Benjamin Fulford: “Winterzonnewende Gaat Grote Veranderingen Triggeren .”

20 december 2021

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Met het voortwoeden van hybride oorlog III naar planetaire bevrijding, is het tijd om na te denken over hoe de overwinning eruit zal zien. Nu op 21 december de winterzonnewende er is, moeten we ons een wereld voorstellen waar hoop, ambitie, naastenliefde, vriendschap en al dat soort goede dingen de algemene en politieke gesprekken domineren. Zodra we zijn bevrijd zullen we in staat zijn om voor onszelf te beslissen wat voor soort wereld we vandaag, morgen, over vijf jaar en over duizend jaar vanaf nu willen. Er kan geen twijfel bestaan dat we op het punt staan een tijdperk binnen te gaan van buitengewone expansie van het leven op aarde inclusief het menselijk leven en in het universum. Dus, denk er alsjeblieft eens over na hoe een ideale planeet eruit zou kunnen zien en hoe we van hier naar daar kunnen komen.

Oké, laten we dan nu eens kijken hoe de oorlog om de wereld te bevrijden verder gaat. Vergeet niet dat de Westerse mensheid is gekaapt door een zeer oude Satanische sekte. De zogenaamde leiders van de meeste Westerse landen hebben gebruik gemaakt van leugens, omkoperij en angst on ons te manipuleren naar hun kwaadaardige einddoel van permanente slavernij voor het grootste deel van de mensheid. Hun openbare dialoog wordt in toenemende mate scherp en bang makend: Rusland staat op het punt om de oorlog te verklaren, China staat op het punt om de oorlog te verklaren, Iran staat op het punt om nucleaire wapens te hebben, Omicron gaat ons allemaal doden, me moeten vaccineren, boosteren, vaccins vermoorden ons, enzovoorts. Snap je het; we leven in een dystopische werkelijkheid [een dystopie is een toekomstbeeld van verwerpelijk karakter]. Wat we echter moeten beseffen is dat de in toenemende mate negatieve krachttermen die worden uitgespuugd door de corporate propaganda media een teken is van je reinste paniek en angst onder de Satanische elite. 

In de UK bijvoorbeeld verklaart de militaire- en inlichtingengemeenschap de oorlog aan de diepgaand gecompromitteerde burgerregering. Dit zijn wat onbewerkte inlichtingen hierover van het hoofd van MI6:

MI6 heeft mij gevraagd het over te nemen, dus doe ik gewoon mijn werk. De Koningin was veel te slap en ook diepgaand gecompromitteerd door de Khazariaanse Maffia, dus werd mij gevraagd het met een ijzeren vuist over te nemen. Die betaalde, verraderlijke sufferds zullen allemaal worden opgehangen. Het door US NIH SARS WHO*) goedgekeurde recept [voor vaccinatie] betekent volgens de wet een criminele samenzwering voor het plegen van massamoord, misdaden tegen te menselijkheid, oorlogsmisdaden en hoogverraad, die stuk voor stuk de revue zijn gepasseerd in een Militaire Krijgsraad.

Dit is een deel van het bewijs dat ze zal ophangen:

In zijn 42e week het “COVID-19 vaccin observatieverslag” geeft het UK Health Security Agency op pagina 23 toe dat “N antistofniveaus lager lijken te zijn in mensen die een infectie hebben opgelopen na twee vaccinatiedoses”. Het gaat verder met uitleggen dat deze achteruitgang van antistoffen in principe permanent is.

Lees het zelf maar… Pagina 24.

https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1027511/Vaccine-surveillance-report-week-42.pdf

De eerste kop die rolde was van de Britse Brexit Minister David Frost.

https://www.reuters.com/world/uk/uk-brexit-supremo-frost-resigns-blow-johnson-mail-sunday-2021-12-18/?utm_source=reddit.com

Top bureaucraten in Ierland en de UK Martin Fraser en Simon Case samen met de laatste zes zittende premiers zullen ook worden opgehangen, zegt MI6. UK premier Boris Johnson is al ontdaan van al zijn macht, zegt de dienst.

Deze video van de Britse Politie die zich terugtrekt van anti-vaccinatie protesteerders is een teken van deze verandering, volgens bronnen van de Mossad.

Er is ook een voortgaande operatie ‘opsporen en doden’ gericht tegen Satanische kinderroofdieren in de VS, zeggen CIA-bronnen. Hier is wat bewijs van hun misdaden uit de recente vrijgave van WikiLeaks door bronnen van instellingen die Julian Assange steunden:

In een e-mail die in 2015 werd gestuurd naar John Podesta met kopieën aan verschillende van zijn vrienden schreef Tamera Luzzatto dat kinderen worden deUberd [reizen via een app op de mobiele telefoon] naar hun zwembad party voor “entertainment” doeleinden. De namen en leeftijden van drie kinderen werden in de e-mail genoemd. Deze namen doken ook op bij een verontrustende, password-beschermende site van Luzzatto, Evie’s Crib genaamd. Op de korte omschrijving van het blog stond dat je kinderen “raw en unrated” (naakt en zonder kwalificatie?) kon bekijken. De site had ook seksueel expliciete tab titels en links naar een andere verontrustende site, Jack’s blog, die adverteerde dat “unrated” (zonder kwalificatie?) versies van naakte baby’s beschikbaar waren voor premium abonnees.

Hier zijn de foto’s en afbeeldingen die dit bevestigen.

Wij weten dat Julian Assange jaren geleden is vermoord maar iets heeft ervoor gezorgd dat de diensten zijn files opnieuw hebben vrijgegeven. Wij zouden onze lezers willen vragen om ons te helpen door deze files heen te gaan en als ze belangrijke dingen vinden deze met de rest van ons te delen.

https://file.wikileaks.org/file/?fbclid=IwAR2U_Evqah_Qy2wxNY12FMqFC5dAFUcZL5Kl4FIfQuMFMp8ssbM46oHXWMI

Deze jacht op pedo-roofdieren wordt zelfs weergegeven in de corporate mediaverslagen zoals het volgende:

Een criminele aanklacht in Nevada tegen een mamma die naar verluid als pooier haar negenjarige dochter beschikbaar stelde aan langdurig CNN producer John Griffin in Vermont onthult nieuwe verontrustende details over de ziekelijke arrangementen.

Het onthult ook dat de autoriteiten al 18 maanden geleden wisten van Griffin’s verderfelijke geneigdheden – toch arresteerde de FBI hem pas afgelopen vrijdag. 

https://www.foxnews.com/us/cnn-john-griffin-child-trafficking-devices-seized-september-2020

Daarna kwam dit naar buiten: “Project Veritas zegt dat de persoon die fantasieën over de geslachtsdelen van een minderjarig meisje op video vastlegde, CNN producer Rick Saleeby is”.

En nu sluit CNN plotseling haar kantoren vermoedelijk vanwege het niet-bestaande “COVID”.

https://www.wsj.com/articles/cnn-closes-offices-as-covid-19-cases-spike-11639876526

De volgende zaak waar we naar moeten kijken is de voortdurende internationale cyberoorlog gericht op het afsnijden van de Khazariaanse Maffia controle over het geldwezen en grote IT conglomeraten. Aan dit front heeft de gevangenneming in Antarctica van het hoofd van het IMF, Christine Lagarde en hoofd van het Wereld Economisch Forum in Davos Klaus Schwab de Khazariaanse Maffia gestript van de controle over het internationale SWIFT geldtransfersysteem, zeggen Mossad-bronnen.

Het volgende nieuwsbericht bevestigt deze informatie:

Rusland, India en China zullen gedeelde financiële structuren ontwikkelen om ze in staat te stellen de economische banden te versterken op een manier dat buitenlandse staten geen invloed kunnen uitoefenen, heeft het Kremlin aangekondigd.

https://www.rt.com/russia/543258-moscow-china-create-independent-structure/

Ook wij hebben direct bevestigd dat voor internationale monetaire transfers nu alleen een code van zeven cijfers van een bankkantoor en een rekeningnummer van iemand nodig zijn. Transfers vragen niet langer vele dagen en al die SWIFT informatie is niet meer nodig.

Aan het IT front is Mark Zuckerberg definitief verwijderd uit de controle over Meta, de nieuwe naam van Facebook.

Facebooks moederbedrijf Meta kondigde donderdag het sluiten van zo’n 1500 accounts aan die zijn verbonden aan “cyber mercenaire” [voor cyber ingehuurde] bedrijven die worden beschuldigd van het bespioneren van activisten, dissidenten en journalisten wereldwijd ten behoeve van betalende cliënten. Meta onthulde plannen om circa 50.000 mensen te waarschuwen waarvan het denkt dat ze mogelijk het doelwit zijn geweest in meer dan 100 landen door firma’s waaronder verschillende zijn gevestigd of opgericht in Israël, dat een leidende speler is in de cyber-bewakingsindustrie.

https://www.france24.com/en/live-news/20211216-meta-targets-cyber-mercenaries-using-facebook-to-spy

Natuurlijk vecht de Khazariaanse Maffia terug. Israël leidt een tien-landen “simulatie” van een aanval op het wereld financiële systeem waaraan meedoen “vertegenwoordigers van de VS, de UK, de Verenigde Arabische Emiraten, Duitsland, Italië, Oostenrijk, Zwitserland, Nederland, Thailand, het Internationale Monetaire Fonds en de Wereldbank.

Israel leads 10-country simulation of major cyberattack on world markets | The Times of Israel

Het is overduidelijk dat tot dusver tenminste Turkije en Libanon hard zijn getroffen door deze aanval. Het Libanese pond is in elkaar gezakt van 1500 ten opzichte van de dollar tot circa 25000 ten opzichte van de dollar. Intussen is Turkije gedwongen om zijn beurzen te sluiten aangezien haar valuta in vergelijking met vorig jaar 54% is gedaald, terwijl de inflatie de 21% bereikt.

https://www.zerohedge.com/markets/turkey-halts-all-stock-trading-currency-disintegrates-central-bank-powerless-halt-collapse

https://www.reuters.com/world/middle-east/lebanons-central-bank-will-start-selling-us-dollars-commercial-banks-sayrafa-2021-12-16/?utm_source=reddit.com

Het is een aardig goede inschatting dat cryto-valuta’s spoedig ook geplunderd zullen worden door de Khazariaanse Maffia aangezien ze worstelen om hun nep Biden regime drijvend te houden. Maar deze pogingen zijn mathematisch gedoemd te mislukken. De federale US schuld is $287.859 per inkomstenbelasting betalende huishouding, gebaseerd op het officiële schuldenniveau van 28.9 biljoen. Maar als je de St. Louis Federal Reserve Board en andere schattingen bekijkt is de werkelijke schuld inclusief dingen als ongefundeerde verplichtingen meer dan 200 biljoen. Dat komt uit op circa $2 miljoen schuld per huishouding.

https://www.cnsnews.com/index.php/commentary/terence-p-jeffrey/federal-debt-equals-about-287859-income-tax-paying-household

Het feit is dat de Khazariaanse Maffia eigenaars van de US Corporate regering failliet zijn. Daarom wordt het aantal wachtende containerschepen voor de kust van Los Angeles steeds groter terwijl in de UK kilometerslange rijen vrachtwagens staan die ergens op wachten.

https://www.reuters.com/world/uk/several-miles-trucks-queued-up-near-british-port-dover-reuters-photographer-2021-12-16/?taid=61bb408d4bd3090001f15e3f&utm_campaign=trueAnthem:+Trending+Content&utm_medium=trueAnthem&utm_source=twitter&utm_source=reddit.com

“Het eindresultaat is als de bevoorradingsketens instorten, de economie instort. Als de economie instort, ligt het instorten van de sociale orde niet ver daarachter”, merkt econoom James Rickards op.

https://dailyreckoning.com/the-great-supply-chain-collapse/

Daarom worden overal in Amerika de moordrecords Amerika verbroken terwijl verkooppunten van de detailhandel worden geplunderd en Amerikanen weigeren om te werken tegen slavenloontjes.

Terwijl het Westen blijft ondergedompeld in zijn onverklaarde wereldoorlog III, dreigen India en China ons achter te laten in het stof ervan terwijl ze het waterstof tijdperk van onbeperkte energie inluiden. In de laatste ontwikkelingen op dat front is China’s grootste olieraffinaderij China Petrochemical Corporation ofwel Sinopec begonnen met de bouw van ’s wereld grootste groene waterstoffabriek in de ver westelijk gelegen regio van Xinjiang. Dit zal China’s eerste volledig door zonne-energie aangedreven fabriek voor het produceren van waterstof zijn.

0:57

Vergeet niet dat niemand van ons zou hoeven te betalen voor benzine als we onze auto’s konden vullen met waterstof gemaakt met behulp van zonnecollectoren op de daken van onze auto’s en huizen. 

Hoe dan ook, de overgebleven leiders van de Khazariaanse Maffia, zoals de Satanische marionet en burgemeester van New York, Bill de Blasio, proberen de macht vast te houden door de tirannie te verhogen:

“Als je zegt: Je betaalcheque hangt af van een vaccin [dat je intelligentie of vitaliteit wegneemt], of je zult je vermogen verliezen om te genieten van het leven en dingen te doen die je wilt, zullen mensen de praktische beslissing nemen”, zei de New York burgemeester tijdens een CNN interview.

Daarom wil de Senaat en de Assemblée van New York een wetsvoorstel aannemen dat het hen mogelijk maakt om iedereen te arresteren die wordt verdacht “een significante dreiging te zijn voor de volksgezondheid”.  

Maak je geen zorgen, het zijn mensen als de Blasio die worden gearresteerd en afgevoerd naar de Thule luchthaven, zeggen bronnen van het US Space Command.

In Australië is het arresteren van politici ook begonnen. De politie van de Staat Victoria liet Lynn Bennett de Lawful Sanctioned Moratorium Trespass Notice naar het Parlement, het Hooggerechtshof, enz. sturen. De politie geeft hier gehoor aan. “De Sheriff geeft aanhoudingsbevelen uit aan belangrijke leiders, politici en bureaucraten; de Deep State [cabal] staat op het punt om verwijderd te worden”, zeggen  bronnen van de inlichtingendienst.

De premier van Victoria Daniel Andrews is al ondergedoken nadat hij was gedagvaard om voor het gerecht te verschijnen wegens aanklachten van ‘geheim gehouden hoogverraad’.

https://www.dailymail.co.uk/news/melbourne/article-10311281/Dan-Andrews-goes-leave-ordered-court-concealing-TREASON-fraud.html

Soortgelijke dingen gebeuren over de hele wereld, aldus meerdere bronnen. Het absolute doel van deze aanvallen is de Octagon groep in Zwitserland en het leiderschap van de Chabad Doodscultuur. Onderstaande foto van een jonge Bill Gates met een Chabad Satanist onthult veel over hun macht.

Tot slot deze week gaan we weer eindigen met wat ruimte-opera. Er gebeurt iets in Antarctica waar grote vliegtuigen naartoe worden gestuurd om een of andere commandopost op te zetten buiten de controle van welke bestaande wereldregering ook.

Onze bronnen in het U.S. Space Command zeggen dat iets werkelijk verbijsterends en historisch op het punt staat onthuld te worden. Ze willen nog steeds niet zeggen wat maar prikkelden ons met de volgende foto waarvan zij beweren dat het een “authentieke foto is van de gecrashte UFO op Mars”.

Ze hebben ook stukken film vrijgegeven van een UFO vloot die recentelijk is gefilmd in de omgeving van Antarctica.

https://mobile.twitter.com/ChillzTV/status/1468340361697402886

Het Space Command heeft beloofd deze schrijver “spoedig” uit te nodigen voor een bezoek aan de Thule luchtmachtbasis. Als dat gebeurt, zullen we met onze lezers en kijkers delen wat wij zien.

Zoals echter gewoonlijk, is het aan ons mensen om onszelf te bevrijden en niet te wachten op reusachtige moederschepen om het werk voor ons te doen.

*) [NIH = Nationaal Instituut voor Gezondheid. SARS = Severe Acute Respiratory Syndrome. WHO = Wereldgezondheidsorganisatie]  

. . .

2 reacties op “Benjamin Fulford: “Winterzonnewende Gaat Grote Veranderingen Triggeren .”

 1. Gaat het er hier niet en eigenlijk om, om tussen de regels door te kijken en zien’ wat er werkelijk nu gaande is?
  En ja in het westen zal je kunnen gaan ‘denken’ dat je dit op de manier van een gedachte het werkelijke, wat nu WEL gaande is, dan ook te ‘zien’?
  Volgens mij dient men met haar/zijn spirituele gevoel hier naar te gaan ‘kijken’. Iets wat immers al heel lang en vooral in het westerlijke, het kapitalische gedeelte van deze oude wereld, daarom dan ook dus niet gezien en herkent zou kunnen worden?
  Dat omdat op die manier, en al vanaf de zogenaamde beeindiging van de Tweede Wereldoorlog op/in het westerse gedeelte van Europa, ook alleen maar is bevestigd met alleen maar een getekende wapenstilstand? Er is immers toen al nooit een vredesverdrag gekomen? Waarom dan toch? Omdat ‘zij’ de Khazariaanse Maffia, hun ‘rechten op deze oude wereld, nimmer kwijt wilden? Met ondermeer een ‘oprichting’ van de Bilderberggroep door ondermeer en zelfs met de zogenaamde ‘prins van oranje die eigelijk en toen al Lippe-Biesterfeld heette? En ook lid is geweest van de Nazi-partij?
  Wanneer je dat niet ziet, is dat dus ook niet vreemd of raar, en soms zelfs een logisch gevolg van misschien het logische breingedeelte?
  Een gedeelte waar immers al heel lang de voorkeur naar uitging? Zeker ook weer in de westerse wereld? Allemaal gelinkt al aan verdragen en overeenkomsten al opgesteld in 1944, terwijl er toen toch nog een Tweede Wereldoorlog gaande was?

  Werden wij toen niet el alweer belazerd en bedrogen door dezelfde soort van tja…’mensen’?

  Heel veel Licht, Liefde en Waarheid in dezen gewenst en zeker niet, lijkt mij, vanuit het logische breindeel ?

 2. Nu Klaus Schwab is gearresteerd is het wellicht mogelijk om hem ertoe te brengen om zijn volgzame slavenleger van de meeste huidige regeringsleiders te laten stoppen met de pandemie maatregelen.

  Een video boodschap op het internet van meneer om de wereld hiervan op de hoogte te stellen lijkt mij ook zeer zinvol en kan misschien de onwetende massa wakker schudden om niet meer mee te gaan met deze neppandemie..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *