Benjamin Fulford: “Khazariaanse Maffia lijden grote nederlaag nu ze hun thuisland verliezen.”

10 januari 2022

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Na een jaar in shock te zijn geweest onder een nep COVID-19 pandemie aanval, zijn de goede jongens over de hele wereld in de aanval tegen de Khazariaanse Maffia (KM). Dit gebeurt in Europa, de Verenigde Staten, Japan, China en elders. De gevolgen worden weerspiegeld in dingen als de wederopleving van de Sovjet Unie, de ondergang van Hollywood, de bevrijding van Japan, enz. Als alles volgens plan verloopt, zal de mensheid in 2022 zijn bevrijd.

Laten we beginnen met de wederopleving van de Sovjet Unie. Dit werd duidelijk toen de KM vorige week een ongelofelijk verlies leed door hun voorouderlijke thuisland in Kazachstan te verliezen; daar zijn meerdere bronnen het over eens. Het land werd aangevallen door “20.000 zeer goed getrainde, georganiseerde en centraal geleide gangsters en terroristen” waarvan velen “geen Kazach-taal spraken” volgens President Kassym-Jomart Tokayev.

https://tass.com/world/1384935

Dit bracht de Collectieve Veiligheidsverdragorganisatie (CSTO), bestaande uit Rusland, Armenië, Kazachstan, Kirgizië, Tadzjikistan en Oezbekistan, ertoe om troepen te sturen om Kazachstan te helpen. Zoals op deze is kaart te zien, was het gevolg het feitelijke herstel van een groot deel van de Sovjet Unie.

Maar belangrijker nog, de mislukking van deze aanval betekent dat het nep-Biden regime in de Verenigde Staten nu ten ondergang is gedoemd. Een dikke Biden vriend, de ex-chef van de geheime dienst van Kazachstan, Karim Massinov, werd gearresteerd terwijl van een ander, de ex-president van Oekraïne, Petro Poroshenko, de bezittingen zijn bevroren.

Deze bevriezing van bezittingen zal een vitale verbindingslijn voor drugs, wapens en geld voor mensenhandel afsnijden die van essentieel belang is voor de overleving van het nep-Biden regime.

De KM, zich realiserend dat ze op het punt stonden hun geld-witwasbasis in de Oekraïne te verliezen, probeerde maar faalde hun voorouderlijke thuisland in Kazachstan over te nemen, leggen bronnen van de Russische FSB en MI6 uit.

Dit betekent dat het laatste land dat de KM nu onder controle heeft Israël is. “Israël zal de KM de stuipen op het lijf moeten jagen. Het zal op het Joodse volk neerkomen om te zeggen ‘Het spijt ons maar we kunnen jullie geen onderdak bieden’. De KM zijn geen Joden, het zijn nep-Joden, ze verbergen zich achter een valse schijn. Ze moorden links, rechts en het midden, ze stelen, ze bedriegen”, zei een (Joodse) MI6-bron.

Hier is een voorbeeld van het soort mensenoffers aan Molech waar deze niet-Joodse Khazariaanse gangsters mee bezig zijn:

Januari 9 (1/9), Januari 9, 2022 12:12 uur p.m.

Er brak brand uit vlak voor 11 uur a.m. op 333 E in de 181st straat, in een 19 verdiepingen hoog gebouw. Minstens 19 mensen zijn dood, waaronder negen kinderen. 

https://nypost.com/2022/01/09/nyc-fire-leaves-numerous-people-injured/

De numerologie van 19 doden in een 19 verdiepingen tellend gebouw op 1/9 enz. is alles onthullend, Maar anders dan de gebeurtenissen van 9/11, zal hun recentste vuuroffer ze niet redden, want er zijn nu te veel mensen die zich bewust zijn van hun kwade bedoelingen.

Deze veranderingen zijn mogelijk dankzij de vernietiging van het Nazi vierde rijk – onder de leiding van Führer George Bush Sr. – dat ontstond na 9/11, zeggen bronnen van MI6 en de CIA. De executie van de hele Bush clan en de aftreding van Angela Hitler zijn zichtbare tekenen van deze vernietiging. Voor degenen onder jullie die nieuw zijn voor deze ware – maar verborgen – geschiedenis: Hitler was één van de oprichters van Israël. Zijn taak was om de Joden zodanig te terroriseren dat ze hun Europese vaderland zouden verlaten en naar Israël gaan om KM slaven te zijn.

Hoe dan ook, terwijl Rusland en de NAVO zich als vijanden van elkaar voordoen, waren ze in feite bondgenoten tegen het vierde rijk. Nu, na de overwinning, hebben ze een geheime overeenkomst bereikt waarbij de feitelijke Russische controle over veel Oost-Europese landen hersteld zal worden, zeggen MI6-bronnen. De overeenkomst weerspiegelt de gevolgen van Wereldoorlog I, in de zin dat Noorwegen en Finland (landen die Rusland nooit heeft ingenomen) Russische bescherming zullen moeten zoeken, zeggen de bronnen.

Voor wat betreft de KM, de Russische parlementswoordvoerder Vyacheslav Volodin zei “Zij die kinderen mishandelen zouden als dwangarbeider naar de Siberische mijnen worden gestuurd”, eraan toevoegend dat verkrachters “geen mens genoemd kunnen worden” en dat “deze smeerlappen het zwaarste werk zouden moeten doen”.

Misschien zou het Westen soortelijke strafkolonies moeten opzetten in Noord-Canada want, zoals MI6 opmerkt: “Van elke premier die wij selecteren, blijkt later dat hij seks had met een tweejarige kleuter”. Bijvoorbeeld: de recent tot ridder geslagen Tony Blair was een welbekende pedofiel.”

Volgens bronnen van MI6:

Zal hij al snel worden gearresteerd en naar Gitmo worden gebracht. Momenteel is hij ondergedoken. De Witte Hoeden in MI6 werken samen met de Alliantie. Zij verfoeien de satanische pedofiel en zeggen “we kunnen niet wachten om te zien dat hij berecht en schuldig bevonden wordt aan misdaden tegen de menselijkheid waaronder kinderhandel, marteling en erger. Hij zal dienovereenkomstig veroordeeld worden.” Er waren geruchten dat Blair en George W minnaars waren. (Je herinnert je wellicht dat dit tijdens de Irak-oorlog en daarna over het hele internet ging met foto’s van hun intimiteit. Dat is allemaal verwijderd.)

In het meest recente voorbeeld was MI6 aan het onderzoeken of Labour partijleider Sir Keir Starmer mogelijk een geschikte kandidaat zou zijn voor Premier. Ongelukkigerwijze bleek dat deze voormalige leider van de Crown Prosecution Service (CPS) [de belangrijkste openbare instelling voor het uitvoeren van criminele vervolgingen in Engeland en Wales] behulpzaam was geweest bij het verheimelijken van de hoog in de publiciteit staande zaak van pedofiel Jimmy Savile.

Starmer “is momenteel onder arrest en wordt serieus ondervraagd. Waarschijnlijk is hij met open hand in het gezicht geslagen (misschien geniet hij daarvan, een reden voor een tweede ronde van ondervraging?) Hij heeft de keuze , óf van kant te veranderen door gebruik te maken van de wet op waarheid en verzoening en misschien de volgende premier te worden die samenwerkt met de Alliantie, óf geëxecuteerd te worden. (Voor de schaapmensen zal hij dan gestorven zijn aan Covid.)” 

https://www.thesun.co.uk/news/11639371/sir-keir-starmer-jimmy-savile-scandal/

https://wap.business-standard.com/article/current-affairs/uk-opposition-leader-starmer-tests-positive-for-covid-for-a-second-time-122010501267_1.html

Dit was slechts een van een reeks opvallende arrestaties van Westerse KM leiders die vorige week te zien waren. Deze arrestaties werden aan de media gepresenteerd als mensen die “in zelf-isolatie gaan vanwege COVID-19”, zeggen CIA-bronnen.

Onder deze “mensen die in zelf-isolatie gingen, waren:

Nep Minister van Defensie van de VS, Lloyd Austin

https://www.npr.org/sections/coronavirus-live-updates/2022/01/03/1069894911/defense-secretary-lloyd-austin-covid-19

de Zweedse Koninklijke Familie

https://people.com/royals/sweden-king-carl-gustaf-queen-silvia-test-positive-covid-19/

Kanselier van Oostenrijk Karl Nehammer

https://www.straitstimes.com/world/europe/austrian-chancellor-nehammer-tests-positive-for-covid-19

VS vertegenwoordigster Alexandria Ocasio-Cortez

https://www.thesun.co.uk/news/17271070/aoc-covid-booster-miami-florida/

enzovoorts.

Er is eindelijk ook een grote schoonmaak gaande in Australië. Verleden week gingen Gouverneur-Generaal David Hurley, Federaal Minister van Financiën Josh Frydenberg en premier van Zuid-Australië Steven Marshall allemaal in “zelf-isolatie”. Bronnen van de Australische inlichtingendienst zeggen dat ze allemaal verhoord worden.

De arrestatie van de schuldig aan verraad zijnde Canadese premier Justin Castro en een hele reeks Canadese politici zal ook spoedig plaatsvinden, beloven bronnen van de Canadese inlichtingendienst. 

De arrestaties in Canada zullen plaats vinden nadat de strijdkrachten van de V.S. en Canada hun eigen grondige reorganisatie hebben gedaan, beloven Pentagon-bronnen. De “zelf-isolatie” van de nep Minister van Defensie was een teken dat dit proces goed aan de gang was.

Wij hebben opgemerkt dat hier een persbericht op volgde van het Amerikaanse Ministerie van Defensie waarin staat dat slechts 25% van de staf van de “Pentagon reservation” toegestaan wordt aan het werk te gaan. Het persbericht zegt ook “De Pentagon Reservation zal gesloten blijven voor rondleidingen van het publiek.” Wij veronderstellen dat de “reservation” is gesloten vanwege een grondige reorganisatie.  

https://www.defense.gov/News/Releases/Release/Article/2891236/increased-restrictions-on-the-pentagon-reservation/

Een Pentagon-bron legt het als volgt uit: 

Het Departement van Binnenlandse Veiligheid werkt met een reeks “burger” ondersteuningsorganisaties die rechtstreeks verbonden zijn met georganiseerde misdaad op planetaire schaal… Badges en hoog niveau betrouwbaarheidsverklaringen zijn uitgegeven aan criminele elites over de hele wereld… toen militaire commandanten weigerden om drugs uit Afghanistan te smokkelen of om mee te werken aan kinderhandel voor seks, namen private, door het leger gecontracteerde bedrijven deze essentiële aspecten van oorlogvoering over.

The Dark Heart of Treason Infecting America’s Military | New Eastern Outlook (journal-neo.org)

Het Amerikaanse leger noemt het Pentagon waarschijnlijk een “reservation” omdat het nu slechts een historisch gebouw is dat is bezet door een symbolische staf.

Zeker is dat het Amerikaanse leger in Japan niet langer zijn orders accepteert van Washington DC, aldus bronnen bij de Amerikaanse legerbasis in Japan. Het Amerikaanse leger hier ondersteunt het onlangs onafhankelijk geworden Japan samen met zijn bondgenoten zoals Taiwan en Korea, zeggen de bronnen. Japans onafhankelijkheid werd gedemonstreerd door het feit dat dit land mensen niet langer vaccineert voor “Covid” en niet langer meegaat met de hele nep-pandemie.

Over de pandemie gesproken, we zullen daar deze week niet veel over schrijven aangezien wij het onderwerp spuugzat zijn. Het volstaat om te zeggen dat met iedereen die “Omicron” en nu “Deltacron” krijgt, de hele zaak aan het degenereren is in een schijnvertoning.

Over het onderwerp schijnvertoning, zien we dat de KM probeerde het te laten lijken alsof Hollywood elites als Stephen Spielberg, Lady Gaga en Will Smith nog altijd bij ons waren door in hun naam films uit te brengen. Wij veronderstellen dat het allemaal computergraphics waren. Hoe dan ook, al deze films flopten en nu zullen de Golden Globes onderscheidingen en mogelijk zelfs de uitreiking van de Oscars ook gecanceld worden. De KM heeft niet langer de controle over de filmindustrie.

In het algemeen werd deze grondige reorganisatie mogelijk gemaakt door een op hoog niveau afsnijden van fondsen voor de KM dat plaatsvond toen hun illegale server van het financiële systeem in Antarctica werd overgenomen door witte hoeden, leggen CIA-bronnen uit.

Als gevolg hiervan onthulde de Federal Reserve Board vorige week dat JPMorgan Chase, Goldman Sachs en de Citigroup tot een groep banken behoorden die in het laatste kwartaal van 2019 $4.5 miljard ontvingen in cumulatieve leningen om redenen “die nog geloofwaardig verklaard moeten worden”. MI6-bronnen zeggen dat dit geld deel uitmaakte van een Rockefeller/Chinese stap om de nep Biden administratie in het zadel te helpen.

Nu dat geld is afgesneden, zit ook de Chinese Communistische Partij in de problemen. Dit komt doordat China’s vastgoedsector, die bijna 80% van de Chinese geldmiddelen voor zijn rekening neemt, bezig is in te storten.

Dit is te zien in verhalen als “Het door crisis getroffen Evergrande heeft opdracht gekregen om in 10 dagen tijd 39 gebouwen te slopen terwijl de handel in hun aandelen is stopgezet. 

https://www.news24.com/amp/fin24/companies/property/crisis-hit-evergrande-ordered-to-demolish-39-buildings-in-10-days-amid-share-suspension-20220103

Dat is slechts het topje van de ijsberg. Nu is de “Shimao Group, eens beschouwd als een van de gezondste vastgoed ontwikkelaars, zijn betalingsverplichtingen niet nagekomen, een zorgelijk teken voor deze hoog in de schulden staande industrie.” Zoals het verhaal hieronder aangeeft:

De zaak van Shimoa is echter zorgwekkender omdat het bedrijf voldeed aan alle eisen van de richtlijnen die door de overheid waren uitgegeven, en die beperkingen legden op schulden rondom de cash flow, de bezittingen en de kapitaalniveaus van het bedrijf.  

Het feit dat de Chinese overheid niet in staat was om er iets aan te doen maakt duidelijk dat het hele Chinese financiële systeem, en daarmee, de overheid geen andere keus zal hebben dan te rebooten/herstarten.

Nu we het over rebooten hebben, we krijgen steeds meer signalen dat de nep-operatie “blue beam alien invasie” op het punt staat van start te gaan. Persoonlijk vinden wij dat als de geheime regering al deze jaren talloze miljarden dollars heeft gespendeerd om zich hierop voor te bereiden ze er misschien ook maar mee door moeten gaan. Voor degenen onder ons die wakker en bewust zijn zal het een grote vuurwerkshow zijn. Voor de aartsconservatieve kool-aid drinkers [een term die wordt gebruikt voor mensen die zonder na te denken het dogma van een groep/sekte accepteren zonder de implicaties ervan te begrijpen] is het misschien zodanig beangstigend dat ze wakker worden.

Deze video van Nieuw Jaar in China laat ziet hoe ver de hologramtechniek is ontwikkeld.

0:00

02:20

Waarom zouden we niet een poosje over de hele wereld zulke shows hebben. Zoals een bron van het geheime ruimteprogramma opmerkt: “Het is tijd om onze energie te besteden aan nieuwe creaties van Licht, God en de mooiste manifestaties voor iedereen van de Nieuwe Aarde.”

Daarom besluiten we deze week met een paar onrealistische foto’s die ons werden toegestuurd door bronnen van het geheime ruimteprogramma. Wij beweren niet dat ze echt zijn maar we kunnen wel zeggen dat onze bronnen zeggen dat ze dat wel zijn.

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “Khazariaanse Maffia lijden grote nederlaag nu ze hun thuisland verliezen.”

 1. Nu hoor ik eindelijk van de heer Fulford, waar het werkelijk over gaat. Dat ook hier de schurkenachtige Archonten, van buiten de Aarde, al heel lang achterzitten. Zij zijn natuurlijk er niet alleen in, want op Aarde zijn dus ook weer vele volgers, van deze meerrr dan ziekmakende artificiele intelligentie! Zonder deze volgers, zoals ook weer de meeste poiltieke partijen in dit zo fijne landje, zijn dan ook weer volgers van deze ARCHONTEN. Met deze geniepige volgers, zijn zij dus ook zover gekomen!
  Maar… en gelukkig niet, komt er binnenkort echt een einde aan, want ook binnenkort (en ja dat kan ook nog wel langer duren dan gehoopt), hebben de Archonten niets, maar dan ook niets meer over de bevolking op aarde te zeggen!

  Ook deze conferentie vanuit DAVOS met een valse artificiele heer Klaus Schwab en consorten, wordt dit dus nog weer bestuurd door de ARCHONTEN van buiten de Aarde. Waarom zij buiten de Aarde zitten wel duidelijk hé? Want zo zijn ze dus minder makkelijk te localiseren. En daar gingen ze dus ook van uit!
  Maar gelukkig, de Archonten zijn dus WEL gelocaliseerd en het blijkt nu dat de komende weken, deze Archonten dus vernietigd gaan worden door de zogenaamde ‘buitenaardsen’.
  Waarom schreef ik dan nu ‘buitenaardsen’ zo? Omdat velen op aarde dus ook van buiten de aarde hier naar toe kwamen om Licht en vooral Liefde naar de aarde te komen brengen, want ook daardoor, zijn wij dan nu zover gevorderd, dat er binnenkort een hele belangrijke doorbraak in de goede zin van het woord, te komen is!

  Wij zijn Het Licht – Wij Zijn De Liefde – Wij zijn De Waarheid, I AM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *