Benjamin Fulford: “Wereldwijd Arrestatiebevel voor David Rockefeller Jr. terwijl de Afbraak van de Khazariaanse Maffia verder gaat.”

24 januari 2022

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De afbraak van de Khazariaanse Maffia gaat steeds sneller. Een wereldwijd arrestatiebevel uitgegeven voor David Rockefeller Jr. betekent dat een van hun bazen nu een opgejaagd man is. Intussen brengen rellen en demonstraties in de hele Westerse wereld andere KM leiders ten val zoals Emmanuelle Macron van Frankrijk en Justin Castro van Canada. De Rothschild familie heeft toegegeven verslagen te zijn en staat nu onder de leiding van Nathaniel Rothschild. Hij belooft dat ze zich van nu af aan bij hun gewone werk zullen houden en zich niet met de politiek zullen bemoeien. Hier is een link naar zijn bedrijf Volex.

De nederlaag van de topniveaus van de KM leidt tot historische veranderingen in de hele wereld. Deze omvatten het ter ziele gaan van de VN, de wedergeboorte van de Verenigde Staten en het begin van een nieuw tijdperk voor planeet Aarde. Het overall verhaal is: het einde van eeuwenlange overheersing door een Satanische sekte.

Omdat nu zo veel mensen wakker worden is het tijd om nog weer eens achtergrond informatie te geven tegen wie de revolutie is gericht. Barry Chamisch, een Jood die een derde van zijn familie verloor in de holocaust, schetst het werkelijke verhaal van de Sabbatiaans/Frankische sekte (de mensen die ik de Khazariaanse Maffia noem). Hij merkt bijvoorbeeld op dat Chaim Weizmann tijdens de wereldwijde Zionisten conferentie in 1936 zei: “Waarschijnlijk zullen slechts 2 miljoen mensen de te verwachten holocaust overleven maar ze zullen klaar zijn voor een leven in Palestina”.

Als dit nieuws voor je is, adviseer ik je met klem om 40 minuten de tijd te nemen om de video te bekijken waar hij voor werd vermoord. Hierin zal alles je verteld worden over de verbanden tussen 666, de Illuminatie, het Zionisme, de Rothschilds enz. Hij brengt heel duidelijk naar voren dat deze mensen geen Joden zijn.

https://odysee.com/@TheSearch4Truth:8/trim.8F0E2F33-3161-43A1-9A68-AAA852586A6B:5?t=1565

Maar Chamish voert het probleem slechts terug tot 1666 en realiseert zich onvoldoende dat we te maken hebben met een zeer oude sekte van menselijke slavenhouders die bekend staan als de Hyksos die een god aanbaden met een geitengezicht en een gespleten staart die wij kennen als Satan. Een holocaust is een brandoffer aan Satan. De Joden zijn al duizenden jaren hun slaven geweest.

Deze schrijver hoorde pas van deze mensen toen ze me uitnodigden om me bij hen aan te sluiten en mij grote weelde en macht aanboden zolang ik instemde om deel te nemen aan hun complot om 90% van de mensheid te vermoorden en de rest tot slaaf te maken. Van toen af aan heb ik ze bestreden.

De aanhoudende pandemie en de heel echte massamoordcampagne met vaccinaties is slechts de laatste poging van deze Satanisten om voldoende mensen te vermoorden zodat ze aan de macht kunnen blijven en de mensheid tot slaaf te maken.

Tussen de 3 en 4 minuten van de deskundige getuigenis in de video in de link hieronder, wordt bevestigd dat de spike proteïne in de giftige vaccinbatches ras-specifiek is en dat de Ashkenazi Joden er immuun voor zijn.

Twee verschillende Mossad-bronnen zeggen dat bijna alle Israëli’s de zoutoplossing, vaccin nr.1, hebben gekregen. En toch, hoewel Israël een van de hoogst gevaccineerde landen op aarde is, hebben ze een van de hoogste aantallen COVID doden. Wat er gebeurt is dat de KM vaccins gebruikt om dissidenten onder hun Joodse slaven te vermoorden. Met andere woorden, gehoorzame schaapmensen krijgen placebo’s terwijl lastige mensen dodelijke injecties krijgen. 

De militaire- en inlichtingendiensten van de wereld zitten midden in een groot offensief tegen deze criminelen. De Joden komen nu ook in opstand. En dat doen ook de bewuste mensen in het Westen. De revolutie is nu niet meer te stoppen. Het duurt niet lang of de hele wereld zal het VS equivalent van de val van de Berlijnse Muur zien wanneer het Witte Huis met de grond gelijk is gemaakt. In een video die maandag op YouTube werd gezet, lijkt een constructieteam een betonnen barricade te bouwen tussen het Witte Huis en het ijzeren hek dat al om het gebouw heen staat.

Volgens de CIA: “De betonen barrière wordt rondom het Witte Huis geplaatst zodat de sterke luchtstroom van de ontploffing (wanneer het Witte Huis wordt geïmplodeerd) niet de straten van het omringende gebied ingaat. Dit staat al snel te gebeuren. Je hebt ongetwijfeld de video’s online gezien van de ontploffingsflitsen die op de tweede verdieping van het Witte Huis plaatsvonden. De steunpilaren werden verzwakt ter voorbereiding op de komende implosie. Dit is ook bewijs dat het Witte Huis leeg staat. Brandon [Biden] verschuilt zich op een andere locatie, en die zou overal kunnen zijn…???”

Ter  bevestiging dat iets historisch staat te gebeuren onthult VS President Donald Trump dat de Amerikaanse strijdkrachten de leiding over het land hebben, dat een actieplan gereed is om onze natie terug te brengen naar een constitutioneel gebonden representatieve republiek en dat een blackout/tijdelijke onderbreking van berichtgeving al snel zal komen. Hij geeft ook aan dat hij nooit een vaccinatie heeft gehad.

Ter bekrachtiging hiervan zegt een Pentagon-bron dat er iets heel vreemds gebeurt in het Witte Huis en dat we mogelijk al snel te maken hebben met een EMP [Elektromagnetische] aanval. Deze “EMP aanval” zou een excuus kunnen zijn voor een complete sluiting van het internet.

Een mysterieus, weinig gerapporteerd incident in Uruguay geeft een aanwijzing voor wat er aan kan komen. Hier is een ooggetuige verslag:

“Eerst waren er branden, toen hoge temperaturen van 44°C (111°F), daarna orkaankracht stormen, daarna de ONGEKENDE overstromingen en nu GOLFT EMP OVER HET HELE LAND … waardoor verdomme een TON aan hulpmiddelen door brand werd verwoest… we worden aangevallen.”

Video: https://cdn-0.stillnessinthestorm.com/wp-content/uploads/2022/01/uruguay-floods.mp4?_=1

Uruguay is een van de vele landen op het Zuidelijk halfrond waar de KM naartoe vluchtte om hun geplande holocaust (brandoffer aan Satan) onder de meerderheid van mensen die op het Noordelijk halfrond wonen te ontwijken.

De groeiende tegenaanval tegen de KM en hun nep pandemie werd mogelijk gemaakt door een aanhoudende systematische zuivering van hun mensen in de hoogste rangen. Dit is te zien in de corporate propaganda media in de vorm van een veelvoud aan mensen in de hoogste rangen die COVID kregen. Zoals welingelichte lezers weten is “positief getest zijn op COVID en zelfisolatie” een code voor arrestatie en ondervraging. Onder degenen die recentelijk in “zelf-isolatie” zijn gegaan, bevinden zich de Amerikaanse verrader topgeneraal Mark Milley, nep VS Minister van Defensie Lloyd Austin, de Israëlische Minister van Defensie Benny Gantz, de hoogste Vaticaan baas Cardinaal Pietro Parolin en aartsbisschop Edgar Pena Parra. Zij behoren tot de velen die “COVID hebben ondanks dat ze gevaccineerd zijn”.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10411255/Top-U-S-general-Milley-tests-positive-COVID-19-spokesman.html

https://www.timesofisrael.com/gantz-becomes-latest-government-minister-to-catch-covid-19/

https://www.arabnews.com/node/2006896/world

Veel slapende agenten of onder controle zijnde oppositiefiguren zijn ook ontmaskerd. Bijvoorbeeld: De psychologische oorlogvoeringexpert van de Amerikaanse Militaire inlichtingendienst Patrick Bergy, die werkte met voormalig hoofd van het Defense Intelligence Agency, Generaal Michael Flynn zegt: “Gebaseerd op mijn persoonlijke interacties is hij eerloos”.

We zien ook dat de Premier van Nieuw-Zeeland, Jacinda Ardern plotseling haar huwelijk heeft gecanceld en zegt “Ik sluit me slechts aan bij veel Nieuw-Zeelanders die een soortgelijke ervaring hebben gehad als gevolg van de pandemie en bij iedereen die in dat scenario vast is komen te zitten, het spijt me zeer.” Ze ziet er doodsbenauwd uit in de video en terecht, ze staat op het punt om geëxecuteerd te worden, zeggen CIA-bronnen.

Iemand anders die er echt doodsbang en gespannen uitziet is de Franse President Emmanuelle Macron. De CIA stuurde ons de volgende foto’s met het commentaar “Macron zonder make-up en zonder TV-belichting heeft echt een ziek gezicht. De kerel is duidelijk aan het eind van zijn latijn. (Is dit nog Macron)? “

Hij is waarschijnlijk doodsbang vanwege de massademonstraties tegen KM regimes die door heel Europa plaatsvinden. Kijk bijvoorbeeld eens naar onwerkelijke scenes in Brussel waarbij de politie ondergronds vlucht, enkel om metalen hekwerken over zich heen te krijgen van de in het nauw gedreven menigte.

Video: https://cdn-0.stillnessinthestorm.com/wp-content/uploads/2022/01/revolution-in-belgium.mp4?_=2

00

Hopelijk zal Justin Castro van Canada (check hier voor achtergrond: https://www.henrymakow.com/) ook de al lang overtijd zijnde gerechtigheid krijgen.

https://www.bbc.com/news/world-us-canada-59833123

Zoals in deze video is te zien, vallen nu Canadese truckers Ottawa binnen, als onderdeel van een beweging om de criminele Castro te verwijderen.

Naast zijn vele andere misdaden zien we dat Castro recentelijk een fonds van $31 miljard heeft goedgekeurd om “inheemse kinderen te compenseren”. Het fonds werd goedgekeurd na een internationale mediacampagne waarin de “massamoord” van inheemse kinderen op residentiële scholen openlijk werd afgekeurd. Het probleem is dat er geen enkel lichaam werd gevonden in de “massagraven” die in de rapporten werden genoemd. De waarheid is dat het mortaliteitscoëfficiënt voor kinderen in residentiële scholen in feite vergelijkbaar was met het Canadese gemiddelde van 1950 tot 1965. 

https://www.dorchesterreview.ca/blogs/news/in-kamloops-not-one-body-has-been-found

Hoe dan ook, je kunt ervan verzekerd zijn dat slechts een fractie van dit “fonds” werkelijk terecht komt in de handen van inheemse mensen. De rest zal wel naar de zakken van zijn KM bazen zoals de Rockefellers gaan.

Dat zijn de Rockefellers die hun nep-Biden regime gebruikten om het Keystone pijpleidingsysteem buiten werking te stellen zodat Amerika gedwongen zou worden om olie te kopen van hun Saoedi-Arabische afgevaardigden en Rusland. 

https://energynow.com/2022/01/huge-mistake-one-year-later-keystone-xl-cancellation-represents-a-massive-missed-opportunity/

De Saoedische Royals zijn KM slavenhouders die tot op de dag van vandaag een slaven-regime leiden dat is vernoemd naar hun eigen familie. Zelfs de corporate propaganda media rapporteren nu “de hedendaagse Saoedi-Arabische koninklijke familie zijn nakomelingen van Joden die vochten tegen vroege Moslim stammen”.

https://m.jpost.com/middle-east/iran-news/article-692595

Het feit dat dit naar buiten komt betekent dat de Saoedi-familie die slaven-plantage niet langer leidt en doet alsof ze een land zijn.

In onderstaande video kun je andere spoedig-te-verwijderen KM gevolmachtigde leiders zien die hun Rockefeller/Rothschild “great reset” scrips lezen.

Nu we het toch over de Rockefellers hebben, het ziet er naar uit dat ze proberen de schuld voor hun misdaden, waaronder het nep Biden regime, op Barack Obama te schuiven. Dit is als een hagedis die zijn staart afstoot om te kunnen ontsnappen.

Wat Psaki betreft stuurde de CIA ons de volgende vulgaire video, opgenomen op 29 oktober 2020, met het volgende commentaar: “Is dat Psaki-Zuckerberg-Rockefeller? Waarom zou ze in het VOA[Voice of America]gebouw zijn, om daar een oude vriend te ontmoeten?”

Nu hun KM meesters zijn ontmaskerd krabbelen elke dag steeds meer landen terug van de nep pandemie omdat hun marionettenleiders de strop rondom hun nek kunnen zien hangen. Zo hebben bijvoorbeeld Engeland, Ierland en Schotland alle beperkingen rondom COVID opgeheven.

Ook de WHO krabbelt terug terwijl ze tegelijkertijd vragen om overheidsfondsen zodat ze niet langer de agenda van vaccin pushende sponsorbedrijven zoals de Bill en Melinda Gates Foundation hoeven te volgen.

https://www.theguardian.com/world/live/2022/jan/20/covid-news-live-who-recommends-lifting-international-travel-bans-and-abolishing-proof-of-vaccination-requirements?page=with:block-61e8ae858f082d5471705795

https://www.japantimes.co.jp/news/2022/01/23/world/us-who-independent/

Canada’s gezondheidsinstanties zoeken ook naar een ontsnappingsmogelijkheid door toe te geven dat ze de gevaren van COVID hebben overdreven.

https://thepulse.one/2022/01/05/ontario-canada-admits-50-of-covid-hospitalizations-not-from-covid-deaths-count-may-also-be-misleading/

“Hun COVID agenda raakt snel in verval, maar dit betekent niet dat het gevecht over is. De planeet is een groot gebied en er zullen delen zijn waar KM satanische Deep State agenten verblijven die in hun kleine controlegebied hun agenda zullen blijven pushen. Wat we ons moeten realiseren is dat – WIJ, HET VOLK, ONS ER NIET BIJ NEER KUNNEN LEGGEN. Zonder gehoorzaamheid  hebben ze NIETS. GEEN ENKELE MACHT. Houd stand. Houd voet bij stuk. Het beste moet nog komen.” Dat is wat een aan de White Dragon Society verbonden CIA-bron zegt.

Onder “nog te komen” gebeurtenissen kan de val van het communistische regime in China zijn. Het blijkt dat China’s werkelijke schuld nu een onvoorstelbare 833% van het GPD [Bruto Binnenlands Product] is of $118 biljoen. Dit is veroorzaakt door het bouwen van het equivalent van 27 lege New York steden. 

http://udumbara.net/china-builds-27-empty-new-york-cities

“Dit is de trigger voor een ineenstorting van het wereldwijde financiële systeem”, zegt een CIA-bron opmerkend dat de breed gerapporteerde problemen van de voor $1 biljoen in de schuld staande Evergrande hierbij vergeleken “zakgeld is”.

Kijk ook eens naar het plaatje hieronder en zie wat er uit het Evergreen containerschip kwam toen dat doelbewust vast kwam te zitten in het Suez kanaal en later werd overgenomen en op een andere locatie wekenlang werd doorzocht. De lijst omvat o.a. kinderen [levend en dood], wapens, weerveranderingsapparatuur en kernkoppen.

Tot slot deze week willen we onze lezers deze clip laten zien van piramides die in Antarctica zijn gevonden.

https://www.youtube.com/watch?v=PpdMElZMscU00

01:47

Het silhouet van de grootste piramide schijnt een wit gemaakte versie van de Giza piramide in Egypte te zijn. Maar het feit dat we zo’n video toegezonden kregen van een militaire bron op hoog niveau is een goed teken dat een of ander soort woo woo ruimte/Antarctica/UFO gebeurtenis wordt gepland. 

En nu we het over ruimtegebeurtenissen hebben, hier is een video die laat zien dat de zogenaamde Tonga uitbarsting werd veroorzaakt door een nucleair projectiel dat uit de ruimte kwam.

Video is niet beschikbaar

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “Wereldwijd Arrestatiebevel voor David Rockefeller Jr. terwijl de Afbraak van de Khazariaanse Maffia verder gaat.”

  1. Ja, ja, en let op vooral de zogenaamde kleine landen, waar de Khazariaanse Maffia en handlangers zich maar al te graag verschuilen.
    Dit huidige Neder-land dient zeker op hun tellen te passen! Want ook zij hebben zich ook daaraan schuldig gemaakt. Zij hebben ondermeer zelf de Bilderberggroep weer opgericht, en veel meer van deze zaken hebben ook dus vaak een Nederlandse handtekening.
    En hoe zit het met onze ‘rechtspraak’ dan? Hoe vaak hebben zij de valsen weer hun gelijk gegeven? Want de kleinen, zoals als jij en ik, stellen immers niets voor, volgens hen?

    Wacht nu werkelijk op een VRIJ en ONAFHANKELIJK NEDERLAND. Een land van en voor ieder oprecht en eerlijk mens!

    Laten wij samen het IK BEN HET LICHT – IK BEN DE LIEFDE – IK BEN DE WAARHEID – I AM zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *