Benjamin Fulford: “De “op Rockefeller Regels Gebaseerde Wereldorde” Zit In De Slotfase Van De Geschiedenis.”

31 januari 2022

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Vergelding is een bitch. De Rockefeller kliek, de grootste massamoordenaars in de geschiedenis van de mensheid, wordt eindelijke geconfronteerd met gerechtigheid. Massademonstraties over heel bezet Europa en nu de actie van truckers in Noord-Amerika zijn een teken dat hun satanische heerschappij aan het bezwijken is.

Vandaag, 31 januari, is een betalingsdeadline die de Rockefellers moeten nakomen. Alle tekenen wijzen erop dat hun cheque is vervalst. Ze hebben nu tot 18 februari de tijd om met het geld over de brug te komen of failliet verklaard te worden. 

Hoeveel geld hebben we het over? Het door Rockefeller geautoriseerde nep-Biden regime zorgde voor een handelstekort van een record $1.08 biljoen in 2021 en voegde daar meer dan $2 biljoen federale schuld aan toe wat het totaal op $3 biljoen bracht. Dit betekent dat ze met $3 biljoen over de brug moeten komen of hun hele nep-regime stort in elkaar. 

Vergeet niet dat hun kliek – met aan het hoofd de voortvluchtige crimineel David Rockefeller Jr. – de controle heeft over wat zij noemen de “op regels gebaseerde wereldorde”. Wiens regels? Hun regels! Hun dienaren geven leiding aan de V.N., de Wereldbank, de NAVO, de Fortune 500 bedrijven, enz. Vergeet niet dat de leiders van deze organisaties werden aangesteld, niet gekozen. Dus wanneer de Rockefellers failliet zijn, zal dat betekenen dat al deze machtscentra terug zullen komen onder de controle van het volk.

Zelfs als het ze lukt om hun dienaren van de Chinese Communistische Partij zo ver te krijgen dat ze het geld van de Chinese mensen aan hen overhandigen; zal dat ze niet redden. Want de Chinese Communistische Partij, die wankelt onder een schuld van $ 118 biljoen, wat 833% van hun GDP is, is ook failliet.

Zelfs als ze fiatgeld gebruiken en hun financiële administratie vervalsen om te doen alsof ze nog altijd solvabel zijn, zal dat ze niet helpen want ze worden opgejaagd. De Rockefellers vermoordden de Tsaar van Rusland en zijn familie nadat hij had geweigerd hen olieconcessies te geven. De Khazariaanse Maffia begonnen toen een schrikbewind waarbij meer dan 50 miljoen Russen de dood vonden. De Russische patriotten zijn nu bezig hun gerechtigheid te krijgen en zijn een systematische jacht begonnen op de hele, uitgebreide Rockefeller kliek en hun dienaren, volgens bronnen van de FSB.

Sprekend over dienaren, laten we het hebben over hun fascistisch/communistische dienaar Justin Castro van Canada. Dankzij de patriottische truckers die Ottawa binnenvielen, is hij de eerste Premier in de Canadese geschiedenis die zich zo snel mogelijk verbergt voor zijn eigen mensen.

Hier is een boodschap voor David McGuinty, waarmee ik op de middelbare school zat en die het hoofd is van de Canadese geheime dienst: “Als je niet voor een Neurenbergachtig tribunaal wilt komen te staan voor oorlogsmisdaden, dan moet je moed tonen en Castro arresteren.” Net als Adolf Hitler, kreeg Castro slechts 33% van de volksstemmen en toch probeert hij Canada te veranderen in een fascistisch dictatorschap. Het Canadese leger won de slag bij Vimy niet om te zien hoe Canada wordt overgenomen door een broedermoordende, fascistische buitenlandse agent. Hier is mijn advies voor het Canadese leger: pak Castro op vanwege zijn misleiding en “volg de wetenschappelijke methode”. Stuur militaire politie naar de ziekenhuizen in het hele land en controleer de feiten met frontlijn artsen. Je zult ontdekken dat Castro en zijn mede fascistisch/communistische agenten gebruik hebben gemaakt van een gewone kou maar met een andere naam (wat het coronavirus is) om de democratie van Canada te vernietigen en Canadezen te vaccineren met gevaarlijke stoffen. Je kunt je feitencontrole hier beginnen:

“Military Vax Data Rocks DC: Catastrofale tol aan blessures onthuld bij een hoorzitting voorgezeten door Senator Johnson” 

https://www.redvoicemedia.com/2022/01/military-vax-data-rocks-dc-catastrophic-injury-toll-exposed-at-sen-johnson-hearing/?utm_source=home-headline

Denk eraan dat Canadezen die vaccinaties ondersteunen dat alleen doen omdat de gecontroleerde media ze leugens heeft verteld over de zogenaamde pandemie. Vraag jezelf ook af waarom jullie topgeneraals zijn verwijderd gebaseerd op leugens en insinuaties, en vervangen door marionetten. Vertrouw niemand die niet persoonlijk in gewapende strijd betrokken is geweest. Wat je ook doet, weiger actie te ondernemen tegen je medepatriotten, de truckers en boeren die nu vechten om Canada te bevrijden. 

Hier is een boodschap van een van de protesteerders in Ottawa: “Canada is verdomme net wakker geworden!!” Lang leve een vrij Canada. 

https://www.zerohedge.com/political/truckers-across-planet-unite-convoys-against-medical-tyranny

Oké, laten we dan nu eens kijken hoe het bewind van de Khazariaanse Maffia over de hele wereld in elkaar stort. Het eerste wat we zien is dat truckers over de hele wereld Canada nu nadoen en zich voorbereiden op het stoppen van economische activiteit totdat de Khazariaanse criminele marionettenregeringen zijn verwijderd.

Er zijn ook enorme demonstraties in heel Europa. Hier is slechts één voorbeeld uit België, waar een protest van een miljoen mensen werd gehouden in een land van 11 miljoen mensen.

De omvang van de protesten is zodanig dat veel voormalige topleden van de Khazariaanse maffia zich nu overgeven en instemmen met een waarheids- en verzoeningsproces. Bijvoorbeeld: Nathaniël Rothschild heeft weer contact met ons opgenomen om te zeggen dat hij rechtstreeks werkt met [V.S. President Donald] Trump. Hij brengt het grootste deel van zijn tijd door op het Amerikaanse Thule Ruimtemacht Centrum. Er is daar een enorme ondergrondse basis (Ook de ondergrondse gevangenis ligt er in de buurt). Nat heeft een deal gemaakt met de Alliantie en zijn fortuin aan hen overgedragen. Hij heeft al $50 miljard gegeven om te gebruiken voor het project in de regio.

Zijn vermogen wordt geschat op enkele biljoenen dollars. Het exacte bedrag is geheim. Nat heeft zich gedistantieerd van de Engelse tak van de familie en was er bijna uitgegooid omdat hij uit het familiebedrijf wilde stappen. Hij heeft een dubbelganger die de meeste vergaderingen van zijn nieuwe bedrijf Volex bijwoont. 

Bekijk de 2 foto’s hieronder. De ene is Nat een jaar geleden toen hij naar Sri Lanka ging. De andere foto is behoorlijk actueel en is zijn dubbelganger.

De Franse tak van de familie wordt De Rothschild genoemd. Zij zaten achter de couppoging in Kazakhstan. Hun huurlingen werden geëlimineerd dankzij de Russische president Vladimir Putin. 

Rusland vecht nu om Europa te bevrijden van de overheersing van de Rockefellers en de NAVO. De strijd om Oekraïne is in werkelijkheid een oorlog om Europa te bevrijden, volgens de Russen en hun Britse bondgenoten.

Meer dan 80% van Ruslands gasexporten naar Europa gaat via Oekraïne. De Rockefellers en hun Franse De Rothschild medestanders installeerden daar een marionettenregime om de gasstroom te stoppen en de Europeanen te dwingen duur door Rockefeller beheerd gas te kopen.

Yevgeny Fyodorov, een top Russische politicus verklaart de situatie tijdens het interview waarvoor hieronder een link staat.

Hij legt uit dat de Rockefeller strijd om de rechtstreekse gasstroom naar Duitsland via de Nordstream II pijplijn te stoppen, een strijd is om Europese afhankelijkheid. Als de Europeanen gas van Rusland kopen, zouden ze $300 per kubieke meter betalen met langlopende, stabiele contracten. In plaats daarvan proberen de Rockefellers hen te dwingen om $1000 per kubieke meter te betalen voor gas waarover zij de controle hebben.

Nu Oekraïne wordt bevrijd zullen Frankrijk en Duitsland, die beide gedurende meer dan 1000 jaar bestonden als onafhankelijke landen, weer onafhankelijk worden, zeggen Russische FSB-bronnen.

Dit is wat Rusland van plan is volgens Fyodorov: Oekraïne terugbrengen naar Rusland, de Sovjet Unie herstellen, Joegoslavië herstellen en de Russische Centrale Bank nationaliseren. Fyodorov legt uit dat de huidige centrale bank een dochteronderneming is van het IMF.

Volgens bronnen van MI6 en de CIA, betekent de gevangenneming van het hoofd van de Zwitserse Rothschild familie Klaus Schwab en het hoofd van de Europese Centrale Bank Christine Lagarde dat het IMF nu bereid is om samen te werken met Rusland om de EU te vervangen door de 47 leden tellende Raad van Europa. Dit is hoe Rusland tegen de nep-pandemie aankijkt.

Het in wapens, slaven en drugs handelende bedrijf, bekend als NAVO zal vervangen worden door iets dat wezenlijk te maken heeft met Europese veiligheid, zeggen de bronnen. MI6 doet zijn deel om dit tot stand te brengen door Khazariaanse maffia agenten in de UK en de rest van Europa te verwijderen. Een senior MI6 agent legt uit dat de verwijdering van Angela Hitler (Merkel) uit de macht in Duitsland de sleutel was. “Als Merkel weg is dan is Macron weg”, zegt de bron. Daarom probeerden de Franse De Rothschilds met hun mislukte poging om Kazakhstan over te nemen een nieuw thuis voor zichzelf te creëren buiten Frankrijk.

In de UK, volgens MI6, is voormalig Chief Cabinet Secretary (en geheime heerser) Simon Case “geëxecuteerd”. Ook hoofd van het voormalig MI6/Secret Intelligence Service (SIS) John Scarlett “werd vorige week vermoord”, zegt de bron. “Ze probeerden heimelijk de staat over te nemen, ze pleegden hoogverraad. De hele zaak implodeert in zichzelf. Het lijkt een beetje op het aanpakken van een amateur Nazi-macht”, legt MI6 uit.

“Het gaat over het handhaven van persoonlijk soevereiniteit. Je moet opstaan tegen bullebakken. Laat Pfizer niet overal rondgaan en je leugens vertellen. Het zijn bullebakken, betaalde bullebakken”, vervolgen ze.

De aanpak van Pfizer en andere farmaceutische Khazariaanse marionetten gaat wereldwijd door; daar zijn meerdere bronnen het over eens.

Bijvoorbeeld: Anthony Fauci, het hoofd van de pandemie pushers in de V.S. “is geëxecuteerd in Gitmo”, volgens CIA-bronnen. Degene die nu verschijnt is een dubbelganger, zegt de bron. De volgende foto werd ons toegestuurd als bewijs.

De nep Trump die vaccinatie pusht is ook ontmaskerd, zoals deze CIA foto toont.

En nu we het over de CIA hebben: de Rockefellers hebben voormalig CIA-hoofd Mike Pompeo laten opdraven om te zeggen:

“De Chinese leider Xi Jinping wil wereldwijde heerschappij – hegemonie voor de Chinese Communistische Partij,” en waarschuwt dat de opgang van de Chinese Communistische Partij (CCP) de op regels gebaseerde internationale orde die van kracht is sinds de Tweede Wereldoorlog zou kunnen vernietigen.

https://www.theepochtimes.com/xi-jinping-seeking-global-domination-mike-pompeo_4235829.html?utm_source=partner&utm_campaign=ZeroHedge

Het probleem is dat deze Pompeo “zonder enige twijfel een dubbelganger is” volgens CIA-bronnen, zoals de foto’s hieronder duidelijk maken.

“De dubbelganger draagt een laars (met een GPS monitor). De echte Pompeo is volledig van de radar verdwenen. Hij heeft de waarheid- en verzoeningsdeal van de Alliantie geaccepteerd. Hij heeft alle data files en USB drives die hij had verkregen als CIA-directeur en als minister van Buitenlandse Zaken overgedragen aan de Alliantie. Hij bevindt zich momenteel in een heel veilige locatie en helpt de Alliantie”, zegt de CIA.

We kregen ook informatie van de Australische inlichtingendienst over de situatie in hun regio. Ten eerste is de Premier van Nieuw-Zeeland, Jacinda Ardern “in zelf-isolatie gegaan”. “Het ziet er naar uit dat de grijns nu van haar gezicht af is. Het is tijd om te beslissen: samen werken of naar Gitmo gaan. Ze lijkt voor mij echt op Jack Ardern”, zegt de bron.

https://www.theguardian.com/world/2022/jan/29/new-zealand-jacinda-ardern-isolates-after-possible-covid-exposure

De strijd om Australië te bevrijden woedt ook. De bron van de Australische inlichtingendienst rapporteert de situatie daar als volgt:

“Melbourne is de drakenkop voor pedofilie en kinderhandel in Australië. Er ligt een heel grote ondergrondse basis onder de stad, met een onderzeeër-basis die naar zee gaat. Melbourne en Victoria staan voor 100% onder controle van de satanische Cabal, zoals trouwens heel Australië.

Premier Scott Morrison staat ook onder controle van de Cabal. Hij zal spoedig aftreden om gezondheidsredenen. Premier Dan Andrews heeft nu een dubbelganger. De echte Andrews is verdwenen.” Wat betreft verdwenen zijn, we hebben ook gezien dat mega-popster Elton John op dinsdag twee concerten in Dallas uitstelde – die deel uitmaakten van een waarschijnlijk langdurige vaarweltoer – nadat hij positief was getest op Covid-19.

“Hij is ook gearresteerd. Hij is een bekende pedofiel”, verklaart een CIA-bron.

China zit ook op de zaak, zoals dit nieuwsbericht toont:

BEIJING: Chinese autoriteiten dagvaardden functionarissen van AstraZenica China met betrekking tot een onderzoek naar verdenking van fraude door medewerkers van het bedrijf, zei de National Healthcare Security Administration (NHSA) op zaterdag (29 januari)… medewerkers in de zuidelijk gelegen stad Shenzhen hadden testrapporten van patiënten veranderd of deelgenomen aan het veranderen, en werden verdacht van fraude met ziektekostenverzekeringen.

https://www.channelnewsasia.com/asia/astrazeneca-china-summoned-suspected-fraud-2468051

Een soortgelijke serie arrestaties heeft ook plaatsgevonden in Japan waar buitenlandse agenten en hun dienaren aangehouden zijn voor het vervalsen van positieve testresultaten en het vermoorden van mensen in ziekenhuizen, volgens bronnen van een Japans politiebureau.

We zien ook dat Rockefeller employee en hoofd van de WHO Tedros Ghebreyesus nu openlijk zegt dat vaccins gebruikt worden om kinderen te doden.

Het is duidelijk dat hij omgedraaid is.

Wees ervan verzekerd dat het slechts een kwestie van tijd is voordat alle pandemie pushers of gearresteerd of omgedraaid zijn.

Dus nu de pandemie-poging om wereldwijd fascisme te creëren in rook opgaat, komen meer signalen naar boven dat een ruimte-opera het volgende is. Als bewijs zijn hier video’s van enkele recente “UFO” waarnemingen.

Video: Helaas werken de video’s niet!

Gaat project Blue Beam met volle kracht vooruit?

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “De “op Rockefeller Regels Gebaseerde Wereldorde” Zit In De Slotfase Van De Geschiedenis.”

 1. De tsaar van rusland is niet vermoord maar geexecuteerd samen met de rest van zijn gedegenereerde familie.
  Dat moet voor de meeste russen zelfs een verademing zijn geweest! Helaas voor hun kregen ze een leider
  terug welke niet voor de tsaar onderdeed.
  Hetzelfde zouden de Nederlanders moeten doen met hun koningshuis, ook geteisem en oplichters!
  Ik vind wel dat er veel tegenstrijdige berichten staan, De Britten en Rusland bondgenoten? Als dat zo is is dat nieuw voor mij!
  Veel van wat Benjamin schrijft verwijs ik naar het rijk der fabelen, eerst zien dan geloven.
  Hij heeft al zoveel geschreven wat tegenstrijdig was met eerdere geschriften van hem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *