nog eens zal komen. De truckers zijn echt het Volks Leger. Waar anders zou je snel zo’n sterk, jonger leger kunnen verzamelen om wellicht de confrontatie aan te gaan met het Globalist Tirannen Leger? Het is een leger waar iedereen zich bij kan aansluiten en achter gaan staan. Half het Globalist Tirannen Leger zal deserteren en zich aansluiten bij de truckers als die in Ottawa succes blijken te hebben.

Truckers kunnen dit winnen, maar ze zullen de steun van iedereen nodig hebben. De deur naar succes staat op een kier maar die zal niet eeuwig open blijven. De tijd is niet aan onze kant. Het WEF is niet van plan om te verdwijnen zonder gevecht of zonder grote angst dat ze door deze wereldwijde beweging geruïneerd zal worden. Toch zullen de WEF-leden behoorlijk bang zijn om te eindigen als Mussiolini hangend op het Milaanse plein en zullen ze vechten om dat te voorkomen.

Ik denk dat mensen het alles omvattende belang van Ottawa sterk onderschatten en ook de moeilijkheid om Trudeau te overweldigen onderschatten. Hij en het WEF kunnen het zich gewoon niet permitteren om te verliezen. Ik vrees ook dat de mensen van de wereld het zich niet kunnen permitteren om in Ottawa te verliezen. Het zal dan waarschijnlijk de laatste strijd zijn van het volk als ze Ottawa verliezen.

Ik ben het niet eens dat dit alleen gaat over een geweldloze confrontatie. Ik denk niet dat het WEF het bijltje erbij neer zal gooien vanwege een langdurig geweldloos protest van een paar duizend truckers. Ze hebben honderden jaren aan dit tirannieke plan gewerkt. Ik denk dat ze alleen zullen ophouden als ze duidelijk zwakker zijn dan het Volks Leger. Of het nu een geweldloze of een gewelddadige confrontatie is, om te slagen vragen beide manieren een grote kracht die achter de truckers staat met onmiskenbare reservetroepen achter zich. Dit betekent dat het WEF nu tot daden moet overgaan voordat het Volks Leger te groot wordt met sterke reserves. Ik verwacht spoedig actie van het WEF om deze opstand de kop in te drukken. Dit gaat niet om Trudeau, dit is het WEF-plan om de hele wereld. Iedereen moet klaar staan om de truckers serieus te steunen en de strijd aan te gaan als ze worden aangevallen.

Wat deze Canadese patriotten moeten doen is van de hoge omes en de Canadese regering bewijs eisen dat Covid – het excuus dat ze gebruiken om giftige vaccinaties af te dwingen – werkelijk bestaat. Wij hebben al eerder aan o.a. Health Canada, de WHO en het CDC gevraagd om zelfs maar een enkel monster te leveren van het Covid (Certificate Of Vaccination ID) virus en ze zijn daartoe niet in staat geweest. In plaats daarvan hebben we de voornaamste vaccinateur, de CEO van Pfizer, Albert Israël Abraham Borla die zegt dat ze hun vaccins baseren op een nep virus: “We hebben het ‘echte’ virus niet bestudeerd, maar een virus dat we hebben gecreëerd in het laboratorium.”

De werkelijke reden voor het vaccin is sociale controle via het merkteken van het beest, niet het bestrijden van een pandemie. Als bewijs stuurden de P3 Vrijmetselaars ons een foto van een prototype geldautomaat waar je geen geld kunt opnemen tenzij je hebt bewezen dat je bent gevaccineerd.

En dus moeten de krijgsmachten in het Westen niet vergeten dat het dwingen van mensen om medische behandelingen te ondergaan gebaseerd op leugens onder de Neurenberg-wetten een oorlogsmisdaad is. Het is strafbaar met de dood. De CEO’s van de farmaceutische bedrijven zijn al op de vlucht. Dit nieuwsbericht bijvoorbeeld zegt: 

Dagen nadat Pfizer toegaf dat een veiligheidscontrole de marktwaarde van hun aandelen met miljarden dollars zou benadelen, dumpte de CEO van Moderna Stéphane Bancel aandelen ter waarde van honderden miljoenen dollars en haalde zijn Twitter account weg.

https://www.planet-today.com/2022/02/moderna-ceo-just-dumped-400-million-in.html?m=1

CIA-bronnen zeggen dat hij is gearresteerd. De andere CEO’s zijn ook gearresteerd of zijn op de vlucht.

https://www.planet-today.com/2022/02/moderna-ceo-just-dumped-400-million-in.html?m=1

Afgelopen week zijn ook veel top wereldleiders over de hele wereld gearresteerd. Bijvoorbeeld: Prins Charles “werd gearresteerd wegens de moord op zijn vrouw. Charles vermoordde Diana, wat bekend is in Europa en her en der in de wereld. Charles is een gluiperd… zijn vrouw is een ordinaire dwingeland volgens haar ondergeschikten”, aldus het echte hoofd van MI6. Bedrijfsnieuws stelt dat “Charles positief testte op Covid en in isolatie is gegaan”.

We zien ook dat de Turkse President Recep Erdogan nog altijd mist en we horen dat hij niet naar Turkije zal terugkeren. Dit nieuwsverhaal weerspiegelt dat:

Leiders van zes oppositiepartijen in Turkije zeiden dat Turkije zich in de “diepste politieke en economische crisis” van zijn geschiedenis bevindt, wat de schuld is van het leidinggevende presidentiële systeem. Ze zeiden dat het hun gemeenschappelijke doel was om Turkije’s regeringsvorm te transformeren in een “versterkt parlementair systeem”. 

https://apnews.com/article/business-recep-tayyip-erdogan-europe-turkey-middle-east-5960b2414b07b7bae6a10e6981d6a970

De Turkse President werd aangehouden door de Witte Hoeden Alliantie vanwege het proberen om in Oekraïne een oorlog met Rusland te beginnen, zeggen WDS-bronnen. Andere leiders die de oorlogstrommels slaan zullen ook worden  verwijderd, beloven de bronnen.

Bronnen van de Russische FSB zeggen van hun kant dat er geen oorlog in Oekraïne zal komen.  De Russen willen gewoon achterover leunen en niets doen. Biden en zijn handlangers zeggen “er komt oorlog, er komt oorlog,” maar er zal niets gebeuren, gewoon niets. Er zal geen oorlog komen, dat staat vast. Je moet begrijpen dat Oekraïne en Rusland één en hetzelfde volk zijn. Wij zijn als man en vrouw, dezelfde familie, hetzelfde onderwijs, dezelfde instellingen, hetzelfde militaire programma, dezelfde mentaliteit. De Oekraïense president is blij dat ze wapens en andere dingen krijgen van de V.S., maar hij zal niets doen. Zo beschrijft een senior FSB-bron de situatie.

De FSB gelooft dat het “op veel gebieden belachelijk gemaakte” Biden regime zal instorten als de oorlog er niet komt.

Natuurlijk moeten we de Khazariaanse maffia nooit onderschatten. Op de eerste plaats is ze nog altijd in staat om veel wereldleiders te vervangen door dubbelgangers. Bijvoorbeeld: het nep Biden regime probeert de illusie te handhaven dat ze nog altijd de controle heeft over de CIA door een nep Mike Pompeo op te voeren in hun corporate media. Kijk naar het masker bij nep Pompeo’s nek hieronder en vergelijk hem met de foto van de echte Pompeo die samenwerkt met de Alliantie.

We horen ook, maar kunnen het niet bevestigen, dat Justin Trudeau, Emmanuelle Macron en veel andere staatshoofden gearresteerd zijn, alleen om vervangen te zijn door dubbelgangers die nog steeds aan de touwtjes van de macht trekken.

Iets anders dat we zien van de KM is een enorme explosie aan angstporno, zoals dat iedereen zal gaan sterven aan aids, hartaanvallen, spike proteïnes, enz. Dat zal gewoon niet gebeuren omdat ze soortgelijke dingen al tientallen jaren zeggen en mensen nog altijd niet sterven.

Om te begrijpen wat de werkelijke reden voor hun angst is, kijk dan eens naar deze demonstraties in Canada, Australië, Israël enz. en je kunt zien dat een volksrevolutie in volle gang is.

Australische bronnen merken bijvoorbeeld op: “De revolutie in Canberra zal niet worden verslagen op televisie door de waardeloze mainstream media troep. Honderdduizenden zullen eraan deelnemen.”

De KM zal deze keer niet gaan moorden om te ontsnappen aan de justitie die hen al lang zoekt. Maar dat betekent niet dat ze het niet zullen proberen zoals deze CIA-boodschap duidelijk maakt: 

Corrupte politie in Australische hoofdstad Canberra gebruiken een signaal-verstoorder om de transmissie van life beelden van de protesten te verstoren. Die signalen kunnen ook gebruikt worden als frequentiewapens die het Havana syndroom creëren en, als ze te lang aanhouden, mensen erg ziek maken en permanente hersenbeschadigingen kunnen veroorzaken. Dit is heel reëel en moet uitgeschakeld worden.

Een boodschap aan de Canberra politie: jullie zullen neergeschoten worden door sluipschutters van de Australische Commando’s als jullie deze wapens gebruiken tegen het Australische volk. Datzelfde is ook elders het geval. De politie en het leger moeten hun eigen mensen niet aanvallen of ze zullen direct verantwoordelijk worden gehouden.

Wij weten dat het Amerikaanse leger het nep Biden regime niet steunt en er niet de oorlog voor in zal gaan. Andere gewapende strijdkrachten moeten daar aandacht aan schenken of de onontkoombare consequenties onder ogen zien.

En nu we het over onontkoombare consequenties hebben: De Japanners zijn begonnen de KM aan te vallen. Een Japanse conservatieve bron die dicht bij de Keizer staat zegt dat vorige week een grote geheime stap werd gezet tegen de Franse tak van de Rothschild familie. In wezen werden ze uit Japan en een groot deel van Azië verdreven, zei de bron. Dit was de reden waarom er vorige week brand uitbrak bij de gelddrukkerij van de Bank van Frankrijk. Het was ook de reden dat een hoog in rang lid van de Keizerlijke Japanse Politie vorige week werd gearresteerd. Japan is voor het eerst in 80 jaar een onafhankelijk land aan het worden.

https://www.independent.co.uk/news/world/europe/fire-bank-france-money-printing-factory-b2011307.html

https://www.yomiuri.co.jp/national/20220209-OYT1T50367/

Om ons rapport deze week te besluiten, kijken we naar de laatste ontwikkelingen in Project Blue Beam en de ruimte-oorlogen. De grootste ontwikkeling op dit gebied was de lancering van 49 Elon Musk’s Starlink satellieten. 

https://www.the-sun.com/tech/4646489/elon-musk-starlink-satellites-geomagnetic-storm-spacex/

Ze werden neergeschoten door een straal van een op Aarde gestationeerd gericht energiewapen (DEW straal), waarvan de CIA zegt dat die van de KM Cabal is. “Ze willen niet dat Musk hun controle over wereldwijde communicaties weghaalt. Musk staat momenteel onder bescherming van de Alliantie. Hij wordt zorgvuldig in de gaten gehouden (aangezien hij graag de grenzen opzoekt). De gerichte energie-aanval kwam uit Europa, niet uit de V.S., zegt de CIA. Ze suggereerden dat de aanval kwam uit de buurt van het Vaticaan of het Meer van Geneve.

We kregen ook de laatste beelden van Project Bluebeam toegestuurd. De wereld gaat absoluut onbekend gebied in.

. . .

3 reacties op “Benjamin Fulford: “De US Corporation kan deze week imploderen.”

 1. Beste Benjamin,

  Ik ben jou heel dankbaar voor al het goede werk dat je verricht en wat je publiceert. Dank je wel. Dank je wel. Dank je wel.

  Hartgroet,
  Mascha Ypey

 2. Dient een oude vrouwtje jouw te zeggen wat Wij NU te doen hebben?
  Dat Wij de Vuist moeten zijn voor de hele aardse bevolking?
  Dat wij op die manier ook de Strijd in Ottawa steunenen, omdat dat OOK Onze Strijd voor Werkelijke Aardse Vrijheid is!
  Nu dienen Wij er te Zijn voor Hen die al veel langer Onze Strijd naar de Valse Top-Regeerders brengen.
  En tonen dat Wij dat Niet Langer Willen Aanvaarden.
  Omdat zo dus ook de Werkelijke Democratie door de Valse Mensen van ondermeer Het WEF, de KM en meer van die soort, ons alleen maar willen verbrijzelen of op zijn minst knechten!
  Wil jji verbrijzeld door hen worden? Wil jij door hen nog langer geknecht worden? Wil jij nog meer van je rechten inleveren voor deze nep-vrijheden?
  NEEN! toch zeker!
  DAN STA OP VOOR ONS RECHT OP WERKELIJKE VRIJHEID !!!

 3. Jezuïeten, vrijmetselaars, sj, welke staatshoofden waren er wel niet aan verbonden al ver voor de 2e wereldoorlog en kwamen in 1925 tot het besluit om een nieuwe wereldoorlog op te starten en nadien is het gewoon door gegaan met Willem Drees en vanalles wat er op volgde, in Nederland en hoe dat wereldwijd verder is gegaan dat komt nu inbeeld, eindelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *